Új privát üzeneted érkezett!

LINA:GRATULA LEVI BABÁHOZ!!!! HATALMAS KISLEGÉNY!!! SOK BOLDPGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSEGET KIVÁNOK!!!

FLAKE:MEKED IS GRATULA ÁBEL BABÁHOZ!!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGSZSÉGET!!!!

jIMBONE: a konakiont én kanállal adtam be neki majd cicire tettem.Annyira rossz ize van,hogy cumisüvegbed nem teszem mivel akkor az egész üvbegnyi tej keserű lesz.
Sajnálom ,Áron ennyire féltékeny.Remélem hamar elmúlik.

Sziszka:örülök,hogy már otthon vagytok.Képet kérünk Dominikáról>

Bimbam:Noelnek boldog szülinapot kivánok!!!!
Vendég

Madaran
Köszi kérdésed, fantasztikusan vagyok ma is :D
képzeld kikapáltam a virágoskertet!
A szomszéd megállt és nem akart hinni a szemének,hogy képes vagyok ilyen állapotba ilyeneket csinálni :D
Viszont esküszöm ,hogy a gyerek nagyon élvezte és nekem sem volt egyáltalán megerőltető.
Most jön majd a tesóm és végre beszélgetünk egy jót.....1hónapja nem láttam :D
És Te ,hogy vagy ma?

Kép
noki&potyi

sziasztok!

Bocsi a zavarásért, gondoltam mgosztom Veletek is: Ő Levente:

Kép

Jó egészséget mindenkinek!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Linácska és Flake: GRATULÁLOK A FIÚKHOZ !!! Nem semmi méretek, tényleg ! Nagyon sok boldogságot hozzájuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Csajok, hogy kell szedni a K-t meg a D-vitamint?
A K vitamint hetente egyszer kell szedni, de hogy is van?
Születésekor adtak ott neki a kórházban és akkor a következőt itthon egy hetesen ugye? Persze hogy elfelejtettem, pénteken született, már 9 napja.
És a D-t? Azt még két hetesen kell kezdeni minden nap? Vagy egy hónaposan?
Teljesen elfelejtettem.
Mi jól vagyunk, egyelőre szépen alszik, múlik a sárgaság, nekem is van kendőm, de még nem értem rá próbálkozni, mert elég nehéz a két kicsivel itthon és ugye most még jönnek a rokonok is látogatni, állandó takarításban vagyok.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok Csajok!

Gyors bekukk.

Adri, Lina: szívből gratulálok a fiúkhoz, sok tejcsit és mihamarabbi felépülést.

Anett: én úgy tudom két hetente kell adni a bébiknek a konakiont.A d vitamint meg minden nap. Csak azt nem tudom mikortól.

Lina:Levi nagyon szép Bébi!!!!

Noki: Sajnálom, hogy viszketsz ott lent nekem canestent írt a doki rá. De lehet a hüvi váladéktól is azt mondta a doki.

Mindenkinek szép napot.
Pusza
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Flake, Linácska
Gratulálok!
Kép
Vendég

Noel
Kép
Vendég

Linácska
Nagyon szép Levi baba és jó nagy :D
Szívből Gratulálok hozzá!
Ildi
Hogy vagy? Göcsök?
Beus
Már nem viszketek annyira.....már épphogy!
Ez az ecetes öblítés és a betadine-nal kenegetés jót tett!
Rilla
Te jól vagy?
Nagyon eltűntél!!!!!!

Nekem elkezdett görcsölgetni a derekam :shock: remélem ma vagy kedden szülök! :D

Kép
noki&potyi

Flake
Várjuk a képeket! :wink:

Kórházi kaja
Nálunk aránylag ehető volt...de én éhes voltam folyamatosan...hoztak mindig valamit a barátnőim :wink:
(ma én vittem ebédet a tegnap szült barátnőmnek...olyan szép kislánya született :lol: )

Tündi
Jók az ilyen babatalik!
Van egy társaság, akikben annyi a közös, hogy a debreceni Kaáliba jártak...velük szoktunk összejönni... és most már elég sok baba is van :lol: :wink:

Ildi
Játszik veletek Robi :wink:

Bim-bam
Villő már kicsit elromlott, a javulás tűnik fel :lol: :wink:

Noki
Kedd még messze van :wink:

Madaran
A kirívó feltűnik...ha egyszer-egyszer valami "normálisan" megy :lol: :lol: :lol: :wink:
Tudom, hogy el van kapatva Bömbi :oops:

Sziszka
Képek?

Jimbone
K-vitamint éppen a vérzékenység megelőzésére kell adni! (nekem kimarad, mert a tápszerben van...előnye a tápszernek :wink: )
Férjednek jobbulást!
Kitartást nektek!
Főzés...én úgy rendelem az ebédet :wink:

Zsuzsu
Köszönjük a képet Leviről!
Vendég

Anett:a k vitamint már csak 1 hónaspban 1szer kell adni.
Márknál még heti 1 volt de megváltozott.
d vitamint viszont mindennap 2.

Levi nagyon szép!!!!
Vendég

Képeket esküszöm, ha megfeszülök is rakok fel! Csak nem értek hozzá, már sokszor próbáltam! De valaki az ismerősök közül majd segít!

k vitamin: nagyon fontos a véralvadás miatt, én úgy tudom, de javítsatok ki, ha tévedek! :wink: régen heti egyszer kellett, de most csak havi egy az adag!

lina: Levi nagyon szép! Remélem jól vagy! :wink:

kovisziszka

Lina:azt irta.hogy spontán szült 1 nyomásra kinnt volt Levi minimális fájással.Lili 6ra megy be hozzájuk.
Vendég

Sziasztok! Köszi a gratulációkat! Minden ok, csak nagyon vérzek. Levi meg nem tudja mire jó a cici, csak nézi, be se kapja. Remélem majd alakul. Flake, gratulálok neked is!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Na Lina nagyon akart szülni,hát szült is :lol: :lol:
Hatalmas gratula Levihez.Nem semmi méretek,és tök édes :lol:

Flek!Gratula nektek is!Micsoda hosszú baba..A lányomnak(a nagynak)pont mondtam,hogy 11cm.el hosszabb mint a Regi..

Anett! A konaciont már tényleg csak havonta 1x kell adni.Ez idén változott meg.A D vitamint itt nekünk 1x kell adni,de van orvos aki 2x adatja a gyereknek vagy 2 naponta 2x...Mikor a Fanni született akkor 1évig kellett most 2évig ha jól tudom...
Ehh,no a D vit az amit mindig elfelejtek..
Ja meg 14 éve nem is kellett K vitamint adni,a Szabinak hetente kellett(volna)most meg havonta... :roll: :roll:

Csilla!Nolinak boldog szülinapot!

mimi12

Flake, Linácska
Gratulálok!
Kép
Vendég

Noelnek nagyon boldog szülinapot!

Kép
Vendég

Jimbone
A képen nagyon aranyosak a fiaid :lol:

Bim-bam
Csillus is gyönyörű!
(ilyen hideg van, hogy ennyire be kell öltöztetni? :roll: )
Sajnálom, hogy újra kell intézni a papírokat!

Linácska
B verzió bejött :wink:
Vérzés :cry:

Zsizsa
Köszi a linkeket! Áttanulmányozom majd alaposan, kaptam én is kendőt!

Kenderike
Hogy vagytok? Képek?

Sissi
Én rendszeresen alszom délutánonként :wink:

Ágota
Akkor alakultok ti is :lol:
Mili 2-szer kelt éjszaka, gyors pocaktöltés volt, azután aludtunk tovább :lol: :lol: :lol:

Flake
Kitartást!
Nem kell kapkodni! Egyébként, nem véletlenül 6 hét a gyerekágyas időszak :wink: :wink: :wink:

Levi nagyon szép!

Vitamin
K-vitamint havonta kell adni, viszont itt D-vitamint nem kell.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat a kérdéseimre.
Azt szeretném még kérdezni, bár lehet hogy ez már korábban volt itt téma, hogy ti alkalmaztatok/alkalmaztok gátmasszázst?
Én jártam szülésfelkészítő tanfolyamra, és a tanfolyamot vezető szülésznőtől kaptam emailt, hogy hogyan is kell ezt csinálni. De nekem ez az egész dolog olyan természetellenesnek tűnik, hogy nem csináltam még eddig. Mennnyire hasznos ez a dolog? Vagy csak én vagyok ilyen hülye hogy természetellenesnek érzem a dolgot?

Kép
tifa

Kép

Kép
Vendég

Tifa
Én nem csináltam...
Vendég

Sziasztok

A kicsi lány még mindig angyal, így nem tudok miről írni. Múltkor már kendőztünk és BKV-ztunk is igaz utána első kezdődő tejcsatorna elzárodásomat összeszedtem, szerencsére nem lett belőle gyulladás. Így én most egyenlőre halasztom kendőzést.

Nekem K vitamint hetente kell adnom és 2 dobozzal kell beszedetnem a kishölggyel. D vitamint meg 2 hetes korától kell adnom és napi 1 cseppet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kenderike 2009.08.09 17:57-kor.

Kenderike
Kép
kenderike

Kata
Most nézem,hogy nekem is még a koromhoz 28 van írva,de már 29 vagyok több mint egy hónapja :roll: 8)
Fel sem tűnt volna ha Tündi nem szólt volna a saját kora miatt :D

Kép
noki&potyi

Éljenek-éljenek az új fiúk!!!
Flake, Linácska nagy-nagy gratu, minden szépet és jót a kissrácokkal!!!

Mi lehet dbeával? Úgy megnézném az új tablót!!! :roll:

Kép

Kép
hmbori

Kép
Kép

Kép

Kép
dbea

Nagy gratula Flake-nek és Linácskának! :) Jó nagyra nőttek a fiúk! :)

Nagyon remélem, hogy minden topiklakónál egységes a gyors és majdnem fájdalommentes szülés, én is szívesen kiegyeznék ilyennel! :wink: :D

Nálam még semmi, komolyan nem értem... Még nem vagyok nagyon türelmetlen, de azért már kicsit nehéz így a három gyereket ellátni, bár tény, hogy az utóbbi napokban furcsán aktívnak érzem magam. Meg kezdek kíváncsi lenni, hogy ki lakik odabent. :)

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Linácska gratulálok Levibabához, hatalmas baba, és gyönyörű!

Flake neked is gratulálok Ábelhez, és ehhez a hossz mérethet.
Mihamarabbi felépülést neked.

Adri

Kép

Kép
irdab

Lina, gratulálok Levi babához, jó egészséget Nektek! Szép nagy méretekkel született!

Kép
angelita

Vpiroska, Flake és Linácska: Gratulálok a babákhoz és sok boldogságot és egészséget kívánok!

Kép

Kép
dbea

Flake, Linácska!!!!!! Integetek és gratulálok, nagyon ügyesek vagytok, és köszönjük, hogy ilyen hamar hírt adtatok magatokról!!! Jó egészséget, hosszú, vidám életet nektek is!!!
Linácska, azért nagy mázlista vagy egy ilyen rövid szüléssel, ugye tudod? :lol:

Noki&Potyi - Örülök, hogy jobban vagy! Láttad, mennyire a sor elején állunk szülés tekintetében a tábliban??? És te a II. Klinikán én meg az I-esen...

Earhart - Kata, olyan rendes vagy ezzel a táblázattal, hogy a lánykád mellett még ilyen ügyesen vezeted. Most ugyan kicsit fura nézni, hogy pont egy ilyen tábli "élén" állok, de biztató látni a megszületett babácskák hosszú névsorát!!!

Madaran - Köszi a kedves mondatokat, Anna, nem írtam még novellát, de szegről-végről irodalommal foglalkozom a múzeumban, ahol dolgozom, és egyszerűen csak szeretem úgy kifejezni magam, hogy az másnak is érdekes és plasztikus legyen. Örülök, ha ez sikerül. :lol: Hogy vagy ma? A tüneteid alapján nálad is bármikor kocsiba ugrás lehet ennek a vége, ugye? Kinézted magadnak valamelyik napot?

Én kicsit megráztam magam, abbahagytam a köldöknézegetést (a szó szoros és átvitt értelmében :roll: ), régi ismerősöket csörgettem meg; nagy sóhajok közepette-, de ma én telefonáltam a családnak, hogy ne izguljanak (és ez láthatóan jólesett nekik); elmaradt leveleket írtam meg, még a párom nagymamájának is, aki egy idős, kicsi asszony egy pinduri faluban, de már nagyon várja a dédunokáját. Meg akartam várni, míg Ákoska megszületik, de annyira szeret levelet kapni, miért ne örüljön kicsit, hogy jön hozzá a postás? Szóval inkább megpróbáltam adni, mint arra várni, hogy én kapjak valamit..., és most kicsit jobban vagyok...
Csütörtök már nincs messze, legkésőbb akkor találkozunk: a kisfiam meg én...

Szép estét mindenkinek!

Ez a 40. hét 3. nap
Kép :lol:
goldplast

Kép Kép Kép Kép

Remélem nem voltam sok :oops:
Puszi Mindenkinek

Adri

Kép

Kép
irdab

Flake és Linácska: gratulálok a fiúkhoz. Gyors felépülést kívánok.

Kép

Kép
ádibaba

Zora baba gyönyörű :wink:

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Nagy nagy gratula a fiúkhoz Flake és Linácska!
Nem semmi méretek....

Én holnap megyek Uh-ra,majd utána jelentkezek....még nem olvastam vissza.....csak az utolsót...szóval nem tudok reagálni még....

Szép éjszakát!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Goldplast
Aranyos gesztus volt tőled,hogy levelet írtál a nagymaminak :D
Na meg ,hogy telefonálgattál és mindenkit megnyugtattál.
Jó lenne ha a sorrend maradna is :D Te holnap Én meg holnapután szülnénk :D
Na ? Benne vagy?
Adri
Egyáltalán nem voltál sok!
Én még nézegetnék még több babafotót :D
Nagyon gyönyörű a lányod!!!!!!!!!!!

Nekem még mindig görcsöl a derekam és akkorákat keményedik a pocakom,hogy az csak na!
Kis időváltozás (lehülés) várható és lehet azt érzem?!

Jó éjt mindenkinek!
Könnyű és gyors szülést annak aki szül ma éjjel vagy holnap!!!!

Tényleg!
Ildiről valaki tud valamit?
Lehet ő már babázik :D

Kép
noki&potyi

Adri!Zora baba gyönyörű!
Dehogy sok....mindenki szívesen nézi a képeket....bátran tegyetek fel még sokat!
Belcsinek is van ,olyan nyuszis cumija....csomiban volt....
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok

Adri & Linacska hatalmas gratula és sok örömet és boldogságot nagyon ügyesek vagytok :wink:

Tündi
szerdán tudom meg a pontos dátumot :wink:
de ugy érzem h jövőhétvégén babázok :wink:

Adri
Zora baba egy tündér nagyon szép kislány :wink:

Margit
Vendég

Adri:gyönyörü a kislányod!!! Nyugodtan tegyél még fel képeket olyan jó látni őket.

Ma Ati elérte a 3 kilóüt pontosan 3050 gr. :D :D .Nagyon ügyesen hizik büszke vagyok rá :D .

Ma kipróbáltuk a babazsákot tetszett neki,szépen bealudt.
Vendég

Sziasztok!

FLAKE,LINACSKA: HATALMAS GRATULÁCIÓ A "NAGY" FIÚKHOZ!

Irdab: Ezekből a képelből sosem elég. :wink:

Tifa: Én elkezdtem a gátmasszázst, de nagyon idegenkedtem tőle. Ráadásul szerintem nekem rövidek ehhez a karjaim, mert gyakorlatilag alig kaptam levegőt amikor csináltam. David meg nem akart csinálni, mert ettől ő is idegenkedett... Szóval kb 10 alkalommal csináltam, ami gondolom semmit sem használ, mert éppen a rendszeresség lenne a jó... :( Rettegek a gátmetszéstől, úgyhogy remélem, hogy valamilyen csoda folytán mégse lesz majd rá szükség.

Goldplast: Változás... :) Szerintem ez az élet mozgatórugója, szóval mindenképpen szükség van rá. :) Sokan nehezen dolgozzák fel, ha bármi is változik az életükben, én viszont nagyon szeretem. Sőt unatkozom, ha nem történik semmi. :)

Én is szeretném, ha a baba olyan pontos lenne mint Linácskáéknál... :) :oops:

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziasztok!

FLAKE,LINACSKA: HATALMAS GRATULÁCIÓ A "NAGY" FIÚKHOZ!

Irdab: Ezekből a képelből sosem elég. :wink:

Tifa: Én elkezdtem a gátmasszázst, de nagyon idegenkedtem tőle. Ráadásul szerintem nekem rövidek ehhez a karjaim, mert gyakorlatilag alig kaptam levegőt amikor csináltam. David meg nem akart csinálni, mert ettől ő is idegenkedett... Szóval kb 10 alkalommal csináltam, ami gondolom semmit sem használ, mert éppen a rendszeresség lenne a jó... :( Rettegek a gátmetszéstől, úgyhogy remélem, hogy valamilyen csoda folytán mégse lesz majd rá szükség.

Goldplast: Változás... :) Szerintem ez az élet mozgatórugója, szóval mindenképpen szükség van rá. :) Sokan nehezen dolgozzák fel, ha bármi is változik az életükben, én viszont nagyon szeretem. Sőt unatkozom, ha nem történik semmi. :)

Én is szeretném, ha a baba olyan pontos lenne mint Linácskáéknál... :) :oops:

Orew

orew

Ooops... Bocsi, hogy kétszer ment el az előbbi... :oops:

Orew

orew

Sziasztok
Nagyon régen volt már ennyire car éjszakám!
Rettenetes fájdalmaim voltak ,de rendszertelenek.
Amikor úgy döntöttünk a Párommal ,hogy na akkor most Go a kórházba.....akkor kezdett enyhülni a fájás :shock:
Most indulunk be ,mert lesz CTG, UH, vizsgálat!
Remélem ,hogy jó hírekkel szolgál majd a dokibá és holnap meglesz végre valahára a lányunk :D

Mindenkinek szép napot kívánok!
Goldplast , Orew......mi következünk :D

Kép
noki&potyi

Jo reggelt!

Noki: En se nagyon tudtam aludni... Nekem is voltak fajasaim, de kozel se olyanok mint a csutortok hajnaliak... Viszont folyamatosan azt almodtam, hogy fajasaim vannak es menni kene, mert jon a baba. Meg izgulok is, mert Davidnek ma lesz allasinterjuja es nagyon szeretnem, ha sikerulne neki a dolog.
En is most megyek nst-re. Nem bannam, ha azt mondanak, hogy nem mehetek haza, mert jon a baba...
Elvileg mara vagyok kiirva.

Orew

orew

Sziasztok!

Noki, Orew:

Csatlakozom hozzátok, én sem aludtam jól. Folyton rájött a görcsölés a derekamra ha az elmúlt jött a has fájás. Nagyon fáradt vagyok én holnap megyek NST-re, reménykedem én se jöhetek haza. Szeretnék babázni már, izgulok a vesetágulat miatt is ami lett nekem a terhesség alatt. Este óta nehezen megy a pipilés és nem tudom a vese az oka vagy Gréti nyom valamit.
Próbálok még pihenni egy kicsit.
nikó

Linácska: hatalmas nagy gratuláció. sok boldogságot és gyors felépülést neked. :D
nikó

Elvileg most megint van/lesz egy lehules... Nagyon bizom benne, hogy ezuttal segiteni is fog!

Orew

orew

Sziasztok!

Én semmit de szinte tényleg semmit nem aludtam :? Most meg szétmegy a fejem....
Apa is elment már hajnali 3kor,mert benne voltak az RTl klubon a reggeliben...de mostmég be kell menniük a laktanyába....úgyhogy onnantól meg egy szemhunyásnyit sem aludtam :oops: :oops:
Úgy nézek ki,mint a mosott rongy,de majd délben megpróbálok pihikézni.

Írtam Linának sms-t,majd ha ír akkor megírom...

Viszont a mai nap jó híre számomra,hogy hűvös van :wink:

Aki ma szeretne menni szülni annak hajrá! :)

Tifa,üdv köztünk :D

Adri,nagyon szép kiscsaj Zora baba :) És tegyél csak annyi képet amennyit tudsz! :) Na és persze a többiek is :wink:

Sissi,gratulálok Atinak,hogy ilyen szépen hízik :) Ügyes kis krapek :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Először is szeretnék gartulálni Linácskának, Flakenek a gyönyörű nagy fiúkhoz!!Nagyon sok boldogságot és sok tejcit kívánok nektek! :D

Bocsika, hogy megint így eltüntem, de egy kicsit mozgalmas volt a hét!!!Szüleim voltak itt, keresztanyámék, aztán Hugomék jöttek köszönteni és látogatóba!Szóval voltforgalom!!!
Mi,amúgy a kis Mazsolával jól vagyunk!Úgy néz ki, hogy a pocifájása is jobb lett egy kicsivel!!!Örülök is neki, hogy jobban van a kis Csajszikám!!! :D

Lányok!Ha mentek babakocsival valamerre, mit szoktatok a táskába bedobni?!?Erre a babakocsitáskára gondolok?!?Tisztába tevéshez cuccok, cumisüveg kajcsival, cummi, és még szoktak valamit bedobni?Nem vagyok benne járatos,és ma megyünka védőnénihez és nem akarok pórul járni, ha elindulok!Ez lesz az első nagy túránk a kis Leányzóval!Kisebb kiruccanások már voltak, de nagyobb még nem !!Kíváncsi leszek, hogy bírja a Tündérkém!

Valaki kérdezte a vitaminokat!Nekem a Konakiont a K-vitamint úgy mondták, hogy 1 hetes korában az elsőt, majd havonta, amíg szopik. A Vigatol olajat D-vtamint pedig 2 hetes kortól kell naponta 1 csepp!!

Néha amúgy én is már teljesen összezavarodok, hogy mit mikor is kell!Nekem van vezetve egy kis táblám azt excelbe, hogy tudjam, hogy mit adtam be neki!Pláne így,hogy még a hasfájásra is van neki két lötyije! :lol:

Kép
bener

Flake, Linácska: gratulálok a szép nagyfiúkhoz!! Sok boldogságot, egészséget és sok tejcsit kívánok!!

jimbone, biztos, hogy be fog gyógyulni, ne aggodalmaskodj! Jó nagy már Donát!

Sajnálom azokat, akik nem aludtak jól az éjjel. Nekem viszonylag jó éjszakám volt, de ennek annyira nem örültem, mert ez azt jelenti, hogy most sem szültem meg.... :?
Persze tudom, tudom, hogy még a terminust sem léptem túl, mint itt egyesek, de azért már mennék...

Most itt nálunk is esős, hűvös, sötét idő van - a hűvös az oké, de azért jobban szeretem, ha nem kell reggel lámpát gyújtani..

Nikó,
ha ma sem megy a pisilés, akkor szerintem ne várj holnapig az orvossal!

Noki,
még a végén megszülsz itt kedd előtt... :roll:

Tifa,
nekem az orvosom nem nagyon javasolta a gátmasszázst, merthogy amúgy is folyton elégedetlen volt a pH-val, meg mindig látott néhány bacit a mikroszkópban :x (noha én nem éreztem semmit, viszont a C-vitamin hüvelytabletta kábé végigkísérte a terhességem...), és a fertőzésveszély miatt lebeszélt róla.

Sissi,
szépen hízik Ati! Örülök, hogy nem lett semmi baj a szemével.

Goldplast, hogy vagy?

Kép
bikmakk

Most látom, hogy már nekem is azt írja a vonalzóm, hogy lehet, hogy ma születek. Hű de izgi! :D

Kép
bikmakk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?