Új privát üzeneted érkezett!

Erika,doki nem mer kockáztatni,nehogy kinyíljon a sebem,ezért nem várunk semmire,és az előzményeket ismerve igazándiból nem is lenne mire.Volt még egy lehetőségem,hogy befekszem a 38ik héten,és figyelgetnek...de ezt én nem szeretném.Úgyis műtét lesz a vége,akkor a gyerekágyas időszakkal együtt minek feküdjek bent 3hetet??? :roll: Főleg,hogy igazándiból rendben van minden (remélhetőleg) Zsombival.
Anyukádnak mennek a drukkok,de minden rendben lesz!!!!

Judit,Marcinak akkor jó evőkéje van :) De nem baj az :) Te meg büszke lehetsz a csini alakodra :wink:
28ára lennék kiírva,de nem várjuk meg a kiírás napját,nehogy szétnyíljon a sebem,és vmi nagy baj legyen..Azt mondta az rám és a babára is veszélyes lenne..

Talira akik jönnek az én tudomásom szerint:
Nóriék
Ti Erika,
Krisztiék
Lindáék
Móniék
Lizocskáék
és Mi

Kép
Kép
tundi24
 
 


Húúú, de jól el voltak ma itt a szerelők....tegnap már 3 után leléptek, ma meg 4 után ment el az egyik banda, utánuk jöttek a villanyosak...6 után távoztak.
Közben meg még kiderült, hogy félreértés is volt, hogy meddig legyen a csempe, így méééég verni kell a falat :oops: :roll:
Ma a vízvezetékeket variálták át. Holnap betonozzák a kád helyét, szellőzőrácsot szerelnek, meg gipszelnek előre a kőműveseknek (akik csak hétfőn tudnak jöni :? ), mindezt gondolom a vakolatverés után.
Kép
(Valaki benéz ebbe a topikba, azt hiszi, vmi kőműves brigád írogat...Lizék ajtaja, a mi fürdőnk :lol: :lol: )

Erika, anyudnak jobbulást!!
Csak hogy én is írjak mán valamit :P ....Réka szája meg a kis pofija még mindig az apjáé (sztem), de a szeme az tényleg egyre jobban a tiéd :)

Csajok! Kell valakinek aloe vera? Nekem van egy bokornyi, szét kéne szedni :wink: Akkor vinném a talira.

Judit, Marcinak akkor tényleg jó evőkéje van :shock: :lol: Lilit meg körbecsodálkozták, hogy hogy lehet ilyen kis husi, mikor alig eszik? De tényleg úgy kellett belekönyörögni/zsarolni/veszekedni a minimális kajcsimennyiséget. Inni rengeteget ivott, de enni..... :roll:
De ma kérdeztem a bölcsiben, ott eszik rendesen, vmi 3 szelet kenyeret evett meg ma, csak nem tudom, mekkora az ő szeletük :lol:
Ma csak 1x sírt. Úgy minden átmenet nélkül kezdett rá, még Enikő is azt hitte, hogy bántotta valaki, azért kezdett rá :cry: , de nem. De azt mondta, már hétfőn is sírósabb volt az átlagosnál.
Mikor jöttünk haza, eszembe jutott, hogy ott maradt az Elmos ernyője, mondtam neki, hát még azért is ríva fakadt :roll: . Remélem, elmúlik hamar ez a mimózasága, mert nem is merek rá... :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


sziasztok

Nóri:
köszi a fotósé a dícséret (Pisti állítgatott,hogy így nézzek,meg,hogy melyik az előnyösebb oldalam). (mert általában nem vagyok valami fotogén..)
Szívesen beajánlanak a barátosnémnak. (csak házhoz menve tudja a hajad megcsinálni, vagy esetleg itt nálunk azt hiszem nem lakunk egymástól messze...mert most épp nem dolgozik szalonban mert még a kisebbik fiával gyesen van). Egyébként örült is ,hogy visszataláltam hozzá(mint fodrászhoz), mert így nem jön ki a gyakorlatból.
Bizony már átnevezhetnénk "felújítás alatt" -nak a topikot
:lol: :lol: :lol:

Erika:
Jobbulást kívánok anyukádnak , drukkolok,hogy zökkenőmentes legyen a beavatkozás.
Egyébként szerintem sem rossz az ha rád hasonlít ez a gyönyörű lányka, igaz személyesen még nem találkoztunk,de a képek alapján, amit rólad láttam igazán szép felnőtt lesz belőle. :lol: :lol: :lol:

Tündi:
Nem is szabad kockáztatni sem a baba, sem a te egészségedet. Van annyi év a doki háta mögött,hogy tudja mi nektek a legjobb.
Egyébként akartam kérdezni, hogy a sütin kívül esetleg szokott lenni valami hidegtál féleség is? Gondoltam csinálnék azt is,hogy ne csak rágicsa legyen (na nem kell nagy valamire gondolni, én tésztasalátára, és esetleg egy kis göngyölt husira gondoltam).
És még az nem kérdeztem,hogy hányra menjünk?

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 

 
 

Jó reggelt!

Huu de jó volt ez a kis lehülés...Legalább tudtam egy kicsit aludni..

Nóri,legalább pihizel egy kicsit hétvégén.Akkor ma még lesz rontás-bontás..ez a legrosszabb része a dolgoknak.De ha már betonoznak az már sokat dob majd a látszaton :)
Lilcsinek meg biztosan hamar visszatér a régi énje :wink:


Liz,az érkezés úgy szokott lenni,hogy ahogy a gyerkőcök ébrednek..talán 2-3 körül? :roll: Süti,üditő,meg sós szokott lenni...Ha van kedved csinálni,meg időd hidegtálat akkor csinálj :wink: De nem fontos ám vele bajlódnod!!!
De majd a csajok is megerősítenek!

Erika,mennek a drukkok anyukádnak!!!!!!mindenkép írj,hogy mi a helyzet vele!!!

Kép
Kép
tundi24
 
 


Szép napot!!

(Szerelők még sehol :roll: )

Tündi, nekem is jól esik ez a hüsi :wink: !

Nekem még gőzöm sincsen, mit viszek....Talán Borzas Katát, azt most úgy megkívántam :oops:
Mi 3-4-nél korábban nem hiszem, hogy befutunk.

Liz, ezen a bőségtálon én is elcsodálkoztam :shock: :lol: !! Szerintem 1félét hozzál. De ahogy gondolod .... végülis :wink: :lol:
A barátnődet majd megbeszéljük akkor (hurrá!). Most merő véletlenségből találtam egy videót Dobó Kata hajvágásáról. 2 éve ilyen hajat akarok és senki nem vág nekem ilyet... :cry: Te hajadat látva hátha a bnődnek sikerülne 8)

9-45-kor befutottak a szerelők...

Erika! Én meg olyan mondást ismerek, hogy amelyik gyerek szép, az felnőttnek csúnya lesz/csúnya gyerekből lesz a szép felnőtt. És ettől vagyok megrémülve, mert Lili is gyönyörű gyerek, nem csak szerintem, hát, ha felnőttnek meg legalább ilyen csúnya lesz... :cry: ?
Anyuddal mizu?

Lili ma reggel is sírdogált, de csak itthon. Bölcsiben nem, míg ott voltam. De megígérte tegnap este, hogy ma is sírni fog majd :shock: :lol:
Másik anyuka meg fogócskázott a fiával kint és bent is, náluk is egyre rosszabbodik a helyzet napról napra :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Jóu reggelt!

Én fekete erdő muffinra gondoltam (csokis muffin meggyel, rajta tejszínhab.)

Liz: Szerintem ez nagyon jó ötlet (saláta)!!!!!! Biztosan el fog fogyni. 8) 8)

Tündi: Biza jó ez a hüsi!

Nóri: Ezt a mondást én is ismerem, de ezer példát tudok cáfolatnak. :wink: Lili biztosan szép lesz nagynak is. :wink: Érdekes, nekem ez eszembe sem jutott, hogy randa lehet nagylánynak. :lol: :lol: Inkább azon parázok, hogy okos lesz e... :oops:

Anyu még sehol sem tart, várakozó állásponton. Kőtörőben van. Vese.

Jaj akartam mondani, én is tettem ám el meggylekvárt dzsemfixel, valami isteni lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eláll egyébként évekig is? Mert nem tettem bele semmit, csak fejjel lefelé állt egy ideig.

Másik hírem, hogy elkezdtem Rékának a tehéntejet adni reggelire. A tápszert nem fogadje el, ebből meg megeszik 2 decit is reggeli előtt. Házitej. Majd jön a védőnő szeptemberben, talán nem lesz rosszul....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.08.06 09:08-kor.
jaimee1
 
 


Kicsit vagyok lemaradva...most hallottam, hogy Marsi Anikó már rég megszült :oops: :roll: és ezt a videót találtam róla :http://www.rtlbulvar.hu/video/58510
Hát én olyan jót bőgtem rajta, pedig én már messze vagyok a hormon-túltengéstől :?

Erika, az, hogy milyen eszű lesz, meg engem nem aggaszt - még....meg amúgy is...kell proli is, nem mehet mindenki egyetemre, mert akkor ki valósítja meg, amit az értelmiség kiötlik :wink: ?

A dzsemfixben van tartósító is, úgyhogy remélem, nem lesz gond :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elin 2009.08.06 09:09-kor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Tündi, én egy kis reszelt túrósat sütnék szombaton. Csabinak tegnap volt a szülinapja, neki az a kedvence, így amúgy is azt sütöttem volna. És akkor nem gondolkozok tovább, hogy hozzátok mit süssek, hanem csinálok egyből 2 tepsivel... hm? Teljesen megértelek egyébként, hogy nem akarsz befeküdni előre... nekem életem legrosszabb napjai voltak a terhespatológián :? remélem mégegyszer nem kell oda kerülnöm.
Szombatra meg megint jön a napsütés, de még nem lesz kánikula :)

Liz, nagyon jól áll ez a frizura :)

Nóri, kitartás a felújításhoz. Lilcsivel azért elég sok minden történt ezen a nyáron, és a jó dolgok feldolgozásához is idő kell, nemcsak a rosszhoz, szerintem erről van szó. Majd idővel visszarázódik a "hétköznapokba".

Judit, jók a képek nagyon! Biztos nagyon klassz így is a nyaralótok. Mi anyuéknál egy amolyan "konténer" lakásban vagy lakókocsiban szoktunk aludni, de hálát adunk azért is, hogy legalább van. Egyébként nem tudnánk menni, ha fizetni kellene még a szállásért is.

Katlináék nem jönnek a talira???

Kriszti, boldog névnapot kívánok Neked!
Ha jöttök a talira, szívesen segítek kaki ügyben.
Azt hiszem, valamelyik nap a férjedet láttam a városban, de nem vagyok benne biztos. Mindenesetre nem mertem ráköszönni :oops:

Kép
pimelinda
 
 


Melinda, ne már! A te reszelt túrósod sztem a Borzas Katám....kakaós tészta van reszelve, közte túró?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Erika, drukk anyukádnak!!
Sztem nem gáz házitejet adni egy majd' 20 hónaposnak :wink: úgysem azon él :roll:

Kép
pimelinda
 
 


Nóri, igen! :shock:

Kép
pimelinda
 
 


:lol: :lol: :lol:

Nem baj, túrósból nem lehet elég. :lol: :lol:

nagyon szép baba a kis Palik. Hát semmiképpen nem kukába való....
jaimee1
 
 


:lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem.... Az igazság az, hogy még olvasni is csak felületesen tudok, és annyira lemaradtam, hogy úgy láttam jobbnak, ha reagálni nem tudok, magunkról önzőség lenne írni.

Nóri, évek óta akarok fürdőszobát újítani, de a képeket nézve, lehet, hogy így marad még pár évig....megvárom az eredményt, hátha attól kedvet kapok!

Rólunk pár szó. Voltunk nyaralni, nagyon jól sikerült! 30-an fele felnőtt, fele gyerek (focicsapat). Azóta Csongi mamázik itt is ott is. Elkezdődött a foci, most is éppen minden napra jutott meccs, Kun Kupán vannak itt Szolnokon, szombat-vasárnap meg Debrecenbe megyünk, nagy nemzetközi kupára.
Úgyhogy zajlik az élet, nem unatkozom egy percet sem.

Ezek alapján, sajnos talira nem tudunk menni, nem leszünk itthon.

Most egyelőre ennyi, ígérni már nem ígérek semmit, de azért igyekszem többet jönni :wink:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Erika,milyen lett az állaga a dzsmednek? :)
Na a dokkerek úgy látom nem igyekeznek :? Azért írj,hogy mi volt!

Nóri,pontosan milyen hajat is akarsz?

Linda,boldog szülinapot Csabinak! :) A bentfekvés miatt megértelek,rémes...én is ezt szeretném elkerülni..

Évi,jó hogy jelentkezel..de nem baj az ha csak arra van időd,hogy magatokról írj.De az a jó ha nem unatkoztok és zajlik az élet! :)

Csajok sztem nem baj,hogyha egyforma sütit hoztok,el fog fogyni :)

Krisztiék voltak nálunk délelőtt pár percre,jönnek ők is :) Dávid igazi kispasi már :) Tuti szerelésben volt :wink:

Volt nálunk a védőnő,megbeszéltünk ezt-azt,igaz sok újdonságot nem mondott...viszont nemigazán tetszett neki,hogy a kiságy nem a mi szobánkban van,de majd az utazóágyat betesszük a hálóba...

Kép
Kép
tundi24
 
 


Most látom Tündi, hogy mind2 videó uazon a számon fut... :? ... de D.K. hajvágása is ott van, ahol M.A. babája, csak lent ki kell választani :wink: Keresd meeeeg!!!

A védőnő meg hát.... :roll: .... mindegyik ossza az észt, ez a dolguk. Aztán úgyis úgy csinálod, ahogy nektek beválik :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok lányok! :)

Csak gyors bekukk,gépünk még nincs,nem is lesz mostanában,sajna vannak fontosabb kiadások is :( Autónk megint szerelőnél volt,nagy renováláson van túl,plussz műszaki...125 ezer pénzünk bánta :( Szóval...

Bocsi,hogy most nem reaga,de azért mindenkinek aki mostanában ünnepelt,sokat és boldogat :) !!!!

Erika:Anyudnak megy a drukk++++

Lányok a gyerkők egytől-egyig gyönyörűek!!!! :)

Talira készülünk :)
Amerikai almás pitéhez és csokis-banános muffinhoz mit szóltok? :wink:

Na,lépek is,pusz mindenkinek,külön a Tündérszép gyerkőknek :)

Kép
Kép
Kép
lucuska
 
 


sziasztok

Nóri
van egy jó hírem! Megnéztem a Dobó Kata videót és az én hajam bizony ilyenre van vágva, csak azért más egy kicsit kinézetre, mert baromira dús, meg hullámos a hajam , ráadásul nagyon vastag szálú. De a stílus dettó ugyanaz hátul rövid elől hosszabb. Szerintem tuti lehet a tiédből (láttam a fényképen a hajad) ugyanolyat mint a videón. :P :P Akkor majd tali előtt beszélek barátnémmal, szerintem nem lesz akadálya.

Tündi

Nálunk kis Pisti 1-2 óra körül kel fel általában , elkészülni is minimum 1 óra . Akkor ha három körül megyünk jó?
Nos a véleményeket olvasva döntöttem, megcsinálom a saját fejlesztésű általam csupacsokinak elnevezett sütit, meg egy jó adag tésztasalátát (gondolom ennek majd a felnőttek örülnek jobban).

Erika
Nálunk kis Pisti kb. 1 éves kora óta iszik tejet (nem házit de sima bolti tejet), mert a tápszertől nemhogy bukott, de szinte már hányt. És semmi de semmi baja. A házitej meg csak jobb hiszen az tényleg igazi tej, gondolom felforraljátok előtte, mert akkor meg tényleg semmi nem lehet vele.

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 


Nóri,megtaláltam a videót..nekem is nagyon tetszik ez a haj,csak nincs bátorságom levágatni.Megpróbálom megkeresni azt a frizkót amibe én szerelmes vok :oops:

Liz,jó a 3óra természetesen :)

Kép
Kép
tundi24
 
 


Na oké akkor Liz, ezt megbeszéltük :lol: . Ilyen a haja Vic Beckham-nek, meg Szulák Andinak is. Nekem nincs olyan sok már, mos :lol:t is erősen hullik, de sztem nem lehetetlen megcsinálni nekem :roll:

Tündi, keressed csak azt a hajat!!! Kivi vagyok :wink: .

Móni, a pite naggyon oké lesz :wink:

De csajok, én csak 1félét sütök, örülök, ha az sikerül :oops: Kerestem másik sütit amúgy.....

Sztem Katlináéknak sem jó a gépük, az övéké is sz..akodott régóta. De mindjárt írok neki sömöst :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


sziasztok

Nóri


Beszéltem barátnémmal, mondtam neki milyen divatos frizurát csinált nekem, ő meg csak nevetett,hogy ezt csak úgy kitalálta nekem este nyolckor amikor eszembe jutott ,hogy mégiscsak levágatnám valamilyenre(persze fogalmam sem volt milyenre :roll: ). Szívesen megcsinálja neked is, majd talin megdumcsizzuk a részleteket.
Szerintem nem gond hogy "csak" egyfélét
csinálsz, egyébként sem csak egy
hanem mégegy finomság lesz :wink:

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 


Nóri,hát nem találom azt a frizkót,a fodrászomnál volt kitéve egy plakáton,egy régi telómban benne volt :?
Sztem nem gond hogy egyfélét sütsz,annyit is szoktunk nem? :roll:

Majd írd meg mit írt Katlina.

Kép
Kép
tundi24
 
 


Beszéltem Katlinával, jól sejtettem, rossz a gépük. Talán-talán holnap tud írni (van mit 8) ), de a talira nem valószínű, hogy el tud jönni, nagy Robi melózik a kocsival... :cry:

Erika, anyud kövei távoztak már??

Tündi, de igen, eddig is 1félét vittünk, de most Móni is meg Liz is konyhatündérkedik :lol:

A mesterek 6 előtt mentek el :roll: Ezek köztes műszakot nyomatnak, én meg nem tudok intézni semmit, csak ha itthagyom őket, azt meg azért mégsem szívesen teszem hosszabb időre :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Ne mááá, ilyen fincsi sütiket visztek és én nem leszek ott a talin :P

Erika! Marci is másfél éves korától kap tehéntejet. Azóta is iszik reggel-este. Én a 2,8-asat veszem neki.

Hehe, nekem is V. Beckham frizurám van :D De hátul hosszabbra van hagyva, mint a Dobó Katának. Pár hete vágattam le, úgy hogy vittem a fotót a fodrászhoz, és ő annak alapján vágta. Nagyon ügyes, mindenki dicsérte a hajam. Pedig nincs sok hajam, és vékony szálú is. Egy kis melírt is rakattam bele :)

Nóri szerintem neked is tuti jól állna az a frizura.
judit_79
 
 


Hali!

Deszeretem, amikor van mit olvasni!

Na most utána kell néznem, milyen Dobó Kata frizkója. Már nem vörös lobonc?

Köszi a drukkokat, anyum kövei (illetve annak darabjai) távozóban vannak, illetve remélem távoznak napokon (heteken?) belül. Azt mondta, marhára fájt neki, úgyhogy tévhit, hogy a törés fájdalommentes. Node jobb, mint ha felvágják az embert....

Judit: Nem nyomtad el azt az emotikont? :lol: :wink:

Évi: Örülök, hogy jöttél és jól vagytok.

Nóri: Én is egyfélét viszek, ölég lesz az. :wink: Kár, hogy Katlináék nem jönnek... :( :(

Liz, Judit, Linda: Tejes infót köszi!

Liz: Tésztasaláta nyamnyam!

És egyáltalán, minden süti nagyon jól hangzik!

Tündi: Hát ollllyan kocsonyás. Nem folyékony, az tuti. 2:1 arányosat használtam. Védőnő: ja hát valamibe muszáj belekötni, anélkül nem tudnak élni. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.08.07 20:37-kor.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Liz: Nagyon jó lett a hajad nekem is nagyon tetszik. :D :D

Nóri:A mestrek nem szeretnek korán kellni én tuti nagyon mérges lennék vagy csak megszoktam hogy ha nálunk csinálnak valamit azt korán kezdik. A nagybátyám kőműves és ő is mindig korán kezd 7-kor már dolgozik. Kitartás. Szegény Lilcsi ahogy olvastam hogy sír a bölcsibe eszembe jutott, hogy én is mindig sírtam de én nem szerettem oda járni csak akkor volt jó ha a mamámék vittek mert akkor lovaskocsval mentünk és volt mivel dicsekedni :)

Tündi:Köszi a dícséretet a rucinkra. Nagyon tetszik a házatok ahogy átépítettétek. Zsoltinak is lerajzoltam szerinte is jobb lett így. :)

Linda: Előre is köszi a tanácsokat. Nem tudom, hogy Zsoltit láttad-e de mostanában a Csikin voltak sokat mert ott cserélték a vezetéket.A jövő héten meg a Posta utcájában lesznek.

Köszönöm a köszöntést mndenkinek.

Olyan finom sütik lesznek, hogy már csorog a nyálam. De én még mindig nem tudom mit fogok sütni.

Megyek Dávid felébredt a fél órás alvásból.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83
 
 


El se akarom hinni alszik a Törpém. :D :D :D :D :D :D

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83
 
 


Szép napot!

Na, Kriszti, akkor Dávid sem viszi túlzásba az alvást... :) Lili is napi 3x20 perceket aludt általában. Meg persze voltak olyan napok, amikor csak enni kelt fel, és a nagyanyja is csak az alvó Lilit nézhette egész délután :wink:

Nekem ide ne jöjjenek 7-kor a mesterek!!!! :shock: :x 8-tól akkor jönnek, amikor akarnak...de ha azt mondják, fél9-kor jönnek, akkor jöjjenek is akkor, mert úgy intézem én is a dolgaimat.
Tegnap mondták, hogy 9-fél10-kor jönnek, mint tegnap is. Elmentem végre bevásárolni. 9 előtt értem haza, hát már itt állt az utánfutójuk :? Nnnna, ez az, amit nem csípok :evil:

Jelentem, Lili újra vidáman ment bölcsibe!! Remélem, így is marad ma végig. Este sem sírt fel. Másik fogócskázó anyuka is pikk-pakk bejutott a fiával. Beszélte, hogy 1 hét alatt majdcsak visszarázódnak :P

Erika, majd ha újra olvasod...telszámot nem mernék kitenni ilyen helyre :roll:
Aki gondozónő jár apumhoz, meséli, hogy vmi férfimagazinban megjelent a telszáma (hogy félreütés, vagy mi miatt, azt nem tudni :? ), és különböző ajánlatokkal keresik meg :x

Közben leléptek a mesterek...kiöntötték betonnal a kád helyét, hadd kössön, meg a törölközőszárító csövét lőtték be. Holnap felhordják a jövőheti anyagot (15 zsák alapvakolat, gipsz, aljzatkiegyenlítő, kád, mosdó, csapok, csempe, járólap, meg a fene sem tudja még mit), naqgyobb falréseket még bevakolja kicsit, padlopont leöntik és ennyi lesz a holnapi napjuk.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Erika! Mi baj az emotikonnal? :shock: Azt hittem, ez is csak egy mosolygós fej.
Anyukádnak mielőbbi jobbulást!

Nóri! És most hogyan fürödtök, hogy romokban a fürdőszoba?
Ovira készültök már?
Én még nem vettem semmit, egy zsákot már kaptam. Azt nem tudom, hogy az ágyneműből csak a huzatot kell nekünk vinni, vagy takarót és párnát is kell venni?
Elvileg jönnek majd az óvónők is látogatni, kíváncsi vagyok, mikor.

Na jó hétvégét és talizást nektek, én nemsokára indulok a Balatonra.
judit_79
 
 


Itt vagyok,gép megjavult!!!!


Sajnos talira nem tudunk menni,Robinak meló,vissza még nem tudtam olvasni!





És hát van egy bejelenteni valóm:
hetes kisamami vagyok

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina!!! Ez szenzációs! Gratulálok! :D :D :D

Kép
pimelinda
 
 


És hány hetes is?

Kép
pimelinda
 
 


4 :lol: :wink:
(Ha jól értettem, és nem 7 :roll: )

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Katlina,gratulálok!!! :) Jajj,de jó :) Lesz újabb kismamánk :) Lesz?? :D Már van is :wink:
Sajnálom,hogy talira nem tudtok jönni.

Judit,vigyázz magadra az úton!!!!!Sztem Erika úgy értette az emotikumot,hogy inkább szomorú fejet szerettél volna,hogy nem tudtok jönni,de lehet én gondolom rosszul.
Azért tényleg kár,hogy nem jöttök,de majd az őszire! :)

Nóri,akkor egész hétvégén ott lesz a sok szépség a lakásban :) De még milyen szép lesz ha már minden a helyén lesz :wink:

Kriszti,köszi a dicséretet :) Dávid végülis akkor csak aludt :wink:

Linda,sikerült apának ajándékot venni?Úgy látszik nekünk a piac lesz a találka helyünk :wink: :P

Erika,remélem anyukáddal minden oké és jöttök holnap(habár nem tudom,hogy már estére lesz-e géped)...

Akkor mindenkit várunk 3 után ahogy tud jönni.Ha jó lemlékszem többen is a 3-4 órát írtátok.Ugye? :roll:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Hali!

Na újra van gépem.

Végül apa nem vitte szervizbe, hanem mivel tudta, hogy a ventillátora nem okés, alkatrészt próbált keresni hozzá. Hát ne tudjátok meg, volt vagy 4 helyen, de mindenhol csak vakargatták a fejüket, hogy nincs, nincs ventillátor....vagy 4-5 hét múlva lesz....talán, ha találnak, de ezer kérdőjellel. Mondtam is Tibinek, hogy ez micsoda felháborító dolog, mégis mit gondolnak, kidobom a kukába a tök jó gépem, mert elromlik egy egyébként cserélhető alkatrész??? Tibinek mondta is az egyik szervizes gyerek, hogy arra ösztönzik a gyártók a kedves vásárlókat, hogy vegyenek újat. Laptomhoz alkatrészt nehéz szerezni....Hát....na nem mondok semmi csúnyát....nagyon pipa voltam.

Tibi atomjaira szedta a ventillátort, megtisztította és most nem zúg. De....alkatrészt megrendeljük, hátha kell még egyszer.

Katlina: Asztamindenit, nagyon boldog pocakosodást kívánok!!!!!!! Sajnálom, hogy nem jöttök a talira....

Judit: Tündinél a pont, úgy értettem. :wink:

Kriszti: Hozz egy kocka gesztenyepürét + tejszínhabot, úgyis régen ettem. :lol: :lol: :lol: Valami egyszerűt, pici baba mellett nem egyszerű sütögetni.

Nóri: Igazad van, telószámot levettem. Bár a mobilt nem is igen használom, a vezetékesen ér el, aki akar. Hát tényleg ne kezdjenek már 7-kor azok a mesteremberek... :twisted: Ahol kisgyerek is van...nahát.... :roll: :roll: Én sokszor még 10 kor is bugyiban szaladgálok , bár tudom, hogy ez engem minősít. :lol: :lol: (persze csak itthon)

Tündi: a mi érkezésünk attól függ, hogy alszik el Réka, remélem 2 körül elalszik és akkor 4 re ott vagyunk kb...Ha 3-ig nem alszik, akkor elindulunk, majd alszik a kocsiban+babakocsiban.

Na elteszem magam, mindjárt indulhatunk Abonyba. :shock: :lol:
jaimee1
 
 


Ja igen lemaradt de Nóri jól írta 4hetes:)

Gépszerelésről inkább nem is írok semmit :twisted: :twisted: :twisted:


Talira sajnálom hogy nem megyünk talán legközelebb :cry:

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina, szavadon fogunk!!!!

Erika, pedig azt megnézném, ahogy otthonodon kívül szaladgálsz bugyiban :lol:
Unővérem is küzd a laptopjával, neki meg a dvd írója nem ír, csak olvas. Szerelőt megkérdezte, azt mondta, hogy max.1 hét és a megrendelt cucc ott is van (Kabán), úgyhogy Szolnokon sem hiszem, hogy több időbe telne :roll: . Őt inkább az ára riasztotta el. Míg 1 asztali gépbe már 6-10 ezerért van író, addig a laptopba 14-től kezdődik :? Neten is megnéztük, onnan is lehet rendelni, tényleg úgy van :wink:

Mesterek már csengettek 8 előtt, hozták a csempét, kádat, csapokat, mosdót, fúgát, törcsiszárcsit. Most fordulnak még 1 kört a vakolatért meg padloponért. Utána kiegyenlítés....hjaaaaj!

Sztem meg Judit nem is tudja, hogy az ő emo.ja a nyelvét nyújtva nevet :P

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Katlina, én egy kicsit irigy vagyok :oops: de aztán ránéztem erre a rosszcsontra itt (most szedett lapjaira egy egész kocka post-it-et :twisted: ) és máris elmúlt :lol: én is sajnálom, hogy nem jöttök :(

Tündi, még nem jött össze semmi :cry: lehet, majd később kap valamit, most pedig a sütit :P (tudom, tudom, lusta dög vagyok :roll: )
A piacról: én alig járok, de ha megyünk, eddig, tuti összefutottunk :lol:

Erika, mázli, hogy Tibi is meg tudja csinálni. Sokan ilyenkor már másik gépet vennének :?

...kezd sz@arakodni ez a gép is :evil: ...

Anyuék jártak hasonlóan az autójukkal. Egyszer csak nem indult, elvitték a szerelőhöz, alig találták meg, mi a baja, majd miután megállapították, hol a gubanc, azt mondták, nem lehet javítani :x jött a pánik, hogy a viszonylag fiatal kocsit lehet a kukába dobni. Aztán megnézte Csabi is, kiderült, hogy egy kb. 10 ezer Ft-os alkatrészt kell cserélni, és kész!!! Ennyit erről....

Na megyek, mert nem lesz kész az ebéd + a süti...

Kép
pimelinda
 
 


Na, csak szerdán jönnek vakolni a kőművesek :? :evil: De még így is azt mondta a főnök, hogy szerinte hétvégére végeznek :shock: . Csakhogy én már nem hiszek neki!!!
És azok bizony reggel 7-fél8-ra itt lesznek már :x
Annyira örülök nekik.... :roll:

Csajok, variálhatnékom van. Szerintetek gáz, ha nem hagyományosan
Kép
rakatom a csempét (3-3 sor bordó+r.szín+1sor bordó), hanem fektetve (4-4 sor bordó és rózsa+1 sor bordó)?
Kép
Itt mind a 2 pasi azt mondta, hogy "Nem lesz az úgy csúnya?" Ezzel meg elbizonytalanítottak... :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri!
Nekem fektetve jobban tetszik,mármint az alsó kép,mesterre ne hallgass ő úgy is azt mondja amelyik neki kényelmesebb:D

Melinda!
Hát ez már n ekem is végigfutott az agyamon hogy Robi mellett biztos nem lesz egyszerű egy picibabával


Aminek viszont nagyon örülök,hogy eddig úgyanúgy érzem magam mintha nem is lennék kismama,semmi rosszullét-kop-kop

Kép

Kép
katlina
 
 


Nóri, a 2. variáció nekem is jobban tetszik.

Katlina, egyébként sokan mondják, hogy a másodikkal már könnyebb, sőt a harmadikkal is,

igaz, Lizocska??

Kép
pimelinda
 
 


Nóri: sztem mind a kettő szép, sztem se hallgass a mesterre. :wink:
HOgy megkavarjalak, nekem a felső jobban tecc, de ez lényegtelen.


Katlina: Ne is legyen hányingered, émelygésed, pokol tud az lenni. :? :? :? :?

No lassan összeszedjük magunkat.....ugrok a kádba.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Vasárnap este Alma koncert, a Galéria melleti téren, ne feledjétek :)

Kép

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Tündi!! Köszi szépen MÉG EGYSZER!!! :lol:
Liz, Móni, jó volt veletek is megismerkedni és dumcsizni :)
Nem sok képet csináltam, de itt van pár ízelítőül, majd holnap feltöltöm valahová, ahonnan le tudja szedni mindenki :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép
Ők persze nem kaptak a sütikből :wink:
Kép
Ilyen jóóóó volt!!! :lol:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok! :)

Köszi,hogy eljöttetek! :)

Nóri,várjuk a további képeket! :)

Erika,persze a tiéiteket is :wink:

Liz,itt maradt Emma bugyija..majd a tállal együtt visszaadom.

Linda,épségben hazaértetek?Remélem hazafelé már nem akartak benneteket elütni!

Gyerkőcök,hogy aludtak?Nálunk Luca csak 2x ébredt,és viszonylag sokáig aludt az ágyában :wink:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Kriszti,hogy vagytok?Elmúlt a hasmenés?mitől volt neki?Lehet a fogacskája dolgozik neki....

Kép
Kép
tundi24
 
 


Tündi, mi is köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat!!! Kép
Rékát szinte altatni sem kellett, aztán hajnalban ébredt először :D
Ja, nem akartak elütni :P

Képeket várjuk!

Kép
pimelinda
 
 


Tündi: Mi is nagyon köszönjük, jól éreztük magunkat, élén Rékával. :D :D :D A sütik és a sali régen elfogyott.

Liz, Móni: Öröm volt találkozni veletek és a gyerekekkel, gyönyörűek!!

Linda: Miért? Odafelé igen? :shock: :shock: :shock:

Nóri: Klasszak a képek, emlékszem arra a Rékás képre. :lol: :lol:

Jönnek a képek! Kicsit sok lesz, mert nem tudtam választani :oops: :oops: :oops: de pár nap múlva, ha látta mindenki és elmegy e-mailen mindenkinek a sajátja, úgyis leszedem majd.
jaimee1
 
 


...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.08.19 23:54-kor.
jaimee1
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.08.19 23:54-kor.
jaimee1
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?