Mariann!
Minden elismerésem a tiéd,hogy ilyen lelkiismeretesen próbálod megtalálni a legjobb megoldást apukádnak!!!Nem akarlak elszomorítani,de majdnem minden kórházban ez megy...30-40 főre jut 1-2 nővér,egyszerűen nincs idejük semmire!A bukásokkal kapcsolatban pedig nyugodj meg,sok lesz még! Mira is esett pár napja megint,1 lépcsőfokról,de rendesen összetörte magát,és ott álltam mellette!!!!
Az orra olyam,mint Kokónak egy meccs után,a homloka szimpán piros,az álla meg nem szimplán piros,de az a fogzás miatt van!A lábszárán meg annyi ütés,folt van,mint Márknak..a térde meg varas..folytassam?
Adri!
Azt hiszem megnuygodtál Ártemisz súlyával kapcsolatban,igaz?Még így 1 éves kora után is hízik szépn,sőt!!!És gratula az ügyeskedéséhez!!!Kistesót monjátok már neki? Vagy ez még korai lenne?
Szintus!
Amikor írtad az üzit,én nem votlam a Skype-on (max. ment a gép),amikor meg jöttem,te nem voltál már!
Elég öcsi-pöcsi doki,ha még a monitort se fordította feléd!!!De legalább elmondta mit lát??Pl. valamit a lába között???
Képzeljétek tegnap beszélgetek Márkkal,valahogy szóba jött az ő születése.Meséltem,hogy az apja vitt be a kórházba,meg hogy ő még a pocakomban volt,aztán "kijött" onnan..
-Anya,hogy jöttem ki?
-ÖÖÖ...nem is tudom! (tudom,nem voltam felkészült
)
-A doktorbácsi vett ki?
-öö...igen..vagyis nem...
(itt felhúzta apólóm,és elkezdte vizsgálni a köldökömet)
-Kihúzta ezt a dugót,és kivett???
ennyiben maradtunk! De itt jön majd a neheze,és hogy került be...bár remélem erre még ráérünk!
Ma elsétáltunk a rendőrségre,de nem volt ott senki!
Így az önkormányzathoz mentünk a szétszabdalt kerítés miatt,és mire babkocsival kiértünk,már kint is voltak,fotóztak,és megbeszélték,hogy az öreglány megcsináltatja! Viszont tegnap az nő szembeszomszédja látta,hogy valamit átdobott lapáttal a másik oldali szomszádhoz. Kimentek és egy döglött görény volt...vagy patkány!
Noooormális?????????????????? Időközben kiderült,hogy még újságcikk is volt a nő miatt,vagyis a kutyái miatt,mert az előző településen ahonnan jött,ott több embert is megharapott a kuyta,meg csak vasvillával mertek az utcára menni!Durva!
Na azt hiszem a szófosásom mindenkit lefárasztott! Bocsi csajok!
Holnap írjatok sokat!!!
Hiányzók pedig jeletkezzenek!!!!!!!!!!! Jó éjt!!!