Flake, Linácska!!!!!! Integetek és gratulálok, nagyon ügyesek vagytok, és köszönjük, hogy ilyen hamar hírt adtatok magatokról!!! Jó egészséget, hosszú, vidám életet nektek is!!!
Linácska, azért nagy mázlista vagy egy ilyen rövid szüléssel, ugye tudod?
Noki&Potyi - Örülök, hogy jobban vagy! Láttad, mennyire a sor elején állunk szülés tekintetében a tábliban??? És te a II. Klinikán én meg az I-esen...
Earhart - Kata, olyan rendes vagy ezzel a táblázattal, hogy a lánykád mellett még ilyen ügyesen vezeted. Most ugyan kicsit fura nézni, hogy pont egy ilyen tábli "élén" állok, de biztató látni a megszületett babácskák hosszú névsorát!!!
Madaran - Köszi a kedves mondatokat, Anna, nem írtam még novellát, de szegről-végről irodalommal foglalkozom a múzeumban, ahol dolgozom, és egyszerűen csak szeretem úgy kifejezni magam, hogy az másnak is érdekes és plasztikus legyen. Örülök, ha ez sikerül.
Hogy vagy ma? A tüneteid alapján nálad is bármikor kocsiba ugrás lehet ennek a vége, ugye? Kinézted magadnak valamelyik napot?
Én kicsit megráztam magam, abbahagytam a köldöknézegetést (a szó szoros és átvitt értelmében
), régi ismerősöket csörgettem meg; nagy sóhajok közepette-, de ma én telefonáltam a családnak, hogy ne izguljanak (és ez láthatóan jólesett nekik); elmaradt leveleket írtam meg, még a párom nagymamájának is, aki egy idős, kicsi asszony egy pinduri faluban, de már nagyon várja a dédunokáját. Meg akartam várni, míg Ákoska megszületik, de annyira szeret levelet kapni, miért ne örüljön kicsit, hogy jön hozzá a postás? Szóval inkább megpróbáltam adni, mint arra várni, hogy én kapjak valamit..., és most kicsit jobban vagyok...
Csütörtök már nincs messze, legkésőbb akkor találkozunk: a kisfiam meg én...
Szép estét mindenkinek!
Ez a 40. hét 3. nap