Skrisz, Nyulasz, Mabe!
Hatalmas gratula, sok tejcsit és sok erőt kívánok!
Két napig nem voltam gépnél, és mik történnek...
Árnika,
nagyon sajnálom, pedig úgy reménykedtem, mikor írtad, mi van veled.
Dezsi,
nagyon hallgatsz te is...
Zsani,
Gratulálok! Még több spontán bébit a topikba, mindenkinek, akinek csak lehet! Az AFP meg szerintem jó!
(Nekem egy védőnő azt mondta, hogy nem lehet kp-nek venni, de a magasabb afp lányra utal.)
Bridget,
szerintem a fogigátlóval ártani biztos nem fogsz az ügynek, de majd kérdezd meg a dokit.
A Kaálit én is ajánlani tudom, bár én csak a szegedibe jártam. Azt is tiszta szívből tudom ajánlani, meg a dokimat, csak nyilván értelmetlenül megbonyolítanád az életed, ha nem Bp-re mennél, ha már Mo, szóval csak a pesti Kaálit ajánlom mégis. (Szegeden egyébként nagyon sok külföldi pár van, főleg Romániából, meg újabban Szerbiából is, de nem tudom, mennyit fizetnek.)
Az éghajlatról: Szegeden mindig több fokkal melegebb van, mint máshol, ezt mindig érzem, ha elutazunk valahova. Ez télen elég barátságos. Viszony nyáron... Szeged egy teknő fenekében van ráadásul, nagyon sok a napsütés, párolog a Tisza, csak erős szél tudja kinyomni a nehéz párát, ezért brutális a páratartalom más városokhoz képest, szinte fullasztó. A szabadtéri játékok színészei is azt szokták nyilatkozni, hogy napokkal előbb le kell jönni, hogy akklimatizálódjanak, különben hanggal sem bírnák az előadást, annyira más a klíma...
Szezsó,
akkor most asszem a tábla tetejére kerültem
Parázok egy kicsit, de azért szeretnélek beelőzni, ha lehet...
Még bírom, holnap megyek ctg-re, kedden levezénylem a kertes ház nagytakarítását (főleg csak dirigálni fogok, de oda nagyon kellek)...
Mindenki azt találgatja, mikor jön, már nekem is leszállt a hasam, és Katica nagyon lazítgatja a csontokat odalenn, szóval készülődik.