Anyany: hajrá-hajrá!!! Szorítunk nektek, gondolunk rátok, de gratulálni csak majd a nagy esemény után fogunk.
Beze: üdv köztünk, szívesen fogadunk, gyere csak írjál jó sokat.
Szekszárdi vagy? Akkor nem vagy messze tőlünk
(Cece)
Megkérdezhetem, hogyhogy ide jársz a mi dokinkhoz? A kicsi lányod a mi dokinknál is szülted Fváron? Ha van kedved tegyél fel képet is erről a gyönyörű nevű kislányról!
Bibíí: de régen voltál! Nagyon kedves ez az ismerősöd, ezúton is üzenem neki!
Pedig jöhetnél gyakrabban, és írhatnál nekünk, na meg persze a fiúkról is hozhatnál fotót. Pl. Ricsi szülinapjáról. Tudom, hogy nagy munkában vagytok, de azért nézz be néha, ha van időd...
mancsa: de jó, akkor Levi nagyon élvezte a mozit. Azért szerintem nem baj, hogy Dorcsit otthon hagytátok, néha a nagyobbnak is jó, ha csak vele van foglalkozva. Barátnőm kislánya (9 éves) is igényli, hogy néha csak vele menyjenek a szülők ide-oda.
Szegény mamid! Jajj, kitartás, elhiszem, hogy nem szívesen hagyod őket egyedül. Mi is már 2 hónapja nem voltunk a mamáéknál, és nem is tudom mikor jutunk el, mert apa a sógoromnak segít majd hétvégén, de majd meghülyülök, hogy nem láthatom őket, pedig csak 50 km.
Jaffa: nálunk sem sokat van itthon apa. Én is igényelném, hogy többet legyünk együtt. Hétvégén is mindig van valami dolga. Néha én is azt csinálom, mint mancsa, hogy megyünk utána, persze, csak ha itthon van az udvaron. Én is néha úgy érzem, hogy mostanában nem kell kistesó, bár apa mondogatja, hogy kéne egy kisfiú is, mert ki viszi tovább a nevét.... de olyan sokat vagyunk egyedül Dorkával.. Hát ezek az apák milyenek....????
Volt már a kullancsirtós bácsi?
Lara: nincs mit szívesen, te is mindig írsz nekünk, aranyos vagy! Nálunk sem volt még meg a családi szülinapozás, nem is tudom, így mikor lesz, hogy apa mindig dolgozik....
Milyen játszósátrat kap Hannus???