Köszönjük a dícséreteket!
Én is olvadozom tőlük. Apáról nem is beszélve, mint a képen is látni
Nyulasz, mint egy boomerang! Isteni, hogy még mindig pocakosan!
Nekem ekkorán születtek a lányok, mint most Neked saccolták. És lásd, alig múltak 3 hónaposak, Emma 6 kiló, Míra 4600g.
Trix, nekünk is hasonló terepvisznyok miatt lett ilyesmi a kocsink, egész jól bevált, bár mire hazaérek sétából, jól leizzadok. Nem rossz testedzés
Timi, most olvastam csak a neveiteket. GYÖNYÖRŰEK! Én totál oda voltam a Hanga névért, csak a férjem szavazta ki. De szerintem nagggyonaggyon szép. Persze az Alexa is. Grat a babakocsihoz, végre!!!
Kata, remélem tényleg minden ok, csak vigyázz magatokra!
Andi, rízsnyák
Miket nem mondasz Te?
Tigriske, én is hasonló módon rendeztem be az életemet a terhesség alatt, pedig nekem "csak" kettő volt. Ágyból TV, net, apa mint háztartásbeli... De MEGÉRI!!!!!! Így kell ezt csinálni, ügyi vagy. Amúgy már sokszor mondtam a lányoknak is, most fetrengjetek, használjátok ki "veszélyeztetett" helyzeteteket, mert ha megszületnek a manók, nem lesz egy perc megállás sem.
Hogy most miért ilyen nyugi nálunk, hogy írni tudok? Passz. Talán a tegnapi kádban úszás fárasztotta le őket, és hat ki még mára is. Volt nálunk edző néni, és vizibolhákká alakultak a lányok a nagykádban. A merülésig még csípték is