Jaffa!!!
Nagyon jól tetted, hogy elmondtad a véleményed a férjednek. De szerintem azért ő is mondott olyan dolgokat, amit érdemes megfogadni. Amikor hozzámentél gondolom tudtad, hogy imádja a versenyzést és nem mondtad neki, hogy hagyja abba, mert ha családotok lesz akkor inkább veletek legyen. Fontos, hogy az embernek legyen valami amivel fel tud töltődni. Neki gondolom a motorozás. Neked mi???
Szerintem mi sem tudjuk igazán mi egy gyerek igénye. Sokszor meglepődtem már, amikor úgy gondoltam hülye dolog magunkkal vinni valahová és a végén nagyon jól érezte magát. Miért ne mehetne Milu az apukája után a versenyekre??? Hiszen ő az apukája, mindenestül. Én úgy gondolom nem a körülményeknek kell a gyerekhez igazodni, hanem a gyereknek kell alkalmazkodni a családi adottságokhoz, mert abban a családban kell, hogy felnőjön.
Voltam már én is hoki meccsen Bécsben, gyerekkel. Édes pofa áttévedt a másik szektorba és döbbenten hallgatta, hogy németül beszélnek hozzá. Szülés előtt 2 nappal Orbán napi pince látogatáson. Mindenki azzal volt elfoglalva, hogy mindjárt megszülök és még a nyakamban hurcolom a fiamat. Mentünk apa után... Én aztán elég keveset látom a férjemet, tudom milyen rossz! Ja és nem hiszem, hogy baj lenne, ha Milu veled alszik, amikor nincs otthon apa. Az én fiam is aludt velem ilyen esetekben. Nekem nagyon jó volt, neki nem tudom, de amikor visszaköltöztettem az ágyába egy zokszava sem volt. Arra viszont emlékszem, hogy mi is aludtunk anyával a tesómmal, amikor apa nem volt otthon. Nagyon szerettük.
Mi szüljük a gyerekeket, a mi életünk változik meg a legjobban miattuk. Egy férfi akár élhet ugyanúgy azután is, ha gyereke születik, mint előtte. Én próbálok annak örülni, ha apa itthon van és nem azon sajnálkozni, ha nincs. Ez a gyerekben is nyomot hagy, ha zörög a kulcs a zárban rohanás apa elé!!! Nekem is megvannak a magam kis külön útjai és nem szól érte. (Próbálná meg!!!
)
A szülőkkel meg az a baj, hogy máshogy élnek, máshogy látnak sok mindent, mint mi. Amire ők azt mondják nem jó, nem biztos, hogy a ti életetekben rossz. 10 éve vagyok férjnél, sok veszekedést gerjesztett köztünk az, hogy valamelyik részről a szülők próbáltak ránk hatni. Meg kell hallgatni, de nem kell megfogadni!!! Felnőtt emberek vagyunk, a saját életünket kell élni, nem azt amit a szüleink képzelnek el nekünk.
Szóval gondold át ezt és ülj le újra a férjeddel.