Folyt. köv.
Kriszti, tök jók a képek! Főleg az anyapocakpárnás. Érdekes mód mostanában Míra is mindig rám akar feküdni, mondván együtt fekszenek öcsivel.
Cicke, ezt az sk betétet anno nekem is ajánlották, hogy százszorta jobb mint akármelyik betét.. Akkor most már tényleg lehet benne valami, ha ennyien mondják.
Móka, teljesen jó a hozzáállásod kilók ügyben. ha nincs semmi gondod ne már hogy most ne egyél meg finomabbnál-finomabb kajákat. még a végén szegény gyerek nem jut hozzá ilyen ínyencségekhez. Én se vonok meg Ákostól semmi jót.
Taranee, jövő héten??? Akkor szeretnél szülni? ráérsz még egy kicsit, nem? Látom te is tobzódsz, hogy csaszi vagy nem csaszi... melyik lenne végül a jobb...
Süti, biztos túl akarod hordani Bernit?
Sztem térjünk erre vissza úgy tizedike táján.
Kíváncsi vagyok akkor milyen véleményen leszel.
Én nem mennék 1 ágyasba.... Sztem a 2 a legjobb. Ha veled van a babó úgy nyugodtabban el tudsz menni pl. pisilni is... Mírával is kettesben voltam, most is 2 ágyast szeretnék.
Ha elég fáradt leszel, akkor simán fogsz tudni aludni, vagy vigyél füldugót, ha biztosra akarsz menni. Különben meg egyszer el kell kezdeni az éjszakázást.
A pocképed nagyon jóóó, Ákos is ilyeneket művel mostanában. Balra fel kitolja a popóját, miközben jobbra az oldalamnál meg vmi aprócska (talán a talpa) dudor jelenik meg... na, az tud rendesen fájni... De imádom akkor is ezt az érzést és tudom, hogy többet ilyet nem fogok érezni, így most nem bánom és örülök minden mocorgásának.
Húú, de jó, hogy írtad a házasságit... Nekünk is lassan be kell szerezni. Itt ugye 30 napnál nem régebbi kell... szóval szedrához képest vagyok 30 napra kiírva... így asszem eljött az ideje, hogy beszerezzük. Be is írtam a naptáramba el ne felejtsem. Köszi érte.
Kata, a 09.09.-et néztem én is ki magamnak.
Bár akkor fuccs a házassági évfordulónknak, de egy ilyen dátummal szívesen megajándékoznám öcsikét.
Anyatejci... igen-igen nagyon sok mindenre jó. Sebes bimbóra, váladékozó szem, tortyis nózi, pöttyös arcocska... hajaj, csepegtettem én is ám mindenhova.
És tényleg, nem kell félni a szopitól. Bár tény és való, hogy néha rá tud harapni, de olyankor rá kell szólni, hogy nem szabad és finoman elhúzni tőle... de ez koránt sem az elején van. emléxem volt olyan, hogy annyira spriccelt a tejcim, hogy az egész feje tiszta tej lett.
Jaj, micsoda csudijó időszak előtt állunk, már várom azért rendesen... amikor ott szuszog és szopizik... az a finom babaillat... meg mikor rotyogtat a karodban, miközben rád mosolyog. Ááááááááá, már bőgök is...
Anna, nekem is már nagyon régóta 2000 a méhszájam. Doki azt mondta ez teljesen normális többedszer szülőknél... te meg aztán főleg az vagy.
Az meg tök jó, hogy elvileg mehet az otthonszülés!!!!!
Csunyeszka, azért ha van valami dobsz egy sms-t ugyi vkinek?
Hehe, holnap aztán micsudi nst-s nap lesz!!!
Én csak jövő héten hétfőn megyek. Nálunk betöltött 36 kell hozzá.
Imola szülésének részleteiről nem tudunk semmit?
Fájások! Na, de csajok azét még csak augusztus van!!! Tessék még picit bent tartani azokat a gyerkőket!!!
LILI, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!
Petra friss képed nincs? megnézném van-e alapja a jósolgatásoknak...
Nekem van mellszívóm... Avent, kézi. De nem feltétlen kell... Oldalamon van fent SARO... azt is nagyon dícsérik...
Madar, el is hiszem, hogy kapkodtad a fejed. Nekem is volt miélrt, bár én Imoláékról tudtam, de most mire végigolvastam ezt a temérdek oldalt már zsong a fejem rendesen.
Én nemtom, de tiszta lázba hoztál a vitorlázással kapcsolatban. Mostanában valahogy éberebben figyelem őket és a tengernél is mind megcsodáltam... főleg azok után csorgattam a nyálam, amik a kikötőben voltak. Apika már néha frászt kapott tőlem, mert ő nincs különösebben oda értük. Ja, és volt egy, aki sztem gyakorolt vagy mittom micsinált, csak azt lehetett látni a partról, hogy néha-néh begyorsulnak, fordulnak ide-oda. Ááááá a sárga irigység megevett.
De olyan jó volt nézni a partól is, hogy csak na.
Apikát meg helyes, hogy már nem engeded el sehova.. hiszen már csak 14 nap max. Anemsok!
Scooper, védőnő
Enyém gyerek talán az első héten szopizott 30 percig és utána 10 perc volt az ideje. A 2-3 óránkénti etetés meg baromság. Igény szerint kell szoptatni... de erről mintha írtak volna már a csajok. Megnézem, mert nem akarom én is századszor leírni... Igen, jól sejtettem.
Kata, nem lehet, hogy beilleszkedett a kis buksija? Én csak tippelek, hasonlót nem éreztem még... Vagy jóslófájás volt...
Na, ezzel most sokat segítettem, bocsi.
Végeztem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igaz csak nagyjából válaszolgattam... de ennyire futotta. És még azt se nem tudom mi legyen a vacsi... nincs itthon semmi sem... Lehet rendelünk vmit, mert a főzéshez semmi kedvem.