Új privát üzeneted érkezett!

na gyorsan tovább...hamar elküldtem, mert közben hosszan altattam, és féltem, hogy közben letellik az időkorlát, vagy mi

És Léna is mindig rágja a szélét, erről eleinte le akartam szoktatni, de rájöttem, hogy teljesen reménytelen...nár nem zavar
:wink:

Anyós: Ja!megint mea culpa! Persze, hogy megint hiper normális volt, egészen odavolt Lénától! És én nagyon büszke voltam, mert rengeteget vigyorgott, többször is pisilt, egyszer meg kakilt is a bilibe, nem kis derültséget keltve a nyögdécselésével :lol: :lol: , aztán egy egész körtét elé tettem, most evett először körtét, és először így, hogy csak megpucolva elétettem, aztán hason fekve elszopogatta, annyira édes volt.

nnnnnna és a nagy szám, Őt tisztelte meg azzal, hogy először FELÜLT! tádám!!!!!! Persze 1mp múlva már fel is borult, de akkor is! Nagyon büszkék voltunk rá! Anyós szerint rá hasonlít :o :o :o , na remélem, én látom jól, és egyáltalán nem!

Remélem, Elifék azóta gond nélkül megérkeztek, és élvezik az egész pereputty csodálatát, vendégszeretetét, És Edina megnyugodott kicsit!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Köszi... :)

Helga
: Nagyon boldog szülinapoooot!!!!! Megkésve bár, de törve nem.... Oké, hogy torta nuku, azt én sem kapok soha (eszembe sem jutott...), de ajándék sem? Mert akkor férjnyakkitekerés és 3 napi sarokban duzzogás a minimum....
MT: nekem detto. Rágja Eszti is ezerrel, hátha majd Zsuzsi mester megoldja a problémát. :D Asszem neki is van ilyen fajta, ugyi?

Zétivera:
Mondjuk én elképzeltek ahogy táncolsz Olival Seal-re.. :D De, ha ez kell a bubukáláshoz, akkor táncoooolj!!!

Ja, kedden az stipistopi! Stelly, már buktad, nem ér visszavonulót fújni!!! :lol:
Nila, poén, de én is a 15. ker. környékén leszek. Viszont, ahogy sejtem, Stellynek az a világ másik vége.
Sebaj, én a 173-as vonalán abszolute mobil vagyok, Nila, te is legyél bátor, aztán kenguruba csapva Bazsit beljebb mehetünk.
Más nincsen csatlakozós kedvében??

Nila: amúgy akkor jöhetnek a videóóók! Bazsalikom hihetetlen ügyes, ahhoz képest, hogy ő a legfiatalabb topikbaba.. De köröz le sokunkat rendesen... :D
Remélem, holnap már tényleg piknik!

Stelly: ááá, te meg hülyítesz meg ezerrel. Nézegetem cuki Adrit, ahogyan élvezettel játszik a zsírúj játékkal, aztán én is kedvet kaptam egy kis Fisher Pricehoz... De neeeemmm... Na!!!

Éééés, hoppáhoppá! Világmegvető bátorsággal irány 3 nap nyaralás!!! Jeee!!! Parádsasvár! Wellness is van, meg túra is! Attól függ, milyen az idő.... 8)

ladmon

Hehehe, mondtam, hogy a májsztró megoldja!!! :lol:

Amúgy sokkal frankóbb az MT, mint a kenguru, ezerszer kényelmesebb, viszont mászkálás közben Eszterem csak 25 percet, majd egy újabb 50-et aludt le benne a szokásos délelőtti másfél óra helyett. Remélem, ez csak most úgy heppből történt, nem pedig kényelmetlenebb....

Szegény kicsi anyósrahajazó Léna!! Viszont nagyon kemény a kiscsaj! Felült?? Hoppágratula!!! :D

Hjjaaa... apa tejfakasztó buliban (szerintem olyan gusztustalan ez a kifejezés...), szóval holnap meg sem próbálom fél hétkor boltba csábítani... :D

Hűha, lehet x aktákat nézek... Utoljára kb. 3 hete láttam TV-t!

(na és a képek közül persze, hogy kifelejtettem hintázó Andrist megdícsérni, hogy ő milyen aranyfalat!! :) )

ladmon

Ladmon, Zsuzsi mester megoldása a felvetett problémára az előző oldalon található :wink: :lol: :wink: :lol:

És Najólvanakkormégsincsagybafőbe! Ez a beszéd! Éljen Parádsasvár!(megjegyzem, és itt nyaraltam kicsi koromban, de csak néhány éve tudom, hogy így hívják, soksok évig úgy tudtam, hogy Parácsosvár :oops: :oops: :oops: :oops: ...ez olyan, mint a bóbitában Szárnyati Géza malac, akiről mindig hittem, hogy létezik

Kedd nekem is jó eddig még, ha jól sejtem, közel lesztek az Örshöz? Vagy az nem arra van???

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

[quote][ írta:size=75]ez olyan, mint a bóbitában Szárnyati Géza malac, akiről mindig hittem, hogy létezik[/size]

Miért, nem létezik??? :shock:

[quote]K írta:edd nekem is jó eddig még, ha jól sejtem, közel lesztek az Örshöz? Vagy az nem arra van???

Én totál nem vagyok képben, de én, mint mondtam alkalmazkodom, csak mondja meg valaki, hogy jutok, hova...

És a nyertes: Alkonyattól pirkadatig!!! Jeeeee!!! 8)

Csápájóicc!!!

ladmon

ladmon.okézsoké,apával és sofőrrel lezsírozva megyünk kedden!hiphipphurrááááááááááá,végrevégre mi is talizunk!!!!!!!!!!!!!!
telcsiszámot adjatok,hogy tudjunk majd pontosítani,mert nekem még mindig nincs mobiolm,de előtte hívlak,hogy megbeszéljük a pontos randi helyszínt!már nagyon várom!
mondtam Bazsikának,hogy szerzünk menyasszonyt!
videó csúcsszuper,Esztike meg irtó édi!végre már megdögönyözhetem majd!szét fogom puszilgatni!
egyébként Bazsinek nem ez a legnagyobb teljesítménye,most tényleg csak próbálgattam a videózást!ennél már sokkal ügyesebb,szerintem a kíváncsisága hajta őt!

zsuzsi:gratula Lénának!anyóspajtik tudnak jó fejek is lenni,de azért jó,hogy nem lakik a szátokban,nem?

zsu:örülök,hogy jó napotok volt!

millye:hozom majd,ígérem!

zetibebi:én is szoktam a gyerkőccel táncizni!kozmetikus szuper
lesz!

stelly:ladmon után én is mondom,már nem lehet visszatáncolni4Adribabát is meg szeretném dögönyözni!

és még jó lenne,ha más iscsatlakozna!léccilécci!

apa elment sörözni a haverokkal én pedig pókerezek,drukkoljatok!

Kép
nilabali

ja,amúgy én sem vagyok képben,mi merre van,de még oda kerülhetek,mindenképp valami olyan hely kellene,ahol szabadban lehetünk és ne felejtsétek el,hogy mi csak délután 4körül leszünk ott!
mindenképpen várom a javaslatokat és én is utánanézek majd!jajj,de izgi!

Kép
nilabali

[quote="ladmon"] írta:ladmon
[quote][ írta:size=75]ez olyan, mint a bóbitában Szárnyati Géza malac, akiről mindig hittem, hogy létezik[/size]

Miért, nem létezik??? :shock:

Ladmon, lehet, hogy ezzel újat mondok neked???????????? Vagy csak adod a hülyét, hogy jobban beégess?????...na mindegy...
Szóval a malac létezik, csak neve nincs neki..., hanem csak a bóbita szárnyat igéz rá...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

videók szuperek! Ladmon ! szarrá röhögtem magam! leégett a lecsó??? :) imádom!

keresztszülők+3 gyerek nem aludtak itten ma mégse....de majd jönnek máskor! Úgyhogy pihi ma, és romeltakarítás, mert hát napközben azért itt voltak, de ananiyra jól elvoltak a kölik, hogy szuper volt!
Andrisom nagyon hiányzik már...megin telcsiztünk vele, fáradt igencsak, de jól érzi magát...edző imádja, már ott tartunk, hogy válogatottat akar nevelni belőle, annyira jó játékos....és még csak 2002-es...hát majd meglátjuk. :)

van egy szenzációs képem (apa és a hülyeségei):adott sapit Vincinek :):)
Kép
Kép

és a lányok ma:
Kép

na, szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Bogi, miért volt nyügi Füge, nem aludt napközbe sokat!? :roll:

Gerendai Zsu, örülök, hogy túlélted Anyóst! Gratulálunk Lénának a felüléshez! :D

Ikverus, szupik a képek!

Hurrá Ladmon Wellnesse! :lol:

Hajrá Nilabali, póker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Na megyek mára elteszem magam! Jó éjt!
zsu83

Sziasztok!

Tul vagyunk az elso munkas heten - huh, reg nem orultem mar ennyire a penteknek. :D Julcsi, Stelly - koszi, hogy gondoltatok rank (meg persze azoknak is, akik gondoltak rank csak nem irtak, en is mindig ilyen vagyok :D )

Sokkal jobban telt, mint elsore gondoltam, mert mult hetvegen mar igencsak aggodtam, hogy jajistenemmostmilesz! Andrew tokeletesen egyuttmukodott - aludt, amikor meetingem volt, jatszott es dumalt a szonyegen elottem, amikor dolgoztam, de szemmel tudtam tartani, nyugos volt, amikor nem volt olyan sok munkam es tudtam vele foglalkozni. :wink: Meg ide is beneztem neha olvasni. 8)

Minden eddigi hofordulosnak sok boldogat igy utolag - nem akarok neveket mondani, mert tuti kihagynek valakit. :oops:
Probaltam feliratkozni a videokra, hogy legalabb azokat lassam ha valaki ujat tesz fel. :)
Az osszes babo olyan nagyon ugyes. Andrew meg nem igazan maszik csak neha nyomja ki a feneket a felhuzott labaival, de legalabb mar halad kuszva - igaz leginkabb hatrafele. :lol: Ulni sem tudom mikor fog, mert ha ulo pozicioba rakom egybol nyomja ki magat allasba, huzza felfele magat a kezembe kapaszkodva :shock:
A fenykepeket is megnezegettem, hihetetlen, hogy ide csak ilyen gyonyoru babak kerultek. :lol: :lol: :lol: Hat hiaba ez mar egy ilyen topic. :wink:

Kreiszi - tetszik az inkubator a nappaliban otthondolgozas :wink: , egyik haverom mondta, hogy o is szeretne otthonrol dolgozni, de nem eleg hosszu a lancfuresze (fadoktor a lelkem) :lol: Tudom, hogy nekem ezzel nagyon nagy szerencsem van.

A jovo heten csak 4 napot dolgozok, mert penteken bevasarlas pakolas van es szombaton irany a tengerpart egy hetre! Csak itt belfoldon - ez ugye szigeten nem olyan bonyolult! :D

Ja es egy kep - nalunk egesz nagy sikere volt a baracknak :D
Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Ja meg annyit akartam mondani, hogy en mar vagtam Andrew hajat. :oops: Tok egyenetlen volt es kiigazitottam, de mivel amugy sem volt igazan hosszu igy annyira nem szembetuno a kulonbseg. Imadom a golyofejet. :lol: Apanak is en vagom a hajat, mert neki meg fobiaja van a fodraszoktol. :oops: es soha nem hajlando elmenni.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Meg egy kep - igy segit nekem dolgozni, lecsekkolja, hogy minden jo helyre van bedugva a laptopon. :lol:

Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

hajnski:örülök,hogy egészen jól telt az első hét a munkában és Andrew ilyen kis tündérfiú!a képek nagyon jók,édespofa a kis segítséged!jó pihenést nektek és csinálj sok fotót és hozd is el nekünk!

verus:te aztán nem semmi vagy4akkor vagy igazán elemedben,ha tele a ház gyerekkekkel!Vincinek nagyon tuti a sapkája!

éjjel Bazsalikom többször felsírt,de nem volt ébren igazán!vajon rosszat álmodik ilyenkor,vgy talán a foga bántja?de nem látok változást a szájában,még mindig csak fehér neki!már felébredt,most megyünk enni!

Kép
nilabali

zsu:köszi a drukkot!sajnos nem nyertem és el is mentem aludni!

apa 2-kor tért haza....szerintem még sokáig fog alukálni,de aztán piknik és tollas,meg játék a Bazsival a tóparton!

Kép
nilabali

hajni: jó hogy minden okés volt a melós héten!! Nagyon édes Andrew a képeken!

zsu: nem tudommi baja volt :oops: :oops: elmentünk a barátnőkkel sétálni és hát igen terepes viszonyon mentünk a nagy zuhé a hegyen csomó követ meg földet hordott. A babakocsi iszonyat módon rázta és lehet hogy ez sem tetszett neki. Ha megálltunk üvöltött :oops: nem egy könnyű séta volt, de hazaértünk elvoltunk, aludt mint a bunda. Bencus?

nilababa: nálunk is volt ilyen többször, simán lehet a foga miatt, a pocakja,rossz álom vagy akármi :shock: :D Jó piknikezést

julcsi:jó esküvőzést!!!!

millye:mai program? meddig dolgozik András?

hugic merre vagy? és többiek??? ennyire nyaral mindenki :cry:

Kép
budabo

ikverus,crocus,edina boldog hófordulót a csemetéknek!

Kép
budabo

Jó reggelt!

Köszönöm még egyszer a születésnapos kívánságokat! Aranyosak vagytok!

Apa: egyszerűen nem ért rám csütörtökön, most épp a lovaknak csinálják a karámot és a helyet (há' mégiscsak fontosabb) kezd tele lenni a hócipőm az összes lóval :evil: Azért sem fogok soha lovagolni és ezt meg is mondtam neki:) Hű de micsoda bosszúúúúú :) Ajándékot sem kaptam, de jól megmondtam, hogy minimum 3 nap Siófok a jövő héten....kíváncsi leszek...

Tegnap este bezzek lelépett és csak vasárnap jön haza, mégiscsak megérthetem, hogy a barátjának van a 40. szülinapja! NO COMMENT!

Ma jusztis buli van - nélküle! "Soron" bográcsolunk, holnap ppedig falunap. Este LORD koncert!

Zsuszi: neked is köszi a mai ei hozzászólást! Akkor nem parázok, hogy mikor a gyereket leakasztom, olyan feje van, mint a Batman-ben Jokernek :D

Dolgozó nők! Nem irigyellek egy percig sem benneteket!

Éjszakánk ismét übercar volt! Millye: nem hiszem, hogy a kávé reggel szoktam inni egy 3 in 1-et aztán ennyi, de anélkül nem bírok észheztérni.....

Zeti: Te hogy szoktattad le Olit a 2 óránkénti kelésről???? Vagy még le sem szoktattad?? :)

Julcsi: jó bulizást!

Kép

Kép
hel29

[quote]V írta:agy csak adod a hülyét, hogy jobban beégess?????

Nemáááárr Zsuzsi, azóta vigyorognom kell Szárnyati Gézán... :lol:
De, ha ettől megnyugszol, lehetünk kvittek:
Én nem értettem sokáig, hogyan lehet a "békakirályfi a lánya" . Hát a békakirályfi az fiú, nem? :) (Na, megbeszéltük? :wink: )

Verus:
légiós Vinci haláli!! :D És jelentem, a lecsó nem égett le!! :)

Hajnski
: Dejó, hogy Andrew ilyen jófiú!! És tényleg imádnivaló a golyófeje!! :D

Helga:
nagyon helyes!! Végülis 3 nap duzzogás beváltható 3 nap Siófokra! Mondjuk én kinyírnám az enyémet, ha lelépne egy egész hétvégére!! :twisted:
Borzasztó lehet ez az éjszakázás, de itt valami tuti nem smakkol... Próbáltad bekajáltatni este? Péppel vagy akármi?

Ja, Nila, kérdezted: sajna Sinlac üvegből megy higítva, mert az esti tej van így kipótolva, és akkor tuti nem enné meg kanállal, mert félig alszik már olyankor. Gondolodom megoldáson, de egyelőre így állunk.
Jó piknikezést!

ladmon

helga: látom nálatok is vannak apa hülye napok....most nálunk szép és jó minden, bár én sem kaptam ajándékot a névnapomra, de még a szülinapomra sem ami fél éve volt :oops: most lesz a házassági évfordulónk én tavaly kitettem magamért ő meg nagyon nagyon durván megbántott :twisted: elválik idén alkot-e valamit. Ne dühöngj érezd jól magad. Amit a többiek írta hogy este esetleg egyéb kiegészítő kaja? nem próbáltad?

Kép
budabo

Sziasztok!

Minden hófordulós babának nagyon Boldogat! :lol:

Hajni, örülök, hogy jól telt az első hetetek! Andrew-nál jobb segítséged nem is lehetne, nagyon jók a képek! Látom a bari is nagyon bejött a kisfiadnak! :D

Nilabali, szerintem a foga bánthatja Bazsit, nálunk azóta vannak az éjszakai felsírások mióta fogzunk! :(
Sajnálom, hogy nem nyertél! :(

Bogi, lehet hogy a rázkódás bántotta Fügét! :roll: Bencus éjszaka megint felsírt álmába, de átmentem hozzá, szépen aludt tovább!
Reggel fél 8-kor kelt, és most megint alszik 9 óta!
Olyan jó volt a tegnapi napunk, olyan volt mintha nem is gyerekkel lettem volna, annyira együttműködő volt Bencus! A koktélosnál is simán nézelődött fél órát a babakocsiba, és szövegelt, amíg mi szürcsöltük a koktélt anyummal! :D

Helga, úgy néz ki mi is leugrunk Siófokra a jövőhéten, igaz csak egy napra! :( Sajnálom a rossz éjszakát! :(
zsu83

zsu: nem tudom mi baja volt, most éppen járókába vissza-be szoktatás fázis van nálunk...elég hangos a ház :oops: Sajnálom de vmit kell, mert ha elindul nem fogok tudni semmit csinálni tőle, illetve már most is ugrálok a nappali és a konyha között. Örülök a jó napotoknak, Érd jó hely. Mit vásárolgattál? Bencus kapott vmi?

Kép
budabo

ma vagyunk fél évesek!!!!!! :):)

lehet ezzel a "sapival" fogunk hajat vágni, ha lesz nagy hajunk..."formás" kis sérója lesz :lol: :lol: :lol:

Andrew se semmi csemete, ha jól látom már áll ő is?????

mennem kell...banánfröccs mindenhol..Vinci mostanság visszaberregi a kaját :) már csupa nyál és egyéb vagyok, ha 2 percig a kezembe van...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Gerendai Zsuzsi :D köszönjük! Úgy tűnik csak te vetted észre, hogy le lett vágva a haja :D hááááááát ezen a bóbitás dolgon Géza malac :lol: :lol: :lol: nagyon jól kezdődött a reggelem :D köszi jót nevettem! :D Örülök, hogy anyósod hipernormális volt! :D Léna nagyon ügyes ezzel a pisi dologgal!

Zsu83 örülök, hogy anyukádnál jól telt a napotok! :D Köszi a dicséretet! Tegnap felhívott a főnököm anyukája, hogy pályázatot kéne csinálnom megint... én meg elmondtam neki, hogy a fiának hónapok óta ingyen dolgozok mert csak emailen átküldi a munkát... na erre ő nagyon kiakad és azt mondta, hogy ma beszél vele, hogy mi ez a dolog... :roll: Férjed jobban van? Szedi a bogyókat?

Budabo na igen.. ha tudtam volna akkor szervezhettünk volna valamit... bár tegnap is fél nyolckor jött haza :evil: és szerintem ma is sokáig lesz... (pedig apukám kórházban van és be szeretnék menni hozzá) Basszus Bogi! Veletek álmodtam... és most nem részletezem!

Ladmon na véééégre, hogy elszántad magad a nyaralásra! :D IRÁNY Parádsasvár! :D mikor is mentek? :roll:

Nilabali fényképezőgépet tessék vinni a talira! na nyertél valamit pókeren? :roll:

Lkverus nagyon jók a képek! :D jó Vincének a tökfedője :lol: boldog hófordulót! :D

Hajnski örülök, hogy túl vagy az első héten! :D Én is sokat gondoltam rád, hogy-hogy fogod bírni! :roll: A kép szenzációs! Örülök, hogy ízlett a barack Andrewnek! :D Akkor nálatok is hajvágás volt? Nálunk is! Az egész család meg lett "kopasztva " :lol:

Hel29 sajnálom, hogy a férjed nem köszöntött fel... nálunk ez elképzelhetetlen... szerintem ez egyfajta gesztus, hogy az egyik fél figyel a másikra... de minden párkapcsolat más... én biztos neheztelnék a férjemre, ha nem emlékezne meg az ünnepekről.... én a mai napig kidíszítem a házat és a kertet még a kerítést is lufival meg szalagokkal és így várom haza amikor szülinapja van... ez annyira romantikus... de én eleve romantikus típus vagyok.... :roll: Én is általában reggel ittam egy kávét (nem vittem túlzásba szóval később már nem nagyon ittam) mégis a fiam felkelt hajnalban... úgyhogy lemondtam a kávézásról azóta megint fél tízig alszunk :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok
Bejelentkezem pár mondat erejéig.
Nagyon nehéz héten vagyunk túl, majd leírom részletesen, a leszűrt tanulságokkal együtt, de most még nagyon fáradt vagyok, és mindjárt ébred Zéti, nem kezdek bele.
Tömören a lényeg, hogy megcsappant a tejcsi, Zéti nem gyarapodott a szokásos módon, ez pénteken derült ki (320 gr/hó) és semmit nem hajlandó a cicin kívül elfogadni, aminek az lett a vége, hogy kórházba kerültünk, infúziót kapott. Szerencsére nem volt súlyos az álalpota, csak enyhe folyadékhiány.
Most gyúrunk a tejszaporításra és arra, hogy hajlandó legyen a cicin kívül mást is a szájába venni.
Mérlegelünk újra ezerrel, Ladmon csatlakozom, most már én is mérlegfüggő lettem.
Majd jövök részletekkel, ha kicsit kikerülök a zombi állapotból.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus70 borzasztóan sajnálom! Remélem már jobban vagy te is és Zéti is! Mennyi időt töltöttetek a kórházban? Hány kiló Zéti? :roll: Drukkolok, hogy a tejcsid visszajöjjön! ++++++++++++++++++++++ :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: kérlek szépen ne ijeszgesssss!! mit álmodtál rólunk? Apuddal mi van? kezelés v. rosszabbul van? Én is romantikus típus voltam, illetve inkább olyan hogy szeretek meglepetéseket csinálni, kitatálni...de amikor nem kapsz vissza semmit akkor megunod egy idő után. Tavaly - régi eljegyzési gyűrűnket nagyon elrontották - tágították,felpolírozták és nagyon csúnya lett - a házassági évfordulóra vettem két új gyűrűt, elmentünk vacsizni ott adtam oda. Gondoltam én hogy a babával elkezdedőik életünkben egy új szakasz..stb, férjem megnézte és fintorgott, hogy ez mi, neki nem kell.Na én ki az utcára zokogni...Aztán lett egy szép új telcsim :oops: . Novemberben a szülinapjára a terhesség képeiből csináltam egy "képregény" szerűséget és mint a leendő gyermeke írtam hozzá szöveget...lehet hogy kcisit fura előre, de megkönnyezte annyira tetszett neki. Ennek ellenére ő semmit nem tud vissza fele adni, és le tudja azzal hogy "tudod hogy én ilyen vagyok és nem tudok semmit kitalálni". Nehogy panaszkodásnak vedd,vegyétek, csak úgy leírtam. Szóval nekem nagyon tetszene egy lufi hazavárás. Kedves!!!!!!! Én is észrevettem a hajat, de írtad is hogy levágtad. :wink:
Nekünk is a holnapi medencés buli elmarad :cry: helyette simma kerti grillezés ebédre, de én kelek korán hogy anyuéknak megfőzzem az ebédet mert jönnek haza nyaralásból.

andus: hajrá tej!! remélem jobb napok jönnek!

Kép
budabo

Andus! nagyon gondolunk rátok!!! ++++++++++++++++++++++

Zsuzsi! ti már biliztek??? Nagyon ügyik vagytok! és nagy a kitartásod! Hát én egy kényelmes pelusos anyuka vagyok :)

millye! köszi :)

hel!Utólagosan ugyan, de Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!
hú, én kiakadnék nagyon, ha nem köszöntene fel apa. De szerencsére ez még nemigen történt meg...ált.ban pénze sosincs, mikor én szülinapos vagyok, így ajándék sincs, de lagalább szóban megköszönt, és utólag mindig kapok valamit :) De már volt olyan, hogy magamnak sütöttem tortát :)

Valaki írta, hogy kiskád visszajönne...hát nálunk is, elő is veszem ma( kb. így volt a nagyokkal is) az elején 2 hónnapig se kell, aztán meg megin előjön amikor már ülve pacsál a csemete...és akkor viszont majdnem egy éves korig imádják, aztán mehet a köv. gyereknek.... :):)

Vincinek egyenlőre semmi baja a kenyérkétől, amit behammolt a héten, viszont elvonási tünetei vannak, ordít minden reggel , hogy neki kell! Ma reggel Apa meg mit sem törődve velem adott neki.... Vinci meg nagy megelégedetten, boldogan ette. babakekszet, meg dobta a földre, hogy nem kell :( áááááááá, férfiak!
jövő héten már szalonnát is akar?

jó talizást jövő hétre!!! de mennék én is! majd legközelebb :(
Gödre senki sem jön?

Ladmon! Tök jó, hogy mentek nyaralni!!! Hú de mennék már én is csak apával, meg saját gyerkekkkel, legalább 2 hétre...de szerintem csak jövőre megyünk már, ha megyünk egyáltalán...
apa nem ér rá, mire tudna jönni, suli van....na meg zsé is kell, bár van ücs, de kevés az mindenre....
jövőre meg ki tudja még mi lesz...

Meleg kánikula visszatért :( Pedig már oplyan jó volt egy kis hüsi!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Budabo! romantika nálunk is kiveszendőbe...ugyanezen okokból! apa virágot se hoz magától..ha meg megyjegyzem egy év után, akkor meg azér nem kapok, mert ő már akart ugyan hozni, de hát hogy így mondtam......
meglepi semmi, nekem tök hiányzik...ajándékok olyanok, hogy ami kell, azt kapok, majdnemhogy én veszem meg magamnak...de hát legalább kapok valamit!
Lassan lesz házassági évfordulónk...egy hét múlva, hát kiváncsi leszek lesz e valami meglepi idén, de hát eddig sose volt, nem is tom mit reménykedek :( gyerekvigyázást nem képes megszervezni, azt is nekem kell mindig... de már tuningolom, hogy tök jó lenne ez, meg az, meg jó lenne lemenni valahova....na, majd a köv. életemben...pedig esküvő elött még oylan kis figyelmes, romantikus volt apa is! :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Zéti elaludt, család a boltban, gyorsan leírom...

Azt írtam, hogy múlt péntek éjjel nem volt pisi, doktornéni kijött, rendben találta a gyereket. A tanácsára visszahoztuk a mérleget, akkor jött az első döbbenet, 8 kiló, de csak 320 grammot hízott a gyerek... Elkezdtem méregetni mennyit eszik.. siralmas adatok jöttek ki, 30-40-50 ml egy kajálásra. Este bementünk a kórházba, vér és vizelet vételre. Vért nem sikerült szegénytől venni, összeszúrkálták a kis fejét, aztán azt mondtam elég, nem engedem tovább.
Persze pisi sem votl, saját felelősségre hazajöttünk, reggel a pisit visszavittük, szerencsére minden negatív.
A doki szerint ott rontottuk el, hogy 2 óránként cicire tettem ebben az iszonyat melegben, hogy igyon, mivel semmit nem fogadott el, sem teát, sem vizet, sem gyümilevet... A cumisüveget nem is említem, egyszerűen nem hajlandó belőle inni, még ami véletlenül belemegy a szájába, azt is kököpi. Kanállal sem hajlandó, kiköpi amit a szájába kanalazok. Ettől, hogy gyakran kínáltam csak a szomját oltotta, de mivel sosem volt éhes mert volt egy kicsi a gyomrában, így nem is evett. Ettől meg persze elapadt a tejcsi is, mert sosem szívta ki rendesen.
Hétvégén etetgettem, méregettem, itatgatni próbáltam meg kóstoltatni gyümivel, péppel....
Kedden nagyon gáz volt a mennyiség amit evett. Megint nem volt éjjel pisi, és reggel a gyerek tök fáradt, nyűgös, aluszékony volt. Szerdán délelőtt elmentünk a gyerekorvoshoz, megnézte, nem találta kiszáradtnak, de jobbnak láttuk, ha kórházba megyünk vele. A Bethesdába bementünk, ott felvettek, méregetni kellett mennyit eszik, és este kapott 200 ml infúziót. Másnap a gyereket, mintha kicserélték volna, pörgött, energikus volt. Egész jól beindult a tejcsi, szépen evett, 3 óránként 100 körül. Estére viszont megint alig volt tejcsi, próbálgattuk a tápszert, egy korty nem ment bele.
Péntek délelőtt a doktornéni megvizsgálta, és hazajöhettünk délben, aminek örültem is, de kétségbe is voltam esve, mert tök üres cicikkel, úgy, hogy megint csak 50-eket tudott szopizni. 2 éjjel nem tudtam a kórházban aludni, tök kivoltam, szívem 110-et ver, halál ideg voltam, hogy mi a fenét csinálok vele, ha nem tud mit enni és nem fogad el semmit.
Most ott tartunk, hogy ma reggelre szépen volt tejcsi, eszeget, most fél 2-kor benyomott 70 gr. sinlacot és utána szopizott 50-et.
A Sinlac az egyetlen, amit elfogad, kanálból. De semmilyen fajta sumisüveget nem fogad el, és inni sem.
Mondták a kórházban, hogy sajnos ez gyakran fordul elő anyatejes babákkal, akik eddig semmilyen pótlást nem kaptak. Hosszú idő lesz, mire rá lehet venni, hogy egyen-igyon mást is anyatejen kívül. Ja, és a plána, hogy még a lefejt tejcsit sem fogadja el cumisüvegből de kanálból sem.

A tanulságaim...... a legelső, hogy ha én valaha is hallottam volna ilyenről, hogy egy baba nem fogad el semmit, akkor tuti, hogy kiskorától hetente 2 alkalommal megteáztatom cumisüvegből, hogy szokja.
A másik, kell az a mérleg, legalább 2 hetente megnézni, hogy gyarapszik-e a gyerek rendesen, és mennyiket szopik nagyjából.
A harmadik, hogy nem kellett volna hallgatnom a tanácsokra, hogy 2 óránként tegyem cicire.....

Amúgy jól van, nem volt súlyos az állapota, olyannira nem, hogy azt mondta a kórházi doktornéni, hogy legközelebb ilyen álapotban azért még nem kell bevinni. Bár ezt nem értem, hogy miért jobb az, ha félholtan, kiszáradva jut el valaki a kórházba inkább, mint így, mikor még nincs nagy baj, de 2 nap múlva lett volna. Én is így rettentően megíjedtem, nagyon szer látni a gyereket, hogy erőtlen, rossz kedvű...
Azt mondta, hogy sokszor totál kipurcant babákat visznek... most előttünk 12 babát vettek fel és engedtek haza 1-2 nap latt, akik szintéán emiatt kerültek be, a nagy meleg kikészítette őket, nem ettek-ittak.
Egy nagyobb gyereknél nem olyan gáz, ha nem eszik, mert tud inni, de egy kicsinél, akinél az anyatej az étel és az ital is, már bajt tud csinálni, ha nem eszik eleget.

Hel, fél szemmel láttam, hogy Barbi éjjel 2 órázik... tudod mérni, hogy kb mennyit eszik napközben? Mert lehet, hogy az a gond, hogy nem eszik eleget.

Most utólag, már tudnom kellett volna, hogy kevés lehet a tejcsi, mert Zéti a negyedik hónapban aludt este 10-től reggel 6-fél 7-ig. Most az ötödikben elkezdte a keléseket, fél 1-kor má kelt, és utána 3 óránként, ez lehetett a gond, hogy nappal kevés volt neki a kaja.
Persze nem akarok most senkit megíjeszteni, mert sok minden miatt kelhetnek, pl. a foguk miatt is, de nem árt odafigyelni, hogy ne járjon így senki, mint mi.

jaaa, és a lényeg, szerencsére a vér is vizelet eredményei is tök jók, minden ion meg izéke a helyén, nem vérszegény, tehát nincs semmi gond, aceton sem volt a vizeletben.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Budabo le sem merem írni csak kicsiben... hú nagyon rosszat álmodtam... mentünk valahova és megtámadott minket egy férfi és fegyver volt nála és a férjed megmentett minket de őt lelőtte az a férfi és jött a mentő... és a férjed magáhoztért és azt mondta az orvos, hogy túléli.... szörnyű volt.... te meg szaladgáltál össze vissza... :( Apukám kezelés miatt van bent meg azért mert rosszabbodott az állapota :cry: ezért nem engedik haza... na ez is szörnyű... :cry: A romantikázás meg a meglepik nálunk kopp kopp kopp de jól működnek. :roll: sajnálom, hogy elmarad a medencés parti... de majd legközelebb... :roll:

Lkverus ne is mondd a meleget... katasztrófa ami kint van... megint locsolhatunk, hogy a növények valahogy kinézzenek... :roll:

Andus70 na most ezen ledöbbentem mert Zéti nagyon jó súlyban van! A fiam is nyolc kiló és azt hittem ez egy jó súly... de most megijedtem és ezerrel nézem majd a fiamat.... hú nem lehett semmi a kórházas dolog sem... annak örülök, hogy most már minden rendben van! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

ikverus: apa pont vmelyik nap mondta,hogy tiszta hülye hogy nem tudja tartani a száját, mert mindig vehet engesztelő ajándékot :shock: :D Végülis 30 év alatt csak megszokom majd. Imádja a lányát és ezzel most azért ellensúlyoz csak hát én is itt vagyok.

andus: ez nem semmi. Zéti nagyon rosszul viselte a kórházat? Gondolom téged nagyon megviselt, de most már minden jobb lesz!!!!!

millye: naaaaaaaaaaaa fini kis álom. Apukádat sajnálom :cry: A férjem ilyen, ilyen volt, sokat nem fog változni, amikor ünnep van mindig kiborulok aztán el is felejtem. :D

Kép
budabo

Budabo és a karácsony is kiborulással végződik? Vagy az más? :roll: (voltam apunál a kórházba... hát senkinek nem kívánom.... ott az ember betegebb lesz mint volt... de apukámnak volt humora... egész végig viccelődött... viszont nagyon össze van esve :cry: ) Mára nincs programod? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi, én egy felsőt vettem magamnak, hozzá egy nyakláncot! Bencusnak sajnos nem találtam semmit! :(
Remélem Füge hamar visszaszokik a járókába, azért neki se lehet könnyű újra visszazökkeni a régi kerékvágásba! :roll:

Millye, remélem nagyon elkapja a főnöködet az anyukája! :evil:
Köszönöm kérdésed, férjem jobban van, de amikor megpihen, akkor nehezebb neki az elindulás! :? Szedi a bogyókat! :D
Nagyon sajnálom, hogy rosszabbodott Apukád állapota, :cry: sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++

Andus, nagyon-nagyon sajnálom ami történt Veletek, drukkolok nagyon hogy visszajöjjön rendesen a tejci, és Zéti mást is elfogadjon! ++++++++++++++++++++++++++++++

Megyek, mára elteszem magamat! Ma apósom szülinapját ünnepeltük!
zsu83

Sziasztok

:) Megerkeztünk tegnap este epsegben. Köszönjük hogy gondoltatok rank. :)
Mindenki oda van Efeert persze es szuper jol erezzuk itt magunkat. Efe imadja hogy mındenki korulugralja ami varhato is volt. Mindenkivel olyan jol kijon hogy orom nezni. Sok segitseget kapok igy ma delutan egy kicsit tudtam aludni is. Hurra. :D
Ma kapott egy vadiuj kisagyat is. Olyan szuper hogy legsyivesebben hazavinnem. :) (es kb. 20.000 ftnak megfelelo lira volt :roll: mindenestol: agynemu, racsvedö, baldachin, fiokok es bolcsoszeruen ring is). Most abban bubukal a kincsem.

Tegnap kepzeljetek el mındket repulon szopızott s emellett benyomott 1,5 dl almalevet es 2 dl teat is, nem volt semmi. Persze ezutan pisis lett a szep ruha is, amiben indultunk, igy mamaekhoz mar nem abban erkeztunk meg. A repulokon is mındenki a csodajara jart, visszhangzott a gep a nevetesetol, mındenkivel bratyizott akit ert. :lol:

Az egyetlen melypont a tegnap esti fürdes volt, mert 5en csinaltuk, majd utana 3an pelenkaztunk egyszerre. Anyos csukta en nyitottam..... tiszta kaosz volt, aztan elmondtam hogy ezt igy nem kene, azota teljes a harmonia. ANYOS EGY TUNDER, meg apos meg sogornö is. :) De anyos foz szoval o most a kedvencem. :D

Csak picit olvastam, bocsanat, es a videokat valamıert nem latom, na majd otthonrol.
Andus: sajnalom amı Zetivel es a tejcsivel tortent. :( Remelem Zeti hamar rakap a hozzatapira, ınnıvalora.

Millye: ne toporzekolj, Andris az uj hajaval eszmeletlen jol nez kı. :shock: :)

Bogi: elöre is bocsanat, de mit ettem ma? friss füget. :lol:

Kép
Kép
elif

Köszi csajok! Férjen már nem akadok ki.......egy hónap éés a 11. házassági évforduló :) Mondhatni kezdem megszokni :)

Millye: apukádnak jobbulást!

Andus: kb.szóról szóra ez van Barbival is :? Na most jól beparáztam. És ő csak 250g--ot hízott egy hónap alatt, viszont csütörtökön voltunk a gyerekdokinál és azt mondta ne aggódjak, próbálgassam a hozzátáplálást, na kérem én póbálgatom, de Barbinak sem kell semmi......... és tényleg kevés a pisi is, és nem kell az üveg, a csőrös pohár, a kanál.........a tejpép, a tápszer, a gyümölcs............
Na! Most akkor??????

10 óra és már egyszer felsírt.........szerintem le sem fekszem, minek?!

De a rendes babáknak és anyukáiknak nyugodalmas jó éjszakát, és reggelre kipihenem a parámat :?

Kép

Kép
hel29

Zsuzsi a Gézán akkorát röhögtem :D ez nagyon jó :D

Lábujjvadász Eszti...imádom a csajt! :D

Hel, éjjel Oli a végén már nem kétóránként kelt hanem óránként, elaludt kb. 9kor és éjféltől reggel 8ig óránként ébredt, óramű pontossággal. Megemlítettem a dolgot a szuperdokinak, azt mondta ők otthon úgy csinálnák (4 gyereke van) hogy nem ugrálnának fel hozzá, csak ha valóban kell valami a gyereknek. De ő nem így foggalmazott hanem burkoltan, csak ez a lényege. Kipróbáltam és a második-harmadi éjjel már csak kétóránként kelt, azóta most taknyos és gyakran ébred, úgyhogy nem tom most hogy áll a dolog, de mindenképp jobbak az éjszakák, a három ébredésnek úgy örülök mint majom a farkának :D

Andus szerintem is jobb hogy bementetek a kórházba, igazad van, nem akkor kell menni mikor ájul a gyerek. Örülök hogy jobban vagytok, pihizz ha tudsz, és köszi a tapasztalatot! Hihetetlen hogy semmit nem fogad el Zéti, tök fura...el sem tudom képzelni, az én két kölköm ha meglátják a cumisüveget extázisba kerülnek :D (persze Z már leszokott).

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Most átolvastam az irományomat, bocsánat, hogy kissé zagyva, és tele van hibákkal, de csak gyorsan beütöttem, és nem olvastam át, nem javítottam ki....

Hel, nem tudom segít-e, de én azt csinálom, hogy éjjel, hajnalban, reggel szopizik, aztán délelőtt 2 etetés közt megkínálom egy kis gyümölccsel ( amit persze én eszem meg, mert neki nem kell, bár volt olyan íz, amiből elfogadott 2-3 kiskanálnyit)
3 óránként etetek napközben, közben kínálgatom innivalóval, cumisüvegből is, és kanállal is. A fél 2-2 körüli (ebéd) kajálásnál Sinlacot adok neki, utána szopi, a délutáni evés is szopi, és este vacsi gyanánt megint Sinlacot kap, és utána szopi. Közben meg egész nap félóránként kínálgatom teával.

Egy hete próbálkozunk. Most már eljutottunk odáig, hogy a Sinlacból megeszik 60-70 grammot, és szépen eszik kanálból. Ma estére babakocsizás közben a cumisüvegből is megiszogatott 30 ml teát. Persze nem kap rá még a cumira, de már nem utasítja rögtön el, hanem elrágcsálja, elszórakozik vele és így jut bele egy kis folyadék is.
Eleinte mindent köpött ki rögtön, a pépből is 2-3 kiskanállal ment le, ma este már jóízűen beflamózta a Sinlacot. És 20 ml lefejt tejcsit is megivott kiskanállal.
Tudom, ezek nem nagy mennyiségek, de napról napra több lesz, jobban elfogadja, szóval bízakodom, hogy rákap arra, hogy enni jó.

Én sem akartam 6 hónap előtt kínálgatni, de rá kellett jönni (sajnos, hogy a kórház árán), hogy nem minden gyereknek elég már ebben a korban az anyatej. Szávával nem volt gond, ő örömmel elfogadta a hozzátáplálást, de úgy látszik Zéti másabb.

Mondta az egyik nővérke a kórházban, hogy volt náluk egy 1 éves kislány, aki csak a cicit fogadta el, és már fogyott és gyengült, és nem tudták megetetni sehogy.
És mikor bementünk, és megvizsgálták Zétit, és mondtam, hogy nem akar enni, akkor egyből rámondták nagy fejcsóválva, hogy anyatejes baba... és, hogy nem akarják kritizálni a mai felfogást, hogy még csak nem is teáztatjuk a gyereket, de gyakran ez a vége ennek, hogy nem fogad el pótlást....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Bogi, nem viselte rosszul a kórházat Zéti, inkább csak az volt nagyon rossz, hogy amikor sírt egy-egy baba, akkor ő is megíjedt és elkezdett üvölteni. Amúgy mosolygott a nővérkékre, és játszott. Mindenki megjegyezte, hogy milyen jó kis baba.
A doktornéáni másnap úgy jött be hozzá, hogy mi van te kis táltos :)

Millye, szerda 2 után mentünk be, és pénteken 1-kor jöttünk el.

Köszi mindenkinek a pozitív energiákat!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus kitartást a hozzátápláláshoz!

Vinci nagyon csinos az új kalapjával :D

Andrew nagyon ügyi segítség :wink:

Zsu akkor apósod majdnem a szülinapjára kapta a fiát (a férjedet) :D

Olinak egészen addig nem fájt a fogzás amíg itt le ne írtam, mörfi is olvassa a topikot úgy néz ki, hogy a franc álljon bele :evil: túl vagyunk egy kellemesen lágy, röpke üvöltésen (éreztétek az iróniát?). Nagyon fehér a négy első foga (az egyesek), mostmár át kell hogy törjön napokon belül.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

millye: a karácsonyt megbeszéltük előre, de én mondtam hogy vmi meglepit próbáljon meg...és ott volt, apróságok, de örültem neki, mert próbálkozott. Nagyon sajnálom apudat, remélem javulni fog az állapota.Mai program reggel nagy bevásárlás aztán délután apa dolgozott és elkísértük egy-két órára. Ma főzés aztán ebédre kertisütés, de jövünk haza délután. Azon filoztam, hogy amikor mennénk a Balcsira nem lesz jó idő, és megpróbálom Lacust megfűzni hogy ha lesz egy szabadnapja és éppen jó idő van ugorjunk le a Velencei tóra vagy akár a balcsira.

zsu: helyes!!Milyen jót tud tenni az ember lelkének egy kis pénzköltés

elif: SZIAAAAAAAAAAAAA! örülök hogy épségben megérkeztetek és hogy minden okés kinn! Várható volt, hogy Efével nem lesz semmi gáz, ügyes nagy srác és nagyon édesen tud nézni. Friss Füge????? képzeld mi kaptunk egy fát és
azon is volt termés, remélem megmarad jövőre, és a barátnőmék Horváthországból hoztak nekem hatalmas fügéket.

helga: nagyon pocsék volt az éjszaka?

andus: nagyon ügyes Zéti, te meg egy hős vagy hogy ilyen kitartóan próbálkozol, de meg van és meg lesz az eredménye. Az anyatejes dologhoz nem nagyon tudok hozzá szólni, mert mi az első héttől vegyesek vagyunk, nem tudom mi lett volna
ha van elégtejem,akkor mikor próbáltam volna én hozzátáplálni.

zetibebi: kitartást a fogzáshoz!!

Kép
budabo

jó reggelt!

andus:húúúú,olvasni is szörnyű volt!mostmár minden okés lesz,és mennek a +++++++++!

zetibebi:nektek is küldünk a fogacskához++++++++++++++!

zsuszi:Léna nem semmi kiscsaj és te sem,bilibe produkálni,nahát!

tegnapi napuk kicsit átrendeződött,mert a koncert nem este,hanem kora délután volt,és a piknikből pedig anyóslátogatás lett,mert telcsizett,hogy szilvásgombóvot és töltött paprikát csinált-ezek apa egyik kedvencei-és így inkább oda mentünk,de jó volt,Bazsi fürcsizett,játszott a kertben,mi is pihiztünk,tollasoztunk és jól bekajáltunk,estig ott voltunk.

hozok képet és ha minden igaz videót is!

zsu:ezt nevezem,jót csaviztatok anyuddal!
m itthon leszünk,majd estefelé megyünk sétálni!
holnap a nővéremékhez megyünk!

millye:sajna nem nyertem pókeren!mentek ma fürcsizni?

ladmon:ma még megpróbálok körülnézni,hogy kedden akkor hol tudunk talizni!ha valaki ismerős arra,legyen szíves segíteni,ha van ötlete!

mennem kell,mert Bazsa berágott valamin!

Kép pncsi után Kép nekiindult füvezni... Kép csapzott kalóztanonc

Kép
nilabali

elif:örülök,hogy épségben megérkeztetek!használ ki a nyaralás minden percét és pihizz is!Efét pusziljuk,mert ilyen jó kisfiú!

Kép
nilabali

Andus, nagyon feldúlt, ami veletek történt, rengeteg gondolat kering a fejemben ezzel kapcsolatban. Éjszaka is ezen agyaltam. Mégsem tudom most leírni, mert még annyira nyers, előbb rendbe kell szednem, kicsit tisztázni magamban is, aztán leírom. De egy mondat mégis: NE OKOLD MAGADAT A TÖRTÉNTEK MIATT, MERT BÁRKI BÁRMIT IS MOND, TE NEM TEHETSZ RÓLA. A LEGJOBB TUDÁSOD SZERINT JÁRTÁL EL!

Helga, sajnálom ezeket az éjjeleket, szerintem te hős vagy, hogy még mindig állsz a lábadon!

Elif!!!!!!!!!!!!!Hurrrrrrrrrá! Éljen az új ágyikó, az álomanyós, és a többi rokonyok!

Füge? Én 2 napja vívok itt 3 kiló friss, fincsi fügével. Enni is imádom, csak ha sokat eszem, rettentően csípi a nyelvemet. Na úgyhogy most aszalom végül. Terjeng a fügeillat a lakásban. :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

http://www.youtube.com/watch?v=oO2xXHT_VnI

remélem meg tudjátok nézni!

bogi:Füge visszaszokott már a régi kerékvágásba?mit főzöl?

mai menü:brassói,sült krumpli,márványos kuglóf,leves:????

Kép
nilabali

10-től 4-ig ALUDT!!!!!!!!!!! :D Aztán evés 6.30-kor (egy gyors kaki) majd alvás egészen idágig!!!!!!!!!!!!

Ohhhhh, apró örömök az életben :)

De most ébred, megyek.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
hel29

helga: hipphipp hurrá a viszonylag jó éjszakának!!!!!

gerendai zsu: 3 kg füge????? na nekünk még csak minik vannak. :lol:

nilababa: pulykanyak leves - ladmon köszi :wink: - hentes tokány,csÍkos gyümispudingoszselés vmi :lol: . Nagyon jók a Bazsa képek!!!

Kép
budabo

bogi:anyudék biztos örülnek majd a fini ebédnek!

hel:örülök,hogy jó éccakátok volt!nektek is szép napot!

Kép
nilabali

Zsu83 köszi a sok ++++++-t most nagy szükség van rá! :roll: Örülök, hogy férjed javul! :D Ma is mentek valahova? Légzésfigyelő nem rosszalkodott az éjjel?

Elif nagyon jó árban van a kiságy :shock: :D kár, hogy nem viheted haza... :? köszi a dicséretet! Érezzétek jól magatokat! Csinálj sok sok fotót! és vigyázz a fiadra! :D

Hel29 akkor nem fiatal házasok vagytok :D Szerintem többször próbáld meg itatni... gondolom, hogy nem egyszerű mert nekünk sem volt az...nagyon sokáig nem fogadta el a cumisüveget és a teát, de hozzászoktattam mert muszáj inni is.... főleg ha nagyon meleg van... :roll:

Zetibebi gyógyulgat a fiad? Milyen gyógyszert kap? :roll:

Andus70 az a lényeg, hogy túl vagytok rajta! Külön szobát kaptatok? :roll:

Budabo Nem megyünk sehova... a férjem nem fejezte be a munkát tegnap... :evil: Legfeljebb elmegyek sétálni a fiammal a fenyvesbe... :roll: jó ötlet, hogy jó idő esetén ugorjatok el pancsizni! Már nem sokáig lesz jó idő... :roll:

Nilabali jó kis programotok volt! Nagyon édes Bazsa ahogy pancsizik és nagyon jók a fényképek is kis helyes krapek! :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye:apud miatt sokszor gondolok rád!van azért remény,hogy jobban lesz?soksok erőt kívánok neked+++++++++++!
akkor ti is otthon pihiztek ma,kivéve a férjed.....úgy látszik,nálatok sem alakul úgy a hétvége,ahogy terveztétek!
kár,hogy nem lakunk közelebb egymáshoz!hol is laktok ti pontosan?

Kép
nilabali

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?