Új privát üzeneted érkezett!

még mindig egyedül vagyok Kép
betty77
 
 


Halihó!!!!
Ó te szegény:-( Pedig örültem volna ha téged is megismerhetlek!!!-na majd legközelebb:-)
Tigri,Klárus jó volt titeket látni!!!Alexa gyönyörű!!!!De a másik két csemete is tündéri kis manó:-).Az tényleng kicsit félő hogy nincs lekeritve a játszó.-(, hazáig a motor miatt meg még szétkiabáltam az agyam mert Gergő ugy ment mint a szélKépDe alapban teccettKép
Kati mi van veled???-tényleng nagyon passziv vagy mostanában ugye nincs semmi baj???
Valamelyik nap meglátogathatnálak???-Mikor jobb neked?? Mikor udvaroztok??-Csak mert két csemetémet is vinnémKép
Azt hiszem most ennyi megyek csicsizni lassan ! Legyetek jók Jó éjt mindenkinek! Puszi
evetke
 
 


Na tessék??-mi ez a lazulás??Tegnap elég volt belőlemKép
Akkor majd holnap,joccakátKép puszi evi
evetke
 
 

 
 

Lányok, hol marad az élménybeszámolóóóó?! Kép
betty77
 
 


Halihó!! Látod BettyKép Én is magammal beszélgetekKép Jó volt tényleng látni a csajokat és a prüntyikéket csak dumálni nagyon nem tudtunk mert mindig menni kellett valamelyik gyerek után! Tudod ők már nem érik be azzal hogy ringassák a kis seggüketKépRemélem legközelebb veled is találkozhatok!Aztán jöttek a vendégek???
Na elég semmilyen nap a mai,hétvégén kicsit kerti partyzunkKépRemélem nektek is jól telik majd!! azért ide ide kukkantok,hátha lesz mit olvasniKép
Puszika evi
evetke
 
 


Sziasztok!
Betty, kár, hogy nem jöttél! Bár köszönésen kívül nem sokat tudtunk volna dumálni, mert az én manóim vezettek a ketten háromfelé rohangálásban, és sajna az a játszó nincs bekerítve. Legközelebb maradunk az ovi mellett a házatoknál, ahol ugyan nincs csilivili játszó, de villamos se jár, meg autók se, és van homokozó, ha régi is. Vagy ha van energiátok, akkor a templomhoz menjünk el egyszer, ahol a hajós játszó van.
Tegnap meg ma itthon van Gellért is, tépázzuk egymás idegeit, unatkozunk, mert messzire a közelgő vihar miatt nem merünk menni. Ma kivételesen mindkét gyerek rendesen evett, ezt fel kéne írni a kéménybe. Kép
Képzeljétek, tegnap láttam egy nagyon nagy, öreg fát, amelyet kicsavart gyökerestül a vihar! Rázuhant egy Opelre. Nagyon durva volt.
Na most egész sokat írtam, ti jöttök! Kép
Puszi, Klára
klara
 
 


Sziasztok!
Mi lehúzunk vidékre.... Lili 38,5 fokos lázzal ébredt, de a közérzete szuper kopkopkop. Volt kint a dokinéni, és nem talált semmit. Kép
Lehet, hogy csak túlfűtöttük a kiscsajt... na jó ez csak viccc. De ez legalább nagyban elősegíti az én fogyókúrám. (ma még szinte semmit nem ettem) Jó hétvégét, és várjuk a mielőbbi randit. Kép
betty77
 
 


Halihó!! Klárus én benne vagyok abban az általad ajánlott templom melletti játszóba isKép Megadod az utirányt,aztán fogom a kölköket és irány!!Tényleng foska időnk van ma isKép Katit is elcsiptem pár mondat erejéig ugyhogy ennek nagyon örülök!! Minden rendben van vele csak hát az idővel ő is "nehézkesebben"mozogKép Ugyi????
Betty remélem meggyógyultok jobbulást!!-és kellemes hétvégét!! Tigri veled mi ujsi??? -csak nem ti is lebetegedtetek??
Az a tegnap előtti vihar tényleng húzós voltKépkicsit nekünk is megrendezte az udvart.
Na legyetek jók valószinű nagy pörgés nem lesz itten hétvégén ugyhogy vigyázzatok magatokra!!!Tigri,Klárus átküldöm a gyerekek képétKép puszika EviKépKati és BettyKép
evetke
 
 


Sziasztok!

Nálunk minden rendben, mi nem vagyunk betegek! Remélem Lili már jobban van!
Csütörtökön a Dédi megnézte 12. dédunokáját (Apumék 6an vannak testvérek...) Odáig volt tőle. Én már több mint egy éve nem láttam a nagyimat, úgyhogy jó volt vele lenni egy kicsit.
Tegnap meg megint voltunk Leslie L. Lawrence könyvet dedikáltatni.

Evetke nagyon köszi a képeket és persze a dícséretet! A férjemnek és nekem is nagyon tetszenek a képek! Az egyik különösen a nagyon nevetős.

Klárus mégegyszer köszi a kölcsön ruhákat, jók mind! Talán a sapi egy picit nagy, de abba belenövünk Kép
Hát nem semmi a Gellért fiad, eleven, de úgy tűnik tök jól bírod. Vagy csak kívülről tűnik úgy?
Játszó: hát én már rég mondtam, hogy a Pestújhelyi jobb, én már itt a villamosoktól akkor féltem, amikor kislányként játszottam itt. Akkor még volt jó kis kőcsúzda Kép

Altatás: Alexa napok óta velünk alszik, úgy tűnik már így is marad. Valamelyik nap olyan sírást lerendezett a kiságy miatt, hogy nagyon megijedtünk. Viszont ma éjjel egyfolytában szopizott, amint "megtalált". Klárus nálatok ez, hogy működik?

Ha Betty nem haragszik beteszek egy képet a lányokról: Kép
Puszi
Tigri
tigribigri
 
 


Sziasztok!
Szombaton már nem volt láza, de mára folyt a jobb szeméből a könny, és a nozija is csordogált.
Tigri várom a többi képet is! Megteszed, hogy a mélcímemre is elküldöd?! Köszke Kép
Remélem mindenki megúszta a hétvégét mindenféle lázasodás nélkül, mert úgy hallottam, nem mi voltunk az egyetlenek!
betty77
 
 


Betty, milyen módon küldjem a képeket? Kicsinyítsem vagy egyenként összecsomagolva?
Sajna kicsit sötétek lettek, hiába a mi gépünk inkább a szabadtéri viszonyokat kedveli.

Remélem Lilibaba hamar rendbejön! Jobbulást! Járóka?
tigribigri
 
 


Szia Tigri!
5 MB-ot tudok 1x-re fogadni, sztem jöhet egybe az összes.
A héten nincs kedved eljönni a Kenguruba?
Köszönjük, remélem ma már nem lesz semmi baja!
Járóka:háát amíg benne vagyunk a látószögében, semmi baj, de amint kikerülünk onnan, már kezdődik is a sírás. Már mondták, hogy egy kicsit nyugodtan sírhat, de háát kit rontson el az ember, ha nem a saját gyerekét?! Szívesebben beszélgetek és játszom vele, mint hogy a sírását hallgassam!
Nektek, hogy megy a dolog? (járóka)
Kiságy: nem lehet, hogy túl melege van? Nálunk tegnap 28 fok volt Lili ágyánál. Elaludt vacsi közben a nappaliban, és csak a szellőztetés után vittük be. Akkor becsuktam az ablakot,-mert láttam több verebet is lefordulni a villanypóznáról-, és mire én mentem lefeküdni megint 28 fok volt. Tehát marad a nyitott ablak!
betty77
 
 


Sziasztok!
Evetke, köszi a képet! Janka elég kétségbeesett arcot vág rajta, lehet, hogy ő is utálja, ha fényképezik? (Anyja lánya Kép)
Levágtam Janka haját. Nagyon szörnyű lett, de muszáj volt, mert meleg és rendetlen volt már nagyon. Kép
Tigri, nagyon örülök, ha tudjátok használni a rucikat! Kép Gellért: hát, akkor elég jó napom volt, sajnos többnyire kevésbé bírom, eszméletlenül lefáraszt. Ha van ovi, akkor oké, délután győzöm, de egész napra nem nagyon. Írtam, hogy nem vagyok egy óvónéni-típus...
Alvás: hát ugyanígy van nálunk is. Vannak napok, amikor szinte óránként ébred, pl épp mára virradóra, ha 8* nem ébredt (és cicizett), akkor egyszer sem. Máskor meg jobb a helyzet. Amíg szopik, nem is próbálom már külön altatni, úgysem fogja szerintem átaludni az éjszakát. Majd jövőre. Kép
Templomi játszó: Evetke, tőletek a 24-es nagyon messze van? Mert oda azzal kell menni, a Pestújhelyi térig. Ez a katolikus templom, vigyázz, nehogy az evangélikusnál szállj le (az van előbb, szintén egy kis téren, de ott nincs játszó). Elég sokat kell menni, az iskola után kell leszállni (ahová én jártam anno Kép). Mehetünk bármikor, pl mit szólnátok holnap délutánhoz?
Betty, igen, van valami járvány, sok ismerősünk beteg, lázas. Reméljük, Lili hamar kilábal. Kép
Puszi, Klára
klara
 
 


Evi, félreérthető az útvonalnál: a busszal kell sokat menned, gyalog szinte semmit, ott áll meg a busz a téren!
klara
 
 


Hali!

Betty, a Kengurunak örülnék!
Hát a járóka csak nagyon rövid ideig érdekes. Pont lát minket belőle, de ő valahogy rácsallergiás vagy előző életében sittes volt Kép és ezért utálja a kiságyát is.

Biztos zavarja a meleg is, de nekünk már ott a bibi, hogy alszik amikor letenném és felébred, ha megérzi, hogy mire készülök. Most egyenlőre marad a nagyágy. Valószínű, hogy vennünk kell egy szélesebbet.

Klárus, csak én amiatt kesergek, hogy 6 hetes kora óta átaludta az éjszakákat, igaz csak úgy, hogy cicin aludt el. Viszont vagy egy hónapja minden felborult és semmi sem jó. Most így nincs sírás csak szopi ezerrel. Bár most sokkal melegebb is van, pláne mi is "fűtjük" szóval lehet, hogy csak szomjas.

Na ma még benézek, szép napot mindenkinek!

Kép
tigribigri
 
 


Evetke mi volt a nettel? Ugye nem kell fizetni?
tigribigri
 
 


Sziasztok!!!
Hát először is azt se tudom hol kell felszállni a 24.re:-))) de majd kicsit utána érdeklődöm!Én egyenlőre nem igérek semmit a holnapi nappal kapcsolatban .Niki nekem is belezuhant hétvégén ebbe a lázas kórságba:-((Viszonylag enyhébb lefolyásban,de megmondom elég ideges vagyok,- igy is giliszta szegény és egy ilyen szar betegség totál etiópot csinál belőle!!! Ilyenkor annyi rossz eszembe jut,azt hiszem holnap lemegyek a dokinénihez biztos ami biztos alapon,meg kérek valami hizókurát tőle!!!!
A net??:-)))) Hát az érdekes volt!! Csak ugy kapcsolták vissza hogy hétfő átfaxoltam a bef.csekket arról a rengetegről:-(((.Erre ma!!!!!! Kapok egy levelet hogy megkapom a 3xrészletfiz.lehetőségét és addig nem is korlátoznak:-((((Komolyan mondom olyan fejgörcsöt kaptam az idegtől,legszivesebben felhivnám őket és elküldeném melegebb helyekre!
Örülök hogy tetszettek a képek,legközelebb is csinálunk csak már közöseket is:-)))Klárussal is:-))).
A két kis barátnő nagyon aranyos!Betty nektek is jobbulást!!
Na megyek utamra,legyetek jók!! pusza Evi
evetke
 
 


Sehun senkiKép Akkor majd később!!! Puszi
evetke
 
 


Sziasztok!

Egy rövid bejelentkezés. Vasárnap karambolóztunk. Mi jól vagyunk, a kocsi totálkáros lett. Bencének a haja szála sem görbült hála az égnek. Mi Bécivel egy kissé tele vagyunk zúzódásokkal és egyebekkel.
Nem adta meg az elsőbbséget a másik autós egy kereszteződésben és 80-al belénk jött. Őt el is vitték a mentők mert fejsérülése lett.
Taxis volt akinek nem volt jogsija mert ittas vezetésért elvették és most kapta volna vissza júliusban. Ráadásul nem is az Ő kocsija volt.
Másnap azért bementünk a kórházba egy ultrahangot csináltatni és megvizsgáltatni magam de minden a legnagyobb rendben.
Remélem itt mindenki jól van.
Majd jövök.
Puszi mindenkinek!

Kati
kfk
 
 


Kati... Te jó ég!!! Jaj de jó, hogy megúsztátok!!! Akkor mégsem olyan tré az a Suzuki! Meg sem lehet már javítani szegényt? Vigyázz a pocakodra, már biztos jó nagy. Hol is tartasz?
Csajok, én írok, de ha nem reagáltok, akkor nem erőltetem a játszózást. Evi, 24-es az Énekes utcán jár, ha ez mond neked valamit. Kép De át is szállhatsz rá a 25-ről az SZTK-nál, ha nektek az nem gond. Holnap délután is szívesen megyünk arra a játszóra, ha rászánjátok magatokat. Tigri, nektek milyen? Betty?
K.
klara
 
 


Sziasztok!
Most hol is tartunk?! A hajós játszónál? Részemről OK! Tigri ha neked is jó, akkor egyeztessünk és mehetünk együtt!
Kati: ez borzalmas!!!! Én csak ezt utálom az utazásban, hogy te hiába vigyázol, ha a másik nem foglalkozik semmivel. Kép
betty77
 
 


Jesszus Kati! Még jó, hogy nem történt semmi baj! Tudni már a babó nemét?

Játszóban mi is benne vagyunk!

Betty milyenek a rucik? Lilinek tetszenek? Kép

Nyomi napom volt eléggé fejfájós, most már nem is írok többet.
Puszi
Kép
tigribigri
 
 


Ma már nem leszek a gépnél, ha összejön a játszó küldjetek egy SMS-t!
tigribigri
 
 


Sziasztok!!!
Hu Kati rendesen beleborzongtam a leveledbe!!! -hogy menne a ...az ilyen ember:-((((Nagyon vigyázz magatokra!!-És Bence nem beszél a dologról??-semmi trauma hálistennek?!
Mi még maradunk a fenekünkön nem megyünk fertőzni:-(( Már minden okk de 2.napja Szedi Niki az antib.jobb ha még nem hurcibászom főleg kicsik közé!!_DE mi is csatlakozunk ha nem leszünk kehesek Addig is puszi Evi
evetke
 
 


Klárus mi történt, hogy ma be sem néztél?

Evi, jobbulást Nikinek!

Betty, mizujs? Ha átmásoltad a képeket, légyszi dobd át a cd-t! Majd kinyitom az ablakot Kép

Puszi
Kép
tigribigri
 
 


Szia Tigri!
Nem csak a CD-vel tartozom! Már minden össze van készítve, de ha így haladunk, akkor csak szélpostán küldöm át Kép
Mi lett a mai randival?
betty77
 
 


Ne is mondjátok! Biciklivel akartunk menni, aztán az enyémnek minden baja lett, de Tigri úgyis írta, hogy nem néz már be, Eviék meg betegek, szóval semmi... Végül egy közelebbi játszóra mentünk, Gellért bicajjal, mi meg babkocsival... Jövő hétre prolongálva, oké?
K.
klara
 
 


Sziasztok!
Mi keddtől megyünk nyaralni, a hétfő pedig elég zűrös lesz. Legalábbis én biztos azzá fogom tenni. Ha csak a szülőkhöz cuccoltunk haza egy hétre, már alig fértünk el az autóba, és oda általában a páromnak nem vittünk semmi rucit, mert ő nem marad(t) lent velünk. Most pedig viszünk babakocsit, utazóágyat..... Lili ágyneműjét.... turmixgépet.... és egyre több minden jut eszembe...
A lényeg, hogy mi megint kimaradunk a randiból. Kép
betty77
 
 


Hali!

Betty, turmixgép Kép Kép Kép

Nem láttátok a tűzoltókat tegnap este a házunk előtt?
tigribigri
 
 


Nem, mesélj, mi történt?!
Séta?
betty77
 
 


Sziasztok lányok!
Most csak jelzem vagyok:-) Olyan semmilyen ma a hangulatomKép((
Betty készülj szépen és irj listát,én is ugy szoktam,akkor talán nem marad le semmi:-))
Mi volt a tűzoltókkal Tigri??-én is kiváncsi vagyok!!!!!
Klárus már nyomon vagyok 24 ügyben:-))))
Kati pusza neked is,gondolunk ám rádKépNa léptem csajok,melóm is lett ugyhogy nagyon nem fogok pörögni a hétvégén! Legyetek jók és kellemes pihenést puszi evi
evetke
 
 


Jaj semmi különös, csak Apa illegálisan hazaugrott, de ez titok Kép

Evetke jó munkát!

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Puszi
Tigri és a Répafaló
tigribigri
 
 


Hahó!

Betty ari vagy, hogy kerestél ma is! Nyugodtan csöröghetsz ám a mobilra is! Képzeld Alexával ma 2x voltam lent, egyszer a Spárban, aztán meg sétálni, mind a kétszer üvöltött, de nagyon Kép
Gondoltam lehívlak titeket is, aztán láttam, hogy reménytelen a séta, inkább felmentünk.
Ti, hogy vagytok? Anyud kibabázta magát? Becsomagoltatok már?
A Kengurus szláknál tuti, hogy elfogadják a Baby Bell-eseket is? Bocsi csak kicsit tájékozatlan vagyok e téren.
Tegnap megkóstoltuk a krumplit, nem ízlett a nagylánynak, viszont a sütőtöklé bejött Kép

Most búcsúzom, mert már hiányzom neki.
Puszi
Kép
tigribigri
 
 


Szia!
Kaptunk egy csomó cserkót, majd holnap még jelentkezünk!
Bemegyünk a drnénihez tápszer receptért, kell valami tőle?

Nem hiszem, hogy Alexa űberelte volna Lili pénteki napját. Felvittük, anyu sütött, én vasaltam és elpakoltam a rucikat, addig aludt.
Szombaton egész nap mászkáltunk, este 5-től kezdődött a hiszti. Már volt olyan, hogy meztelenül volt, 2x öltöztettem át. Nem kellett neki semmi kaja. Teljes kómába sírta magát. 8-kor elaludt, arra sem kelt fel, hogy tisztába raktam. 1/4 1-kor ébredt fel enni.

A Baby Bell-ben is Kengurut vásároltunk, akkor azt mondták, hogy elfogadják. A Baby B-ben is egyből kiadják, az Árkád alagsorában!

Még most is megy a mosógép, mert mi is sütőtököt ettünk, 2x is, és hiába van rajta előke, szinte semmit sem ér... Ja és persze kaja után vizes pelussal van megtörölve az arca. Azaz extra ruhák kerülnek a szennyesbe, főleg ha az apja is besegít.
Ja az Auchan-ba átlagosan 100 azaz SZÁZ forinttal volt olcsóbb a bébi kajci, mint itt az Sparba! Vettünk minden izgit, majd jövőhéten lesz a főpróba!
betty77
 
 


Piszokság, hogy az ilyen külhonos áruházakban van mindig jó akció Kép A Spar iszonyat drága bébikajcsilag is, én múltkor Anyummal cipeltettem a Rossmannból (holnap pelust hoz Kép )

Köszi, de most semmi sem kell a dokinénitől! Nekünk nemsokára menni kell a védőnőhöz, ki fog oktatni a hozzátápiról.

Köszi mégegyszer a blokkokat és az infot! Kép

Hát nem semmi lehetett Lili! Remélem ma jobb napja volt!

Puszi
T
tigribigri
 
 


Miért KELL? Nem is tudom, hogy mi mikor láttuk utoljára a védőnőt!
betty77
 
 


Az 5hós oltásokkor mondta, hogy ha betöltöttük a 6 hónapot, akkor menjünk, mert "kiselőadást" tart hozzátápi ügyben (na jó, nem ezt a szót használta Kép ). Még azt is közölte, hogy reggel 8 körül menjünk, mert akkor jobban ráér Kép
tigribigri
 
 


Halihóó!
Na én is jól elsunnyogtam a hétvégétKép De olyan korán keltem mindkét nap aztán meg alig értem utol magam!! Szombaton Gáborom horgászni volt ,keltem késziteni a kis uzsi táskát kávé főzés stb... aztán vasárnap szintén 5 kor keltem mert most hajnalban járok takaritaniKép.Mire hazaértem megfőtt a halászlé csak a palcsi sütés maradt rám!! Du. hugiékkal sétáltunk szóval el is ment a két nap!! -veletek mi ujsi??
Betty jó utat és érezzétek jól magatokat!! Néha jussunk azért eszedbeKép
Tigri a sütötököt mi is imádtuk,de szerintem az szinte mindeggyik gyereknél bejön!!Milyen tipust esztek??-vagy már mindenfélét a kornak megfelelőt??
Na huzok csajok lehet hogy be fog halni a monitorunk ,elég érdekes dolgokat csinálKép puszi mindenkinek Evi
evetke
 
 


Sziasztok!

Ma délután elutazunk Balcsira, majd vasárnap jövünk haza. Remélem minden rendben lesz!Kép
Nagyon aranyos a kislányod Tigri!Kép
Mindenkit puszilok, jó hétvégét kívánok!
Majd jelentkezem, sziasztok!

Kati
kfk
 
 


Sziasztok!!!Lányok be vagyok havazvaKép Olyan melóm van aminek "tegnapra "kellett volna készen lenni!! Amint tudok bővebb leszek!! Kati Jó utat!! -és mindannyian élvezzétek ezt a gyönyörű időt! Puszika Evi
evetke
 
 


Kedves lányok!

Sajnos a feleségem (Tigri) nem tud most egy kis ideig netezni, ugyanis Alexa lányunk egy ügyes, gyors, de mégsem megfontolt mozdulattal eltávolított egy kis darabot édesanyja szaru- és kötőhártyájából...
Az orvosok szerint nincs komolyabb baj, de nem szeretné erőltetni (és én sem engedem, hogy a képernyőt, vagy a TV-t bámulja) úgyhogy amíg rendbejön én írok helyette és én olvasok fel...

Puszil mindenkit!

Tigri Papa Kép
Ui: egyébként les, de mindjárt elzavarom!Kép
tigribigri
 
 


Tigri-család! Ez komoly? Te jó ég, reméljük, hamar rendbejön, maradandó gondok nélkül! Háűt csak vigyázzatok, ilyen korban már erősek a babák, és csapkodnak, rúgnak-marnak. Janka előszeretettel vetette mindig úgy hátra a fejét, hogy kis híján a fogsorom bánta...
Pont azért néztem ide egyébként, hogy délután nem lenne-e jó, ha ott, a téren taliznánk, Gellért biciklizne, Janka labdázna, Alexa meg nézelődne. És mi beszélgethetnénk is talán! Ha véletlenül mégis alkalmas lenne, írjatok addig!
Puszi és jobbulást!
K.
klara
 
 


Sziasztok!!! Hát nem semmi mi tud történni((( És még csak most hétvégén lesz 6 hónapos!!!! -mi lesz veletek későbbKép??Előre is isten éltesse a pici rosszcsontot!!! Valamivel csinálta??-vagy csak egyszerűen a kis éles körmeivel??Vigyázz a lányokra Tigripapa!!!!-.és mielőbbi gyógyulást!
Én se vagyok sokkal előrébb ámKép Jól megerőltettem a kezemet,és most alig birok fogni,fáslizom folyton! Mondtam is hogy most hozzá nem nyúlok semmihez ámKép
Amugy reggel még olyan világvége hangulatom volt,mostanra kicsit jobban vagyok!!
Mondtam már hogy lett egy cicánk???Engedtünk a kőnyörgésnek,igaz Sába nem nagyon dijazza a dolgot! Nikit viszont mintha kicserélték volna!!-remélem nem csak 3 napig tart a csodaKép
Szegény Klárus megint egyedül játszóztok lehet!!Veletek minden okk??
Na léptem is puszi mindenkinek!! Evi
evetke
 
 


Helló lányok!

Tigri üzeni, hogy már javul, de még nem aktív netező...
Csak simán kézzel csinálta... a kis pici ujjaival.
Átadom a jókívánságokat!

Tigri Papa
tigribigri
 
 


Hahóóóó!!-és közbe be volt kötve a szemeKép
Na később bekukk.csak éhen akarnak már halni a gyerekeim!!! puszika Evi
ui: Itt az uj családtagKép
evetke
 
 


Lányok !
Elnézést, hogy ismeretlenül írok ide, de esetleg érdekel valakit délelőtti nyelvoktatás gyerekvigyázással? Angol, Upper-Intermediate szint, szeptembertől, 12.800 Ft/hó (3 hónap egy szint, heti 2*1,5 óra), a káposztásmegyeri Zabhegyező Játszóházban. Hárman vagyunk, kellene egy negyedik (vagy akár ötödik, hatodik) anyuka. Gyerekeink 2003.április-szeptember között születtek. Bővebben a tanfolyamról a www.dramateka.hu lapon olvashattok és ha valakit érdekel, akkor szabone.rozsa.edit@axelero.hu címen veheti fel velem a kapcsolatot.

Üdv: Redit
redit
 
 


Szép jó napot!! Én azt hittem nem győzők majd olvasniKép -és sehun senki!!! Na akkor majd holnap!! Remélem mindenki jól van,és jó nagyokat sétáltatok,kirándultatok a hétvégénKép)
Puszi Jó éjt!! Evi
evetke
 
 


Halihóóó!

Hát hol vagytok? Mindenki pihenteti a szemét? Én már jól vagyok!
Evetke, de ari az új családtag! Imádom a cicákat!

Hétvégén volt az 5. házassági évfordulónk és Alexa is fél éves lett. Hihetetlen!

Alakul az új albumunk, majd beírom az elérhetőséget.

Puszi mindenkinek!
Írjatok!!!!
Hajni Kép
tigribigri
 
 


Sziasztok lányok!!-hát én most kicsit lehangoló leszekKép Tegnap este kivántam a drága nagypapámnak Boldog László napot!!-ma reggelre pedig meghaltKépNem hiszem el,tudom hogy öreg volt,mostanában gyenge is,de erre semmi nem utalt,tegnap még"ünnepléses"állapotában is bohockodott a telefonba!!Szóval a hét igy indul,szerdán temetjük is.Majd jövök ahogy időm engedi,csak most kicsit le vagyok eresztve!!
Tigri örülök hogy jobban vagy!! puszi evi
evetke
 
 


Evetke: Őszinte részvétünk!
tigribigri
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?