Sziasztok!
Nem jövök egy napig olvasni, és miket látok...
Én pont ezért nem reagáltam a homeós-témára, mert meg van róla a véleményem, és nem akartam megbántani vele senkit. Ezért nem foglalok állást vallási dolgokban sem, mert mindenkinek joga van hinni dolgokban, és van, akinek ezek a dolgok pozitív élményt adnak, pl bevállik a homeó vagy csoda történik vele, stb- de van, akinek ezek a dolgok csak negatív élményt nyújtanak. Szóval szerintem kár lenne ezen veszekedni vagy megsértődni, meg visszavonulni.
Mi jól vagyunk, bár már nagyon nyűglődünk
Még 29 nap!
Ez vígasztal egy kicsit, hogy Madart idézzem: már látjuk a végét!
Anyám végre ideért a kisággyal, állhatok neki lecsutakolni, meg összerakni. Végre! Legalább már ez is meg lesz.
Táppénz meg még mindig a levegőben, könyvelőt nem lehet elérni, se telefonon, se személyesen, se sehogy
Pedig meg lett ígérve, hogy intézi. Kb 100 000 forint táppénzem gyűlt össze április közepe óta ( kb. 12 000 ft kéthetente ), ami külön-külön nem sok, de egybe most nagyon jól jönne! Babó miatt is, meg apának le kellene már rakni a jogsit, már csak azért is, mert jogsival több munkalehetősége lenne, meg jobban is fizetnének neki. Remélem azért valamikor megkapom.
Le vagyok jelentve OEP-nél, de nem tudom, mit kell írni a rózsaszín tp-papírra? Nem tudjátok véletlenül? Mert céges bélyegzőt tudunk rányomni, csak nemtom, mit kell még ráírni, és akkor én is el tudnám küldeni.
Kedden megyünk első ctg-re!
Remélem minden okés. Hüvelyem pár napja nyilal, meg néha feljebb is érzem a méhszáj felé, ez normális?
Visszatérve anyám-kiságy: Anyám ismerősének van egy ügyvéd ismerőse. Van egy kisfiúk, de nem akarnak több gyereket, így felajánlották, hogy mindent ideadnak ingyen, mert nekik nem kell. (Babakocsi, kiságy, járóka, ruhák, meg még ezek minden más) Én ennek nagyon örülök, nagyon rendes tőlük, de most nem is erre akarok kilyukadni, hanem:
Nekünk ugye most van egy kiságy, ami egyértelműen mi szobánkban lesz. Aztán lesz még egy kiságy anyámnál ( hál istennek, ő pesten lakik ). Anyósom meg kitalálta, hogy a járókát meg az ő szobájába tegyük ( együtt élünk párom anyukájával, akit nagyon szeretek, mert nagyon aranyos). Ezzel ügyebár azt hozták tudomásomra, hogy majd a lányom itt is, meg ott is fog aludni, mert hát ugye a nagymamák
De! Én ezt nem akarom! Az én gyerekem, van neki ágyikója, van neki saját sarka a szobában (idővel, majd lesz szobája), szóval nem fogom hagyni, hogy ide-oda hurcibálják. Alszik majd a saját ágyában, mindig, és kizárólag ott, szokja csak meg azt az egy helyet, nem kell összezavarni! Persze ha el kell intéznem valamit, és kénytelen vagyok lepasszolni anyámnak, az más, de anyósom velünk él, nem igaz, hogy egy szobányi távolságból ne tudjon rá vigyázni, ha arról van szó!
Szerintetek mit csináljak?
Nem akarok megbántani senkit sem, de nekem fontos az, hogy Noncsim ne legyen ide-oda pakolgatva, csak mert nagymama azt akarja, hogy az ő szobájában legyen. Nektek mi a véleményetek erről? Túl reagálom? Ne csináljak ebből problémát? Vagy mondjam meg nekik, hogy mi van? Elvégre én vagyok az anyja...