Sziszka és családja! Gratulálok, sok boldogságot és sok tejcsit!!
Linacska,
várunk, hogy majd beszámolj, mi volt Lilivel. A kis hős!
Flake,
sajnálom, hogy nincs beilleszkedve, de még bármi megtörténhet!! Ha pedig mégsem, és császárra lesz szükség, akkor annak biztos oka van. (Pl. rövid a köldökzsinór, azért nem száll le, vagy ilyesmi.) Szóval ne szomorkodj, mert minden úgy fog történni, ahogy kell, és ahogy mindkettőtöknek a legjobb!
Kitty,
nagyon helyesek vagytok a képeken. Én is Danit várok!
Tényleg lányok, már Kitty képei előtt is akartam kérni, hogy akik már szültek, nem tennének fel magukról is fotót?? Annyira vágyom rá, hogy újra olyan legyen a testem mint volt, és kíváncsi volnék, hogy ez hogyan megy. MEnnyi idő alatt?
Az én lábaim/kezeim is rettenetesen néznek ki, szörnyű, hogy mennyire dagadok.
Margit, jó is lenne (nekem), ha ezek szülés előtti jelek lennének, de én már vagy 3 hete így vagyok. Bár igaz, hogy csak fokozódik, és most lett olyan durva, hogy már csak hosszú nadrágban járok, semmi szoknya vagy halászgatyó, mert egyszerűen takargatnom kell a bokáimat...
Orew,
húha, ezek a jóslófájások már nagyon komolynak hangzanak... Bár nekem is lenne ilyemi, de még nem volt egy darab sem.
Anett,
boldogságos kétgyerekes anyukaságot!
Rilla,
nem semmik ezek a méretek....
Most, hogy túl vagyok a fordításon, szeretném minél hamarabb megszülni Danibabát - nem szeretnék 5 kilós gyereket szülni... roll:
Hát Te sem vagy egy nagy lustizós úgy látom, múlt péntekig munka, most meg a sittelés... Most már rádférne pár nap pihi is, nem???
Noki,
tényleg nem lehetett könnyű a kiskutyáktól való elválás.. Viszont hátha az érzelmi felindultság megszüleszt... És akkor kapsz szerébe egy kisbabát
Velem nincs semmi különös. Nagyon dagadok ugye, de jóslóim egyáltalán nincsenek...
Nehéz már a gyaloglás, úgy érzem magam, mint egy tolatómozdony... De azért igyekszem, hogy a napi fél óra séta meglegyen. Esténként sokszor elmegyünk egy-egy közeli völgybe/erdőbe sétálni. Férjem a héten megvette a vágyva vágyott fényképezőgépét, úgyhogy most extra sokat kell kirándulnunk, hogy tudjon madarakat fényképezni.
Csak ezt a gépet akarja szülésre is behozni (ezért is volt olyan sürgős megvenni), és hát nem egy kicsi darab, úgyhogy elég viccesek leszünk, amint beballagunk 2 táskával: az egyik a szülőscucc, a másik a fényképezőgépünk.
Csak már tartanánk ott..