Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mancsa!Jaj de édes ezen a képen :D milyen kis picurka és már úgy kalapál mint a nagyok :lol:
A váza ugyanez a házikónak csak a Hannuséba oldalról lehet bemenni és ott van mellette egy ablak amúgy szerintem méretre is ugyanekkora.
Ez a cserélgetés jó ötlet!
Vendég

Levi de édes :lol: dógóziikkkk :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Kép

Anyany nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!!

KépKép
winchi

Hello Csajok!

Na, egy kicsit lemaradok, és zajlik az élet itt a topic-ban.

Tényleg, Anyany: hát ma van a nagy nap, nagyon sok boldogságot nektek!!!! :) És a keresztelőhöz is gratula!!!!

beze: de jó, örülök, hogy a dokibácsink helyre tette a dolgokat. Most, hogy így látom az arcod, már valami dereng. Mintha beszélgettünk volna. Tök jó, hogy így ránktaláltál. Nagyon csini vékony vagy, Mintha nem is szültél volna sosem. Irigy-irigy! És Lexi baba nagyon szép, és nem sok a kép, csak nyugodtan tegyél fel minnél többet. Jó kis husis combijai vannak a kicsinek. Tündéri a keresztelős ruhában! :)

winchi: jófej a sógornőd! Én is visszavágnék neki valamivel. Lepkés kalap ennek a talpig úriembernek??? Nahát-nahát.... Milyen lett a kenguru amit varrtál? Kérünk képet....
Néha már én is azt gondolom Dorkának is valami ilyen kéne, és a hátamra tennék főzés közben, mert nem bír megmaradni sehol sem.

Jaffa: kitartás a kullancsok miatt. Azt olvastam, ahol sok a hangya, onnan eltűnnek, mert megeszik a hangyák őket. Telepíts hangyákat a kertbe! :) Sok morzsa, és majdcsak odamennek megenni. Milu de jó kislány. Dorka még minimum 3-szor kel éjjel. Nem tudom mikor és hogy fog leszokni róla. Pedig azt hittem, hogy majd 1 éves korára jobb lesz..... :roll:

Lara: tök jó ez a sátor. Bizti tetszeni fog Hannusnak. Én most járássegítőn gondolkozom Dorcsinak, tegnap voltunk fodrásznál, és a kisfiúnak volt ott egy, Dorkának nagyon tetszett, lehet teszvesz-elek egyet. Megint jó kis kopaszka lett Dorka haja elöl. De muszáj volt vágatni belőle, mert kiszedi a csatokat. :)
Hannus elviseli a csatot, gumit?

KépKép
ancsi_pancsi

beze: a férjed is ismerősnek tűnik! :)

KépKép
ancsi_pancsi

mancsa: hát Levi milyen picuri ezen a képen, és hogy dolgozik. Kis kalapálós! :) Tudtatok strandolni?

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Katinka: Nagyon jók a képek! :D Hol voltatok, ahol az a sok maci volt? Köszi az Aligás tippet, majd meglátjuk.

Lara: Mindjárt nyaraltok! :D Pontosan mikor is indultok, hétfőn? Nehogy elmaradjon, most írom: Nagyon jó nyaralást, és jó időt! :D

Anyany: Mostanra már biztos férjes asszony vagy! :D Sok boldogságot kívánok! Nagyon várjuk a képeket! Meg persze a keresztelőről is.

Jaffa: a motorozás miatt nem írígyellek! Én biztos mindig frászban lennék. Bár Te már biztos megszoktad. Nálunk apa mikor emlegeti, hogy venne egy motrot, én mindig rövidre zárom. Én nagyon félteném.

Beze: Szia! Üdv itt, maradj köztünk sokáig! Pont egyik nap gondolkodtam, hogy milyen régen csatlakozott bárki is hozzánk. Szépek vagytok a képeken, Lexi baba már jó nagyra nőtt. :D

Winchi: milyen volt a falunap? Raksz fel képet a babaerszényről? Nekem is van már valami hordozóm, nem tudom pontosan mi a neve. De nagyon szereti Réka! Ha rajtam lóg még a cumi sem kell neki. :lol:

Mancsa: De jó, hogy találtál Leviről egy régebbi képet! Nagyon aranyos volt! Persze most is az, csak már sokkal nagyobb! :D

Hát apa nálunk sincs itthon túl sokat. A héten is két éjszakát is nélküle töltöttünk. Meg hétköznap általában csak fürdésre ér haza, vagy arra sem. De azért hétvégén többnyire itthon van. Bár most is éppen a reptérre ment a főnőkéért. A főnök ráér nyaralni.

Szösz

KépKép
szosz

Ja, és szerda óta Réka is négykézláb közlekedik! Olyan aranyosan! :D

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Mancsa, Szösz, Ancsi, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok. :D

Mancsa, nagyon aranyos Levi, biztosan már segíteni akart pénzt keresni a szüleinek. :lol: A sátra tök jó, nagyon tetszik. :D

Ancsi, kedves vagy, köszönöm. Tudod, a kisasszonka nagyon leszív, volt pár nagyon kemény éjszakám, ami után örültem, hogy lemásztam az emeletről, és Lexit elláttam, az evés valahogy másodlagos volt. Most már sokkal jobb.
Sajnálom, hogy Dorka 3X kel, hol alszik? Nekünk bevált a külön szoba, valamint elolvastam dr. Eduard Estivill, Syliva de Béjar Aludj jól, gyermekem című könyvét. A védőnőtől kaptam. Sokan drasztikusnak tartják, de nekünk bevált, egyszer kell átmennem szoptatni, 3 után, ha előtte vagy utána egyszer-egyszer fel is sír, pillanatok alatt visszaalszik. Nem könnyű, de mindig az lebegett/lebeg a szemem előtt, hogy ő jobb alvó legyen, mint én vagyok. :roll: Kitartást és sok erőt kívánok!

Szösz, Réka nagyon ügyes. :D Szegény férjedet nem irigylem. Nálunk a fürdés abszolút apa dolga, én nem is tudom megengedni Lexinek megfelelő hőmérsékletűre a vizet. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Tegnap voltunk Csopakon, anyóspajtást meglátogatni, délután strandoltunk, mi fürödtünk a férjemmel, anyukám meg kint a fűben vigyázott a tündérkénkre. Nagyon élvezte, sikongatott örömében. :D Énekelhette volna a jaj úgy élvezem én a strandot. :lol: Utána Hévízre mentünk, szintén rokonlátogatóba, egy rakat ruhát kaptunk. :oops: Meg játékot.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Lányok!

Anyany:Nagyon sok boldogságot kívánok nektek :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Remélem minden jól sikerült várjuk a képeket a keresztelöről is :D

Szösz:Nagyon ügyes Réka baba én is úgy birom mikor Hannus mászik csattog a kis keze meg ahogy jár a feneke ide-oda,nagyon édes :lol:
Szerdán megyünk nyaralni és megnéztem az előrejelzést persze hidegfront jön meg eső :x nekünk soha nincs szerencsénk a nyaralással eddig csak egyiptomba volt jó időnk akár hova mentünk mindig kifogtuk az esőt :x Azért majd remélem nem fog minden nap esni.Köszi szépen előre is,aranyos vagy :D

Ancsi:Már én is gondolkoztam járássegítőn.De mi még nem próbáltuk.

Beze:Akkor pörgős napotok volt tegnap :D Mi is csopakra járunk starndra :wink:
Nálunk is mindig Apa fürdet ,nagyon ritka ha addigra nem ér haza.
Vendég

Winch: milyen volt a falunap? Nálunk is volt tegnap aratónap, vagy mi a szösz. Jó későn értünk haza, megvártuk 10-kor a tüzijátékot. Levi villogó kütyüvel szaladgált a focipályán, de legalább tudtuk hol van. Dorcsika aludt 1 órát a mei taiban, aztán a tüzijátékot ő is nézte, össze se rezzent. Pedig jó hangos volt.
Erszény jó?

Ancsi: nem jutottunk el strandra, majd jövő héten valamelyik délután, apa úgyis 2-ig lesz csak.

Szösz: gratulálok a mászáshoz, akkor már neked sincs 1 perc nyugtod sem.

Lara: mi is kifogtuk nyaralásra a legrosszabb hetet, de legalább nem esett, így túráztunk.
Nekünk van kölcsön járássegítőnk, asszem Bendééknek van olyan, mint amit kaptunk. Össze lehet rakni kismotornak is később. Dorcsi nagyon szalad vele. Szereti, de meg kell tanulni visszafogni, mert nagyon gyors.

Beze: mi is sok ruhát kaptunk Dorcsinak, tök nagy segítség nem? Olyan gyorsan kinövik és nem tudod kihasználni igazán őket. Levi nálunk a családban az első unoka és a baráti körben is az első baba. Amit összegyűjtögettem tőle mindent kölcsönadtam a barátoknak és most mindenhonnan én kapok, vagyis Dorcsi.

Mennem kell, megjött Levi a mamától.
Vendég

Sziasztok.Hettuli,csütörtöktől vasnapig otthon leszek,elsétálhatok arra meglesni a porontyaidat???

Egyébként múlthéten is otthon voltunk,Apánk maszekol.Hol az apja mellett,hol a nagybátyja mellett(kőmívesek).

Nem tudok visszaolvasni bocsi.Majd pótolom.Az új anyukának üdv!

Holnap 10re buliba vagyok hivatalos,teadélelőtt,az anyatejes világnap alkalmából!
Kedden takaritás.Szerdán Lellére megyek a gyerekekkel,Angliából hazalátogató barinőmmel talizunk,aztán csütörtök Pázmánd,Szombat lagzi.Sűrű a progi,pusszantalak benneteket!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ja Írisznek kinnt az első foga csücske!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Lara, drukk, hogy jó időtök legyen.

Mancsa, igen, én is örültem. Egy ideig nem kell vennem semmit, csak pár bodyt. :D

Sarmon, köszönöm, jó szórakozást a programokhoz. :wink:
Gratula Írisznek az első fogacskához. :D

Jó éjt minden babának és mamának!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sarmi: gratula a foghoz Írisznek! Lassan már csak Dorcsi marad fogatlan?
Mienk apa is így szokott szabira jönni, hogy ács mellett vagy kőműves mellett dolgozik olyankor. Nagyon régen nem volt már ilyen, hogy itthon volt 1 hétig. Dehát kell az a rohadt pénz!
Jó pörgős hetetek lesz, érezzétek jól magatokat!

Beze: Ruhát még egyáltalán nem vettem neki :oops: . Anyukám nem tud ellenállni a kisruháknak, pedig kifolynak a szekrényből. Én ellenállok, sajnos csak a pénztárcámra kell néznem.
De elláttak rendesen. 74-es bodyból kb 30 db van a szekrényben.

Anyany: ha lesz egy kis időd gyere ám!
Vendég

Helló mindenkinek!

Nagyon rég csevegtem már, de azért szemmel tartottalak benneteket. :)

Egy kis segítséget kérnék tőletek. Homeopátiás dokit keresek. Akinek van ilyen ismeretsége, legyen kedves elérhetőséget és esetleg magánvéleményt is küldjön.

Előre is nagyon köszi mindenkinek!

Puszi Nektek!
ZsuLa

Kép
zsula

Sziasztok!

Mancsa, mi a játékokkal vagyunk így, rengeteget kapott, én még semmit nem vettem... :oops: De lassan a ruhákat sem tudom hová rakni...
Én nem bánnám annyira, ha Lexi is még fogatlan lenne... :oops: A két alsó már jó ideje kint van, jó alaposan tud vele harapni... :roll: A felső ínye is duzzadt, de ott még egyelőre semmi.

Lányok, nem lesz könnyű a hozzátáplálás, utáljuk a krumplit és a répát is, csak egy pici hús (csirkemell) csúszott le húslével tegnap... :roll:

Szép napot mindenkinek! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Zsula, én sajnos nem tudok segíteni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze
Azért köszi!

Kép
zsula

Zsula: Orvost nem ismerek, mi nem voltunk, de szerintem ez egy hasznos oldal, bár lehet ismered: www.homeopatia.info.hu

Beze: a hozzátáplálás nekünk is nehezen indult, először Réka is mindent utált. De mostmár egészen sokmindent megeszik. Hogy készíted a krumplit és a répá? Én sütőben szoktam, úgy állítólag finomabb, mint főzve. A krumplit almával szoktam összeszeletelni, és alufólia alatt megsütni puhára. A répát alufóliába csavarva szintén sütőben készítem, és keverek hozzá rizst. Esetleg próbáld meg így.

Szösz

KépKép
szosz

szosz
Köszi, meg is néztem gyorsan. Holnap utána is érdeklődök néhány dolognak!

Kép
zsula

Szia Zsula: sajna homeopátiában én sem tudok segíteni, meg csalódtam is benne nagyon, mivel elment a tejem tőle.
Hogy vagytok? Krisztián miket csinál, miket eszik?

Gégéé: hiányzol!
Vendég

Sziasztok!

A falunap lezajlott, minden rendben volt, csak a párom most jött haza mérgesen az utómunkálatok nem úgy folynak ahogy kellene...

Meg ami dühítő, reggel mentem boltba és akkor láttam, hogy a szalmabálából készült fiú-lány páros babákat az éjjel felgyújtották a falu közepén és porig égtek :evil: Hogy kinek ártottat senki sem tudja de remélem jó erősen csuklik majd egész életében aki tette :evil:

Mancsa az erszény nagyon szuper!!!! Tök jó hogy csak magamra kapom nem kell kötözgetni és kényelmes is :lol:

Szösz rakj képet, hogy milyen hordozód van és megszakértjük :lol: Gratula a négykézlábazáshoz!

Írisznek gratula a fogacskákhoz Matyit is lekörözte :wink: Sarmon a tombolán kisorsolt falunapi csikó Kislángra költözött :D

KépKép
winchi

Jaj Sarmon, bocsi!!! Nem olvastalak, csak ma és így nem tudtunk találkozni. Pedig megnéztelek volna élőben a gyerkőcökkel. Na majd legközelebb. Szerintem iwiw-en fent van a számom, ha jöttök akkor zörgess rám. Pedig Vencu imád haverozni. Már nagyon készül az oviba. Naponta egyszer legalább elmondja.

Ezek a hordozók engem is érdekelnének képen, mert két gyerekkel jó, ha van amiben a kicsit hurcibálom és van két üres kezem. Pénteken vonatoztam és Szávust hordozóban vittem. Nem rossz, de ez olyan hátul csatolós és egy guminőt meghazudtoló tekergőzéssel tudom ki- bekapcsolni.

Huh, baromi meleg van már megint. Ülő helyemben ver a víz.

Anyany, nektek pedig gratulálok!!! Lesznek képek???

Kép

Kép
hettuli

Hova lett a vonalzóm???? :((((

Kép

Kép
hettuli

hettuli nem szabadulsz tőlem!!!
Csütörtökön meglátogatlak!!!
délelőtt vagy dután jobb nektek???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Húúúú! Ez egy alattomos, ronda, fogós kérdés! Honnan tudjam, hogy olyan távoli jövőben mikor jó nekünk???

Esetleg már délelőtt, mert akkor talán még nincs olyan dög meleg. Mondjuk lehűlést mondanak. Elmehetünk az ovi udvarba is, hogy ott dimbuljanak a kölkök. Van bringátok itt???

Kép

Kép
hettuli

Sziasztok!

Ma elkezdtem az újabb fogyókúra rohamomat. Egy picit elszaladt velem a ló, így majdnem visszaszedtem azt, amit tavaly sikerült leadnom. :x

Megint próbálom a tavalyi módszeremet, majd meglátjuk...

Néma háborút folytatok a férjemmel. Nem ordibálunk egymással, de annyira hideg közöttünk a viszony... Felemlegettem neki, hogy alig van velünk és ezt már a szüleim is megjegyezték (nagyon ciki volt). Természetesen az egészből én jöttem ki a legszarabbul, hogy én arisztokrata családból jöttem :shock: , hogy más se tölt el több időt a családjával, hogy mindig csak keresem benne a hibát, hogy nekem mekkora igényeim vannak, nekem nincs semmi hobbim... stb.
Mondtam neki, hogy jövőre nem támogatom a versenyzését. A válasza annyi volt, hogy senki kedvéért nem hajlandó abbahagyni a motorozást. Inkább elveszít mindent. Ekkor volt az a pont mikor már kedvem sem volt kinyitni a számat. :cry:

Ötlete az volt, hogy én meg a gyerek menjünk el a versenyeire. másnak a gyereke is ott van, és már nem olyan pici a Milu.
Mint anya, nem szeretném, hogy a gyerekem egész nap port szívjon, motorbőgést hallgasson, és még annyi megfogalmazatlan rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. Ezt persze az én férjem nem érti meg. Talán azért, mert fogalma sincs egy 20 hónapos kislány igényeiről???????

Hát lányok el vagyok nagyon kenődve. Szeptembertől kezdődik a sulim, minden szombaton iskolában leszek. Mi lesz így velünk?

Bocs, hogy rátok zúdítottam a bajomat, nem reagáltam senkinek, de kellett, hogy kiírjam magamból.

Puszi

Kép
jaffa4

Hettuli,elmentettem a számod,majd írok sms-vagy megcsörgetlek,mi legyen.Nekem jó az ovi udvar,bicónk nem lesz,de babakocsival elsétálhatunk.

Jaffa :shock:
Nagyon sajnálom a harci helyzetet nálatok.Remélem rendbe jön!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jaffa: sajnálom, hogy most nem a legjobb a helyzet nálatok, de majd biztos elmúlik. Mi is szoktunk veszekedni, aztán elfelejtjük az egészet. A férjed is biztos csak a vita hevében mondta ezt, majd ha kicsit elgondolkodik, rájön, hogy a családja sokkal fontosabb, mint a motorozás.

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!!

Anyany: nagyon sok boldogságot kívánok nektek :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsula: a Liszt ferenc téri patikában-azt hiszem szent anna patika a neve, ott tudnak homeopátiás szakembert ajánlani, ez főleg akkor szükséges, ha összetett a kórelőzmény és az alapján állít össze egy homeopátiás szert. anno még én is kaptam egy névjegykártyát tőlük, de már elkevertem sajnos :wink:

Krisztiánról kép?miket csinál a fiúka mostanság?

Beze: üdv itt köztünk, nagyon édi a kislányod!! :lol: :lol: nagyon szép formás baba

a hozzátáplást először sztem gyümölccsel kezd, alma, barack, meggy, idénygyümölcsök, és majd csak ezután jöjjön egy picike krumpli hozzákeverve, majd a zöldelékek legvégül a husi, hal.

ha kell, priviben szívesen írok részletesen, mikor mit hogyan, de beszélhetsz a védőnőddel is, sztem ő is fog tudni segíteni :wink:

Jaffa, sajnálom, nagyon rossz ez így, nehéz lehet biztosan és a Milunak is
Milu mikortól megy bölcsibe? melóügyben mizu? keresgélsz már?

Velünk minden ok, a Miló már lépeget néha fogom a kezét, v tolja a járássegítőt, imádja a játszóteret és a bbákat, csak én vok nagyon fáradt, sztem elmék dokihoz egy vérképet csináltatni :shock:

Kép
naspolyácska

Naspolyácska, köszönöm. :D A hozzátáplálást almával kezdtem, aztán barack, körte, banánt még nem kapott. Alma és barack már nem kell sajnos. :cry: Most a sütőtök megy, meg ízlett neki a tejpép, amit megkóstolt.
A vérkép jó ötlet, lehet, hogy vashiányod van?

Szösz, húslevesből főtt krumplit-répát kapott pici hússal, húslével összeturmixolva. Egyedül a húslé ízlett. Azért nem adom ám fel. :lol: A sütés jó ötlet, szerintem kipróbálom. :wink:

Jaffa, nagyon sajnálom...Én megértelek, mi is rengeteget csatázunk, mióta Lexi megvan, bár nálunk én vagyok az, aki azt mondja, ha nem tetszik, amilyen vagyok, adjuk fel. Egy apának igenis a családja mellett van a helye, a hobbinak másodlagosnak kellene lennie!!! A férjem legalább ezt belátta. Egy pici lánynak szerintem semmi keresnivalója motorversenyeken! Nem tudok mit tanácsolni, mit tegyél, igazából a férjednek kellene megváltoztatnia a hozzáállását. Remélem, idővel javul a helyzet!!! Ne haragudj, hogy leírtam a véleményem!
Mit fogsz tanulni?

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jaffa!!!
Nagyon jól tetted, hogy elmondtad a véleményed a férjednek. De szerintem azért ő is mondott olyan dolgokat, amit érdemes megfogadni. Amikor hozzámentél gondolom tudtad, hogy imádja a versenyzést és nem mondtad neki, hogy hagyja abba, mert ha családotok lesz akkor inkább veletek legyen. Fontos, hogy az embernek legyen valami amivel fel tud töltődni. Neki gondolom a motorozás. Neked mi???

Szerintem mi sem tudjuk igazán mi egy gyerek igénye. Sokszor meglepődtem már, amikor úgy gondoltam hülye dolog magunkkal vinni valahová és a végén nagyon jól érezte magát. Miért ne mehetne Milu az apukája után a versenyekre??? Hiszen ő az apukája, mindenestül. Én úgy gondolom nem a körülményeknek kell a gyerekhez igazodni, hanem a gyereknek kell alkalmazkodni a családi adottságokhoz, mert abban a családban kell, hogy felnőjön.

Voltam már én is hoki meccsen Bécsben, gyerekkel. Édes pofa áttévedt a másik szektorba és döbbenten hallgatta, hogy németül beszélnek hozzá. Szülés előtt 2 nappal Orbán napi pince látogatáson. Mindenki azzal volt elfoglalva, hogy mindjárt megszülök és még a nyakamban hurcolom a fiamat. Mentünk apa után... Én aztán elég keveset látom a férjemet, tudom milyen rossz! Ja és nem hiszem, hogy baj lenne, ha Milu veled alszik, amikor nincs otthon apa. Az én fiam is aludt velem ilyen esetekben. Nekem nagyon jó volt, neki nem tudom, de amikor visszaköltöztettem az ágyába egy zokszava sem volt. Arra viszont emlékszem, hogy mi is aludtunk anyával a tesómmal, amikor apa nem volt otthon. Nagyon szerettük.

Mi szüljük a gyerekeket, a mi életünk változik meg a legjobban miattuk. Egy férfi akár élhet ugyanúgy azután is, ha gyereke születik, mint előtte. Én próbálok annak örülni, ha apa itthon van és nem azon sajnálkozni, ha nincs. Ez a gyerekben is nyomot hagy, ha zörög a kulcs a zárban rohanás apa elé!!! Nekem is megvannak a magam kis külön útjai és nem szól érte. (Próbálná meg!!! :wink: )

A szülőkkel meg az a baj, hogy máshogy élnek, máshogy látnak sok mindent, mint mi. Amire ők azt mondják nem jó, nem biztos, hogy a ti életetekben rossz. 10 éve vagyok férjnél, sok veszekedést gerjesztett köztünk az, hogy valamelyik részről a szülők próbáltak ránk hatni. Meg kell hallgatni, de nem kell megfogadni!!! Felnőtt emberek vagyunk, a saját életünket kell élni, nem azt amit a szüleink képzelnek el nekünk.

Szóval gondold át ezt és ülj le újra a férjeddel.

Kép

Kép
hettuli

Sarmon!
Van egy váltás bicónk kitámasztó nélkül, roller, kismotor... Csak azért kérdeztem, mert fiacskám most kapott kitámasztós bringát a szülinapjára anyáéktól és azzal nyomja folyamatosan.

Inkább csörgess meg, sms-t nem mindig veszem észre. Remélem jó idő lesz és nem nyúvasztják meg egymást a pulyák.
hettuli

Húha, Beze! Kicsit ellentétes a véleményünk.

Na most légy okos Jaffa!!!! :wink:
hettuli

nagyon sokat írtatok szombat óta...

jaffa!
szerintem apának is meg kell értenie, gyereke van, mostmár nem ő az első, saját magának sem. meg ugye neked sem.
az én párom Zsófi születése után pár hónappal iszonyatosan féltékeny lett. nagyon sokáig kellett neki magyaráznom, hogy miért (csüngök a gyerekemmel, miért nincsen erőm mással fogalkozni.
meg amúgy egykicsit majomanya vagyok...)

szerintem nemcsak a nő, hanem mindkettő élete megváltozik azzal, hogy gyerek születik. mindkettőnek fel kell adnia valamit, de kap is helyette valamit, azaz valakit!
Vendég

ja és a képek:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Anyany:Hogy tellt a hétvége :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Kérünk szépen beszámolót képekkel illusztrálva :D
Vendég

és Zsófi a kopasztás után.
először megmutattam a nyírót, utána megmutattam, hogy bizsereg, utan kapott játékot, ült az apja ölében és elvolt.
nevetett is, én meg könnyes szemmel lekopaszítottam...
a kép címe: kopasz barack
Kép
Vendég

Na, minden kívánságom így teljesüljön :D

Gyönyörűszépek vagytok :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon csini menyasszony voltál :D :D :D :D :D Zsófi is nagyon csini :D :D :D :D :D :D :D

Remélem minden úgy alakult ahogy elképzeltétek!!!!!!!

Még egyszer nagyon -nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Zsófi így is nagyon helyes,azok a gyönyörű szemek :D :D :D :D
Ne szomorkodj lesz neki még olyan szép hosszú haja mint neked :wink:
Vendég

Ancsi:Azt hiszem a múltkor kérdezted hogy Hannus hogy viseli a csatot,hajgumit.Nincs vele semmi gondunk nem szokta kiszedni de ha leteszem aludni akkor egyböl kiveszem neki,talán azért nem bántja mert végülis elég pici korától van neki és megszokta már.

Jaffa:Nem is tudom mit írjak kicsit Hettulival kicsit Bezével értek egyet.
Szerintem ha lehiggadtatok akkor üljetek le mégegyszer megbeszélni a dolgokat.Remélem sikerül köztes megoldást találni drukkolok nektek!!!

Mancsa:Végülis nem kell 40 fok a nyaraláshoz de remélem nem fog végig esni az eső.Mi is szertenénk kirándulni is.

Winchi:Örülök hogy jól tellt a falunap :D
Szomorú hogy mindent így tönkretesznek :evil: :evil: :evil:

Zsula:Homeopátiában én sem tudok segíteni :( de remélem már kaptál hasznos infót.Hogy vagytok?Gyere sürübben.....

Sarmon:Jó pörgős hét lesz nektek :D Gratula az első fogacskához :D :D :D

Naspi:De aranyos lehet Miló ahogy lépeget Hannus még mindig nem csak egyedül az ágynál meg asztalnál.

Képzeljétek tegnap vettem észre hogy Hannusnak fennt is kibújt az egyik foga,megint nem vettünk észre semmit nyügös se volt a kis drágám hála égnek.

Holnap vagyis ma megyünk ajkára strandra remélem jó idő lesz.
Na most már én is megyek aludni!Szép álmokat!
Vendég

Anyany! Nagyon szépek voltatok!!!

GRATULÁLOK!!!
hettuli

jaffa
Én Hettulival értek egyet! Én sem fogom be a szám, ha valami nem tetszik. És üljetek le megbeszélni minél előbb, mert csak tüske marad benned és annak nem lesz jó vége.
És egyszer elmehetnétek tényleg megnézni apát, hátha élvezné a gyerkőc.. mivel még sosem látott olyat... Hátha.. :)

Anyany
Hatalmas gratu Nektek! És a kis kopasz barackod nagyon gyönyörű! :)

Krisztiánról..
Elképesztő egy pacák. Hat hónaposan felállt a kiságyban és utána már máshogy nem volt jó neki csak állva. A szobájában miki egers függöny van, és annyira tetszett neki, hogy felállt és cibálta. Azóta az ágyát átpakoltam a másik oldalra.. a tapétát még nem kezdte meg.. :lol:
Nagyon mozgékony, folyamatosan sétálni kell vele, mert ülve nem nagyon van el. Egyedül még nem tud menni, de segítséggel, mint a gép. Próbálkozik a felállással, nem mindig sikerül.
Az étvágya hatalmas. Reggeli meg vacsi tejpép, tízórai krémtúró, gyümölcs, puding. És az esetek többségében uzsira is ezt kapja. És dobok néhány képet. Kép Kép Kép

Kép
zsula

Jaffa nagyon jókat írtak a lányok, mindenkinek igaza van a megoldás is az lehet, hogy mindkettőtöknek engednie kell egy kicsit és középen majd találkoznak a vélemények.
Matyit is sok helyre visszük és vasárnap is az egész napos falunapon port is nyelt amikor a fogatok felvonultak de úgy élvezte, hogy nem vittem el onnan.

Anyany szépek voltatok, nagyon jó lett a ruhád! :wink:
És Zsófi barack így is szép, olyan jó kis formás bucija van :lol:

Zsula rengeteget nőtt Krisz :lol: Az álldigálós képen mi van rajta? Csak nem moshatóztok :?: :?: :?:
Jó ötlet az ágy beburkolása :lol:

KépKép
winchi

Hettuli:
néhány link a hordozókról de van millió egy fajta érdemes körülnézni
http://www.borameitai.gportal.hu
http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... e=hordozok

KépKép
winchi

Oké hettu majd csörizek!

Anyany nagyon sok boldogságot!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Hettuli, nem baj. :wink: Ha több véleményt hall az ember, könnyebb valamelyiket megfogadni. Jaffa, beszéltetek egymással azóta?

Anyany, szépek voltatok, a kislányod tündéri, gratulálok, sok boldogságot. :D

Lara, gondolom, ma nem strandoltok. :cry:

Ancsi???

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Winchi
Itthon nem moshatózok, nem lenne rá időm Krisz mellett... :?
Pelenka fölött kisgatya van rajta.
Az ágyat meg muszáj volt beburkolnom, folyton rágta és egyszer meg is sértette a száját...

Kép
zsula

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?