Sziasztok!
Süni, Zéti nagyon szép kicsi fiú, a homlokráncolós kép szuper aranyos, milyen kis szigorú
Rebe, nálunk is nyugisak most az éjszakák, Gabi este fél 9-től 5-6-ig alszik mukk nélkül, és aztán még 1 órát ráhúz mellettem. Örülök, alakúl ez a fiú, bár, ha majd jönnek az őrlők, biztos megint elromlik. Fogmosás: most vettem Gabinak Nenedent fogkrémet (Agnese ajánlotta régebben), eddig krém nélkül sikáltam neki. No, ennek az ízét annyira szereti, hogy egyrészt hagyja, hogy lesikáljam kicsit a fogát, másrészt utána percekig rágcsálja a fogkefét, ami szerintem biztosan szintén tisztítja. Sajnálom Zsanikádat
Vuki, mi voltunk koponya- és hasi UH-n, magánba, mert az igyenes helyen 3 hónapot kellett volna várni. Nekem a dokink ajánlotta, és én hallgatok rá. Rotát nem adattuk be, egyelőre megúsztunk minden betegséget. Gratula a házhoz! Anna nagyon nagy beleéléssel alszik, és a hurkák is rendben vannak
Bikmakk, örülök, hogy csatlakoztál! Gratulálok a kisbabádhoz, szép nevet választottatok! Csatlakozom Bibarhoz, ha meg lesz a baba, sok barátot szerzel majd! Én séta közben, meg persze a játszótéren is szereztem új ismerősöket, barátokat, mi Gabi fél éves kora óta kijárunk. Ha megfogadsz egy tanácsot... azért ha úgy alakul, hogy császárral szülsz, azonnalra rendeld oda anyukádat, mert nem fog ártani a kímélőbb életmód már az elején.
Nika, Atti édeeees
Művész úr! Kié a szinti amúgy? Te játszol rajta?
Erika, nekünk még bilink sincs
Őszintén szólva korainak tartom még, valahogy nincs előttem, hogy Gabi nyugiban elüldögél nekem rajta...
Én is jövőre tervezem.
Benszi, a nyár már csak ilyen, legszívesebben én is joghurton meg gyümölcsön élnék... tök jó, hogy alszanak!
Szandra, semmi baj, majd bejelönnek a gyerekek a darabos kajába. Én nem izgatom már rajta magamat
Kriszta, boldog szülinapot! De, Gabi azért eszik ezt-azt darabosan, kekszet, meg amit tőlünk lejmol. Csak nagyobb adagot nem hajlandó így megenni. Néztem az iwiwen az új fotókat, nagyon klasszak!
Uche kis vizimanó
Agnese, gyönyrűek a fiúk! És nagyon Rád hasonlítanak mind a ketten. És nagyon kifejező az arcuk, ami főleg Zétinél látványos, mert hát ő még pindur, de mégis...
Te mikor kezdted el Milót bilire szoktatni? Vagy rögtön WC-vel indítottatok?
Gombahölgy, megnéztem a linket, és hát igen, nagyon palyabeás, annyira aranyos
Bírom a csajt, egy koleszban laktunk anno, na, csak látásból ismerem, de szeretem a zenéit. Jót mosolyogtam a klippen, nem is tudtam, hogy babát vár
Nyunyi, hogyne emlékeznék! Szívből gratulálok a picihez, nagyon örülök! Ugye nem tünsz el?
Fiona, én megkérdeznék másik dokit is... Biztosan írtad már, a férjed mit csinál külföldön? Bencus egyre férfiasabb! Hú, hát ez a felújítás nem semmi, minden tiszteletem a Tiéd! Kemény lehetett.
Nálunk minden oké, mostanában alszunk!!! Komolyan, el sem hiszem, este fél9-től reggelig nyomja Gabi. Najó, van, hogy 5-kor felébred, de ha visszakapja a cumiját, még ráhúz másfél órát simán.
Viszont megint 2x alszik napközben, nem értem én ezt... ébredés után másfél órával már kidől. És délután is gond nélkül elaltatom... Most itt van az anyukám, jövünk megyünk, vendégeink is jönnek, meg mi is megyünk lakásavatóra, szóval most ritkábban tudok jönni... Azért mindennap elolvasom, mit írtatok.
Különben nálunk most nem történnek nagy dolgok, sem mozgásban sem beszédben. Így nem is nagyon tudnék mit írni... talán nemsokára felpörögnek az események, most platón vagyunk