Új privát üzeneted érkezett!

És akkor a képek. Egy kicsit sok lesz, bocsesz, de nem igazán bírtam szelektálni :)
Nagynénivel
Kép Kép Kép Ezt csak ritkán,de nagyon csípi
Kép Vigyázz, kész...dobom Kép Kép Kép Kép Kiskirályfi Kép
Kép
Pár kép a helyről és a szituról,amit mondtam :D
Kép Kilátás Kép Lefelé a házból Kép A járda Kép A homokos part,ami valójában kicsi kavics, de nagyon jól néz itt ki szerintem csak nem babakocsinak való

KépKép
KépKép
gabolino

Csajok, ha rámentek a feltöltött videókra akkor Nálatok sem hozza be az összes videót ha a see all-ra klikkoltok? Nekem azzal tegnap óta nem műkszik, csak az "uploads" gombra reagál.
Volt már valakinek ilyen. Valami feltöltési hiba vagy csak úgy?

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino, nagyon szép a kisherceg! Milyen szép szemei vannak, a csajok el fognak tőle ájulni:))) Az a nyaklánc mit tud? Rági kell a babának, vagy jó energiákat közvetít?

A meleget nem nagyon bírom sajnos. Az utcán, utazás közben nagyon legyezgetni kell magam. Otthon viszont hűvös van, az nagyon klassz. Amikor kint 39 fok volt, akkor bent csak 30. Semmi klíma sincs, csak a téglaház előnye ez - szerintem:)
Vendég

Ja és jubilálunk: boldog 50. oldalt a topicunk életében!:)))))

Kép
Vendég

Mérnökasszony: Most mondták a kismamik, hogy pont jókor estünk teherbe, így a Bajnai megszorítások még ránk nem vonatkoznak és így aszem a baba 2 éves koráig jár majd a GYED (ami 100 100 Ft és plusz a családi pótlék).
tök jóóóóóóóóóóóóóó!
Vendég

csjúúú Twist,az a torta gyilkos akeményen tornázni akarók számára :D:D:D

a nyaklánc borostyánlánc és elvielg a fogzási fájdalmakat csökkenti úgy,hogya bőr melegsége hatására illóanyagot vált ki és ezt belélegezvén csökken a fájdalom (www.borostyanlanc.hu )
Hogy tényleg hiszek-e benne? :D nemtom, de nem árt. Andor nem kelt fel még éjjel a fogzástól,csak néha van,hogu felsírt, de akkor még mi sem aludtunk (lekopogom)

KépKép
KépKép
gabolino

Csajok, ha rámentek a feltöltött videókra akkor Nálatok sem hozza be az összes videót ha a see all-ra klikkoltok? Nekem azzal tegnap óta nem műkszik, csak az "uploads" gombra reagál.
Volt már valakinek ilyen. Valami feltöltési hiba vagy csak úgy?

KépKép
KépKép
gabolino

Gab: ha rámegyek, akkor 3 videot hoz ki, az uploads-on meg az összeset... ha erre gondoltál... nagyon szép Andor, hogy fog hódítani pár hónap múlva, max. akkor amikor bölcsibe/oviba megy... majd nem lehet levakarni róla a lányokat. :)
Az a babakocsis kép nagyon durva (amikor mentek le a lépcsőn)!!!! Ha veletek szemben jött volna egy másik babakocsis, hogy fértetek volna el? Sehogy - szerintem. A járda se semmi. :) Életveszélyes ott közlekedni gyalog (is), ahogy leírtad, hogy milyenek az autósok, nem?

Twist: sajnálom, hogy nehezen bírod a meleget. Igen, a téglaház előnyei. :) Csak ne legyen túl régi a tégla, mert akkor inkább hátránya van...

Én télen szültem... Úgy nézett ki, hogy mindenki fagyoskodott, sál, sapka, stb... ugye ami télen szokás. Én egy vékony pulóvernek sem mondható valamiben és kizippzározott dzsekiben. Többen rám szóltak, hogy húzzam össze a kabátot, mert megfázunk. Mondtam, hogy nem húzom össze, mert elájulok és el is ájultam volna, hiszen lehúzva is szédelegtem és szakadt rólam a víz (tél közepén). Voltak rosszalló pillantások is, hogy milyen felelőtlen anya vagyok, hogy a hasamba megbetegítem szegény gyereket. Eleinte rossz volt, de utána már nem érdekelt, én érzem, hogy mi a jó nekünk és ha az volt a jó, hogy nem fáztam lehúzott zippel sem, akkor nem fáztam és kész. Úgyhogy nem tudom, hogy most nyáron hogy bírnám a terhességet, mindenesetre minden elismerésem a pocakosoknak! :)

Hát ma nem viszem túlzásba a melót. Már 4,5 órája bent vagyok és megcsináltam kb. 0,5 órai munkát... de nincs hova sietnem, bőven kész leszek jövőhét péntekig...

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Twist: igen, jól időzítettünk :) Nagyon várom a mai vizsgálati eredményeidet, írd meg mielőbb!
Én majd hétfőn megyek AFPre, remélem be tudom majd könyörögni magam uhra is, mert olyan régen láttuk a kis aranyost és mostmár hátha látszik az is h van-e neki vagy nincs :)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Sziasztok Lányok! :)

Csak gyorsban egy pillanatra :)
Szép hétvégét szeretnék kívánni mindenkinek! :D
Megyünk nemsoká a Balcsira. Most valszeg több hétvégén lent leszünk.
Vasárnap este jövünk. Majd utána jövök.

Pusszantás!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok,

Megy a kertrendezés ezerrel,ezért nem voltam. Most meg már fent vagyok, volt egy kis balhé és mivel idegbeteg vagyok nem bírok visszaaludni. nah mindegy.

Szilvi,
anyós nem semmi... :? megértelek :wink:
tényleg kitartás a "gyúráshoz". sztem felülni még én se tudok rendesen :) de belejössz és tök jó, hogy ennyiszer el tudsz jutni. EZek a százalékok nekem is jók, tehát annyira nem vagyok elkeseredve :) én most gondolkozok ezen a délutáni edzésen, mikor már apa tudna vigyázni Álmosra, mert ámbátor nincs baj a gyerekkel soha, nem sír, semmi, de az a rohadt bébi hordó már olyan nehéz hogy alig bírom felvonszolni magam. no meg azért egyszerűbb lenne. Bár jól elcsajozgat Álmi :)
igen császároztak.
Álmos átaludja a napot, így bírja a meleget :) na jó azért ébren is van, nem viseli meg annyira.

Kora,
igen, azon a képen ülve alszik :) hihetetlen krapek :)
kitartás a tornához, biztos vagyok benne, hogy látszik. nem ám abbahagyni :)

Ildi,
elvileg nekünk is két tanus apa -anya tesós lett volna a lagzi (hitel miatt elöbb) de apukám nem engedte :) úgyhogy lett nagy 90 fős (kb) a kertben, király volt :)
volt Alma tegnap a tv-ben, nézni akartam, de Zoli megkért kapcsoljam el mert neki nem tetszik :) de rájöttem, hogy ők éneklik a ma van a szülinapom pom pom -ot :D

kakauszoda :lol: :lol: :lol: nagyon metál :D
szétröhögtem ezen az agyamat :)

Gabi,
összehozhatunk vmit és akkor láthatod élőben is Álmost :) én meg Andort :)
de jó, hogy Balcsiztok. már én is mennék, de még két hét...ki birja azt ki? :)
a videók és a képek nagyon jók. édes nagyon Andor. ezt a nyakláncot már akartam kérdezni. tök jó, már böngészem is a honlapot :)

Twist, Mérnökasszony hogy vagytok?

na pár kép aztán dugulok :)

Kép Kép

Rákészül:
Kép

és bekapja :)
Kép

Apa letette egy percre amíg töltött magának inni, Álmos ez idő alatt (tényleg kb 1 perc) bealudt :D tök mindegy hol, csak aludni tudjon :D
Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Esztó: Tündériek a képek,nagyon helyes Álmos !!!

Szilvi: Mindig van valaki (ált.gyermektelen öreg nénik) akiknek nem tetszik valami, nem kell velük törödni.

Ma jöttünk reggel haza, szerdán (kb.) megyünk vissza, szombaton lánybúcsú , jövhét szombaton esküvő :)

Lesz élő zene,tehát lagzi hangulat meglesz, meg a vendégek 70% fiatalok, úgyhogy jó lesz :)

Tök jó volt a szombati utcabál, utána Fanni meg mama lefeküdtek aludni mi meg leléptünk bulizni, fél 5-re értünk haza :)

Kép Én,Fanni,Nagynéni
Kép :) Kép Csíííz Kép Rambóna Kép talpnyalás Kép hiszti Kép szerelem
Vendég

Ildi,

Ma van Hermina nap, Fanni 2x ünnepel?:)
nagyon jók a képek, a csízes a legjobb meg a szerelem :)

hú de izgi, lánybúcsú, lagzi... :) nekem a lánybúcsúm volt életem legjobb bulija.

a kertesi napokat láttam, kocsiból, sógoréknál grilleztünk, ők is ott laknak.

Esztó
Kép
sz.eszter

Eszti: Álmos babávan nem lehet betelni, egyszerűen gyönyörű!:) És egyre szebb, ahogy növekszik (ha lehet ezt még fokozni):)
Olyan tündéri, és jó fej, nagy ököl faló:))))
Köszi szépen, én szenvedek, nem bírom a meleget, nem is bírtam éjjel aludni. De holnaptól enyhülést mondanak és akkor nagyok fel leszek élénkülve.)

Menyasszony, szuperek a képek!:)) Fanni már milyen nagylány! Azta!!!

Mérnökasszony, szió!:)) Szóval, az UH-on nem tudtuk meg a baba nemét, de láttunk egy zacsit... A doki viszont mondta, hogy törökülésben ül a baba és azok a talpacskái csak, amivel takarja a lényeget:)
Legszívesebben elmennék 4D UH-ra, láttam is, hogy a Baross utcában üdülési csekket is elfogadnak. Hú, de meg szeretném tudni a nemét! Mert akkor olyan festékkel fesjük a ki a szobáját, fiús vagy lányos lesz az egész. És végre megvehetném neki az első ruhácskát. A piacon most is nyúltam a lányruhák felé, aztán a fiúruhákhoz, de nem tudtam mi a helyzet odabenn, így hagytam az egészet a fenébe. És jó lenne tudni, hogyan szólítsam: Márk vagy Dorka? Egyelőre Dorkának szólítom, aztán lehet, hogy tévedek....:)

Nekem volt AFP vérvételem pénteken és 2,5 hét az eredmény. Nagyon soká. És akkor lesz csak genetikai UH, azaz addig nem tudhatok semmit. Hacsak nem megyek magán UH-ra...:)
Vendég

Sziasztok! :D

Megjöttünk tegnap késő este a Balcsiról. Jaaaj, nagyon szuper volt!!! Andor imádta a vizet, a homokot, embereket, gyerekeket.
Csináltam pár vidit, már fent vannak, mozizhattok :D
Andor mászott a bokáig érő vízben, meg túrta a homokot ezerrel a víz alatt. Nagyon édes volt! :D
Tök tetszett neki a Drágám új szerzeménye is, egy kis csónak, meg is találta benne maga a kapaszkodási lehetőséget, viszont nem sokkal a csónakázás után fel is akart benne állni, szóval a csónakázás egyelőre nem tartott sokáig.

Kész vagyok ettől a melegtől, bezártságtól. Emlékszem tavaly ilyenkor pocakosan már hogy elegem volt a melegből. Csak tespedtem, mint egy bálna :D :oops:
POcisok, bírjátok? Most már csak jön egy kis hűsi :)

Esztó,
fantasztikusan szépek a képek! :) Nagyon tetszik,ahogyan rákészül Álmos az ökölbekapásra :D

Menyasszon,
Hajrá parti fííívö :D:D:D Mi is kicsit belecsaptunk a hétvégén az éjszakába Balatonon, Almádiban. Bár mostanában ha lemegyünk,akkor pénteken vagy szombaton (vagy mindkét nap :D ) elmegyünk a haverokkal bulizni. Andor meg alszik a nagyiékkal :) és reggel ők "kezelik" le - bár általában félholtan nekem is mindig valamiért,valami instrukció miatt fel kell kelnem :? :D

Nah, megyünk Lost-ot nézni :) Letöltöttük őket, én régen csak 1-2 részt láttam, főleg ,mert akkor külföldön laktam, szóval most rácuppantunk. Csak úgy, mint a simpson családra :D Néztek ilyesmiket? :)

Pusszantás,
Szép estét! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Jah, és képzeljétek, kaptam a Drágámtól egy barkács szettet (dekopír fűrész, fúró-csavarozó, hőlégfúvó, barkácsasztal) Kezdődhet az asztalos szakma :D Mikor Andor alszik, lehet majd lemenni a garázsba vagy az udvarra és nekiállni alkotni.
Van jópár ötletem már. Kíváncsi vagyok,hogy fognak sikerülni :)
Már rég szerettem volna fával dolgozni (meséltem,nem?) :D

KépKép
KépKép
gabolino

most csak gyorsan mert ébredezik Álmos.

GABI,
NAGYON NAGYON BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!!!!

Esztó
Kép
sz.eszter

Szép jó reggelt! :)

Esztó,
Nagyon szépen köszönöm!!! :D
Nekem Andor most pilled el, szóval megyek tenni-venni :)

Jaj, de jó ez a kis szellő, friss levegő! ugye? :D

Majd jövök még én is :)

KépKép
KépKép
gabolino

vaklárma volt, 10:30-ig aludt Álmos hihihi :lol:

Irigy a Balcsi miatt :) olyan lassan telik az idő, még sokat kell aludni 20-ig hogy induljunk mi is.

16-án lesz a keresztelő, Álmos dédipapája fogja keresztelni :)

Gabi majd rakj képet a műveidről. ha úgy belejössz, megkérlek majd hogy csinálj egy gardrób szekrényt :lol: :lol: :lol: na jó csak vicceltem.
http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70

Ildi,
tudod már a lánybúcsú programmját? vagy meglepi?

Twist a 4d uh király, mi voltunk vagy 4x :) az utolsó volt a legjobb a 32-dik héten ilyen volt:
Kép Kép Kép

de jó ez a lehülés :)

szép napot.

Esztó
Kép
sz.eszter

Esztó: nagyon jók a 4D képek, én is szeretnék majd menni, de nekem a védőnő azt tanácsolta, hogy a 21-22. hét környékén érdemes. VAgy szerinted érdemes korábban is? És Ti hol voltatok? A dunakesziiről tudtok valamit? vagy én is próbálkozzak a baross utcában üdülési csekkel? Idén úgysem nagon volt időnk nyaralgatni belőle :(

menyasszon: jók az utcabálos képek, nagyon aranyos Fanni

voltam tegnap dokinál, CRL:111 mm. Nagyon nagy fiú, vagy lány, mert nem mutogatta nagyon magát :( De megint integetett, szerintem valami integetős szakmája lesz, szóval showbiznisz, ahol integethet a színpadról vagy megcélozza valamelyik királyi családot :) Jövőhétre lesz AFP eredmény, és akkor derül majd ki a genetikai UH időpontja is. Twist: nagyon rossz, hogy neked olyan sokat kell rá várnod. Én mondjuk már most próbálom magam nyugtatgatni, hogy hogy az AFP eredménye nem jelent semmit, mert sok olyanról olvastam, ahol pozitív volt az eredmény és mégis egészséges lett a baba. Szóval tudom, hogy ez egy megbízhatatlan vizsgálat, de szerintem úgyis kétségbe fogok esni, ha valami negatívat mutat.

Pénteken voltam védőnőnél is, és kiderült, hogy egy grammot sem szedtem fel. Az első pár hétben fogytam 2-3 kilót, és azóta is tartom azt a súlyt. Pedig már van egy kis pocim, szóval nem nagyon értem a dolgot. Ígérem nemsokára rakok fel pocis fotót!
További szép napot mindenkinek!

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Mérnökasszony,

mi dunakeszire jártunk 4d-re, aranyosak voltak nagyon mindíg. bár az utolsónál az ultrahangos fiú azt mondta álljak fel és ugráljak, mert Álmos alszik és ébresszük fel (az én gyerekem mindíg aludt :) ) hát gondoltam magamban ugrálj te egy 3,5kg-s gyerekkel a hasadban :D de aranyos volt ahogy mondta :)

én tulzásba vittem a 4d-s uh-kat, mentségemre szóljon az egyikre azért mentem mert görcsöltem és azonnal tudni akartam hogy jól van e. (akkor tudtam meg hogy fiú :) )

szóval én mentem a 13, 16, 24, 32 héten. ha elfogadsz egy tanácsot 30-32 hét körül menj, mert akkor már olyan kis édi ember fejük van :D rakok képet hogy lásd.
16-dik hét:

Kép

24-dik hét:
Kép

a 13-dik hetet nem találom de ott még kevesebbet látni :) a 32-t meg már ugye feltettem :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Gab: Örülök,h jó volt a pancsizás!!!Nagyon Boldog Születésnapot Neked!!!
És jó barkácsolást,majd tegyél képeket!!!

Eszter: Nagyon édesek az uh fotók! Mi nem is tudom már mikor voltunk 3D,Fanni aludt, de azt láttuk,h lány, és megvan dvd meg fotókon de nincs bescannelve :)

Viszont egy másik uh-n Ö is integetett már egészen kicsinek,igy lehet,h ebben a szinpad dologban van valami , Mérnökasszony !:)

A lánybúcsúm meglepis szervezés, azt tudom csak,h mikor lesz azt meg sejtem,hogy hol :)

Tesó nevét már eldöntöttük elvileg, nekem nagyon tetszik : Félix
Egen, nem volt benne a felsorolásban :D
Úgy jött kb.mint a Hermina.

Fanni relative 2*ünnepel névnapot, mert én meg apja felköszöntjük a többiek meg vagy igen vagy nem :)
A teljes neve Fanni Hermina Franciska, merthogy a védőszentje tehát a keresztelőn kapott neve Franciska :)

Malackával alvás :

Kép
Vendég

Most csak gyorsban annyit,hogy:

Nagyon szépen köszönöm Lányok a köszöntést!!! :) Nagyon jól esett! :D

Szép estét!
Pusszantás! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Mi ma megyünk vissza kertesre, elötte du. kozmetikus, fodrász, szombaton lány / legénybúcsú, hétfőn Tankcsapda jubileumi koncert a Szigeten ,aztán ruhapróba és szombaton esküvő + közben a pakolászás,főzés, stb.

19.-én ovis ebédbefizetés, 29.-én Alma koncert itt nálunk Újpesten, aztán ovi.
Vendég

Esztó, de tök jók a 4D-s képek, tényleg hasonlítanak Álmosra!:))) Már a 17-18. héten is lehet arcocskát látni, vagy inkább még ufós a baba?
Vendég

Mérnökasszony, én is annyira kivi vagyok a baba nemére, hogy csak na! Annyira mennék a Barossba üdülési csekkért, már be is tettem a táskámba. Csak a párom azt mondta, hgoy várjuk meg a 19-ét. És nélküle nem lenne az igazi. Szeretném, ha ott lenne, amikor kimondják, hogy Kislány, tuti! vagy hogy Kisfiú, ott a zacsi és fölötte a kuki!:)))))))))))))))))))

A Péterfyben az ingyenesre jelentkeztem be, de ott nem adnak fotót és videót. Fizetős délután van, de aznap pont nincs. Szóval, hosszú lenne elmondani, hogy mi miért nem jó. És utána vinnénk a fotókat a nagyszülőknek, de így csak szóbeli lesz az élménybeszámoló. pl. "Hű, ekkora kukit láttam!!!!!!!!!!!":)))))))))))
Vendég

Csajok elárulom, hogy ma van a névnapom.))))
Gabolino, neked utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Szóval, én ma a melóhelyen vagyok, semmi ünneplés, virág vagy csoki napközben. De majd este vacsi a párommal.) És tegnap megkaptam tőle a gyerekszobába a parkettát, nagyon szép ajándék volt.) Hihetetlenül örülök, hogy lesz gyerekszobánk, ez olyan megható.)
Vendég

Twist,
Boldog névnapot :)
mivel ma Krisztina és Ábel nap van, gondolom az elöbbi a neved :D

olyan korán még "ufós" :D de azért jó látni ahogy mozog meg mutogat meg ilyenek. de az igazi élmény az az utolsó volt.

Álmos antiszociális volt mindíg , utálta az uh-t. állandóan elfordult, befogta a fülét.
a kedvencem amikor hátat fordított és még a kis foghagyma seggét mutatta :D
ezen talán látszik:
Kép

Ildi,
Ti se unatkoztok :D
és ha lány lesz? akkor is Félix lesz? :D
édes ez az alvós kép.

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Twist! Boldog Névnapot!!! :) Nagyon édes dolgok ezek (babaszoba,stb) :)

Eszter: Fiu lesz és kész :D De ha lány akkor Laura, Izabell vagy mindkettő :D

Az eddig sem volt kérdés,csak a fiu név.

Fanni is takarta az arcát a kezével egy adott pózban UH-n és utána söt a mai napig van,hogy úgy alszik ugyan abban a pózban :)

Lehet,h nem ma hanem pénteken megyünk ki kertesre, majd eldöl.
Vendég

fokhagyma helyett foGhagymát írtam :lol: :lol: :lol: de gáááz :D

Izabell nekem is nagyon tetszik :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Menyasszony, nagyon jó kis neveket találsz ki, tetszenek!:) Édes az alvós kép a Malackával:) Fanni is takarta az arcát? Na, akkor mégsem lehet annyira klassz ez az UH-ozás dolog, mi?
A lánybúcsúd bizti tök jó lesz!:) Hányan lesznek? Bárba mentek? Mit tudsz?

Köszönöm szépen a köszöntéseket:)) Ma is kaptam csokit a munkahelyen, nagyon aranyosak, csak hát én nem vagyok fából és mind megettem :oops: :oops:

Eszti, annyira édi az a fenekes fotó!:)))))))))))) Jó fej volt Álmos a pociban!:)
AZ én bébim is utálja az UH-ot. Amikor 20 pericg nézték a 12. héten, akkor végig járt a szája (biztos káromkodott). Meg el is fordul egy idő után.

Tegnap nem volt véletlenül találkozó? Mert Erdőkertesen láttam sétálni sok anyukád, sok babával, klassz volt!:)
Vendég

Sziasztok! :)

Twist,
Boldog névnapot Neked így utólag is!!! :)
Én meg köszönöm a köszöntést! :)

Menyasszon,
Jó leánybúcsút Neked! Biztos tuti lesz! Majd jöhet a beszámoló.

Lányok,
Nem lesz valaki kint jövő héten szigeten? Mármint valami koncerten?
Szabolcsomnak meló lesz ott napközben - valami projektorok buzerálása - és intézett nekem is heti jegyet :) Lesznek koncertek,amik érdekelnek: Ska-p, Buena Vista,Al di Meola,Colorstar....vadfruttik....stb...szóval iderendeltük felváltva a 2 nagyszülő csapatot, mert szeretnék most én is kinézni (főleg hogy kaptam jegyet, kár lenne ha kárbavészne) Na meg még nem voltam soha, szóval kíváncsi vagyok :)
Ha megy valaki szóljatok, hátha össze tudunk futni csápolni, bár tudom nagy tömeg lesz :D

Nem megyünk most hétvégén mégsem Balcsira,szóval barkácsolni fogok. Még csak az anyagbeszerzésig jutottam. Ma d.u. akartam kipróbálni, de Andorom keresztülhúzta a tervemet, mert csak fél órát aludt míg én ebédeltem , utána felébredt (sztem mert a tetőtérben elkezdtek nagytakarítani és a kopogás felzavarta) Azóta nyüglődünk :evil: eljátszott, de már baromi fáradt és most nyekereg még az ágyában. Szóval még nem tudtam fűrészelni semmit :(
Nemsoká hazaér Szabolcsom, akkor meg őt meghallván fognak kipattanni a szemei sztem. Ahhh.... :D

KépKép
KépKép
gabolino

Gab: Mi -1 napon leszünk Tankcsapdán, 10.-én

Amiket irtál én is megnézném, de én nem kaptam jegyet :D
Colorstarban gitározott barinőm pasija, imádom, Vad Fruttikat meg szintén :)
Vendég

Ui: De majdnem lett nekem is hetim, mert úgy volt,h Zoliék csinálják a netet.
Anno dolgoztam kint egy hetet, meg voltam máskor nézőként is, én részemröl imádom, van aki nem (pl Zoli huga, de nem is tudja mit nem szeret mert sosem volt) :D
Vendég

Sziasztok!

Gabi:
elnézést, hogy ennyire megkésve, de BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk! Szereted a Ska-p együttest? Váo, ez új. Én imádom. Igaz, az életstílusukkal nem éppen egyezek, mert nem vagyok punk, de a SKA zenét nagyon szeretem és van pár számuk, amivel egyet is értek. Sikerült barkácsolnod? Mit szeretnél csinálni?

Ildi: nagyon-nagyon sok boldogságot! Bár szerintem semmi sem változik, ugyanúgy fogtok élni, boldogan, de mégis kicsit más lesz, nem? :) A lánybúcsúhoz meg sok erőt, aztán legyen erőd hazamenni, vagy a többieknek, hogy haza vigyenek. :) Fanni mit szól hozzá? Ő még nem szeretne férjhez menni? :) Édes Fanni az alvós képen, mint egy kisangyal. Malacka a kedvenc, vagy van több is?

Kismamik: remélem jól vagytok és örültök a hüsinek, elvileg (állítólag) most egy ideig 30 alatt lesz, de legalábbis nem megy 32 fölé. Reméljük... Mi is akartunk 4D-re menni, de több okból sem mentünk. Rosszul is voltam, hosszabb útra nem mertem vállalkozni (eleinte a hányás, majd azt váltotta az ájulásérzés, ezt mind 8 hónapon át). Meg hát nem is egy olcsó dolog, akkoriban még ennyink sem volt, mint most. A köv. gyereknél gondolkodom, hogy menjünk-e, de lehet, hogy az tisztességtelen Kopival szemben, nem? Hogy róla nincs, de a köv.-ről meg lesz... Viszont biztos, hogy sokkal szebb, közelibb a 4D, remélem értitek mire gondolok. Egy normál UH-n ugye látod ott a szürke árnyalatos képet és annyi... de a 4D-n valahogy jobban érezni szerintem, hogy valóban ki is ő, finomabb vonások, stb... áh, nem tudom megfogalmazni, mindegy.

Kopival is csatlakozunk. Újpestre a Szülőotthonba jártunk Őrbottyánból. A vonaton végig rúgkapált, mozgolódott, stb... Mire beértünk, elaludt és nem lehetett felkelteni. Mozgatni kellett, stb... de nem. Aztán hazafelé mire kiértünk az állomásra, szintén elkezdett rúgni, mocorogni és ezt minden alkalommal eljátszotta. :)
A stílusa most sem változott. :)

Twist: utólag is BOLDOG NÉVNAPOT! A csokival ne törődj, ha érzed, hogy kell, hát edd meg, akár táblával. :D

Mérnökasszony: hogy csinálod, hogy egy grammot sem szedtél fel? Tornázol? Én 15 kg-t híztam. Bár attól függ honnan nézzük 55 kg voltam amikor terhes lettem. A 2. hónapban annyit hánytam, hogy 52 kg lettem. Utána is a 4- 5. hónapig folyamatosan, de akkor már híztam. Mondjuk én emiatt szinte semmit nem mozogtam, lehet azért is.

Eszter: nagyon jó a popsis UH. :)

Nem tudjátok, hogy lesz valahol a közelben mostanában börze? Van egy rakás baba- meg nem baba cucc, amit el akarok adni.

Huh, megyek, dolgozni is kellene valamit....

Kora, Prüntyi: mizu?

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Péntek délután hazaértünk tegnap egész nap mostam, főztem, bevásároltunk, ma meg megyünk a nagyikhoz. Először úgy ondoltam nem is írok, mert ahogy olvastalak benneteket annyi mindenhez hozzászólnék, de erre nincs idő (bepakolok és indulunk). Szóval előre bocsánatot kérek, hogy semmire nem reagálok csak gyors helyzetjelentést adok.

Az azért belefér, hogy: Twist, Fanni utólag boldog névnapot!
Gabi, boldog szülinapot szintén utólag. (Ezt honnan tudtátok??? :oops: )

A képek csudaszépek!!! Fanninak az egyiken az filctoll az arcán vagy vmilyen baleset érte?

Szóval itt volt Konrád 1 hétig, járkáltunk ki Ivacsra a tóra fürcsizni stb. Azután Levi megkapta kedd reggel a 18 hós oltást és ebéd után indultunk is a barátainkhoz Fehérvár mellé. Balatonhoz nem sikerült eljutni, mert persze akkor kell esnie amikor mi mennénk! :evil: Mi most annyira nem örültünk ennek a lehülésnek... Jól éreztük magunkat, kiderült Manó nem csak a kutyákért, de a cicákért is teljesen odavan! Mindig csak simogat soha nem üti az állatokat, ennek nagyon örülök!!! Annak kevésbé, hogy a virágaimat állandóan tépdesi! :x

Megjött az allergiateszt eredménye is. Semmire nem allergiás, de az IgA-ja totál nulla, ami azt jelenti, hogy nincs egyáltalán nyálkahártya védelme! :shock: :? Nem értem, mert ő amiótaa kezét a szájához tudja emelni állandóan rágcsál vmit (bármit és a mai napig) és még kis megfázáson meg a 3 napos lázon kívül nem volt beteg, persze a hosszú köhögést nem számítottam bele, de az csak tálen volt! Ti hallottatok már eről valamit? Meg kell ismételni a vérvételt (szept. 7., NEM AKAROM! Kép ). A hematológiájában is van 3 eltérés, de olyan kicsik, hogy emiatt nem szóltak.

Jajjj, már ennyi az idő és még semmit nem pakoltam el!!! Mennem kell! Mindenkinek kellemes napokat!! A pocisoknak kitartás, bár most azért jobb az idő.
Kép Igyekszem a nagyiktól jelentkezni.

KépKép
kora

Sziasztok! :)

Most csak gyorsban.

Kora,
Hááát, erről még nem hallottam. Hogy nincs nyálkahártya védelme,akkor gyakorlatilag mindig beteg lenne, nem? De hisz azt mondod, hogy korábban meg nem is volt beteg. Akkor most hogy van ez? Mint mondtak az eredményre a dokik?

Nekem ma sikerül végre kipróbálnom magam a barkácsolásban :D Jajj, úgy élveztem. Kész is a "nagy" mű :D
Egy gyerekfogast csináltam, mert itt nem számít ha kicsit hullámos lesz a vágás, ugyanis egy fát ábrázol a fogas.
Bár kész van, de most jutott eszünkbe, hogy a fa törzsére akár még rá is festhetek egy magasságmércét. szóval lehet azt még megcsinálom majd.
Igen érdekes volt így dekopír fűrésszel dolgozni. Először tojtam rendesen, nehogy elcsússzak és lenyisszentsem valamimet. :? De igazából ha jól be van fogatva a fa, akkor nincs gond. :)
Hoztam képeket róla. Ilyen lett: (még nincs a falra felfúrva, szóval csak a folyosón letettem a földre)
Kép Kép

KépKép
KépKép
gabolino

Jó reggelt,

Gabi,
hát ez király, nagyon jól néz ki :) ügyes vagy. én egy virágot és egy méhecskét tudok rajzolni, de azt profi módon :D meg neki akartam látni egy fa virágládának, de asszem kárt tennék magamban :D irigylem hogy ilyen kreatív vagy.

Kora,
ilyenről még én se hallottam :shock:
na a vérvétel miatt nem irigyellek.

Ildi,
na milyen volt a buli??? meséééééélj :lol:

Pocakosok, hogy vagytok? :)

én pénteken megyek gőzkieresztésre, bulizunk a csajokkal :) várom már.

velünk minden OK, pénteken elvertünk soksok pénzt, vettünk szépséges kertibútort is. Zoli kertet rendezett, már elég jól néz ki. nemsokára jönnek járdát betonozni és utána jöhet a füvesítés. alig várom, hogy zöldet lássak ha kinézek és nem a csupasz földet.

Pénteken már agyaltam normális e, hogy az én gyerekem állandóan alszik. de nagyon durván. itt ültem 3kor mint egy hülye, már mindent megcsináltam még azt is amit nem akartam, és vártam hogy foglalkozhassak Álmossal. mesekönyv, ének dvd játék akármi, de ő csak aludt :D volt egy 3 másodperc, amikor nyitva volt a szeme gondoltam akkor megkajáltatom mert kb 5 órája nem evett, felvittem tisztába tenni, de tiltakozását kifejezvén, oldalára fordult és aludt tovább... :)
lefotóztam:
Kép Kép

megetettem és a böfiig se jutottunk, mert bealudt... :D egyébként jókedvű, hízik rendesen nincs vele probléma, de azért néha aggasztó ez az álomkorság. na nem mintha én nem ilyen lennék :D

tegnap én is kidőltem vele :
Kép

na dugulok, picit összepakolok, aztán nemsokára indulunk pestre.

vasárnap keresztelő :D és egy hónap múlva kezdődik a suli nemakarooooooooom :cry: :cry: :evil: :evil:

szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter

sziasztok

Ma lett meg az AFP eredményem, azt mondta a doki, h teljesen normális. Pontos értéket most nem tudok mondnani,a leletet csak pénteken kapom meg, amikor megyek a genetikai UHra is.
Most két napig iszonyatosan féjt a fejem, úgyhogy végül átmentem a gyógyszertárba venni féjdalomcsillapítót. A gyógyszerész nem tudtad mit adjon, nézegette némelyiknak az adatlapját, h kinek szabad, végül mondtam neki, h nézze meg akkor a panadolt, h azt szabad-e. Azt hiszem egyszer Twist írta, h neki azt javasolta a doki. Ti vettetek be valamit kismamiként? Tegnap tényleg tűrtem egész nap, de ma még mindig annyira fájt. +ma nem tudom azt megcsinálni, mint tegnap, h átalszom a fél napot, mert ma már ugye meló van:(

Szilvi: tényleg nem tudom miért nem híztam még, mert azért egy pici pocim már van. Tornázni nem tornázok, de a felújítás, amit júliusban csináltunk az azért elég mozgalmas volt, szóval az biztosan számított. Mindenesetre most 50 kg vagyok, majd kíváncsi vagyok augusztus végén mit mér a védőnő.

Gabolino: tök jó a fogas, nagyon kreatív és szépen is csináltad meg. Én is tervezem, h ha otthon leszek, ilyesmikkel foglalom le magam
nekem is vannak mindenféle ötleteim, és szeretek barkácsolni

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Húúú nagy hírem van.
Azt hiszem, tegnap este éreztem először Zalánt mocorogni! :) Olyan volt, mintha valaki óvatosan megpöckölte volna belülről a hasamat :)
Előtte voltam éppen kismama jógán, biztosan jót tett neki és így köszönte meg :)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a jókivánságokat!

Szilvi: A Malacka az alvós rongyi, 3 van,mindig másik a kedvenc.

Kora: Örülök,h nem allergiás semmire levi, ezt a nyálkahártya dolgot nem értem én sem!

Gab: Nagyon édes ez a fogas,ügyi vagy!!! Milyen a Sziget? Mi hétfőn voltunk Tankcsapdán,rengetegen voltak pedig még csak -1 nap volt.

Eszter: Nagyon édesek a képek!!!A lánybúcsú nagyon jó volt, ezek a csajok hetekig szervezték,szuper voltmajd hozok képeket!

Mérnökasszony: Gratula a jó AFP-hez és a mocorgáshoz!

Én részemröl szerintem a másodikkal ha lehet el sem megyek AFP tesztre, smemi értelme nincs az ég világon mert ha nem tökéletesen pontosan azon a napon csinálják amikor pontosan annyi idős a baba amikor kell a tesztet csinálni akkor máris pontatlan adatot ad ki és lehet idegeskedni,minket jól megszivattak anno vele,igy asszem én kihagyom majd, sok orszgágban már megszüntették épp ezért, itt is tervezték.

Most itthon vagyunk,holnap megyünk vissza ruhapróba lesz reggel aztán megint jövünk haza,és szombaton eskvő,közben a párom meg leugrik Hodászra (majdnem 300 km) és hozza a rokonokat majd vasárnap vissza.

Fanni már várja a bulit mert lesz élőzene és arra rá van kattanva :)

Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

menyasszon: jó szórakozást és szép időjárást kívánok nektek az esküvőhöz. Egyébként igazad van az AFPvel kapcsolatban, de ha rossz lett volna az eredmény akkor úgyis paráznék, mégha tudom is, h valszeg nem sok jelentősége van
és mi lesz a nicked ezután??? :lol:

Nagyon kihalt mostanában a fórum. Mi történt lányok?

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Hello!

Íme az új nickem :)
Vendég

Sziasztok Lánykák! :)

Most csak gyorsban, nem volt időm még visszaolvasni, bocsesz. ígérem majd pótolom.

Flidi, (júúúj de furcsa most ez így :D )
Nem hiszed el, de pont ma reggel gondoltam Rád, hogy megkérdem,hogy vajh marad-e az esküvő után a nicked? :D:D:D és lááááám már kaptam is választ. MIlyen volt a leánybúcsú,esküvő? Ha írtad bocsesz, majd elolvasom akkor (nem kell újra írnod) :)

szóval csak azért jöttem, mert szigetelünk és azért nem vagyok.
Tankcsapdára elvileg mi is akartunk menni,aztán végül csak rendesen az első napon,szerdán kezdtünk. Nekem tetszik. Szerdán SKA-P nagyon jó volt, de aznap d.u. 3tól voltunk kint és éjfél körül el is jöttünk.

Tegnap több minden volt (Fatboy Slim,Buena...Colorstar) szóval 4.15re értünk haza. Jah, én nem iszom!!! :oops: Nem igazán voltam még így bulizni, de elég jól viselem. Igazából tetszik is, hogy nem kell így a másnaposság miatt aggódni :D Na jó azért innék néha egy söröcskét vagy fröccsöt, de most elvállaltam a sorfőrséget.
Majd lehet szombat vasárnapra kitalálunk valami ottalvást vagy nemtom, de szerintem még ma sem "szeretnék" alkoholizálni.
Ma Vad Fruttik, Anima, Prodogy-ez utóbbit már jó rég hallgattam, nemtom most milyen lesz egyáltalán, de állítólag csak egy 40 percet nyomnak.

Nah, ennyit a sziget beszámolóról (mert még besokalltok :D)

Anyum van itt Andorral, nagyon jól elvannak szerencsére :) (lekopogom)
Csak d.u. van mostanság nemalvás és ez által kicsit nnyüglődés, de sztem ez a bújó fogacskák miatt vannak.

Nincs 4 hét és Andor 1 éves lesz!!! :shock: :shock: :shock: Hihetetlen! :)

Pocakosok jól vagytok? :)

Remélem mindenki jól van. Köszönöm a fogas dicsiket! :) Még nem került felszerelésre, mert mindenképp szeretnék egy magasságmérőt rá csinálni, csak most nem volt időm.

Most léptem.
Pusszantás! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Fildit akartam írni,sorry :S :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Én is adok egy gyors életjelet! :)
Na, akkor már megyek is!------ ÁÁÁ, Vicceletem 8) !

Olyan furcsa volt, amikor elkezdtem olvasni nézem ki lehet ez a névtelen, aztán kiderült te vagy Ildi azaz Fildi!
Kiváncsi vagyok milyen lesz az esküvő! Biztos jól érzitek majd magatokat Fannival az élen!! :) Annak meg külön örülök, hogy a lánybúcsúztató jól sikerült! Ha egy kis levegővételhez jutsz akkor írhatnál róla kicsit bővebben! Gondolok rád holnap!! :D

Mérnökasszony gratula a mocorgáshoz! Olyan izgalmas dolgok ezek! Az AFP eredményemet én special egyáltalán nem is tudtam, vmi adatot nem írtak rá, így nem is lett pontosan kiszámolva. :? Úgy voltam vele ha a védőnő meg a doki nem izgatja magát miatta akkor én sem.

Most a pocisaokra azért nincs olyan rossz idő. A barátném is Fényszarunk 6 hós, neki ez a második, de azt mondja sokkal rosszabbul viseli, mint az elsőt. Megcsinálták a teőteret, de nem hajlandó felköltözni, azt mondja nagyon meleg van és fárasztó lenne állandóan felmászkálni, amiben azért igaza van.

Gabi irigyellek is meg nem is! Én nagyon sok Szigeten voltam már (nagyrésze ottalvós volt) és szép emlékeim vannak onnan, az egy külön életérzés volt. Ma már úgy vagyok vele, hogy már biztos nem bírnám annyira (1 hétig biztos nem) és nem utolsó sorban enyhén szólva nem a mi pénztárcánknak való. :cry: Pedig egy jópár zenekart én is megnéznék. A vadfuttikkal még anno Roliék is játszottak. Na mind1.

Mi itt vagyunk a nagyiknál (hol egyiknél hol másiknál), állandóan Manó van a középpontban, nyalják-falják, mindig a kedvét keresik, szóval csuda elégedett. Most, hogy rengeteg gyerkőccel találkozik hihetetlen mennyire fejlődik/bővül a szókincse! Szilvi ha van rá lehetőség elvinni Koppányt oda ahol sok, már beszélő gyerek van tegyétek meg! Ti most hogy álltok?

Egyre jobban labda és autómániás az én drágám. Labda mellet nem is tud úgy elmenni, hogy ne érjen hozzá. Most pédául úgy kellet elaltatnom, hogy az egyik kezében egy kislabdát szorongatott. Valamelyik éjjel meg felébredt és olyankor mindig momdja, hogy anya. Mondta most is meg utánna egyből azt hogy autó. :roll: 8)

Eszter, neked tényleg nem semmi gyereked van! Ennyit aludni! :shock: :D Azért jó ez!!! Édespofa nagyon!!!!!

Twist mik a hírek?
Prüntyi ezer éve nem jelentkeztél!

Mennem kell, jó szórakozást Ildinek meg Gabinak, de jó hétvégét mindenkinek!
Jövőhét közepén megyünk haza, szerintem már csak onnan jelentkezem.

KépKép
kora

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Sziasztok!
Voltunk 4D UH-on és megtudtuk, hogy kislánykánk lesz, láttuk a nunti!:)) Tök jó!!!:)

Kép
Vendég

SZiasztok Lányok!

NAgyon kihalt a fórum mostanában! Mi a helyzet veletek? Hogy vannak az apróságok
Ildi: Masélhetnél az esküvőtökről, meg persze egy-két képet is szivesen látnánk
Twist: nagyon cukik a kis csajsziruhák amiket vettél, megnéztem a blogodban :)
Mi ngyon jól vagyunk Zalánkával, aki ugye még enm biztos, h fiú, vasárnap megint éreztem rugdosni :) És már elkezdtem visszaszámolni, hogy meddig kell még dolgoznom... Lehet, hogy a végén még leadok a decembertől-itthonmaradásból és hamarabb abbahagyom a munkát. Nem mintha megterhelne vagy fárasztana, csak már olyan szinten nem érdekel, hogy enm sok hasznom van :)

Piri

Kép
Kép
Kép
mérnökasszony

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült az esküvő, utána a lagzi is, mindenki nagyon jól érezte magát, mi is :)
Még ma szedi szét a fééérjem :) meg a barátja a padokat meg a sátrakat, a többit megcsináltuk tegnap,tegnap elött már.
Képek jönnek majd, most gyűjtjük be őket a fényképezőktől,ill.ma hozzuk el a fotóstól is.
Most Fannizós napokat tartunk majd,mert Fanni viszont hozzánk se szólt aznap, megsértődött gondolom,h nem ö van a középpontban illetve a nagy felhajtás meg elötte egy hétig már alig tudtam vele foglalkozni a sok tennivaló miatt.
Meg ugye mindjárt ovi, most az a project jön :)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?