Hali!
Na újra van gépem.
Végül apa nem vitte szervizbe, hanem mivel tudta, hogy a ventillátora nem okés, alkatrészt próbált keresni hozzá. Hát ne tudjátok meg, volt vagy 4 helyen, de mindenhol csak vakargatták a fejüket, hogy nincs, nincs ventillátor....vagy 4-5 hét múlva lesz....talán, ha találnak, de ezer kérdőjellel. Mondtam is Tibinek, hogy ez micsoda felháborító dolog, mégis mit gondolnak, kidobom a kukába a tök jó gépem, mert elromlik egy egyébként cserélhető alkatrész??? Tibinek mondta is az egyik szervizes gyerek, hogy arra ösztönzik a gyártók a kedves vásárlókat, hogy vegyenek újat. Laptomhoz alkatrészt nehéz szerezni....Hát....na nem mondok semmi csúnyát....nagyon pipa voltam.
Tibi atomjaira szedta a ventillátort, megtisztította és most nem zúg. De....alkatrészt megrendeljük, hátha kell még egyszer.
Katlina: Asztamindenit, nagyon boldog pocakosodást kívánok!!!!!!! Sajnálom, hogy nem jöttök a talira....
Judit: Tündinél a pont, úgy értettem.
Kriszti: Hozz egy kocka gesztenyepürét + tejszínhabot, úgyis régen ettem.
Valami egyszerűt, pici baba mellett nem egyszerű sütögetni.
Nóri: Igazad van, telószámot levettem. Bár a mobilt nem is igen használom, a vezetékesen ér el, aki akar. Hát tényleg ne kezdjenek már 7-kor azok a mesteremberek...
Ahol kisgyerek is van...nahát....
Én sokszor még 10 kor is bugyiban szaladgálok , bár tudom, hogy ez engem minősít.
(persze csak itthon)
Tündi: a mi érkezésünk attól függ, hogy alszik el Réka, remélem 2 körül elalszik és akkor 4 re ott vagyunk kb...Ha 3-ig nem alszik, akkor elindulunk, majd alszik a kocsiban+babakocsiban.
Na elteszem magam, mindjárt indulhatunk Abonyba.