Sziasztok!
LKata, üdv itt, tegyél még fel képet!!! Sajnálom a mensit, nekem amint hazaértünk jött meg
Norbika cuki a kis kockás szettben!
Veronika, hát igen, a korkülönbség az számít. Én sem szeretnék 3 évnél többet. De persze sok mindentől függ, hogy mikor jön a gyerek, anyagi dolgok, család, összejön-e egyáltalán hamar... én nem mernék még belevágni
Nálunk ma Lotti keze szó szerint szaros lett
Apja cserélte a pelenkát és hagyta, hogy Lotti kivegye a sejhaja alól és belenyúlt a jó nagy adagba... úgy vittük a fürdőszobába, hogy én fogtam a két kezét, Zoli a lábát és a hátát támasztotta, tök vicces volt
Boldog Szülinapot így utólag is!!!
Bettyna, kitartást az allergiádhoz!
Szabi is olyan izgága ezek szerint, mint Lotti, nem nézek oda egy fél percre és már olyat csinál, amit nem kéne
Zsuzsu, igen, Lotti és Konsti fejlődése nagyon is párhuzamosan megy
Amiket írtál, na mintha Lotti lenne
Tüneményes a szülinapos kép Ábelről, a torta is nagyon szép!
Marek, nem semmi, hogy bevállalsz egy kutyát is!!! Én nem bírnék, így is néha Lottival se bírok
A Nurofen az fájdalomcsillapító is a lázcsillapítás mellett, én ezért mertem adni neki. Amikor lázas volt, ugyanúgy levitte neki a Nurofen is kb. 15 perc alatt, de ott a kúp is, az is hamar lehúzta neki. A papírján rajta van, hogy fogzási fájdalmakra is használható. Ettől függetlenül nem vagy szadianyu, érthető, hogy miért adod, de amikor Lotti ennyire szenvedett, én annyira sajnáltam, hogy inkább adtam neki.
Tercsi, én úgy fogytam le, hogy 18 után nem eszek semmit. Néha bűnözök, de akkor se kenyeret vagy nehéz dolgokat, hanem max. egy banánt vagy joghurtot. Persze volt, hogy párommal nekiálltunk 8-kor és megettünk együtt egy tábla Milkát
Néha azt is kell. És akkor indultak még le a kilók, amikor Lotti mászni kezdett, kb. 2-2,5 hónapja, azóta megyek utána és nem tudom úgy megenni a kajámat, hogy ne kelljen megszakítanom kb. 5X
Hatékony.
Visszér
Sajnálom a történteket és a pszichológust, de biztos segít, nem? Gondolom mennyire nehéz lehetett ez az időszak.
Tücsök, dettó!!! Lotti se issza a vizet! Teázik. Próbáltam úgy, hogy fokozatosan egyre kevesebbet tettem bele a granulátumból, azt még itta. Tegnap vizet adtam neki. Kb. 3 korty után elkezdte kiköpdösni
Utána már nem itta, úgyhogy visszatértem a teára. Nem tudom, hogy szoktatom majd rá a vízre
Macianyu, azért kemény lehet pocakkal, hogy 4X kel Zengő, kitartást hozzá! Amúgy miért kel, csak úgy megébred és nem tud visszaaludni?
Ikeás szett nagyon állat!!!
Szöszke, fürdőruhás torna
Amúgy én is szoptatok még és úgy olvastam valahol, hogy aki szoptat, azon legalább 2 kiló plusz legyen, na rajtam már nincs annyi és mégis van még tejem
Timi, üdv újra itt, képet tegyél majd fel!
Ma el kell mennünk a Brendonba, mert elfogyott az utántöltő a pelenkatartóba és bűzölög a kaki-pisi zacskóban
Viszont kell vennünk csőrös poharat, újat.
Aki azt használ!!! Nálatok nem gyűlt be ilyen fekete trutyi??? Nekünk a TT csőrösbe a vágatokba és a szívóka lyukába is begyűltek fekete szarok, valszeg a teától, nem lehet kiszedni, már sterilizáltam is, késsel kapargattam, de amikor Lotti iszik, látom az alján a fekete szutykokat, akkor elmosás, teacsere, de jönnek újra
Jó tipp, hogy milyen csőröset vegyek?
Pohárból tegnap megpróbáltam itatni, hát kifolyt az egész és kb. 5X akart megfulladni
Lotti ma jól alszik, ma már volt egy 1,5 órás alvása és most is alszik már vagy fél órája, úgyhogy nálunk nincs alvásgond
Most megyek, még kell takarítani, a fürdőszobát kinyaltam, de ma megint jönnek lakást nézni