Tegnap megszabadultunk egy jó adag hajacskától... apának is le lett vágva a haja a lányomnak is meg lett igazítva a haja és a fiamnak is levágtam a haját... toporzékolós depressziós szmájli.....
Nilabali jó kis programot találtatok ki hétvégére!
Akkor ti igazán szerettek biciklizni!
Sportos család vagytok
Bazsa nagyon helyes a képeken! nem győzöm dicsérni! Kell mellé még egy kislány is! Az a könyöklős nagyon édes!
éssssss így hintázik :
Budabo örülök, hogy jól telt az éjszaka !
A képek nagyon jók lettek! Bálnát nem láttam rajta
lehet, hogy rossza a szemem... de csak egy csini anyukát egy édes babát és egy fiatalembert láttam rajta
De szupi, hogy lesz egy klassz órád!
Zetibebi örülök, hogy meg vagy elégedve az orvossal!
Remélem csemete már jobban van! Nem tudom, hogy romolhatott meg a babakajátok...
kicsit fura...
NA akkor nektek is jön a fogatok! Nekünk még nem.. a nyálunk csorog, de semmi jelét nem látom.... Örülj neki, hogy tininek néznek!
Zsu83 áprilisig nem volt gond a pénzzel... akkor a kollegáktól hallottam, hogy másba is belevágott és oda tette a pénzét... nos az nem úgy jött össze ahogy kellett volna és bukott egy csomó pénzt.... aztán naná hogy én nem kaptam meg a pénzemet... az első 2 hónapban még türelmes voltam... most már nem vagyok az mert csak ígérget és közben zúdítja ide a munkákat... ezért az utolsó munkát nem csináltam meg... most itt tartunk... de bezzeg amikor pályázatot kellett írni akkor idetalált...
Érezzétek jól magatokat anyudnál!
Kreiszi na ezért akarok még egy nagy adagot eltenni mert rájár a család
Alex nagyon helyes! A lányom egyből felismerte amikor meglátta
Elif jó utat és érezzétek jól magatokat!
Hel29 Boldog szülinapot utólag is! Apa nincs képben, hogy nem vett neked tortát?
Lehet hétvégére időzíti a felköszöntést
sajnálom a rossz éjszakákat! Nem iszol véletlenül kávét? Nekem az tett be múltkor amikor elkezdtem koffeinmentest inni... nem értettem, hogy a jól alvó fiam miért kel fel enni éjszaka
aztán gyorsan abbahagytam a kávéivást...
Zsufi74 azért van jó is abban, hogy dolgozol...az első munkámnál én azt éreztem hogy ismét fontos vagyok és feltöltődtem....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.08.07 13:17-kor.