Új privát üzeneted érkezett!

Jók ezek a tesztelős emlékek.
Ma elmentünk Daniért a melóhelyére Kécskére,annyira megörült nekünk.Aztán meg átmentünk a 70 éves nagyit köszönteni.Neki is szép ajándék volt Manó.Szóval klassz nap volt,csak hosszú és fárasztó.Nem is tudtunk fürödni,csak szopi volt,most meg oldalára fordult,akár az apja és elaludt. :lol:
Én ezt a kötődés dolgot túlzónak találom.Ok azt értem, hogy felébrednek éjjel is egy pukira vagy ilyesmi.De ha az anya nem ébred fel,mert nem sír,akkor esélye sincs "megnyugtatni".Kvázi,ha szüksége van segítségre biztosan sírni fog. Itt szerintem nincs olyan anya,aki zárt ajtók mögött hagyta volna sírni a picit.Na most,ha nem hagyta,akkor bízik benne, kvázi ha szüksége van rá,jelezni fogja.Szóval dől az elmélet. Másrészt nehogy azt mondja már valaki, hogy ha valakinek a gyereke képes önmagát megnyugtatni,akkor annak a gyereknek rossz anyja van.Na neeeeee!!!!! Inkább pont azt mondanám,hogy az önnyugatató babák idegrendszere fejlettebb,hisz nem ijednek meg egyedül sem, és képesek nyugodtan visszaaludni, és nem rettegnek egyedül.Ez szerintem pozitív.Riki is felsír, ha szüksége van rám(pl. a lába beakadt a rácsba és nem tudta kihúzni, vagy volt, hogy valami felzaklatta és nyöszörgött),én meg mint az őrült ugrok ki az ágyból és az apja is. Szóval biztos lehet benne, hogy nem hiába sír, ha sír, számíthat ránk, de képes visszaaludni egyedül is. Szóval sántít a dolog.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Petyának jobbulást.Komolyan én is ideges lettem,remélem semmi komoly!!Gyere majd szólj mit mondott a doki!!!!!
Niki, szerintem is ha nagyon szenved, és nem megy,akkor esetleg a lázmérőzés segíthet.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jajj megnéztem a klippeket!!Annyira tetszettek!!!!!!!!Olyan igazi Annusosan vidámak voltak!!!Gyönyörű menyasszony voltál!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Sziasztok!

Anita,
szegény Hannuska :cry: még olvasni is borzalmas volt, én annyitól is sírtam, mikor megkapta a 2 szurit 2 hósan. holnapra biztos jobb lesz!
A hajad meg jó lett nagyon :)

Panndi,
Zsófi csúcs!! Lehet, a padlószőnyeg a ludas a földön-alvás szeretetében :D

Nóri,
jó utat majd. Vilcsi milyen édes, hogy tördeli a kis mancsait :D

Esztó,
jó bulájt! Kicsit sem vagyok ám most irigy :D :D

Annus,
Téged isten éltessen, még nem csúsztam le a mai napról!!

Niki,
remélem Lili is jobban van. Nekünk ami még bevált, az az édeskömény tea (van DM-es, Herbáriás, Mecsek is), azt iszogattam napi 1 l-t kb (3 filterből). (Boginak nem kellett, visszaköpte, de ha Lili kiskanálból, cumiból elfogadja, lehet próbálkozni). Meg nekünk az Espumisan vált be a legjobban, de ez babafüggő. Ha meg nagyon hasfájós, akkor vannak rá homeopátiás gyogyik, kérd ki egy homeopata tanácsát, mert sokféle van hasfájásra is.

Trixi,
Petyának is jobbulást, reméljük mikor ezt olvasod, már jobban lesz.

Kutyafüle,
szépek voltatok Ti is!

Szofi, Annus
tetszik nekem is a bogár... honnan szerváltátok be?

Biztos Boginak is bejönne, kapott a hétvégén ikeás epreszsirit, az 30-40 percig elnézegeti, rázza a végénél, közben magyaráz neki.
Amúgy rájöttem, hogy a rezgős fisher price pihiszékben sincs el többet, mint egy pl. ikeás játék nézegetésével. De a legjobban azt szereti, ha foglalkozom vele,mellé ülök, és dumálunk :)
Az elmúlt két napban aludt is sokat, evés- játék- alvás, részben cumival aludt el, részben meg ringatásra.

Amúgy éjszaka nagyon ritkán ébredek meg rá én is. Reggel 5-6 körül hallom, h mocorgál, akkor szokott kaksizni, aztán még visszalaszik. De reggel soha nem sír, sokszor hallom, h 10-20 perce már fent van, és csak nézelődik :)

Na még egy kérdés: szerintetek lehet hason aludni? :?: :idea: Én ezen rágódok, nem nyomja el a tejcsatornákat, ha ráfekszem a cicikre...

na jóccakát nektek!

emese1979
 
 


Ja, és én is ittam még, mikor máér terhes voltam Bogival, 2 hétvégén is talán, de egyszer tuti :) :)Viszont érdekes, hogy mindjét alkalommal nem csúszott annyira a borocska, mint amúgy :roll: :)

Teszt - én asszem 3-at csináltam, ebből egyet apjuk vett, h biztos +-e. Nekem eszembe sem jutott eltenni :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emese1979 2009.08.11 22:25-kor.

emese1979
 
 


Jobbulást a manóknak! :cry: Remélem, hamar mindenki helyrejön! :roll: Anita! Hogy lehetnek ilyen bénák??? Petyánál holnap remélem, kiderül vmi... :roll: (Bár inkább azt kívánom, múljon el a láz, és ne legyen semmi!) Lilinél meg sztem, ha tényleg nagyon fáj neki a puki-kaki, akkor tényleg lehetne lázmérőzni. (Danó volt úgy a napokban, hogy már lázmérőztünk, mert sokáig nem kakilt, és besűrűsödött annyira a vége a kakinak, hogy hiába erőlködött, nem jött ki. Ha tovább várok, még rosszabb lett volna szegénynek...)

Gratulálok a ma született bébikhez!

Annus, boldog évfordulót, nekem sem jöttek be a klipek. :(

Teszt: én elég sűrűn teszteletem, mert már vártuk nagyon, hogy mikor jön Danó (Samuval is így volt), de az 1. pozitívat mindkettejüknél eltettem. :) Samuval mindenfelé teszteltem, de Danóval már itthon voltam, így sokkal egyszerűbb volt... :lol:

Tinu: nyilván másképp van "hivatalosan", mint ahogy én tapasztaltam, de nekem az tűnt magyarázatnak Samu viselkedésére (szoktam gyerekmegőrzőbe leadni vasárnaponként, meg szokott Nagyival, Nagypapával maradni, és boldogan veti bele magát a játékba, mikor megérkezünk a gyerekmegőrzőbe, nagyon örül a nagyszüleinek, stb., aztán, ha elég ügyesen tűnök el, akkor nem sír, ha látja, hogy távozom, sír, de megnyugszik viszonylag hamar), hogy már egész kiskorától volt, hogy más vigyázott rá, megszerette azokat az embereket is, akik rajtam kívül foglalkoztak vele, színesebb lett számára a világ, és örül a nagy családnak, ami körülveszi. Így nem volt számára nagy megrázkódtatás, hogy érkezett Dani, mert a nagy család bővült, és mindenki igyekezett kitüntetni még inkább figyelmével Samut azokban a hetekben, mikor meg kellett szoknia az új helyzetet. Ezek szerint biztonságosan kötődő gyermekem van, aki ahhoz van hozzászokva (és ez tényleg megszokás kérdése), hogy nem csak és kizárólag anya szereti, hanem azt szokta meg, hogy az egész család nagyon szereti. Nap mint nap. De érzi, és érezteti, hogy anya csak 1 van. De boldog vagyok, hogy számára nem egyedül én jelentem a családot, hanem van pl. Nagypapa, akivel nagyon jókat lehet bringázni, Apa, akivel nagyokat teperhetek a motorommal, dörmög, és sokat lehet vele énekelni-zongorázni, Nagyi, akivel nagyon jó sétálni, Bali, akinek roppant izgalmas dolgok vannak a szobájában, Dédik, akikkel nagyon jó beszélgetni, és vigyázni kell rájuk, Danó, akit szeretettel lehet elhalmozni, és Anya, akinél a legnagyobb bajban is megnyugszom, mert tudom, hogy minden félelem és gond eliszkol, ha Anya átölel. De, ha Anya nincs jelen, más is megvígasztalhat! :wink:
És, ahogy múlik az idő, úgy látom, hogy Dani is hasonlóan szokik hozzá a körülötte levő élethez. Így aztán én mégis úgy gondolom, hogy megszokás kérdése ez a dolog, legalábbis részben. De lehet, hogy az én gyerekeim különc, csodabogár figurák. Akiket nagyon szeretek! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nóri, jó utat!

Esztó, te meg majd számolj be utólag! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Anita, persze, hogy kiváncsiak vagyunk! Brutál amit szegény Hannával tettek, ha csak nem nagyon indokolt, én sem engedném több vérvételre! Remélem, hogy holnapra megnyugszik a babóca.

Dóri, megint mi vagyunk a baglyok? :-)

Emese, nyugodtan feküdj hason!

Petyának jobbulást!!!!!!!
Vendég
 


Joreggelt, tegnap meg akartam irni a kotodesrol meg a szoktatasro. Ma mar nem akarok, mert Niki es Dori leirta amit akartam :D ugyhogy koszi, osztom a velemenyt Niki es amit Dori irt, sztem lehet szoktatni! :wink:
Volt nalunk egy kis mozgolodas es felebresztettem veletlenul Borot 4kor :( de nem zavarta nagyon,igazabol visszaaludt,de mer nem olyan melyen szoval fent van mar neged oraja.. :? na mindegy.. a fel 7es idopontot jobban szeretem mint a haromnegyed 6ot.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na gyorsan!

IZÁNAK JÖN A FOGA!!!!Nagyon fáj neki :( :( Részletek a blogomban,nem tudtam még ide is beírni....Jó kis ajándékot kaptam tőle! :roll:

Ja vettem neki csomó ruhát tegnap..apcim még nem tudja!De annyira jók voltak,egy csajtól vettem itt,használtan.Csupa NEXT ruci szinte az összes!!!15 ezret költöttem...vagy 20 ruhára,+ adott csomó harisnyát meg ilyen kis bodykat is mellé ajándékba :wink: Majd megmutizom őket!

Kaptam egy szép tortát is tegnap,a férjem nagymamája sütötte!Csak még nem tudtuk megvágni...

Tali:nagyon remélem h Iza jobban lesz hétfőre...ha nagyon nyűgös akkor nem megyünk :( :( De remélem h addigra javul a helyzet,ma kap vmit amitől nem fáj neki annyira....


Na most rohannom kel,tegnap hajat mosni se tudtam meg semmi... :roll:

Őőő,majd visszaolvasok azért ha lesz időm :wink:

annus11
 
 


Anita!
:shock: borzalmas...mért kell kínozni egy ilyen picit!!!Szerintem sincs semmi baja,sz*rjátok le a vérvételt!!!!!

Trixi!
Nem lehet h a foga neki is?Attól is lehet lázas?Vagy nem nézte mega doki??


Tényleg furi volt a tegnapi nap...

Niki!
Én azt csináltam amikro nem jött kaki,igaz Iza nem sírt,csak 3 napja nem volt kakija,h picit húzd szét a kis popsiját.Ez talán enm olyan durva mint a lázmérő,de igazság szerint az se fáj neki!!!Csak jobb lesz h tudott kakilni!!


Na várom a híreket minden babóról!!!!És sokgyógypuszi nekik :wink: :arrow:

annus11
 
 


Annus! Ejha! Ilyen korán TÉNYLEG jön Iza foga? Lehet látni? Na, majd mindjárt nézem a blogodat is, csak most rohanok, jönnek a tejért.

Szép reggelt-napot!

Böbi! :lol: Úgy tűnik, te baglyabb voltál, én kivételesen 1kor már aludtam, de sajna nem sokáig, Samunak nagyon rossz éjszakája volt... De most békésen alszik, remélem, kipiheni magát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja, Annus, mi Dologel-t használunk Samunak, neki nagyon bevált. Biztos nem midnekinek ugyanaz használ, de nagyon jól átvészeli vele a fájdalmas időszakokat!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Annus!

A fogzástól nem lehet lázas, főleg nem ennyire!
Max hőemelkedés lehet olyankor!


Nos az éjszakánk szörnyű volt!
Egész éjjel kiabált a fájdalomtól.Lázmérővel próbáltam segíteni neki, utána amikor ugyan jött a zöld, vízszerű kaki, de még mindig üvöltött, felhívtam az ügyeletet,akik közölték, hogy ha nem lázas,akkor nem küldenek orvost. Elmondtam neki, hogy azért nem lázas,mert folyamatosan csillapítottam neki, de fetreng a gyerek a fájdalomtól. Már berekedt,és magán kívül van!
Erre ő közölte,hogy akkor sem küld dokit.

Ezek után elküldtem Apát a gyógyszertárba szélcsőért. Jó sok zöld viz kaka után megnyugodott valamennyire ,így kicsit aludni is tudtunk!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na mondom felhívom a védőnőt.közlöm vele a jó hírt :lol: Erre szabin van...mondom vkivel had beszéljek már.Mondta h mondjam mi a gond.Erre én,jön a gyerek foga,és 3,5 hónapos....erre h az még nem járhat olyan nagy fájdalommal!Na majdnemmondtam h akkor hallgassa már ő a visító gyereket :roll: Mondta h akkor adjak vmit oda amit rághat,ez eddig is megvolt,meg vegyek vmit a patikában...na mondom kösz a segítséget!


Apa most hoz neki vmit...hát kíváncsi leszek!

Én is meglepődtem...de ez tuti h az!!!!3 gyermekes anyuka(anyósom)is megmondta a tutit,ő már látott elég sok kibújó fogacskát :wink: Csak attól félek h hónapokba telik mire kibújik :roll:

annus11
 
 


Huuu Trixi!Lehet bekapott vmi vírust? :shock: Szegényke!Ne ez majdnem olyan volt mint akivel én beszéltem telón.....Ma meglesz az eredménye a pisinek?

annus11
 
 


Jó reggelt!

Zsófinak is korán kezdett jönni a foga, de féléves volt, mire áttört :shock: Elmentünk sétálni, és végigordította az utat, mint akit nyúznak, aztán hazaértünk, pelenkázás közben belenéztem a szájába, és ott volt a foga :wink:

Annus: klip tök jó, boldog házassági évfordulót! Elkapott a nosztalgia, én is megnéztem a mi klipünket :oops: Ha van még valakinek ilyen esküvői klipje, megmutathatná ám, én nagyon szeretem az ilyeneket nézegetni ;)
Vendég
 


Panndi, és a tiéteket lehet látni? Nekünk sajna nincs... És az esküvőn csak azt vette videó, amit nem akartak, mert apukám (egyébként számítástechnikus) azt gondolta, hogy akkor van működésben a felvevő, amikor nem világít a piros lámpa... :roll: Így aztán kiváló, mert lehet látni, ahogy himbálja a kezében a gépet! :lol:

Petyának jobbulást!!! Milyen kedvesek, hogy nem jöttek ki... :roll: Nekünk az ügyelet a 3. dédi, aki nem vérszerinti, de vérszerinti dédpapa felesége, és orvos. Amikor Magyarországon vannak, nonstop, 24 órás szolgálatot vállal. :) Amikor kint vannak (Amerika), akkor is lehet mindig beszélni vele, nagyon jó távgyógyász! :wink:

Na, megyek, fiúk hiányolnak... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Annus

http://www.mambaby.com/a_termkek-rgkk-3 ... 11112.html

probalj beszerezni egy ilyet, Boro szereti ragcsalni!!! azt a maszirozos reszet. belole is omlik a nyal. nekem 3honaposan jott szoval en probalok felkeszulni,hatha neki is koran fog :D

vagy coolert!!

http://www.mambaby.com/a_termkek-rgkk-4 ... 11113.html

Netti
Kép
maumau
 
 


jaj, Istenem, szegény kis Petya! Trixi, hogy ébredt ma?

Annus, gratulálunk! remélem hamar túl lesztek rajta!!

Anita, Hanni, jobban van?

Velünk minden OK, 3/4 8-ig aludt, most meg nézelődik. Viszont reggel csk 120 gr-ot szoptt...Érdekes. Általában ilyen 160-at szokott. No majd figyeljük...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggelt!
Jesszusom teljesen úgy érzem magam,mint akin átment egy úthenger. Nem manócska miatt,ő jól aludt,reggel szopizott,majd visszaaludt,és hát én is.Nemrég keltem fel,alig volt erőm.Mindjárt lezuhizok, hátha visszatér belém az élet.Szerintem nagyon elfáradtam tegnap, régen nem vezettem már ennyit. Meg későn feküdtünk le, mert Annus klippjétől elfogott a nosztalgia, és megnéztem a mi klippünket is. Egy hét múlva nekünk is évforduló.A 3. Szerintem megyünk vacsizni a lagzi helyszinére. :lol: Na megyek,összekotrom magam. :roll: Szép napot!
Jajj,remélem a picurok rendben vannak, hozzatok híreket lányok!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Netti!
Igen,van ilyen hűtőrágókánk...otthon!Nekünk is régóta folyika nyála,de az még nema fogzás jele volt,csak több a nyáluk és kész.Remélem gyorsan túl leszünk rajta...

Panndi!
Én is oda vagyok az ilyen klipekért :oops:

De most majd tudom mondani h azért sír mert jön a foga....

Másnak nem jelentkezett ez a fogzás???Mi kezdjük a sort??? :roll: ezt a mákot 8)

Csomóan eltűntek megint!!
Petra,Kitty és sorolhatnám!!!Mindenki nyaral????

annus11
 
 


ivagyok!Most jött az SMS a törlesztőrészletről,és az egekben van.Ez hihetetlen.Normalizálódott kb a Frank árfolyama, milyen alapon ennyi.Felhívtam és nem hajlandó telefonon felvilágosítást adni, csak személyesen.Úgyhogy,ha felébred mászhatunk be.Príma.De legalább felébredtem. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt!!

Köszönjük,már jobban vagyunk.Este elég nyafis volt.Kicsit még fél a hirtelen mozdulatoktól,meg néha álmában nyöszörög szegénykém. :cry:

Petya??Szegény kicsi baba,sok gyógypuszi!!!

Annus,nagyon jók a klipek!Utólag boldog évfordulót!
Hozzatok még klipeket!!!!

Izusnak gratula a fogzáshoz,remélem nem kínozza majd sokáig!!!

Visszanéztem a képeket!Még mindig meseszép minden baba itt nálunk!! :)

Szép napoT!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Netti!A karcagi dr nő belekötött hogy vérszegény,meg ugye múltkor csináltatot még bilirubin mérést,hogy csökkent e.Nos az csökkent,meg szerinte vérszegény.Erre kért juli 28-ra újabb vérvételt.Én nem vittem el,mivel gondoltam nem kéne kínozni ha már a bilirubin 103-ra csökkent.Így a dokinknak mutattam a leletet.Szerinte nem is vérszegény az értékek alapján.De azért kért ő is egy vérképet.Ez lett volna a tegnapi.Szóval elég volt.Amúgy tényleg nincs csillag a vérképes papírján,vagyis jók az eredmények.
Így begurultunk,majd kicsit nő és fél évesen azért megnézetem,de semmi baja,olyan ari.Eszik,hízik,jó a kedve,sokat van fenn.Forgolódik.Akkor mi a gond????

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


na, itt vagyok, minden rendben van úgy néz ki :D kapott a 6 órási szopinál infacolt ,meg tornáztunk sokat...aztán bealudt, néha sikkantott egyet álmában és jött egy puki...aztán 9es szopinál is kapott, de ott már rotyogtatott szopi közben...olyan édes megáll a szopiban...koncentrál-homlok összeráncol-nyom-puki-vigyor-visszacici...de kaki az most sincs...reggel hatalmas vigyorral ébredt, most semmi baja...de kaka nincs...védőnő azt mondta ha 3 napja nincs akkor avatkozzak be...anyatejes baba, ne izguljak...

ja és figyelnem kell mennyit eszik, mert 2 hét alatt "csak" 200 gr-ot hízott. kaptunk egy hetet...nem értem, én méregetem és akkor 130-190eket eszik...az hova tűnik...ezt napjában 6szor...na mindegy, remélem minden oksa vele..

amúgy, 5,77kg, és 61 centi hivatalosan :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki!
A múltkro mi is csak ennyit híztunk,többet izzadt ki ameleg miatt,pedig ő is evett amúgy!Ne aggódj,amíg nem fogyaddig semmi baj!Meg lassan már nem is kell neki annyit híznia! :wink: :wink: Örülök h megoldódott a pocifájás!Szerintem pár napig add neki az infacolt.

Örülök h Hanna is jól van!!!

annus11
 
 


Na Iza nagy nehezen bealudt....a fél10es szopi óta fenn volt.....de csak úgy tudott elaludni h simogattam a kis fejét :roll: Hosszó napok,hónapok vannak előttünk....szegény ha addig szenved :cry: Jaj én sírni fogok akkor :roll: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle,
nem tudom, melyik banknál vagytok - hugom törlesztőrészlete is emelkedett annak ellenére, hogy a Ft erősödött a CHF-el szemben az utóbbi időben. Bement a bankba, megkapta a felvilágosítást, hogy milyen esetekben emelhet a bank kamatot - jó sok minden miatt, pl. ha emelkedik a bérleti díjuk, akkor is... konkártan a srác megmondta neki, h mivel a banknak hoznia kell az x milliárd bevételt ill. a jó kis hasznot, ezért erre hivatkozva emelhetnek kapásból, törvény ide, vagy oda....

Anita,
örülök, h Hannus jobban van!

Amúgy Bogi is megijed hirtelen zajokra, mozdulatokra, szerintem ez természetes... Legalábbis remélem :shock: Múltkor anyós ránézett, gyerek addig vigyorgott, majd ajkak lebiggyeszt, fej vörösödik, és torkaszakadtából elkezdett üvölteni. Anyós szerint belecsikart a hasába, mert ilyenkor még bele szokott....

Böbi,
köszi!
Amúgy Te mit csinálsz hajnal 2-kor? :lol: :lol:

Annus,
grat a foghoz :) Szegény Izus, nem hangzik túl jól :( Rem éljük apjuk hoz valami tutkó szert!

emese1979
 
 


Ja, és Bogi ma fél6-kor kelt, régóta nem volt ilyen, és csak 1 órára aludt vissza... Utána fél8 körül levittük a kuttyot, meg voltunk kaisersben Maci kv-ért. Most evett, és alszik - cumival bealudt gyorsan...

emese1979
 
 


Jó reggelt!

Trixi, hogy van Petya? Ti nem tudtátok bevinni valahova ügyeletre? Én inkább be szoktam vinni, mint kihívni a dokit. Igaz, még csak kétszer kellett mennünk Gyöngyvirággal, Iringóval még hál Istennek egyszer sem.

Annus, nekünk a dentinox gél és a chamomilla homebogyó használt.

Már mindenkinek a gyereke reggelig alszik??? Iringó nekem még mindig ébred fél 6 - 6 között, eszik és utána alszik 9-10-ig.

Dóri, apukád videózásán nagyon nevettem! :-) Nekünk is van pár ilyn felvételünk, amikor megkértünk ismerőst, hogy kamerázzon.

Volt ma a védőnő, 5320 gramm és 64 cm. Mondta, hogy minden oké, de erőltessem, hogy hason is legyen. Dehát úúúúútálja......
Vendég
 


Emese, dolgozom. :wink: Kész a havi melóm, 3 éjszaka alatt kerestem 45 ezret, nem rossz. :lol:

Bank: nekünk most viszonylag stabil a törlesztő a kocsira, CHF-es. Én is bankban dolgoztam, elő kell szedni a szerződést, sok szerződésben le van írva, hogy mikor lehet csak kamatot emelni, azok a bankok nem is emelnek a kelleténél többet. nÉZZÉTEK MEG, ÉRDEMES.
Vendég
 


Na apa dentinox gélt tudott hozni...majd Petsen beszerzema többit :roll: Kíváncsi leszek én erre....

Böbi!
Iza is utáltrta,én vissza is fordítottam ha már sírt.Aztán tettem elé mindig vmi néznivalót,meg zenét játszottam le neki stb.És így egyre tovább bírta.mostmár ő is "kéri" h tegyem hasra,vagy átfordul(csak ugye beszorul a keze még...)

annus11
 
 


Na lányok, drukkoljatok nekünk, hogy minél előbb kiengedjenek minket a kórházból.
Most csak annyit tudni, hogy valamilyen bakteriális fertőzése van Petyának.
Majd jövünk!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Hali!

Anita, Trixi, Annus!
Hogy vannak a babók?????
Trixi, láza van még????? Kúpozod?

Lilinek is sztem hamarosan jön az első 2 fogacska fent...nagyon látszik már...de még nem duzzadt be az ínye.
Annus!
Izának milyen? Piros már?

Jelentem bővült a gyerekkel is abszolválható tevékenységek köre!!! :D
Tegnap Babybjörnben locsoltunk a kertben! :D Tökre élvezte.
Sőt, RR-re is együtt tornázunk, pihiszépből néz és nagyokat kacag, ahogy ugrálok.

Ma megyek másfél órás lábmasszázsra!!!!! Juhúúúúúúúúú, nagyon várom.

Kötődés:
Én Kutyafüle és Dóri véleményét osztom.
Lilim nagyon ijedős és félős volt...most egyre jobb, 3 ember vigyáz rá néha rajtam kívül, a 2 nagyija és a papája.
Anyósomnál már van egy 2. járókája, tele ismerős játékokkal, és nagyon szereti.
Tudja, hogy elmegyek, de nem szokott sírni nélkülem. Amikor megérkezem, akkor meg repül a karjaimba és nagyokat kacag...olyan édi! :lol:
Nekem spec. szükésgem van néha ezekre a szabad órákra (2 szopi közt) és úgy érzem neki is jobb, hogy egy felfrissült, feltöltődött mamája van. Néha sztem mindenki elfárad kicsit, nyügibb lesz, ekkor ha van rá mód, érdemes 1-2 órát lelépni és kicsit 'tevékenykedni'. Az én közérzetemre nagyon pozitív hatással van és ettől úgy érzem Lilinek is jobb.
Éjszaka:
Lili is néha biztosan felébred....de a babaőr a legérzékenyebbre van állítva, ha bejelez, bemegyek megnézni, de ált. csukott szemmel alukál és álmában nyögdécsel néha.
Ha baja van, és hangosan jelez, akkor megyek....ha meg tudja nyugtatni magát, akkor miért ne tegye...én tudatosan a doki javaslatára törekedtem arra, hogy ezt megtanulja.
Néha már ölben is elkezd ficánkolni és nyüszizni...leteszem a kiságyba, mancsát bekapja és szundizik. Szóval ő már azért jelez néha, hogy hagyjam magára mert álmi és alukálni akar.
Én ennek spec. örülök. :roll:

Kutyafüle!
Akartam még írni, hogy nagyon jól haladsz, tök csini voltál a keresztelőn!!!! Hány kilót dobtál le????
Rajtam még van 4-5. :oops: 46kg lenne az elfogadható...tornázom ezerrel....napi 1 óra zsírégető RR, és heti 1 kardiózás a fitnessben.

Ja, és megjött a mensim! :( Annak ellenére, hogy szoptatok és fogit szedek!!!! :?
A doki mondta, hogy előfordulhat....de meglepődtem.
Nálatok is előfordult ezek mellett????

Kép
mozza
 
 


óó lanyok.. 1 oramba telt h megnyugtassam a nyuszikamat.
nemtudom mi lelte :( olbe is visitott. aztan vegul elaltatta magat. letettem, mert annyira mozgolodott (ilyenkor nem akar olbe lenni) aztan hason volt, keze a szajaba es vegul elaludt. simizgettem.. 2,5 ora kajalas utan ujra evett.. nagyon ehes volt :roll:

mozza, nekem meg nem jott meg,en nem szedek fogi gatlot, tejem sincs sok. nemtudom hogy lehet :roll: Lilit nem zavarja?

pentekig meglesz a hintaja,kivancsi vagyok,h reagal :roll: mostanaban nagyon megkedvelte ha hintaztatjuk :D

trixi, drukkolok!! vigyazzatok egymasra

Bobi, en gyerekem is 6korul ebred. legkesobb fel7..... de en azert orulok ennek is. este 8kor o mar alszik.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Trixi, jelentkezz, amint tudsz!
Jaj, megyek, mert éhenhalok, majd még jövök!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kép Kép Édua átment kacsába :) Kép unokatesómmal

visszaolvasni nincs időm sajna :(

magunkról: Lara eszik, ahogy akar, Édua is, én teszem, amit megkövetel a haza, férjem elvan :)

Ma a védőnő megijedt tőle és nem jött be, én nem voltam itthon, aztán telefonon lebeszéltük a dolgot :)

Azt láttam viszont, hogy Izusnak jön a foga, sok szerencsét hozzá, várhatott volna még vele igazán :)

Puszi mindenkinek!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, Édua vicces! :-)

Mozza, 46 kg????? Hány centi vagy? Én 49 kilósan a 167 centimmel úgy néztem ki, mint egy anorexiás. Nekem az 55-56 a jó, de biztos csontozattól is függ.
A nyaralás alatt sikerült 2 kilót magamra kapni, kezdhetem elölről.

Én ritkán tehetem meg, hogy elmenjek a lányoktól, de olyankor élek a lehetőséggel. Szombaton anyósom fektette őket mi meg ellógtunk Sandrabullockozni.
Vendég
 


Minden babának jobbulást! Szegény Petya. :( Iza tényleg korán kezdi. Borónak meg lehet, hogy a pocija fájt, nem?

Képzeljétek én ma megyek szülőire Amina leendő ovijába. Izgi.

Holnap pedig megérkezik végre a pihiszékünk, alig várom. Már azt hittem nekünk sosem lesz ilyen.
Megmutatom nektek: Kép

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny, szep nagyon :wink:
Boronak nem jott be a rezges :(
nem pocakfajos amugy.. de ma fel oranal tobbet nem aludt meg.. reggel 9ota.. ugyhogy azert ilyen hisztis sztem.... de nem akar elaludni.. elobb is azt hittem alszik vegre.. 15percig birta :roll:
most forgozik.. de utana leteszem aludni. remelem osszejon.
nem poszivozhatok neki egesznap h aludjon :lol:

en is ugy varom az uj szerzemenyunket, tuti tetszeni fog neki :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Az aktuális kedvencemet is megmutatom nektek ha nem gond :) :
Kép
Iwiwen is fent van, de hátha valaki még nem látta. Olyan cukik.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Netti mi az új szerzemény?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mira lassan nagyobb mint Amina :lol: :lol:

http://www.gracobaby.com/Search%20Resul ... 3CBM#/1298

o az uj hazikedvenc. amint megerkezik :D hintapalinta

Netti
Kép
maumau
 
 


Hát igen, picit nagynövésű a drágám. :D

Ez a hinta nagyon szuper. Tutti bejön majd neki.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Voltunk oltáson. Hanna nagyon hősiesen tűrte, csak egy picit sírt.
Nekem meg sikerült elsőre beadnom neki a kúpot! :P Nagyon ügyik voltunk.
Súlyunk 5740 gramm, 59 centik vagyunk. Fejünk 40 cm átmérőjű, 2 hónap alatt 4 és fél cm-t nőtt. Mellkasunk 39 centi, 4 centit nőtt.

El kell mennünk ortopédiára, mert laza egy picit a csípője, és "békaláb" tartása van. Kérdezték,farosan született-e,de nem.


tegnap kaptam férjemtől egy vörös rózsacsokrot. meg hoztak anyósék egy nagy tortát,pezsgőt. Megünnepeltük az évfordulónkat. Rendesek voltak. :)

Minden betegeskedő babónak jobbulást kívánunk!

Zsuzsi és Hanna

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Van pár új kép:

Kép

Kép Pufóka

Kép

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Reny,remelem en is bejon majd neki :D

nemtudom miert ilyen visitos ma, de megint rakezdett.. most hagyom 10percig, hatha elalszik, ha nem akkor probalkozom ujra :roll:

Hanna is nagyon helyes kiscsaj :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Nagyon szépek a lányok!! 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Zsuzsi, boldog évfordulót! Hanna nagyon szép, tiszta kreol vagy csak a képen?

Mozza, mi is hazahoztuk vasárnap a kölcsönadott pihiszéket, Iringónak tetszik. Bekapcsoltam neki Gyv kedvenc zongoráját is, de azon bealudt. :-)

Netti, ha a rezgés nem tetszett Borónak, lehet, hogy ez a hinta sem fog! :cry: A rezgést mikor próbáltad utoljára? Mert Gyöngyvirág 2 hónaposan még nem szerette, 3 hónaposan meg már nagyon. Így Iringónál tutira mentem, eddig csak a normál pihiszékben volt.

Kép

Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: