Új privát üzeneted érkezett!

Tubikriszta, nagyon boldog szülinapot!!! :)

Kép
elan

Napcsi!

Gratulálok Dorottyához, jó egészséget és sok boldog percet kívánok nektek!
Sünike!
Olyan édes Zéti baba:-)

És minden baba nagyon aranyos!

Kép
baby.81

GABI, Zalacsány biztos jó lehetett, nagyon szépnek tűnik! :wink:
Már nem olvasod, de jó Balcsizást nektek! Ja, és persze utólag is Isten éltessen sokáig! :D

ELAN, Amikor voltunk 2-szer csípőszűrésen, akkor a doki mondta, hogy még szeretné egyszer látni majd a lányokat, ha elindultak. :wink:
Kicsit megnyugodtam, hogy nemcsak az én jányom nem szereti még a fogmosást. :lol: Mindenkitől azt olvasom mennyire szeretik a lurkók, az enyém meg… :oops:
Végül nálunk most abbamaradtak a felsírások, nálatok :?:

BIBAR, Köszi a kérdésed a Balcsit illetően. Hát ... :oops: Nem volt egyszerű a két gyerekkel, pihenés az abszolút nem volt. :shock: Zsanna nagyon élvezte a vizet, csapkodott, elindult magától befelé, szóval ő egy kis sellő. :lol: Blanka először nagyon nem értékelte, de a végére kezdett megbarátkozni, és már tetszett is neki. :wink:
El is döntöttük, hogy az idén még nem vállaljuk be Horvátországot, csak jövőre. :oops: Most próbálok a Balatonon nézelődni hátha még lenne valami egy pár napra, de persze eléggé teltház van. :roll:

SÜNI, Zéti nagyon cuki, de rólad is várjuk már nagyon a képet!

MAMM ha olvasol, neked is boldog szülinapot, és KRISZTA neked is!!! :D

NAPCSI, Hát igen a második gyerkőc érkezése már tényleg sokkal rutinosabb dolog! :lol: Örülök, hogy minden rendben volt! Képeeeet!!!! :wink:

Zsanim beverte tegnapelőtt a fejét az etetőszék lábába, felrepedt a bőr a szemöldöke felett, szerencsére nem mélyen, így csak kicsit vérzett. :shock: Előtte nap meg a fürdőkádban a szappantartóba a szeme mellett, ez is csak kicsit vérzett. :shock: Mi fog még történni vele :?: Remélem mostanság már semmi. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bocsi, most csak pár sor, csak nagyon keveset olvastam vissza, irtó hulla vagyok, a meleg miatt alig alszunk, a lakásban 31 fok van. :cry:

Rebe, Lőrinc is egyszerűen utál fogat és hajat mosni, hajat kénytelen vagyok neki időnként komoly erőszak árán is, de a fogával már nem kínzom, van 3 különböző típusú fogkeféje, bedobálom neki a kádba és ha van kedve rágicsálja, mostanában általában még ahhoz sincs kedve :oops: !

Bibar, Lőrinc is ennyire bírja a vizet! :lol:

Boldog születés- és névnapokatutólag is Mindenkinek! :D

Süni! Zéti gyönyörű! :D

Most megyek, később még próbálok jönni. Puszi
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Még egy eltűnt bárányka jelentkezik. :oops:
Többé-kevésbé olvastalak ám Titeket, de mire írtam volna, mindig volt valami tennivaló. (Én nem Mó miatt tűntem el. :wink: )

Napcsi!
Gratulálok, sok boldogságot Dorottyához!

Mindenkinek utólag is boldog szüli- és névnapokat!

Gyönyörűek a gyerekek, inkább nem írok most külön senkinek, nehogy kihagyjak valakit!

Rólunk: Lefoglalóztunk egy házat, most ennek a felújításán agyalunk folyamatosan, tervezőkkel, kivitelezőkkel egyeztetünk, de a java még csak most fog jönni.
Párom közben 2 hétre elutazott (én nem is értem, hogy bírja, akinek hosszabb időre van külföldön a párja, Fiona, minden elismerésem!!!), én pár napot szülőknél, párat anyóséknál töltöttem Annával.
Most újra itthon, ma voltunk csípőszűrésen.
Szinte minden rendben, legközelebb csak akkor kell menni, ha már járni tud (mivel már június elején is csak mostanra tudtak időpontot adni, sikerült összevonni a 6 hetes és a 4 hónapos vizsgálatot). Viszont minimális balra néző arcasszimetriát állapítottak meg. Nem nagy gond, ki fogja nőni, de jó lenne arra rávenni, hogy néha jobbra is fordítsa a fejét. Hát, próbálkozom, de akármerre forgatom, meg játékokat pakolok, mindig talál valami érdekesebbet balra...
És tök jó: a váróban a többi anyuka mondta, hogy kellene vinni koponya- és hasi ultrahangra. Ezt a gyerekdoki és a védőnő egy szóval se említette! Itthon kicsit utánanéztem: nem is kötelező vizsgálat, 12 ezerbe fáj. Ti voltatok ilyenen? Tényleg szükséges?
A másik dilemma: rotavírus elleni védőoltás. Adassam vagy ne? Most kellene eldönteni, a 3 hós oltásokkal lehetne beadatni az első adagot. Mindenhol ezt reklámozzák, de lehet, hogy igazán csak a gyógyszergyártóknak jó ez az oltás?! (3x17 e Ft) A bárányhimlőről legalább tudom, milyen, az ellen valszleg be fogom majd oltatni. De ilyen durva rotás fertőzésről még nemigen hallottam a környezetünkben... Ti beadattátok? Ha nem, volt durva hányós-hasmenéses fertőzése a gyerkőknek?

Ne haragudjatok, hogy önző módon most is csak kérdésekkel jövök (Gabicsibe, asszem a mérlegelős válaszodat még meg se köszöntem). Próbálok majd kicsit többet jönni, s ha már tapasztaltabb anyuka leszek, én is reagálni a feltett kérdésekre. :oops:

További szép nyarat mindenkinek!!!

Kép
Kép
vuki124

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha még beférek... :)
Augusztus 15-re vagyok kiírva az első babával, aki szintén a BMC-ben készült.
Szépen végigjártam a lépcsőket, előbb írtam az oda járunk... topikba, aztán a babát várókhoz, és hát lassan eljön az idő....

Megpróbáltam az előző oldalt visszaolvasni, hogy kicsit képbe kerüljek, de még nagyon zsong a fejem a sok névtől - sokan vagytok szerencsére, és még több a baba....!

Rólunk annyit röviden, hogy kb. 3 év után jött végre a baba, 6 sikertelen inszem és 2 sikertelen lombik után a 3., ezúttal fagyis beültetés volt a tuti.
Március óta Heidelbergben lakunk, mert a férjem itt kapott egy két éves ösztöndíjat. Ezért eléggé egyedül érzem magam... Nagyon sok barátot nem szereztünk még itt. 3 hónapig én is dolgoztam itt - formálisan az otthoni munkahelyemről jöttem el tanulmányútra - június közepe óta pedig itthon vagyok.
A babát már nagyon várjuk, a szoba nagyjából kész - bár közös lesz a hálószobánkkal, a kórházi csomag összerakva, és próbálok nem félni nagyon... :wink:

Kép
bikmakk

Süni
nagyon cuki kis manó :P :P az első nézése nagyon szigorú,kicsit pipa volt a világra?? :wink: :wink:

Vikkata
Olivér is retteg a hajmosástól is :lol: :lol:

Bikkmakk
na ná hogy beférsz :lol: :lol: rossz lehet ott barát nélkül,de ha meglesz a baba már barátokat is találsz meglátod,nekem nagyon sok uj babás ismerősöm van a környéken akikkel összejárunk :wink: már nagyon a végén vagy,ne félj,nemsokára láthatod a picit :wink: kit is vársz??kisfiú vagy kislány??mi lesz a neve??

Vuki
én nem adattam be,igazából én is megkérdeztem itt a topikon a babásokat és szinte mindenki azt mondta hogy nem,igy e mellett döntöttem,na meg dokik is mondták hogy ez csak egy ellen véd,azon kivül van még 50 hányásos virus,igy szerintük felesleges.
én nem bántam meg,nem kaptuk el és a környezetünkben sem volt :wink: :wink: koponya és hasi uh nekünk kötelező volt,nem fizetős,vittük is.szerintem érdemes elvinned még ha fizetős is,mert akkor nyugodtabb az ember lelke :wink:

Rebe
de jó,legalább élvezik a vizet :wink: :wink: remélem találtok szállást,én is még mennék egy kicsit,valszinű szeptember lesz belőle :oops: sajnálom Zsani babát,olyan kis esetlenek tudnak lenni :oops:

Mamm
boldog szülinapot :lol: :lol: :lol: nem voltam mostanában msn közelben,ha van időd irj :lol: és ide is dobhatnál arról a szépségről képeket,nem igaz hogy igy rejtegeted :wink:

Tubikriszta
neked is BOLDOG SZÜLIT :lol: :lol: mindenki most született??? :P :P

bibar

Mamm, Kriszta!

Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok Nektek! :)

Süni!

Nagyon édes Zéti! :)

Baby!

Jó, hogy jöttél!! Kicsit írhatnál bővebben is. Hogy vagytok? Ééééés persze kééééépeket kérünk!! :)

Rebe!

Szegény Zsani!! Jobbulást neki!

Vuki!

Jó, hogy írtál! :)
Mi nem adattuk be. Tőled is képeket!!! :) Ne dugdosd azt a leányzót. :)

Bikmakk!

Üdv köztünk! Itt a helyed! :)
Szorítok, hogy minél előbb találkozhass a kicsikéddel. :)
Ne félj! Az lesz életed legszebb napja amikor a karodban tartod! :)

Rólunk:
Ati egész nap állna. Ha véletlenül nem sikerül felemelni a popót, akkor nagyon mérges. Be nem áll a szája, mondja a maga nyelvén egész nap. :) Mondjuk a férjem is és én is nagy dumaládák vagyunk, de sztem Ő még rajtunk is túl fog tenni. :D
Apa szombaton előhalászta a szintijét, és a fiatal úr teljesen rákattant. :) Úgy nyomkodta, mintha mindig ezt csinálta volna. :)

Kép a kis komponista. :)
Kép Vééégre sikerült. Kép tánci-tánci

Kép
nika28

Sziasztok!

Boldog születésnapot aki mostanában tartotta.
Krisztináknak boldog névnapot kívánok!

Tubikriszta Hogy van a kisfiad? Javul már?

Süni Zéti nagyon szép kisfiu. Jó is az első kimenő.

Nika Attila nagyon hasonlit rád. Gratulálok a felálláshoz. Jók a képek.

Witch Jó pihenést. Hasonlit rád is Jamina. Ügyes a bilizésben.

Vuki Én nem adatam be a rota virust, viszont ezeket az uh-kat sem csináltattam meg. Senki nem mondta.
Az arcszimetriára vigyázz. Nekünk ferde nyak van. Nekem is doki azt mondta, hogy majd kinövi. De nem. Nekem is ugyanezt kellett csinálni. Forgatni a fejét, hogy nézzen balra. Heim Pál korház ortopédiáján a doki meg már mütéttel fenyeget. Most Dévény tornára járunk és most már van javulás. Szépen tartja a fejét, sőt a mozgása is rohamosan javult. Ha tudod vid el gyogytornára. Szakember jobban tud segiteni. Én már februárban vinni akartam, de csak juniusban kaptam a házidokitól beutalót, a fenyegetésre.
Szeptember lesz kontroll. Nem akartalak megilyeszteni, csak leirtam az én esetemet.

Bikmakk Üdv köztünk. Gyere gyakran. Nem lehet egyszerü, olyan távol. Tudod már, hogy mi lesz? Vagy meglepi lesz? Nemsokára a kezedben tarthatod a kicsikédet.

Vikkata, Gabicsibe, Elán, Rebe Ti már próbáljátok a biliztetést a lurkoknál? Ha igen, akkor én nagyon le vagyok maradva. Még bilit sem vettem. Egyszer kérdeztem a védőnőt róla és azt mondta, hogy majd jövönyáron. Kisfiuk később kezdik.

Elán Látom jobban telnek az éjszakák. A felsirás nálunk is van.
Nálunk is javul a helyzett. De én nagy szekrénytologatásba vittem be a fiukat. Lényeg a gyereksarkot megszüntettem. Kiságy a nagyágymellé került közvetlenül. Na azóta max 3-szor kell szopni és a kiságyában alszik. Igaz apa még a felsirások véget külön alszik, de majd csak tul leszünk ezen is.
Mindenkitől elnézést, de én nem vagyok hive az együtt alvásnak. Jobb neki a kiságy. Volt, hogy ráfeküdtem.

Gabicsibe Köszi az ajánlatot. De szerintem annélkül is tudnék 12 órát egyhuzamba aludni. Csak hagyanak.
Nektek jó pihenést.

Baby Jó hogy jelentkeztél. Bővebben is irj magatokról. Hogy vagytok? Képet is kérünk.

Megyek ébred a gyerköc.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Boldog szüli és névnapot minden ünnepeltnek!

Csak gyorsban,mert nyűgnek a front miatt.

Süni!
Gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P

Nika!
Ügyes Ati!

Napcsi!
Képet ezerrel!
Ügyi voltál a szülésnél!

Bibarkám!
Jót csevegtünk. :lol:

Gabicsibe!
Jó pihit!

Vuki!
Hová költöztök majd?

Vikkata!
Elektromos fogkefe!Azóta imádnak fogatmosni!

Rebe!
Hát elhiszem,hogy ez nem pihenés két picivel,de jövőre kicsit könnyebb lesz,bár akkor még inkább le kell őket kötni :wink:

Szia Bikmakk!Gratulálok!!!!!!Segítséged nem is lesz?

Rotát mi beadattuk a gyerekeknek,mert jártunk babaúszásra!Koponya uhu nem volt!

3napja végigaludták a kölkök az iccakát!Strandolunk ezerrel!
Enni alig akarnak normális főtt ételt.Szendvics,nasi,krémtúró,joghurt ezek mennek,de szinte semmi más!

Majd próbálok jönni többet!
Vendég

Sziasztok!
Krisztáknak boldog névnapot kívánok!
Mamm, Tubi, boldog születésnapot!

Rebe, jobbulást a lányzónak!

Bibarci, csodálkozol, hogy ilyen csúnyán nézett? 8 nap túlhordás, szülésindítás és császár kellett ahhoz, hogy végre találkozzunk :D Egyébként most is sokszor néz ilyen csúnyán. Azért mosolyogni is szokott.

Bikkmakk, gyorsan eltelik az idő, ugye?

Rotára szerintem mi sem adatjuk be a cseppeket. Viszont szeptember 1-én megyünk a 2 hós oltásokra. Szegényt már előre sajnálom. Augusztus végén csípőszűrés, szeptember elején koponya és hasi uh. Kiváncsi vagyok, hogy fog viselkedni a dokiknál.

Puszi mindenkinek!

KépKép
süni76

Sziasztok!

Itt vagyok én is.
Apa itthon volt szabin,és mindig volt valami program.Ha meg nem,akkor ő ült a gép előtt,vagy Mietta nem hagyott gépezni.

A képeket megnéztem,a gyerekek gyönyörűek!Mind-mind csodaszép! :lol: :lol: :lol:
Nem is próbálok ennyi lemaradást bepótolni,így csak az előző oldalon kapcsolódok be. :oops:

Napcsi

Gratulálok a babához!!!! :lol: :lol: :lol:

Bibar

Olivér igazi nagyfiú.Majd csak megszereti a vizet.Akkor meg az lesz a baj,hogy nem tudod kiimádkozni a vízből. :P :P

Erika

Nem semmi,ez a fogzás.Nekünk még csak most jön a 7.fog.Nagyon belehúzott Marcell. :D
Már Mietta is önállóan megy.Egész nap jön,megy,rámol.Feltérképezi az egész lakást,meg az udvart is.Bár kint a macskát meg a kocsikat részesíti előnyben. :)
Örülök,hogy javul Marcell nyaka.Ez nagyon jó!!

Elan

A kajával mi is úgy vagyunk mint Ti.Nem akaródzik nagyobb mennyiséget enni a darabosból.Gondoltam kevésbé turmixolom össze a kaját,de akkor öklendezik és nem eszi meg.Bezzeg,ha valami fogára valót kap,akkor nem számít semmi.Szépen elnyammogja.Én is abban bízom,ha majd lesz rágófoga...
Kedden megkapta a bárányhímlő elleni oltást.Eddig nem volt semmi baja tőle. :wink:

Benszi

Képek nagyon jók!Gratula az éjszakai alváshoz.Kaja nálunk sem megy. :(

Vicuska

Rami nagyon édes. :P

Kriszta

Mi újság van? Kaki? Usche eszi már a tápszert? Mi is a Milupás tápszert isszuk.Nekünk bevált.
Nagyon Boldog Névnapot! :D :D

Nika

Gratula a fogacskákhoz és a felálláshoz. bbffbbfbbbbbcxxx Ezt Mietta írta neked.
A szintis kép nagyon ott van!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Süni

De jó is a kimenő. :lol: :lol:
Zéti nagyon helyes kis pasi!
Na,nektek is megvan a dokis program.Mi is minden hónapban megyünk szurira. :cry: :cry:

Juci

Utólag is Boldog Névnapot!!! :lol:
Gyerkőcök nagyon ügyik. :P

Rebe

Mietta sem szeret fogat mosni.Egy az egyben azt csinálja mint Zsani. :cry:
És Ő is rendíthetetlenül megy és esik.Egyik nap a fogát verte bele az asztal szélébe,máskor az udvaron,a kiszáradt füvön esett orra,nyitott szájjal.Szegénykém tele van kék zöld folttal, meg kisebb sebekkel.Én is aggódom mi lesz még itt. :roll:

Gabi

Jó pihenést! És utólag is Boldog szülinapot!

Vuki

Mi nem adattuk be a rotát.És nem is kaptunk el semmit.Beteg is csak 2 hete volt először.Mi is összeszedtünk egy kis torokgyulladást. :cry:
És uh-ra sem vittük.igaz nem is mondta senki.

Bikmakk

Üdv itt! Gyere bátran.Hű,már nem sok van a szülésig.Írj még magatokról.

Kép
Kép
vszandra

Sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm a névnapi és a születésnapi jókívánságokat! :)

Minden baba gyönyörű egytől-egyig.:)

Nika,
Gratulálok a felálláshoz, Ati szép erős fiú :)

Bibar,
Olivér tényleg nagy szívtipró lesz. A vizet, hogy nem szereti azzal szerintem még ne foglalkozzatok, majd megszereti illetve vannak olyan babák akik nem. Lehet, hogy nem úszó lesz belőle, hanem majd jogász :) és ha együtt mentek be vele úszni vagy pancsizni, akkor sem marad meg?

Erika,
örülök én is, hogy jobb már Marcell nyaka, reméljük, hogy hamar teljesen tökéletes lesz. Mit mondanak a dokik?

Elan,
semmi nincs amit Gabi megeszik, mármint darabosat? és ha kunyizik és abból adsz neki, azt sem eszi meg?

Vszandra,

valahol igazad van az alvásos témában, én sem akartam betenni közénk, de úgy látszik, hogy nincs más választás :( hiába csempészem vissza a kiságyba kb egy órát bír ki és újra csak vészkelődik, keresztbe fordul stb. Ha aludni akar akár egy órát folyamatosan muszáj megtennem.

Benszi,
Az ikerek nagyon aranyosak, alvós kép nagyon ütős lett és irtó jó :)

Witch,
Jó nyaralást nektek és kérünk majd képeket!!!

Süni,
Zéti nagyon szép baba és már születésekor az volt, hihetetlen, hogy ilyen kis idő alatt is mennyit változnak!

Juci,
Utólag boldog Névnapot! Aranyosak a gyerekek!

Rebe,

fogmosás ügyben változott valami? és ha megkérnéd Blankát, hogy mossa meg Zsani fogát? :wink:

Gabi,
utólag neked is boldog születésnapot! képet kérünk a nyaralásról!

Vuki,
Mi sem adtuk be a rotát és nem is ajánlotta az orvos, igaz ez is orvos függő biztos! én féltem, hogy kibüfizi, mert nálunk elég bukós volt Uche.

Bikkmakk,

Üdv itt! könnyű szülést kívánunk!

Bocsánat, ha nem írtam mindenkinek nem szándékosan volt.

Rólunk:
Négy napig Uche nem volt hajlandó megenni a tápszert. A negyedik nap turbó dozist kapott laevolac, tejcukor. Akkorát kakilt, hogy én a szőnyeg és minden olyan lett. Azóta újra eszik. Milupára váltottunk. és kapja mellé a tejcukrot is. Azóta sem kakil minden nap, csak két-három naponta viszont már nem szenved tőle. Ugy látszik, lekopogom, hogy megoldódott a dolog és nem lesz megint ebből szenvedés.
Már egy jó hete simán elalszik, ha leteszem az ágyra és melléfekszem, nálunk ez nagy szó, mert eddig csak kézben aludt el! :) így azért könnyebb.
nálunk most a mászás a favorit, mostanában olyanokat csinál, mintha ugrani akarna hasalásból :shock:
térdre helyezkedik és ellöki magát csak győzzük megfogni:)
imád fürdeni, ha kivesszük a vízből akkor sírni kezd, itt egy kis videó, hogyan pancsolt. El sem hiszem, hogy hat hónaposan ezt csinálja :)
http://www.youtube.com/watch?v=XKzsWbhxbqw

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Sziasztok, köszi a kedves fogadtatást.

A babaképek nagyon édesek, alig várom már, hogy én is lássam a pöttömünket szemtől szemben.
Kisfiú lesz egyébként, és Daninak hívják.

benszi,
segítség: anyukám fog jönni egy kicsit segítségnek. Azt találtuk ki a férjemmel, hogy két hétig szeretnénk kettesben (hármasban) lenni, és egyedül kipróbálni a babázást. Aztán kb. 2 hét múlva (amikor már teljes lesz a kétségbeesés egyes ismerőseink szerint :roll: ) érkezik az anyukám, és 3 hétig marad.
Aztán maradunk egyedül. Decemberben meg mi megyünk haza kb. 3-4 hétre.

Ma voltam orvosnál, de a méhszáj teljesen zárt, esetleg mintha kicsit meg lenne rövidülve, de még nem az igazi. Dokinéni szerint ebből simán lehet túlhordás. :(

Kép
bikmakk

Köszi a válaszokat!
Ma felhívtam a védőnőt, ő azt mondta, hogy itt Zuglóban nem csinálják ezt az UH-t, nem kötelező viszont fizetős, ezért nem reklámozta. Olyanokat szoktak találni, mint pl. medencetágulat. Ezzel egyrészt nincs teendő másrészt főleg fiúkra jellemző. Asszem kihagyjuk meg a rotát is.

Süni!
nagyon komoly Zéti! :wink:
Hú, már Ti is mindjárt oltásra mentek! Mi jövő pénteken már a 3 hósra megyünk. Anna a múltkor már azért sírt, mert lefogták, de hazafelé már vígan durmolt a babakocsiban. Mondta a védőnő, hogy borogassam be a combját, mert eléggé befeszített. Tettem rá zsebkendőt, de pillanatok alatt a bokájánál kötött ki. Kicsit ment csak föl a hője, popsiban 37,4-et mértem, amúgy semmi baja nem volt. Ja, és mindkét combjába kapott szurit, ugyanis már mikor ott voltam, akkor közölték, hogy van pneumococcus elleni oltás is, amit a kormány most támogat, nem kell érte fizetni, kérem-e. Jó fejek, 2 perc alatt döntsem el. Előtte nem tudta volna mondani a védőnő, pedig minden héten szórakoztatott 1 órát. Hát végülis beadattam.
A csípőszűrést jobban tűrte, csak bepisilt közben. De mondták, hogy aznap már kaki is volt. :wink:

Bikmak!
Üdv itt is! Kitartás az utolsó napokra! Nem tudom, németeknél mi a szokás, engem "csak" 1 hétig hagytak túlhordani. A nyelvvel hogy boldogulsz? Biztos nagyon profi vagy, de nem lehet könnyű ezeket a szakkifejezéseket megérteni!

Benszi!
Imádom én is az alvós képet!
Sashalomra költözünk, de hogy mikor??? Csak szeptember végén adják át a tulajok, és teljes felújítás kell (fűtéscsere, ablakcsere, hőszigetelés stb.) Szóval kb. jövő karácsony. Szerencsére innen nem kell kiköltöznünk.

Tubikriszta!
Boldog névnapot!
Örülök, hogy a tápszer- és kakidolog megoldódott. Anna is általában 3-4 napig tartogatja, aztán két napig többször, hatalmas mennyiség jön. Egyszer volt, hogy 8 napig nem kakilt. Bevetettem a cukros kamillateát, ezután beindult. De nálunk erőlködés szerencsére sose volt.
Nagyon édes a fürdős videó! Mi is pont ilyen könyvet kaptunk a keresztanyjától! Sajnos Annának mostanában nem tetszik a fürdés, és a hasonfekvés sem. Mindkettőnél üvölt!

Nika!
Nagyon édes Ati!
Nincs még egy fokozat azon a kiságyon? Én biztos lejjebb tenném!

Erika!
Én is pont rátok gondoltam, próbálok odafigyelni. Tudom, hogy nem ijesztgetni akarsz! Remélem, minden rendben lesz Marcellal a kontrollon!

Na, megyek, Anna már az uzsonnát kéri (vagy csak a front miatt nyűglődik?)...
Csak még két kép:

Kép 2 hós oltás után

Kép növesztjük a hurkákat

Kép
Kép
vuki124

Köszi a dicséreteket! :)

Szandra!

Jó, hogy itt vagy! :)
Köszi Miettának az üzit! :D
Képet is dobhatnál. ;)

Benszi!

Grat az alváshoz!

Erika!

Remélem minden rendben lesz a kontrollon!!

Kriszta!

Boldog Névnapot! :)
Nagyon jó a videó! :D
Örülök, hogy a kaki normalizálódni látszik!

Vuki!

Édesen alszik Anna, nagyon aranyos! A kötések nagyon tutik. :)
Nem is olyan hurkás. :) Formásan telt. :)

Kép
nika28

Bocsi, hogy most nem írok semmit, de nagyon késő van, majd jelentkezem pár nap múlva. Csak ezt a klippet akartam megosztani veletek. Szerintem nagyon jó. Palya Bea énekel a szülésről :)

http://www.youtube.com/watch?v=AcNMYeI9G
gombahölgy

Sziasztok!

Újra itt vagyok, végre nyaraltunk egy hetet a Balcsin és a nagyszülőknél is voltunk.

Boldog Név és Születésnapot mindenkinek, akinek az elmúlt hetekben volt.

Süni
Zéti nagyon aranyos kispasi és sokkal idősebbnek néz ki az alsó képen a koránál.

Rebe
Zsaninak sok gyógypuszi. Készülj fel, lesznek még esések! Kismotor, bicikli.....Milónak folyamatosan bibis a térde.

Bibar
Miló sem szereti a vizet, a nyaralás alatt is egész nap homokozott volna, de utolsó nap aztán belejött.

Vuki
Gratulálok a házhoz. A rotavírus elleni védőoltást nem adattuk be, mert a házidoki nem javasolta, mert hányással, hasmenéssel járó betegséget más vírus is okoz, és a rotának is több típusa van, és nem véd mindegyik ellen. Viszont a bárányhimlőt Milónak már igen.
Mi voltunk hasi és kopnyha Uh-n is, a házidoki adott beatalót. Mindkét gyerkőccel voltunk, és más más doki adta a beutalókat, mert Milóval még Budapesten laktuk, most meg már Dunakeszin.

Bikmakk
Üdv itt.. Szép találkozást kívánok a kisfiaddal.

Benszi
Biztos a meleg miatt nem kívánják a meleg kaját. Próbálkozz esetleg hideg gyümilevessel! Lényegében meg se kell főzni, így legalább a vitaminok is benne maradnak, és hamar el is készül.
Képeket még a strandolásról.

Szandra
Te is tegyél újra képet.

Nika
Édes a kispasid. Jó húsban van, és mégis milyen ügyes.

Napcsi
Képet a trónkövetelőről. Na és a nagylányról is, ha lehet.

Vicuska
Jó korán kezdi a lányod. :wink: Milónak is volt egy barinője még Budapesten, alig volt másfél, mikor a kiscsaj elkapta, és megcsókolta. :D

Jucicuki
Nagyon ügyesek a lányok a karúszóval, nem semmi.

Kriszta
Jó, hogy kezd megoldódni a kakiprobléma, rossz nézni, ahogy szenvednek.

Share
Ti, hogy vagytok, olvasol még minket?

Rólunk.
Mint írtam, végre voltunk nyaralni. Balatonmáriafürdőn voltunk egy partközeli házban, egy másik kisgyerekes családdal. Nagyon jó volt, a part gyalog kb két percre volt. Igaz mehettünk volna sivatagba is, mert Milán inkább homokozott volna egész nap, mert a víz nem érdekelte túlságosan. Ha bementünk úszógumival, nagyon kapaszkodott a kormányába, és alig várta, hogy kimenjünk. Aztán utolsó nap jókora hullámok voltak és úgy élvezte, hogy hangosan kiabálta, hogy menjünk a hullámba, és jó nagyokat kacagott. Pedig még a víz néha az arcába is csapott. Mikor kimentünk, beült a csónakba és azzal kellett bevinni hullámozni, aztán amikor kijött, ment vissza egy másik fúszógumival. Egész héten nem volt annyit a vízben, mint az utolsó délután.
Zalán is volt vízben, ő élvezte nagyon, de ő az esti fürdésnél is eláztatja az egész fürdőszobát.
Kicsit káosz most az élet nálunk, mert Zalán nem marad már el a járókában és a kiságyban sem, csak, ha alszik. Kint mászik négykézláb a parketten, meg a járólapon, és ahol tud feláll. Persze ott is, ahol nem kellene, mint pl. a kisszék. Egy perc nyugtom sincs már, csak amikor alszik.
Kedvenc időtöltése továbbra is a prüszkölés, naponta legalább kétszer nyálfürdőben részesít :D , és négykézláb mászva a padlót is, így persze naponta többször fel kellene mosnom, de mikor????Milán minden játékot elvesz tőle sajnos, remélem ez idővel javulni fog. Zalánnak kijött alul két foga, jó csipkés, így nagyon jól tud vele harapni. Még mindig vidám kissrác, mindenkire vigyorog. Elkezdtük a hozzátáplálást is. Ez is felüdülés, mert cicizés után is képes két barackot, vagy egy barackot és egy kis almát betolni. Milót cicizés előtt kínáltam kajával, mert a cicin mindig elaludt, és akkor is csak egy két kanállal volt hajlandó elfogadni. Mondjuk nem panaszkodom, mert most eszik. Milánnal próbálkozunk a wc-zéssel, volt már többször bugyiban és szólt is, ha pisilnia kellett, de még nagyon az elején járunk.

Teszek fel sok-sok képet, folyt köv...

Kép

Kép
agnese

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Nyaralás után Milónak levágtam a haját
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
agnese

bocsi nem jól csatoltam. Köszi Elan, hogy szóltál.

http://www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc
gombahölgy

Szia Agnese! Pont egyszerre vagyunk fönn a babaneten :)
Nagyon szépek vagytok. Mi is most jöttünk haza a Balatonról. Benedeknek is hasonló sapija van, mint Milónak, az van beleírva, hogy 6 hónaposra, de még mindig jó rá.
gombahölgy

Agnese, te hol szültél?
gombahölgy

Szijjasztok drágáim:)

Remélem emlékeztek még rám:) :oops: :D Rég jártam fent az oldalon:) Látom sok szép baba született azóta:) Gratula mindenkinek:)
Nekem tegnap derült ki ,hogy 12 hetes terhes vagyok már:) természetes uton estem teherbe:)

Legyen szép a délutámotok anyucik és kismamik:)
nyunyi82
Békéscsaba

Gombahölgy
Nem vettelek észre délután. Én a Szent Jánosban szültem. Hányadik héten vagy? Megy még a szopi? Nekem 20 hetesen be kellett fejezniem, mert nagyon fájt a bimbóm.

Nyunyi
Emlékszem rád. Gratulálok, ez szuper hír.

Kép

Kép
agnese

Gyors bekukk. :)

Nyunyi!!

Hát peeersze, hogy emlékszem Rád! :)
Szívből gratulálok!!!!! :)

Később jövök....

Kép
nika28

Nyunyika, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sokat gondoltam ám Rád, nekem örök emlék marad mikor itt voltatok Zsókucival nálunk!
Vigyázz Magadra, és tessék jönni gyakrabban!!!!!!!!!!!!!!!!

Agnese, szuperek a kispasijaid!

jucicuki

sziasztok csajszikák!!

Ismét elég régen voltam!! mentségemre szolgáljon hogy most fejeztüünk be egy komplett házfelújitást!! Az egész egy cserépkályha tervezésével kezdődött!! Közben kiszedtünk egy falat arréb tettük és igy lett egy nagy nappalink és jóval kisebb hálónk!Szabi meg az Antika szobát cseréltek és ha már ugyis tök kupi minden egy lendülettel kifestettük az egész házat!
A konyha és a fürdő kivételével!! 3 szobát nappalit meg a folyosót!!
Még mindig semmit nem találok pedig ugy nagyjábol rend van :roll:
A gyerekekkel rengeteget dolgoztunk!A Bence volt a fő segitség!! :lol: :lol: Állandóan a sittrakáson volt! Vagy a homokot turta ezerfelé
Persze nem a homokozójában hanem amiböl a maltert keverték :lol:
Apa hazajön rá sem ismer a házra!! :lol: :lol: Ja és azért lett egy szép nagy cserépkályha is!! :lol: :lol:

Vuki!!

Szép nagyok lettetek már azta mindenit!!
Oltás után ilyen nyugis?? Egyem meg a drágát :lol: :lol:
Hát igen!! Képzeld el hogy apa elment április 2-án és hazajön november 3-án!!! Addig nem is látom! Jo mi??
Ezt nem lehet megszokni! Lehet hogy a hosszú házasság titka?? :wink: :wink:

Agnese!!

Gyöjnyörűek a fiúk!!
Nem azértmondom de Zalánnak még a szeme se áll jol!!!
Naggggyon huncut kispasi!! Milán egy igazi macsó!! :lol:

Süni!!

Zéti naggyon komoly kéremszépen! Gyönyörű!!! :lol: :lol:

Napcsi!!

Nagy nagy gratula a kiscsajszihoz!! Fotót!4 Jó sokat :lol: :lol:

Nika!!!

Jajj jajj jajj!! Zenész lesz a gyönyörűség!!
De ha rám hallgatsz csak a Bécsi filharmónikusoknál engeded játszani!! Minimum!!! :lol: :lol: :lol:

Bikkmakk!!

Üdvözöllek és igazán tehetnél fel egy pocis képet!! Gyorrrrssan mert mindjárt itt a nagylegény :lol: :lol: :lol:

Nyunyika!!

Hű de régen hallottunk rólad!! Mostmár ne tünj el!!
Gratula a babokához!!

Képzeljétek csajok az egyik barátnőm kismama! Nem is ez a lényeg hanem 8!!!! hetes terhes és ma már tanácsadáson volt!!
Látjátok igy is lehet kezdeni a babavárást!! És mennyivel jobb igy!!Én 14!! hetesen voltam először tanácsadáson addig nem is mertem igazán elhinni! Állandó reszketés volt minden nap hogy uristen most ne történjen semmi!! /Az egyik 9 hetesen a másik 11 hetesen halt el :cry: :cry: /Pont mikor már nagyjábol kezdtem volna kicsit megnyugodni jött a nagy vérzés és irány a korház cirka 8 hétre!!
Na de ne is erre gondoljunk! Minden jo ha a vége jo!! :lol: :lol:

Most vagyok igazán tanácstalan!! Képzeljétek a Bencének ugynevezett Gyermekkori sömörje van amit állitolag ki fog nőni! A bőrgyogyász prof ezt mondta! Akkor jön ki rajta ha valami éri az immunrendszerét! Am,ikor megkapta A barihimlő 2-dik oltását utána jött ki. A gyerekorvosunk aztmondta ő még nem is látott ilyet! 69 éves!!Ilyen ötletszerüen jönnek rajta kiütések!! Pl térdein pocakján könyökén !! Elég nehezen mulik el. Kaptunk fürdetőt meg krémet rá. Magánba elvittük a bőrgyógyászhoz.
A lényeg hogy a 18 hos oltással elvagyunk maradva már majdnem egy honapot! A bőrgyógyász aztmondta hogy most semmi esetre nem szabad beoltani!!Az műhiba volna!!igy mondta4 szerintetek mit csináljak?? Ebbe az oltásban van pl: A tetanusz!!A bence állandóan tele van horzsolásokkal . Nem ártana neki. Mit csináljak??

Hűha! Jo hosszu voltam! Na eldugulok! Mindenkinek sok puszika!! Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Agnese!

Nagyon ügyes Zalán! Meg tudnám zabálni a mosolygós kis száját.
Jól áll Milónak az új frizu! :) Komoly fiatal ember lett.

Nyunyi!

Aztán nem eltűnni! :)

Fiona!

Jövő hónapban lesz a sógornőm lakodalma, onnan visszamondjuk a zenészeket, kezdésnek ez jó lesz Atinak. ;) :D

Nagyon ügyesek vagytok ezzel a ház felújítással. Apa biztos nagyon örülni fog! :)
Nem lehet egyszerű nélküle!

Kép
nika28

Fiona, nem egyszerű ez az oltásügy, lehet, hogy én megkérdeznék egy másik orvost/bőrgyógyászt is...
Ügyesek vagytok a felújítással! Soká jön még Apátok?

jucicuki

Sziasztok!
Bocsi, hogy idepofátlankodok megint de szeretnék segítséget kérni valakitől, aki a terhessége alatt terhességi cukorbeteg lett és inzulinozta magát.

Köszi előre is.

remény73

Sziasztok!

Süni, Zéti nagyon szép kicsi fiú, a homlokráncolós kép szuper aranyos, milyen kis szigorú :D

Rebe, nálunk is nyugisak most az éjszakák, Gabi este fél 9-től 5-6-ig alszik mukk nélkül, és aztán még 1 órát ráhúz mellettem. Örülök, alakúl ez a fiú, bár, ha majd jönnek az őrlők, biztos megint elromlik. Fogmosás: most vettem Gabinak Nenedent fogkrémet (Agnese ajánlotta régebben), eddig krém nélkül sikáltam neki. No, ennek az ízét annyira szereti, hogy egyrészt hagyja, hogy lesikáljam kicsit a fogát, másrészt utána percekig rágcsálja a fogkefét, ami szerintem biztosan szintén tisztítja. Sajnálom Zsanikádat :(

Vuki, mi voltunk koponya- és hasi UH-n, magánba, mert az igyenes helyen 3 hónapot kellett volna várni. Nekem a dokink ajánlotta, és én hallgatok rá. Rotát nem adattuk be, egyelőre megúsztunk minden betegséget. Gratula a házhoz! Anna nagyon nagy beleéléssel alszik, és a hurkák is rendben vannak ;)

Bikmakk, örülök, hogy csatlakoztál! Gratulálok a kisbabádhoz, szép nevet választottatok! Csatlakozom Bibarhoz, ha meg lesz a baba, sok barátot szerzel majd! Én séta közben, meg persze a játszótéren is szereztem új ismerősöket, barátokat, mi Gabi fél éves kora óta kijárunk. Ha megfogadsz egy tanácsot... azért ha úgy alakul, hogy császárral szülsz, azonnalra rendeld oda anyukádat, mert nem fog ártani a kímélőbb életmód már az elején.

Nika, Atti édeeees :D Művész úr! Kié a szinti amúgy? Te játszol rajta?

Erika, nekünk még bilink sincs :D Őszintén szólva korainak tartom még, valahogy nincs előttem, hogy Gabi nyugiban elüldögél nekem rajta...:) Én is jövőre tervezem.

Benszi, a nyár már csak ilyen, legszívesebben én is joghurton meg gyümölcsön élnék... tök jó, hogy alszanak!

Szandra, semmi baj, majd bejelönnek a gyerekek a darabos kajába. Én nem izgatom már rajta magamat :)

Kriszta, boldog szülinapot! De, Gabi azért eszik ezt-azt darabosan, kekszet, meg amit tőlünk lejmol. Csak nagyobb adagot nem hajlandó így megenni. Néztem az iwiwen az új fotókat, nagyon klasszak! :) Uche kis vizimanó :)

Agnese, gyönyrűek a fiúk! És nagyon Rád hasonlítanak mind a ketten. És nagyon kifejező az arcuk, ami főleg Zétinél látványos, mert hát ő még pindur, de mégis...:) Te mikor kezdted el Milót bilire szoktatni? Vagy rögtön WC-vel indítottatok?

Gombahölgy, megnéztem a linket, és hát igen, nagyon palyabeás, annyira aranyos :D Bírom a csajt, egy koleszban laktunk anno, na, csak látásból ismerem, de szeretem a zenéit. Jót mosolyogtam a klippen, nem is tudtam, hogy babát vár :)

Nyunyi, hogyne emlékeznék! Szívből gratulálok a picihez, nagyon örülök! Ugye nem tünsz el?

Fiona, én megkérdeznék másik dokit is... Biztosan írtad már, a férjed mit csinál külföldön? Bencus egyre férfiasabb! Hú, hát ez a felújítás nem semmi, minden tiszteletem a Tiéd! Kemény lehetett.

Nálunk minden oké, mostanában alszunk!!! Komolyan, el sem hiszem, este fél9-től reggelig nyomja Gabi. Najó, van, hogy 5-kor felébred, de ha visszakapja a cumiját, még ráhúz másfél órát simán.
Viszont megint 2x alszik napközben, nem értem én ezt... ébredés után másfél órával már kidől. És délután is gond nélkül elaltatom... Most itt van az anyukám, jövünk megyünk, vendégeink is jönnek, meg mi is megyünk lakásavatóra, szóval most ritkábban tudok jönni... Azért mindennap elolvasom, mit írtatok.
Különben nálunk most nem történnek nagy dolgok, sem mozgásban sem beszédben. Így nem is nagyon tudnék mit írni... talán nemsokára felpörögnek az események, most platón vagyunk :)

Kép
elan

jucicuki

Elan, képeket azért hozhatnál :lol:

jucicuki

Elan
jó alvókája lett Babinak :P :P :P

Remény
nekem volt cukrom,de inzulinozni nem kellett magamat,igy nem tudok segiteni sajnos :cry: :cry: remélem azért jól vagy :wink:

Fiona
jók a képek a nagyfiúról :wink: :wink: oltás ügy elég nehéz,tényleg mást is meg kellene ez ügyben kérdezned.
nem semmi vagy,teljes felújitás apa nélkül,le a kalappal :lol: :lol:

Agnese
de jó lehetett a nyaralás :lol: :lol: nagyon helyesek a fiúk :wink: jót nevettem hogy inkább homokozott,tisztára mint a fiam :wink:

Nyunyika
nagyon gratulálok,aztán nem eltünni megint,mesélj magatokról :P :P

Vuki
nagyon édes Anna,jó nagy baba :lol: :lol:

Szandra
örülök hogy jelentkeztél :lol: :lol:

Nika
helyes a kis zenészed :P :P :P :P

Benszikém
láttam a képeket az iwiwen,nagyon CUKKEREK :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!
Agnese, azért nem unatkozhattál a nyaralás alatt. Vagy tudtál valamennyit pihenni? Nagyon szépek a fiúk. Milán már kész pasi. :D

Bibarci, Olivér a fürdést sem szereti vagy csak az ilyen nagy vizeket? Zéti imád fürödni az első perctől kezdve (na jó, a kórhában azért visított, de ott nem voltak túl kíméletesek, egyszer megnéztem. Vicces volt mert akkor a mérlegelés után belekapaszkodott a mérleg szélébe is, alig bírta a csecsemős leszedni :D )
Akkor van esélyünk rá, hogy szeretni fogja a Balcsit? Apukája is nagy vizibolond.

Nika, nem is írtam, hogy szuper a zenélős kép. Nálunk is esélyes, hogy művész lesz a fiú, mert apukája zenész.

Elan, örülök, hogy Gabinál javul az alvás. Azért még bízz benne, hogy a következő fog jövetelénél se lesz sokkal rosszabb!

Nyunyi, gratulálok!!!! Vigyázz magadra és várunk a további hírekkel! Számotokra is most derült ki, hogy babás vagy, vagy csak nem akartad elkiabálni?

Fiona, lényeg, hogy túl vagytok a felújításon és biztos nagyon szuper lett. Ez sajnos ezzel jár. Mi is a babavárás alatt bombáztuk szét a házat.

Vuki, nagyon szép Anna! Majd én is viszek magammal az oltásra vizes borogatást és már ott bekötöm a hurkáit.

KépKép
süni76

Sziasztok!

Süni,
Zétény nagyon-nagyon szép kis újszülött. Én is ilyet szeretnék!!! :) :)
De még sajnos egy darab árva jóslóm sincs...
A lábaim viszont olyanok, mint egy elefánté. Már csak hosszú nadrágban járok, hogy ne lássa mindenki..

Agnese,
Milán szívdöglesztő. :) :)

Elan,
köszi a tanácsot, még gondolkozom rajta... :)
Hát, remélem hogy fogok ismerkedni, de azért vannak nyelvi akadályok is...
Nem mondom, végülis bármit el tudok mondani németül, ha nagyon muszáj - ha nem ismerem a szót, körbeírom. Meg nagyjából értek is, de azért nagyon hibásan beszélek, és nincs sok önbizalmam. A szülésfelkészítőn is eléggé félrehúzódtam, nem nagyon volt bátorságom vegyülni, és ez nyelvi okok miatt volt.... :( Szóval majd meglátjuk, mi lesz a játszótéren, de tényleg nagyon jó lenne kismamákkal ismerkedni.

Fiona,
Bence nagyon édes, és a képeken sokkal nagyobbnak hat, mint másfél év.. :)
Én úgy gondolom, az oltással csak azt kellene megvárni, hogy az épp aktuális "sömörje" elmúljon, nem? Oltást kapni gyengébb immunrendszerrel nem jó dolog. Szerintem is várhat még egy kicsit.
Ez elég kemény lehet, hogy ilyen sokáig nem látod a párodat. Mit dolgozik? És még rövid látogatásokra sincs lehetőség? Nem lehetett könnyű egyedül csinálni a feljújítás, de hogy fog örülni, ha meglátja! :)

Vuki,
Anna nagyon szép kislány! Egy cukorfalat.
Túlhordás: háát, nekem azt mondták, hogy terminus után 2 naponta járok majd vizsgálatra, és nem indítanak, ha nincs rá orvosi indok. 10 nap után majd beküld azért az orvosom a kórházba is, hogy ott is nézzenek meg (merthogy egy "praxisba" járok terhesgondozásra, itt ez a szokás, szülni meg a választott kórházban az ügyeletesnél kell). De a legtöbb, amit kismamával várt, 2 és fél hét volt. :shock: :shock:
És azt is mondta, hogy szeptember első 2 hetében szabin van, akkorra majd ki kell találnunk valamit. :shock: :shock: Augusztus 15-re vagyok kiírva....

Fiona kérésére (:) ) felteszek két pocakfotót, hogy nosztalgiázzatok. Igaz, ezek nem a legfrissebbek, az egyik kb. 3 hete készült itthon (pont utána kezdtek dagadni a lábaim), a másik 10 napja készült a szülésfelkészítő utolsó óráján, de a centi szerint azóta nem nőtt a hasam (csak repedt kicsit :cry: a köldököm körül...).

Kép

Kép

Kép
bikmakk

Remény,
Én átestem rajta és inzulinoztam is és plusz diétát is kellett tartanom.
Szívesen segítek, írj privit, hogy miben tudok.

üdv
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Szijjasztok csajszikák:) ÁÁÁÁ nem tünök el:) Lesz idöm most netezni:)Csak nagyon aluszékony vagyok:)nemrég ébredtünk:)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni drága:)

Fogalmam nem volt arrol,hogy a pocakomba baba van:)Nekem töbször volt rendszertelen a menszeszem,erre na mondom csinálok már 1 tesztet erre ++++++++++++ lett:) :D :D :D :D :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszönjük a dicséreteket!

Elan!

Nem én pötyögök a szintin, hanem apa. Úgy kapta, és most tanulgatja. Én csak klimpírozásnak hívom amit csinál. :D

Nyunyi!

Most nézem mikorra vagy kiírva. :) Majd együtt ünnepeltek....:)

Kép
nika28

ELan! Hol végeztél, mit tanultál, hogy Palya Beával voltál egy koliban?

Rebe! Fogmosással mi is hadilábon állunk, pontosabban Benedek minden alkalommal "mos" fogat mikor mi is, de azt nem hagyja hogy megsikáljuk neki, szóval a fogkefe rágcsáláson kívül én még oda szoktam neki adni az elektromos fogkefét is, az legalább rezeg a szájában még ha mozgatni nem is tudja úgy ahogy kell. Nekem néha hagyja, hogy az ujjammal dörzsöljem neki (néha gézdarabbal is). Dokink azt mondta a lényeg, hogy rutint szerezzen, hogy fogat kell mosni naponta többször, ha nem is engedi az sem baj még ebben a korban, inkább nem szabad cukros dolgokat adni és akkor nem kezd el romlani.

Naposoldal! Gratula Dorottyához, jó régen nem jelentkeztél előtte. Egyre többen vagyunk akiknek a második baba spontán érkezett, azért ez biztató :)

Vuki! Mi voltunk koponya és hasi UH-n, a mi dokink minden újszülöttet elküld, tényleg nem kötelező, de én örültem, hogy ott is mindent rendben találtak. Nekem van olyan ismerősöm, akit nem küldtek és későn derült ki, hogy a baba súlyosan sérült. Mondjuk itt ingyenes volt a vizsgálat, nálatok miért 12 ezer? Mi beadattuk a rotát. Elég korán elkezdtünk járni "közösségbe" jóga, babaúszás stb. és ilyen esetben szerintem nem butaság beadatni, mivel könnyen terjed a vírus, és a vakcina a legdurvább törzsekkel szemben véd. Szomszédunk kisfia elkapta, 1 hét kórház. Persze ezt sem kapja el mindenki és tény, hogy az oltóanyaggyártó is jól jár.

Jezsoerika! Nekünk ugyan van bilink. 14 hónapos kora óta néha bele is pisil, ha olyan kedve van, de igazából még mindig csak dísz. Én nem is erőltetem, majd eljön az ideje.

Agnese! 31. héten vagyok és én is a Jánosban fogok szülni, hosszú "vekengés" után döntöttem így. Igazából kicsit parázok a szüléstől, a beavatkozásoktól, de most már próbálok lenyugodni nehogy megint túlhordjam 2 héttel. Szopi még mindig megy. Nekem is érzékeny a cicim, mondjuk el bírom viselni azért. Én az esti szopit próbálom úgy befejezni, hogy ne abba aludjon bele Benedek, mert mi lesz mikor kórházban leszünk a picivel és nem kapja majd, apával is el kell tudni aludnia, na majd meglátjuk.

Fiona! Ne aggódj az oltás miatt, megkapja majd később, azért nem adják ilyenkor, hogy ne súlyosbodjon a sömör, de ha aggódsz tényleg kérdezz meg még egy orvost. Hát nem semmi vagy kisgyerekkel egy ekkora felújításba belefogni egyedül. Gratula!

Rakok fel pár képet. Mi így vagyunk most. Még mindig nem költöztünk el, azt ígérik 2 hét és kész a ház, már alig várjuk. Voltunk a Balatonnál, messzebbre nem merészkedtünk pocakkal, meg Benedekkel, de nagyon jó volt.

úszó
Kép
pocakfotó
Kép
Benedek ahol tud segít
Kép
cicával
Kép
végre van saját borotvám
Kép
autómánia
Kép
szegény apa szomjas
Kép
gombahölgy

Sziasztok Lányok!

Visszaolvastam, mert hosszú hétvégéztünk Sopronban imádott barátnőméknél.

Nyunyi, szívből gratulálok, ez szuper hír! Naná, hogy emlékszem Rád, ha jól emlékszem Te írtad meg a csajsziknak, hogy megszületett Rami.

Bikmakk, szép nagy a pocid, és nagyon tetszik rajta a rajz!! Vicces!!

Fiona, nem semmi milyen ügyesen nyomod férj nélkül, ügyes vagy!

Agnese, a fiúk nagyon hasonlítanak egymásra! Olyan helyes kis srácok!

Gomba, Benedek is nagyon nagy fiú már!

Lányok, annyira jó, hog mindenki nyomja fel a képeket, imádom nézegetni őket, csak így tovább!

Mi pénteken kimentünk Bécsbe is, olyan szuper volt, itt egy kép is Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!
Bikkmakk, a Tiéd is biztos gyönyörű lesz! :wink:

Gombácska, hogy repül az idő. Hamarosan meglesz a második fiatok is! Nem irigyellek a költözködés miatt. Remélem lesz sok segítséged! Nagyon szép Benedek!

Vicuska, de jó lehetett Bécsben. Irigykedek! Már nekem is olyan mehetnékem van együtt Zétivel. Tegnap kiváncsiságból kipróbáltuk a kengurut. Hááát, nem nagyon tetszett neki. Valamelyikőtök használt már? Vagy inkább kendő pártik vagytok? Az is van, bár még nem próbáltuk.

Na, fiúk, akkor most jól figyeljetek :D
Kép

Ébredés
Kép

Anyával (nem túl előnyös, de legalább láttok valamit belőlem is :D )
Kép

KépKép
süni76

Kata!

Boldog Névnapot Lőrincnek! :)

Kép
nika28

Én most bolondulok meg!!!!Egy regényt írtam nektek és mire elküldtem elszállt az egész :twisted: :twisted: Rögtön sírvafakadok!!!Újra kezdhetem az egésszet :cry:

Sziasztok Csajszik, újra itt :D :D

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat mind a szülinapomra,mind a nyaralással kapcsolatban!Én is utólag mindenkinek sok boldogságot kívánok névnapra és szülinapra is egyaránt :D

Most már nem biztos,hogy tudok moindenkinek újra hozzászólni,előre is bocsi,de a techinka ördöge közbeszólt :(

Napcsi
Már itthon vagyunki,de de nem látom a képeket :D
(amúgy megértem az elmaradásod!)

Bibar
OLi rendbe jött teljesen?majd emlékeztetlek a soraidra,ha halljuk évek múllva úszóbajnok lett a fiad :lol: Lukinak pedig üzenem egyik éjjel azt álmodtam,Hogy Falatkának csodás hajkoronája volt!!

Bikkmakk
üdvözöllek nálunk!Ez a hidegfront csak nem csalagotta ki az úrfit? :D
Szerintem ne sajnáld elfogadni a segítséget,ha nem jött volna az első perctől kezdve anyósom és anyukám nekem enni sem lett volna időm!!
Barátokat majd könnyebb lesz találni ha meg lesz Dani,addig pedig még csiszolhatod a nyelvtudásodat!Addig itt vagyunk mi :wink:

Vuki
Azok a combikat megkell harapdálni :D ÉN nem adattam be a Rotát,a mi dokink is azon a véleményen van mint BIbar.Ha mentek babaúszásra akkor szerintem kérd.Viszont fej ügyben én elmennék szakemberhez biztos ami biztos alapon.

Erika
Ne szégyeld hogy sírtál!Én is sírtam sokszor a kialvatlanság miatt!Jó sok foga van már Marcellnek :shock: Botinak még csak most jött ki a 6. és kettő van útban,megduzzadva.Biliztetést még én is korainak tartom!Anyosom próbál rá erőszakolni,még bilit is beszerzettnagy sikere nem lesz vele,mert fél percig nem tud egyhelyben megülni :? Én pedig nem hagyom kényszeríteni!!Bár néha szól hogy bekakilt és ha pisil megáll,szét teszi a lábát és néz lefelé(még ha pelus van rajta akkor is :D )

Elan
majd csak elindul a kislustaságod :D Igaza van minek rohanni!!Látod azért a kaját is falatozza már :D Kistesó ügyben én ezen a véleményen vagyok egyenlőre,pedig párom már nagyon szeretné :oops:

Fiona
Te energiabomba! :lol: Ennyi munka melllett még egy lakásfelújítás is :shock: le a kalappal elötted!Ha ez tényleg sömör akkor én sem adatnám be az oltást!Szerintem ha van időd és energiád kérdezz meg egy másk szakorvost!Van jó bőrgyóygászunk,bár itt Pesten van!Szólj ha érdekel!

Benszi
Nálam az alvós kép a favorit :D ,látom alvás terén akkor most már te is fellélegezhetsz.Az étvágyuk majd vissza jön ha már nem lesz ilyen dög meleg!

Süni
Ha ilyen jól viselte Zéti a kiruccanásod többször ismételd meg!Máskor is jól fog esni egy kis kényeztetés :lol: édes a fiad és jó lett a friszkód is! :lol:

Nika
Gratula a felálláshoz!!Akkor arról az esküvőről kérünk videót :lol: :lol:

Kriszta
Örülök,hogy megoldódni látszik a kakidolog!

Rebe
Türelem, majd csak megtetszik az fogmosás.Mi mindig Boti elött mossuk a fogunkat és utánozza a drágám :D ,igaz a fogkrém íze jobban tetszik neki :D

Agnese
Nagyon édesek a fiúk :D Miló haja pedig nagyon jó lett!A szemüveges képen pedig kis keresztapa :lol:

Ballagyó
Helyes fiú lett Benedekből is :D ,szép nagy pocakod van már!Ez a fűnyiró nálunk is nagy favorit,megérte a pénzt:D

Vicuska
Még mindig szépek vagytok :D

Kata
Szerintem is ti viszitek a primet klónozás ügyben :lol: :lol: Nálunk Boti tiszta apja még a testfelépítése is!A képet nem rakom fel,mert pucér és nem nagyon dijjazná a drágám a világhálon :lol: majd a talit megmutatom :D

Witch
Jamina is kiköpött anyukája :D

Nyunyi
Téged nem lehet elfelejteni!! :DNagyon boldog pocakosodást kívánok!!Irhatnál magatokról egy pár sort!!!

Rebe
Látom ti sem vágtok neki az útnak!Találtatok házat?Én örülök neki,hogy nem indultun el,mert ez a kétórás út is kínszenvedés volt az örökmozgó fiamnak!pedig úgy indultunk el,hogy nagyon álmos volt,gondoltuk majd alszik az autóban!Fél órát sikerült a többit pedig végig nyavajogta!Semmivel nem lehetett lekötni!Pedig Anyukám vett neki egy szupi kormányt!
gabicsibe

És a "rövid" élménybeszámoló :D

Boti nagyon élvezte a strandolást,első nap az úszógumijában fürdött,de másnap már nem lehetett ráadni.
Kép
A belső medencében volt egy köralakú ülőkerész ahol körbe-körbe ment és csak mondta a magáét a kis nyelvén.A kezét nem lehetett megfogni,eltolta és közölte hogy NEM!Egyszer vízalá került a buksija,azt hittem sírás lesz belőle de jó nagyot kacagott rajta!iszonyat sokat aludt és evett,volt hogy kétszer ebédelt.megette a sajátját és mikor mi is leültünk abból is evett.nagyon szereti a gyümiket és a kukoricát,abból egy egész csővel megtud enni!
Kép
A park végében építik az új apartmanházakat,a markólógépektől és a traktotoktól extázisba esett a gyerek.Mikor egyikhez közel mentünk sikított örömében :D
Kép
A szökőkút is nagy favorit volt,alig lehhetett elvonszólni onnan
Kép
Szombaton elmentünk Szegedre,Botira a nagymamák vigyáztak,én végig aggódtam az éjszakát,hogy biztos nem tud elaludni nélkülem,ha el is aludt biztos megébred és annyira sír hogy nem tudják megvígasztalni.Reggel mikor megjelentünk felnézett a játékból,konstatálta hogy megérkeztünk és tovább játszott!
Balatonon sajnos nem volt annyira jó időnk.Az első két nap tökéletes volt,de a többi az említésre sem méltó.A viz nagyon tetszett itt is,de kicsit hidegnek találta mert csak mászott fel a hasamon.Aztán megszokta és itt is vígan lubickolt.
Kép
Kép
Miután elromlott az idő sokat mentünk játszóra ahol a játékok nem igazán érdekelték.Túrta az apró kavicsot és a csúszda hídjáról dobálta kommentálva az eseményt.
Kép
Elmentünk egy lovastanyára is amit nagyon élvezett,főleg mikor az egyik ló nyerített és prüszkölt.Azóta azt hajtógatja hogy nyiaaa :D
Nagyon sokat dumál,van amit tisztán kimond pl.dió,valaminek a héja,ha hallja mástól mondja utána hogy szia,csá-csá,cső-cső,halló és emelé a kezét a füléhez.Ha felébred szól Anya vagy Ana,reggel kéri a tápit(táp-táp :D )Apjának azt mondja Apuci és azt hogy Cica(tőlem hallotta :D ).Óra =ti-ta,traktor=tato Viszont van hogy elmondasz neki egy szót 20X ő 20X is a saját nyelvén mondja el :D
kerék=kiko,távirányító=tátó
gabicsibe

Gomba!

Helyes srác Benedek! Pontosítok Férfi, hisz aki már borotválkozik....;)
Szép nagy a pocakod. :)

Vicuska!

Nagyon szépek Vagytok! :)

Süni!

Nagyon édes Zéti! :)
Te pedig csini vagy, nincs semmi gond ezzel e képpel! :)

Gabi!

Milyen volt a nyaralás? Teszel képeket?

Kép
nika28

Pont egyszerre küldtük el!! :)

Jók a képek! Most csak azt tudtam végig futni, mert Ati felébredt. :)

Kép
nika28

és még egy kis ráadás képekből :D

Kép Segítek a papának
Kép kertész leszek?
Kép irány a strand
Képfincsi a víz
Képa vagány

Aztán most már eldugulok :lol: :lol:
gabicsibe

Hát valami hihetetlen jók a képek!!!
Nagyon tetszik ez a topik, hogy ennyi nagyon szép babát lehet itt nézegetni! :) :)

Zéti egy kis tündérke!
Benedek meg Boti pedig.... el is határoztam, ha hazajön a férjem, rögtön megmutatom neki a képeiket! Tisztára el lesz bűvölve szerintem. NAgyon várja Danit (és nagyon örül neki, hogy kisfiunk lesz).

Vicuska, te pedig csodaszép vagy ezen a bécsi képen! Meg a manócskád is, nagyon hasonlíototok egymásra!

Nálunk egyelőre semmi... Pedig már úúúgy babáznék.
Tegnapelőtt éjjel 2 órán keresztül 10 perces fájásaim voltak, de aztán elmúltak, azóta semmi. :(

Itt Heidelbergben szintén jött egy hidegfront mára, persze én meg remekül aludtam....Semmi jele, hogy ki akarna bújni..
De lehet, hogy délután lépcsőzöm egy kicsit. :D

Kép
bikmakk

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?