Sziasztok!
Hú, képtelen vagyok sűrűbben jönni, tegnap egész nap csomagoltam össze a 2 nagyfiút, mert apjuk este vitte Őket a Balcsira, hétfőig ott lesznek anyósomékkal.Annyi dolgom van, Csabinak keídődik az iskola, sok dolgot kell még vennem neki, Lehel meg most kerül oviba, úgyhogy neki is rohangálni kell ezért-azért. Közben meg eléggé ég a gyomrom, de csak kicsit émelygek, viszont egész nap aludnék...
Kedden voltam dokinál, manócska 9+2-nél 9 hetes+ 4 naposnak mérődött.
Szóval jól van, mocorog, szép nagyot nőtt, CRL:26mm már.
Az én dokim elhiszi, hogy június 13-án fogant bébike, most kell kérnem időpontot a Bolgárkerék u.-ba, 24-25-ére, a 12. heti szűrő uh.-ra. Sajna nem a dokim csinálja ezt most, mert szabin lesz, de úgy nézem, Tmmermann dokihoz megyek, Ő pedig nagyon jó szemű uh-os orvos. Ingyenes az integrált szűrés nekem is, doki
bácsim jóvoltából, azt ugyanitt, ugyanakkor meg is csinálják.
Egyébként elhűltem a dokimtól! Hogy azon problémázzon, hogy pár nappal később tud felköszönteni a névnapom alkalmából??? Hát, tök aranyos volt!
Holka!
Na, áruld csak el, honnan a tipp? Szerintem is minden jel fiúra utal (ugye azt mondják, hogy aki hányós, sokkal rosszabbul van egy kislánnyal a pocakban mintegy fiúval és ezt Kamilla alá is támasztotta), bár én minden fiúval is végighánytam az első 3-4 hónapot. Meg az is, hogy szerintem nagyon peteérés-közeli időpontban estem teherbe, ami szintén növeli elvileg a fiúcska esélyét, bár Kamillával is közvetlen t.repedés előtt lettem terhes.
De valahogy mégis nagyon lány-érzésem van, nem tudom, miért! Szóval érdekel, hogy te mire alapozol!
Minyu!
Én a Nimródra szavazok!
A nevek nálunk is megvannak már fiúra-lányra egyaránt, de most is titkolózni fogok, főleg, hogy a másik topicban újra szavazni akarnak a nevekről a lányok!
Sziszi!
Nekem is írj légyszi!
Petra!
Nagy gratula! Gyönyörű a kicsi lányod!
Gabolino!
Jó barkácsolást és utólag is boldog szülinapot!
Édesek a képek, Lányok, minden manócskáról! Adós vagyok én is a nyaralósokkal, de nem felejtem el!
Kamilláról: Bútorok mellett jön-megy, profin lapozza a legvékonyabb papírlapokkal ellátott könyveket is, komolyan, hason fekve, mint a nagyok nézegeti őket, sokáig elvan ezzel. És eszméletlen, mennyire imádja a felnőtt kajákat! Nyaralás alatt nagyon rákapott! Megy a rántott karfioltól a bécsi szeletig minden! Imád enni és mégis, szerintem ő a topic pille-babája: 2 hete kapott oltást, akkor 7260g volt!
Márti