Új privát üzeneted érkezett!

Orsi:
Benének és Pannának sok-sok gyógypuszi!!!
Nagyik nem tudnak segíteni legalább nappal? Rádférne egy kis pihenés Kép

Kinőttük a játékainkat, új játékként mit vegyünk Lacának? Nincs valami ötletetek? Nálatok mivel játszanak a picik?
Most a porszívót szoktam a nappali közepén tartani, egy hete teljesen bele van zúgva, órákat képes vele játszani Kép (Meg a lakásban mindennel eljátszik, ami felnőtt dolog pl: számítógép Kép, cipős szekrény, falra ragasztott tükrök, babakocsi, video stb.) De hát csak kellene neki valami jópofa játék.
klarissza

Kedves Bence!

Nagyon Boldog 1. Szülinapot Kívánunk Neked Kép

Kép

Zsoltika és Gabi

pgaboka

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT BENCE!

Tali tényleg nagyon jó volt, én már többször is végignézetm a képeket.
Örülök neki, hogy mégsem voltam gyáva Kép

Zsizsa,
tök jó volt, hogy tegnap összefutottunk Kép Igen, én nagyon sasolom a babákat mindig, de Gabi pont takarásban volt apáján a kenguruban, úgyhogy csakis a talinak köszönhető, hogy téged megismertelek és így nem mentetek el mellettünk.

Na megyek családolni, majd jövök 7köznap.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!

Éppen anyuéknál vagyok, és csak azért ugrottam be, hogy

Bencének nagyon boldog szülinapot kívánjak!Kép

Miből lesz a cserebogár, nem igaz!Kép Nagyon jóképű legény lett belőle!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Lányok!

Már megint jó ideje elveszett voltam/vagyok, de egyszerűen nem jut időm és energiám leülni a géphez.
Sokat nem vagyunk itthon, voltunk azóta megint az Adrián, a múlt hét végén 3 napot Cereden töltöttünk, apának enduro versenye volt, ami 2 napos. Kibéreltünk egy házat, így mind a négyen mehettünk. Nagyon klassz volt, elég jól elvoltam egyedül a 2 gyerekkel, állandó programként 2 napon át játszótereztünk, meg néztük a versenyzőket Kép

Tüninek azóta már 4 foga van, feláll, üldögélve akár egy órát is eljátszogat, viszont még nem mászik. Ülve halad előre a földön, megszerzi amit akar, de a mászást nem erőlteti. Majdcsak rájön egyszer hogy az élet sokkal izgalmasabb ha nem egyhelyben töltjük az időt KépKép

Csibi szegénykém borzasztó rosszul van, tüszős mandulagyulladással kínlódunk már egy pár napja KépKép Folyamatosan lázas, nagyon fáj a torka, ezért szinte nem is eszik. Annyira be van dagadva a mandulája, hogy kívülről csak ránézve is látszik Kép Az éjszakák is szörnyűek, szegény nem tud levegőt venni, az orra totál be van dugulva, az orrcsepp pedig csak kb. 5 percre segít valamit Kép Augmentint szed rá, és nagyon büszke vagyok, olyan ügyesen veszi be az orvosságot, amikor szólok hogy ideje van, jön velem a konyhába, kiadagoljuk és szépen megiszogatja minden nyafi nélkül. Alig várom már hogy szegénykém jobban legyen, legalább levegőt kapjon, mert így még aludni se tud, amiatt is rosszul érzi magát Kép
Mi apával is rettentően kivagyunk, ketten összesen a 3 nap alatt aludtunk 10 órát KépKépKép Ma én már szédelegtem, néha a fejemet kellett ráznom hogy tisztán lássak... Na de csak kibírjuk valahogy.

Most rohanok, óbégat mindkettő, asszem összefejeltek Kép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

Bence!
boldog szülinapot!!!!!

Brigi:
Kihalásztuk a füzetemet:

Sepia 9ch napi 2*5 golyó - reggeli hányingerek, undorodás a cigarettafüsttől, bizonyos ételek szagától, savanyúság kívánása

Cocculine napi 3*1 golyó - hányinger, szédülés,sápadtság, gyengeség, utazás, mozgás kiváltja vagy felerősíti a panaszokat

Ignatia 9 ch napi 2*5 golyó - hányinger, gyengeség, szapora szívdobogás érzet, sóhajtozás, az evés javítja a panaszokat

Hát ennyi, csemegézhetsz kedvedre!!! Remélem segíteni tudtam!!!

eSzti

Ákos már nagggyon huncut, úgyhogy hála az égnek jól van
beszti71

Kép

Egyenlőre csak ennyire futja az időmbőlKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kép

Klarissza, csak most látom:

BOLDOG NÉVNAPOT LACÁNAK!!!

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Zsófi!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Bencének!Kép

Klarissza!
Lacának nagyon sok boldog névnapot!Kép

Képzeljétek, az én csibész kisfiam! A fűben bezzeg tud mászni! (Másutt csak kúszni hajlandó.)

Szóval akkor július 9-én megint tali?

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Klarissza: Boldog névnapot kívánunk Lacának!

Dandy, Dorina, Martin
dandy

Sziasztok Kép

Hagnosz,
igen-igen-igen! Szerintem legyen tali július 9-én. Lányok, gyertek minél többen! Remélem akkor azért jobb idő lesz, mint most pénteken volt.

Mi nagyon szívesen taliznánk újra, most el is határoztam, hogy Zsoltikát gyakrabban viszem társaságba, mert bizony nagyon mimóza volt a talin Kép Ma is voltunk barátainknál, ott egy Zsoltinál 2 héttel idősebb baba van, és hát ott sem tudott nagyon feloldódni. Pedig mindennap kint vagyunk a játszótéren, és más babákkal-mamákkal is sétálunk sokat, tehát lát másokat Zsoltika, de akkor is... Szóval mi mennénk, és legyen minél gyakrabban tali!

Diti,
jobbulást Csibinek! Tényleg nagyon ügyi nagyfiad van, ha ilyen szépen beveszi az orvosságot Kép Nektek pedig kitartást!

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Lehet, hogy 9-én mi is felugrunk a talira

Mit szóltok hozzá?

Lacának boldog névnapot!!!!!!!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Laca puszit küld mindenkinek, akinek eszébe jutott a névnapja! Kép

Mi nem ünnepeljük a névnapokat csak a szülinapokat. Hülye egy szokás tudom Kép

Most már én is tiszta beteg vagyok Kép Valahogy Laca jobban bírja a betegségét, mint én a sajátomat Kép 1 órája nem tudok az orromon levegőt venni Kép Rájöttem, hogy az anyukámtól kaptuk el, ha a debreceniekkel érintkezünk, akkor tuti, hogy betegek leszünk Kép Kép Vírus és baci csere.
Kép megyek is valami orrcseppet turkálok a fiókban

Zsizsa:
Rájöttem, hogy hogyan kell a porszívós cselgáncs fogást megcsinálni Lacával, tényleg nagyon jó Kép Kép
klarissza

Zsuzsófi:
Kép akkor hozod a fürdőköppenyt? Kép
klarissza

Sziasztok!

Bencének boldog szülinapot, Lacának boldog névnapot!

Már Balu is beteg meg én is. Majd holnap próbálok jönni.

Jó éjt!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Én is megnézhetem a képeket ? Nagyon kiváncsi vagyok ám !!! metro_joe@hotmail.com
Mi két hét múlva sem leszünk itthon, megyünk nyaralni a Tisza-tóra 2-3 hétre, szóval nekem az a tali is ugrott. Kép
Nikinek kibújt az első foga minden kecmec nélkül. Még anyála sem folyik.Birizgálja a nyelvével ,nagyon aranyos.Közben keresztanya is lettem, 4 gyereket kereszteltek egyszerre. Futószalagon Kép érdekes volt.

Boldog szülinapot az 1 éves nagyfiúnak !!!
Jó ötlet ez a számos gyergya.
Végül itt egy kép Nikiről ébredés után és egy kúszni tanulós
Mindenkinek kellemes nyaralást !!!
Dorki
Kép\
dorki

Kép
dorki

Sziasztok!

Én is sajnálom, hogy nem lehettünk ott végül, de remélem, hogy a júl 9-ein már teljes erőbedobással Kép

Zsizsa,
Még egyszer köszi az infókat!

Bencusnak boldog születésnapot, Lacának boldog névnapot!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Látom szerveződik a következő tali. Helyes.
Viszont én már most tudom, hogy akkor nem leszünk itthon.

Gabi:
pedig arra gondoltam, hogy a köv. talit azzal indítjuk, hogy Ákos megy két kört Zsoltikával Kép
Viszont ez azt jeleneti, hogy a harmadik talira is el "kell" jönnötök, mert én már beígértem Ákosnak a babakocsi tologatást.

Cory:
jobbulást nektek. Mit mond a doki, mi ez?

Klarissza:
Lacának mi is boldog névnapot kívánunk.

És boldog új hetet mindenkinek Kép

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Sziasztok!

Barbi,
nagyon jó lehet, hogy ott vannak a rokonok!Kép Élvezd ki az aranyéletet, ameddig lehet!Kép Azért gyere, ha van időd, pár mondat erejéig!

Orsi,
jobbulást a gyerkőcöknek! Egy kis energia: ++++++++++++++++++++

Klarissza,
Gabi szereti a labdát, meg az egymásba rakható dolgokat, azokkal elég jól elvan. Meg szereti kipakolni a táskámat.Kép Most is éppen azt csinálja.Kép Lacának boldog névnapot! (Még ha nem is tartjátok.Kép) Neked és Lacának is jobbulást! Örülök, hogy bejött a cselgáncs fogás!Kép

Diti,
Csibinek jobbulást! Egy kis energia nektek is: ++++++++++++++++++ Tüni szépen fejlődik!Kép És majdcsak rájön a mászás ízére is.Kép

Szti,
örülök, hogy Ákos már jobban van!Kép

Zsófi,
Bence cuki a tortával.Kép Belenyúlt a gyertyába?

Hagnosz,
fűben mászás.Kép Ügyi kis csibész!Kép

Cory,
jobbulást nektek is!

Dorki,
micsoda szeme van Nikinek, gyönyörű!Kép Klassz, hogy ilyen könnyen bújt ki a fogacska!Kép Futószalagos keresztelés.Kép

Hanzika,
én meg még egyszer sajnálom, hogy nem olvastam időben az sms-t!

A talira mi sem megyünk sajnos, a barihimlő veszély miatt, bár 99%, hogy nem kapta el, ugyanis találkoztam megint az egyik kislánnyal, és direkt rákérdeztem, hogy mikor volt beteg, és még a suli vége alatt. De azért biztos ami biztos.

Na, megyek, mert Gabi már nem bírja egyedül, és meg akarja harapni a combomat. A múltkori harapás helye is több órán át megmaradt, úgyhogy most már óvatosabb vagyok.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Képzeljétek, a kölkec megevett 6 darab meggyet!Kép Tudom, hogy egyseknek (pl. BotiKép) ez nem mennyiség, de nála először fordul elő. Tegnap meg megitta egy fél barack levét, és evett a levesben főtt répából és karfiolból, pedig azok aztán borsosak voltak a javából (nagymamám főzött).Kép Szóval úgy tűnik, hogy talán végre beindul a kiscsaj evésileg.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

<font color="aa00aa">Sziasztok!

Bencének Nagyon Boldog Első Szülinapot! Kép

Lacának pedig Boldog Névnapot!

És minden kis és nagy betegnek jobbulást! Kép

Rólunk: Fanni már teljesen ok és képzeljétek, ÁTTÖRT AZ ALSÓ 2 FOGA!!! Kép Azt hiszem feljegyzem, mint ünnepnap KépKépKép

Szombaton klassz napunk volt, jó rohanós. Reggel itthon összepakolni, nászajándék becsomizni, persze no szalag+gagyi csomipapír. Nekem a melltartóból kijött a drót és bökött, Fanninak elfogyott a popsitörlő. No okay, akkor útközben Tesco (Rákosvalamicsodai). Odaérünk, "mi ez a sok ember???!!!" Bombariadó! No fasza! Akkor most mivan? Jah esküvő (Tóalmáson, a bnőm, én a tanú) kezdődik 15 órakor, fél 15-re náluk kell lenni puccban. Akkor nekiálltunk boltokat keresni, találtunk egy ápiszt, ok, csomipapír megoldva, és egy kínait, ok, melltartó+harisnya megoldva, mehetünk! Olyan 1/4 13 körül értünk le, becuccolni, ruhák, vasalás, közben enni is kéne, hajamat megmosni, becsavarni, frizura, gyereket csinibe öltöztetni. . . . szal király volt! Épp időben elkészültünk.
Az esküvő szép volt, de nagyon rövid, Fanni tökjól viselte, addig amíg volt mozgolódás. . . aláírás, ilyesmi. Amikor az anyakönyvvezető beszélt, egyszercsak hallom a lányomat fennhangon "ebbe ebbe baba". . . . no anyu ki is ment vele, de minnyá vissza is jöttek. Apu meg mondogatta hátul Fanninak hogy miket "mondogasson" Kép Gyerek meg csinálta Kép No mind1, büszke vagyok rá, hogy viszonylag jól viselkedett. Innen vissza a bnőmék házához gyalog persze, azt hittem ott döglök meg a cipőmben, ami a saját esküvőmön volt rajtam utoljára Kép Aztán anyuék Fannival vissza a telekre, mi pedig el Gödöllőre étterembe. Jót buliztunk, de baromira elszoktam tőle már, 23 órára a buli megdöglött, 24 körül indultunk vissza. Gábor ivott, így én vezettem. Úgy volt, hogy bnőméket követjük visszafelé, hisz mindannyian Tóalmásra vettük az irányt, erre egyszercsak megállnak, hogy ottmaradt a jogsi+igazolványok, meg minden, vissza kell menniük. Mi vittük a férj öccsét+bnőjét, az öccs tudta az utat visszafelé. Jajj Lányok, nemtom mikor (bocsánat) fostam ennyire! Lakott területen kívül a koromfekete sötétség, alig láttam valamit, két oldalt erdő. . . . reflektorral mentem végig, de kegyetlen volt. Jöttem vagy 50-nel, Gábor meg állandóan beszólogatott, hogy menjek már gyorsabban. Majdnem kiraktam! Basszus KépKépKép
No lényeg szerencsésen megtettük a 30 perces utat több, mint 1 óra alatt, de én szeretek épségben hazaérni. . . és ilyen helyen mindenféle állat is előmászhat éjjel.
Tegnap iszonyú fáradtak voltunk egésznap Kép

Remélem a júl.9-i talira már mi is el tudunk menni Kép

Júl.17-én indulunk Olaszországba, Lignano-ba egy hétre anyuékkal. Gábor sajna nem jöhet, mert még próbaidőn van, így együtt majd augusztusban megyünk nyaralni Kép

Taliképek tökjóóóóók, megnéztem őket, minden baba nagyon helyes Kép

Most ennyi, leteszem Fannit aludni és üvegfestek. Az ablakára és a fürdőszobába csinálgatok képeket Kép

Pusszok: dbarbiék

Ui: honlapom, akit érdekel http://nocciola.gportal.hu/ lehet ám írni is bele (chat) KépKépKép </font>
Dbarbi

Sziasztok!

Egy gyors beköszön/t/ésre jöttem.

Zsuzsófi: Bencének nagyon sok boldog szülinapot kívánok:

Kép.

DBarbi: Fanninak gratula a fogacskához. Nagyon jó a honlapod, tetszikKép.Ügyes vagy nagyon!

Dorki: nagyon szép leányzó NikiKép

Klarisza: Lackának nagyon sok boldog névnapot kívánok és egyben Noja és Kati Levijének is boldog névnapot!:

Kép

Zsizsa: Gabócának pedig nagyon boldog 10 hónaposságot kívánok.Már nagyon nagy lány ám. Nemsokára őt is köszöntjük első szülinapja alkalmából.:Kép

Ne haragudjatok, hogy most nem tudok többet írni.Csodás idő van és felfújom Robónak a medencéjét (ha lesz annyi oxigénem) és pancsizunk egy jótKép.

További szép napot mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!

Boldog névnapot a Leventéknek!

Minden név- és szülinaposnak küldöm a nyíló kaktuszvirágunkat!

Kép

Dandy
dandy

Sziasztok,
megint jol eltuntem, de ugye rossz penz nem vesz el Kép sajnos olvasni sem tudtam, csak ezt az oldalt futottam at, es irok amig a fonok nem szolit...

Fanninak es Bencenek nagyon boldog elso szulinapot igy utolag is!

Latom, taliztatok, sargulok am rendesen! A kepeket hol lehet megnezni? (Cserebe teszek fel EmmarolKép)

Orsi, Diti,
kitartas, gyogyenergiak mennek ++++++++++++++

Orsi,
milyen homeobogyeszokat szoktal hasznalni? En mostanaban kezdtem belemelyedni, most kezdem az itthoni alap homeo-keszletet osszeallitani es minden infot szivesen veszek.

Eszti,
latom, te is homeozol, a te tapasztalataid is erdekelnek am.

Huu, most latom tobben is betegeskednek... minden kis es nagy betegnek gyors gyogyulast!

Zsizsa,
drukk az eves beindulasahoz Kép

Anita,
jo pancsizast Kép

Magunkrol is irok egy kicsit: Emma kb. 2 hete rendesen jar, mar szinte csak ketlabon kozlekedik, persze el-elbotlik, de tobbnyire azonnal all fel es megy tovabb Kép neha meg begyorsit, mintha szaladna Kép hatalmasakat rotyog, edesen beszel babanyelven, de mar egy-ket "szot" rendesen hasznal, pl. integet es mondja hogy "pa" (pa-pa), erti a nem-et, persze tobbnyire bedobja a zsivany mosolyt es fel szemmel engem figyelve folytatja... na de nem omlengek tovabb, egyszeruen imadom Kép

Sziasztok,
batka
batkamano

Ja, voltunk mazsalason is, 9.5 honaposan volt 8 kg es 71.5 cm (2.5 honap alatt hizott kb. 60 dekat es nott 3 centit).

Es a kepek a kis menomanorol Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szep napot nektek,
batka
batkamano

Sziasztok!

Zsófi,
Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Bencének! Tuti az ilyen volt ilyen lett képpáros!

Klarissza,
Lacának nagyon sok boldog névnapot! Még ha nem is tartjátok. Kép

Zsizsa,
lehet hogy használt, hogy Boti megmutatta hogy is kell enni Kép Kép Kép Ezek szerint Gabi nem az édes izekért van oda. Szerintem a bárányhimlö miatt nyugodtan jöhettek, egyrészt ugye a kislány már túl volt rajta, másrészt szopós baba még 90 % hogy nem kapja el ( ha te már voltál bárányhimlös).
Szükésgünk van a kis háziasszonyra Kép Kép

Diti, jobbulást nektek. Szegény Csibi. Nekem is tüszös mandlagyulladásom volt már több mint 2 hete, hát nem irigylem szegénykét. Irtam nekemd mail a taliról, nem olvasod azt sem? (az más kérdés, hogy nem is tudtatok volna jönni, csak hogy elérhetö vagy-e rajta).

Anita, jó pancsizást! Mi is azt tesszük és közben gondoltunk Robóra is Kép Kép Virtuális közöspancsizás KépNem fogta meg öt túlságosan a nap Harkányban. Egyébként milyen volt?

No megyek, mert elérte a plafon magasságát a vasalatlan, takaritani kéne, meg autót pucolni (megkaptam házifeladatnak), Botka szedi szét a lakást, Apa csak késön jön.... szóval nem unatkozom. Viszont szunyókáltam a fiammal majd egy órat a hintaágyon, naggggyon tuti volt.

Üdv mindenkinek,
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Ja Hagnosz, Boti is a füben kezdett el mászni. De amint rájött, hogy hogy kell csinálni, ment már neki a kövön is, ahol addig csak kúszott.

Batka, még mindig tündéri a menö manód. Tényleg, magyarul tanitjátok?

Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Dandy: nagyon szép a virágod.KépJól látom, hogy kiültetitek a karácsonyi kaktuszt?Lehet, hogy amúgy is ki kell ülteni, nekem még soha nem volt.

Batka: hogy ez az Emma leányzó mekkorát nőt! KépNagyon szépen elkezdett lépkedni. Olyan jó , hogy tettél fel végre róla is képeket.Nem csodálom, hogy imádod a kis menőmanódKép.

Edit: köszi kérdése, jól éreztük magunkat Harkányban.Kivétel, hogy Robó szeme az ottani víztől begyulladt, amit a talin is lehetett látni. Persze nem fertőző , ezért is mertem babák közé vinni.Igaz még nem javult szegénykémnek, ma jött a doki írt fel egy cseppet, amit sírások közepedte használunk.A pancsi közben elmaradt, mert Robó elálmosodott és séta közben el is aludt, mire felébredt addigra meg fújdogált a szél, így inkább mellőztem a pancsit.Robót nem fogta meg a nap, nem voltunk sokat a napon.Egy nap strandoltunk, de akkor sem volt túl meleg.Így elviselhető volt, meg jól bekentem naptejjel.
Kérdezni akartam , csak a talin elfelejetettem:én Robónak eddig a cserkót héj nélkül adtam. Botinak esetleg a székletében nem jelentkezik a héjja? Ugyanis azt olvastam, hogy ezt még nem igazán tudják megemészteni. Vasalás nálam is gyülemlik, sőt még ma is mostam.Jó munkát, kocsi tisztításhoz is. Azért jó, hogy tudtál az örökmozgó Boti mellett pihenni is kicsit. Öledben aludt esetleg?

Diti: jó, hogy írtál egy pár sort.Kép Csibikének pedig jobbulsát kívánok. Azért kis ügyi gyerkőcöd van, hogy a gyógyszert is beveszi.Szegénykém.

Anita
anita77

Sziasztok Lányok!

Edit, bocsi hogy nem válaszoltam a leveledre. Természetesen megkaptam, és nagyon köszönöm hogy szóltál, de nem hogy menni nem tudtunk, de odáig nem jutottam hogy írjak egy sort hogy ránk sajna ne számítsatok. Remélem nem állítottam ki magamról ezzel bunkósági bizonyítványt, de napokon keresztül semmi levelemre nem volt időm válaszolni, utána meg már aktualitását vesztette a dolog, és inkább ide írtam. Azért ugye nincs harag? KépKép

Köszi szépen mindenkinek a jókívánságokat és +energiákat, nagyon jól jönnek. Szegény kicsikém még most sincs túl jól, bár egész délutánig csak minimális hőemelkedése volt, 4 körül ment csak fel 38-ra a láza. Visszavittük ma a dokinénihez mert hogy éjszaka szinte megfullad szegénykém, de nem nagyon tud vele mit kezdeni. Azt mondta most más gyógyszert nem ad, elvileg 3 nap mire az antibiotikum rendesen hatni kezd, úgyhogy még a mai éjszakánk tuti kemény lesz. Kapott valami különleges orrcseppet, meg Cataflam cseppet, aztán majd csütörtök környékén megint mehetünk vissza. Nagyon sajnálom szegényt, mert se éjjel, se napközben nem tud normálisan aludni, így jóval nyafisabb is a szokásosnál. De majdcsak valahogy átvészeljük...

Jut eszembe, Dbarbi, nekünk is van a GPortalon oldalunk, csak eléggé félkész állapotban leledzik, ezért nem nagyon reklámoztam, de akkor most csakazértis KépKépKép http://www.gportal.hu/podonyi

Most nézem hogy itt a fürdés, vacsi, gyógyszerbeadás ideje, úgyhogy most lépek. Aztán ha ma éjjel se alszom, lehet még majd benézek.

Sziasztok, Diti
diti

Hahó!

Apája jön a géphez, így csak egy sor:

Edit,
nem csak az evést tanulta el Gabi, hanem a harapást is.KépKép Úgy látszik, Boti jó példa.Kép És mi is akkor pancsoltunk ám az erkélyen, már épp írtam volna, hogy virtuális hármas pancsi, amikor láttam, hogy Robó inkább aludt.Kép Köszi, hogy hiányolnád a kis háziasszonytKép, majd nagyon figyelem, és meglátjuk, hogy mi lesz. Én egyébként voltam baris.

DBarbi,
éppen kérdezni akartam, hogy mi volt az esküvőn.Kép Örülök, hogy jót buliztatok, bár a vezetés tényleg kemény lehetett, és az előtte lévő nehézségek is. A fő, hogy mindent megoldottatok, és jól éreztétek magatokat.Kép Lignano - irigy, irigy.Kép

Batka,
Emma ügyi és szép!Kép Néztem, hogy hogy be van öltöztetve, de aztán leesett.Kép

Anita,
köszi a köszöntést, tényleg, én is azt néztem, hogy nemsokára beindul a szülinapeső.Kép Én ma meggyet adtam Gabinak, de azt is héj nélkül, legalább én is ettem valamit (a héjátKép).

Na megyek, apája nyúz.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Csak egy gyors kép...ma délutáni Kép

Kép

dbarbi
Dbarbi

Anita,
de megjelenik a héj a kakiban. De az nem baj. Nekem is kijön a kukorica mégsem árt. (bocs, hogy naturlis voltam).

Diti, nem megrovásként kérdztem, hanem mert nem tudtam, hogy él-e a cim. Nekem vannak cimeim amiket nem használok.

Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Leventéknek nagyon boldog névnapot Kép

Klarissza,
jobbulást neked!

Marcsi,
harmadik talira megyünk Kép Még ugyan nem tudom, mikor lesz Kép De mi leginkább itthon tartózkodunk a nyáron.

Zsizsa,
meggyevéshez gratula! Szerintem is nyugodtan jöhettek ám a talira Kép Persze csak ha Te is úgy gondolod. Szeretném újra látni Gabit, hátha Zsoltika is "felengedne" egy ilyen bájos kislány mellett Kép
Gabinak nagyon boldog 10 hónaposságot!!!

Diti,
Csibinek jobbulást!

Dbarbi,
nem semmi ez az eskövői sztori Kép Jajj de jó nektek, hogy utaztok Lignano-ba!!! Voltatok már ott? Mi már elég sokszor, és nagyon imádjuk! Eddig mindig kempingeztünk, és nagyon szeretnénk már Zsoltikával is menni (talán jövőre), de nem nagyon ismerem a többi szálláslehetőséget. Ti hol fogtok lakni? Apartman, szálloda? És hogyan utaztok? Gondolom este érdemes elindulni, hogy a gyerkőc végigaludja az utat... Majd írd meg, hogy bírta Fanni! No és képeket is tessék majd feltenni, minél többet!!!

Batka,
Emma nagyon ügyi! Nagyon sokat fejlődött! Jók a képek is, kis huncut a menőmanód!

<font color="0000ff">Zsoltika ma megint sztrájkolt alvásilag Kép Nagyon nehezen aludt el szegénykém, és nagyon keveset pihent. Ehhez képest még ébren van, apukáját szórakoztatja Kép Már egész jól megy a darabos banán kajálgatása, csak kicsit lassú Zsoltika, de azért szépen elnyammogja a banánkarikákat Kép Ma pedig dobozos babagyümilét ivott szívószállal!!! Egy barátnőm itatta ma így a kisfiát, és gondoltam kipróbálom Kép Nagyon ügyes volt Zsoltika, és láthatóan élvezte, hogy szívószálazhat Kép

Viszont ma alig evett szilárdat, biztosan a meleg miatt. Ti tapasztaltatok ilyet?

Klarissza, Te kérdeztél a játékokról: a hétvégén vettünk Zsoltikának egy újabb békát Kép Ezt is nyomkodni kell a közepén, akkor brekeg meg zenél + megy is! Kis görgője van alul. Zsoltikát teljesen lenyűgözte! Amit még nagyon szeret, az üvegmosónk. Mondjuk én sosem használom Kép Ez műanyag, a sörtéi nem kemények, és a végén is egy szivacsgömb van, szóval teljesen ártalmatlan. Zsoltika sokat nézegeti, forgatja, és bökdösi vele a többi játékát Kép Egyébként nálunk is a felnőtt dolgok a menők, amit mi is gyakran használunk, mert pl. az a mobil, ami régi és nincs benne aksi, az bizony nem érdekli Kép
</font>
Puszi:

KépKépKépKép

pgaboka

CSak egy gyorsra mert a fiam nem hajlando egy picit sem aludni egesz nap.Majd irok az eskuvorol is ami nagyon jo volt,es egy ujabb szep helyen jartunk.

GAbi!
elkuldened nekem is a kepeket,vagy hol lehet oket megnezni? email cimem gergelygabi@hotmail.com
Koszi elore is

Lanyok a babak nagyon szepek.

BEncenek boldog Szulinapot!
Lacanak boldog nevnapot igy utolag is!
nem tudom kit hagytam ki.
Batkamano!
Jo hogy irtal,Emma nagyon de nagyon kis ugyes es gyonyoru mint mindig.

Dorki !
Niki is csoda szep!

Dbarbi!
FAnni is nagyon edes abban a kalapban!

Bocsi hogy rovid voltam de mostanaban nem tudom mi van a fiammal de sem nappal sem ejszaka nem hajlando aludni,es egesz nap kibirhatatlanul nyugos.Ja az 5-dik fogunk mar kibujt persze biztos ez a baj,de akkor is nagyon nagyon nehez most vele.Es ujabban ha nem tetszik neki valami,oda huzza a kezem,vagy labam es megharapja,vagy elkezd utogetni.Kép
igazi fiu,neha olyan durva tud lenni.Fius anyukak tapasztaltatok mar ilyet,vagy minden kisbaba egyforma?
Ujabb szavunk a Bija es kozben mutogat Kép,vajon mit jelent Kép?mostmar mindenre mutogat a kis ujjacsakajaval .,olyan edi Kép

na megyek!kepeket en is akarom latni >>>>>!!!!!!
Mindenkinek szep napot!
gabi75david

Sziasztok!

Zsuzsófi
Bencének nagyon boldog első szülinapot!
Kép

Klarissza
Lacának boldog névnapot!

<font color="119911">Betegeknek jobbulást kívánunk!
Mi megkezdtük az utolsó hetet apa nélkül, már nagyon várom, hogy leteljen végre és minden nap itthon legyen. Reggeltől estig megyünk, szinte egész nap kint vagyunk a gyerekkel. Így aztán estére mindig hulla és alszik fél kilenctől általában hétig. Nálunk kb egy hete minden "tetö", ha kell valami, akkor mutatja és "tetö". Amúgy egy lusta kisdisznó, most hétvégén lebukott, mert simán megy egyedül is. Vettünk neki egy játék bevásárlókocsit, mert abba tud kapaszkodni és kb két órán keresztül trappolt vele az udvaron, sokszor a kocsi a levegőben ment, mert Beni sietett és felemelte. Szóval szerintem csak lusta hapsikám.

Most megyek, mert nem hagy élni.
zit</font>
zit

Sziasztok!

Reméltem, hogy mikor vége a vizsgáknak, akkor majd jobban tudok jönni, de Ákos olyan rosszul alszik, hogy fáradtabb vagyok, mint vizsgaidőszakban voltam.
Ákos még mindig legalább 3x ébred éjszaka és most már vissza sem tudjuk rakni a kiságyba, ami miatt én sokkal felszínesebben alszom Kép
Próbáltam, hogy nem megyek oda hozzá, de az nekünk nagyon nem jön be, mert képes annyira sírni, hogy alig kap utána levegőt.

Valamint kezdek kétségbeeseni, hogy még mindig csak cicin alszik el. Ikább hulla fáradtam esik-botlik két órán keresztül és csak a kaja-szopi után alszik be. (Pár napja ugyanis "megvontam" tőle a bealtatós szoptatást, mert kezdi a mellem nem bírni.)

Cory: van vmi ötleted?

Megyek is, mert megint a hulla fáradt és esik-botlik fázisban van Kép (3/4 6-kor ébredt.)

Üdv.

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Sziasztok!

Sajnos nem usztuk meg a betegségetKép Bömbikém tegnap hajnal óta lázas. Voltunk dokinál, semmit nem talált szerencsére, csak a lázát kell csillapítani. Enni jóformán semmit nem akar, csak szopizik egész nap.
Bocsi mindenkitől, de nem volt időm visszaolvasni. és most is rohanok, mert nagyon nyügi.

Mindenkinek szép napot!

Brigi
bombomanyu

Zsizsa, Gabi:
köszi a játék tippet, azt hiszem be kell szabadulnunk egy játékboltba. Most éppen a
fejhallgatómat rágcsálja Kép

Gabi:
Laca is elég összevissza eszik, még mindig, melegben szinte csak szopi, meg gyümölcsös joghurt.

Valamelyik nap a dokinéni megkérdezte, hogy mindent eszik-e már Laca, amit mi is. Nagyon nyugodtan a szemébe hazudtam, hogy peeeersszeee Kép (Mondjuk ő már azon is kiakadt, hogy 3 hónapos korában még éjszaka szopizott Laca, azt már nem is mertem mondani, hogy még most is Kép)

Túl vagyunk a túró, joghurt, sajt bevezetésén. Mikor lehet neki lisztesféléket adni? Vagy már kellene? Ja és az egyik babakaján az van, hogy szója olajat tartalmaz, azt úgy tudom nem szabad
nekik 6 éves korig kapniuk. Vagy tévedek?

Brigi:
Kép Bömbinek jobbulást! Pedig most akartam felvetni a mini tali gondolatát a Városligetben, igaz még én tegnap haldokoltam, olyan vackul voltam Kép

Zit:
Beni az emelgetős superman Kép Kép

Marcsi:
nálunk Laca is ugyanígy aludt el, sőt még most is előfordul, de csak ha nagyon fáradt. Kábé 2 hónapja rájött, hogy szopi után milyen jó még bulizni a nagyágyban. Képes akár két óráig is még játszani szopi után, aztán lelassul és beájul. Olyankor mellette kell kuksolni míg el nem alszik, ha a rács mögé (kiságy)raknám buli közben akkor visításba kezdene Kép Még jó, hogy van tv, amit lehet közben bambulászni, azt nem bírja, ha olvasok közben (a könyvnek ugyanis annyi Kép) De ebből most nem tudtál semmit sem leszűrni Kép
klarissza

ezt most kaptam, az unokatesómról csinálták Kép

Kép
klarissza

Sziasztok!

Gabi,
mail ment! Én nem látom úgy, hogy Zsoltika durva lenne. Ő is szokott harapdálni, leginkább az orromat eszegeti Kép De ez nála inkább huncutság, akkor csinálja ha vidám. Ha valami baja van, ő panaszkodik, vagyis hangosan kiabál, nya-nya-nya-t mond Kép

Zit,
jajj de kis ügyes ez a Beni! Hát hiába, könnyebb ha Anya visz Kép De tényleg nagyon szépen fejlődik. Örülök, hogy párod végre ismét veletek lesz! Most tulajdonképpen hol is volt? Ez valami kiképzés volt? Megy majd Ciprusra?

Marcsi,
húha, kitartást! A ringatós módszer nálatok nem jött be altatásra? Nálunk Zsoltika hol cicin alszik el, hol pedig arra, hogy megy a zene, én pedig fel-alá járkálok vele Kép 3x ébredés nálunk is van ám, én is elég nehezen bírom. Szerencsére Zsoltika nem ágál a kiságy ellen, szépen visszateszem és alszunk tovább.

Klarissza,
dokinéni Kép Zsoltika már eszik liszteset, mert olykor adok neki kenyérhéjat (ritkán), és nagyon szereti a bolognai spagettit meg a zöldséges-sonkás tésztát, márpedig ezekben van liszt.

Unokatesód nagy versenyző? Nem semmi a kép!

<font color="0000ff">Ma már 2x sétáltunk, hamarosan megyünk le ismét Kép Szinte csak szopizunk itthon, meg persze alszik Zsoltika (már amennyit). Ma már egész jól evett, de hát nincs is az a nagy meleg. Végre vettem őszibarackot, bár még nem az igazi, de megkóstolja Zsolti is, kíváncsi vagyok mit szól hozzá Kép
</font>
További szép napot:
Gabi

pgaboka

Klarissza,

Elviekben 6 hós kortól mehetnek a gluténtartalmú dolgok (tészta stb). Én Marcusnak durumtésztát adok néha, meg kenyérhéjat is kapott már. Van a Milupának a 7 gabonás pehely, az is finom gyümivel Kép

Gabi,

Én már adtam Marcusnak frisset, imádja, jobban, mint a fagyottat. Meg még a cukkini a menő nálunk Kép A cukkinis-paradicsomos tészta nagy sláger volt!

Babók aranyosak, mint mindig Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Kissé mérges vagyok, mert jó hosszút írtam és jól el is szállt. Kép.

Gyorsan még ismét ami eszembe jut:

Brigi: jobbulást Bömbinek, remélem azért te jobban vagy.Sokat gondolok rátok.

MArcsi: nálunk is este cicin alszik el Robó. Igaz nálunk még a cumicsere módszer bevállt, ugyanis mikor érzem, hogy nem szívja már a cicit, csak a szájában tartja, akkor átcserélem egy gyors mozdulattal a cumira,majd ő ezt követően mikor mélyebb álomba szenderül, kiköpi.Viszont nálunk is sűrűn ébred még Robó éjszaka, együttérzek veled.Próbálj kicsit pihenni.

Edit: köszi, valójában nem csak amiatt nem adom a héját, henem azért is, mert tudod Robó írtó hasfájós volt és ezekkel inkább várok még.

Zsizsa:pont ma gondoltam rád borsófejtés közepedte.Ha lesz a közeljövőben tali és el is jutunk, akkor viszek neked egy pár csővel.

Zit: dejó, hogy írtál.Már hiányolni akartalak. Apa végleg hazajön, vagy csak egy kis időre?Mindenesetre örülök, hogy újra veletek lesz. Huncut Bencinek pedig gratula a járáshoz, ügyi!Kép

DBarbi: aranyos Fanni nagyon a homokozóban.Jó a honlapod, megtekintettem.

Klarissza: érdekes a dokid nézete.Nem igazán értem miért furcsa, hogy egy éves baba még szopizik? nemmég, hogy egy három hós??Nálunk még a tejtetmékek , tojás, és lisztes dolgok nem kerültek nepirendre.Ezekkel megvárom az egy évet.Egy kis kenyérhéjat viszont már kapott, amit szeret rágogatni.Igaz allergia nem volt a családban, de így találtam jónak.Persze nem jelenti azt, hogy így is a helyes, mert mindenki másképpen csinálja.Baja szerintem nem lesz ha már elkezdted adni neki a tejtermékeket.Unokatesód hol volt és milyen versenyen?

Gabi: Zsoltinak ízlett a barack?

Gabi75: majd írj az esküvőről és a képeket is várom ám!

Diti: Tüncinek jobbulást kívánok. Szegényke, remélem mielőbb jobban lesz. Náthás is? A honlapod nagyon jó, tetszik, ügyes vagy!Kép.

Barbi: rokonok megérkeztek már? Írj egy pár sort Ádibádiról és magatokról is.

Ann: merre jársz?

Na azt hiszem ennyit írtam, de lehet egy két hozzászólást kihagytam, bocsánat érte.

Robó szeme kezd javulni, aminek örülök,viszont eléggé nyűgi mostanában. A főziket sem eszi nagy intenzitással, mint eddig.Inkább a darabosabb ételek jönnének jelenleg be, azaz amit mi eszünk.Mert ha a főzit darabosra csinálom, abból viszont kiforgatja a krumpli és egyéb dolgokat, ami nem pépes.

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!
Megjöttünk. Taliról láttam a képeket Kép Úgy sajnálom, hogy nem tudtunk menni. Babák csuda aranyosak együtt is! Kép
Még visszaolvasóban vagyok.

Anita! Köszi, válasz majd megy Kép Kép Ma du. láttam.

Két kép a nagylányról:

művelt nő vagyok
Kép

formásak a lábaim, nemde?
Kép

remélem, mindenki jól van, és a babák sokat fejlődtek az elmúlt 8-10 napban Kép

megyek alvóba, mert a lányom 6-kor már virágos jókedvében lesz, és ma zuhogó esőben vezettem az m7-ig. és persze apa is nyaggat Kép

jó éjt! panu
panu

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a biztatást Kép Az elmúlt éjszaka sokkal jobb volt, most csak 2x kelt Ákos és egyszer sikerült visszarakni az ágyába.
Amúgy szeretem, mikor velünk alszik, csak nem akarom hogy megszokja.

Zsizsa:
képzeld, Ákos is megtáltosodott kajailag.
Tegnap megevett egy kis üveg sütőtökös almát (125 gr) és este egy egész pohár natúr joghurt(150 gr) is lecsúszott. Érdekes, hogy "üresen" jobban szereti a joghurtot, mint gyümölcsösen.

Klarissza:
olvasni Ákos mellett is képtelenség. Minden papírneműt ki akar szedni a kezemből. Nem kis trükközés kellett ahhoz, hogy vizsákra tudjak tanulni.
Valamint Ákos még a számítógépre is féltékeny. Itt van végig a lábamnál és vagy sír vagy úgy forgatja a székemet, hogy nem sok értelme van a gép előtt maradni.

Anita:
én is sorba állhatok majd friss borsóért?
Imádom nyersen a zöldborsót.

Mennem kell, mert Ákos megint itt panaszkodik a lábamnál.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Sziasztok, csak egy pill-re, hogy mégis megvagyunk, látom, Anita, már kerestél is, köszi Kép
Rögtön indulunk borsózni mamámékhoz (ki akar még beszálni? Marcsit láttam.... Kép ), ugyanis apánk megint hosszan fog dolgozni Kép szóval mi most nem megyünk vele Pestre.

Láttam egy halom gyönyörű csajszit az oldalon: Lizi, Emma és Fanni, csodaszépek!!! Kép

Basszus, aszittem többb időm lesz, de apa már az ajtóban áll...
este megpróbálok jönni és olvasni - írni.

Sok pussz
Ann
annann

Dbarbi Fannija olyan helyes a homokozóban! Meg kell zabálni! Kép A fogakhoz GRATULÁLOK!
Emma mekkorát nőtt!! Régen láttam róla fotót, úgy örültem neki most! És még mindig csokibarna Kép És már így tud menni??!!! Egyedül!

Orsi! Csuda helyesek a gyerekeid! Kép Kép Én már nem is ragozom tovább. A héten nem, de jövő héttől mehetünk felétek, ha itthon vagytok. És ez áll kétfogú Fannibabára is!

Barbi! A pince nagyon jó lett, és már gondolom lakják a rokonok. Ádibádi élvezi a rokonságot? És te? Most aztán nem lehet panasz, hogy egyedül vagytok Kép
Klarissza! Lacát is láttam a fotókon, gyönyörű, mint mindig. És végre te is szerepelsz! A szemöldökötök, szemetek olyan egyforma, mintha fénymásolták volna Kép Plusz kilókról: így, hogy abbamaradt a szopi, ugranak le a kilók, persze eddig csak 3, de az 10 nap alatt, holott eszem rendesen, sőt Kép Most olvastam a balesetet, teljesen rosszul lettem. Örülök, hogy jól vagytok!!

most egyelőre abbahagyom, mert megjöttek a vásárlásból a lányok (Liza és nagymami).

üdv, panu
panu

Sziasztok!

Brigi:
Bömbinek jobbulást!
Klarissza:
Nagyágybuli Kép Jó a kép az uncsitesódról!
Gabi:
Papim egyenlőre felkészítésen volt Szolnokon, ez a hatodik hét, de ma van a vízválasztóm, este már tök jó lesz, mert ha ma lefekszünk, utána már csak egyet kell aludni és jön haza!! KépKépKép Amúgy holnap lesz lent az elbeszélgetés, holnap megtudjuk konkrete, hogy megy vagy marad.
Anita:
Köszi a hiányolást. Kép Nem tűntem el, csak nincs annyi időm mostanában, van egy rabszolgatartóm. KépKépKép Apája végre itthon marad, ha megy ki akkor szeptember közepéig. Amúgy nagyon ügyi volt, mert így, felkészítés alatt is, 4-es átlagúra vizsgázott a fősulin! Tök büszke vagyok rá!
Örülök, hogy Robó szeme jobban van, néztem a talis képeken, hogy milyen nagyfiú már, nagyon helyes!
Ja, nem akarok belekontárkodni, de Beni is nagyon hasfájós volt, de mióta eszik, nincs gond a kajákkal, talán nálatok sem lenne, ha csak kicsi héjat adnál neki. Az az ínyének is jó néha. De tényleg nem okoskodásból mondom. Ha nem akarod, akkor úgysem adsz neki és kész. KépKép
Barbi:
Már ezerszer akartam írni, hogy nagyon jó a pince!!!! Nálunk nincs kedvetek festeni??? KépKép További jó nyaralást a rokonokkal!
Panu:
Lizi nagyon szép kislány, nagyon jó a második kép! Kép Gratu a kilókhoz! Nekem is elkelne egy kis hasapadás. KépKép
DBarbi:
Jaj, de hülye vagyok, nem is írtam, hogy végre gratu az első fogakhoz!! Kivi vagyok innentől milyen tempóban fogja növesztgetni őket. Kép

Nálunk semmi változás, ja, de tegnap Beni bemászott a kád és a mosógép közötti (kb 10cm-es) helyre és nem láttam hogyan, de fennakadt a szájával. Mert persze valamit meg akart szerezni. Nagyon megijedtem, berohantam vele a szobába, utána láttam, hogy tiszta vér a szája. Azt hittem kitörte a fogát, alig mertem megnézni, aztán kiderült, hogy "csak" az ínyét sértette meg. Megőrjít néha azzal, hogy egy pillanat alatt megcsinálja a bajt. Mi lesz később??? Délután meg tiszta édes volt, rongyoltunk ezerrel haza, mert jött a vihar és a háztól nem meszze már jött a nagy szél, mondtam neki, hogy kapaszkodj anya nyakába, erre átölelte a nyakam két kézzel és hozzábújt az arcomhoz. Azt hittem megzabálom. KépKép
Viszont drága fiam utál fürdeni, zuhanyzáspárti. KépKép Azt élvezi, hogy próbálja eltaposni a vízet, meg elkapni, leül, feltorlaszolja a seggével, aztán próbál benne pacsálni és ahogy elengedi, próbál utána mászni, hogy megfogja. Szóval elszórakoztatja magát, csak ne fürcsi legyen. Szerintem ő az egyetlen kisbaba aki utál fürdeni. KépKép

Na, abbahagyom a kisregényt. Kép Pussz mindenkinek!
zit
zit

Sziasztok,

nagggyon jok a talis kepek! Meg-meg-meg! Sajnalom, hogy nem volt tul szep ido...

Anita,
Robo hatalmasat nott, alig ismertem meg! Es meg mindig nagyon helyes kis krapek Kép Orulok, hogy jobb Robo szeme, anyatejet nem probaltal csopogtetni bele? Nalunk segitett

Zit,
nagyon ugyesek vagytok... es drukk, hogy osszejojjon Ciprus! Baleset Kép szerintem elkerulhetetlenek, nalunk is vannak. Zuhanyzas Kép

DBarbi,
nem is irtam, gratula a fogacskakhoz Kép

Gabi,
nyanyanya Kép nalunk is megy

Barbi,
tetszik a szoba szine, ugyesek vagytok! Remelem jol erzitek magatokat!

Panu,
Lizi is nagyot nott es sokat valtozott! Jol latom, hogy hizott is? Kép

alvas: Emma szuletesetol csak szopiva alvszik el, sot, neha csak a csatiponttal a szajaban hajlando aludni - orakat. Ejszakaink is a regiek, azaz szamtalan szopi, de legalabb mar 8-9-ig alszik, vagy jatszik, ha kerek meg 5 percet hogy magamhoz terjek (hehe jo, hogy a gyerkoknek meg nincs idoerzekukKép) Amugy szinte mar faradt sem vagyok Kép

Na megyek, bocsi aki kimaradt, de leesek a szekrol (itt ejjel 1 van)

batka
batkamano

Sziasztok!

Panu:Lizi olyan szép kislány. Sőt gyönyörű!Csodás szemei vannak.Robó üzeni, ha Mo ilyen lábakon állna akkor arany életünk lenneKép. Nagyon formás lánykátok vanKép.

Marcsi:örülök, hogy jobb éjszakátok volt, maradjon is így.Nálunk is agy van, hogy egy idejig az ő ágyában alszik, majd hajnal felé nálunk köt ki. Borsót neked is viszek ha szeretedKép.Vizsgád hogy sikerült?

Ann: várom ám, hogy írj egy pár sort.Nem ellébecolni az időtKép.

Zit: egyáltalán nem veszem rossz néven, hogy megírtad a véleményed.Kép Sőt! Biztosan nem lenne semmi baja Robónak sem egyes gyümik héjjától, de valahogy úgy vagyok ezzel a dologgal, ha begyszer nem emészti még meg a pocijuk és többőtöktől olvastam, hogy a kakiban látható a héj, akkor minek terheljem vele feleslegesan a hasát. Persze nem örök életre szeretném így etetni, de még egy picit várok vele.Hú, gondolom milyen rémülést okozott Beni mászós produkciója. Egyre jobban oda kell már rájuk figyelni.Nálunk minap az ülőgarnitúra alá mászott be Robó.Egy ideig el is volt félig négykézláb, félig hason állapotban, majd megelégelte és jelezte, hogy ő aztán már ki akarna onnan jönni...Olyan drága volt. Köszi a dicséretet Robó nevében is.

Batka: tényleg sokszor olyan a nemalvás állapota, hogy nem is veszi észre az ember lánya, hogy alig aludt valamit. Régen még Robó születése előtt el sem tudtam képzelni, milyen is lesz, ha éjszakákon át nem alszom ki magam. Na és itt vagyok lassan egy éve nem aludtam még 3 órát egyben...Emma azért engedékeny kislányKép, megengedi anyának a lustit. Robó huncutabb, megvárja, hogy felkeljek és úgy hajlandó játszani egyedül.Vannak ilyen heppjei.

Már egész szép Robó szeme szerencsére.KépMa olyan drága volt. Már több napja megszoktuk hallgatni az egyszervolt.hu-n a kárókatonát, ma már rendesen mászott fel az ölembe, hogy ő nézni és hallgatni szeretné. Aztán apa betette neki a Shrekket és tátott szájjal figyelte. Ez azért is érdekes, mert nem igazán szoktunk vele tévézni sem, meg ha be is van kapcsolva nem köti le a figylemét.Aminek örülök is , mert nem szeretném ha tévé előtt ülő gyerekkora lenne.A mese pedig most annyira bejött neki, hogy alig akarta abbahagyni. De csúnya anya elrabolta fürödni.

Barbi: azért írj egy pár sort légyszi. Gondolom semmi időd nincs a rokonok és Ádi mellett, de engem nagyon érdekel már, hogy mi van veletek!

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?