Új privát üzeneted érkezett!

Ditke,
örülök,hogy jobban vagy!Az endoval nagyon fáj a mensi,ugye?

Twist,
most már örülj inkább,irigykedni nem érdemes,árt az egészségünknek(viccen kívül).Én is szoktam,onnan tudom.
Viszont higgyétek el,akinek nem ad az élet ilyen megpróbáltatást,annak ad mást,de valamikor valamivel mindenki küzd,ez biztos.
Vendég
 


Ari vagy Mmzsó!:)) És különben gratula a laptetőhöz!!!! Ezt a peteérést nehogy kihagyjátok ekkorra szép laptető után!:)))))))))))

Igen, endóval baromira fáj a mensi, nekem többször orvost kellett hívni, aki injekcióval segített rajtam. Sokszor a fürdőszoba kövén fetrengtem a fájdalomtól. Á, rémes! És egyáltalán nem hiányzik!:)
Vendég
 


Boldog jubileumi 40. oldalt kívánok!! Ez a SOTE-s topic kereken 40. oldala!:))))

Kép
Vendég
 

 
 

Jé,nem is tudom,volt-e már laptetűm... :wink:
Ne aggódj,Twist,nem hagytuk ki.Ha reggel volt pozitív a teszt,akkor aznap este jók voltunk,nem?Azt írják,36 órán belül van ovu.Az ma este van.24 órát pedig simán túlélnek a kiskatonák...
Vendég
 


Igen, Mmzsó, totál jókor volt akkor az akció!
Nagyon klassz lenne, hogy kezelés előtt összejönne:))) Murbi munka nélkül maradna....:)))))))))))
Vendég
 


Üdv!
Most még jövök, aztán pár napig nem, holnap el(haza)utazom, megyek csütin a fogdokihoz. Szerencsére nem fáj, már elmúlt a gyulladás szerintem.

Mmzsónak gratulálok a laptetűhöz! Igen, jók voltatok, pont a legjobb időben!

Ditke, majd írok privit is, ha huzamosabb ideig tudok netezni.

Twist, nem marad Murber munka nélkül, majd én megyek! Úgy tűnik nálunk ezidáig semmi spontán baba, pedig rajta vagyunk a témán, ill. hát jól elvagyunk, de, amiket ma is alkottunk a lakással, így nem sok esélyt látok, aztán hamarosan piri idő lenne......s már egyre jobban aggaszt, hogy telik az idő, visszatér a szenya endometriózis. Ettől nagyon tartok. :?
Vendég
 


Jó Reggelt!

Ki korán kel, Röpcsit lel! :lol: :lol: :lol:

Mindjárt írok is Mindenkinek........készültem! :)
Vendég
 


Ditke
Sajnálom, hogy nem sikerült az első inszemed!!! :( :cry: :( A várakozással teli napokban végig nagyon drukkoltam Neked és amikor az eredmény kiderülése előtt nem sokkal végig magas hőről számoltál be, alig vártam, hogy egyszer csak 2 csíkos eredménnyel jelentkezzél be! :D :D :D De láttam, írtad, nem sikerült! :( Sajnálom, mert nemcsak magáról a nega tesztről van szó, hanem arról, hogy elterveztetek valamit, végig csináltatok egy kezelést, gyógyszerbeszedéssel, injekcióval, vizsgálattal beavatkozással együtt, aminek az eredménye egyértelműen baba kellene, hogy legyen, mert hisz rajtatok nem múlt semmi :!: :!: :!: De sajnos valami, ami nem tudni mi, még akadályoztatja a kis Ditke érkezését, így sajnos ez a kezelésetek sikertelenül zárult. :(
Van olyan, amikor nem, de most igen, nagyon is jogos a csalódottság, hiszen nagyanyáink is azt mondták, hogy hogyha nagyon akarsz valamit és azért Te teszel is, akkor annak biztosan meglesz az eredménye is. :wink: És nálunk a próbálkozásokkor szintén ugyanez van. Valaki ugyanúgy végig csinálja a kezelést, mint Mi és hipp-hopp máris sikerül neki. :D Míg mi, ugyanúgy elmegyünk, mint Ők végig csináljuk a kezelést, a kezelés eredménye viszont elmarad, de nem a magunk hibájából, hanem mert a természet, szervezetünk valamiért még nem engedi. :( :?

10 év nagyon hosszú idő és a két pici elvesztése pedig egyenesen szomorú! :( :cry: Jelen helyzetemben az első vagy második inszem sikeressége egyenesen csoda lenne, mivel eddig teherbe esni még egyáltalán nem tudtam. :( De a Te helyzetedben azt gondolnám sikerülni fog, sikerülnie kell, hiszen ha 2 pici már elindult felétek, akkor a harmadik is útra kerekedik most, de az Ő érkezése 9 hónap múlva meg is lesz. :D És nem, két elvesztett terhesség után még sem sikerült. Az ember csalódottan és érthetetlenül álla dolgok felett, mert ha egyszer vagy kétszer sikerült, akkor most harmadszorra ugyan már miért nem sikerül???
Én sokszor nagyon mérges voltam, volt, hogy totál kiakadtam, sírtam amiért nem sikerültek kezeléseim és időnként el is gondolkodtam azon, hogy vajon akinek már sikerült, de mondjuk nem maradt meg pici, hogy él át utána egy sikertelen kezelést :?: És és nem hiszed el, de tele voltam kérdőjelekkel :?: :?: :?:
Az érzéseink egy bizonyos síkon azthiszem egymás mellett futnak, haladnak, míg egy idő után más-más fele kanyarodnak. Pl-ul én még nem voltam terhes és nem is veszítettem még el babát, kezelésre járunk, de eddig a baba sajnos nem érkezett meg hozzánk.
Te voltál már terhes és veszítettél már el sajnos nem is egyet, hanem két kisbabát, jártok kezelésre, de a baba még sajnos nem érkezett meg. Én feltehetném azt a nagy kérdést, hogy vajon nekünk miért nem sikerül, amikor a lassan 6 év várakozás alatt, mindent megcsináltunk, mindenhova elmentünk, időt nem mulasztottunk, csak, hogy kisbabánk legyen, erre nem jön a gólya pedig elvileg semmi bajunk sincs! :? Te feltehetnéd azt a nagy kérdést, hogy vajon nektek miért nem sikerül amikor 10 éve próbálkoztok, mindent megcsináltatok, mindenhova elmentetek, betegséget derítettek ki nálad stb., csak, hogy kisbabátok legyen és lett is 2 picurka, akik sajnos nem maradtak veletek. Akkor vajon miért nem sikerül Ditke :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Az biztos, hogy teljesen mindegy az, hogy valakinek előzőleg volt-e gyereke vagy sem, mert nem ez alapján megy az, hogy kinek sikerül majd és kinek nem. A nagykönyvbe biztos valahol megvan írva az is, hogy nekünk mikor fog majd sikerülni, de a nagy könyvet még nem találtam meg, pedig már rajta vagyok az ügyön :!: :) És ha meglesz szólók és megnézzük hogy hova vagytok beírva :!: :wink:
Szóval igaz nehéz, de fel a fejjel, előre nézzetek, sikerülni fog, sikerülni kell :!: :!: :!:

Ja és még valami! Tegnapelőtt, amikor olvastam az eredményről és a kedvem alább hagyott a férjemnek kérdezte, hogy mit olvasok. Mondtam neki a babahíreket olvastam és láttam, hogy Neked nem sikerült. Ezt a mondatot felolvastam neki: „Jól le akartam inni magam ma este, apa dolgozik, erre még a piát sem kívánom!!!!!!!!!!!!”.
Erre olyan megértően és aranyosan mondta, hogy mennyire sajnálja, mintha csak nekünk nem sikerült volna, velünk történt volna. Nincs nálunk most kezelés és mégis időnként úgy átérzi a babáért küzdő barátaink érzését, érzéseit, hogy még én is csak nagyokat nézek! :shock: Mint tudjuk, a pasik nem éppen olyan emberek, mint akik mindig kimutatják az érzéseiket, Ők inkább legtöbbször magukba tartják és amikor azthisszük valaminek nem örülnek vagy valami nem bántja őket azt rosszul hisszük, hiszen Ők nem olyan beszédesek az érzéseikről, mint mi.
A férjem régebben nem nagyon, de amióta gyereket szeretnénk egyre jobban kimutatja az érzéseit, de nem csak velem, hanem a sorstársaink, barátainkkal szemben is. :D
Kár, hogy nem lakunk egymáshoz közel, ugyanis nálunk borból, pálinkából, pezsgőből van most egy csomó. Leültünk volna veled iszogatni, úgyis, mi is teljesen le voltunk eresztve. :D :) :lol:
Tudod Ditke lehet, hogy inni kéne, hogy jól ellazuljunk. Persze nem annyira, hogy detoxba vigyenek minket, csak annyira, hogy egy picit lebegjünk. :lol:
Vendég
 


Adri
Örülök, hogy jó volt a nyaralás!!! :D 8) Hát igen, az ember mindig így van ezzel, hogy a nyaralásból hazajönni nem igazán akar. :? Biztos, azért mert az ember a nyaralásig annyira kikészül, elfárad már évközben, hogy a nyaralás eleje mindig csak arról szól, hogy az ember kipihenje magát, a közepe, hogy elkezdjen egy kicsit magához térni, átérezni a szabadság illatát, majd amikor már teljesen átadná magát a semmitevésnek, az igazán jó érzetnek, haza kell jönnie.
És hazajönni jó, meg itthon is lenni jó, de persze nem ugyanaz, mint amikor az ember kimozdul ebből a szmogos, büdös, dugókkal teli városból.
Mesélj milyen volt a víz, mit csináltatok és milyen árak voltak?
Látom sikerült bejelentkezned HSG-re! :D :wink: Egy hónap múlva már mehetsz is a vérvételre, aztán maga a HSG már pillanatok alatt itt is lesz! :D
Jól írta Twist, nekem is a SOTE-n csinálták a HSG-t. Zokni kelleni fog, mert amikor az öltöző fülkében le kell majd vetkőznöd, akkor onnan az „űrhajós ágyig” abba kell majd a műanyag, steril padlón elmenni. Nekem mondjuk annó papucsot is mondtak, hogy vigyek magammal. De nem hideg a padló és nem kell járólapon kilométereket gyalogolnod az ágyig. :D
Kedi jól leírta, hogy hogyan fog zajlani a vizsgálat. :D Én mondjuk nem értettem, hogy miért kell függőleges helyzetből indulnia az ágynak?! :roll: Tisztára olyan érzésem volt, mint ha a Marsra való utazás előtti kiképzésen lennék. :lol: A vizsgálat végén még megértettem, hogy vízszintesből miért állítottak lassan függőlegesbe. Nyilván, ez nem kelj fel Jancsi vizsgálat, hiszen a vizsgálatkor egy jó ideig azért feküdni kell.

Vendég
 


Kedi
Köszönöm szépen, megkaptam az e-mailt és válaszoltam is rá!
:D
Mesélj, milyen volt a nyaralás, hogy éreztétek magatokat, milyen volt a víz :!: :?: :!:
Gondolom, folytatjátok a lakásfelújítást, még jön egy nagy hajrá a suli kezdés előtt nem? Habár azaz e-mail, amit átküldtél, azon a háttérben, a szobában, már készen van minden, nem?
Lakásügyben majd írok mindannyitoknak, hogy hol tartunk.
Örülök, hogy már nem fáj a fogad! :D A fogdokihoz sok sikert kívánok! :wink: Nekem is valamikor el kellene már mennem, de olyan gyáva vagyok! :oops: Múltévbe voltam és most is el kellene mennem........de nem nagyon van kedvem! :( Azt észrevettem már, hogy hüvi időben jobban szeretek elmenni, mint hőségben, sokkal fájdalomtűrőbben viselem a dolgokat ilyenkor. :D
Vendég
 


Twist
Nagyon aranyos a Manócskátok és milyen nagy már :!: :!: :!: :?: :?: :?: !!! Mekkora lehet súlyra?
A nemével kapcsolatban tényleg teljesen mindegy, hogy milyen lesz, a lényeg, hogy sikerült, problémamentes terhesség legyen a továbbiakban és egészségesen szülessen meg a picike! :D
Persze az ember, ahogy meghallja, hogy kislányt vagy kisfiút mondanak az uh-on egyből maguk előtt látják, hogy milyen lesz majd felnevelni, mint ahogy Te is írtad, hogy hogyha kislány lesz, akkor kis hosszú hajú lesz, megtanítod majd főzni stb. ha meg kisfiú lesz megtanítjátok majd bringázni stb. Ezeket szerintem mindegyik babát váró pár elképzeli, hogy milyen lesz ha ilyen és ha olyan nemű lesz. Hol ennek, hol annak örülnek, de végülis mindig arra jutnak, hogy a lényeg az, hogy sikerült és mindegy mi lesz csak egészséges legyen!!! :D :D :D

A férjem időnként szokta mondani, hogy milyen jó lesz majd ha fiúnk lesz, mert akkor elviszi majd pecázni, megtanítja mindenre. :D De ha kislányt lát az utcán (mert ismerősi körben inkább fiúk vannak), mint múltkor, amikor egy 3,4 éves kislány köszönt rá, hogy cokolom, egyből elolvad és mondja, hogy milyen aranyos lesz ahogy a tündérekről, királylányokról szóló mesét olvasok majd a kislányunknak. :D
Egyébként nagyon érdekes ez az egész, hogy vajon kislány lesz-e tényleg vagy kisfiú. Ugyanis egyik ügyfelünknek végig azt mondták, hogy kisfiúk lesz, aztán kiderült, hogy kislányuk lett. Nagyon örültek neki! :D
A terhes gondozáskor egyébként vérnyomásmérés és uh vizsgálat van vagy van kézi vizsgálat is?
Lakásügyben, a Fóti házzal kapcsolatban annyi van, hogy mivel lefoglalni nem tudjuk és persze azt se tudjuk, hogy ezt a lakást mikor adjuk el, egyenlőre állunk. :( Jó lenne pedig vagy hozzád vagy valamelyikőtökhöz közel lakni. :D
Lakásügyben írok mindannyitoknak.
Vendég
 


Surmi
Üdv. itt a csipet-csapatban!:D Gyere, szívesen látunk!!! :D
Vendég
 


Mmzsó
Látom, szépen haladsz a vérvétel vizsgálatokkal és már az LH tesztnél tartasz, ez klassz! :D :wink:
Tényleg, hogy is kell a tesztet elvégezni? Arra emlékszem, hogy egy csomagban 5 db van és valami táblázat és ciklus alapján kell kiszámolni, hogy mikor kell elvégezni. :roll:
Azon gondolkodtam, hogy kövi ciklusban lehet, hogy veszek egyet és megpróbáljuk még egyszer aszerint az akciót, hátha sikerül spontán is! :D
Szerintem nagyon jókor voltatok együtt, várjuk a 2 csíkos híreket! :D :wink: :D
Gratula a laptetőhöz :!: :!: :!: :D
Vendég
 


Rena
Mi újság, meló és lakásfelújítás ügyben?
Gyere mesélni, kíváncsiak vagyunk nagyon! :D
Főnököd még mindig olyan házisárkány, a fal kiütéssel, hogy álltok?
Vendég
 


Mi jól vagyunk, megvagyunk.
Nemrég megnéztünk egy lakást Erzsébeten, ami igaz fel volt újítva, de valahogy mégsem jött be. :( Anya találta az egyik újságban a hirdetést, felhívtam és vasárnap ki is mentünk a férjemmel megnézni. Egy téglaépítésű ház legfelső emeletén volt ez a felújított lakás, amihez még egy autótároló is tartozott.
Szépnek, szép volt a lakás, de.......
A srác, akié a lakás volt, alig jutott szóhoz, mert mindent a barátnője mondott el. :? A nagyszobába állva mondtuk, hogy milyen szép a lakás és a függönyre nézve a csaj egyből közölte velünk, hogy ezek nem sima függönyök ám, hanem 80 e forintos függönyök. (ÉS???) Mi láttuk a férjemmel, hogy milyen szép az a függöny, de lehet, hogyha mi vettük volna meg a lakást egyből levettük volna és egy sima 5000,-Ft függöny is tetszett volna nekünk. :D Végül a lakás bemutatását nem a srác, hanem a csaj mondta el, aki végig úgy beszélt a beépített szekrényről, a konyháról, a fürdőszobáról, mintha ennél jobb nem is létezne.
Tisztára úgy jött le az egész, mintha mi egy hirtelen göröngyös v. alsóvalagpusztáról származó emberek lennénk, akik egy kis kunyhóban élik a mindennapjaikat és ebben a lakásban végre a fejlődő új dolgokat tapasztalhatják, láthatják meg. :evil:
A fürdőszobájuk kicsi volt, igaz felújított volt, de Kediéké jobban tetszett, sokkal szebb volt, szerintem!!! :D
Na de kocsi tárolóról se feledkezzünk meg, ami a háztól 1 utcányira volt egy olyan kerthelyiségen belül, amit 2 oldalról is meglehetett közelíteni. 10 cölöp le volt verve a földbe majd arra egy stabilnak nem mondható hullámtető volt feltéve és azalatt állt egy, két kocsi. :? Mondta a srác, hogy igaz ez nem egy önálló garázs, de mégis be lehet valami alá állni, ha esik az eső vagy jégeső van. Megnéztük a tetőt, de olyan labilisnak láttuk, hogyhogy ha beállnánk alá, akkor az első eső csepp után lehet, hogy maga tető rá is zuhanna a kocsinkra. :evil:
Szóval megnéztük szép volt, de nem költöznénk oda :!:

Hazajöttünk és felhívtam Anyát, aki kihangosított, hogy a férje is hallja, hogy elmondjam milyennek találtuk a lakást. A lakás helyiségeit az előző lakásaink helyiségeihez hasonlítottam és mondtam, hogy tetszik, de nem költöznénk oda. Mondtam a vezetékeket is, hogy azt megkérdeztük a pártól, hogy mikor lettek kicserélve és azt mondták nem tudják?
Na most ez csak azért érdekes, mert a fiú először a szüleivel, majd utána csak nővére és végül ő meg a barátnője lakták a lakást, így nem lett volna nehéz kicsit visszagondolni, hogy mikor is melyikük ott lakása alatt történtek meg a vezetékek kicserélése?!
De nem tudták megmondani, nekünk pedig ez fontos!!! :D
Erre Anya férje, aki mint kiderült éppen rossz passzban volt, azt mondta, hogy hogyan fogom tudni, ha lakást megyünk el nézni, hogy az eladó igazat mond, hogy mikor volt víz és villany vezeték csere? Kivésem a falat mindenhol??? :shock: :shock: :shock: Mondtam, hogy nem, de mi mondjuk a most és előző lakásuknál nem hazudtunk, hogy mikor volt a felújítás. Hiszen, ha valaki feláll a létrára és megnézi a villanyvezetéket egyből rájön, hogy jó vagy sem :!:
Akkor ugye nálam még az is betette a kaput, hogy a kezdeteknél, amikor Anya megtalálta a hirdetést az újságban, a férje felhívta a hirdetőket, hogy meg e van még a lakás, amivel még nem is lenne baj. De! Azt mondta, hogy a lányának ( :?: :?: :?: :shock: ) keres lakást! :evil: Én nem vagyok a lánya, hanem a feleségének a lánya, nagy különbség :!: :!: :!: Neki van lánya, akivel mióta anyával megismerkedtek egyszer sem találkoztunk vele, mert már rég önálló, magával foglalkozó életet él. Én nekem szimpatikus Anya férje, de nem az apám :!: Nekem van, volt apukám :!: :!: :!: :(
Akkor volt ez a vezetékes dolog, aztán meg amikor befejezni akartam már a beszámolót úgy kérdezett rá a lakásvásárlására, hogy kell vagy nem kell, mintha egy zöldségről lenne szó a piacon. :evil: Nem szokott velem ideges vagy ingerült lenni, de most mégis olyan nem is tudom, hogy beszélt velem. Mondtam neki, hogy nem kell, ezt a lakást nem vennénk meg :!:
Erre, hogy mégis mit gondolok, hogyan fogunk így valamit is találni, ha mindenbe belekötök :?: :!:
Na, ekkor Anya szólt neki, hallottam, majd mondtam, hogy előtte két nappal 7. 5 M. néztünk lakást, ami totál le volt lakva mégis mi azt láttuk benne, hogy milyen jól fog kinézni ha felújítjuk majd. De sajna ott a ház volt labilis, ezért nem mentünk volna oda.
Mondtam Anya férjének, hogy nem hajt minket a tatár, minden lakásnak és háznak van valamilyen hibája, de ha esetleg nem találunk valamit, amikor már innen is el kell mennünk, megoldjuk! Egy, két barátunk szól, hogy mehetünk hozzájuk. :D És természetesen, amint van pénz a kezünkbe mi csak a lakáshirdetésekkel fogunk foglalkozni éjjel-nappal és csak azon leszünk, hogy mi is végre a végleges helyünkre kerüljünk.
A másik meg, hogy mi tényleg egy gyönyörű, szép lakást adtunk el, ami tényleg tipp-topp volt, de nekem nincsenek nem tudom milyen elvárásaim, vagyis olyanok, hogy a leendő lakásunk olyan legyen mint az, csak kicsiben és olcsóbb fenntartásúban, mert ha nem akkor nem is költözünk. De én azt mondom, egy lakásvásárlás nem mindennapi dolog, tehát jól meg kell gondolni, hogy az ember mire adja ki a pénzt és hogy hova, milyen fenntartású lakásba költözik. Nincs igazam?
Ebbe a nagy válságba, meg különösen meg kell nézni, hogy mire adja ki az ember a pénzt!
Nagy csönd lett a beszélgetés végére, Anya mondta, hogy igazam van, majd amikor Anya idebent volt, mondta, hogy a férje rossz passzban volt, de egyébként Ő nagyon szurkol, hogy mi jó lakást találjunk majd magunknak. :D Aztán később ezt a férje is elmondta, sajnálja amit mondott és mint kiderült a beszélgetés előtt anyós problémák voltak a napirendi ponton. :?

Múlthétvégén ismét megnéztünk vagyis megakartunk nézni egy kisházat a XV. kerületben és már ott is voltunk, az ingatlanosra várva, de éppen az orrunk elől vitték el, így szinte meg se tudtuk nézni, csak kívülről. :evil: Nagyon szépen nézett ki! :D
Vendég
 


A mi lakásunk eladásával kapcsolatban, jelen helyzetben 2 komoly érdeklődő is van, akik várhatóan elvileg a napokban árajánlatot is fognak tenni. A kiköltözés ideje itt is 60 nap, akárcsak ahogy a másik lakásunknál volt, de ha előbb kell elhagynunk a lakást, azt is igaz nehezen, de meg tudjuk majd oldani. :D
Eddig mondjuk mindkét banda hallgat, pedig már kezdek idebent teljesen begolyózni! :(

Képzeljétek ma elutazunk egy kis szabira, mert szombaton már jövünk is vissza, de annyira örülünk neki! :D :D :D Teljesen kivagyunk, az én koncentráló képességem már sehol sincs, érzem, hogy nagyon elég volt már mindenből!!! A férjem is tök kivan, alig várja már, hogy el mennyünk innen és egy kicsit csak ketten legyünk.
Szalajkára megyünk ahol Anyának van egy egy hetes nyaralási időszaka és Anyáék csak szombattól máig akartak lenni, így azt mondták mennyünk le erre az igaz nem sok napra és pihenjünk egy kicsit.
Nagyon szép hely, lehet fürcsizni, kisvasutazni az erdőben, kirándulni és hát ami a legfontosabb nem kell dolgozni!!!! :D
Vendég
 


Na, eldugultam, mert látom mindjárt elérem a hozzászólásaimmal a 41.-dik oldalt! :)

Lehet, hogy a mai napfolyamán még beköszönök, de az út előtt még sajna
Kép kell :!: :(
Vendég
 


Röpcsi,
Szalajka-völgy nagyon szép,érezzétek jól magatokat,gyűjtsetek erőt a lakásügyekhez(meg anyukád férjéhez).
Az LH-t úgy kell használni,hogy tényleg ott a táblázat,az én 29 napos ciklusommal 12.nap kezdtem.24 óránként kell használni és amikor pozitív,aznap vagy másnap kell együtt lenni.
Megjegyzem,mi eddig is az esetek többségében jókor voltunk együtt,mégsem lett baba,de azért persze hátha most...maradt 2 kazettám,jövő hónapban is felhasználom őket,ha kell.
Vendég
 


Röpcsike, na végre, hogy vagy!!!:)

A terhesgondozás olyan, hogy először megnézik a leleteimet, aztán manuális vizsgálat (megnyomkodják a hasamat és műszerrel méhszájvizsgálat van), aztán UH vizsgálat (ilyenkor integet manócska). Ekkor hívják be a páromat, és úgy magyarázzák, hogy mit látunk, hogy ő is lássa. Aztán kapunk egy fotót "a családi albumba":)
Végül súlymérés és vérnyomás mérés. Aztán még negyed óráig beszélgetni szoktunk, kapok beutalókat és ennyi. Egy úgy fél óra, minden kérdésemre választ kapok és mindig elégedetten távoztam eddig:)

Röpcsi: Erzsébeten téglaház? Tök jó! Onnan főleg lakótelepi lakásokra emlékszem, már amikor busszal voltam arrafelé. Nem is esik annyira ki, HÉV is jár oda, busz is, nem rossz.
Szerintem az eladó csaj fel akarta vinni az árat, azért mondta, hogy mennyi jó a függöny, meg a berendezés. Úgy szokott zajlani az eladás, hogy a vevő lehúzza a lakást, hogy erre is kell még költeni és arra is és emiatt olcsóbban szeretném megvenni. Az eladó pedig hüledezik, hogy ő azért szeretne ennyit és annyit kapni a lakásért. Szerintem az alkudozást akarta megelőzni a dicsekvéssel.

Szerintem anyukád férjének stílusát nehéz megszokni. Egy apát elfogad az ember akkor is, ha morcos. De azért egy később beházasodott embert gondolom, hogy nehéz lehet elfogadni. (Bocsi, de ahogy így olvastam, szerintem tök aranyos volt, hogy azt mondta, hogy a lánya vagy, ez kedveskedőnek hangzik..... de én nem voltam még ilyen helyzetben, nem szeretnék nagy butaságokat mondani, nem ismerem az érzéseket ilyenkor. Ne hari rám!!) :oops:
Továbbolvasva látom, hogy igencsak türelmetlen volt veled és ingerült és helyettetek akarja intézni a dolgokat. Talán ő hamarabb, gondolkodás nélkül szokott lakást venni, de be kell látnia, hogy ha már vesztek lakást, akkor a legjobbat szeretnétek megvenni. Szerintem nem kéne beleszólnia.
Ja, most olvasom, hogy pont egy veszekedésük után telefonáltál oda, akkor ezért volt ingerült. Érthető akkor már!

Kellemes pihenést kívánok neked! Remélem, hogy a hasad nem fáj már, hányinger nincs. Nagyon aggódtam érted! És a sok idegeskedés után jót fog tenni a pihi, az biztos:)
Ó, kár, hogy a Fóti ház ilyen nehéz eset! De ha Fót, Veresegyház, Vác vagy Gödöllő lesz a nyerő, csak szólj:)


Csajok, képzeljétek milyen klassz dolog történt tegnap:) A párom megvette a parkettát a gyerekszobába. A festéket együtt fogjuk kiválasztani, a genetikai UH után (amikor megtudjuk biztosra a baba nemét). És a 4 napos ünnepen jönnek a barátai is és együtt megcsinálják a gyerekszobát. De jó! Nagyon meg vagyok hatódva és boldog vagyok:)

Kedikém: e-mailemet megkaptad? Ajánlatomat elfogadod? :wink:
Úgy érzed, hogy most nem sikerült a spontán babó? Hát még nincs piri, még lehet szorítani:) Tudod, sosem lehet előre tudni.
Remélem, hogy Murber doki kinyaralta magát és teljes erővel indul neki a "babák beköltöztetéséhez"!

Csajok, mindenkinek idén beköltözik a babája, érzem!:) Jó előérzeteim vannak az év második felére:))
Vendég
 


Na, még itthon vagyok, pakolok! :? Látom mindjárt esik, hát ez klassz! :evil:
Remélem nem kell majd egy papírra napocskát rajzolnom, hogy napot lássak.
Vendég
 


Röpcsike, hát nyaraláshoz nem ideális az idő. De legalább sokat lehettek a szobában és készülhet a kis Röpcsi:)
Vendég
 


Drága vagy, kedves Twist, köszi! :D

A babaszoba biztosan nagyon édes, aranyos lesz!!! :D

Mentem Csajok, mindenki vigyázzon magára és a kismamink is a pici babára :!: :D
Vendég
 


Sziasztok!

Mmzsó

Igen, eléggé fáj a menzi ha endód van! :( Én már a végén 4 db 550 mg-os Apranaxot vettem be, most csak egyet, de azt is azért hogy éjszaka tudjak pihenni, ne forgolódjak állandóan!!!!!

De jó lenne ha spontán összejönne most nektek a baba!!!! :wink: :D Drukkolok!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ne félj, Murber nem marad munka nélkül, vagyunk még egy páran akik rá számíthatunk csak!!!! :wink: :(

Röpcsi

Olyan aranyos vagy, ez a hsz-od olyan szíven ütött, hogy itt pityeregtem magamban!!!!! :wink: :lol: :( :? Remélem tényleg hamarosan én is a karomban tarthatom a kisbabámat!!!! :wink: :D
Ha spontán sikerült volna az első két baba, akkor nem lennék ilyen depis, de sajna ők is stimus babák voltak, és úgy látszik én nem vagyok az a discopi@a, aki jól benyal, és az első pasival lefekszik aki az útjába kerül és rögtön terhes lesz!!! :shock: :(
Ezért reméltem hogy a sors kegyes lesz most már hozzám, és ennyi megpróbáltatás után végre tudok egy kétcsíkos tesztet is mártani, nem folyton az egy csíkot látom rajta!!!! :cry: :cry: :cry:
Hőmet is csak a végén mérem, hogy tudjam hogy reménykedhetek vagy meg fog jönni!!! :?

Anyukád férje elég furcsán viselkedett! :shock:

Jó pihenést nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Azért a házvásárlást ne kapkodjátok el, főleg meg hogy lesz tető a fejetek felett akárhogy is alakul!!!!! :wink: :D Majd megtaláljátok álmaitok házát, és nagyon örülni fogtok, hogy pont ilyenről álmodoztatok!!!!!!!!! :wink: :D

Kedi

Örülök hogy elmúlt a fogfájás!!!!!! :wink: :D
Útáloooom ha fáj a fogam!!!! :evil: :evil: :evil:
Várom majd a privit!!!! :wink: :D
Ne is gondolj rá hogy vissza jön az endó!!!!! :wink: :wink: :wink:


Twist

Ez tényleg klassz hogy a barátok segítenek nektek, nagyon rendes tőlük!!!!!!!!! :wink: :D :D :D
Nekünk sárga a leendő gyerekszoba, és a párom mondta hogy még élénkebb sárgát kellett volna választani, mert amikor megszáradt már nem volt olyan erős!!! Pedig déli fekvésű a szoba, és tényleg nagyon vidám!!!! Már alig várom hogy képeket, kiegészítőket vegyek bele!!!! :wink:
Kiegészítőkkel, kék mintás függöny, vagy rószaszines, vagy bordós kiegészítőkkel pedig lehet lányos, avagy fiús szobát csinálni belőle!!!!!

Rena, Adri???????????

Képzeljétek! :D Tegnap felhív a sorselemzőm, hogy adjam már meg neki a pontos születési dátumomat, helyet, időt!!!! :shock: :? Mondom mire kell az neked????? :shock: Azt mondja délután megy az asztrológushoz és vele is meg akarja nézetni a babát!!!! :wink: 8) De arra kérne hogy ma délután csörögjek már rá hogy mi van!!!!! :wink: Hát alig vártam hogy délután legyen........!!!!! :wink: :D Felhívom, mondja hogy igen lát babát, de én vagyok az aki "fejben" gátolom az érkezését, és nem tudja hogy mi lehet az!!!! :shock: Kérdezte persze szegény Edinát hogy Anyukámmal milyen a kapcsolatom??? Ő szegény mondta hogy nem tudja!!!!
Erre mondta az asztrológus hogy tudna segíteni, viszont ugye csak akkor tud segíteni ha személyesen találkoznánk és pár kérdésére válaszolnék hogy biztosabb képet tudjon mondani.
És Edina mondta hogy 1 óra 1500 ft!!!! :wink: :D, és ha érdekel akkor jövő héten eljön a csaj úgy néz ki szerda, csüt. és pénteken, és beír ha akarom!!!!! :wink: :D Naná hogy akarom! :lol: :lol: :lol:

Nem állunk valami fényesen anyagilag, de úgy gondolom hogy 1500 ft-ot rosszabb helyre is elkölt az ember!!!!! :wink: :D Természetesen apának nem mondok semmit, mert ő alapból hülyeségnek tartja az ilyesmit!!!! :wink: :lol:

Majd meglátom! Lehet úgy jövök el, hogy kidobtam 1500 ft-ot, de lehet úgy, hogy tökre megérte!!! :wink: :D

Viszont én halkan megsúgom talán tudom hogy mi az a gát amit én szabtam és nem tud jönni a baba!!!! :( :oops: :( :oops: Ha úgy van ahogy érzem és gondolom, majd megírom!!!!! :wink: Viszont akkor már tényleg valami pszichológiát kéne tanulnom, mert a barátnőm szerint is egy pszicomókus veszett el bennem!!!!! :lol: :lol: :lol: Csak mást kianalizálni könnyebb, magunkal szemben kicsit elfogultak vagyunk!!!! 8) :( :lol: :oops:
Vendég
 


Drága Ditke!!

Átjöttem megnézni mizu!!!
És hát sajnálattal látom.................... :cry: :cry: :cry:
Mit is mondhatnék?????????????
Kép

Kép
Kép
Kép
lamásza
 
 


Ditke, de rendi a sorselemződ, hogy komolyan segít neked és hogy az asztrológussal is megbeszéli. Pont olyan, mint egy igazi barát, aki segíteni akar. De rendi!!!!

Na, mesélj majd délután, hogy mit mondott és mi a gát benned. Drukk,hogy szünjön meg a gát és költözzön be a baba inkább:)
Vendég
 


Lányok,
volt már valakinek vizsgálata arra nézve,hogy termel-e antitesteket a spermiumok ellen?Erre is rá fogok kérdezni. :roll:
Vendég
 


Hú, Mmzsó, ezt sajnos nem tudom, hogy nálam nézték-e :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Hát mmzsó én se tudom nézték-e nálam :roll: :?:
Csajok ma tartok a 21.napon és ugy de ugy begörcsölt a méhem összerándolt még mindig fáj......mint amikor pém van..... :roll:
szerintetek mitől lehet:?: :?:
puszi mindenkinek :!: :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Badró,
nem tudom :roll: remélem,hamarosan elmúlik!Mennyire szabályos a ciklusod?Nem lehet,hogy most volt péd?
Én meg holnap megyek 2.vérvételre.Most már kicsit sajnálom,hogy felújítás van az urológián,kíváncsi lennék már a férjem eredményére 8)
Vendég
 


Sziasztok!

mmzsó,28 naposak....
ma is érzem csak tompán,mikor leülök nyujtózok megyek...stb
többiek :?:

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok!

Ma haza is érkeztünk!
Dióhéjban annyit, hogy szerdán és csütörtökön kb. 3 óránként esett az eső, de azért kirándulni el sikerült mennünk. A mikim viszont sajnos megjött amire számítani nem számítottam, így a mai fürcsizést kilőttük. :?
Kicsit fáradt vagyok mert hónap elején, hónap közepén és most a hónap végén is megjött. :oops:
Vendég
 


Adri
Ha nem érzed magadat jól, akkor szerintem nyugodtan bemehetsz a klinikára. Nem tudom mi bajod lehet???
Annyit tudnék még tanácsolni, hogy van egy honlap ahol rendelni szoktak este dokik és ha akarsz akkor kérdezhetsz tőlük.
Vendég
 


szia röpcsi, megírod a honlap címet...
de nem vészes a fájdalom.... :wink:

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri küldtem egy privit! :D
Vendég
 


köszi :lol:

Kép
Adri
badró1
 
 


Adri,
jobbulást! :wink: Majd írd meg,milyen választ kaptál!

Röpcsi,
ez durva nagyon!Egyél sok vastartalmú ételt,vagy vas+c pezsgőtablettát,nehogy megártson a nagy vérveszteség.
Örülök,hogy azért a rossz idő ellenére találtatok jó programokat!

Nekem reggel volt a 2.vérvétel,másodjára sikerült is,elsőre hiába forgatta bennem a tűt az asszisztensnő,nem jött a vér.Mindig ez a cirkusz a vénáimmal,jól feladom nekik a leckét!Fő,hogy sikerült,kíváncsi vagyok,mi lesz a terhelésesnél,azt ugyanis egy korábbi műtét miatt csak a bal karomba kaphatom,az ottani könyökvéna viszont katasztrófa..megpróbálom rábeszélni,szúrjon nyugodtan a csuklómba.Különben elsőre mindig olyan mufurcnak tűnik az a nő,pedig kedves és segítőkész,csak elsőre ijesztő.. :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy már megint eltűntem,de most már többet tudok majd jönni mert mától szabin vagyok 2 teljes hetet!!Most megyünk nagybevásárolni de ígérem délután visszaolvasok és írok.

DE a számomra legjobb hírt muszáj elmondanom nektek:LESZÁMOL A FŐNÖKÖM!!!!!!!Irtóra örülök neki!!
Kép

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Twist

Jövő szerdán megyek az asztrológushoz!!!!!!!! :wink: :D
Jól vagytok, minden rendben!!!!?????? :wink: :D

Röpcsi

Sajnálom hogy megint megjött!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:
Azért remélem tudtatok pihenni, és kikapcsolódni!!!!????
Nem lehet hogy az IR-es bógyi kavarta meg ennyire a ciklusod???? :shock: Nem tudsz az endokrinológustól rákérdezni???? :wink: :shock: Ez tényleg furcsa!!!!!!!! :shock: Valami nagyon nem kerek nálad!!!!! :( :cry:

Kedi

Mi volt a fogdokinál? Hazajöttél már????? :wink: :D

Rena

A szenya főnök fog leszámolni???????? :D :D :D Ekkora örömhírt!!!!!!!!!!! :D :D :D Majdnem felér egy pozitiv hcg-s tesztel!!!!! :D

Mmzsó

Nekem nem csináltak ilyet, de hallottam hogy más kórházban pl. igen(pl.Schöfi).
Sajnálom hogy nincsenek túl jó vénáid és így megszenvedted a vv-t!!!! :( :( :(

Adri

Hogy vagy??? Fájdogálsz még?????
Ciszta, gyulladás is lehet!!!! Vagy késői pé??? :shock: Egy doki nem ártana ha megnézne!!!!! :wink:


Csajok nem tudom leírjam e, de olyan dolog történt velem tegnap..............!!!!!!!!!!!! Tisztára hülyének fogtok nézni, de már kezdem azt hinni hogy tényleg az is vagyok!!!!! :shock: Legfeljebb nem jövök ide többet!!!! :lol:
Tegnap volt egy Royal Sales termékbemutató, amire egy volt kolléganőm hívott, el is csaltam a barátnőmet akivel sikerült kibékülnünk egy ideje!!!! :wink: :D
Szóval volt ott egy nő aki tartotta az előadást, majd amikor átvette egy másik a szót, az emberek ehhez az első nőhöz "járultak"!!!!! Kérdem ki ez?????? Azt mondják Gyógyító, léleklátó!!!!!!!!!! :shock:
Majd egyszer csak odajön hozzám az egyik menedzser csaj hogy menjek már oda a gyógyító asszonyhoz!!!! :shock: Mondom én?????????? :shock: :shock: :shock: Azt mondja IGEN!!!! Odamentem zavarban voltam, bemutatkoztam neki, és mondja hogy szeretné levenni rólam a női átkot!!!!! :shock: :shock: :shock: :oops: Azt mondja biztos észrevetted hogy többször is rádnéztem előadás közben???? Mondom igen észre vettem!!!!!
Csajok olyan furi volt az egész!!!!!!!!!!!!!
Majd leültetett és a nyakamon nyomkodta erősen, és fogta a homlokom, ezt mondkét oldalt, rátette a méhem környékére a kezét, és kéárdi fiút vagy lányt szeretnék, mert ő osztja a babát!!!!! Mondtam hogy mindegy!!!!!Aztán jött egy csaj akivel együtt jöttek, és mondja neki a léleklátó hogy egy női átok volt rajtam hogy soha ne legyen kisbabám!!!!! :shock: Húúú, mondj a csaj!!! Kérdem, hogy lehet e tudni hogy ki volt ez a személy aki elátkozott engem????? Azt mondta tudja, és tudja hogy én is szeretném tudni, de jobb ha nem tudom, csak annyit mond ismerem!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :evil: :shock: :oops: :? Még a tédhajlatban is megnyomkodta a meridián pontokat (lehet nem jól tudom)!!! Adott egy szerencse talizmánt is hordjam, mert akkor ez az illető nem tud nekem majd ártani megint!!!! És szedjük a párommal a Maca+Guarana tabletta E-vitaminnal, ez az ő termékük.

Megértem ha ezek után nem akartok majd itt látni, de muszály volt leírnom, mert ez annyira fura eset hogy még nem találkoztam hasonló élménnyel!!!!!!!!! :shock: :?

De őszintén írjátok le hogy mit gondoltok rólam!!!!! Tényleg meghibbantam???????????? :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Ditke,
semmiféle rossz véleményem nincs rólad,nehogy félreérts!De akik ezt csinálják veled,azokról annál inkább! :evil: Két okból is haragszom rájuk.Az egyik,hogy valószínűleg sarlatánok és kihasználják az emberek hiszékenységét illletve azt,hogy kiszolgáltatott vagy a beteljesületlen vágyaid miatt.
Valószínűleg az a nő megtudta valakitől,hogy milyen problémával küzdesz,és jól eljátszotta a gyógyítót...
A másik:démonok,szellemek lehet,hogy léteznek,de nem hiszem,hogy célravezető velük barátkozni.
Nekem már akkor is ez volt a véleményem,mikor a sorselemzőről írtál,megmondom,ha már ilyen őszintén beszélünk.Nem hiszem,hogy egy másik ember belelát az ember jövőjébe,sorsába.Szerintem ezt úgy oldotta meg a Jóisten,hogy ne tudjuk előre a sorsunkat.Nem is lenne jó.Amikor én rákos lettem,valahogy kaptam a dologhoz annyi erőt,hogy magam is és a környezetem is elámult rajta.Akkor kaptam,amikor szükségem volt rá.De ha nekem valaki előre megmondja,mi vár rám,hát én teljesen összeomlottam volna!Védelemből nem tudjuk előre a dolgokat,nem kiszúrásból,ha most elviselhetetlennek tűnik is.
Hát nekem ez a véleményem,én egyedül a Teremtő és a Murberék
segítségében bízom.Remélem,nem bántalak meg és nem érzed kioktatásnak,amit írtam.

Nagyon-nagyon szorítok neked,Ditke,hogy mielőbb révbe érj egy kis tündéri babucival!
Vendég
 


Halihó, újra vagyok! Jó sokat írtatok, igyekszem összeszedni magam és két ablakpucolás között jövök. Már nem kínoz a fogfájás, fog dr. megoldotta, betömte pikk-pakk. Egyéb kalandjaim is voltak, meg gondolom nektek is, szóval visszaolvasok és írok még!
Mindenkinek szép vasárnapot!
Vendég
 


Sziasztok!

Hát Ditke nem semmi mik történnek......én is hiszek ilyenekben :!: :roll: :wink:
Nem írtam a dokinak...csajok pém van a baloldalon.....de ilyen későn nagyon elhúzodott....ugyhogy beleadunk mindent :lol: :lol:
Többiek :?: :?: Twist már rég voltál :?:
puszi

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok! Elnézést, nagyon lusta voltam netezni, de minden okés.

Ditke, szerintem ez nagyon izgi, ami veled történt!:) Hátha tényleg levették az átkot, meglátjuk majd, hamar kiderül:)

Röpcsi, nagyon sajnálom, hogy megint megjött. Most már aztán segíthetnének a dokik, mert ez nem normális, teljesen össze van kavarodva a ciklusod, ugye? Szegénykém!:(((

Rena, szívből gratulálok, hogy a főnököd elmegy, micsoda csodálatos hír:))))))))))))))))))))))))

Mmzsó, szegénykém, megszenvedtél a vérvételekkel, de nagyon szépen haladtok, tarts ki még egy kicsit!

Adri, még lehet az is, hogy beágyazódásos fájdalmad volt. Mit szólsz hozzá:)?

Kedi, drága, ha lesz időd, akkor majd küldjed el légyszi nekem is a nyaralós fotókat. Még nem jöttek át.

Puszi mindenkinek, megyek dögleni a tévé elé, olyan jól esik.)
Vendég
 


Twist,bárcsak az lenne....az lenne a csoda.... :lol: :lol: :roll:

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok!

Mmzsó

Nem haragszom hogy leírtad hogy te mit gondolsz, azért is írtam hogy őszintén válaszoljatok!!!! :wink: :D
Bár megmondom őszintén hogy nekem is megfordult a fejemben hogy esetleg ez a látó asszony csak hókusz-pókuszolt!!! Viszont az is lehet hogy nem!!! :? :shock: Nem tudom!!!!
Velem már történtek megmagyarázhatatlan dolgok, és ezért nem azt mondom hogy "hiszek" hogy vannak ilyenek, de képes vagyok felfogni, feldolgozni, hogy lehetnek!!!!!!!!!!!!
Viszont azt érzem hogy hinni mindenkinek kell, ki Istenben, ki az orvosában, ki saját magában, de hinni mindenki hisz valamiben, még ha nem is vallásos akkor is!!!!!
A sorselemző pedig a lehetőségeket tárja fel elém, és én élek vele, vagy nem!!!!!!!!!!!!!!! A sorsunkat mi irányítjuk, és ezt mindig el is mondja!!!!!!

Kedi

Szia!!!!!!!!!!!!!! Örülök hogy meggyógyított a fogdokid!!!!! :wink:
Kalandok????????? Gyere és mesélj!!!!!! :wink: :D

Adri

Akkor most drukkolunk a spontán, lustácska bébihez!!!!! :wink: :D :lol: Ilyen sokára pét????? :lol: :lol: :lol:

Twist

Olvastam a blogodat hogy sárga festéket vettetek, szerintem nem bánjátok meg meglátod!!!!!!! :wink: :D Gratulálok a betöltött 18. héthez!!!! :D
Hamarosan érzi majd Apácska is Manócskát, és nagyon imádni fogja majd hogy mocorog, rúgdos!!!!!!!!! :wink: :D

Hamarosan kiderül majd valóban hogy ezt azt átkot levették e rólam, de az orvosomnak fogom elsősorban tulajdonítani, és nem fogom tudni hogy ez most az átok levételtől van, vagy hogy a dokimnak köszönhetem!!!!! :? Bár akkor már szerintem nem ez lesz a legfőbb gondom hogy kinek köszönhetem majd a babám!!!! :wink: :D
Viszont lehet hogy ha megszületik a kisbabám, majd felkeresem ezt az asszonyt, és majd ha csinál nekem második babát, akkor lehet hogy elhiszem hogy neki volt köze az első szülöttemhez is!!! :wink: :lol:
Remélem nem túl zavaros, de bulizni voltunk az éjszaka, reggel meg kellni kellett mert apa is ment melóba, nekem meg főznöm és vinnem kellett neki az ebédet, csak délután feküdtem le egy kicsit, de én és a vérnyomásom elég sokára találtuk meg egymást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jujj, olyan jókat írtatok, míg nem voltam, csak pislogok, ennyi infót be sem tudok fogadni!

Ditke, mindig olyanokat írsz, hogy arról csomó minden eszembe jut. Az ilyen látó nénikkel kapcsolatban fenntartásaim vannak, de bizonyos dolgokat el tudok fogadni. Leginkább azzal tudok azonosulni, amit Dahlke is írogat, meg Emma is ezt a vonalat képviseli, hogy a lelki bajaink jönnek ki testi problémákban, attól függően, hogy mi a lelki oldal. Volt már ilyen írásod, hogy olyan kis tűzről pattant vagy, s a mostani feladatod, a babásodáshoz vezető út int téged türelemre. Na, erről még fogok írni neked, mindig elgondolkodtatsz Ditke! Van egy barátnőm, endometriózisa volt, meg is műtötték, aztán újabb műtét helyett látó-gyógyító nénihez jár, aki ilyen angyalokkal foglalkozik. Na, az angyal része tetszik nekem is!

Twist, még nem küldtem nyaralós képeket, de hamarosan....előtte majd küldök szőnyegezős képet! Érdekes lesz nagyon!

Adri, ha van pé, akkor hajrá! Drukkolok!

Rena, fantasztikus hír a főnöködről! Rem. mostantól szép nyugiban tudsz melózni. Előtte jó pihenést, szabadságot! Lakással hogy álltok?

Röpcsi, köszi a zöld üzit, igyekszem írni majd.

Mmzsó a vérvételeket letudtad? További teendők? Már lehet őket hívnod időpont miatt?

Nekünk az elmúlt napok érdekesek voltak. Kedden szőnyegeztünk a szobában, szerdán dolgoztam, csütin fog dr.-hez mentem,pénteken megjött a menzim. Szombaton pedig bútorszállítottunk vidékről. Először nálunk szedtük fel a szekrénysort, majd a páromékhoz mentünk a fuvarossal, onnan az ülőgarnitúra, tv-szekrény, tv stb jött. Elindultunk Bp.-re, majd lerobbantunk. Kiesett vmi csavar a kocsiból és nem indult. Valahogy a férjem és a sofőr úgy bőfél óra alatt megbütykölték és így visszaértünk Bp.-re. Már nagyon kész voltam, de estig pakoltunk. Még most sincs minden a helyén, de már egyre jobb a helyzet.

Ha visszaolvastam mindent teljesen még jövök, de lehet, hogy már csak holnap, mert ma reggelről kitisztítottuk az ülőgarnitúrát, aztán ablakot pucoltam, mostam, takarítottam, virágokat ültettem, stb. szóval elfáradtam.

Üdv mindenkinek!
Vendég
 


Közelít a laptető........ :wink:
Vendég
 


Szia Kedi!

Pirit sajnálom!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:


Örülök hogy ilyen jól haladtok most már, már látni az alagút végét ugye????? :wink: :D
Húúú, nem is csodálom hogy elfáradtál, hiszen annyi mindent csináltál!!!!!!!!!!!!!!! :D :wink:


Elgondolkodtatlak :?: :?: :?: Ez jó vagy rossz értelemben :?: :?: :shock:

Kíváncsi vagyok a te véleményedre is!!!!!!!! :wink:
Vendég
 


Helló Mindenkinek!

Ditke, érdekes amit írtál, próbálom összeszedni a gondolataimat, úgy, mint az előző hozzászólásomnál amelyik szíven ütött. :roll:
Vendég
 


Csinálok egy új vonalzót! :D
Vendég
 


Na, hát még nem találtam vonalzónak valót! :(
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?