Új privát üzeneted érkezett!

Mancsáék nyaralnak???????????
Vendég

Sziasztok!

Ancsi: Örülök, hogy jól sikerült a Balcsi, nagyon édi Dorka az úszógumiban. Te meg csini vagy! :D

Lara: Örülök, és drukkolok, hogy a kistesónál minden könnyebb legyen! :D

Katinka: Mennyi helyen jártok! Írígy-írígy! :oops:

Remélem hétvégén jó idő lesz, újra próbáljuk a Balcsit. Most hogy Réka megint szereti a fürdést, nagy reményeim vannak!

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz!Drukkolok nektek nagyon :wink: :wink: :wink: :wink:
Remélem Réka is megszereti a balcsit.Siófokra mentek?
Vendég

Igen, azt ismerjük, mindig oda szoktunk. Majd ha már Réka unja, keresünk mást. De idén azt hiszem még nem kell. Csak azt utálom, hogy mindig olyan sokan vannak! De szerintem mindenhol.

Szösz

KépKép
szosz

Bizony a balcsin mindig sokan vannak,egy hónap múlva már nem lesznek sokan... :cry: Azért tetszett ott gunarason mert ott nem voltak olyan sokan.
Vendég

Sziasztok!

Ancsi: örülök, hogy jól sikerült a Balcsizás! Dorka nagyon helyes az úszógumiban meg a kis kalappal. :D Csajozós tesók :lol:

Lara: ezek nagyon jó hírek a kistesóval kapcsolatban, tök szupi! 8) Mi is szerdán megyünk Sopronba, péntekig leszünk, anyós a Lővérekben lakik.

Szösz, nem próbáljátok ki Aligát? Mi most ott voltunk szombaton a Club Aliga strandján, nagyon szupi és egyáltalán nem volt tömeg, mert elég nagy a terület. Van játszótér is meg sok árnyék. Annyi a pici kényelmetlenség, hogy a partnál drága a parkolás, de megengedik, hogy apuka levigye a családot és visszajöjjön a fenti olcsóbb parkolóba, amúgy 5-8 perces séta.

Szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

szosz: drukkolok nektek a Balcsizáshoz. Nekem az volt a taktikám, hogy a kezembe fogtam Dorkát, énekeltem neki, (meg sétálunk, sétálunk, egy kis dombra lecsücsülünk), sétáltunk egyre beljebb a vízbe, és mindig kicsit locsolgattam, meg beledugtam a lábát a vízbe, aztán nézte maga körül a babákat, meg az embereket,és szép óvatosan beletettük az úszógumiba. Először még átkaroltam az úszógumiba is, aztán szép óvatosan elengedtem miután a kapaszkodóját megmarkolta. Aztán hajókáztunk, meg motorcsónakoztunk, aztán már csapkodta is a vizet.
Remélem már Réka baba is szeretni fogja a vizecskét, én nagyon szurkolok nektek.

Lara: de jó, hogy be tudtál jutni a dokibácsihoz. Ági tényleg nagyon aranyos, és jófej, és persze mindenkit ismer, megismer. :)
Örülök, hogy rendben vagy. Én is átéltem ezeket a dolgokat, closti, szuri, még majdnem inszemináció is lett Dorka előtt, de megúsztam. Azt mondja a Dokibácsi, a terhesség helyreteszi a hormonokat, meg a hülye cisztákat. Én is tele voltam velük sajnos, de szülés után eltűntek szerencsére. Persze mindig nézi őket. Szóval együtt örülök veled! HURRRRÁÁÁÁÁ!!!!!
Jók a kisrucik, csak azt néztem, hogy Dorka méretében alig van valami, főleg az akciósokból nincs, 80-as kéne, de csak 56-os, 64-est láttam. Sebaj, majd máskor is megnézem...

katinka: köszönjük a dicsit Dorka nevében. Ja, hát ezek a fiúk ilyen csajozósak. Egyszer Dorkával is sétáltak, hogy hátha jobban tudnak csajozni, és bejött nekik, mert oda is mentek csajok hozzájuk, meg mosolyogtak rájuk. Mindent bevetnek! :)

Ja, nem is írtam, ami Dorkán van a képen micimacis fürdőruci az öcsémtől kaptam. Csodálom, hogy el is találta a méretét. :)

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Jó lett végre a gépünk :lol:

Én is nagyon ajánlanám a Club Aligát mi is ezért járunk oda mert sokkal kevesebben vannak mint máshol és nekünk még ingyenes belépőnk is van :lol:
Mi szoktuk vinni az esernyőkocsit és azzal lesétálunk mi a kapu előtt szoktunk parkolni.

Lara örülök, hogy jó híreket kaptál a dokinál! :wink:

Ancsi a puszi megbocsájtva Dorkának :lol: Nagyon csini a képeken :lol:

Jaffa ismerős bogármester még az javasolta a kullancsok ellen, hogy sűrűn kell füvet nyírni meg gazolni és akkor eltűnnek a kertből.

A hétvégén nálunk lesz falunap, gyertek akinek van kedve :wink:

KépKép
winchi

winchi: mi lesz a program a falunapon? :) Örülök, hogy jó a gépetek, még jó hogy van egy informatikus a családban! :D:D

KépKép
ancsi_pancsi

http://www.kaloz.hu/

Itt fent vannak a programok, extrák nem lesznek, mert a hivatalnak nincs rá pénze... :roll:

Nem is írtam: Tegnap megszült hajnalban a cukros barátnőm, kicsifiú 51cm és 3190 gramm. Nem kellett végül császározni simán meg tudta szülni, alig várom, hogy tudjak beszélni vele :D És rájöttem, hogy bármikor szülnék újból ha nem lenne egyfolytában ez a k*rva pénz a téma :evil:

KépKép
winchi

Kép
Megmostuk a lábát a Dunában :lol: Ő a többi testrészét és a ruháját is szívesen megmosta volna :lol:
Kép
A kép bizonyíték, hogy még mindig nincs foga :lol:
Kép
Elmélyülten dolgozik, a lábán a pediped amit vettem
Kép
Kutyikánk :lol:
Kép
Ezek mi volnánk
Kép
Sziasztok :lol:

KépKép
winchi

Pár kép rólunk is:

Kép Névnaposok

Kép Új nyaklánccal

Kép Családi torony

Kép Lili, Hanga a keresztlányunk és sok-sok maci

Kép Vidámak vagyunk

Kép
Kép
katinka31

Lányok nagyon szupik a képek! :)

Matykó milyen édesen integet, csoda édi a vízben is, és Nati már milyen ügyin megáll. És Lili és Hanga nagyon szépek a sok maci közt. Katinka jó ez a vidámság, és a családi torony is tök jó.

winchi: gratula a barátnődnek, én is szülnék még, de az a rohadt pénz...... nem is tudom lesz-e kistesó. Előbb tuti vissza kell mennem dolgozni, ha akarunk majd mégegyet.

KépKép
ancsi_pancsi

Lányok nagyon szupik a képek!

Köszi a hiányolást Lara, nem nyaralunk, de apa szabin van a héten és minden nap tekergünk valamerre. Tökre elfáradunk minden nap. Voltunk moziba Levivel, ez volt neki az első, mi meg akkor voltunk utoljára, mikor Levi a pocakomban volt. Ma tropicáriumba voltunk, holnap csónakázni készülünk délután, strandra is készültünk, ha az idő engedi, akkor Balcsizunk.

Lara, Ancsi: tök jó, hogy eltűnnek a ciszták!

Winchi: Dorcsinak sincs foga még mindig. Hát nagyon szuper az a pediped!

Jaffa: 16000-ért írtanak :shock: :shock: :shock:

Nagyon jó képeket raktatok fel, vagy ezt már írtam... akkor asszem megyek aludni. Sározós Niki csúcsszuper, meg Dorka fürdőrucija is, meg Matyi és Nati lánca is. A mienk méz színű, majd teszek fel én is most már friss képeket.

Anyany: készülődtök ezerrel?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mancsa:A tropikárium az olyan jó :D :D majd ha Hannus nagyobb lesz mi is megyünk.Levinek tetszett a mozi?
Akkor további jó csavargást nektek!!!!!!!!Már jó lesz ha Apa nálunk is itthon lesz :D Nálatok féltékeny volt Levi mikor megszületett Dorka?

Katinka:Még a végén összefutunk sopronba :lol: Te ismered akkor a környéket,mi az amit semmiképp ne hagyjunk ki????????Ötletek?Már nézegetem neten.
Nagyon helyesek vagytok a képeken. :D :D :D

Winchi:Nagyon helyesek vagytok ti is Matyi egy kis huncut,nagyon szuper cipője van :D :D :D

Ancsi:Igen többször érdemes benézni arra az oldalra :wink: Remélem nem is jönnek vissza a ciszták soha...
Hát igen kistesó kérdés mi egyenlőre abba maradtunk hogy egy év múlva levetetem a spirált.Olyan sok korkülömbséget nem szeretnénk.

Ma egyik barátnömmel megyünk sétálni,de még a Hannus alszik remélem most már lassan ébred.
Tegnap olyan rossz napunk volt
:( délután nem tudtunk lemenni sétálni az eső miatt Hannus nagyon nyügi volt meg persze semmi se volt jó neki csak a fiókhuzogatás persze odacsípte az újját akkor üvöltés .....és igy tovább estére már kész voltam.Ma meg olyan jó kislány hogy még egyszer se kellett rászólni.
Vendég

mancsa: de jó, mozi.... Tetszett Levinek? Már én is nagyon várom, hogy Dorkát lehessen ilyen helyekre vinni. :) Jó csavargást nektek, élvezzétek ki, hogy apa otthon van.

Lara: majd megpróbálok még párszor benézni én is erre az oldalra. Jók ezek az akciós ruhácskák. Mi is ma barátnőzünk, várom én is őket, hogy ideérjenek. Dorka is zizi, ha egy nap nem megyünk ki...
Hannus is mindjárt 1 éves lesz. Várjátok már a nagy napot?

Anyany: tényleg, hogy álltok a készülődéssel, lehet időd sincs most jönni hozzánk, igaz? Remélem jól sikerül minden! :)

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Lara! A tegnapi napunk detto ugyan ilyen volt. Reggel nagyon korán kelt Mazsola, tiszta nyügi volt egész délelőtt. Délután a 2 órás alvás helyett sikerült 1-et aludnia, ami miatt persze még nyűgösebb lett.
A mai nap pedig mint egy kisangyal! Három órát aludt (utoljára csecsemő korában sikerült ennyit), ami után vidám kiscica lett. :)

Hétvégén megint egyedül leszünk. Egyre jobban elkeserítenek ezek a dolgok. Már nincs is erőm a férjemmel ezzel kűzdeni, hogy több időt töltsön velünk. Nem is magam miatt, hanem a gyermekünk miatt. Gáz ez az egész. :? Ha sikerül 1 napot itthon töltenie a felét a számítógép előtt tölti. :evil:

Katinka!

Annyira gyönyörűek a lányok. Én is így képzelem el magunkat pár év múlva. Bár magamnak nem fogok szülni még egy gyereket. :(

Winchi! Annyiszor elcsodálkozom, hogy Matyi milyen nagyfiú már! Én is vizikacsa vagyok, remélem Milu is az lesz és végre lesz kacsatársam a vízben. Férjem ebben sem partnerem......... :? :(

Kép
jaffa4

csak kukk!
készülődünk. megvolt az esküvői próba is, holnap fotósmegbeszélés meg a ruhám derekát kell még megigazítani.
aztán szombaton minden élesben.
szegény Zsófi, ha meglát sír utánam, mert annyira nincsen időm vele lenni... keresztanyját viszontimádja, úgyhogy azért elég jól elvannak.
Vendég

Lara, Ancsi: Levinek nagyon tetszett a mozi. Mikor vége lett azt kérdezte most előről kezdik? A tropikárium után meg megkérdezte, hogy nem megyünk moziba? Először úgy terveztük, hogy visszük Dorcsit is és valamelyikünk kint marad, de így jó volt, anyukám vigyázott rá, elaltatta, megetette, lefárasztotta, megfürdette, vacsiztatta mire hazaértünk.

A tegnapi csónakázás is jó volt. De nagyon féltem ki-beszállni a csónakból. Levi nem félt, igaz ő már volt apával csónakban én még nem. A strandolás csúszik hétvégére, vagy jövő hétre, ha apa időben hazaér. Ma pecázni megy, délután viszi Levit is este megyek érte, mert apa marad éjjelre.
Délelőttönként nem megyünk sehova, nem merem itthagyni a mamát, papát. Elég szarul van a mama, kedden hoztuk haza a kórházból, már kemót sem kapott, olyan szarul volt.

Jaffa: mienk apa sem egy seggénülős típus. Ha itthon van, folyton kint mókol valamit. Ő mindig ilyen volt, akkor voltunk együtt, ha mentem vele az udvarra, garázsba ahol épp csinált valamit. Na ez nem sokat változott. Csak most a gyerekekkel együtt megyünk utána. Ilyenkor tök jókat beszélgetünk, de ha nem mennék utána csak akkor jönne be, ha már altatom a gyerekeket,meg ha éhes. Így meg este ha látja, hogy készülődök be a gyerekekkel megkérdezi segítsek bent, hát naná. De fürdetés, vacsi után még kimegy a dolgára.
Most éppen a csúszdára csinál tetőt. Előtte meg a papám összetákolt melléképületeit javítgatta. Ő ilyen. Így szeretem. De mikor Dorcsi pici volt és nem tudtam menni utána nekem is voltak olyan gondolataim, hogy csak magamnak szültem. Akkor többször beszéltünk telefonon keresztül, mint rendesen. ( akkor napközben 5x felhívott a munkahelyéről, ilyenkor csak 1x)

Anyany: szorítok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek!

Bibii: ma megcsinálom a rakott répát, amit beírtál a receptesbe, tetszik, gyere mesélj mi van veletek?
Vendég

Sziasztok!

Beze vagyok és már nagyon régóta olvaslak benneteket. :D Csatlakozhatok hozzátok? Ugyan szekszárdi vagyok, de kislányomat Fehérváron szültem január 24-én, Laraval és Ancsival közös orvosunk van. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Lányok!

Beze:Üdv köztünk!!!!!!!!!!!Nyugodtan csatlakozz csak,írjál sokat :D
Szép neve van a kislányodnak :D

Mancsa:Örülök hogy ilyen jól tellnek a napok :D Szegény Mamád :cry: :cry: :cry:

Anyany:Jaj de izgi!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Én is csak azt tudom írni amit Mancsa kívánom hogy minden úgy sikerüljön ahogy szeretnétek :D

Jaffa:Akkor lehet hogy valami front volt azért voltak nyügösek a gyerkőceink.Sajnálom hogy egyedül lesztek hétvégén :( Párod mit dolgozik?Nekünk a július volt rossz mert Apa reggeltöl estig dolgozott de hétvégén csak ritkán kellett mennie hála égnek,olyan rossz mert nekem itt veszprémbe nem sok ismerősöm van :roll:

Ancsi:Láttam iwiwen írtál a képeinkhez köszönjük szépen aranyos vagy :D
A szülinap úgy lesz hogy 28-án megtartjuk hármasban és rá egy hétre lesz megtartva nagyszülőkkel barátokkal,sajna csak így tudtuk összeegyeztetni.Hannusnak nézek ma játszósátrat ha minden igaz az lesz az egyik ajándéka.
Vendég

Sziasztok!

Mancsa
Örülök,hogy megcsinálod,nálunk hatalmas sikere votl :D
Mindenki bébije nagyon édi,és mekkorát nőttek :shock:

Az igazság az,hogy csak olvani szoktalak titeket,mert van egy drága ismi aki szintén olvas és tudja ki vagyok és keveri a ..... :evil: Egyébként anya tanyán csináltam egy ugyanilyen topikot,de elég árva vagyok ott :( Ha gondoljátok átjöhettek oda is.
Csak röviden rólunk: itthon dolgozunk ezerrel,szétbontottunk két ólat,ott lesz majd a garázs,a házat tesszük rendbe,ami még elmaradt,míg anyuék nincsenek itthon. Gyerkőcök meg élvezik a nyarat :D Tom volt nyaralni mamánál a balcsin. Ricsnek úgy bújt ki 4 rágófoga,hogy észre se vettem :shock:
Hát röviden tömören ennyi :)

Kép
Kép
bibii

Szia Bibii!

Sajnálom hogy nem jössz :( Kedves ismerős :evil: Nem semmi Ricsinek már annyi foga van?Hannusnak még csak 2 negyed :lol:
Akkor nagy munkába vagytok,biztos nagyon szép lesz.
Vendég

Lara

Elhiheted szívesen jönnék,de nem hiányzik a kavarás :?
Ha nem bánjátok teszek néhány képet 8) Kép az első kép
Kép egy évvel később

Kép egy kis pacsa

Kép

Kép
Kép
bibii

Nagyon aranyos a pici fiad :D :D :D :D :D Hannusnak is van ilyen pici medencéje az erkélypancsihoz.
Az utolsó kép balatonfüred?
Vendég

Igen :D van még pár képem,csak nem akarom elfoglalni a helyet :oops: :D Nagyon szuper volt,és nagyon szépek voltak.

Kép
Kép
bibii

Anyany: hajrá-hajrá!!! Szorítunk nektek, gondolunk rátok, de gratulálni csak majd a nagy esemény után fogunk. :D

Beze: üdv köztünk, szívesen fogadunk, gyere csak írjál jó sokat.
Szekszárdi vagy? Akkor nem vagy messze tőlünk :) (Cece)
Megkérdezhetem, hogyhogy ide jársz a mi dokinkhoz? A kicsi lányod a mi dokinknál is szülted Fváron? Ha van kedved tegyél fel képet is erről a gyönyörű nevű kislányról! :)

Bibíí: de régen voltál! Nagyon kedves ez az ismerősöd, ezúton is üzenem neki! :roll:
Pedig jöhetnél gyakrabban, és írhatnál nekünk, na meg persze a fiúkról is hozhatnál fotót. Pl. Ricsi szülinapjáról. Tudom, hogy nagy munkában vagytok, de azért nézz be néha, ha van időd...

mancsa: de jó, akkor Levi nagyon élvezte a mozit. Azért szerintem nem baj, hogy Dorcsit otthon hagytátok, néha a nagyobbnak is jó, ha csak vele van foglalkozva. Barátnőm kislánya (9 éves) is igényli, hogy néha csak vele menyjenek a szülők ide-oda.
Szegény mamid! Jajj, kitartás, elhiszem, hogy nem szívesen hagyod őket egyedül. Mi is már 2 hónapja nem voltunk a mamáéknál, és nem is tudom mikor jutunk el, mert apa a sógoromnak segít majd hétvégén, de majd meghülyülök, hogy nem láthatom őket, pedig csak 50 km.

Jaffa: nálunk sem sokat van itthon apa. Én is igényelném, hogy többet legyünk együtt. Hétvégén is mindig van valami dolga. Néha én is azt csinálom, mint mancsa, hogy megyünk utána, persze, csak ha itthon van az udvaron. Én is néha úgy érzem, hogy mostanában nem kell kistesó, bár apa mondogatja, hogy kéne egy kisfiú is, mert ki viszi tovább a nevét.... de olyan sokat vagyunk egyedül Dorkával.. Hát ezek az apák milyenek....????
Volt már a kullancsirtós bácsi?

Lara: nincs mit szívesen, te is mindig írsz nekünk, aranyos vagy! Nálunk sem volt még meg a családi szülinapozás, nem is tudom, így mikor lesz, hogy apa mindig dolgozik....
Milyen játszósátrat kap Hannus???

KépKép
ancsi_pancsi

Bibii: jöjjenek azok a képek! Nagyon édi Ricsi, és mennyit nőtt!

KépKép
ancsi_pancsi

Szia Ancsi!

Még nem tudom milyen sátrat kap tegnap láttam egyet a játékboltba(az biztos hogy kis pici amibe ő el tud bújni és fel tudjuk állítani a szobájába)
Ma megyünk anyuékkal a tescóba ott is megnézem mert mintha múltkor láttam volna.

Bibii:Füred a kedvencem!nem is tudtam hogy ott is szokott lenni virágkarnevál :oops: látod ha sürübben jönnél akkor tudtam volna :lol:

Ma nagyon laza vagyok zöldbabfőzeléket csináltam fasirttal mire Hannus felkelt már kész is volt,tegnap takarítottam Hannus meg alszik már 1,5 órája.Úgyhogy pihizek 8)
Vendég

Bibii:Igen jöjjenek a képek Tomiról is :wink:
Vendég

Ancsi

Megpróbálok jönni,ha nem is sűrün.......
Rakok majd még képet,csak kicsinyítenem kell.

Lara
Nem ott szokott lenni a karnevál ez csak azért volt mert idén van a 40. :wink: Itt csak lúdas matyi volt meg a korona. De most rengetegen voltak,pont akkor volt az anna bál is. Egyébként én is szeretem füredet.Tomi is ott nyaralt.

Kép
Kép
bibii

Sziasztok!

Üdv az újonc maminak :lol: Gyere szívesen látunk mindenkit!

Bibii na igen az olvasók.... Én is gondolkoztam már rajta, hogy sokan olvasnak biztos minket és innen is köszönteném őket. Kíváncsiságból előbújnának esetleg a zúgolvasóink egy hozzászólás erejéig???
Kíváncsi lennék hányan vagytok :wink:
Van olyan is aki esetleg ismer engem? Csak hogy tudjam mit ne írjak le ide :lol: :twisted:

Bibii sokat nőtt a kicsi fiad, huncutszemű rendesen :lol:

Mancsa akkor mégiscsak nyaralás ez a hét nektek egy kicsit, tök jó hogy ilyen programjaitok vannak!
A mamádat nagyon sajnálom... :(

Párom nekem se sokat van itthon, sokat vagyunk Matyival kettesben. Mondjuk mostanában megjelennek a szomszéd gyerekek is nálunk és az jó, mert Matyit is szórakoztatják és az én hangulatomat is feldobják olyan helyesek :lol:

Holnap holnapután falunap a meghívásom még mindig áll :lol:

Megyek ajtóra szúnyoghálótt csinálni meg babaerszényt akarok éppen varrni (Mancsa :wink: )

KépKép
winchi

Lara, Ancsi, Winchi, köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! :D

Ancsi, persze, megkérdezheted, röviden az az oka, hogy 23 hónapig vártunk Lexire, közben elfogyasztottam 2 orvost, mire véletlenül a pco-s holnapon megtaláltam a dokink elérhetőségét. Elmentem 2007 szeptemberében, ő végre tudott és akart is segíteni, végül a 4. inszemre megfogant a mi kis csodababánk. :D EZért döntöttem úgy, hogy ő lesz a szülészem is. Másik ok az, hogy nem akartam itthon szülni, a testvérkét sem itt fogom, elég volt a szülés után nem egészen 2 héttel 5 éjszakát "élveznem" a remek kórházunkban.
Te biztosan nem emlékszel, de amikor 35 hetes voltál, jöttél vizsgálatra, egy másik kismamival beszélgettél, aki akkor volt 14 hetes, én meg alig 8. Irigyeltelek benneteket. :oops: Szép nagy pocid volt, meg is jegyeztem, hogy Dóra Jázmin lesz a picikétek. :D

Nagyon szép mindenki babája. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Keresztelős képek, múlt vasárnap készültek. :D

Kép

Kép

Kép
Lexi keresztapja karjában, mellette a férjem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

7740 grammok és 70,5 centik vagyunk. 3300 gramm, 55 centi volt a születéskor. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Ancsi:Megvan a sátor igaz babaház néven 2990 ft volt a tescóba rózsszín és zöld a teteje van ablaka is :D remélem teszeni fog a kis tündéremnek :D

Beze:Nagyon helyesek vagytok :D :D :D milyen vékony vagy(irigy szmájli)
Akkor neked is pcos van?Nekem az van azért mentem a doki bácsinkhoz mert itt veszprémbe sincsenek a helyzet magaslatán :evil:
Akkor lehet hogy láttuk is már egymást :wink: Én 2007 novemberbe mentem hozzá elöször és dec 21-én megfogant a Hannus.
Jó kis súlya van a lánykádnak :wink:
Megkérdezhetem hogy miért kellett kórházba menned szülés után?

Winchi:Igen sokan olvasnak minket szerintem is.Nekem eddig még nem jelezte ismerős.

De tényleg kedves zugolvasók írjatok legalább egy hsz-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Lara, igen pco-s vagyok. Itt annyira nincsenek a helyzet magaslatán, hogy az endokrinológus közölte, hogy ha felírná a met-et, az gyógyszerkísérletnek minősülne, helyette felajánlotta a diane35-öt. :evil: No comment...
Köszönöm a bókot, engem a szó mindkét értelmében leszívnak. :D

Lexi születése után a méhlepényt altatásban vette le a doki, mert nem vált le de sajnos egy darab bent maradt, ami komoly gyulladást okozott, ezért kerültem kórházba. Kikapartak, aztán 5 napig erős gyógyszereket kaptam a gyulladásra. Fejtem magam, a tejet kiöntöttem, mert nem kaphatta meg a lányom. Szerencsére rögtön visszaszokott a cicire, azóta is szopizunk. :D
Az orvosok és a nővérek is rendesek voltak, de nekem nagyon nem jön be az a kórház...

Hannus nagyon szép ajándékot fog kapni. Torta milyen lesz?
Olvastam, hogy neked is rendbe jöttek a petefészkeid, nagyon örülök! :D :D :D Nekem is azt mondta, hogy a petefészkeimnek és a méhemnek is jót tett a terhesség. Minden vágyam, hogy a kistesót ketten hozzuk össze... :oops:

Tényleg lehet, hogy találkoztunk. :wink: Dec. 21? Az tök jó! :D A mi tündérkénk április 28-án fogant, miután megkaptam a kilökődésgátló injekciót. :wink

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Beze! Nagyon szépek vagytok! A szülés utáni sztori nem lehetett egyszerű... Milyen jó, hogy Lexi még ezek után is cicizik! Le a kalappal előtted!

Ahogy olvasgatom a hsz-eket, rájövök, hogy annyira nincs is rossz helyzetem ezzel a mennyit van a családjával apuka sztorimmal. Be is fogtam. Nálunk ami nagyon elvonja a családtól az időt az az, hogy a férjem motorozik versenyszerűen. Kondiedzések hétközben, motorosedzés hétvégén. Ha pedig nem, akkor verseny. Már 9 éve ebben élek, de gyerek mellett nagyon nehéz elfogadni.
Most azt szeretném, ha jövőre nem versenyezne, nem lenne csapatfőnök.

Lara! Nagyon szuper ajándékot vettetek Hannusnak. Remélem tetszeni fog neki, majd kérünk róla képeket!

Kép
jaffa4

Az irtós embert még nem hívtam. Ott tartunk, hogy gumicsizmában nyírom a füvet, besprézem a lábam. Gyermekemet zokniban-cipőben engedem ki, plusz perceken keresztül fújkodom. Hemperegni nem hempereghet a fűben.
Este pedig átnézzük magunkat. Azt olvastam a neten (köszi Ancsi! :wink: ), hogy 4 órán belül ha kiszeded, akkor még nem fertőz. Egyenlőre ez a taktika bevált (kopp-kopp-kopp). Remélem élelem hiányában kipusztulnak. :twisted:

Kép
jaffa4

Sziasztok!

Kész a háló és kész az erszény is csak a kicsi már alszik nem tudom belepróbálni remélem használható lesz :twisted:

Csajok engem úgy felhúztak a hírekkel! Pedig nem is nézek rendszeresen híradót csak a rádióban is ez ment: Eltemették azt a nőt akit meglőttek, a fél ország ott volt és Bajnai az nyilatkozta, hogy a gyilkosok az egész nemzetre rontottak rá :twisted: Már bocs de akkor már ők vannak többen???? És ha engem lőnek le én is ennyire benne lennék a tévében???? Nem hiszem....
Ne haragudjatok de dühöngök itt magamban pedig nekem aztán a szakmám miatt sem kéne de ez már sok. Mi lesz így velünk???

Voltak itt sógoromék és hozott Matyinak a németektől egy jó kis farmerkalapot csak egy a gond vele: Flitteres csillagocska és lepke van rajta, amikor mondtam hogy kissé lányos megsértődött rajta. Nem értem nem lát a szemétől? Nem szálltam vitába vele ő a család esze állítólag...

KépKép
winchi

Beze nagyon szépek vagytok, itt mindenki vékony csak én vagyok ducijuci :roll:
Itt sokan megküzdöttetek a babáért, ahogy olvasom a sorokat mindig hálát adok, hogy nekünk ebben nem volt részünk, minden tiszteletem a tiétek!

Lara kiváncsi vagyok milyen kuckót találtatok Hannusnak, kékben is volt? :lol:

Jaffa hajrá a dögök ellen!!!! A kullancsok mondjanak le!!!!!!!!! :wink:

KépKép
winchi

Beze:Akkor ez nem volt egyszerü kezdés,de örülök hogy utánna visszaállt a szopizás.Bendének is azt hiszem igy történt(de nem vagyok benn biztos :oops: )
Hannus nekünk is segítséggel fogant closti tüszőrepesztő.....
Most is szeded a metet?Kistesót mikor szeretnétek?
Még nem tudjuk milyen lesz a torta meg még szertenénk mellé valamit,de ötletem nincs de majd körülnézünk.

Jaffa:Jó lenne ha magától költöznének el a kullancsok :evil:
Épp most telefonált Apa hogy későn ér haza.... :cry: De legalább most 2 hétig itthon lesz :D
Remélem sikerül megbeszélni a pároddal a motorozást,legalább neki van hobbija,nekünk nincs :( talán a csavargás :D

Winchi:Nagyon ügyes vagy :D Néha én is dühöngök az ilyeneken :roll:
Akkor a huginak majd jó lesz a kalap :D

Szösz?????????????
Vendég

Winchi!

Nagyon sajnálom azt a nőt akit lelőttek, de engem is idegesít, hogy ilyenkor "előjönnek az okosok" és reklámfogásból és népszerűségi index növelése céljából mutogatják magukat és beszélik a baromságaikat.

Sógorodnak van gyereke? Poénból meglepném valami cuki dologgal. Csak a visszatükrözés végett. :P

2 éjszaka egyedül leszek. Este fürdetés előtt erősen vissza kellett magam fogni, hogy ne magam mellé vessem meg az ágyát a Milunak.

Kép
jaffa4

Itt nálunk csak ez a szín volt,de lehet hogy máshol van kék is.
Majd teszek képet de csak a szülinapján kapja meg.
Héj én is duci vagyok,ki ne hagyjál :oops: Pedig 24kg-val vagyok kevesebb mint mikor szülni mentem :roll: a dokibácsi mondta is hogy fogytam,de még sokat kellene :(
Vendég

Jaffa, Winchi, köszönöm szépen. :D :oops:

Jaffa, én megértelek, férjem évekig versenyzett biciklivel, igaz, amatőr szinten, de jó sok idejét elvette. Most már nem, de ő is az a típus, hogy mindig csinál valamit, vagy bent, vagy kint. Mi meg igyekszünk követni. 8) Néha nekem is eszembe jutott, hogy magamnak szültem, de most azért már jobban kiveszi a részét mindenből, persze kivéve az éjszakákat. :roll:
Egyetértek Winchivel, a kullancsok húzzanak melegebb éghajlatra!!!

Winchi, sajnos ilyen világot élünk. :x ...
A kalap tényleg lányos... :oops: Biztosan szép, de fiún én sem tudom elképzelni.

Lara, a 12. hét óta nem szedem a metet, ha nem muszáj, nem is szeretném újrakezdeni. Kistesót jövőre szeretnénk, nem vagyok már a legfiatalabb, a magam 30 évével... :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lányok, lemennek majd a kilók, meglátjátok! :wink:
Még egy utolsó keresztelős kép, aztán lelövöm magam.

Kép

Jó éjszakát minden babának és mamának, és köszönöm a kedves fogadtatást, nagyon aranyosak vagytok!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze:Nem vagy elkésve a 30 éveddel most már 40 évesen divat szülni.Nektek is szép álmokat!

Jaffa:Milu még ébred éjszka?
Vendég

Lara!

Szerencsére négy hónapos korától végigalussza az éjszakát. 1 éves kora körül volt egy 3 napos korszak mikor felébredt 1x, de azóta sincs gond.
Fél 8-8-kor fürdés és utána alszik is. Az, hogy mikor kel nagyon változó. Általában 7-fél 8, de volt úgy, hogy fél 10-kor bementem felébreszteni. 8)

jó éjt mindenkinek!!!

Kép
jaffa4

Beze: dejódejódejóóó hogy jöttél, üdv köztünk! Szépek vagytok! Ez a méhlepényes dolog nem hangzik jól, de nagyobb baj is lehetett volna belőle, még jó, hogy nem lett!

Jelentem én nem duci vagyok, hanem dagi.

Winch: az erszény szuper! Igaz, hogy egyvállas hordozó, de most pl a tropikáriumban abban vittem Dorcsit és nem fájt a hátam. Kb 1 órát volt benne. Ha csak gyorsan beszaladunk valahova akkor azt szoktam vinni, mert nagyon kicsi helyet foglal.

Jaffa: hát a motorozás miatt nem irigyellek. A bátyám ilyen versenyekre járós bringázós, hegymászós fickó, eddig sajna senki nem bírta hosszú távon mellette. Hálát adok az égnek, hogy az én uram pecázik. Ez nem is olyan veszélyes és mi is mehetünk vele.

Lara: szerintem Levinek van ilyen kis kuckója, amiről írtál, hogy Hannus azt kapja. Nagyon szereti, de most a padláson van. Sokszor cserélgetem a játékkészletet, így többet játszik velük Levi. Majd most előszedem.

Bibii: jöjjenek azok a képek, hely van bőven! Kavarósok meg :twisted: .

Most ennyi, holnap jövök! Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Lara: találtam képet a sátorról, nem olyanok a színei, mint amit írtál, de ilyesmi?
Jaj, itt még építkeztünk a dédiéknél, és ahogy néztem a képeket nem kezdeném újra. Kép
Az ácsok kalapálák a tetőt, azt csinálta Levi is.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?