Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tényleg jó a tábla, ha esetleg én leszek a 13., nem zavar, nem vagyok babonás, Istenben hiszek.
Honey! Sajnálom a rózsaszínt. Remélem, elmúlik már hamar!
Ginnie, igen nekem már volt haematomám. És sajnos kifelé ürült. Vagy felszívódik, vagy kifelé ürül és az utóbbi elég ijesztő. De nem lett semmi, és nekem emellett még méhszáj közelében is tapadt meg a baba, az előző vetélés miatt. És mégis megszületett a lányom, semmi baja!
Yilonne, üdv itt, szerintem életed egyik legjobb döntése, hogy felvállalod a kicsit! Gondolom, ezt már most is tudod, de hát még, mikor megszületik!!! :)
Úgy, mint Honey, én is Szent Imrés vagyok és már 3szor szültem ott. Naggggyon szuper kórház. Tudom ajánlani Neked Balogh Tibort, de Ő talán annyira nem alternatív-párti (attól függ, Te mennyire vagy az), aki alternatívabb, az a Bálint család (3 tagja), meg még biztos van más doki is, de én Őket tudom, hogy jók.
Itt bekukkanthatsz a szülészetre, video is van:
www.imreszul.neologik.hu
Vendég
 


Még valami, ami az otthon szülést illeti, mindenkinek szíve joga eldönteni, hol szüljön és hogyan. De egy biztos, én ugyan semmi pénzért nem szülnék otthon!
Vendég
 


Sziasztok! Van akinek szokott fájni a dereka, ez normális így a terhesség legelején?
Nekem ez olyan érzés mintha a bajom akarna megjönni! Pár másodpercig fáj, aztán elmúlik.
A doki szerint nem kell vele foglalkozni, de engem azért mégis zavar.

Kép
szabccsi
 
 

 
 

Sziasztok! Van akinek szokott fájni a dereka, ez normális így a terhesség legelején?
Nekem ez olyan érzés mintha a bajom akarna megjönni! Pár másodpercig fáj, aztán elmúlik.
A doki szerint nem kell vele foglalkozni, de engem azért mégis zavar.

Kép
szabccsi
 
 


Sziasztok! Van akinek szokott fájni a dereka, ez normális így a terhesség legelején?
Nekem ez olyan érzés mintha a bajom akarna megjönni! Pár másodpercig fáj, aztán elmúlik.
A doki szerint nem kell vele foglalkozni, de engem azért mégis zavar.

Kép
szabccsi
 
 


Sziasztok!

szabccsi

Nekem is szokott fájni, ugyanolyan megjövős érzéssel. Leginkább akkor, amikor időszerű lenni a havim.

Üdv Yilonne!

Nektek vannak kaják, amiket nagyon kívántok? Mátéval szinte semmit nem kívántam extrém módón, de most… Megőrülök az erős paprikáért. Ráadásul eddig utáltam, és megenni sem bírtam

málna2162
 
 


Málna!
Én is a jó fűszeres kajákat kezdtem kívánni: halászlé, pörkölt, ilyesmi. Az első terhességemnél egyáltalán nem voltam kívánós, úgyhogy engem is meglepett.

Szabccsi!
Néha nekem is fáj a derekam, és ha jól belegondolok, tényleg akkor, amikor egyébként meg kellene jönnie.

Honey!
Sajnálom, hogy visszajött a rózsaszín!!! Én abban bízom, hogy tényleg a kúp okozza, és nincs semmi baj!

Képzeljétek! Tegnap egy lány a játszótéren megjegyezte, hogy már látszik a pocakom, és nem csak annyi, hogy jól bekajáltam.

Kép
Kép
detty74
 
 


En is ujra itt, nem eppen kipihenve annal inkabb osszetorve.
A heten barnazni kezdtem majd tegnap vereztem is, azota is barnazok( nem kicsit). Voltam korhazban ugyeleten veteles gyanuja. A terhesseg meg mindig csak kb 5-6 hetesnek felel meg, szivhangot nem talalt.Szoval itt mar csak Isten segithet. BAr akarmilyen szivtelenul is hangizk ennel a bizonytalansagnal meg a fajo veg is "jobb" lenne.
NApok ota csak bogok imadkozom es nagyon aggodom.
Tunetem tovabbra sincs, kiveve enyhe alhasi gorcs, derekfajas( pont mintha mensi lenne), puffedes es szekrekedes( bar ez az idegen helytol is lehetett).
Ellenorozo uh holnap( ha fogadnak) ha addig nem lesz rosszabb a szitu.
Duphaston es fekves( ami kevesbe kivitelezheto egy lurko mellett).
Tudom mindeninek ezer a dolga de ha megis akad valakinek kis ideje gondoljon rank es koldjon egy egy imat ertunk
tavasziszel
 
 


tavasziszél, abszolút átérzem a problémád! Imádkozom érted és a babádért, legyen minden rendben!
Engem is fenyegető vetéléssel tartanak itthon már harmadik hete, heamtomát talált az orvos a petezsák mellett. Az alhasi görcs nekem is megvan, nem erős, de azért időnként érzem. Hány hetes terhes vagy egyébkén?

Kép
Kép
ginnie
 
 


Szia Tavasziszél! Én drukkolok neked, és imátkozom is értetek!
Hány hetes terhes vagy?
szabccsi
 
 


Sziasztok!

Hamarosan vége a nyaralásnak. Holnap megyünk haza. Idönként olvasgattalak titeket, de időm nem volt irni.
Én még mindig változatlanul vagyok. Ovatosan mozgok, és nem birom a zsiros ételeket, rögtön visszaköszönnek.
Épp gondolkodtam, ha nekem ezekben a hetekben dolgoznom kéne... Nem tudnék....
Rengeteget sétálunki mostanában. Az úgye nem árt? De tényleg sokat sétálunk!

Detti de jó neked, hogy már látszik a pocid. De jó korán.

Vivi: egyetértek veled. Én se szülnék otthon semmi pénzért, ahhoz én túl parázos vagyok.
Egyébként üdv az újaknak.
Engem se zavar, ha 13. leszek.
Esélyes vagyok a táblázat vége felé elhelyezkedni. Meg tényleg kicsit később fogant, a végén én szülők utolsónak.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Kívánósság... Nekem az a fura, hogy azt hittem, ez csak később, 4-5 hónapos terhesen fog előjönni, de érdekes módon, amikor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, 40 fok melegben a forró húslevest kívántam. Meg is ettem, nagyon jól esett. Azóta is a meleg, sőt, forró leveseket kívánom, pedig előtte egyáltalán nem szerettem a leveseket, ha lehetett, ki is hagytam.

Nekem nem a derekam fáj leginkább, hanem a hasam görcsöl egy picit. Emellett a melleim baromira feszülnek, és az émelygés is érdekes nálam, ugyanis ha érzem, és eszek pár falatot, akkor azonnal elmúlik. Nem éhes leszek következő kaja előtt, hanem ég a gyomrom, hányingerem van... fura.

Kép
Kép
ginnie
 
 


Yilonne, elolvastam amiket küldtél, nagyon tetszenek, főleg az ivós, gyümölcsös dolgokat szeretem, jobban mint a tablettákat. Mindenképp kipróbálom valamelyiket, ártani biztosan nem fognak. És úgy láttam, volt, amelyik terméket még a babáknak is ajánlották.

Lányok, ti nem érzitek, hogy baromira lassan telik az idő? Én már úgy szeretnék ezen a parás részen túllenni, mondjuk olyan 15-17. hét környékén... Akkorra tervezek már egy 4D UH-ot is, hogy lássam a babám. :) Monjuk aki tesóval van otthon, dolgozik vagy nyaral, annak biztos könnyebb, de itthon lenni ennyi ideig nagyon unalmas.
Egyébként én szóltam mindtkét főnökömnek, az egyin nagyon kedves volt és megkérdezte, hogy szeretnék-e itthon maradni táppénzen végig... Nem tudom, hogy 7 hónapig milyen lenne munka nélkül, ha már most így szenvedek az itthonléttől. :) No de majd az eredmények függvényében döntök.

Kép
Kép
ginnie
 
 


Vadszi, hogy vagy? Hányás, émelygés? Egyébként szerintem a séta egyáltalán nem árt, sőt kell is a mozgás! Én is szeretnék majd jógázni vagy valami tornára járni később, de sajna még nem lehet.

Kép
Kép
ginnie
 
 


Szabcsi, Ginnie: koszonom, hat mar en magam sem tudom hany hetes vagyok, mensi alapjan 9 fogantatas alapjan het, meret alapjan 6.
tavasziszel
 
 


ginnie: kedves vagy hogy érdeklődsz.
Szarul. Hányás émelygés mind megvan. Főleg reggel. De ha éhes leszek, akkor megint rosszul vagyok. DE ÖRÜLÖK NEKI. Igy legalább tudom, hogy minden ok.

Jah a kívánosságról: tonicot iszom és citromos ásványvizet. És mindenből csak jéghideget!!!!!

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Ginnie már én is szeretnék ezen a parás időszakon túl lenni! Semmi problémám nincs, (derékfájás és hasszúrka) de én mindig félek!
Amúgy engem folyamatosan az álomkórság kerülget, a vérnyomásom lassan mérhetetlen, és melegben rettentő hányinger van! :) Ha kicsit hidegebb van már nincs is olyan hányingerm, ja és minden szag zavar!
A dokim azt mondta, addig örüljek míg rosszul vagyok, úgyhogy örülök! :)
szabccsi
 
 


Tavasziszel, Ginnie!

Gondolok Rátok! Nem lehet könnyű!

Ginnie!

Sajna Ma.o-n az egész teresség alatt folyamatosan paráztatják a kismamákat (ritka az orvos,aki nem, hála Istennek az enyém ilyen), ezért bármennyi idő is teljen el a terhességből, mindig tudnak olyat mondani, amin aggódni lehet. Többször sürgettem az időt én is, de mivel emberi számítások szerint ez az utolsó terhességem, most próbálom türelmesen megélni a várandósság hónapjait, hisz nem valószínű, hogy többször átélem ezt (persze ember tervez...)

Kitartást az ágyban fekvőknek! Kérek gyorsan időpontot szűrő uh.-ra, mert már kiabál a pici lányom és főzni is kell!

Márti
borossné becz márta
 
 


Vadszi!

A jéghideg jó hányinger ellen! Amikor én tavaly mindent kihánytam az utolsó korty vízig a terhességem első hónapjaiban, akkor a jégkocka szopogatása segített! és próbáld ki a gömbéres üdítőket, teát! Hatásos!


Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok Lányok!
Hétvégén nem tudtam/bírtam jönni. Szombaton vendégeink voltak, vasárnap, miután elmentek, semmihez nem volt erőm, főleg, hogy kicsit több barna jött, mint eddig, és megijedve, egész nap csak feküdtem, még mosogatni sem volt kedvem. Szerencsére, a gyerekkel elvolt az apja. Kicsit én is beijedbem, hogy múlt kedden nem látta a dokinő a hematómát, és mégis van ez a pecsételés, sőt, még erősebben. Próbálom magamra beszélni a pozitivitást, simogatom a pocim, és mondom Maszatkámnak, hogy kapaszkodjon, és maradjon erős, de valahogy tudat alatt annyira félek, hogy éjjel azt álmondtam, hogy tele lett a bugyim barna cuccal. Tehát, tudat alatt nagyon rettegek. Írtam is a dokinőnek, hogy mi van. Még nem jelentkezett, de biztos fog, amikor ráér. Szerintem, be fog hívni UHra. Hihetetlen, hogy mennyit kell parázni ennél a második terhességnél. Szilárddal SEMMI gondom nem volt azon kívül, hogy 35. héten beindult a szűlés. Mondjuk, anyu is mesélte, hogy velem a hányásán kívül semmi baja nem volt, az öcsémnél pedig sokat vérzett, mert rossz helyen tapadt meg. De nekem állítólag jó helyen tapadt.

Vivi!
Majd kiderül, hogy ki lesz a 13-as. Egyébként én is Isten-hívő vagyok, és tudom, hogy semmi nem tudja befolyásolni a baba megmaradását. Neked a hematómád mennyi ideig ürült, és milyen mennyiségben? Szedtél Utrot?

Szabccsi!
Nekem is szokott a derekam fájni, pont a napokban érzem, de most hogy a lányok írják, tényleg a mensi ideje körül. Pont most maradt el második hónapja, és ha nem estem volna teherbe, most menseselék.

Detty!
Nekem a védőnő jegyezte meg, hogy már van hasam. De azt mondta, hogy a második gyereknél ez normális, mert a hasfal már kinyúlt, és most könnyebben tágul.

Málna!
Én valahogy most semmit nem kívánok, azaz mindent, de tudom, hogy ha megeszem, rosszul leszek utána. Azt hiszem, most sokkal több a savam, mint Szilárddal, és baromi rossz közérzetet csinál. Egy állandó alap rossz közérzet van rajtam, és itt a sav a torkomban. Vicces, hogy pont a csípős paprikát kívánod. Akkor egyed!! :)

Tavaszka!
Nagyon sajnálom ami most veled történik. Én fogok érted imádkozni, hogy erős legyél, és el tudd fogadni Isten akaratát. Ha úgy alakulna, hogy mégsem marad meg, akkor azzal vígasztald magad, hogy jobb még ennyi idősen elveszíteni, mint később, amikor már érzelmileg is sokkal jobban kötődsz hozzá. És gondolom, beteg babát inkább te sem szeretnél egy életen át nevelgetni. Na de még alakulhat bárhogy, és addig én nagyon drukkolok neked.
Vendég
 


Tavasziszél

Gondolok Rátok!
Amit angie írt neked...csak ismételni tudnám Őt :(

Tudom mit érzel. Én május 1-én éltem át ezt az érzést.Nekem akkor sajnos elment a babám. De úgy voltam vele amikor megtörtént, hogy inkább most mint később :cry:

angie

eszem is :lol:

málna2162
 
 


Ilona!
Üdv közöttünk, és nagyon sok kitartást kívánok az előtted álló kihívásokhoz. Szerintem is ez a legbölcsebb dolog, amit tehettél, hogy megtartottad a babádat, és ilyen kitartóan is viseled a nehézségeket.

Márti!
Sajnos, aki a naptármódszerrel védekezik, azzal előfordulhat ilyen. A barátnőmnek is 5 gyereke van, és az utolsó kettővel úgy esett teherbe, hogy elszámolta magát. Egyébként most én is úgy estem teherbe, hogy elfelejtettem hozzáadni azt a két napot, amennyivel az előző mensim késett, és így pont 14. napon voltam, amikor együtt voltunk. Én meg azt hittem, hogy 16-on vagyok (amikor én tutira túl szoktam lenni a pé-n). És az volt az egyetlen védekezős hónapunk 2008 május óta, mivel megtudtam, hogy visszavettek a munkahelyemre, és fel akartuk függeszteni szeptemberig a babatémát. Hát igen, Szilárddal is valahogy hasonlóan estem teherbe, amikor minden jel arra utalt, hogy elmaradt abban a hónapban a pé-m :D :roll:

Vadszi!
Neked van barnázásod? Ha nincs, akkor nem árt a séta, sőt! Fürödtetek is? A gyömbéres üdítők csillapítják a hányingert. Én találtam a CBAban egy olyat, ami citromos-gyömbéres, és nem édes. Az egész jól bevállt, bár a gyomorégésre semmi nem használ. Talán a lúgos víz.

Szabccsi!
Én is már annyira túl szeretnék lenni ezen az első harmadon!! Ez a barnázgatás kikészít!

Ginnie!
Neked ürül kifele a hematólma, és csökkent a mérete? Mennyi időnként kell uh kontrollra menned?
Vendég
 


Sziasztok
Üdv az újaknak köztünk, jó pocakosodást, neked meg yilonne le a kalappal, hogy így állsz hozzá:)

Ma úgy felidegeltem magam:( Anyám a harmadik hetét kezdi meg a kórházban, amivel nem is lenne baj, de mivel cukrát kellene beállítani, és amit kapott gyógyszert nem jó, mivel hányt meg minden baja volt tőle, de ő nem akar inzulint erre közölte akkor kiséletezgessenek még rajta. Ezzel sem lenne baj, csak éppen apukám 100% rokkant, és vele marha nehéz úgy hogy még Bálint is itt van meg fájdgál a hasam és ráadásul megfáztm. Erre még anyámnak állt fejebb, hogy mondtam neki, hogy ez nekem így nem jó. Na meg piacozunk hétközbe és a kisgyereket így vinni kell minden hova magunkkal. Mindegy nem panaszkodom csak jó volt egy kicsit kiiírni magamból.
Valami nem jó a gépemmel, mert nem jeleniti meg még mindig az összes írásotokat:(

Kép

Kép
andrea001
 
 


Honey!
Mindenképpen járj utána valahogy, hogy mitől van a vérzés. Ne hagyd magad, mert olyan nincs, hogy nincs oka a vérzésnek.
Vendég
 


Andrea!
Jó makacs lehet az anyukád. Pedig jobb lenne neki is az inzulin, mint a gyógyszer. Hosszú távon mindenképpen. És meg lehet szokni az inzulinozást. Valahogy próbáld meg jobb belátásra bírni az általad felsorolt érvekkel, hogy legyen tekintettel a családjára, a férjére, a terhes lányára.
Vendég
 


Angie, nem, nem ürül ki, nem vérzek, nem barnázok, ami nem tudom, hgy jó-e vagy rossz. Múlt héten kedden vette észre a doki UH-on így ahhoz képest 2 héttel később megyek ellenőrzésre, akkor fogom tudni, hogy csökkent-e a mérete. Én abban bízom, hogy felszívódik. Annyit mondott még, hogy ha a 12. hétig meg is marad, akkor azután már nem lehet gond, de fokozottabb odafigyelést igényel. Ezért is sürgetném már az időt....

Andrea, nem irígyellek... nem lehet így könnyű neked sem. :(

Kép
Kép
ginnie
 
 


És akkor a mai állás. Már 20-an vagyunk, és szerintem még mindig vannak 'hiányzók'!!! Kép

Kép
Vendég
 


Andrea!
Te kinél fogsz szülni az ÁÉK-ban? Lehet, hogy egyszerre leszünk bent?
Vendég
 


Angie: en is ugyan igy gondolom, ezert is biztositottam rola a kis lakot hogy mindenaron nem akarom magamhoz lancolni, menjen ha neki az jobb.
Amugy ezerrel olvasom a netet hogy mi lehet ez mire szamitsak es hat arra is raakadtam amit en eleve reg ota sejtek hogy magzatelhalas.
Nekem rem gyanus hogy megm indig ilyen pici e smeg mindig nincs szivhang. NEm tudom mikor lesz vegre gyanus egy orvosnak is:(
tavasziszel
 
 


Milyen sokat írtatok!!! Alig győzöm visszaolvasni.
Tavasziszél: neked kitartás!!! Remélem minden rendben lesz. Gondolok rátok!!!
Vadszi: én is citromos vizet iszom, attól picit jobb, meg kekszet eszem, felébredés után egyből, attól picit jobb.
Két napig tünetmentes voltam, ezért végigparáztam a 7végét, hogy nehogy azért legyen, mert elment a baba... A dokim szabin van, az első uh-m 5 hetesen volt, mire visszajön már 10 hetes lesz, akkor csinál majd uh-t, nem tudom, hogy bírom ki addig, az még 3 hét. :-(

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Viggi!
Ha nincs továbbra sincs tüneted, semmiképpen ne várd meg a dokidat. UH-t más is tud csinálni.
Vendég
 


Sziasztok kicsi mamik! :)

Én ma megyek nyaralni, és remélem, nem történik közben semmi, nagyon hiszem, bár azt sem tudom, hol tapadt meg.

Én is reggel émelygek kicsit, mikor éhes vagyok, és úgy érzem, hogy nagy luk tátong a gyomromban, akkor eszem, és elmúlik, napközben semmi bajom, csak álmos vagyok folyton, esem le a székről, folyton elalszom, ha lepihenek, szerintem a szervezet így pihentet, nem engedi, hogy túlpörögj. és nagyon feszülnek a melleim. Milyen csodálatos dolog az emberi test! Na meg rengeteget pisilek, de sokat is iszom. babavitamint nem szedek, csak folsavat és magnéziumot, ez az egész babavitaminosdi is gyógyszerbiznisz, szerintem aki egészségesen táplálkozik, annak baja nem lehet e téren. A babák tudják, mekkorára nőjenek, folsavat és magnéziumot szedek csak, rengeteg gyümölcsöt eszem, és nyers zöldséget. na meg a Marmite..ismeritek? Brit élelem, kenyérre kenhető barna cucc, sörélesztő-kivonattal, tele van B vitaminokkal és folsavval is.


Mindenkiért imádkozni fogok, és sokat fogok gondolni rátok, egy hétig leszek távol.....:)
Mindenkinek nyugodt babavárást és sok egészséget kívánok!

Küldök egy kedves dalt nektek egyik nagy kedvencemtől: http://www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc

Kép

Kép
ktouch
 
 


Angie!
igen, én is ezen gondolkoztam, hogy elmegyek máshoz egy uh-ra. Na, keresk is valakit gyorsan! :-)

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Ktouch!

Azért a jód is nagyon fontos ám! Magyarországon vagyunk!

Angie!


Nagyon szép a tábla, köszi!
:lol: Mi óvszerrel védekeztünk...csak egyszer észrevételenül lecsúszott...mivel extra vékonyat használunk, egyikünknek sem tünt fel. De nincsenek véletlenek, hiszem, hogy ennek így kellett lennie!
És jó, hogy ennyi keresztény emberke van a csapatban!
Gondolok Rád is, sokat!

Na, már csak a tésztát kell kifőznöm a húsleveshez, a többivel megvagyok! Egyetértrek! Nyáron is nagyon jólesik a forró húsleves!

Megvan az időpontom is uh.-ra: augusztus 24, 13h. lesz kombinált teszt is és tényleg ingyenes a Magzati Diagnosztikai központban, a dokimra tekintettel!

Márti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2009.08.10 12:21-kor.
borossné becz márta
 
 


A jódot lehet jódtablettában szedni? Miért mondod, hogy Magyarországon vagyunk? Itt nem tesznek megfelelő mennyiségű jódot az élelmiszerekbe? Erről nem tudtam. Akkor jódtablettát is szedni fogok :) Mit ajánlotok?

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sziasztok!
Először Tavasziszélnek!
Nagyon imádkozom értetek!!! Átérzem a helyzetedet... nem is tudom, mit mondjak! Remélem, holnap mondanak valami bíztatót! :(
Vendég
 


Márta

Azért remélem még március 24 előtt eljuttsz UH_ra :lol: :lol: :lol:

Mi is védekeztünk Máténál, gyógyszerrel, mégis összejött :wink:

málna2162
 
 


Márti!
Nem augusztust akartál írni? Látom, Te is siettetnéd már az időt! :lol: :lol:
Jó, hogy neked igyenes a teszt! Nekem nagyon drága lesz, és még fogalmam sincs, hogy fogjuk kifizetni!

Tavasziszél!
Nagyon sokat gondolok Rád, és azért én remélem, hogy nem lesz baj! De a nettel azért vigyázz, néha olyan ijesztő dolgokat talál az ember!

Kép
Kép
detty74
 
 


Most hívott a húgom. Mivel Én már nem szülhetek majd a saját orovosomnál, az Övénél fogok. Az új influenza elleni oltásról diskuráltak, és a doki kijelentette, hogy Ő nem fogja engedni, hogy a kismama beoltassa magát, mert állítólag nincs tesztelve, hogy milyen hatással van a magzatra :shock: Ő azt ajánlja, hogy a család tagokat inkább.

málna2162
 
 


ktouch

Én a jódpótlásként rengeteg halat ettem, és nem szintetikus bogyókat :wink:

málna2162
 
 



málna2162 írta:ktouch

Én a jódpótlásként rengeteg halat ettem, és nem szintetikus bogyókat :wink:


Na ez az! Végre valaki :D Köszi, szóval ez a legjobb természetes jódforrás, meg a só, ezt tudom, mondjuk én tengeri sót használok, vajon abban is van?
Én sem szeretem a szintetikus bogyókat....

Kép

Kép
ktouch
 
 


ktouch írta:
málna2162 írta:ktouch

Én a jódpótlásként rengeteg halat ettem, és nem szintetikus bogyókat :wink:


Na ez az! Végre valaki :D Köszi, szóval ez a legjobb természetes jódforrás, meg a só, ezt tudom, mondjuk én tengeri sót használok, vajon abban is van?
Én sem szeretem a szintetikus bogyókat....


Ha jódozott akkor van benne, de nem olyan mennyiségben mint amire szükséged lehet. De a sóval egyébként is csínján kell bánni, mert köti a vizet.Ha heti 2-3 alkalommal eszel halat szerintem az tökéletes :wink:

málna2162
 
 


Hú, Lányok, én is jót nevettem a március 24-en, de rögtön észrevettem és nem tudtam átszerkeszteni! Most másodszorra végre sikerült!

Ktouch!

És még van jóddal dúsított ásványvíz is, én azt ittam sokat. Fontos a pajzsmirigynek, hisz annak nem megfelelő működése elősegítheti a terhességi cukorbetegség kialakulását.
Ráírják a sóra, ha jódozott ( a tengeri általában az, de a vákumsóból is van jódozott)! Magyarországon borzasztóan alacsony az ivóvíz jódtartalma!

Márti
borossné becz márta
 
 


Szabcsi, nekem inkább a hátam fáj, de az nagyon!!! Nem tudom, mitől van, hiszen még nincs súly-cipelés.... :shock:
Vadszi! Jeges és hideg kaja stimmel! Én is gyártom ezerrel a fagyikat itthon!!! és tényleg segít!
Márta! Gyömbéres innivaló... jó ötlet, lehet beleöntöm a jégkocka-tartóba... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Málna, én a fiammal ettem erős pistás szendvicseket... 8)
Detty!
Nekem is már 2-en beszóltak, hogy "jön a baba?" :roll: Ezzel önmagában nincs is gond, de mikor utána megkérdezik, hogy "és hány hetes vagy???"
Öőőő na akkor kicsit hülyén érzem magam, hogy ja még csak 8....hehehe
Vadszi, akkor Te már biztos, hogy fogytál, nem???
Szabcsi, ne is mondd a meleget!! Úúúúútálom! Ma délelőtt olyan jó volt a játszin! Kis hűvös...
Én már epedve várom az őszt!
Vendég
 


Oltás: Na pont erre gondoltam, hogy kismamákat is lehet oltani? Mert itt nálunk a mh-en ingyen fognak oltani. De jó, hogy írod, Málna, hogy nincs kismamákon tesztelve. Hát én sem fogom beadatni, az tuti. Majd apa és Szilárd megkapja.

Jód: én is a természetesség híve vagyok, de sajnos kevés halat eszem, mert otthon sosem csinálok a szaga miatt. De jó hogy mondjátok, mert itt a munkahelyemen meg tudom tenni, hogy legalább heti kétszer azt eszek az ebédlőben. A tengeri sóban tutira van. Nyáron egyébként sem árt több sót enni, és ilyenkor lehet tengeri sóval is pótolni, de az önmagában még szerintem kevés. Kell mellé a hal is. Itt van egy jó lap a terhesség alatti táplálkozásról: http://mama-baba.freeweb.hu/taplalkozas.html
Vendég
 


vivi

Szerintem teljesen normális, hogy már látszik, főleg, hogy nekeg már a 4.baba.
Mátéval a 18. hétig ugyanazt a farmert hordtam, mint a teherbe esés előtt. Most meg már nekem is látszik, annyira, hogy már lesem tagadhatom.Ráadásul március óta fogytam 8 kilót, úgyhogy teljesen nyílvánvaló, hogy nem vagyok egyedül :wink:

málna2162
 
 


Vivi!
Öregszel :wink: :?: :?:
Vendég
 


angie

Én is csak Apát, és Mátét fogom beoltatni. De Máténak kell valami plusz immunerősítés is mert nagyon érzékeny a felsőléguti nyavalyákra :evil:
Mi rengeteg halat eszünk. Apa a nagy Ho-Ho -Ho Horgász :wink:

málna2162
 
 


Na, az előző hsz-t idézetbe tettem, a másik meg elúszott!!!
:roll: :roll: :roll: :roll:
Szoval!
Szegény Angie, tudom jól, milyen ez a para! Leírom, velem hogy volt! Látom ez a hülye haematoma többeknek van...
Szoval nálunk a 3. baba elment anno, még az 5. héten, mert az első uh 6 hetesen volt és akkor mondták, kisebb és halványan látszik csak a petezsák, stb. Köv uh-n már tutira mondták, hogy nem él.
Nem is véreztem, így meg kellett műteni.
Rá 2 hónapra lettem megint terhes, és valszleg az előző vetélés és műszeres befejezés miatt, nem ott tapadt meg, ahol kellett volna (mert ott még bibis volt), hanem méhszáj közelben. Ezt csak később tudtam meg.
Ahogy terhes lettem, a doki nyomatta a sárgatest hormont, biztonságból. Tudtátok, hogy attól erősebbek a tünetek?
12. hétig nem volt gond. amint betöltöttem, barnázni kezdtem. Gondolhatjátok... rohanás orvoshoz, soronkívül. Mindig fogadtak, ugyanis legalább 3-4szer mentünk így be.
mondtak mindent, fenyegető vetélés, lepényleválás, stb.
Folytköv
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: