<font color="aa00aa">Sziasztok!
Bencének Nagyon Boldog Első Szülinapot!
Lacának pedig Boldog Névnapot!
És minden kis és nagy betegnek jobbulást!
Rólunk: Fanni már teljesen ok és képzeljétek, ÁTTÖRT AZ ALSÓ 2 FOGA!!!
Azt hiszem feljegyzem, mint ünnepnap
Szombaton klassz napunk volt, jó rohanós. Reggel itthon összepakolni, nászajándék becsomizni, persze no szalag+gagyi csomipapír. Nekem a melltartóból kijött a drót és bökött, Fanninak elfogyott a popsitörlő. No okay, akkor útközben Tesco (Rákosvalamicsodai). Odaérünk, "mi ez a sok ember???!!!" Bombariadó! No fasza! Akkor most mivan? Jah esküvő (Tóalmáson, a bnőm, én a tanú) kezdődik 15 órakor, fél 15-re náluk kell lenni puccban. Akkor nekiálltunk boltokat keresni, találtunk egy ápiszt, ok, csomipapír megoldva, és egy kínait, ok, melltartó+harisnya megoldva, mehetünk! Olyan 1/4 13 körül értünk le, becuccolni, ruhák, vasalás, közben enni is kéne, hajamat megmosni, becsavarni, frizura, gyereket csinibe öltöztetni. . . . szal király volt! Épp időben elkészültünk.
Az esküvő szép volt, de nagyon rövid, Fanni tökjól viselte, addig amíg volt mozgolódás. . . aláírás, ilyesmi. Amikor az anyakönyvvezető beszélt, egyszercsak hallom a lányomat fennhangon "ebbe ebbe baba". . . . no anyu ki is ment vele, de minnyá vissza is jöttek. Apu meg mondogatta hátul Fanninak hogy miket "mondogasson"
Gyerek meg csinálta
No mind1, büszke vagyok rá, hogy viszonylag jól viselkedett. Innen vissza a bnőmék házához gyalog persze, azt hittem ott döglök meg a cipőmben, ami a saját esküvőmön volt rajtam utoljára
Aztán anyuék Fannival vissza a telekre, mi pedig el Gödöllőre étterembe. Jót buliztunk, de baromira elszoktam tőle már, 23 órára a buli megdöglött, 24 körül indultunk vissza. Gábor ivott, így én vezettem. Úgy volt, hogy bnőméket követjük visszafelé, hisz mindannyian Tóalmásra vettük az irányt, erre egyszercsak megállnak, hogy ottmaradt a jogsi+igazolványok, meg minden, vissza kell menniük. Mi vittük a férj öccsét+bnőjét, az öccs tudta az utat visszafelé. Jajj Lányok, nemtom mikor (bocsánat) fostam ennyire! Lakott területen kívül a koromfekete sötétség, alig láttam valamit, két oldalt erdő. . . . reflektorral mentem végig, de kegyetlen volt. Jöttem vagy 50-nel, Gábor meg állandóan beszólogatott, hogy menjek már gyorsabban. Majdnem kiraktam! Basszus
No lényeg szerencsésen megtettük a 30 perces utat több, mint 1 óra alatt, de én szeretek épségben hazaérni. . . és ilyen helyen mindenféle állat is előmászhat éjjel.
Tegnap iszonyú fáradtak voltunk egésznap
Remélem a júl.9-i talira már mi is el tudunk menni
Júl.17-én indulunk Olaszországba, Lignano-ba egy hétre anyuékkal. Gábor sajna nem jöhet, mert még próbaidőn van, így együtt majd augusztusban megyünk nyaralni
Taliképek tökjóóóóók, megnéztem őket, minden baba nagyon helyes
Most ennyi, leteszem Fannit aludni és üvegfestek. Az ablakára és a fürdőszobába csinálgatok képeket
Pusszok: dbarbiék
Ui: honlapom, akit érdekel
http://nocciola.gportal.hu/ lehet ám írni is bele (chat)
</font>