Új privát üzeneted érkezett!

Bim-bam,
nekem van ilyen sterilizálóm, de kint van a kocsiban a kórházas cuccban. Reggel megnézem, jó??? Végre abbahagyta a kis Bumbi kutya a sírást, nem akarok kimenni, mert akkor újrakezdi. Szegény megtanult kiszökni egy helyen, most meg ott eltorlaszoltuk, így maradnia kell a helyén éjszakára.

Sissi,
mi tervezünk még egy babát, és ha lehet, nagyon kicsi korkülönbséggel. Aztán majd kiderül. Lilire egy évet, Levire 17 hónapot vártunk. Bár angyalka baba meg rögtön összejött, csak hát 5 hétig tartott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Irdab - tejtároló zacsit lehet venni gyógyszertárba, vannak olcsóbbak is, bőven elég az olcsó.

Csilla - GRATULÁLOK ! Hosszú, boldog, egészséges életet kívánok nektek és sok tejcit !!!

Olvaslak titeket, csak nagyon nehéz idejutni és írni, tök fáradt vagyok. Most a lakáseladás ésatöbbi miatt elég sokat kell apának járkálni ide-oda.
Én meg egyedül maradok ezzel a két cseppséggel.
Máté annyira rossz, hogy eszméletlen, egy mp-et sincs el egyedül, csak a fiókokat nyitogatná, nem érti, hogy NEM SZABAD, minden kell neki. Kezd már egy-két mondatot érteni, de még akkor sem csinálja meg, amit kérek.
Önmagában is 24 órás és közben még 12 órában szoptatnom kellene. Húúúúú, kemény, de olyan sok boldogságot adnak.
Nagyon sokszor elbőgöm magam az örömtől, Máté meg csak néz :).

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Már tényleg nagyon izgi minden nap, jönnek a babák, ügyesek legyetek, veletek vagyok !!! Csak már írni nem tudok !

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Anett:örülök,hogy jelentkeztél biztos nem lehet könyű neked.Hiszen még Máté is nagyon pici.
Azért ha tudsz gyere mesélj és hoozál képeket is.

Irdab:tejtároló zacsit én is vettem 20db-kiszerelésben van.Általában 4ezer ft környékén van.
Vendég

Kedves kismamák! A feleségem kért meg,hogy közöljem veletek,családunk új taggal gyarapodott,akit Szabó Dominika Annának kereszteltünk.Augusztus 6.-án 20 óra 45-kor jött világra 2700 grammal,és 53 centivel. Mindketten egészségesek!

kovisziszka

Sziszka es csaladja! SOK-SOK BOLDOGSAGOT, NAGY-NAGY GRATULACIOT KULDOK!!!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziszka és családja

Kép
Vendég

kovisziszka:

Gratuláok és nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak. Köszönjük a jó hírt.

Orew:
De korán keltél! Fájások megvannak még? Szülésznőder vagy dokidat nem hívtad ? Ők mit tanácsolnak?
nikó

Kovisziszka!
Sok szeretettel gratulálok Dominikához!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szilvi és Családja!
Hatalmas Nagy Gratuláció Nektek az új jövevényhez :D
Jó egészséget , sok tejcsit és minden jót Kívánok Nektek!

Én hajnal 2:30-tól ébren vagyok ,mert a kutyunak beindult a szülése!Mondanom sem kell,hogy éjfél után tudtam csak elaludni!
Kb 10perce született meg a 6dik baba :roll:
Most egy kicsit bejöttem ,mert már kezdek felborulni :cry:
Sajna nagyon valószínű ,hogy pihenni nem fogok tudni ,mert már megint rohannék ki hozzájuk!
Még jó ,hogy mára Én voltam kiírva :D ,de nem baj ,hogy a kutyum megelőzött ,mert kérleltem is,hogy amíg itthon vagyok és egyben addig szüljön meg ,mert különben nem tudunk neki segíteni!
Mit ne mondjak.....így szülés előtt végignézni ahogy szült a kutyánk :shock: nagyon büszke vagyok rá és remélem,hogy legalább fele ennyire ügyi leszek Én is!
Jó jó....tudom ő egy kutya,de nekem olyan mintha a gyerekem lenne!!!

Kép
noki&potyi

Szilvi, gratulálok a babához!

Látom mindenkit kivetett az ágy hamar... Én már annyira szülnék, alig tudok aludni:).

Orew, te hogy állsz? Nagyon úgy tűnt, hogy ezek már olyan igazi jó kis fájások.

Irdab, Zora névnapját mi októberben tartjuk.

Kép
Kép
Kép
oui

De korai a társaság :roll: :lol: :wink:

Noki
Gratulálok a kutyidnak! :lol: :lol: :lol:

Villő rafkós... nyekereg, felveszem, vigyorog... ezt játsza velem... :lol: :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Sziszka,gratulálok Dominikához!!!!Jó egészséget és sok sok tejcsikét kívánunk! :) Várunk vissza :)

Anett,jó hogy tudtál írni egy kicsit.Nem írigyellek Máté pakolós korszaka miatt,nálunk is ez volt Luca kedvenc tevékenysége egy ideig :) Aztán szépen leszokott róla,mondjuk még néha előfordul,vmelyik nap Zsombi ruháit borította ki :twisted:
Gyere azért ahogy tudsz!

Sissi,nagyon ügyes vagy,hogy este olyan hamar letetted a gyerekeket! :) Remélem nálunk is simán mennek majd a dolgok :)

Lina,hajrá 3ik babóca :)

Noki,gratula a kutyikádnak!Az egyik barátunkéknak is tegnap fialt meg a kutyusa,8 kiskutya lett :roll: Ti mit csináltok velük?Eladjátok őket?Milyen fajta?

Ma nem tudom hogy leszek gépnél,mert 10re megyek a fodrászhoz,utána ha telefonál apa akkor meg megyünk érte és megyünk neki telót venni,meg nekem kéne egy nyomtató...
De ha hazaértünk jelentkezek :) Vagy ha még lesz időm akkor fodrász után is.

Kép
Kép
tundi24

Ágota,egy csajszinak rafkósnak kell lennie :) :)

Ja igen,és képzeljétek el 1x keléssel végigaludtam az éjszakát,olyan jól esett :D

Kép
Kép
tundi24

Cscsi és Sziszka Gratulálok nektek és jó egészséget az egész családnak

Kenderike
Kép
kenderike

Sziszka!
Gratulálok Én is Nektek!Ügyik voltatok!!!

Tündi-Kata!Köszönöm a hsz-t!
pusza

Most megyek vérvétel-NST-doki....délután benézek....nőtt-e a létszám.....
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt !

Ma lesz az utolsó műszakom :lol: a keresztlányommal, egész jó hetet zártunk, jól felkészített az Anyuka szerepre ! :D

Tegnap voltunk uh-n, 3.5 kg-ra saccolták Kristófot, de ha még bent marad 2 hetet, akkor állítólag elérheti a 4 kg-ot is ! :shock: :shock:
Nst-n minden rendben volt, szépen mozogtunk ! Strepto eredmény negatív !!!

PIROSKA, CSCSI, KOVISZISZKA
Szívből gratulálok Nektek !!!! Várjuk a fotókat és a szüléstörténeteket ! :D

Noki, Krisztina, Goldplast, Linácska, Orew, Flake
Most rajtatok a világ szeme ! :lol:

Sissi
Ati milyen szépen kigömbölyödött már !!
Nagyon édes a tesós kép, büszke lehetsz rájuk ! :D

Ltigram
Nagyon szépek a kutyusok !

Tündi
Ezek szerint te is csatlakozol hozzánk 20.-aiakhoz ?? :D :D

Nikó
De jó, hogy nem kell több vas szurit kapnod !!!

Bikmakk
Mostmár te is pihizz, jó hogy végeztél a fordítással !

Ádibaba
Boldog szülinapot !

Noki
Drukk keddre....hajrá aug. 11. !! :D
Nilla név : nekem nagyon-nagyon tetszik....de én egynév párti vagyok (nekem kettő van és akkora szívás, csak bonyodalmat okoz ). Mi lenne , ha Hegedűs Nilla lenne ??? :wink: :D
Nem lenne semmi, ha te is ma szűlnél meg, mint a kutyusod .. :lol:

Jimbone
Gyors jobbulást a Párodnak !

Kata, Hmbori, Ágota
Tetszenek az uh-s/babás képek !!

Angelita
Nálunk Sopronban sincs strepto szűrés...én is külön csináltattam meg a saját megnyugtatásomra !

Dbea
Én is leszereltem a munkahelyemen 1 hete...ugye milyen jó érzés !?? :D

Irdab
Biztos hamar belejöttök a szopizásba és te is hamarosan felépülsz már ! Nagyon édik a Zora fotók !!
MIlyen volt a varratszedés ??...én ettől nagyon parázom előre !! :?

Anettoo
Húúú, nem lehet egyszerű 2 gyerkőccel.....de az biztos, hogy a világon a legnagyobb boldogság !!

Kép
Kép
rilla_

SZISZKA:GRATULÁLOK DOMINIKÁHOZ!!!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJCSIT KIVÁNOK!!!!
Vendég

Sziasztok
Azt hiszem most lett vége hivatalosan a szülésnek(kutyu)
9db lett :shock:
Sajna nem tartottuk meg őket és most el is vitték őket.
Van egy kutyus ami ha minden igaz azaz reménykedünk ,hogy befogadja a kicsiket és ő neveli majd fel őket!
Láthatólag a kutyusunkat abszolút nem viselte meg,hogy el lettek szakítva tőle a picik....vagy még fel sem eszmélt ,hogy mi is történt.
Tündi
Sajnos a kutyusok nem fajtiszták,mert a szomszéd...amit múltkor írtam is neked.....sz@arik arra,hogy mi van a saját portáján, pont ezért a miénkkel sem foglalkozik......a kerítést nekik kellett volna megcsinálni,de mivel ők nem csinálták meg, ezért azt is nekünk kellett.
Na,de az ő kutyájuk jól szét is szedte és látogatta a miénket!
Pont nem lehettünk itthon amikor megtörtént a dolog,mert eddig mindig sikerült nagyon figyelnünk!
Mire elvittük dokihoz addigra már késő volt és nem lehetett injekcióval véget-vetni az állapotosságénak :(
Most mivel időnk sem lenne a kicsikre na meg anyagilag sem tudnánk ellátni őket....ezért lettek odaadva az ismerősünknek és ezért neveli majd az ő kutyuja! Remélhetőleg!
Ja! Nekik nem maradtak meg a kicsi kutyusok...egy sem!
Rilla
Tudod a Párom nagyon ragaszkodik a Réka névhez és emiatt jött az az ötlet ,hogy akkor 3dik névként kapja meg a lányunk a Nilla nevet amit viszont Én szeretnék annyira :D
Amúgy úgy érzem ,hogy lelkileg kissé megviselt a kutyunk szülése....főleg az ,hogy nincsenek már itt a kicsik!
Lehet emiatt szülök meg ,mert hajnal óta vagy 5x jól kisírtam magam emiatt...kissé kivagyok,de nem volt más választásunk :(

Lassan indulhatunk mi is CTG-re!
Mindjárt elalszom :cry:

Kép
noki&potyi

Noki
Sajnálom, hogy elvitték a kutyusokat......ezt én is nehezem élném meg, főleg ebben az állapotban !! :(
Jelentkezz doki után !!

Kép
Kép
rilla_

Sziszka
gratulálok és nagyon sok boldogságot és egészséget kivánok :wink:

Csajok olyanok a lábaim mint az elefánté ,az arcom is felvan dagadva a szám olyan mintha most csináltattam volna meg és az ujaim kétszer olyan vastagok lettek :oops:

Margit
Vendég

Sziasztok!

Jól telt a 2 fiúval az éjszaka.Egy probléma volt Márk 2-kb 4ig fenn volt ill. csak forgolódott.Átment a saját szobájába és azt akarta,hogy én meg üljek ott mellette.Na ezt az egyet nem tettem meg. De miután Atit megetettem végre Ő is elaudt. :D
Apa 3/4 7kor jött haza,de már el is ment dolgozni.

Én ma sült csirkét sütök,csak még le kell mennem a boltba.

Noki:sajnálom,hogy nem tarthattátok meg a kutyusukat,de most jobb is igy.
Nekem nagyon tetszik a Réka név csak amiatt nem adnám,mert ha jól tudom novemberben van a névanpja és nálunk az egész nov szüli és névnap szempontjkából nagyon húzós. A Nilla is tetszik még soha nem hallottam,de jó!!!!

Kandi.örülök,hogy jelntkeztél.Majd irj,hogy mi volt a dokinál ill az uh-n.
Vendég

Margit:lehet,hogy hamarabb születik meg aPicur :D .
A bnőm nézett igy ki a szülése előtt.
Vendég

Sziszka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GRATULÁLOK NEKTEK, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK !!
mesélj majd!!!!!

tényleg korán kelt a társaság. egy kicsit visszaolvasok!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bim-bam: "használat: az adagolókupak segítségével öntse a folyadékot edénybe töltött csapvízhez (az első jelölés 1 liter, a második 2.5 liter vízhez javasolt) Az előzőleg elmosott tárgyakat tegye az elkészített oldatba és hagyja benne legalább 30 percen keresztül. Mosson kezet, vegye ki a fertőtlenített tárgyakat a folyadékból és csapvízzel öblítse le azokat. Az elkészített oldat 24 órán belül felhasználandó" :lol: :lol: Ha nincs már kupak: 2 % -os az oldat.

madaran

Sissi
Anyosom is azt mondta h szerinte sincs már sok hátra nagyon bevannak tojva h milesz h beindul a szülés itthon nekem kell nyugtatni őket h nem lesz semmi baj :shock:
mondjuk bennem még nincs semmi para h nemsoká itt az idő a császártol sem félek, ök viszont annál jobban.

Margit
Vendég

Flake :lol: :lol: drukk, hogy holnapra beilleszkedjen bb!!! Lépcsőzés???

Kata :lol: és ha böfi nélkül fekteted, akkor hason :?: :?: bukik néha?

Adri :lol: Jó, hogy egyre gyakrabban tudsz jönni! Jobb már varratok nélkül? Hol vettél végül is zacsit!! Rengeteg tejcsid van, hamarosan a hűtő is meg fog telni!! :wink: :wink: Szüléssztori???

Kitty :lol: :lol: :lol: :lol: De jó, hogy újra itt!!! Jók a képek, olyan, mintha a nővére lennél Dani babának!!! Mesélj, hogy telik egy nap??? Mit szólsz: hamarosan kezdődik a suli, de már nélkülünk... :wink: :wink: :wink:

Linácska :lol: Lili beszólásait össze kellene írnod!!! Hogy 2 babát szülj, ez nagyon jó!!!! Biztos Ő is szeretne babázni külön!!! Nem semmi kiscsajod van! :D

Orew, Margit :lol: :lol: :lol: ezek már egészen komoly szülés előjelek!!!húúú!!! mindent bele!!!! :lol: :lol:

Anettoo :lol: De jó, hogy bejelentkeztél!!! tudom, hogy kevés az időd, de részletes szüléssztorit szeretnénk meg jó sok képet!!!! :lol:

Noki :lol: Kutyid a te szülésre kiírt napodon!! ez nagyon megható! Azért próbálj pihenni, megnyugodni, hiszen nagyszerű kutyid van!!! :lol: :lol:

Ágota :lol: Villő már most rafkós :lol: :lol: Ilyen hamar tanulnának? Asszem én is azonnal felkapnám! Hát igen, a következetes nevelés első lépései :wink: :wink:

Tünde :lol: ma kivételesen én is jól aludtam!! :wink: Fodrász megvolt?? Milyen lett??

Kandi :lol: De jó, hogy Te is egyre gyakrabban jövögetsz!

Rilla :lol: 3.5kg??? :roll: :roll: asztapaszta! Hatalmas tényleg! 20-ig mekkora lesz?? Ha kihúzod addig, tutti 4 kg feletti!

remélem, nem hagytam ki senkit :wink:
mi ma megyünk nst-re du.

madaran

Margit:

Hát ez akár a közelgő szülés jele is lehet. :D

Én ma akkorát csavarogtam, apa itthon hagyta nekem a kocsit. Voltam piacon, holnapra vásároltam. Még a folyosónk nincs kifestve holnap fogja csinálni férjecske és após, anyós meg segít a főzésbe.

Persze nem tudtam ellen állni és vettem Grétinek 1 tökre ari felsőt, meg 2 pamut rugit. Most kipihenem a csavargást utána vasalok, meg kimosom az új rucikat. :D Nagyon jól érzem magam, nem keményedek nem fáj a derekam, csak néha szurkál lent. :D
nikó

Sziasztok!

Cscsi,Sziszka, Piroska gratulálok nektek.

Köszönöm mindenkinek a köszöntést.
Szerintetek a hányinger lehet a közelgő szülés jele? Mert 2 napja hányingerem van, és néha vannak apró görcseim szintén 2 napja 1 pár órára rendszertelenűl. Jó lenne ha magától elindúlna és nem várná meg a keddi indítást, de majd meglátjuk.

Kép
krisztina25

Sziasztok, Reggeli Műszak!

Sziszka, GRATULÁLOK! remélem, minden rendben ment, és már jobban vagy! Sztorit és képeket is majd, ha tudsz, jó???!!! Jó egészséget valamennyiőtöknek!

anetto - Szia, de jó, hogy egy pillanatra be tudtál kukkantani! Hidd el, ez az idő majd egyre több lesz. Nem mintha tudnám, inkább remélem! :wink: Sok sikert Máté felfedező korszakához!

Itigram - Ádám doktorhoz járok, nála fogok szülni a Klinikán, ha végre egyszer eljutok odáig. :? Van ott még rajta kívül 1-2 rendes doki, akit ismerek már. Neked ki az orvosod?

orew - Hogy vagy? Mi van veled ma????

Flake - Akkor neked sem lehet egyszerű ez az időszak. Drukkolok, hogy hamar kézben tarthasd az egészséges, derűs babád!

Rilla, Tündi, köszi a biztatást! Vasárnap - gondolom - felrakják a hormonzselét, aztán várunk, de legkésőbb jövő csütörtökön indítanak. Az már a 41. hét!!! :shock:

Tegnap eléggé szét voltam esve: éreztem, hogy nem lesz semmi, hiába vagyok épp akkorra kiírva - ettől elkeseredtem, fáradtnak és nyúzottnak éreztem magam, semmihez nem volt kedvem. Szerencsére meg tudtam beszélni a dolgot a párommal, aki pont így érez. Annyira besokaltunk, hogy végül ő is elment a borkóstolóra és én is a moziba. Nem lehet egyfolytában itthon ülni, ráadásul így legalább mindketten Pesten voltunk, "tűzközelben", ha mégis van valami. Hát, tényleg nem szültünk, viszont olyan remek esténk volt, hogy csak na! Én egy baromi aranyos-, vidám-, életigenlő filmet láttam, a címe: Együtt (ami ötször olyan jó volt, mint a Harry Potter, ezt néhány napja abszolváltam kínomban egy este), ő pedig egy remek szakmai és baráti társaságban kóstolt világszínvonalú borokat. Mindez a Tabánban történt, így aztán még este sétáltunk kicsit a nyári estében, a Vár tövében. Klassz volt, elfeledkeztem minden türelmetlenségről, elvárásról, aggodalomról, csak egyszerűen jó volt átélni hármasban egy nyári estét.
Most sokkal jobb a kedvem, Ákoska "megengedte", hogy még ez a fantasztikus élmény is beleférjen, mire ő megérkezik.
Nem adom fel, újra összeszedem magam: ma elugrom egy szemöldök-szempillára a szokásos esti CTG előtt, és csakazértse fogok újra takarítani, inkább próbálok csinálni valami kellemeset.

Mindenkinek szép és derűs napot, a mamáknak tejecskét, pár óra nyugis szundikálást és sok erőt!!!

Kép
goldplast

Margit
Nekem kb 3 hete olyan a szám mint Angelina Jolie-é :D
A kezem lábam mint az elefánté és az orrom mint valami jóképű bohócé :D
Hiába a hideg borogatás, vagy épp a hideg idő....akkor is ilyen marad :(
Remélem szülés után hamar lemegy és nem marad így örökre?!
Ja! A májfoltjaimról nem is beszélve...azt majd elfelejtettem ,hogy az is van :roll:

Nemsokára indulunk a kórházba,persze pihenni nem tudtam ,mert zuhanyoztam, hajat mostam és most lettem kész :(

Délután jön az állatorvos ,hogy megvizsgálja a kutyut.
El kell apasztani a tejét és össze kell ,hogy húzódjon a méhe......
A lényeg ,hogy nemrégen kimentünk a kutyuhoz és ott volt még egy baba....tehát így 10db babája lett!!!!!
Basszus , amúgy minden rosszban van valami jó!!!
Itthon voltunk és még nem szültem még meg!
Na,de most Én akarok szülni.....azaz 11-én!

Kép
noki&potyi

Sziszka és családja! Gratulálok, sok boldogságot és sok tejcsit!!

Linacska,
várunk, hogy majd beszámolj, mi volt Lilivel. A kis hős!

Flake,
sajnálom, hogy nincs beilleszkedve, de még bármi megtörténhet!! Ha pedig mégsem, és császárra lesz szükség, akkor annak biztos oka van. (Pl. rövid a köldökzsinór, azért nem száll le, vagy ilyesmi.) Szóval ne szomorkodj, mert minden úgy fog történni, ahogy kell, és ahogy mindkettőtöknek a legjobb!

Kitty,
nagyon helyesek vagytok a képeken. Én is Danit várok!

Tényleg lányok, már Kitty képei előtt is akartam kérni, hogy akik már szültek, nem tennének fel magukról is fotót?? Annyira vágyom rá, hogy újra olyan legyen a testem mint volt, és kíváncsi volnék, hogy ez hogyan megy. MEnnyi idő alatt?
Az én lábaim/kezeim is rettenetesen néznek ki, szörnyű, hogy mennyire dagadok.
Margit, jó is lenne (nekem), ha ezek szülés előtti jelek lennének, de én már vagy 3 hete így vagyok. Bár igaz, hogy csak fokozódik, és most lett olyan durva, hogy már csak hosszú nadrágban járok, semmi szoknya vagy halászgatyó, mert egyszerűen takargatnom kell a bokáimat...

Orew,
húha, ezek a jóslófájások már nagyon komolynak hangzanak... Bár nekem is lenne ilyemi, de még nem volt egy darab sem.

Anett,
boldogságos kétgyerekes anyukaságot! :wink:

Rilla,
nem semmik ezek a méretek.... :shock:
Most, hogy túl vagyok a fordításon, szeretném minél hamarabb megszülni Danibabát - nem szeretnék 5 kilós gyereket szülni... roll:
Hát Te sem vagy egy nagy lustizós úgy látom, múlt péntekig munka, most meg a sittelés... Most már rádférne pár nap pihi is, nem??? :)

Noki,
tényleg nem lehetett könnyű a kiskutyáktól való elválás.. Viszont hátha az érzelmi felindultság megszüleszt... És akkor kapsz szerébe egy kisbabát :)

Velem nincs semmi különös. Nagyon dagadok ugye, de jóslóim egyáltalán nincsenek... :( Nehéz már a gyaloglás, úgy érzem magam, mint egy tolatómozdony... De azért igyekszem, hogy a napi fél óra séta meglegyen. Esténként sokszor elmegyünk egy-egy közeli völgybe/erdőbe sétálni. Férjem a héten megvette a vágyva vágyott fényképezőgépét, úgyhogy most extra sokat kell kirándulnunk, hogy tudjon madarakat fényképezni. :) Csak ezt a gépet akarja szülésre is behozni (ezért is volt olyan sürgős megvenni), és hát nem egy kicsi darab, úgyhogy elég viccesek leszünk, amint beballagunk 2 táskával: az egyik a szülőscucc, a másik a fényképezőgépünk. :) :)
Csak már tartanánk ott..

Kép
bikmakk

sziszka:
Szivbol gratulalok!

orew:
Nekem meg pont ma volt ilyesmi. Tutira vettem, hogy nem mulnak el a fajasok, aztan sajna megis elmultak, de egesz ejjel szinte semmit nem aludtam. 0.40-kor kezdodott 20 percesen, aztan 10, majd 5 percesek lettek mar 2.20 fele... 3.15-kor beultem egy kad vizbe, de a meleg viztol mar gynegultek az iodokozok, csak 10 percenkent es enyhebbek is lettek a gorcsok. Utana vissza tudtam aludni 5-6 kozott es 6-kor eros fajasokra ebredtem, amik 7-8 percenkent jottek majdnem egy oran at. Kozben hasmenes... Aztan 7 elott nemsokkal elmultak es 8 korul megint sikerult elaludni. 9-kor keltem es azota csak kemenyedesek vannak, neha faj is, de nem az ami ejjel volt.
Szuleszno szerint ma-holnap-holnaputan mar barmi lehet... Hat nekem nagy csalodas, hogy abbamaradtak. :(
Annyira az a tipikus fajas, hogy lentrol indul es aztan bekemenyedik a hasam es faj derekbol is, aztan lassan erosodik es aztan gyengul... bosszanto, hogy ilyen tipikus igazi fajas, hogy a fenebe tud abbamaradni??? :(

noki:
9 kutyu... nagyon szep mennyiseg!!! Sajnalom, hogy nem maradtak nalad.

linacska:
Ket gyerek! :D

MOst megyek, probalom valahogy elocsikarni a szep szabalyos fajasokat, mert most is csak kemenyedek es fajdogalok, de nem az igazi... :roll:

baratodildi

Goldplast :lol: Mozi, lazítás.. :wink: tök igazad van, hogy nem otthon görcsölsz és várakozol!!! azért az indításnál jobb lenne, ha magától beindulna.. Úgyhogy drukk hegyek mennek! :lol:

Noki :lol: 10 kutyus??!! Hűha!
Aztán jelentkezz, mi volt a dokinál!

Ildi :lol: Ebből hamarosan bébike lesz!!!!!!!! ezek azért már komoly előjelek!! :shock:

Bikmakk :lol: Na, a fotózással hasonlóan vagyunk, csak mi kölcsönbe kaptunk egy Pentaxot, és most ezerrel gyakorol api, hogy a kórházban is tudjuk viszonylag norm. képeket csinálni. Úgyhogy igen, mi is két-három pakkal megyünk... Ja, és ma Dobogókőt beterveztük a du.-i nst után. Fotózunk, meg persze ünneplünk :arrow:

Képzeljétek, ma vagyunk 10 éves házasok!! Titokban reméltem, hogy mai ajándék lesz Zsigi, de nem valószÍnű.

madaran

sziasztok :!:

kis betűvel fogok írni mert egy kezem van jelenleg :wink: a másikban pihizik csillus :P

Madaran:köszike,hogy leirtad ma már ki is fogom próbálni.

sziszka:gratulálok én is és sok tejcsit és jó egészséget kívánok

:P

Nem szedtem bogyokat csak a teát ittam.

Noli szokatlanul jól fogadta a húgit azt hittem keményebb menet lesz de nagyon örül neki(remélem igy is marad) :wink: Még az udvarra se akkar kimenni a húgi nélkül :!: és inkább ki sem megy :roll:
szóval a vártnál is nagyobb az öröm :P :P mert nincs harc :wink:

bikkmak: a képet majd teszek fel a szülés utáni testemről és csillusról de nincs fotó progim a gépen és nem tudom lekicsinyíteni de piszok jól viselte a testem meginnt a dolgokat :P :P :P :P És már baromi hihetetlen de már hasam sincs :P :P :P de úgyan ilyen volt az elsőnél.Azt hiszem összetehettem a két kezem,hogy ilyen szerencsés vagyok :wink:

Na ajd még jövök a szüléssel is.... :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam :lol: Irigy-irígy, hogy úgy vagy kényszerű írni, hogy kezedben ott van Csillád!!! :lol: :lol: szuper lehet! na, de ami késik, nem múlik, hamarosan mi is követjük a szép példát! :wink:
tényleg várjuk a szüléssztorit, meg a képeket!
a :mrgreen:

madaran

Dagadás: nem semmi, amiket írtok! a hasonlatok különösen találóak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nekem egyelőre semmi nem dagad, csak az ujjaim, ami persze rohadt bosszantó, mert minden kiesik a kezemből -----ezek egy részét fel sem veszem, mert hajolni már nem bírok nagyon, csak guggolni, úgyhogy api szedegeti utánam az elhagyott cókmókokat :wink:

madaran

Sziasztok!

Bocsi hogy közbeszólók...
Lenne egy kérdésem, ha bárki tud nekem segíteni, azt nagyon szépen megköszönném.
Én is 3 hét múlva fogok szülni kb, a Jánosban, és az lenne a kérdésem, hogy a hálapénzt mikor szokás a dokinak odaadni?
Van aki azt javasolta nekem, hogy varratszedésnél, amikor kettesben vagyok a dokimmal, de a szülésfelkészítő tanfolyamon azt mondták, hogy felszívódó varrattal dolgoznak így nem hsizem hogy erre sor kerülne... Első szülésem lesz, és ilyen hülyeségeken aggodalmaskodom... :roll:

Kép
tifa

Tifa:üdv itt!
Szerintem vagy varratszedéskor vagy a6 hetes kontrolon add oda.Én is akkor adtam.

Bim-bam:örülök,hogy Noli jól viseli a kistesót.Akkor nálatok is hasonló a helyzet mint nálunk-.Márk is nézegeti Őt ill szokta mondani,hogy jöjjön ki :D nagyon szivesen fogná is.Én néha odaadom neki,persze ráteszem a párnára és ott ülök melletük.

Madaran:boldog házassági évfordulót nektek!!!
Vendég

Goldplast
nekem 3 orvosom van dr Papp Cs, dr Csaba Á, dr Fedák L, mindig másikhoz kell menem annak fügvényében h mikor milyen vizsgálatra kell menni szerdán mind a hárommal találkozok :lol:

Margit
Vendég

Margit:3 doki? :D hogy lett neked ennyi?:
Vendég

Koviszka: gratulálok a babához. apukának pedig köszi a híreket. Sok tejcsit kívánok.

Noki: Nekem nagyon tetszik a Nilla név. Na persze a Réka jobban, mert nekünk is Rékánk lesz.
Most hogy a kutyus túl van az ellésen, te következel.

Madaran: Boldog házassági évfordulót! Még csak 2 óra van úgyhogy még akár meg is születhet Zsigi
:lol:

Kitty: nagyon szép Dani baba, te meg aztán tényleg jól nézel ki.

Anetto: hat ágyas szobába voltál, vagy alapítványi kétágyasba. ha alapítványiba, mennyi volt most egy éjszaka???

Kép

Kép
ádibaba

Madaran,
gratulálok az évfordulóhoz!

Margit,
és ki fogja a császárt csinálni?

Bim-bam,
hát, sokan irigykedünk rád... :) :)
Na de eljön a mi időnk is! :)
Várom ám a fotót!

tifa,
sajnos ebben nem tudok segíteni.

Ildi,
ez már nagyon komolyan hangzik... Bárcsak nekem is lenne ilyenem.. :)
Szóval ebből az a tanulság, hogy ha már 5 perces fájásaim vannak, akkor se induljunk el a kórházba, hanem előbb üljek be egy kád meleg vízbe... És ha megmarad, akkor...

Na itt küldök egy képet a lábamról, de csak erős idegzetűeknek ajánlott... Az első kép 2 hónappal a teherbeesés előtt készült. Egy olyan szandál van rajtam, ami mindig is egy kicsit laza volt....

Kép

Kép
bikmakk

Kovisziszka, nagy-nagy gratula! :lol: Minden szépet és jót az új kis családtaghoz!

Goldplast, nagyon-nagyon köszi az esti programod leírását, nagyon tetszett!!! Máskor is írj ilyen szépen és hosszan, igazán élethűen tudtad leírni az eseményeket!

Noki, lehet, hogy ez a 10. kutyus azért érkezett ilyen későn, hogy ő Veletek maradhasson... :roll: Nem gondoljátok át?

Madaran, boldog jubileumi házassági évfordulót!!! :D És hosszú órák vannak még hátra ebből a napból, még belefér Zsigi - drukkolok!

Bikmakk, hát tényleg nem semmi lábfejeid lettek! :shock: Nekem ez is kimaradt a terhességemből, mint az óóóóóriási pocak is és a jóslófájások...

Tifa, üdv itt! Én még a kórházban adtam oda a dokinak a borítékot, nem a szülés napján, hanem másnap, amikor jött "meglátogatni."

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Piroska férje vagyok. Bocsi hogy eddig nem jelentkeztem, de nem volt időm bejelentkezni.
Piroskával és Hajnussal minden rendben van. A lázuk már tegnap nem volt. A baba már szopizik, bár még csak előtej van. Ha minden jól megy és a baba nem sárgul be akkor vasárnap kiengedik Őket a kórházból.
Küldök egy pár képet Hajnus babáról.
Kép Hajnus Baba Kép Az inkubátorban
Vendég

Hazajöttünk, minden jól ment, csak nagyon álmos vagyok, a lányom 5:30-kor felkelt.
És a legjobb, hogy meglett a vérezgetés oka is. Befertőződött a tubus, az tartotta fent a gyulladást, és már elkezdett vadhús nőni Lili fülében, és az vérzett. Ugye kívülről mi már csak ezt vettük észre, hogy vérzik, a vadhúst meg a doktornő is csak most láthatta, hogy kivette a tubust. Szóval ideje volt.
Lili nagyon édi volt, életében először kipróbáltuk a tablettát, hogy ne kelljen kúpozni, és nagyon ügyesen lenyelte. Azért az fura volt, hogy anno én is egy szemet kaptam, meg most ő is, pedig van köztünk néhány kiló. Szegény duplán látott, hülyeségeket beszélt, és minden mondata után röhögött egyet. Hát mi sem bírtuk apával nevetés nélkül, még fel is vettük a telefonnal videóra. Kb. 20 perc alatt kész volt az egész, utána még tartott a kóma, nekem is mondta, hogy két anya vagyok, meg apának két szája van, és folyamatosan a port akarta elkapni a szobában. Aztán szépen lassan kitisztult, annyira, hogy most már vidámparkba akart menni, de szerencsére hazafele elaludt, úgyhogy most is szépen alszik.

Tifa,
nekem is felszívódó varratom volt az első szülésnél, de ettől függetlenül van varratszedés, mert az utolsót el kell vágni. A csomót, vagy nem tudom mit, már nem emlékszem, vágják le róla. Nekem a férjem bejött varratszedésre, és ő intézte a dolgokat. Én nagyon nem szeretem az ilyesmit.

Itigram,
azért ha ennyire hirtelen a dagadás, az nem jó, nehogy itt toxémiás legyél.

Tényleg, mi egy nagyon jó topic vagyunk, ok, hogy lett egy-két korababa, de senki nem került idő előtt kórházba, nem lett toxémiás, inzulinos cukros...

Hajnus apuka,
nagyon édes a lányotok. Miért kellett az inkubátor? Hajnus is lázas volt???

Nekem nincs egy kósza fájdogálásom sem, pedig hivatalosan már csak két nap. Ok, tudom, Levi két nappal később fogant, de ezt nem kell senkinek sem tudni :oops: Mikor Lili már felébredt, akkor mondtam, hogy egy kalap alatt elintézhetnénk a szülést is. Mindenki ki volt akadva, hogy már csak 2 nap, mármint a fülészeten.
Most már terhesnek érzem magam, és útálom, hogy alul a combommal, felül a mellemmel izzad össze a hasam. Nem vagyok én ehhez hozzászokva. És ugye a mai napot néztem ki szülésnek. A férjem meg közölte, hogy ő a 12-ét nézte ki, a hugának is az a szülinapja. Én meg pont ezért nem szeretném. Nem mintha bármi bajom lenne a sógornőmmel, csak legyen már saját szülinapja annak a gyereknek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajnus-Anya és Hajnus-Apa :lol:
naggggyon édes-husi kislányotok van!!!
Mekkkkkkora!!! :shock: Alig fér el az inkubátorban keresztben is! :lol: :lol:
Jó, hogy baba is és mama is jól vannak már! Drukkolok, hogy így is maradjon és vasárnap már hárman lehessetek otthon!!

Linácska, de jó, hogy végre megszűnik a nyűglődés Lili fülével! Nem kell bele újabb tubus? Nagyon ari lehetett, ahogy Lili "félrebeszélt" és vihorászott! Persze egyben aggasztó is lehetett, nem?
A béke kedvéért akkor jöjjön Levi 10-én - pont a kettőtök dátuma között... :wink:

Kép

Kép
hmbori

Megérkeztünk a kórházból, bár nagyon nehezen ment a dolog :shock:
Csináltak CTG-t ,de nem lett jó az eredmény ,ezért befektettek a vajúdóba(fantasztikus volt 3vajúdó nőcivel :shock: most még jobban félek a szüléstől)és csináltak még egy CTG-t ami majd 1órásra sikeredett.
Miután levették rólam a CTG-t jött egy doki(az enyém szabin van még) és megvizsgált.
Méhszájam 1ujjnyira nyitva és puha mint a vaj :D
Megnézte dokikám a magzatvizet is és rendben talált mindent.
Mondta,hogy pár nap és meglesz a lányunk ,mert sok fájásom van már,de felesleges lenne ha bent tartana!
Az az igazság,hogy már jöttem volna haza ,mert ugye a kutya.....
Amikor megérkeztünk rohant elénk a kutyunk és anniyra örült nekünk.....ugrabugrált össze vissza és olyan volt mint "terhessége" előtt.
5re visszük őt sétálva a dokihoz ,mert csinál neki egy UH-t is a biztonság kedvéért!
A kicsikre úgy gondolok mintha nem is lettek volna, csak egy rossz álomból ébredtem volna fel.
Talán így most könnyebb ezt elhitetni magammal
:oops:

Piroska
Nagyon aranyos Hajnus baba :)
Bori
Sajna most nem tehetjük meg ,hogy egy kutyust is megtartsunk,de így jobb most!
Majd jövőre és akkor legalább fajtiszta kutyuval fog pározni!

Puszi mindenkinek.
Most rohanok ,mert a Párom csinált fincsi hamit!
(Rántott húsi, kertből paradicsom és ahhoz sütött kis cipókat :D na meg a majonézzzzzz)

Kép
noki&potyi

Sissi
a trombozis miatt van ennyi, mert még nem találkoztak olyan esettel ahol a kismamának agytrombozisa van és a baba megmaradt és egészséges remélem h igy is van és nem volt felesleges a sok kivizsgálás a 23 hétig volt h hetente vagy 2 hetente kelett mennem.

Linácska
remélem h nem, a vérnyomásom tegnap a védőnőnél 90/60 volt és ha jol tudom a toxémiára a magasvérnyomás jellemző

Lili nagyon ügyes kiscsaj biztos aranyos volt komásan a por után kapkodva
Emlékszem h én is komás volta a mütét után és a bohochoz beszéltem aki szerintem a sarokban ált apuék szerint tök mulatságos volt :lol:

Tifa
üdv köztünk

Piroska
nagyon szép baba Hajnus :wink: csoda szép :wink:

Margit
Vendég

Sziszka
Sok boldogságot és még több tejecskét kívánok nektek!

Kitty
Nagyon szépek vagytok! Hűűűűűűűűű... téged lehet irigyelni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Linácska
Lili ügyes lány!

Bim-bam
Ügyesek vagytok!

Anettoo
Nem irigyellek :cry:
Egy pici és egy kicsi...

Noki
Kiskutyák :cry:

Tündi
Fodrász, vásárlás... jó kis program... nekem is ki kellene mozdulni... :wink:

Ágota
Villő már tudja, hogy az ujjai köré csavart benneteket!

Kandi
Jó, hogy itt vagy!

Itigram
Vizesedés nem jó! Orvossal nem beszéltél erről?

Madaran
Én úgy tudom, hogy minden kisbabánál előfordulhat bármikor bukás, mert a gyomorszáj záróizma nem zár még tökéletesen...
Mili nagyon szeret hason feküdni. Ha hanyatt fektetem le, be kell bugyolálni. Képes felriadni a keze, lába mozgására.... :roll:

Még sokszor 10 együttes évet kívánok nektek!

Hajnus baba nagyon édes a pufi arcocskájával! :lol: :lol: :lol:

Noki
Most egy apás parti és az beindítja a dolgokat :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?