Új privát üzeneted érkezett!

Árkád fagyi nekem is tecc :roll: :wink:

Kép
v.andi
 
 


Árkádba talán én is el tudnék menni, ha egyben leszünk még addig.

KépKép
Kép
scooper
 
 


Hahó!

Andi, a te számodat is elmentettem, te még utánam vagy :wink:

Árkád, hááát, bár nekem közel tényleg nincs, végülis jó!
Vári cuki hol van?

Én sajna elég sok kólát ittam mostanában... egyszerűen meg vagyok veszve érte.

Szia Nyuszimuszi!

Kata, nekem a szeméremcsontom állandón fáj hónapok óta, de ilyet még nem éreztem, de biztos azért lehet, mert készül a testünk a tágulásra majd!! Pihenj, ha tudsz!!

Megrendeltem a mei tai-t, ha megérkezik, pakolok fel képet!!

Scooper, nálunk is feszült a levegő :( és elég nehezen viselem, de próbálom a hormonjaim számlájára írni, meg arra fogni, h apa sem tud mit kezdeni az én hormonjaimmal.
Védőnéni szavat meg tényleg próbáld szűrni :wink:

Ébano ennyire még nem dugta ki semmilyen oldalra a lábikáját, de meg nem áll egy percre sem hetek óta, egész nap. A hasam, mint egy élményfürdő... hullámzik megállás nélkül. Imádom :D

floranan
 
 

 
 

Floranan,ez annyira jó:
"A hasam, mint egy élményfürdő... hullámzik megállás nélkül."

Kép
v.andi
 
 


Folyt. köv.

Kriszti, tök jók a képek! Főleg az anyapocakpárnás. Érdekes mód mostanában Míra is mindig rám akar feküdni, mondván együtt fekszenek öcsivel. :lol:

Cicke, ezt az sk betétet anno nekem is ajánlották, hogy százszorta jobb mint akármelyik betét.. Akkor most már tényleg lehet benne valami, ha ennyien mondják. :roll:

Móka, teljesen jó a hozzáállásod kilók ügyben. ha nincs semmi gondod ne már hogy most ne egyél meg finomabbnál-finomabb kajákat. még a végén szegény gyerek nem jut hozzá ilyen ínyencségekhez. Én se vonok meg Ákostól semmi jót. ;)

Taranee, jövő héten??? Akkor szeretnél szülni? ráérsz még egy kicsit, nem? Látom te is tobzódsz, hogy csaszi vagy nem csaszi... melyik lenne végül a jobb...

Süti, biztos túl akarod hordani Bernit? :shock: Sztem térjünk erre vissza úgy tizedike táján. ;) Kíváncsi vagyok akkor milyen véleményen leszel.
Én nem mennék 1 ágyasba.... Sztem a 2 a legjobb. Ha veled van a babó úgy nyugodtabban el tudsz menni pl. pisilni is... Mírával is kettesben voltam, most is 2 ágyast szeretnék.
Ha elég fáradt leszel, akkor simán fogsz tudni aludni, vagy vigyél füldugót, ha biztosra akarsz menni. Különben meg egyszer el kell kezdeni az éjszakázást. ;)
A pocképed nagyon jóóó, Ákos is ilyeneket művel mostanában. Balra fel kitolja a popóját, miközben jobbra az oldalamnál meg vmi aprócska (talán a talpa) dudor jelenik meg... na, az tud rendesen fájni... De imádom akkor is ezt az érzést és tudom, hogy többet ilyet nem fogok érezni, így most nem bánom és örülök minden mocorgásának.
Húú, de jó, hogy írtad a házasságit... Nekünk is lassan be kell szerezni. Itt ugye 30 napnál nem régebbi kell... szóval szedrához képest vagyok 30 napra kiírva... így asszem eljött az ideje, hogy beszerezzük. Be is írtam a naptáramba el ne felejtsem. Köszi érte.

Kata, a 09.09.-et néztem én is ki magamnak. ;) Bár akkor fuccs a házassági évfordulónknak, de egy ilyen dátummal szívesen megajándékoznám öcsikét.

Anyatejci... igen-igen nagyon sok mindenre jó. Sebes bimbóra, váladékozó szem, tortyis nózi, pöttyös arcocska... hajaj, csepegtettem én is ám mindenhova. :D És tényleg, nem kell félni a szopitól. Bár tény és való, hogy néha rá tud harapni, de olyankor rá kell szólni, hogy nem szabad és finoman elhúzni tőle... de ez koránt sem az elején van. emléxem volt olyan, hogy annyira spriccelt a tejcim, hogy az egész feje tiszta tej lett. :lol: Jaj, micsoda csudijó időszak előtt állunk, már várom azért rendesen... amikor ott szuszog és szopizik... az a finom babaillat... meg mikor rotyogtat a karodban, miközben rád mosolyog. Ááááááááá, már bőgök is...

Anna, nekem is már nagyon régóta 2000 a méhszájam. Doki azt mondta ez teljesen normális többedszer szülőknél... te meg aztán főleg az vagy. :) Az meg tök jó, hogy elvileg mehet az otthonszülés!!!!! :)

Csunyeszka, azért ha van valami dobsz egy sms-t ugyi vkinek?

Hehe, holnap aztán micsudi nst-s nap lesz!!! :lol: Én csak jövő héten hétfőn megyek. Nálunk betöltött 36 kell hozzá.

Imola szülésének részleteiről nem tudunk semmit?

Fájások! Na, de csajok azét még csak augusztus van!!! Tessék még picit bent tartani azokat a gyerkőket!!!

LILI, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!

Petra friss képed nincs? megnézném van-e alapja a jósolgatásoknak...
Nekem van mellszívóm... Avent, kézi. De nem feltétlen kell... Oldalamon van fent SARO... azt is nagyon dícsérik...

Madar, el is hiszem, hogy kapkodtad a fejed. Nekem is volt miélrt, bár én Imoláékról tudtam, de most mire végigolvastam ezt a temérdek oldalt már zsong a fejem rendesen. :lol:
Én nemtom, de tiszta lázba hoztál a vitorlázással kapcsolatban. Mostanában valahogy éberebben figyelem őket és a tengernél is mind megcsodáltam... főleg azok után csorgattam a nyálam, amik a kikötőben voltak. Apika már néha frászt kapott tőlem, mert ő nincs különösebben oda értük. Ja, és volt egy, aki sztem gyakorolt vagy mittom micsinált, csak azt lehetett látni a partról, hogy néha-néh begyorsulnak, fordulnak ide-oda. Ááááá a sárga irigység megevett. :oops: 8) De olyan jó volt nézni a partól is, hogy csak na.
Apikát meg helyes, hogy már nem engeded el sehova.. hiszen már csak 14 nap max. Anemsok! ;)

Scooper, védőnő :twisted: :twisted: Enyém gyerek talán az első héten szopizott 30 percig és utána 10 perc volt az ideje. A 2-3 óránkénti etetés meg baromság. Igény szerint kell szoptatni... de erről mintha írtak volna már a csajok. Megnézem, mert nem akarom én is századszor leírni... Igen, jól sejtettem. :)

Kata, nem lehet, hogy beilleszkedett a kis buksija? Én csak tippelek, hasonlót nem éreztem még... Vagy jóslófájás volt...
Na, ezzel most sokat segítettem, bocsi.

Végeztem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igaz csak nagyjából válaszolgattam... de ennyire futotta. És még azt se nem tudom mi legyen a vacsi... nincs itthon semmi sem... Lehet rendelünk vmit, mert a főzéshez semmi kedvem.

Kép Kép
manósziget
 
 


Kata, Flora, ez nem készülődés a tágulásra, ez az. Illetve ezeket nevezik jóslófájásoknak, mert még a vége azért igen messze van :wink:

cukormentes fagyi, csorog a nyálam... Ma egész nap iszonyú éhes vagyok... A múltkor láttam belga cukor nélküli csokit, annyira örültem neki, erre nincs ráírva, hogy mennyi a szénhidrát tartalma :shock: , azt hittem, elsírom magam...

Szia Nyuszimuszi! Veled együtt már négyen várunk arra napra :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Manó, én kettőre gondoltam vagy nyíltam vagy be akar illeszkedni a buksija. Nem hinném h josló volt, mert a keményedés nem fájt. Holnap kiderül, úgyis dokilátogatás lesz.
Nekem 14. hét óta 2000-es a méhszájam! Szerintem semmit nem jelent, mert a 33. hétig dolgoztam vele.

Kép
kata05
 
 


[quote="floranan"]
írta:
florananScooper, nálunk is feszült a levegő :( és elég nehezen viselem, de próbálom a hormonjaim számlájára írni, meg arra fogni, h apa sem tud mit kezdeni az én hormonjaimmal.
Védőnéni szavat meg tényleg próbáld szűrni :wink:

Ébano ennyire még nem dugta ki semmilyen oldalra a lábikáját, de meg nem áll egy percre sem hetek óta, egész nap. A hasam, mint egy élményfürdő... hullámzik megállás nélkül. Imádom :D


Én is a hormonokra kenem, de már apa lassan hisztisebb, mint én :shock: :shock:
Pocaklakó vizibaba lesz :lol: :lol: Enyém inkább "diszkózik" :lol:

KépKép
Kép
scooper
 
 


[quote="laki papné"]K írta:laki papnéata, Flora, ez nem készülődés a tágulásra, ez az. Illetve ezeket nevezik jóslófájásoknak, mert még a vége azért igen messze van :wink:

cukormentes fagyi, csorog a nyálam... Ma egész nap iszonyú éhes vagyok... A múltkor láttam belga cukor nélküli csokit, annyira örültem neki, erre nincs ráírva, hogy mennyi a szénhidrát tartalma :shock: , azt hittem, elsírom magam...

Szia Nyuszimuszi! Veled együtt már négyen várunk arra napra :wink:


Anna,
Nekem a szeméremcsontom kb a negyedik hónaptól fáj... ez lehet josló??

floranan
 
 


Flora, önmagában nem az, de ez is készülés a szülésre: szétcsúsznak egy kicsit a csontok, hogy kiférjen a bab, aztán kb. fél év alatt húzódnak vissza szülés után.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


[quote="laki papné"]F írta:laki papnélora, önmagában nem az, de ez is készülés a szülésre: szétcsúsznak egy kicsit a csontok, hogy kiférjen a bab, aztán kb. fél év alatt húzódnak vissza szülés után.


Ja, oké, ezt gondoltam én is, csak úgy értettem, hogy ez azóta jósló. Az kicsit ijesztő lett volna :D

floranan
 
 


Anna, én nem a joslóra gondoltam de szerintem is csúsznak szét a csontjaim. Tök jó lenne mindennap 1 órát vajúdni(azzal együtt egy újjnyit nyílni), és egyszer csak kipottyanna a bébi.
Csokira keres rá a neten hátha fent van.

Floranan, erre gondoltam:
http://www.brendon.hu/productsearch/vie ... =1&whid=25

Kép
kata05
 
 


Köszi Kata, megnézem!

Scooper, nálunk is így van... :shock: én nem is érzem magam igazán annak, és ráadásul mindenki azt mondja, tök jól viselem, mindig mosolygok, csak az ő reakcióiból hiszem néha azt, h HP lettem.... :shock: :?

floranan
 
 


Hűűűűű mennyi minden történés volt itten:))))........nem is tudom hány oldalt olvastam végig összesen:))))

Milyen hihetetlen az élet, nem? Ki gondolta volna, hogy mabe fog szülni......eszméletlen:))) és olyan jó látni őket:)) az ember csak szipog örömében így terhesen:)))


Párom reagálása amikor meséltem neki, hogy mabe milyen hamar szült és tök jól vannak......- oooo persze ő protkós:))))))

Ugyanis képzeljétek nekünk haza kellett jönni a tengerről olyan erős jóslóim voltak nem mertünk kockáztatni....így is a nagyobb városokhoz számoltunk hazafelé jövet mindent.....
Az az egy bíztatott, hogy rendszer egy deka nem volt benne....de ha babó kinyomta közben magát akkor azt hittem pillanatok kérdése és kijön.
Mindenesetre kezdem vágni, hogy anyaként más lesz az értékrendem......
Sosem gondoltam volna például, hogy nagy állatvédő létemre egy szimpla "akkora volt mint egy macska" mondattal tudok nyugtázni egy édes kisrókát a kerekek alatt.....vagy egy hatalmas vaddisznó kikerülését egy ügyes vagy drágám mondattal és már tovább is lépek......- de eléggé majdnem szültem......:))))
Aztán amikor éjszaka hazaértünk egy hosszú meleg zuhany helyretett mindent..... - de senkinek nem kívánom ezt a hazautat (mindenesetre párom nagyon jól vizsgázott:)))) nagyon jó api lesz:))) azért jo ha egy nyugodt -vagy nyugodtnak látszó:))) - férfiember van az ember lánya mellett...
Különben azóta egyfolytában bújnék mint egy kismacska..... és a többi embert legszívesebben kizárnám az életemből.... Azt érzem, hogy most ösztönösen elvonulnék a párommal és csak szeretgetne amig babó megszületik.....


Ma voltunk uh-n a helyettes dokinál......
Babónak pici a pocija szerintük..... - de ugye ez a rendszer 3500 ra mér születésig.... nálunk meg mindenki kicsi babát szült a családban.... én is 2800 al születtem.... Most akkor milyen alapon hívják már lemaradottnak a babót?????
egyik pillanatban parázok, a másikban meg dühös vagyok....
bpd:8,67
hc:31,25
fl: 7,06
ac: 28,56
2356gr
szerintetek?

aztán meg így a 37. hét táján még nem fordult be.......
Erre meg anyám paráztatott be hogy hívjam a termgyógyászt meg jajj ő nem akar megijeszteni de...... bla bla bla....-
úgy felhúzottt
Én úgy vagyok vele, hogy 2 hetet még maradjon benn..... és addig had döntse már el ő mi legyen....
Jó oké lehet nem lesz egy eccerű szülés, lehet császár lesz amit nem akartam.....de az egy ami izgat, hogy érjünk oda a kórházba és ott már ha nekünk kettőnknek nem megy akkor majd a dokik segítenek.....
Nektek van faros tapasztalatotok?


Na most jön még a fotónézés.....:)))) de ezek kijöttek most belőlem.......

KépKép
dorkamartini
 
 


Sziasztok!
Bocsánat nincs energiám vissza olvasni.................megkaptam a 24 órás vérnyomiás mérőmet,hát nem a legjobbakat mér!!!!!!!!!!!

Lányok én úgy be vagyok fosva,tegnap meg ma Laura nem nagyon mocorog...............lustibb vagy ez már baj????????,,
Nagyon idegesít!!! Azt érzem hogy kinyomja magát néha,de nem rúg kapál mint eddig!!!
Mi lehet ez??????????
Sok sok puszika nektek!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Pancsika, a vége felé, amikor már kevesebb a helyük, akkor már nem tudnak úgy mozogni, mint előbb.
Ha egyáltalán nem mozog egy teljes napig, akkor kell rögtön orvoshoz menni. Ha bárhogyan, de mozog, akkor rendben van, ne izgulj! :wink:

Dorka, hát nem semmi út lehetett!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Köszönöm Anna!!!!!!!!!! Remélem nincs semmi gond!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


dorkamartini:
a súllyal szerintem ne foglakozz:
1. a gép is téved 200-300 grammot és egyébként sem kell mindenkinek 4 kgos babát szülni, legyen egészséges - csak az fontos

Faros baba: az unokatesómnak volt faros babája, neki azt mondták, hogy legyen sokat kutya pózban és közlekedjen úgy és akkor megfordul a baba - hát neki nem jött be, de a neten biztos találsz "házi praktikákat", amit ki lehet próbálni, ha akarod.

pancsika20: jön a hidegfront - lehet azt érzi a babád, nem kell neki sokat mozognia, de azért figyeld. Próbáld meg, ha eszel valamit utána lehet elkezd mocorogni - nálam ez be szokott jönni.

t-pk
 
 


Pancsika, ha tényleg aggódsz, akkor azért menj orvoshoz, inkább nyugtasson meg, mint idegeskedj! Nekem főként reggel és este szokott mozgolódni a babám, lehet, hogy Laura is este aktívabb lesz!

Taranee! Hát igen, sajnos az ilyen közbejöveteleket nem tudod kikerülni, egyik nap pl. én is lefeküdtem kicsit aludni, és kb. 20 perc múlva megszólalt a telefon, mondjuk a mobilt ilyenkor ki szoktam kapcsolni. Majd mesélj, h. mi volt a Bajcsyban.

Dorka! Nekem is faros volt a baba, de már befordult (34. héten), és azt mondta a doki, hogy már nem fog visszafordulni, mert nincs helye. Amikor faros volt, rákérdeztem, hogy mit lehet tenni, erre a doki megfogta a fejét és a lábát és picit próbálta elmozdítani, de azt mondta, szerinte semmit ne tegyek, mert úgysem tudom visszafordítani.

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Köszönöm szépen...........ha ma sem fog ficánkolni este akkor megyek holnap dokimhoz!!! Remélem nem kerül rá sor!!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Dorka, sajnálom, hogy előbb haza kellett jönnötök. :( De azt megértem, hogy nem mertetek kockáztatni. Majd jövőre bepótoljátok. ;) Azért egyet legalább fürcsiztetek?

Babó megfordításáról van fent egy pdf Picasán... De az az igazság, hogy egyik se tuti. Nekem is tudod Míra faros volt. Próbáltam én mindent, lámpáztam, kutyapóz, hideg-meleg... szellemgyógyász. Na, neki sikerült másodszorra megfordítani (azt hittem közben megszülök annyira car volt), de sajna Míra meggondolta magát uccsó héten és elindult visszafele... na ebből lett a harántfekvés...

Kép Kép
manósziget
 
 


cicke: nálam is az egyes számú kicsi volt (2850 gramm és 50 cm), Veronikát sokkal nagyobbnak jósolta a doki. :roll: Meglátjuk. :)

Bibi: vagy csak átveszi Bibike a mama rezgéseit. :wink: :)

Süti: apának dícséret. :)

Scooper: postázás megtörtént. :)

nyuszimuszi: üdv. köztünk. Milyen szépen szaporodunk. :) Te hol fogsz szülni?

Andi: akkor elmentem én is a számod, biztos, ami biztos. :wink: Képeket, meg mindjárt jól megnézem. :)

Manó: apa majd megfenyít engem a vitorlázás miatt. Bár tudod, mit? Fertőzzük meg Őt is. :wink: :) Vigyük el vmikor hajózni ... bár szorít az idő.

Dorka: üdv. itthon, hát olvasni is elég volt, izgalmas lehetett a hazaút. :roll: De nagyon jó, hogy minden rendben. Most már ne tessék sehová se menni.

Pancsika: én is azt mondom, ha ideges vagy, menj inkább el a dokihoz, Ő majd megnyugtat.

KépKép
KépKép
madar
 
 


Pancsika egyél egy kis csokit vagy igyál meg egy jó pohár vizet. Nekem ezekre tuti beindul... De az már természetes, hogy ilyenkor nem rugdos hiszen helye sincs... ilyenkor már inkább csak kinyomkodja a testrészeit. Ha meg ezt érzed, akkor no problem. Azért figyelgesd és ha tényleg keveset mocorog (az előzőekhez képest) akkor irány a doki és uh vagy nst! De nézzék meg mindenképp. Barátnőmnek is voltak ilyen esetei és végül náluk az volt a bibi, hogy rátekeredett a köldökzsinór a pici nyakára. Gond nem lett végül belőle, mert simán meg is szülte, csak nem árt odafigyelni.

Kép Kép
manósziget
 
 


manósziget: Köszönöm szépen!!!!!!!! :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Nyah, raktam képeket Picasára... 8) Élménybeszámoló majd holnap, mára elpihizek...

Kép Kép
manósziget
 
 


Andi: nagyon jók a képek, gyönyörű vagy. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Manó: a Te képeid is nagyon jók, és Te is nagyon szép kismama vagy. :) Hogy tudtál sátorban aludni? Nekem ez már nehezen menne, ha a hajón alszunk, én ott is megküzdök a pozíciókkal és a felüléssel különösen, de azért ott mégiscsak nagyobb hely van. :oops: Vagy nem? :roll: :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Tényleg Pancsika, nekem is az első CTG-n, amikor a kisasszony aludt egy pohár hidegvizet hozott a szülésznő, és működött, beindult rá ... :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Kata!

Én is pont ilyet érzek, sőt anno Fannival is az uccsó 2-3 hétben úgy éreztem, hogy a fenekemen akar kijönni....szó szerint, ha hosszabb ideig ülök, felálláskor majd szét feszít a s*ggem....gondolom annyira lent a buksija

Kép
arvaerika
 
 


Ja, és nem ma van Lőrinc nap????

Ha igen, akkor boldog névnapot a kisfiadnak a pociban!

Kép
arvaerika
 
 


Kata hasonlót már én is éreztem,ln ezt a méhnyak megrövidülésével magyaráztam,mert nekem már 2000.

Andi nekem jó lenne a vári cuki,de közlekedés szempontból nem a legjobb annak aki a város felől jön,nem :?

sutimano76
 
 


Andi,Manó nagyon jók a képek,mindkettőre irigy vagyok!!!!

sutimano76
 
 


Jó estét :)

Nyuszi üdv nálunk! :)


Voltam ma védőnőnél a kórházban, nem híztam egy dekát sem 3 hét alatt :D :D :D :D :D Megkérdeztem milyen ellátásban részesülnek a babók, ha ne adj Isten a héten kopogtatna Luca, tehát koraosztály, inku és társai. Azt mondta, hogy ha a baba állapota nem indokolja, akkor nem viszik PIC-re, marad anyukával. Azért még egy hetet javasolt egyben maradni, mondtam, hogy a terv legalább 2 hétre szól, eszem ágában sincs 37. hétnél előbb szülni :D :D :D /ettől függetlenül megnyugodtam egy kicsit/ Vérnyomás normális, a szédülést az időjárással magyarázta, szerintem sok köze nincs hozzá, mert a légkondis ósönben is szédültem... nya mindegy..


Ami a jóslókat illeti, az fájás, nem nyilallás, vagy szemérérem csonti fájdalom, vagy szurkálás. A jósló fájás teljesen normális jelenség a 3. trimeszterben s nem csak többedszer szülőknél ;) A méh gyakorol. Ezek méhösszehúzódások, annyiban különböznek a vajúdás alatti kontrakcióktól, hogy nem rendszeresek, nem annyira fájdalmasak, és mozgás, vagy meleg víz hatására elmúlnak.
Érzésre nálam olyan, mint ha egy abroncsba fognák a méhet alulról felfelé haladva, s préselné össze saját magát.... néha már könnybe lábad tőle a szemem ;)

Manó, Dorka, örülök, hogy itthon vagytok, s egyben vagytok! :)

Bocsánat a többiektől, de kipurc van...

a holnapi nst-ékhez sok sikert és türelmet /nálunk sokat kell várni/ :) én majd csütörtökön megyek :D /tényleg, időpontot kell kérnem../

vicger
 
 


Én is holnap megyek ctg-re :D Viszont nálunk védőnő csinálja, nem a kórházban, és időpont se kell, csak megyek terhesgondozásra, és mérések előtt raknak a ctg-re. Várni max akkor kell maximum 15-20 percet, ha épp rajta van valakin.
Ctg után súly, pisi, vérnyomás, aztán van egy doki, aki hetente tart hivatalból tanácsadást, ő néz meg.
Nekem fogalmam sincs, hogy milyen a méhszáj-nyak :shock: :shock: Egy uh leletemre van rá írva, hogy zárt méhszáj, de az is még a 12. heti, semmi 2000 vagy 3000, még csak meg se említették. Bár gondolom csak szóltak volna, ha nem lenne jó, biztos nézi azt is a doki havonta, amikor "turkál".

Kezd kitisztulni a szervezetemből a magnézium :cry: :evil: Egyre erősebben érzem a jóslóimat, védőnő szerint pihenjek sokat. Kössz, attól még majd besz*rok, úgy fáj. :evil: De most már kibirom.
Jövőhét szerdát beszéltem meg a lányommal, hogy addig ki kell bírnia odabent, ha esik, ha fúj, ha dörög és villámlik, meg hidegfront, vagy meleg, vagy mittomén mi! Nagyanyámék szombaton mennek apámhoz, vasárnap melózik, és hétfőtől van szabin. Hétfőn intéz ezt-azt, de kedden be akarok menni hozzá, hogy kocsival ki tudjunk menni nagybátyámékhoz. Ha onnan hazaértünk, felőlem már bármikor jöhet. Remélhetőleg addigra össze tudom rakni a kórházi motyót, de ha nem... apa azt mondta, ha nem lesz pénz, hálóinget kunyerálunk majd a kórházban, betét helyett meg jó lesz valami szakadt lepedő is :lol: :lol: Leleményes a drágám.... Bár igaza van, nagyanyáink is megoldották betét meg mindennemű segédeszköz nélkül. :lol: :wink:

KépKép
Kép
scooper
 
 


Látom, már csak én vagyok ébren :D Pedig csicsizni kéne............
Most nézem vonalzóm, és hivatalosan már csak 25 nap!!!!!!!!!!!!!!!! Juppppppiiiiiiiiiiii!
Ezt a kenetet mikor kellene, hogy levegyék? Nekem nem vettek semmit, csak 9 hetesen, és nem is mondta senki, hogy fognak, vagy hogy kellene.....

Más...
Ügyeletes dokinak amúgy szokás adni pénzt? És szülésznőnek? Mármint ha fogadott, akkor persze, de ha ő is az lesz nekünk, aki bennt van?
Azért kíváncsi leszek, hogy fog viselkedni velünk a szülésznő. Ha fogadott, akkor elvileg végig bennt van, nem? Egy biztos, nem úgy fog velünk bánni, mint azokkal, akik tele tömik a zsebét. Ha bunkó lesz, legfeljebb ráuszítom apát :lol:
Na jó, meglátszik, hogy unatkozom, firkálom itt a hülyeségeimet....
Megpróbálok aludni...
Jóéjt!

KépKép
Kép
scooper
 
 


Scooper, tényleg jó sokáig fenn voltál. Én tegnap hamar kidőltem. Szerencsére mostanában egészen jókat alszom. :)

Most mindjárt megcsinálom a reggeli finom kávémat, míg iszom dolgozgatok kicsit a gépen, utána Julcsi tábor, megyek Telkibe a dokihoz meg NST, és ha már úgyis átmegyek a városon, akkor mára szerveztem egy csomó bp-i dolgot. Délután jön a kazánszerelő, szóval ma sem fogunk unatkozni. Este apa is hazajön. Juhééééj :) Szóval nem tudom, hogy leszek-e ma, de holnap biztosan.

Szép napot Nektek. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Szép jó reggelt!

Itt esik az eső, a levegő kellemesen lehűlt! Ablakokat kitártam, kezd a szobában is jó idő lenni.

Süti: A ligetet ponéból írtam! Az Árkád jó, csak igyekezzünk!

Andi: Most néztem a képeket, hűűűűűűűűű!!!! Nagyon klasszak!

Manó: Igen, ha lehet a 37. hét után már szeretnék szülni, Marcellal is megbeszéltük, hogy jövő héttől már jöhet. Tengerpartos képek nagyon jók.

Madar: : Hajam csak kicsit változott, rövidült, meg a színe lett végre helyrehozva. :lol: Majd teszek fel egy képet ha apa hajlnadó segíteni.

Lányomék tegnap az Attila dombon voltak nagyszüleivel, ma megyek érte. Remélem tele lesz energiával. :lol: :lol:

Kata:: Nekem folyamatosan fáj a bal oldalam. Elöl, hátul,oldalt, de hogy miért? És miért csak a bal????? Lehet ma rákérdezek, igaz csak szülésznő lesz bent, de hátha tud segíteni ő is.

Peppino: Majd írok ha hazaértem a kórházból.

Dorka: Nem irigyellek. Ma már minden rendben?

Mindenkinek kellemes napot!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Dorka: Nem volt semmi utato, de a lényeg rendben vagytok! :wink:

Faros baba: Én azt gondolom, hogy erre már a homeo is gyártott bogyót, aki szakértője az leírhatná melyik is, de ha megtalálom neten belinkelem...
Én speciel nem hiszem, hogy bármitől is megfordulna, ami nem rábeszélés, bár nálam most a legény harántban van, baromira sok helye nincs, bízom benne, hogy Anna után lesz annyi hely, hogy valamerre fordul, nem akarok még mindig csaszit! :evil:

Jóslók: Kriszti jól jellemezte őket!

Én tegnap délután összepakoltam, mert olyan fájásaim voltak, és olyan sűrűek, hogy gondoltam elindulok a kórházba. Aztán 4-5 óra kínszenvedés után semmi, leálltak és kitört a vihar!
Azóta sincs semmi, de a jóslófájás többedik terhességben már csak ilyen :?
Ma semmi, hála az égnek, csak a szokásos kialvatlanság, bordafájdalom, és az izületeim olyan lazák, félek kiesik a combcsontom is a helyéről!

PEDIG FEKSZEM, mert nincsenek gyerekek, de szerintem attól vagyok ennyire szarul! Én megszoktam a mozgást!

Ti még bírtok enni?

Mert én alig eszem és fullon vagyok.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Kép

Kép
v.andi
 
 


Jó reggelt!

Scooper,jó sokáig voltál fenn. :shock:

Pancsika,nekem azt mondta a dokim,hogy amikor tudom,hogy aktív a baba,reggel-este,akkor egy órán át számoljam a mozgását.Ha 10 szer megmozdul,állítólag az a jó.Még én nem számoltam meg egyszer sem. :oops:

Madar,ma sem pihensz :roll:

Jóslók:nekem tegnap elég sűrűek voltak.Remélem tényleg csak a frontot éreztem,mert nekem aztán tényleg korai lenne szülni.Ma szerencsére doki.

Kép
v.andi
 
 


Jó reggelt! :)

Scooper, a strepto-szűrős kenetet elvileg mostanában kellene levetetni, hogy az eredmény meglegyen..
Ügyeletes dokinak és szülésznőnek nem kell adni jattot, hiszen a dolgukat végzik ;)
Betét: talánk Cicke írta itt a legköltséghatékonyabb betét előállításának a titkát: háztartási vatta géz közé csavarva. Egyébként a 30 darabos tena extra 1200 ft. Azért van különbség.
Ahogy nézem már a 37. hétben vagy szépen, tényleg hamarosan babázás lesz! :D

Madar
, nem semmi energiával bírsz így a 39. hét elején :shock: :shock: :shock: milyen kávét iszol? :lol: :lol: Egy kis enerdzsít transzportálhatnál hozzám is, ha van felesleg, mert én olyan de olyan lusta vagyok, h csak na :oops:

csunyeszka
: babáid rendesen frontérzékenyek! vigyázz magatokra, tessék szépen sokat, de sokat pihenni! szerintem a pihibe egy kis séta miegymás is belefér, csak ne most tedd át a 3ajtós tölgyszekrényt a lakás másik végébe ;) Étvágyilag alakulok én is, de nem is baj :)

Bakker, nekem éjszaka annyira fájt a szeméremcsontom, h majd besz..m, egyszerűen a lábamat nem bírtam megemelni :evil: :evil: :evil: kisebb hisztit is levágtam csendes magányomban :twisted:

vicger
 
 


Szép jó reggelt!

Na, tegnap sikerült gyorsan elintézni az APEHot, de persze csak azért mert visszahívott voltam, így külön sorszámon mentem. :wink: Amúgy hatalmas tömeg volt. Utána még Apa gyorsan bevásárolt, de én már nem tudok vele mászkerálni, így egy kajáldánál ültem egy üdítő társaságában. Nálam ez a vég, mert egyébként imádok vásárolni. :oops:

Dorka: Örülök, hogy egyben hazaértetek, és majd jövőre babóval pótoljátok a fürdést. :wink:

Madar: Azért csak light-osan ma! :wink:

Én ma nagyon sz...ul aludtam, csak forgolódtam. Biztos a front, mert tegnap fájt a fejem és enyhe mensiszerű fájásaim vannak. Semmi rendszer bennük, de azért zavarnak.

Scooper: Ügyeletesnek nem kell pénzt adni, főleg ha most ennyire rosszul álltok anyagilag. Én Andrist ügyeletesnél szültem 3 éve, akkor mi adtunk neki és a szülésznőnek is pénzt, de csak azért, mert akkor volt rá keret és nagyon meg voltunk elégedve. Szerintem ne csinálj ebből gondot, van most más bajotok is.

Pancsika: Máté már nekem sem rúgdos, hanem csak nyomul a hasamnak, feszít, és emelgeti magát. Már nem olyan érzés, mint régen volt. Ha ilyet érzel, akkor nincs gond.

Faros baba: Én megkérdeztem a dokimat, bár minket eddig nem érint a téma. Ő azt mondta, hogy első szülőknél általában (80%ban) csaszi a vége. De ha minden rendben halad, azaz szépen tágul a mama, vannak erős, rendszeres fájások és a baba szívhangja is rendben van, akkor meg lehet szülni gond nélkül is. Persze erre többedszer szülőknél nagyobb az esély.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Sziasztok. :)

Tegnap lerendeztük a védőnőt (utoljára). Már csak szülés után fogunk talizni szerencsére. Nem igazán láttam értelmét, hogy 6 hetente látogassam. Vérnyomás, súly és ennyi. Kicsit szomorú lett, mert nem tudott sok mindent bemásolni a kartonomra. :twisted: :twisted: Ugyanis 1-re mentünk dokihoz.
Dokinéninél minden ok volt. Már 2267 g-nál járunk. Szépen növögetünk.
BPD: 8,4
FL: 6,5
Fej végű, már beilleszkedett, de még messze van. Szerencsére még nem most szülünk.
24-én kezdjük a ctg-t. Akkor váltok magnéziumról a homeos-ra. Majd kenetvétel, utolsó :lol: :lol: labor.

Már jó sok képpel tartozom a pic-ra, nem felejtettem el. :roll: :roll: Folyamatban...

Szerencsére ma nálunk is hűvösebb az idő, így már végeztem is a vasalással. (szerencsére) Most jön a takarítás. Délre csak valami kis főzelékre gondoltam. (pl krumpli - az hamar megvan, és nincs vele sok macera). Már úgyis régen volt.

Egyenlőre ennyi. :lol: :lol:

Fagyizásban én is benne lennék, már jó lenne személyesen is megismerni benneteket. Nekem viszont általában csak a hétvége lenne jó. :?

spickey
 
 


Imoláék mennek ma haza!!!! :D :D :D :D :D

Írtam nekik, hogy mindenki puszilja Őket, s várjuk nagyon vissza :)

vicger
 
 


spickey tényleg szépen növögettek, nagyon kis ügyi babód van :) :) :)

hozzám ma bejelentkezett a gyári védőnő, h jönne egy óra múlva :twisted: elég trehány egy csajszi, ez van :D

vicger
 
 


Kriszti ezek tök jó hírek Imoláékról. Remélem azért majd jelentkezik és mesél nekünk mi hogy volt.

Kép Kép
manósziget
 
 


- Hogyan lehet víz segítségével fényt csinálni?
- Meg kell mosni az ablakot.

- Hogy készül a gyerek?
- Leül az asztal mellé, és megírja a leckéjét.

- Hogy hívják az alattomos masinát?
- Számító gép.

- Miért zümmögnek a méhek?
- Mert nem tudják a szöveget.

- Melyik az az állat, amelyiknek több mint a fele zsir?
- A zsiráf.

- Hogyan számol a cigány angolul?
- Van tyúk víz forr...

- Mit mond a brazil táncosnő, ha nem akar gyereket?
- Számbá!

- Hogyan élvez a robot?
- Kiveri a biztosítékot!

- Mi a faszén?
- Szerves önkritika!

- Mi az használat előtt merev, amíg igénybe veszik nedves, ha már nem kell, akkor csöpög és lóg?
- Esernyő!

- Hogyan tanulta a középkorban a királynő a szerelmet?
- Apródonként!

- Mi a különbség a képeslap és a férfi között?
- A képeslap mindig képes...

- Hol van az egyetlen hely, ahol a romantika megelőzi a szexet?
- Az értelmező kéziszótárban!

- Mi a legjobb tojásfesték?
- A rúzs!

- Mi a különbség a felső 10000 és a női combok között?
- Semmi...nem kritizálni kell hanem bejutni közéjük!

A férfiak 2 nagy hazugsága:
1. Szeretlek
2. Hiányzol

Két gyerek látja a fiatal házaspárt, amint éppen jönnek ki a templomból. Megszólal az egyik:
- Rájuk ijesszek?
- Inkább majd én.
Odafut a vőlegényhez, és így szól hozzá:
- Gratulálok papa, jól választottál...

Egy nő elmegy a fogorvoshoz. Amikor beül a székbe, megmarkolja a doki férfiasságát.
- De hölgyem, ön a nemi szervemet fogja!
- Így van, és most mindketten nagyon óvatosak leszünk, hogy ne
okozzunk fájdalmat a másiknak!

Turista házaspár betér a vidéki étterembe.
- Mit gondolsz, milyen lehet itt a csiga? - kérdezi a nő.
A szomszéd asztaltól átszól egy férfi:
- Pincérnek van öltözve asszonyom.

Kép Kép
manósziget
 
 


Köszi Manó:-)
A hátam már egész jó, főleg, mert megint hazaküldtek a cukrosék. Nagyon jól viselkedik a cukrom, így negyed kilenckor (irigy tekintetek kereszttüzében) hazajöhettem :lol:
Döbbenten szembesültem a ténnyel, hogy jövő héten már huszadika van :shock: :shock: :shock: Megyek dokihoz, utána héten nálam is elkezdődik a ctg. Jaj, de nagyon közeledik :) :) :) Nemsokára láthatjuk a szemünk fényét :) :) :) a kis pupikákat :) :)
Imoláéknak nagyon örülök, ezek szerint minden ok :)

Kép
lili34
 
 


basszus már mennek is haza:))))))))))))) el sem hiszem. Jajj milyen nagy lehet az öröm:))))

Csajok...... nekem gőzöm sem volt, hogy a jóslófájás az ilyen durva és ennyi ideig van...... Nekem senki soha erről nem beszélt.
Én tegnap nagyon nagyon készen voltam...... és be kell valljam bőgtem rendesen annyira fájt.
Amikor kicsi voltam és megjött akkor nekem elég nagy fájdalmaim voltak minden hónapban..... sokszor volt hogy nem mentem suliba mert felállni nem tudtam..... akkor mondta egy doki, hogy szinte szülési fájdalmaim vannak.... nekem nem lesz újdonság..... De nem azt mondta, hogy a jóslók lesznek már ilyenek!!!!!
Lenn az alhasam le akart szakadni a hüvelyem belül szintén, a bal oldalam deréktájon mintha vesén rúgott volna valaki és mindezekre valami olyan iszonyatosan fájt gondolom a hólyagom mert olyan pisilési ingert éreztem egyfolytában, hogy esküszöm még az is fájt... maga az inger..........és mindebben nem volt semmi rendszer !! egyfolytában fájt!!!!
Hát könyörgöm még menzeszkor is kap az ember egy kis szünetet, hogy pihizzen......
Egy jo dolog az volt ha engedtem úgy 10 centi jo meleg vizet és beleültem - akkor is fájt de jóval enyhébben.... a pisi inger maradt....

Aztán harmadszori próbálkozásra sikerült fekve maradnom az ágyban és hallottam jön a vihar....... és kezdett enyhülni kicsit- lehet az dobta meg ennyire? Éjszaka még fel fel ébredtem görcsökre megnéztem az órát aztán szundi vissza....
Most a pisi inger és a szeméremcsontfájás van........- asszem velem marad mára......
Ez normális?


Babamegfordítás: hát tudjátok amiket említettetek én is olvastam... megvan a homeos bogyó is.. a pulsatilla az ami állítólag fordít....... De én ugy vagyok vele, hogy valamiért csak így van.... neki valamiért így jo..... És valójában félek, hogy nagyobb bajt csinálok ha olyanra kényszerítem amit nem akar .Amugy a helyettes doki azt mondta, hogy amíg ugy látják megtudom szülni addig hagynak, de amint azt érzik gáz van akkor bezony műtét..... én bevallom ettől félek.....Tökre félek megszülni egy faros babát.... Félek, hogy vmi baja lesz......

Manó basszus tök kiment a fejemből a faros dolog..... Nálad nem is volt szülés próbálkozás? segíts, nem emlékszem
,
Mindenesetre elkezdtem szedni a homeos tágító bogyót. Én csak a caulophyllum 30 at szedem. Ti hogyan szedtek, mit? Tudom, hogy többen vagyunk, kiváncsi vagyok ki mit szed még és miért szülés előtt...

KépKép
dorkamartini
 
 


Dorka :S szegénykém... Jól megszenveded itt a végét. Lehet már nemsok van vissza. Méhszájad hogy áll? Nem emléxem, hogy írtad volna. Lehet nyílsz is közben rendesen...

Nálam a végére már esély se maradt a sima szülésre. Ha még faros maradt volna Míra, akkor esetleg latolgattak, méricskéltek volna, de így hogy keresztben volt esélyem se lett volna. Ehhez jött még az, hogy teljesen a köldököm felett volt az egész baba... Sietni is kellett a csaszival, mert 3 perces fájásokkal (amiket én csak szurkálgatásoknak éreztem) mentem át az Ezredévből a kórházba és addigra már bő 2 ujjnyira kinyíltam. Na és fel kellett pörgetni az eseményeket, nehogy meginduljon valahogy lefele és beszoruljon...
Azért én nem biztos, hogy bepróbálkoznék a faros szüléssel... sztem ott rengeteg minden összejöhet. :?

Kép Kép
manósziget
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?