Új privát üzeneted érkezett!

[quote="madar"]B írta:madaribi: most láttam csak a Te kérdésed is. Szóval, szerintem Julcsi 2,5-3 évesen próbálta ki először.

Vita: sokat volt a fejemben délelőtt ez a helyzet. Tényleg kár, hogy úgy tűnik Mabe nem szeretne így köztünk maradni. Pedig - és itt senki mellett sem szeretnék kiállni - tényleg az a jó, hogy vannak különböző vélemények, ezeket nyugodtan mindenki elmondhatja. És még az is belefér, hogy időnként nem pontosan fogalmazunk, esetleg valamilyen kijelentésünk bánt valakit ... nézzünk magunkba, soha senki nem bántott még meg senkit? De igen ... de tényleg az a nagyon fontos, amit Bibi írt: tudjunk bocsánatot kérni, ha megbántunk másokat, és tudjuk elfogadni mások bocsánatkérését is, ha minket is bántott egy-egy megfogalmazás. Szerintem akaratunkon kívül mindannyian bántottunk meg már valakit az életben ... és olyan jó, ha egy ilyen helyzetet sikerül megbeszélni, lehet rendezni ...

Mabe: ha még olvasol minket ... biztosan Téged is bántott egy-egy kijelentés is, mint ahogy el kell fogadni azt is, hogy Bibit pedig a Te megfogalmazásod bántotta ... itt most mindannyian érzékenyebbek is vagyunk ... én örülnék, ha újra olvashatnánk Tőled ... meg Bibitől ... meg Mindenkitől ...


Hááát, akkor lehet, hogy itt lenne az ideje Lillával kipróbáltatni :) .... Galgamácsán ilyen minimanókkal is foglalkoznak ?

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Flora, megnéztelek Titeket, nagyon jók voltatok :) :) És te is nagyon szép kismami vagy :wink:

Móka, hellóhalló, tessék ám többet jönni ide és kevesebbet pörögni :lol: :lol: :lol:
Vagy ugyanennyit pörögni, de ránk is időt szakítani :wink: :wink: :wink:
Örülök, hogy minden rendben van veletek is.

Madar, reggel 6 :?: :roll: :roll: :roll: háááát, akkor lehet, hogy marad az én kis lightos kv-m itthon :lol: :lol: :lol:

Petra, kis házikótokról nincs kedved feltenni a picasara képet?
Vigyázzatok ti is magatokra, pihizz amennyit csak tudsz.

Rita, Andrisotok nagyon ügyi az alvással :)
Vendég
 


Bibi megkérdezem, most megyek oda :)

KépKép
KépKép
madar
 
 

 
 

Szia Boboka,

Épp azon gondolkoztam,hogy kiteregetek "gyorsan", és utána előkotrom valahonnan a fényképezőgép kábelt. Még nincs minden rendben a házban, de jó itten lakni,és nagyon otthonosan érezzük magunkat. Na mentem, igyekszem varázsolni valamit.
Jelzek,ha tettem fel képeket, oks?

KépKép
csikipetra
 
 


Bibi: Nálunk az egyedül-nem-alszom problematikája pont akkor kezdődött, amennyi idős most Lillád, és mostanában látszik rendeződni. Azaz majd egy évet nyögtük (főleg szegény Gábor). Nálunk nagyban közrejátszott az, hogy akkor kapott rendes ágyat, így ki-be flangált, ami rácsos ágyban sosem volt, ő nem próbált kimászni belőle.

Délután még mindig együtt alszunk a mi ágyunkon. Ez a következő, hogy ha majd Máté megérkezik, akkor a délutáni alvásukat szeretném a szobájukban, együtt "megoldani". Aztán persze megint én tervezek, ők meg "végeznek" majd. :wink: :roll:

Petra: De aranyos vagy! :lol:

Madar: Akkor ősszel körbenézek, hátha találunk egy helyet, ahol kipróbálhatnánk a pónigolást. Nálunk Apa sem ült még lovon, őt is izgatja a dolog. Majd elmegyek a gyerekekkel! :lol:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Kép

ezt a képet akartam feltenni :oops: itt azééé látszik a 114cm-es GubacsLak:)

Kép

Kép
móka:)
 
 


[quote="csikipetra"]S írta:csikipetraZiasztok kismamik!!!!!

Most néztem a TV2 honlapját, már fent vannak a mai videók.
Floranan!!!Nagyon édesek vagytok, és nagyon jó kis párost alkottok ti ketten (vagyis már 3an :D )

Madar, irigylem a pörgést tőled. 2 napja nekem minden bajom van. Elkezdett fájni a hátam is..............és a derekam is...

Pancsi, üdv közöttünk!Vérnyomásra mit mondott a doki?

Homeos antibiotikumos vitára visszatérve:szerintem, ha valaki valamiben hisz, akkor az működik.
Én néha szedek homeos bogyókat ( pl most nekiálltam a cimicifuga-t szedni),de ha csak gyógyszer segít, akkor meg azt.


Tegnap kaptam egy pesti barátnőmtől egy csomit,írt nekem egy "szüléskönnyítő CD-t :D és küldött mellé egy ujjatlan rugit, amibe belehímeztette Soma nevét.
Annyira meghatódtam,hogy zokogtam,mint egy kisgyerek!!!!
Úgyhogy hormonok nálam is dolgoznak!!! :oops:


Szia Petra, már hiányoztál :) ... először is : HOGY VAGY ??? ... ha nem jelentkezel pár napig, én már mindig azt gondolom, hogy lehet, hogy itt az időd ??? :):):)

Ez a vita már régen nem arról szól, hogy Stodal szirupot igyunk vagy patikás kanalas köptetőt ... :( ...

nekem szó szerint az életminőségemet javította meg a homeo, nagyon sokat köszönhetek ennek a módszernek(14 éves koromtól 5 évvel ezelőttig nagyon durva allergiám volt, kezelhetetlen szénanáthával és olyan ekcémával, hogy nem tudtam melltartót felvenni, mert kisebesedett a mellkasom, a mellem alatt ... elég ciki volt nyár közepén, mivel nekem fehér blúz volt a "munkaruhám", az meg nem vehető fel melltartó nélkül ... egy év alatt 4 bőrgyógyász kísérletezett, hogy meggyógyítsa, a szteroidos krémeken kívül jobb ötlete egyiknek sem volt ... ezek után ennek a homeos dokinőnek 2 hónap alatt sikerült !!! ... 5 éve tünetmentes vagyok: se szénanátha, se ekcéma, se semmilyen allergia, a bogyókon kívül gyógyszert nem szedek rá, pedig még orrbafújóm ( szintén szteroidos -csoda ) is volt, mert még arra is szükség volt időnként ... lehet azt mondani: ez egy népi bla-bla, nincs tudományos alapja (bár ez nem igaz, erről is készültek már rvosi körökben is elismert,komoly tanulmányok !!!) .... csak a tények súlyos dolgok, s magukért beszélnek ... kívánom, hogy Mabe-nak SOHA ne legyen szüksége hagyományos módszereken, gyógyszereken kívül másra ... a probléma ott kezdődik, amikor az Xedik orvosnál is megáll a tudomány, s te még mindig beteg vagy !!!

ezért sérelmes számomra, ha valaki így leszólja, kvázi naiv népi butaságként állítja be ... ez egy elvi kérdés nekem, olyan, mint másnak pl az Istenhit ... ha valaki hívő ember, hogy esik neki, ha mondjuk én (aki nem hiszek istenben) azt mondanám, hogy figyelj XY: ez egy humbug ... nos: ilyen előzményekkel nehezen tudtam jobban csomagolni a véleményem Imola felé ...

Na, lapozzunk .... elnézést mindenkitől, már uncsi a téma, de még mindig annyira bennem van !!!

Petra: milyen kedves ajándék !!! ... biztos én is megkönnyeztem volna, amilyen bőgős vagyok mostanában :lol: :roll:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Móka, szerintem tök jó kis pocakod van!!!! Véleményem szerint egyáltalán nem nagy!!!!És csini vagy!

De hamarosan meglássátok az én görögdinnyémet!!!!
( az előbb találtam egy kábelt, de ez nem a gépé, de lelkesen kutatok tovább!!!!! )

KépKép
csikipetra
 
 


[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Bibi: Nálunk az egyedül-nem-alszom problematikája pont akkor kezdődött, amennyi idős most Lillád, és mostanában látszik rendeződni. Azaz majd egy évet nyögtük (főleg szegény Gábor). Nálunk nagyban közrejátszott az, hogy akkor kapott rendes ágyat, így ki-be flangált, ami rácsos ágyban sosem volt, ő nem próbált kimászni belőle.

Délután még mindig együtt alszunk a mi ágyunkon. Ez a következő, hogy ha majd Máté megérkezik, akkor a délutáni alvásukat szeretném a szobájukban, együtt "megoldani". Aztán persze megint én tervezek, ők meg "végeznek" majd. :wink: :roll:

Petra: De aranyos vagy! :lol:

Madar: Akkor ősszel körbenézek, hátha találunk egy helyet, ahol kipróbálhatnánk a pónigolást. Nálunk Apa sem ült még lovon, őt is izgatja a dolog. Majd elmegyek a gyerekekkel! :lol:


Rita: köszi a biztatást ... ezek szerint nem reménytelen a dolog .. n is abban reménykedem egyébként, hogy majd együtt, egy szobában alszanak, és apa visszaköltözhet mellém !!! :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!

Bár nem hiányoztam :lol: , de ti nekem igen, így mindent figyelemmel követek!

Mi jól vagyunk, dokink ma dolgozik utoljára, tehát most szeptemberig bent kell maradni!!!

Floranan, 8.20-kor keltem, de akkor sem mertem bekapcsolni a tv-t nehogy a gyermekemet felkeltsem :), olyan jól alszik reggel és olyan jó csönd van ilyenkor. De majd megnézem a neten!

Vita: Ebbe én sem tudok beszállni!! Nincs tapasztalatom

Brumi: az én fiam is bújós cica, meg az apja egy bújós vadkan ( értsétek, ő még néha horkol is), így én kettőjük közé szorulok rendesen néha.

Lovaglás: Nekem is volt már egyszer a fiam lovagolni, nagyon cuki volt , teszek a hsz végére róla egy képet.

Előtej: Képzeljétek ma nézegettem a mellemet :oops: és olyan fehér kis pontok voltak rászáradva, hát mondom én attól megszabadítom, és azok helyén jött mindkettőből egy kis átlátszós, sárgás izémizé. Nekem ez azért nagy dolog, mert ugye mindkettő operálva lett, azt hittem nem lesz tejcsi,de csak lesz tán ,ha már előjele van :lol:

Én még semmivel sehol nem állok, még kh cuccom sincs. Hétvégén megkereszteljük Zsófi keresztlányomat, aztán neki kellene állni, de apucit is rá kell venni,hogy munka után jöjjön haza értünk és vissza DB-be, és bevásárolni.

Nst-re jövő szerdán megyek, bár én csak egy hét múlva akartam, de doki szava szent ,akkor még "csak" 35+1 leszek, nade megyek!!

Rakom a képet:)

Nem megy, túl nagy, bocsi :([/img]

Kép
babcika
 
 


Csunyeszka, bár már finishben vagyunk, de még kicsit tartsatok ki!! hüle vérzés!! :twisted:

Bobóka
, értettem kicsi pihi be van iktatva!!!!:D

Megfúrták a házban valahol a gázcsövet, ezért tegnap kilakoltattak, s ma még karbantartanak, így legalább most nem tudok itthon Rajtatok kívül:D mást csinálni (végre:))...
Ja, és délelőtt vigyáztam a barátnőm 8 hónapos kis Csajszijára, s olllan büszke vagyok magamra, mert a kakiból is ki tudtam szedni, plusz még el is altattam, mert h nem szokott délelőtt aludni... Nálam mégis:):)

Ja, és én aztán nem akarok beleszólni semmibe, csak annyi, h el ne tessék tűnni!Se Te Mabe, se Bibi , se SEnki!!
értve vagyok?! :!: :!: :lol:

Kép

Kép
móka:)
 
 


Köszi Petra, én nem mindig érzem így!! :(
No, jöhet a kép!!! jó kutatást!! (nálam is mindig kutatni kell, annyira utálom... pedig mi több mint egy éve lakunk már itt :shock: )

Bibi, mostanság írtál cípőcskékről... be tudod linkelni az oldalt?! csak mert nem találom a korábbi hsz-ok között?! Kösziii

Kép

Kép
móka:)
 
 


[quote="hgrita"] írta:hgritaNálunk az egyedül-nem-alszom problematikája pont akkor kezdődött, amennyi idős most Lillád, és mostanában látszik rendeződni. Azaz majd egy évet nyögtük (főleg szegény Gábor). Nálunk nagyban közrejátszott az, hogy akkor kapott rendes ágyat, így ki-be flangált, ami rácsos ágyban sosem volt, ő nem próbált kimászni belőle.


Nálunk ez most jön elő. Csak mosolyogtam, amikor olvastam. Mintha rólunk írtad volna. Nálunk is az a baj, hogy rájött: ki-be járkálhat az ágyából. (talán ezért is választotta inkább előszeretettel ezt a rácsos helyett).

spickey
 
 


[quote="móka:)"][ írta:móka:)img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1249648393.4721.jpg[/img]

ezt a képet akartam feltenni :oops: itt azééé látszik a 114cm-es GubacsLak:)


Nagyooooon csini pocid van :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="babcika"]S írta:babcikaziasztok!

Bár nem hiányoztam :lol: , de ti nekem igen, így mindent figyelemmel követek!

Mi jól vagyunk, dokink ma dolgozik utoljára, tehát most szeptemberig bent kell maradni!!!

Floranan, 8.20-kor keltem, de akkor sem mertem bekapcsolni a tv-t nehogy a gyermekemet felkeltsem :), olyan jól alszik reggel és olyan jó csönd van ilyenkor. De majd megnézem a neten!

Vita: Ebbe én sem tudok beszállni!! Nincs tapasztalatom

Brumi: az én fiam is bújós cica, meg az apja egy bújós vadkan ( értsétek, ő még néha horkol is), így én kettőjük közé szorulok rendesen néha.

Lovaglás: Nekem is volt már egyszer a fiam lovagolni, nagyon cuki volt , teszek a hsz végére róla egy képet.

Előtej: Képzeljétek ma nézegettem a mellemet :oops: és olyan fehér kis pontok voltak rászáradva, hát mondom én attól megszabadítom, és azok helyén jött mindkettőből egy kis átlátszós, sárgás izémizé. Nekem ez azért nagy dolog, mert ugye mindkettő operálva lett, azt hittem nem lesz tejcsi,de csak lesz tán ,ha már előjele van :lol:

Én még semmivel sehol nem állok, még kh cuccom sincs. Hétvégén megkereszteljük Zsófi keresztlányomat, aztán neki kellene állni, de apucit is rá kell venni,hogy munka után jöjjön haza értünk és vissza DB-be, és bevásárolni.

Nst-re jövő szerdán megyek, bár én csak egy hét múlva akartam, de doki szava szent ,akkor még "csak" 35+1 leszek, nade megyek!!

Rakom a képet:)

Nem megy, túl nagy, bocsi :([/img]


Mááá hogy ne hiányoztál volna ??? ... "bújós vadkan" .... nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó :) ... ez tetszett :)

Szeptemberig nekem is bent kell maradnia, enyim doki is szabin, hétfőtől még a szülésznőm is ... majd együtt szorítjuk össze a lábunkat ... :lol:

Előtej: nekem is pont így volt: kis fehér pontok odaszáradva, és sárgás színű volt az "anyag" :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="móka:)"]K írta:móka:)öszi Petra, én nem mindig érzem így!! :(
No, jöhet a kép!!! jó kutatást!! (nálam is mindig kutatni kell, annyira utálom... pedig mi több mint egy éve lakunk már itt :shock: )

Bibi, mostanság írtál cípőcskékről... be tudod linkelni az oldalt?! csak mert nem találom a korábbi hsz-ok között?! Kösziii


Küldök privit ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Jupppppííííííííííííííííííííí megtaláltam,most töltöm a képeket, és teszem picasa-ra!!

Bibi, ti is hiányoztok nekem, néha, amikor van egy kis energiám ,és éppen nincsenek vendégek, és éppen nem csinálok semmit ,akkor még olvasgatlak titeket, de tényleg, amilyen lelkiállapotok uralkodnak nálunk mostanában, nem bírtam volna belefolyni a kimilyenbabakocsitvegyen, melyikpelenkajóésrossz,homeovagynemhomeo stb....vitákba/eszmecserékbe.

Ha elindulunk a kórházba, ígérem időben tájékoztatunk benneteket. Ha még lesz enerdzsí, akkor én írok, ha nem ,akkor Kornélt kérem meg,hogy jelezzen felétek. De Bibi, a te számod amúgy is megvan, szóval valahogy tuti értesültök rólam/rólunk :wink:

No, nekiállok a képeknek. :D

KépKép
csikipetra
 
 


[quote="madar"]B írta:madaribi megkérdezem, most megyek oda :)


Köszi, előre is !!! :wink: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!

Astrid: Tényleg annyi, legalábbis a papír szerint. Akkor az most jó vagy rossz?

Kata: Nem semmi a védőnéni! Engem nem keresett, nem mintha hiányozna.

Mabe:: Ugye maradsz???? Sajnálnálak!

Megyek megnézem a tv2 honlapját én is!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


[quote="csikipetra"]J írta:csikipetraupppppííííííííííííííííííííí megtaláltam,most töltöm a képeket, és teszem picasa-ra!!

Bibi, ti is hiányoztok nekem, néha, amikor van egy kis energiám ,és éppen nincsenek vendégek, és éppen nem csinálok semmit ,akkor még olvasgatlak titeket, de tényleg, amilyen lelkiállapotok uralkodnak nálunk mostanában, nem bírtam volna belefolyni a kimilyenbabakocsitvegyen, melyikpelenkajóésrossz,homeovagynemhomeo stb....vitákba/eszmecserékbe.

Ha elindulunk a kórházba, ígérem időben tájékoztatunk benneteket. Ha még lesz enerdzsí, akkor én írok, ha nem ,akkor Kornélt kérem meg,hogy jelezzen felétek. De Bibi, a te számod amúgy is megvan, szóval valahogy tuti értesültök rólam/rólunk :wink:

No, nekiállok a képeknek. :D


Abszolut megértem! És annyira sajnálom, ami veletek történt!!! ...

Sokat gondolkodtam rajtatok ... talán egy picit akkor lesz könnyebb majd, ha megszületik Soma: ő ad(hat) majd egy kis vigaszt ebben a szomorú helyzetben és a figyelmeteket is leköti majd, az tuti !!!

VÁROM a képeket a görögdinnye pociról és a házról is !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Normális,hogy megettem egy tábla Milka csokit???????? :shock:

KépKép
csikipetra
 
 


Hú Petra!

Ez aztán tényleg poci a javából!! :)

A hülye kismama agyammal ránéztem arra a képre ami el van fordítva, és elszörnyedtem,hogy vajon min lóghatsz, de mikor kinagyítottam és láttam a háttérben az ajtót rájöttem,hogy én vagyok a hülye :D

Kép
babcika
 
 


Petra, miért ne lenne normális, én terhesség előtt simán megettem ennyit , látszik is rajtam :)

Kép
babcika
 
 


Jólvanna!!!!! :oops: :lol:
Nem tehetek róla........én is 4400 g voltam :oops:

És nem zabálom agyon magam, csak most csúszott le "egy kis" milka csoki :D

KépKép
csikipetra
 
 


No, azt hiszem végeztem!Lehet csemegézni!!! De nevetni nem!!!!!! :lol:

KépKép
csikipetra
 
 


Petra: széééééééééép a konyhátok !!!!! :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Köszííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!
Mi is nagyon imádjuk!! De igazából az alsó szinten amit felújítottunk ,mindent.
A fürdőt és a házat kívülről fotózni elfelejtettem, de ígérem pótolom.

Most elmegyek teregetni!!!! Mert az előbb a kábelkeresés volt a fontosabb :D

KépKép
csikipetra
 
 


Egy utolsó szó....

Bibi
Sajnálom, hogy az én véleményem nem egyezik a tieddel... :cry:

Istenhit: most rohanjalak le én? :roll:
Nem teszem, elfogadom a Te véleményedet és nem akarlak meggyőzni a magam igazáról!
Vendég
 


Bocs, mindenkitől... és mivel az én véleményem más, nem akarok vitát... inkább visszavonulok...
Vendég
 


Na neeeee! Ez most komoly, nemrégiben degradáltuk le úgy rendesen a 2010 márciusiakat aztán nesze neked( persze ők dúrvábbak voltak jóval, de ott is elvonult valaki)...... volt itt már vita másról is de azért ne menjen már el senki sem, szerintem!!!!!!!

Kép
babcika
 
 


Petra ez eszméletlen jó lett! Sárgulok az irígységtől!!

Nagyon szép!! Soma is biztosan szeretni fogja!!

Kép
babcika
 
 


Mabe!!!
Ne duzzogj!!! Miért kell ezt az örömteli babavárást ilyen félreértésekkel befelhőzni!!!
Kapd össze magad és legyél újra a régi!!!! És küldjél reggelente vidám üdvözlőkártyákat!!! :wink: :D

KépKép
csikipetra
 
 


Nagyon drága vagy,köszi Babcika!!
Még van sok tennivaló ,de épp az előbb mondtam Kornélnak,hogy így már annyira jó szépítgetni a házat,hogy bent lakunk.
Az,hogy bútoraink még annyira nincsenek, az mellékes. Majd gyűjtünk rá :D

KépKép
csikipetra
 
 


Vannak ott bútorok, nekem azok is bejönnek!!!

Kép
babcika
 
 


Van egy kettő persze, de pl kell könyvespolc, meg gardrób, meg papírokat kütyüket elsüllyesztős komód vagy valami.....
És amíg nincs, addig a cuccok nagy része dobozokban az emeleten. Csak a legszükségesebbek vannak elöl,de jó ez így is!!! :D

KépKép
csikipetra
 
 


Figyi Petra, mi most újítottunk konyhát, az edényeim fele még a garázsban, mindíg csak azt hozom be ami épp kell, egyszer csak megtelik a konyha és kiürül a garázs :oops:

Kép
babcika
 
 


Sziasztok!!!! Köszönöm az aggódást!!
Na megnyugodtunk..............hétfőn kapok 24 órás nyomás mérőt,mert most mindegyik ki volt adva.............dokim állított be gyógyszert..............meg majd még a 24 órás vérnyomi után alakítunk!
Pisimben nincs fehérje.............úgyhogy nincs nagy gond,de mostantól hetente kell mennem a korházba,pisi vizsgálatra!!!!!!
Magzatvizet is megnézte uh-on,most átlagos mennyiségű !! Laura 1hét alatt 150g-ot hízott............kis dagi maci lesz!!
Szóval megnyugodtunk............nem olyan vészes a dolog mint én gondoltam,bocsi ha rátok hoztam a frászt,de jobb félni mint megijedni!!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Hú de bunkó vagyok! Üdv Pancsika!!!

Örülök,hogy rendben vagy!!! Vigyázz azért magatokra!!!

Kép
babcika
 
 


Pancsika! De jó, h. nincs nagy baj!!! :lol: A gyógyszer biztos segíteni fog!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Én is megjöttem ctg-ről:

a dokim megnézte a papírt és közölte, hogy ezek már bizony fájások, akkor jöjjön csak megvizsgálom, hogy hazaengedhetem-e még vagy már marad...

Hát rögtön rosszul lettem.

A baba feje teljesen lent van, ráfeszülve a méhszájra - ha jól vettem ki a szavaiból, akkor teljesen megrövidülve- de teljesen zárt!

Jövő pénteken kell mennem legközelebb, ha addig nem szülök - ezt mondta a doki.

Sajna uh-t nem tudott csinálni, mert futni kellett a műtőbe, de megígérte, hogy jövő héten csinál.

Úgyhogy most teljes pihire ítéltem magam, mert jó lenne még 1-2 hetet egyben kihúzni.



Bocs, de most nem tudok visszaolvasni....

t-pk
 
 


Sziasztok!

Nem jövök egy napig olvasni, és miket látok... :cry: Én pont ezért nem reagáltam a homeós-témára, mert meg van róla a véleményem, és nem akartam megbántani vele senkit. Ezért nem foglalok állást vallási dolgokban sem, mert mindenkinek joga van hinni dolgokban, és van, akinek ezek a dolgok pozitív élményt adnak, pl bevállik a homeó vagy csoda történik vele, stb- de van, akinek ezek a dolgok csak negatív élményt nyújtanak. Szóval szerintem kár lenne ezen veszekedni vagy megsértődni, meg visszavonulni.

Mi jól vagyunk, bár már nagyon nyűglődünk :cry: Még 29 nap! :lol: :lol: Ez vígasztal egy kicsit, hogy Madart idézzem: már látjuk a végét!

Anyám végre ideért a kisággyal, állhatok neki lecsutakolni, meg összerakni. Végre! Legalább már ez is meg lesz.
Táppénz meg még mindig a levegőben, könyvelőt nem lehet elérni, se telefonon, se személyesen, se sehogy :evil: :evil: :evil: Pedig meg lett ígérve, hogy intézi. Kb 100 000 forint táppénzem gyűlt össze április közepe óta ( kb. 12 000 ft kéthetente ), ami külön-külön nem sok, de egybe most nagyon jól jönne! Babó miatt is, meg apának le kellene már rakni a jogsit, már csak azért is, mert jogsival több munkalehetősége lenne, meg jobban is fizetnének neki. Remélem azért valamikor megkapom.
Le vagyok jelentve OEP-nél, de nem tudom, mit kell írni a rózsaszín tp-papírra? Nem tudjátok véletlenül? Mert céges bélyegzőt tudunk rányomni, csak nemtom, mit kell még ráírni, és akkor én is el tudnám küldeni.
Kedden megyünk első ctg-re! :lol: Remélem minden okés. Hüvelyem pár napja nyilal, meg néha feljebb is érzem a méhszáj felé, ez normális?

Visszatérve anyám-kiságy: Anyám ismerősének van egy ügyvéd ismerőse. Van egy kisfiúk, de nem akarnak több gyereket, így felajánlották, hogy mindent ideadnak ingyen, mert nekik nem kell. (Babakocsi, kiságy, járóka, ruhák, meg még ezek minden más) Én ennek nagyon örülök, nagyon rendes tőlük, de most nem is erre akarok kilyukadni, hanem:

Nekünk ugye most van egy kiságy, ami egyértelműen mi szobánkban lesz. Aztán lesz még egy kiságy anyámnál ( hál istennek, ő pesten lakik ). Anyósom meg kitalálta, hogy a járókát meg az ő szobájába tegyük ( együtt élünk párom anyukájával, akit nagyon szeretek, mert nagyon aranyos). Ezzel ügyebár azt hozták tudomásomra, hogy majd a lányom itt is, meg ott is fog aludni, mert hát ugye a nagymamák :shock: De! Én ezt nem akarom! Az én gyerekem, van neki ágyikója, van neki saját sarka a szobában (idővel, majd lesz szobája), szóval nem fogom hagyni, hogy ide-oda hurcibálják. Alszik majd a saját ágyában, mindig, és kizárólag ott, szokja csak meg azt az egy helyet, nem kell összezavarni! Persze ha el kell intéznem valamit, és kénytelen vagyok lepasszolni anyámnak, az más, de anyósom velünk él, nem igaz, hogy egy szobányi távolságból ne tudjon rá vigyázni, ha arról van szó!
Szerintetek mit csináljak? :shock: Nem akarok megbántani senkit sem, de nekem fontos az, hogy Noncsim ne legyen ide-oda pakolgatva, csak mert nagymama azt akarja, hogy az ő szobájában legyen. Nektek mi a véleményetek erről? Túl reagálom? Ne csináljak ebből problémát? Vagy mondjam meg nekik, hogy mi van? Elvégre én vagyok az anyja...

KépKép
Kép
scooper
 
 


Floranan! Most néztelek meg Titeket a Mokkában! Nagyon aranyos vagy, és szuperül beszélsz (spanyolul?)!!!

T-pk!
Drukkolok, hogy még bírjátok ki egyben legalább 2-3 hétig!! Tényleg pihizz sokat!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Előkerültem én is!

Hgrita!


Szerencsére félreértettük egymást, a fvérsejt az nem gáz, azt hittem fehérje.....akkor megnyugodtam.

Pancsika! Üdv itt nálunk!

Látjátok én sem reagálok mindig mindenkire (időhiány) és engem sem hiányol mindenki, de ezek természetes dolgok, nem ad okot sértődésre.

Mabe!

Én is sajnálnám, ha nem jönnél, és ha én bántottalak meg, akkor elnézést kérek. Sok jó tanácsot adtál és orvosi szempontból is nézted a dolgokat....
De könyörgöm, felnőtt emberek vagyunk, ne sértődj meg ezen....
Ha menni akarsz, úgy sem tudunk vissszatartani, de szerintem butaság lenne, biztos a hormonok játéka az egész....remélem alszol rá egyet és meggondolod magad! :wink:

Kép
arvaerika
 
 


Scooper! Totál kiakadtam anyósodon, bocs! Olyan, mintha "ki akarná sajátítani" Noémit!! Az ilyen dolgokat már csírájában el kell fojtani, mert később még nehezebb lesz, ha most hagyjátok! Semmiképpen se hagyd, mondd meg neki szépen - finoman -, hogy a ti babátok, veletek fog aludni, és így a babának is jobb - higgye el - ha nem változtatják állandóan a környezetét!! Ha olyan aranyos anyósod, akkor meg fogja érteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.07 16:16-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


[quote="peppino"][ írta:peppinob]Scooper! Totál kiakadtam anyósodon, bocs! Olyan, mintha "ki akarná sajátítani" Noémit!! Az ilyen dolgokat már csírájában el kell fojtani, mert később még nehezebb lesz, ha most hagyjátok! Semmiképpen se hagyd, mond meg neki szépen, hogy a ti babátok, veletek fog aludni, és így a babának is jobb - higgye el - ha nem változtatják állandóan a környezetét!! Ha olyan aranyos anyósod, akkor meg fogja érteni.


Akkor nem én reagálom túl, ha te is ezen a véleményen vagy :) Igyekszem megbeszélni vele, remélem, megérti. Én is úgy érzem, hogy ki akarja sajátítani. Persze első unoka, meg minden, de ő is biztos kiakadt volna anno, amikor az övéi voltak kicsik.

KépKép
Kép
scooper
 
 


Imola: semmi probléma ... légyszi, ne csináld ezt, lapozzunk !!! ... senkinek nem kell vonulnia sehová, hacsak nem a kórházba lassan ... :):):) inkább mesélj: mit csináltál ma ???

Naaaaaaaaa, béküljünk ki ... :):):) ... és szívesen hallgatlak az Istenhitről, nekem nem jelent problémát erről beszélgetni : inkább csodálom azt, aki tud Istenben hinni és ennek megfelelően élni a mindennapjait ... :) ... csak pls: te is tartsd tiszteletben, hogy nekem pedig a homeos-téma fontos ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


T-pk, örülök, hogy hazamehettetek ma, tényleg tök jó lenne ha még pár hetet bent lennének a lurkók a pociban.

Csunyeszka, vérzés :cry: de a lényeg, hogy minden ok :wink:

A doki meg.... no comment, legalább a kiskönyvbe belenézhetett volna :roll:

Petra, nagyon szép a pocakod :!: Az első képeken még annyira nem tűnt nagynak, de a fürdőrucisban nagyon jól látszik a szép Soma lak :)

Nagyon szépen megcsináltátok a házikót is, annnnnyira tudnék én is egy ilyen szép kis házikóban élni :)
Szeretnék én is egy illlyet :)

Szerintem se menjen senki sehova!!! Csajok, hisztisebbek vagyunk ezerre mint pár hónappal ezelőtt, nem ér ennyit ez a téma (meg egyik téma sem fog) szerintem, hogy ezen bárki is megsértődjön :!:
Vendég
 


[quote="babcika"]F írta:babcikaigyi Petra, mi most újítottunk konyhát, az edényeim fele még a garázsban, mindíg csak azt hozom be ami épp kell, egyszer csak megtelik a konyha és kiürül a garázs :oops:


Mi egy éve költöztünk be ide, kb 1 hónapja lett könyvespolcunk, addig a könyvek a garázsban, dobozban :) ... és Lilla is most kapott bútort, mert ahová született tt csak kiságy volt és egy p.komód, az jött velünk, s eddig slussz: nem volt pénz rá ... de ettől még nagyon boldogok vagyunk itt :)

Petra: gyönyörű mindenetek, a mi konyhánk is hasonló, imádom !:)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="pancsika20"]S írta:pancsika20ziasztok!!!! Köszönöm az aggódást!!
Na megnyugodtunk..............hétfőn kapok 24 órás nyomás mérőt,mert most mindegyik ki volt adva.............dokim állított be gyógyszert..............meg majd még a 24 órás vérnyomi után alakítunk!
Pisimben nincs fehérje.............úgyhogy nincs nagy gond,de mostantól hetente kell mennem a korházba,pisi vizsgálatra!!!!!!
Magzatvizet is megnézte uh-on,most átlagos mennyiségű !! Laura 1hét alatt 150g-ot hízott............kis dagi maci lesz!!
Szóval megnyugodtunk............nem olyan vészes a dolog mint én gondoltam,bocsi ha rátok hoztam a frászt,de jobb félni mint megijedni!!!!


Milyen nagyon szép neve van a babátoknak !!! :) ... és jó, hogy jó hireket hoztál :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Jó ebédhez szóljon a nóta!!!!

Tényleg ne csináljunk ovit,semmi értelme.Már olyan pici idő van hátra,na.Irgumburgum,mindenki ide hozzám:
Kép

Floranan,én is megnéztelek,és olyan cukik vagytok,gratulálok.Jól áll neked a kamera :wink:

Móka,köszönöm :oops: Én is így kaptam az időpontot,hogy megüresedett egy hely.Már épp kezdtem letenni róla,hogy szegény Hajninak nagyon sok lett a munkája,és egyszercsak kaptam egy sms-t.Nagyon örültem.Drukkolok,hogy nektek is összejöjjön,mert tényleg felejthetetlen élmény.

Pancsi,szuperek vagytok,örülök,hogy minden okés.Nagy kő remélem leesett!!!

Petra,gyönyörű lett a lakás.Nagyon ügyesek vagytok,le a kalappal.Igazi otthonos családi fészek.Pocakilag pedig nagyon jól nézel ki.

T-pk,és most visszamenetek Veszprémbe?

Kép
v.andi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?