Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz
Szallas nekem lesz pesten van lakas :arrow: Repzijegy occso ngyon 100ezer korul van :arrow: jah es itt olyan 3milla :shock: szal annal olcsobb mindenkepp jo :wink: de kepzeld olvastam is valami garanciavallalasrol csak meg nem tudom pontosan mit jlent ez :roll: Majd hetfon rakerdek igy is meg ugy is :?
Harcimokus mar valaszolt 8) hetfon ajanlja hogy csorogjek Krizsanak :roll: K.P. meg szabin van 24-ig :? az otthon delelott az itt hajnal 3-4-5 :lol: Nyulaszkam te mikor szulsz? :roll: mar ketten beeloztek 8)

Kata
Koszi neked is barinom jar Sz.G-hez es o akar valtani o is pcos :? Bar ez tudom csak egy velemeny...mindig lesz olyan doki akirol jo is es rossz is van :roll: Kataaaa te is lassan szulsz :shock:

Alle
Koszi a rengeteg infot...ezek ngyon jol jottek :!: szal akkor 400ezer plussz a gyogyszer olyan 200ezer a repjegy occso es van hol maradnunk is mindenkeppen olcsobb,mint itt :roll:

Mabe
Hat en nem akartam mondani de akkora pocival en tudtam lassan te is szulsz es nem huzod sokaig :P

Szezso
Dobj egy pocifotot :wink: Hystero nelkul nem is csinalnak otthon lombikot? :roll:

Ranaaa
Te is hun vgy :roll: pocifotooot :lol: kepzeld azota nem lattam a haziallatunkat :shock: kopp-kopp :roll:

Agota
Koszonjuk a hireket :!:

((((((((((Arnika))))))))))
Kép

Puszi
Koszi az infot neked is :!: vegulis nekem is az alapossaga es szakmai tudasa a legfontosabb... :roll:

Mabe
Gynyoruek vgytok es te meg mindig ragyogsz csak mar ez most az anyasagi ragyogas :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
[b]Skrissz, mabe nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek és a kilányaitoknak akik nem is olyan kicsik, ügyesek voltatok!!![/b]

Árnika, borzasztóan sajnálom, azért még 2 napig reménykedjünk...

Baba, ha olvasol: kérlek írd meg nekem mit kaptál most a coli-ra mert attól tartok, hogy a Balatonban összeszedtem valami ilyesmit... :evil:

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Tücsikém, sajnálom.
Cifran.2*1.Jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado

:shock: Laptetu atado :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Skirsz!

Nagy-nagy gratula Eszterhez! Sok boldogságot és tejcsit kívánok! Kép
Vendég

Baba, nagyon köszönöm! Klion nem kell mellé? :roll:
Vendég

Sezso: bükki füvesember, még a nagyanyjától tanulta el a gyógyfüvek ismeretét, szeretetét, és kifejlesztett egy babaváró csomagot: 3 lépéses, méregtelenít, tisztít, majd peteérést serkent, méhfalat erősít, spermaszámot növel,.....

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

[quote="xandra_73"][ írta:xandra_73b]Megszülettek Nyulasz ikrei!
Noémi 2170 gramm, Balázs 2370 gramm körül...

Nem tudom mikor pontosan, 19.10-kor jött az sms!

Gratulálok NyulaszCsalád!!!!!!
Kép Sok boldogságot!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasznak is gratula!!!! :lol: Aztaaaaaa! :-D

Még valaki??? :lol: Kisbuta???????????? :lol: :lol:

Puszi: jah, tényleg, valamit mintha én is olvastam volna már a füvesemberről...

Bridget: csinálnak hisztero nélkül is lombikot, de szerintem előre érdemes megcsináltatni, hátha van valami bibi, és azt lehet orvosolni, mielőtt az ember végigcsinál pár sikertelen lombikot...

Till: már mástól is hallottam, hogy a fiúk rá szoktak húzni időben :-D legalább lesz időm fel (vagy ki)készülni....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Puszi,
köszi az infót. :lol:

Nem vagyok egy napig a gép előtt és lebabáznak itt hárman is!!
:lol: :lol: :D :D :D
Potyognak a babák a mamikból?!

Gratula az új kismamiknak Skrisznek, Mabénak és Nyuszimaminak!!

Akkor most ki is van tábla elején?

Ezeke a gyerkőcök nagyon összebeszéltek. :wink:

Sok sok tejcsit és jó egészséget mindenkinek!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca: ha jól rémlik, Kisbuta van a tábla elején, de az is lehet, hogy már én, csak még nem tudok róla :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Azt a mindenit, mi van itt ma?! :shock: :lol: :lol:

Drága nyulaszom szívből gratulálok, nagyon szép súlyuk lett a babáknak!
Vendég

Skrisz, Nyulasz, Mabe!
Hatalmas gratula, sok tejcsit és sok erőt kívánok!

Két napig nem voltam gépnél, és mik történnek... :D :D :D

Árnika,
nagyon sajnálom, pedig úgy reménykedtem, mikor írtad, mi van veled.

Dezsi,
nagyon hallgatsz te is...

Zsani,
Gratulálok! Még több spontán bébit a topikba, mindenkinek, akinek csak lehet! Az AFP meg szerintem jó!
(Nekem egy védőnő azt mondta, hogy nem lehet kp-nek venni, de a magasabb afp lányra utal.)

Bridget,
szerintem a fogigátlóval ártani biztos nem fogsz az ügynek, de majd kérdezd meg a dokit.
A Kaálit én is ajánlani tudom, bár én csak a szegedibe jártam. Azt is tiszta szívből tudom ajánlani, meg a dokimat, csak nyilván értelmetlenül megbonyolítanád az életed, ha nem Bp-re mennél, ha már Mo, szóval csak a pesti Kaálit ajánlom mégis. (Szegeden egyébként nagyon sok külföldi pár van, főleg Romániából, meg újabban Szerbiából is, de nem tudom, mennyit fizetnek.)
Az éghajlatról: Szegeden mindig több fokkal melegebb van, mint máshol, ezt mindig érzem, ha elutazunk valahova. Ez télen elég barátságos. Viszony nyáron... Szeged egy teknő fenekében van ráadásul, nagyon sok a napsütés, párolog a Tisza, csak erős szél tudja kinyomni a nehéz párát, ezért brutális a páratartalom más városokhoz képest, szinte fullasztó. A szabadtéri játékok színészei is azt szokták nyilatkozni, hogy napokkal előbb le kell jönni, hogy akklimatizálódjanak, különben hanggal sem bírnák az előadást, annyira más a klíma...

Szezsó,
akkor most asszem a tábla tetejére kerültem :shock: Parázok egy kicsit, de azért szeretnélek beelőzni, ha lehet...
Még bírom, holnap megyek ctg-re, kedden levezénylem a kertes ház nagytakarítását (főleg csak dirigálni fogok, de oda nagyon kellek)...
Mindenki azt találgatja, mikor jön, már nekem is leszállt a hasam, és Katica nagyon lazítgatja a csontokat odalenn, szóval készülődik.

Kép
kisbuta

Aztaaaaaaaamindeniiiiiiit!!!!! Micsoda Nap!!!! :D :D :D

Drága Nyulasz,
nem tudjuk, hogy csináltad (mert 13.25-kor még itt voltál :wink: ), de
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK a Nyúlbogyók érkezéséhez!!!! :D :D :D
Kívánunk az Újdonsült Családnak mindet, ami szép és jó!!!! :D :D :D

Ez aztán meglepett :shock: :D

tillidian

Sziasztok lanyok!

Micsoda baba eso! Oriasi gratula Nyulasznak is es Mabenak is.
Sok boldogsagot, egeszseget, tejcsit kivanok nekik is.

De jo, hogy ilyen baba eso van. Jo lenne most ismet egy poziteszt sorozat is, hogy ez megmaradjon.

Magi
Vendég

Nyulasz, millió gratula a két csöppséghez!! Sok tejcsit!! Akkor talán Skrisszel egy szobában vagytok, na majd megtudjuk?!

Kép
kata05

Hi!

Gratula Nyulasz a Nyúlbogyókhoz! Isten hozta Őket!!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Azt az Eget! :D
Mit olvasok? :shock:
Nyulasz
Te is??? :lol:
Hatalmas gratul a nyúlbogyókhoz!!! :D

Milyen front volt most, csajok? :lol:

Szezso
Sztem te jössz. :D

Velünk minden ok.Kicsit hulla vagyok, nagyon rosszul aludtam, forgolódtam egész éjjel és végül fél 6kor keltem.Na majd alszok egyet később. :)

Kellemes hétvégét!!!

Kép
vizkriszisback

Ez aztán a babaeső! :lol: :lol: :lol:

Skrisz, Mabe, Nyulasz: Szívből gratulálok mindanyiótoknak a babákhoz! Sok-sok tejcit és annál is több örömöt, boldogságot és egészséget kívánok a szülőknek és a piciknek!

A többieknek mennek a drukkok!

És Kitti nevében köszönöm a dícséreteket!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Skrisz, Mabe, Nyulasz! Gratulálok a babácskák érkezéséhez és nagyon boldog életet kívánok nekik!Vanília
Vendég

Sziasztok!

Mabe, gratulálok nektek is, nem is kicsi Imola baba :D

Nyulasz-mami, gratula az ikrek érkezéséhez!

Úgy látszik, babaeső van :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

A teremburáját mire jövök haza :)

Mabe, Skrisz , Nyulasz tiszta szívemből gratulálok Édesanyává válásotokhoz. :D
Imolának, Eszternek, Noéminek és Balázsnak pedig Sok boldogságot és jó egészséget.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok

Ahogy Kincs tudósított, teszteltem, nem jó eredménnyel :( teljes nyugalommal vettem tudomásul, túl sok esély már nincs szerintem.
Kirándulni mentünk , és Apának nem árultam el, sőt én se sokat gondoltam rá, nem akartam hangulatunkat elrontani.

Azt hogy hogyan tovább, nem tudom. :( ..........nem gondolkoztam/tunk nagyon előre.
Lehet nekem ez van megírva.

Köszönöm Mindenkinek a sok drukkot.

Bumi szép az idézeted, azt hiszem az én ösvényem elég bonyolult :( :? :roll:

Dezsinám nem jöttél, :roll: láttam pénteken kerestél, de azt hittem lezsíroztuk szombati tesztet. :wink:
Remélem Te több szerencsével jártál. :)
adós vagy fotóval, várom akár pü-be is

szép hétvégét, már ami még van belőle

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Aztaaaa Nyulasz! :D Nagyon ügyik voltatok. Délután még itt vagy estére meg már meg is szűlsz!

Gratulálok nektek ! Sok tejcsit .,boldogságot és egésséget kívánok! Kép
Vendég

Bekukk :P

Annmari,
jó Téged is "látni"! :P Mizu Nálatok?

(((((((((((((((((((((Árnika))))))))))))))))))) :cry:

Kata,
lassan Te is sorra kerülsz! :wink: (Ki is a Te orvosod? Nővéred megszült már? :roll: )

Mindenkinek pusszancs!

tillidian

Árnika, fel a fejjel, apának mikor mondod el?

Till, dr. Kia, én azért szeretném kihúzni aug végéig, majd meglátjuk! Igen hugim megszült már júli 9-én. :D
Itt van fent kép a picurról: http://www.marcibaba.blogspot.com/
Keményedéseiddel, hogy állsz, sokat van még?

Kép
kata05

Szia Till!

Én most parkolópályán vagyok lombiktéren! :D Jelenleg egy méregtelenítő kúrán vagyok ami 3 hónapig tart. :) Közben a kövi ciklusban a 3. napon nézetni akarok egy hormont hogy változik e a helyzet. :lol: Remélem javúlni fog és nem romlani :D

Látom a te időd is eljön lassan ,pedig nem rég izgultunk érted! :D

Pussz! Annamari!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a kertezésből, sajna ott nincs net.

Először is hatalmas gratula Mabe, Skrisz és Nyulasz :!:
Puszi a babáknak is és sok tejcit!

Holnap igyekszek visszaolvasni és reagálni mindenkinek :lol:
Köszi mindenkinek a megnyugtatást az AFP-vel kapcsolatban, tudtam, ghoy csak Nektek kell írnom :lol:

Fáradt vagyok, jó éjt mindenkinek!

mnzsani

Sziasztok!

Hatalmas gratuláció Mabe, Skrisz és Nyulasz anyukáknak!!! Nagyon sok boldogságot nekik és babáiknak az életben!!!!! :D :D :D :D

Lányok úgy néz ki több mint egy év keresgélés után lesz munkám, nem a legjobb, de mindent meg kell becsülni, első hely ahol nem kérdeztek rá a gyerek-kérdésre!!! :D

Jövök még, addig is mindenkinek a legszebbeket! :D

Kép
majuska

Május: gratula a melóhoz! Milyen?

Kép

Kép

*puszedli*

NYULASZ!AZTAAAAAAAAAAAAAA!
GRATULÁLOK!

babaimádó
Kép
babaimado

Csak bekukk, és mit látnak szemeim??? BABAESŐ!!! :D :D :D :D

Imola, Eszterke, Balázs és Noémi, Isten hozott benneteket ezen a világon! Boldog, hosszú életet kívánok nektek!!!!

Mi rohangáltunk az elmúlt pár napban, plusz a számítógépek is kipurcantak, ezért nem tudtam jönni.

Árnika, sajnálom negát, de látom még mindig van erőd! Kitartást kívánok neked.

Coli bacik meg mondjanak le! :evil:

Bridget, itt a nagy dinnye 28+1: :D

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till
Emlexem mikor a vonalzid 7hetet mutatott vgy ilyesmi most meg 8)

Majuska
Gratula az uj munkadhoz :!:

Rana
Csodaszep a pocid na most olyan igazi kismamis :wink:

Szezso
Lehet elmegyek a hystero-ra csak az is olyan marha draga :x

Kisbuta
En is abban remenykedem csak kitudja meddig kell szednem...pl oktoberig :roll: meg hogy igy atvallalnak e otthon :?
Az eghajlatot igy mar ertem :wink: bar Tokyo es NY utan asszem nekem az mar megse kottyanna :lol: :oops:

Arnika
Hogy vgy :roll:

Bumi
Nekem is ngyon tecc az idezeted :wink:

Annmari
Csudaari ez az ikerbabas kep :D Neked ki a dokid? :roll:

Nyulasz
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép reggelt!

Bridget, holnap lesz a hyszterod? Drukk, h mindent rendben találjanak!

Rana, azta, már te is itt tartasz, 28 héten túl :shock: ezen most ledöbbentem, hogy így rohan az idő.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

sziasztok!

Skrisz :D Mabe :D Nyulasz :D
szivből gratulálok mindhármatoknak! sok boldogságot kivánok!!! :!:

Árnika!
teszt nega. sőt szombaton már fájt a fejem is... és ma már barnázgatok...
marad az 5. oepes. Úgy döntöttem, hogy nem indulok neki novemberben. hanem novemberben kérek új sorszámot nyárelőre... kicsit elegem van a lombikból. ez van. nem fogok belehalni, szépen csinálgatom az LH teszteket és egyszer majd bejön :wink:
neked is sokk drukk és kitartás.
a fényképeket este átküldöm priviben a gépemről... (igazság szerint persze már kiment a buksimból :oops: )

köszönöm a drukkokat lányok :!: Jövő hónapra kérhetnék majd... :roll: :?:
dezsina

Sziasztok!

Rana: de csini dinnye!!!! :lol:

Dezsina: :cry: Hajrá spontán babó!!!! Én is kérek fotót!!!!!

Bri: hysterohoz egy kalappal!

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz Eszterke és Mabe Imolácska! Isten hozott benneteket! Sok boldogságot nektek és szüleiteknek! :D :D :D

Lányok! Mindenkinek üdv és puszi!

Nyulasz! Csak nyugi, mindennap ajándék, amit édes háromasban töltötök!

Kép
estike66

Estike: már Nyulaszka is megszült! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!
Az idézet nagyon kifejezi a helyzetünkte, azért is raktam be az aláírásomba.

Rana!
Szép a pocid!

Dezsi!
Eseteleg még egy inszem?

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok! :D

Most jövök a Péterfyből :P Voltam Skrisznél és Nyulasznál :D
Külön szobában vannak, de látogatják egymást :wink:

Eszter, Noémi és Balázs gyönyörű!!!! :D Annyira megható volt látni őket!!!
Skrisznél Nagymama, Nyulasznál egy büszke, boldog Apuka volt, mindenki fülig érő szájjal :wink:
Mindkét friss Anyuka jól van, fájogatnak, de a hanglat tökéletes!

Egy másik barátnőmmel is összefutottam, ő 18 hetes UH-ra várt (Kaális, KP-s, de spontán összejött nekik a szeptemberi lombik előtt, és kisfiút vár :D )

Vackorom nyaralni indult 1 hétre, ez az első táborozása...úgy aggódom :oops: para-mami vagyok :P , de igyekeztem előtte nem mutatni :wink:Sziasztok! :D

tillidian

Sziasztok! Visszajöttünk mi is a nyaralásból, ami szuperjól sikerült! Sajnos nem sikerült az inszem, ma meg is jött, pedig bíztam a lapar utáni hónapban :cry: Ez van, ma már egy kicsit azért jobb, majd remélem legközelebb sikerül!

Nagyon nagy gratula a bébikékhez! Isten hozta Eszter, Balázst, Noémit és Imolát! Mennyi sok baba! :D :D

Árnika, Dezsina sajnálom :cry:

Még nem sikerült visszaolvasnom teljesen, de igyekszem pótolni.
bébike4

Bébike: sajnálom nagyon. :( Tervek?

Kép

Kép

*puszedli*

Till,
puszi újmamiknak, ha még összefutsz velük.

Vackor már 'nagyfiú", hisze kistesója lesz. :lol:
Persze, az első táborozás az semmihez sem fogható. ... neked sem.
Majd amikor már a sokadikra készülsz!! .... :wink: :lol:

Ez az a 18 hetes kismami aki mostanság tűnt fel újra a sorok között?
:?:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Annmari
Most lattam a kepeslapot mert a freemail-t nm ngyon hasznalom :oops: koszi szepen ngyon ari toled :)

Alle
Igen holnap :roll: jol bevgyok tojva tole :oops: bar sokmindenen keresztulmentem nem tehetek rola es az az izgulos fajta vgyok :oops: Koszonom...en is remelem legalabb odabent minden rendben lesz :roll:

((((((((((Dezsi,Bebike)))))))))))
Kép

Puszi
Koszi jol jonnek a drukkok 8)

Bumi
Hol talaltad ezt az idezetet? :roll:

Till
Te kis protekcioooos :lol: ha otthon lennek en is bemennek de hat igy :roll: Vackornak jo taborozast...en ezekbol anno kimaradtam pedig milyen jok is azok :roll: talan 2szer lehettem :?

Beszeltem a dokival minnya jovok a hirekkel 8) van jo es rossz is belole :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: na, mond, mik a hírek! :shock:

Baba: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Bridget!
Azsem itt: http://www.citatum.hu/

Bumi

bumi1979

Bumi koszi :wink: minnya megkukk 8)

Hat a hirek azok,hogy beszeltem Krizsa dokival es elvallalt :D Mondjuk oktoberre de azt mondta eleg ha 2hetet otthon vgyok es annyi ido alatt megvan a lombik :!: Hystero utan amugy sem ajanlatos 6hetig teherbe esni meg ilyenek :roll: Szal szedem a fogigatlot 15-en ugy nez ki lesz egy konzultacionk aztan 18-tol akar mehet is a stimu ha nem lesz ciszta es minden mas rendben van :roll:

Jah es rakerdeztem a fizetos ill nem fizetos lombikra is...azt mondta teljesen mind1 melyikre megyek azt mondta nem kell fizetni :wink: csak persze a gyogyok...szal marha jol jovunk majd ki arban :) Viszont a rosszhir az,hogy a magas FSH-m miatt 1%eselyt adott a sikerre :roll: Nyugtassatok mar meg,hogy enyire nem rossz a helyzet :? Bar en azt mondta az is tobb,mint a 0 :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridge!
Szerintem leginkább azért mondta, mert ugye a magas fsh-val nemm igazán vagy stimuzható. De legutóbb is lett embrikéd. Mást nem hiszem, hogy befolyásol.

Bumi

bumi1979

Bridget: dejóóóó! Én nagyon szurkolok! Annak is, hogy addig az FSH-d rendbejöjjön, és akkor akármit mondott, nagy az esélyed!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Bumi
Hat igen... :roll:

Puszi
Az FSH lefog menni mert szedem a fogigatlot de rendbe nem jovok es lehet hiaba leszek stimuzva igysem ugysem lesz peti vgy legalabbis nem sok :roll: en azert bizom a 4petiben az a cel 8)

Vonalzim minnya atirom :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?