Sziasztok!
Gabi: elnézést, hogy ennyire megkésve, de
BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk! Szereted a Ska-p együttest? Váo, ez új. Én imádom. Igaz, az életstílusukkal nem éppen egyezek, mert nem vagyok punk, de a SKA zenét nagyon szeretem és van pár számuk, amivel egyet is értek. Sikerült barkácsolnod? Mit szeretnél csinálni?
Ildi: nagyon-nagyon sok boldogságot! Bár szerintem semmi sem változik, ugyanúgy fogtok élni, boldogan, de mégis kicsit más lesz, nem?
A lánybúcsúhoz meg sok erőt, aztán legyen erőd hazamenni, vagy a többieknek, hogy haza vigyenek.
Fanni mit szól hozzá? Ő még nem szeretne férjhez menni?
Édes Fanni az alvós képen, mint egy kisangyal. Malacka a kedvenc, vagy van több is?
Kismamik: remélem jól vagytok és örültök a hüsinek, elvileg (állítólag) most egy ideig 30 alatt lesz, de legalábbis nem megy 32 fölé. Reméljük... Mi is akartunk 4D-re menni, de több okból sem mentünk. Rosszul is voltam, hosszabb útra nem mertem vállalkozni (eleinte a hányás, majd azt váltotta az ájulásérzés, ezt mind 8 hónapon át). Meg hát nem is egy olcsó dolog, akkoriban még ennyink sem volt, mint most. A köv. gyereknél gondolkodom, hogy menjünk-e, de lehet, hogy az tisztességtelen Kopival szemben, nem? Hogy róla nincs, de a köv.-ről meg lesz... Viszont biztos, hogy sokkal szebb, közelibb a 4D, remélem értitek mire gondolok. Egy normál UH-n ugye látod ott a szürke árnyalatos képet és annyi... de a 4D-n valahogy jobban érezni szerintem, hogy valóban ki is ő, finomabb vonások, stb... áh, nem tudom megfogalmazni, mindegy.
Kopival is csatlakozunk. Újpestre a Szülőotthonba jártunk Őrbottyánból. A vonaton végig rúgkapált, mozgolódott, stb... Mire beértünk, elaludt és nem lehetett felkelteni. Mozgatni kellett, stb... de nem. Aztán hazafelé mire kiértünk az állomásra, szintén elkezdett rúgni, mocorogni és ezt minden alkalommal eljátszotta.
A stílusa most sem változott.
Twist: utólag is
BOLDOG NÉVNAPOT! A csokival ne törődj, ha érzed, hogy kell, hát edd meg, akár táblával.
Mérnökasszony: hogy csinálod, hogy egy grammot sem szedtél fel? Tornázol? Én 15 kg-t híztam. Bár attól függ honnan nézzük 55 kg voltam amikor terhes lettem. A 2. hónapban annyit hánytam, hogy 52 kg lettem. Utána is a 4- 5. hónapig folyamatosan, de akkor már híztam. Mondjuk én emiatt szinte semmit nem mozogtam, lehet azért is.
Eszter: nagyon jó a popsis UH.
Nem tudjátok, hogy lesz valahol a közelben mostanában börze? Van egy rakás baba- meg nem baba cucc, amit el akarok adni.
Huh, megyek, dolgozni is kellene valamit....
Kora, Prüntyi: mizu?