Új privát üzeneted érkezett!

panndi :lol: :lol: :lol: Zsofin en mindig jokat mulatok :lol: :lol:
azert megneztem volna ahogy harman probafulkeztek :D
de azert Zsofi milyen ugyes.. egybol tolja le a nacijat :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Csendes estét! :)

Nóri, remélem jól fog telni (telt) az estétek és Vili nem lázasodott be.

Panndi, kész kaland az élet ezzel a két gyerkőccel :D

Annus, nem csodálom, hogy jönnél már haza. Az intimitás nekem is nagyon hiányozna (kettesben a babámmal a saját mocsaramban :) )

Aranyos a 2010-es topiknyitó. Olyan nosztalgiával gondolok a terhességemre. Én szeptemberben egy villányi panzióban pisiltem két csíkosat (ahova kiengedjükazösszesgőzt borkóstolóra mentünk barátokkal). Na, talán mondanom se kell, nem sok bor gurult le a torkomon :D

Esztó, férjed még mindig rakja a kocsibejárót? :)

Asszem megyek aludni, mai nap tömény volt (takarítás, barátnőlátogatás + Marcistandard). Sziasztok.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Panndi,nem semmi Zsófi!! :lol:

Annus sok boldog szülinapot kívánunk!!!!

Holnap max csak este tudok jönni,vérvételre megyünk.
Nóri,Vilcsi baba combijára puszi!!

Szép álmokat!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

 
 

Nóri, reméljük minden ok lesz!

Gyöngyi, vittél magaddal a terhességi tesztet vagy mi? :lol: (egyébként én nem vacakoltam a teszttel; a dokitól akartam hallani az igazságot :D )

Mozza, az egyik volt csoporttársam a Károlira jár és neki 4 év :roll: Ja, nekem is dobd már légyszi ezt a fogas dolgot ha meglesz. Köszi!

Zsófi újra :lol: :lol: :lol:

Jóéjt!

Kép

Kép
adraci
 
 


Anita, jok a kepek,sztem neked tok jol all ez a szin!! :wink:

Na en teszteltem..de mar tudtam. nem lehetett ossze teveszteni massal :D en vegig hanytam az elso 6honapot. naponta minden falat etel utan es folyadek utan :roll:

Nori, remeljuk nem lesz laz :wink:

Na,Boroka kap ujdonsagot apukajatol
Ime:

http://www.gracobaby.com/Search%20Resul ... 3CBM#/1298

hintazas bejon neki,rezges nem :D ugyhogy remelem ez elnyeri a tetszeset,mert amit vettunk pihenoszeket annak a funkcioit nem szereti. pl rezges.. rosszul van tole. de ha hintaztatom azt tok birja. de nem birom hintaztatni allandoan.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


persze itthon dragabb minden ilyen szr.. mint kulfoldon :evil:

Netti
Kép
maumau
 
 


Halihó!
Annus boldog szülinapot!!
Mi is megvagyunk.Jól bevásároltunk.Vettem akciós popótörlőt.Most a Johnson's akciós a Rossmanban, db 999Ft.Meg akartam venni elmexet a Müllerben az meg 545Ft,ha valaki érintett esetleg, de az majd csak holnap lesz.
Ja és vettem szundikendőt,macisat,nagyon szép.Majd teszek fel képet.Azért nem vettem eddig,mert Szofihoz hasonlóan ebben én is válogatós vok és eddig nem találtam jót.
Na próbálok visszaolvasni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na hozok végre képeket a keresztelőről.Bocs, hogymegkésve. Kép Kép Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Netti, Te mivel foglalkozol? Úgy értem mit csináltál Boró előtt?

Remélem Vilcsi nem lesz lázas.

Én az itthoni wc-ben teszteltem pozitívat. Aztán lementünk, és vettünk még 3 tesztet, és utána azt is mind megcsináltuk! :oops: De az az igazság, hogy én csináltam előtte 3 nappal negatívat, és azt hittem, nem vagyok terhes. Vlszleg később fogant pár nappal Csani, mint ahogy én a középidőt számoltam. És előtte este iszonyatosan berúgtunk két barátommal (én azt hívén, hogy nem vagyok terhes), meg elszívtam vagy 3 doboz cigit... :oops: Totál be voltam parázva, az orvos nyugtatott meg, hogy ne tojjak, ez nem érte el a babát... Na abbahagyom...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mozza boldogságos 3. hónapot Lilinek!!!!
Szép lett a hajad Anita!!!És a lányok is édesek!!!!
Szofi,ugyanígy jártam,csak én két naponta teszteltem negatívakat. Biztos voltam benne,hogy nem vagyok terhes,hiába volt hányingerem és faltam az édes kínai csirkét,amit amúgy rühellek, és késett két napot,úgy beszéltek rá egy fórumon, hogy meg kéne nézni.Ezért is tudom pontosan mikor fogant. Ja és aug 20-án barátokkal koktéloztunk és én is ittam.Pedig akkor már velem volt manócska.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus, boldog szülinapot!!!
Vendég
 


Kutyafüle, jók a keresztelős képek!

Anita, csini a hajad, a lányok is szépek!

Netti, nincs jó hírem, Mátészalkán vette a szettet.

Mozza, irigy irigy a fogaidért. Én kétszer fehérítettem, még jobban kiölte a kalciumot a fogaimból, ma már a kenyérbe is beletörik.... :cry:

Na ennyire futotta, bocsi. puszi
Vendég
 


Picikét visszaolvasgattam,

Panndi, Zsófin nagyon nevettem!!!! :lol:

Mozza, hogy álltok az esti evéssel? Iringó ma is csak 30 ml-t evett meg fél 10-kor, előtte 6-kor evett és még aludt is közben. Remélem, hogy azért alszik vagy 5-ig.... :roll:

Szép álmokat!
Vendég
 


Annus, Isten éltessen! :)
Aranyos a topik-ügy. :)

Anita, szépek vagytok!

Keresztelős képek jók!

Böbi, helló, de rég hallottam rólatok!

Lilinek boldog hófordulót!

Panndi, Zsófid megint vicces. :)

Vili? Minden rendben?

Zsüci, nem felejtkeztem meg rólad, csak rohanunk össze-vissza, ígérem, jelentkezem, csak idő kéne rá...
Tényleg nem muszáj másra hagyni leányod, de valóban érdemes átgondolni, hogy nem lesz-e szükséges később, hogy mással is tudjon jól ellenni, mert ha jó lenne, hogy ellegyen, azt most érdemes sztem elkezdeni, hogy ne legyen trauma.

Napirend: nálunk szépen kialakult, igazodott a mi kötöttségeinkhez, de nem kellett semmit erőszakolni. Danó vhogy belenőtt a dologba. :)

Tali: a héten nekem tuti nem jó, de elvileg jövő héten megint nem leszünk itthon. De ez még nem biztos.



Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


heloo lanyok,

szofi
egyeni vallalkozokent dolgoztam citibanknal, uzletkotokent.
Bar ha majd Boro is engedi akkor tudom mellette is folytatni. persze nem ugy mint "regen". Mint amikor munkaman voltam :D
De egyelore mondjuk nem gondolkodom ilyenen.
+tanulas,azt is folytatom majd. :)

Bobi, gondoltam h nem lesz szerencsem :( :D

Niki, nagyon szepek vagytok, es tok csini vagy :wink:

en lanyom sziget utan foggant tavaly.. szovalegy szep alkohol het utan.. a masnapos es harmadnapos napokon :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Bobi, Iringo mennyit eszik egy nap?
en lanyom este mar alig akart enni, csak aludni akart :roll: de ugy h 6kor evett utoljara nem akartam letenni.. de hat nem sokat kivant. haromnegyed 7 kor kelt :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szép jó reggelt!!!!

Köszi a köszöntéseket!!!Ma már apcim is felköszöntött,igaz csak telóban...na meg boldogságos évfordulót is kívántunk egymásnak...az ünneplés meg majd jövőhéten lesz :roll: :lol: Reményeim szerint! :oops: 8)
Itt van 2 klip az esküvőnkről,jó volt nosztalgiázni!

http://amilapunk.extra.hu/video/love22_4.wmv
http://amilapunk.extra.hu/video/love33_4.wmv


Nővéremnek is ma vana szülinapja,pont 10 év van köztünk!Illetve egy ismerősöm most írta iwiwen h benn van az asszony a szülőszobán!!!Nagyon drukkolok nekik,remélem még ma meglesz Kristóf :wink: :lol:

Tettem a blogomba képet Izáról!Olyan combija van :shock: Elhíztunk itt vidéken!!!Én is annyit eszek...még jó h nincs mérleg :roll: Otthon meg majd koplalhatok!!

Tejem úgy néz ki kezd helyreállni...de nem kiabálom el.Tegnpa már csak 2 kajánál kellett pótolni,szóval van remény!Igaz kb 2 hete küzdök....még jó h a lefejt tej elég volt neki!De legalább nem veszett kárba,mert itt hiába fagyasztottam volna le,elvinni nem tudtuk volna....Biztos Iza is tudta ezt :wink: :lol:


Panndi!
Jaj elképzeltem a sztoryt magam előtt!Nagyon jót nevettem!!!Zsófi meg haláli!!!!

Kutyafüle!
Jók a keresztelős képek!!!Szépek vagytok nagyon!!!

Szofi!
És tetszik Csanádnak a bogár?Iza még mindig oda van érte...úgy tudja nézni,meg folyton belekapaszkodik...hol a lábát huzigálja hol a csápját!És már egyszer meg is húzta úgy h rezgett!Jó erőben van :wink:

Netti!
Borónak jó sok kütyüje lesz!!!Csini darab ez is!Lassan adhatod el a feleslegessé vált dolgokat :lol: :lol: És abból le eht újabbakat venni 8)

Nóri!
Hogy telt az éjszaka???Mi is 2 oltást kaptunk egyszerre a 2.hónapban....én is borogattam,de nekem mondták is h borogassam!

Huu,én is otthon teszteltem,aztán jó sokat az utána következő hetekben....de én nem is gondoltam,csak fogyókúrát akartam elkezdeni,aztán mondom megnézem nincs e baba...és hát volt :lol: Pedig abban a hónapban már mentem volna átjárhatóságira.Én végig ittam amúgy :oops: Nem sokat,de minden nap legalább 1 pohár sör.Ugye felújításon voltunk,és a férjem nagymamája nyomta belénk a sört...meg a kaját is....aztán szülinapot is ünnepeltünk 16án,majd szept2án is :lol: De akkor már tudtam,és nem ittam. :wink:


Na elég már belőlem :oops: :lol:

annus11
 
 


Annus, Boldog Szulinapoooot, meg evfordulot :wink: aztan megunnepelni.. :lol:
Nem biztos h eladom amik megvannak, a kovetkezo babanak nem kell majd megvenni mar semmit :lol: :lol: es hatha neki majd bejon vmi :lol:
es mi az a bogar amit szofi is emlitett?!

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus, boldog születésnapot! :)

Fruzsi a tavalyi nyaraláson fogant ;) (Zsófi is a szobában tartózkodott, aludt :oops: )
Vendég
 


Sziasztok!

Eddig minden rendben Vilcsivel!!! Az éjszaka lestem, de hála Istennek akkor is minden rendben volt. Az éjszaka fél 2re felhúztam az órát, hogy ébresszen, hát mit mondjak ketté állt a fülem mire elhallgattattam. A bébiörzőt kapcsolgattam ki-be, mert szerintem az zörgöt, de a mobilom volt! :roll: :shock: Kicsit káosz volt a fejemben! :D

Anita-jó lett a hajad, jól áll ez a szín nagyon.

ANNUS-BOLDOG SZÜLINAPOT!

Panndi-de ééééédddeeessss Zsófi! Ezek az aranyköpések!!! :lol:

Én mind a két terhességem előtt egy héttel, illetve mielőtt kiderült volna, sikerült jól kibulizzam magam, én is rettentően aggódtam, hogy minden rendben legyen. Most már a harmadiknál tudni fogom, hogy ha zsinórban jönnek a bulik legalább 3 hétvégén keresztül akkor tutira terhes leszek! :lol: Sőt Zalcsinál még jócskán meg is röntgeneztek, mert ugye én ott dolgoztam, és mivel kislányként volt egy érrendszeri betegségem, és a terhesség "úgy jött ki rajtam", hogy 70/40-es vérnyomással bezúgtam a leletek közé, ezért egyből arra gondoltak, hogy nem tán az jött elő megint, ezért koponya CT, sima röntgen, meg carotis UH. De úgy mindent rendben találtak, na rá 10 napra kiderült a turpiszság, lebukott az én kis Angyalkám!
Vilcsivel meg késett 1 napot és már rohantam is az orvoshoz, aki persze kiröhögött, pedig lobogtattam a +-at! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Panndi, idén maacerasabb lesz osszehozni, ket gyerekkel a szobaban :lol:

Annus,megneztem Izus, kishusii,nagy tunderii :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus-valamiért ne jön be a videó!!! :?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Netti!
Ez igaz!Kistesónak lesz miből válogatni!!!Ünneplés...hát majd ha hazajön az uram.....Bogár:hu vmelyik tlis képen is rajt van,ott lóg a mózesben!Ha meghózod akkor rezegve megy vissza,zörög a szárnya meg ilyesmi!Iza imádja!!!!

Nóri :( Na majd megnézem h nekem bejön e!Csak betettem a linket amin eddig eérhető volt...

Panndi :lol: Na igen,lehet Iza is jelen lesz kistesó gyártásánál...bár mi átmegyünk a másik szobába ilyenkor,engem zavar ha ottvan :oops:

annus11
 
 


Na megnéztem,nekem bejön!

annus11
 
 


Netti!
A blogomban is látszik a bogár!A szolnoki látogatás bejegyzésben!Ott lóg a mózesen!

annus11
 
 


Na ilyena bogár is,csak közben látom h van itt jó pofa kocsiba való tükör!!!!
http://taftoys.com/ourToys.php?catid=2
Nem tudom h nálunk hol lehet ilyet kapni....

Amúgy nekünk ez van,a kék fejű:
http://taftoys.com/view.php?itemid=10555

annus11
 
 


Hááát, én meg sajnos azóta is próbálom, de csak tölti, de 3/4 úton megáll.... :? :cry: Na majd kicsit később újra próbálom. :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Na már megint én:Van magyar oldal is!!!
http://www.taftoys.hu/
:oops: :lol:

annus11
 
 


Nóri!
Itt is beletelt pár percbe amíg betöltötte...otthon mondjuk rögtön lejátsza...

annus11
 
 


HŰdereggelvan!
Annus, kerestem a KÉT fejű bogarat (mondom is, miket ki nem találnak ezek a dizájnerek...) mire még 1X elolvastam és láttam, hogy KÉK fejű. Ja és Boldog-boldog-boldog születésnapot (ezt most énekeltem :-) És jó tanulmányozást a masinához, ha hazaértél. Majd írd meg a típusát, a férjem nagy fotóbolond :-)

Anita, nagyon dögös vörös, akkor apának gondolom bejön :-)

Adraci, valamit már sejtettem Villány felé menet, és szóltam a férjemnek, hogy beugrom a patikába fájdalomcsillapítóért (a várható macskajajra). Aztán csak kértem egy tesztet is, mégiscsak derüljön ki az ordenáré borozgatás előtt, ha jő a baba :-) Így maradtam le egy 2000-es Gere Kopárról :cry: Persze azért belenyaltam :wink:

Nóri, örülök a jó éjszakának, Vilcsi nagyon ügyes volt az oltásnál.

Kutyafüle, szépek vagytok a keresztelős képeken. Hol van rajtad az a 3 kiló felesleg???? A fülcimpádon? Tök jól nézel ki! :)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jó reggelt!

Nemtom meddig megy ez még, de éngyerekem este 2 cici után még 50ml tápszert nyomott be :shock:

Annus, boldog szülinapot!

Anita, nagyon jó színű a hajad!

Niki, szuperek a keresztelős képek!

Mi ma is megyünk nagymamámhoz, este vendégek jönnek, holnap is, aztán anyáékért a reptérre. Mikor lesz már egy kis nyugi? :roll:
Legalább most míg alszik Marc pakoltam egy kis rendet, meg mindjárt kimos a mosógép.

Azt olvastam, hogy péntektől body akció lesz a Tecsóban, 1-et fizet, 2-t kap. Én beruháznék pár csíkos hosszú ujjúba. Corában látott vki vmit :?:

Kép

Kép
adraci
 
 


Gyöngyi!
Én is simán bevettem volna a 2 fejű bogarat...amiket manapság kitalálnak már :lol: :lol:

Jaj megint akció a tescoban? :lol: Apától ki fogok kapni :oops:

annus11
 
 


Gyöngyi, mi 3 éve voltunk Villányban, úgyhogy én nem maradtam le a Kopárról! Na meg az a rétesház... :P

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Ma megszületett rokonunk kisfia, Dominik! 3640 gramm és 50 centi.
Gratulálunk nekik! :)

Majd mehetünk ősszel babát látogatni.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Adraci!
Nekem is 2 ciciből nyomja Iza!Te nem fejsz?Vagy éjszaka is kel enni a drága?Nekem nagyon bejön ez h hajnalban lefejem az egyiket,és abból pótolok napközben ha kell!Csak azért mondom mert 50 ml az nem olyan sok!Annyit lehet tudnál fejni is neki!Na meg +1 fejéssel lehet a mennyiség is nőne picit!Lehet nálad is a 3 hós ugrás van...ebből sokkal nehezebben küzdöttem ki magam mint a 6 hetesből...remélem h mostmár heylreáll a kereslet-kínálat....

Amúgy tegnap már azon gondolkoztam h kéne venni egy tápszert,olyan mumus félének.Ha van akkor tuti nem kell,de sose lehet tudni!Nehogy éhezzena drágám!Otthon nem lesz gond,mert ott van 8-10 l a fagyóban :roll: El kell használnom 8)

annus11
 
 


Susycat!!
Gratula a babához!!!

Nektek is boldogságos évfordulót!!!Ti ünnepeltek vhogy?

annus11
 
 


Köszi Annus!

Hát nagyon mi sem. Jönnek ma anyósék, gondolom köszöntenek minket. :)

Venni nem veszek semmit Tamásnak, mert nincs ötletem,meg nagyon el se tudnék menni venni.

Holnap megyünk 3 hós vizsgálatra meg oltásra. :? Remélem olyan jól viseli,mint a 2. hónaposat.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Mi se veszünk semmit ilyenkor!Én se tudnék mit venni...Hanna bizti jól viseli majd az oltást!!!

annus11
 
 


Annus, én nem tudok fejni, mert mindet kieszi, nem marad egy csepp se. Najó, 1-2 ml, de azzal nem sokra megyek... :? Este után kb. 5 körül kel enni. Szóval nemtom. Vhonnan szereznem kell anyatejet. :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Na most egy pár napig leszek, mert most már indul a készülődés, szombaton pedig repzi! Otthonról megpróbálok fellógni, hogy meséljek, hogy milyen volt! Na cuppantalak benneteket!
Jó ünneplést a ma bármit ünneplőknek!!! :wink:

ja még zárásként az én kis Hősöm!

Kép Vilikém!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri!
Majd mesélj azért h milyen volt az utazás!!!!Remélem h jól bírja majd a kislegény!!!Nagyon szuper a szerelése!!!

annus11
 
 


Jó reggggelt!
JAjj,olyan sokáig tartott ma is Stella, hogy el vagyok nagyon csúszva.
Zsófinak tök jó dumái vannak,annyira tetszik!!!!
Köszönjük szépen a dicséretet!! :lol:
Annus,lehet, hogy Neked is ki kellene íratnod a dokival a tápit.Én is kiírattam anno, de ki már nem váltottam, mert közben csak helyreállt a tej.Tudod Annus no para,megy minden nálatok klasszul.
Adraci én is hasonlóan csinálom,mint Annus,csak én nem hajnalban fejek (ahhoz lusti vok), hanem ha apad,akkor minden szopi után. Meg reggel a másikat is meglazítom, este meg mindkettőt teljesen.Így összejön egy nap olyan 60-100ml,az elég a pótlásokra. Meg iszon a Laktoherbet meg a DM-es teát.Felváltva 5napig iszom,majd 2 nap szünet. Eddig működött még,remélem ezután is fog. Este mérem Cicót, kiderül hogy áll.Emelve baromi nehéz,az bizti!
Na futok,házimunkázni.Szép napot mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nóri, jó készülődést! Ne felejtsd el, itthon is lehet kapni mindent, fel ne pakold az egész házat :lol: Szorítok az úthoz, majd mesélj! Szerencsés utat!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!

Nóri, jó utat!!!

Netti:

5-6- között 120 ml,

reggel 10 100 ml

délután 1-2 között 180

6 körül 180

és este 9, változó 30 és 120 között.


Panndi, ha legközelebb tervezel Pólus járatot, szívesen csatlakozom, közel van hozzánk.

Nekünk tavaly augusztus 20-án fogant Gyöngyvirág, szintén velünk egyszobában, a szomszéd szobában a két uncsitesó! :oops:
10 nappal később még negatív, rá 5 napra pozitív volt a teszt.
Én mindkét lányom terhes-tesztjét eltettem, szépen lemostam és elraktam. :oops:

Sok boldogságot a most született/ éppen születő babáknak!
Vendég
 


Annus, mikor lesz Szabadítsátok ki Annust 2 ?????? Én várom! :lol:
Vendég
 


kutyafüle: keresztelős képek tök jók :)

Böbi: Pólust megbeszéltük! Bár amúgy, ha közel van, mi sem lehetünk túl messze :) Szóval hozzánk is eljöhettek :) Meg más is! Még a héten itthon vagyunk, ha gondoljátok, egy minitalit valamelyik nap összehozhatunk!
Ja, én is eltettem mindkét tesztet, de nem mostam le :oops: /Az gáz, hogy eszembe sem jutott? Azon már elmélkedtem, hogy őrizgetek két lepisilt pálcikát, de a lemosás gondolata fel sem merült... :shock: /

Netti: most már okosabbak vagyunk Apával, két szobás családi apartmant foglaltunk, a mi szobánkból nyílik egy másik, ott alszanak a csajok ;)
Vendég
 


Adri: én úgy fejtem, amikor kellett itthon hagynom tejet, mert elmentem, hogy letettem Tücit aludni, aztán felhúztam az órát kb. éjfélre, akkor fejtem, mert volt mit, és Tüci meg csak 2-3 óra múlva ébredt enni. Szerintem próbáld ki, legalább szaporítod a tejed, mert ha mással pótolsz, akkor nem is lesz több.
Erről jut eszembe, nekem is fejnem kell majd, ha hazamegyünk, mert 29-30-án fél, fél napra el kell mennem. :cry: Fogalmam sincs, mikor fogok fejni, mert Csongi nem sok időt hagy termelődni. Na majd valahogy trükközni kell.

Dóri: azért ez a traumadolog nem igazán így van ám. Egyrészt most még ki sincs alakulva a tárgyállandóság, úgyhogy ez a szoktatás semmit nem ér. (Max. másokat kell ahhoz szoktatni, hogy csináljanak mindent úgy, mint ha mi lennénk ott.) Kb. 8 hós kor körül jön az idegenfélelem, ami amiatt van, mert a baba már megkülönbözteti az idegen arcokat az ismerőstől (memóriakapacitás bővülése). Aztán jön nem sokkal a szeparációs szorongás, ami már kifejezetten az elszakadásra mutatott reakció. Na de ez fejlődéssel jár, szóval ezzel sem lehet mit tenni, nem lehet szoktatni a gyereket az elszakadáshoz, hogy majd akkor nem fog sírni. De fog. Attól ez még nem trauma, ha az anya olyannak hagyja ott a gyereket, akit ismer, megszokott és nem megy el túl hosszú időre. De hol vagyunk még ettől az időszaktól? Mégcsak 3 hónaposak a babáink! Felesleges előre szoktatni valamihez, amire még nem érett, esetleg azért, mert mások azt mondják, hogy szoktatni kell.
És az idegenfélelem, meg a szeparációs szorongás sem ugyanolyan erősségű minden gyereknél. Tücinél egyáltalán nem tapasztaltam az idegenfélelmet, vagy csak jóval-jóval később, kb. másfél éves volt, mikor először láttam, hogy óvatosabb az idegenekkel. Ugyanez volt a szeparációs szorongással, hogy csak 15 hós kora után volt kb., mikor sírt, ha elmentem otthonról. Előtte fel se vette, és azt se, mikor hazaértem. Aztán volt egy időszak, mikor rendszeresen sírt, mikor elmentem (pár hónapig), de megnyugodott pár perc múlva, szóval nem volt vészes. De neki a bölcsibe szoktatás is pikk-pakk ment, nem volt semmi sírás, nyüszögés. Ezeknek szerintem semmi köze nincs a szoktatáshoz!
(Na nem folytatom, még írhatnék hosszan a kötődés kialakulásáról, a biztonságos és a nem biztonságos kötődésekről. :lol: )

Pandi: le a kalappal, te aztán egy amazon vagy! Nálunk még csak most kezdett biztonságos lenni Tüci jelzése a pisire (mármint, hogy nem csurrant be), de eszem ágában sem lenne elvinni egy bevásárlóközpontba pelus nélkül. A fene se rohangálna vécé után, pláne egy másik gyerekkel a babakocsiban pluszban. :P Úgy látszik, nagyon kényelmes anyu vagyok én. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, én nem bírok felkelni... :cry:
Gyerekem 1 órája nézelődik az FP pihiszékben úgy, hogy a játékokat eltávolítottam róla (mert akkor már rég ordítana :shock: )

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Én vezetés közben teszteltem... a boltba elvittem a pipit, mert valahogy nagyon gyanús volt., de csak nagyon óvatosan reménykedtem. Már több napja nem jött meg, pedig jelezgetett előtte, nálam mindíg úgy volt... És a boltból a barátnőmhöz menet amikor a kesztyűtartó mellől kivettem a tesztet, ami már mutatta az eredményt, majdnem balesetem lett.. Gyorsan félreálltam, és ott bőgtem percekig... kevésszer bőgtem örömömben... 3 évig próbálkoztunk előtte....

Annus, nekünk a zöld fejú bogár van, az a kedvence minden játék közül:)

Tali: akkor jövő héten hétfőn délelőtt tali nálunk, a Margit hídtól 10 percre, a budai hídfőhöz közel, kertben, olyan piknikes jelleggel, de persze lehet bent etetni, altatnistb.. 3 kiságyunk van:) Részleteket később egyeztessük:)
vanni
 
 


Annus, Isten éltessen, és boldog évfordulót!!!
Az első klippet meg is könnyeztem, te csináltad? Milyen programmal?
Csaninak is nagyon bejön a bogárka!!!

Ja, fog témához. Nekem örökletesen sajnos elég rosszak a fogaim, úgyhogy vigyázok rájuk, mint a szemem fényére! Demég így is, a 32-ből csupán 20 van, amivel még semmi gond nem volt... Szerintem már protkóm lenne, ha nem mosnék napi ötször fogat... :roll:

De jó olvasni ezeket nosztalgikus teszteléstrténetekt!

Netti, a párod is bankban dolgozik? Honnan ismeritek egymást?
Az én férjrm a KH-ban... :P

Vanni, tök jó lesz a Tali! Annus tudsz jönni akkor már? HEAN? Kitty? Többiek?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: