Sziasztok, nálunk is minden rendben az én méhtevékenység görbém, vízszintes
, nem is bánom, mert a múlt héten kitaláltam, hogy kettő kivételével az összes gyereknek át kéne költözni, vagy egy másik sarokba, vagy egy másik szobába - ők persze belelkesedtek és teljesen felfordították az egész házat, kivéve a legnagyobbat, aki pedig kulcsfigura az egész mozgásban, mert ő közölte, hogy ő csak a jövő héten költözik.
A rugdalózókat kivéve minden megvan (remélem, sikerül itthon szülni, ha addig nem találom meg őket, gatya nélkül mégis ciki lenne hazahozni a kislányt
)
Jók a viccek
Én se szeretem a Tescot, de péntektől 500valamennyiért lesz matracvédő lepedő, és 700 ft két hosszú ujjú body, ha valakinek kell még ilyesmi.
Igen, szerintem is jó Imoláéknak
Én mellszívót soha nem használtam. Az elsőnél kipróbáltam a kórházban, nem jött be, ha nagyon muszáj, kézzel fejek, de az utóbbi időkben arra sem volt szükségem. Különben, ha van, aki megmutatja, nagyon gyorsan meg lehet tanulni.
Dorka, ezek a fájások nagyon rosszak lehettek.
Mónika, olyan furcsa lehet, hogy pontosan tudod az időt. Julcsival meg minden rendben lesz, ő egy igazán jó fej gyerek, nagyon fogja élvezni a kistestvért!
Én jövő héten megyek vérvételre. Tegnap teljesen kiakadtam, mert a mérlegem elromlott, és elfelejtettem, hogy abból a vacak féltenyérnyi tönkölykenyérből nem ehetek kettőt, csak másfél szeletet, és 8,2 volt a 2 órás cukrom utána.
Jó eredményekhez gratulálok.
Csunyeszka, Kriszti pihenjetek! Megint végigolvastam mindenkit, de olyan a fejem, mint a szita...