Sziasztok!
Evetke, köszi a képet! Janka elég kétségbeesett arcot vág rajta, lehet, hogy ő is utálja, ha fényképezik? (Anyja lánya
)
Levágtam Janka haját. Nagyon szörnyű lett, de muszáj volt, mert meleg és rendetlen volt már nagyon.
Tigri, nagyon örülök, ha tudjátok használni a rucikat!
Gellért: hát, akkor elég jó napom volt, sajnos többnyire kevésbé bírom, eszméletlenül lefáraszt. Ha van ovi, akkor oké, délután győzöm, de egész napra nem nagyon. Írtam, hogy nem vagyok egy óvónéni-típus...
Alvás: hát ugyanígy van nálunk is. Vannak napok, amikor szinte óránként ébred, pl épp mára virradóra, ha 8* nem ébredt (és cicizett), akkor egyszer sem. Máskor meg jobb a helyzet. Amíg szopik, nem is próbálom már külön altatni, úgysem fogja szerintem átaludni az éjszakát. Majd jövőre.
Templomi játszó: Evetke, tőletek a 24-es nagyon messze van? Mert oda azzal kell menni, a Pestújhelyi térig. Ez a katolikus templom, vigyázz, nehogy az evangélikusnál szállj le (az van előbb, szintén egy kis téren, de ott nincs játszó). Elég sokat kell menni, az iskola után kell leszállni (ahová én jártam anno
). Mehetünk bármikor, pl mit szólnátok holnap délutánhoz?
Betty, igen, van valami járvány, sok ismerősünk beteg, lázas. Reméljük, Lili hamar kilábal.
Puszi, Klára