Sziasztok!
Gyors benéztem, azt hiszem vége a kényelmes napoknak, mikor Julcsi a nap kétharmadát átaludta
Én a csecsemősökben kellemesen csalódtam azok után amiket itt olvastam, nekem sokat segítettek. Igaz, a szoptatásban nekem nem kellett, mert Julcsi rögtön tudta a dolgát, de egyebekben minden segítséget megkaptam. Úgy látszik szerencsém volt.
A szülés viszont bennem sem hagyott túl jó élményeket, sokat gondolkodtam rajta utólag, hogy lehetett volna-e jobb is, kinek mit kellett volna másképp csinálni, beleértve persze magamat is. De azt hiszem most már kár ezen rágódni, a következőnél már úgyis felkészültebb leszek, remélem az majd könnyebben megy.
Mi újra itthon, vége a balcsizásnak
Maradhattunk volna még, de Apa nélkül nem bírtuk volna Julcsi meg én sem azt hiszem. Tegnap délben értünk haza, utána még gyorsan lakást rendeztünk, Julcsi átkerült külön szobába. Úgy tűnik nem rázta meg a dolog, simán ment az elalvás neki este.
Nappal már nem ilyen egyszerű, hisztizik ha lerakom. De most bekeményítettem, muszáj mert a párom eléggé elrontotta a szabadság alatt, ha nyügi volt, addig mászkált vele míg el nem aludt. Én meg kegyetlen anya az előbb beraktam a kiságyába, és csak 10 perc üvöltés után aludt el. Sajnáltam szegényt, de meg kell tanulnia ezt, meg amúgy sem bírok fél órát mászkálni 8 kilóval a vállamon. Ja, tegnap mértük 7880 gramm
És csak jövő héten lesz 4 hónapos.
Akarom vinni babaúszásra, egy kis mozgás biztos jót tesz neki. Mindjárt utánanézek, hol van a közelünkben.
Millye, Andris nagyon cuki a hintájában! Julcsi is állandóan ülni akar már, persze még nem tud, de pl imád az ülemben lenni, és nézni ahogy apukája vacsizik
Kati, gratula az új albihoz, érezzétek jól magatokat! Mikor költöztök?
Jaspis, jó utat, majd számolj be milyen volt! Kíváncsi vagyok, Marcit hogy viszitek magatokkal túrázni.
Szonce, örülök, hogy Ádám meggyógyult, ügyes voltál, hogy így egyedül álltad a sarat!
Na, megyek gyorsan eszem valamit mielőtt felébred a porontyom