Új privát üzeneted érkezett!

CSCSI!
Nagy-nagy gratula Nektek is!!!!Szép nagy méretek!!!Gyors felépülést és sok tejcsit!

Adri!Gyönyörű ez a baba!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

CsiCsI:

Gratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget!

Irdab:

Nagyon szép Zora baba. Sajnálom, hogy még mindig fáj a hasid de reméljük most már hamar rendbe jön.

Baratodildi:

Szóval akkor ez a jósló, szuper ma is keményedik pocak de nem fáj a derekam. Tüzijátékot mi is erkélyről nézzük itt a városba. Hacsak nem akkor szülök.
:D
nikó

irdab:
Nagyon cuki kepek. Aranyos a kis ruci is! Latom oldalt fekteted? Miert? Bukik Zora baba?
Hat az infacol esetleg segit abban, hogy konnyebb legyen a bufi.

baratodildi

Cscsi
Hatalmas gratula kivánok sok tejcsit és nagyon sok örömöt és egészséget

Adri
Zora baba egy tündér nagyon szép lányka :wink: és mekora haja van :lol:
remélem most már minél hamarab felépulsz és már csak a szépre fogsz emlékezni :wink:

Linácska
hétvégén még megérkezhet Levi baba :wink:

akit irtam csajt h a szülőszobán közölték vele h fia lett ő vasárnap délelőt volt ctg-én (38 hét) és hazaküldték h még van idő teljesen zárt meg fájásokat sem mutatot és délután 5orakor vitte be a mentö elfolyt a magzatviz és 7:45-kor már meg volt a fia ugyhogy reménykedni kell.
én most abban reménykedem h jövőhétvégén meglesz a fiam :wink:

ma letudtam az utolsó védőnői látogatást már nem kell töbször mennem :lol: már nem is lenne lassan hely a könyvemben annyiszor voltan :shock:

Kinél mi lesz a kaja :?:

Margit
Vendég

margit:
Soska leves, lecso

baratodildi

Nohát, eljött ez a nap is, nem gondoltam volna, hogy Tücsök eddig bent marad. :roll:
Mára vagyok kiírva, és bár este szurkálódtam kicsit köldöktájban, és voltak mensis-, pici alhasi fájások is, semmi komoly vagy hosszan tartó...

A babaképek gyönyörűek! Egyszerűen boldoggá teszi az embert ezeknek az apróságoknak a látványa, köszi mindenkinek, aki felteszi. Ez nekünk, még kismamáknak is erőt és motivációt ad!!!

Cscsi és Piroska!!! - Szívből gratulálok én is; legyen egészséges, hosszú életű, vidám az egész családotok! A babáknak nyugodt-, derűs napokat-, nektek pedig gyors felépülést, sok nevetést és örömöt kívánok!!!

Earhart - Bizony, én is megnéztem, mely állatokat nem irigylem a hosszú vemhességi idő miatt... :) Hogy vagytok ma? Milyen az idő felétek? Kialakult már a napi program? Nagyon klassz volt, hogy tettél fel képeket, tényleg meglepő a hasonlóság és a különbség!

hmbori - Nagyon édesek a képek!!! Tanulságos, ahogy leírtad az új módszered, hogy érzitek, jobban beválik? Egyszer egy babás könyvben azt olvastam, nem érdemes túl gyakran módszereket váltani, mert mire megszokna a baba egyet, addigra a család fordul 180 fokot. Nálatok mi a helyzet? Szívből drukkolok, hogy beváljon, amit kitaláltatok, és tudjatok pihenni, a baba pedig erősödjön, növögessen! Ha pedig úgy érzitek, egy pár órás kimozdulás jólesne, szerintem ne fogjátok vissza magatokat, döntsetek spontán: hihetetlen, mennyit tud töltődni az ember egy kis távolsággal, és bár úgyis a babáról lesz szó, nektek is jót tehet kicsit más helyről: pl. egy moziból kisétálva v. egy pizzázó teraszán ülve beszélgetni dolgokról. Utána újult erővel és derűvel még többet tudtok adni egymásnak és a kicsinek.

noki&potyi - Hogy vagy ma, bírod ezt az időt? Itt kellemesen fújdogál a szellő és nincs túl meleg.
Kérdezted a filmet: a Harry Potter csalódás volt nekem is a könyvhöz képest, de végül is sejtettem, hogy ez lesz: darabos és esetlen forgatókönyv, béna tiniszínészek és hiteltelen lélekrajz... Az ilyen típusú filmeket inkább csak a látvány és a digitális hatás miatt nézem meg nagy képernyőn... :wink: - és persze mert nem volt más: ezen kívül csak a Bunyós című film ment....

Orew - Igen, egyetértek, bár nálatok akkor még különlegesebb a helyzet, hiszen a hasonlóság dacára egy angol férj nagyon más genetikai és kulturális kódokat hordoz/hat. A 12 év jó lehet, én mindig vonzódtam a nálam idősebb férfiakhoz, aztán mégis egy olyan pasihoz mentem hozzá, aki hét hónappal idősebb nálam...8) Hát ezt azért néha érzem is, bár lehet, hogy a fiúk egyszerűen mindig gyerekek maradnak. :lol:

Mi ma reggel a Klinikán kezdtünk, s mivel eddig a klinikai dokim magánrendelőjébe jártunk, egészen elszoktam tőle, micsoda gyár ez a SOTE I. Na de legalább volt alkalmam újra megtapasztalni a hivatalos egészségügyi "modellt". A nővérek olyan klassz pokrócok voltak, hogy csak na, pedig a választott szülésznőm még kedvesen egyengette is az utamat.
A CTG, vérnyomás és pipilés végén közölték, hogy keressem meg a dokimat :shock: , hogy aláírja a papírokat, mert csak úgy mehetek el. Hja ez egy aprócska vidéki házikó, nemdebár, ahol gyorsan megtalálom az adjunktus urat... Persze a dokim nem volt, vissza a várandós részlegre, ahol gyorsan elhajtottak, hogy majd valaki aláírja, várjak kint. Édes istenem, de jó, hogy nem 9 hónapig ették az idegeimet.... A 200 pocakos nő között ácsorogtam (szerencsére nem sokat), mire megkaptam a macskakaparást egy ismeretlen doktortól. A férjem dührohamot kapott, hiszen ebből ugye nem tudjuk meg, rendesen ver-e a baba szíve, mizújság egyébként stb. Még jó, hogy nem ez az első leletem, így azért némiképp össze tudom hasonlítani a korábbiakkal én is, és mivel holnap megyek a magánrendelésre, úgy döntöttünk: nem aggódjuk túl a dolgot.
A szülésznő rendes volt, és beszélt a dokimmal is:
ha nincs semmi holnap, akkor szombaton de. sajna újra Klinikás CTG, de vasárnap már kisbőrönddel ballagjunk be reggel...

Azért jó lenne, ha most már történne valami, bár rendes Tücsöktől, hogy ennyire szeret a pocimban lakni. Ma a páromnak váratlan esti borkóstolója lesz, de már nincs ötletem, milyen filmet nézzek meg, a színházakban pedig nyári szünet van. Lehet, hogy a borszakértő ma vonatozik...

Kép
goldplast

Csilla,gratulálunk Balázs babához! :) Jó egészséget,sok sok tejcsikét! :) Szép kis méretei vannak :)

Adri,köszike az infókat!Zora gyönyörű :) sajnálom,hogy nehézkesen megy a felépülés,de mindennap egy kicsivel könnyebb lesz!!!

Goldplast,és akkor vasárnap indítanak is?

Margit,nekem még kedden kell mennem védőnőhöz,és remélem utána már nem...Mert én 17én már babázni akarok :wink:

Kandi,örülök,hogy jól vagytok!Tényleg rendes a szülésznődtől,hogy üzent :)

Kép
Kép
tundi24

CSILLA! :lol: :lol: :lol: :lol: GRATULÁLOK !! sOK -SOK TEJCSIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!! :lol: :lol: :lol: :lol:

aztán majd gyere és mesélj!!

Adri :lol: Nagyon édi Zora! Remélem én is, hogy most már hamarosan teljesen felépülsz a csaszi után.

Tegnap nálunk is volt egy kis riadtság. FÉl 11-kor mentem ki wc-re és láttam, hogy van egy kis vér... hú, mondom, ez most mi. Se fájás, se magzatvíz, vér se több, csak épp egy csepp. Na, most hívjuk-e a dokit v. ne, tök kellemetlen azért telózni, ha nincs gáz. Aztán mégis felhívtuk, hogy akkor most ez mi volt. De tökre megnyugtatott, hogy ha azóta semmi, akkor csak béjbi fejecskéje nyomul egyre lejjebb és nyomja az érzékeny érfalat. Ja, és persze bármi van, nyugodtan hívjuk.
na, azóta lesem, semmi. Holnap megyünk hozzá nst-re meg vizsgálatra, nagyon várom már. persze keményedek, de az ugye eddig is volt.

Ja, ma ismét megkíséreltem a terhestanácsadót azért az egy szem vércsop+ellenanyag leletért. Jelentem: siker...

kajcsi: karfiol lev., szard. pizza (még most kel, nemtom mikor lesz belőle vmi), meg feltettem kukoricát főni.... :P :P :P

bocs, hogy most a többiekére nem reagálok, de írtóra feszít Zsigi, nem tudok itt ülni... :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Csilla: gratulálok Balázshoz! Gyors felépülést, és persze sok tejet.
Azért úgy látom, te is jó gyorsan megszülted.

köszi a receptet is, bár ezt most úgysem olvasod.

Irdab: Nekem Ádám is nagyon nehezen büfizett. Próbáld meg hogy felveszed, leteszed vízszintesre, majd újra fel. Nekünk ez többször bejött.

Nagyon szépek a babák

Kép

Kép
ádibaba

Cscsi,
gratulálok Balázshoz! Emlékszem, az UH-n mikor találkoztunk, szinte teljesen egyméretűek voltak a fiaink, meg ugyanabban a pózban kuporodtak. Ezek szerint Levi is 3800 körül járhat.

Én holnap akartam szülni, de úgy néz ki, más program jött közbe...
Voltunk ma fülészeten, és mivel megint egy csomó vér jött Lili füléből, a doktornő közölte, hogy akkor holnap reggel fél 8, éhgyomorra, pizsamával felszerelkezve irány a kórház, és kiműti Lili füléből a tubust, mert utána elmegy két hét szabira, nem tudná felügyelni, és így nem maradhat, tuti már a 1,5 év alatt befertőződött a tubus.
Végül is a szülészet olyan 50 méterre van, ha nagy gáz van átmegyek. Doktornő mondta, hogy ha lehet, azért ne ott a fülészeten szüljek, mert sokmindenhez ért, de ehhez azért nem.

NST-n is voltam, a doki azt mondta, hogy ez sem sokkal jobb, mint a tegnapi, de nem mondta, hogy mi a baja vele. Szerintem csak túl lapos volt a görbe neki. De már megszoktam, én eddig jó NST-t nem nagyon tudtam produkálni egy gyerekkel sem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska
ha kiveszik Lili füléből a tubust akkor utána is ugyanigy előfordulhat h járni kell a fülészetet
szegény Lili milyen pici és már mit át nem kell élnie :cry:

Goldplast
kihez jársz a Sote I -en :?:
én is oda járok de nekem még nem volt rosz tapasztalatom a nővérekkel.
Nekem a kellemetlen tapasztalatom h a doki berendelt és nem volt bent :cry:

Margit
Vendég

Sziasztok
Köszi mindenkinek a segítséget a Nilla névhez!
Nagyon valószínű,hogy szülés közbe lesz majd eldöntve :D
Egyik pillanatba azt mondjuk ,hogy legyen a másikba meg,hogy neeeeeeee.
Pedig Párom is és Én is határozottak szoktunk lenni...tudom ez most hihetetlen! ;)

Nagyon nagy Gratuláció Csillának!
Sok Boldogságot, tejcsit és minden jót kívánok!

Én ma nem vagyok a helyzet magaslatán :roll:
Gyermekem folyamatosan mozog,de nagyon!
Ott lent annyira feszít,hogy rohangálok a wc-re ,mert olyan érzés mintha kéne bármit is elvégeznem.....pedig nem :shock:
Lehet nem lesz a aug 11-i szülésből semmi, mert marad az eredeti időpont?!

Most megyek pihizek tovább,de majd jövök mindenképpen!
Ha másért nem akkor csak azért ,hogy megírjam ,hogy BARACK van :D
Jégkorszak 3-at aki látta az tudja miről beszélek!
Nálunk is ez a jelszó....már a család is tudja :D Barack=beindult a szülés :D

Kép
noki&potyi

Noki:

Gréti is pörög ezerrel, és néha olyanokat belém szúr ott lent. Folyton pisilni járok , úgy fest hatnak a homeós bogyók, meg a tea. :D
nikó

Anna,lehet már holnap te következel? :)

Linácska,még szülhetsz holnap,de inkább gondolom most Lili mellett szeretnél lenni,és az azért megnyugtató,hogy nincs messze a szülészet!Remélem,hogy minden rendben lesz már ezután Lili fülecskéjével!

Noki,lehet hogy nem húzod ki 11éig,de legalább előbb babázhatsz :)

Nikó,nekem is szokott szúrkálni ott lent,azt mondta a védőnő készülődik a méh..

Kép
Kép
tundi24

Bettina
Kép
Vendég

Cscsi
Kép
Vendég

Huha,tényleg...

Bori,Bettinának nagyon sok boldog ELSŐ névnapot! :)

Kép
Kép
tundi24

Bettina nagyon nagyon sok és boldog névnapot

Margit
Vendég

Sziasztok!

Csilla:nagy gratula Balázshoz!!!sok tejcsit és jó egészséget kivánok nektek!!!,

Voltunk ma a kórházban szemészeten javult a szeme :D 25én kell menni megint.
A hemoglobin szintje viszont nem túl jó,igy most emelni kell a vas csepp adagját.Hála istennek hizik szépen és nem aluszékony ill.eszik is.Igy más dolgunk nincs,holnap én is elkezdek vasat szedni hátha jobb lesz majd az eredmény.

Márk a nagynéninél van apa pedig elment lovagolni és úgy néz ki,hogy éjjel a2 fiúval leszek egyedül.Apa csak reggel jön haza 6 körül.
Márk kb 7 fele jön haza addig jó lenne kivasalnom,de nincs nagy kedvem :(
,
Irdab:nagyon szép Zora.Sajnálom,hogy fáj még asebed,de a varratszedés után már nekem is jobb volt.

Lina:remélem Levi megvárja amig Lili kijön a kórházból.Hány napot kell bent lennie?Kap másik tubust a fülébe?
Vendég

Bettinának boldog névnapot!!!
Vendég

Bim-bam: dejódejó, hogy ilyen szülésed volt! Én is szeretnék ilyet, és minél hamarabb!

Madaran: itt No-ban nem lehet választott orvosnál szülni, csak az ügyeletesnél. Viszont a terhesgondozást annál csináltatod, akinél csak akarod. És az orvosok kb. ezt úgy csinálják, mint otthon egy magánrendelést, azzal a különbséggel, hogy szerződésben állnak a biztosítókkal, így bár "praxisba" jársz, a biztosító ezt fizeti. Max. annyit lehet csinálni annak az érdekében, hogy a "saját" orvosodnál szülj, hogy egy olyat választasz terhesgondozónak, aki a választott kórházban is dolgozik, és reménykedni, hogy akkor épp ügyeletes lesz. Viszont egy cosmó orvos nem is dolgozik kórházban, csak a "praxisban", és nem is szüleszt ennek megfelelően. Amikor ideköltöztünk, akkor sürgősen orvoshoz kellett mennem, mert esedékes volt a 19 hetes genetikai UH, kórházat viszont akkor még nem választottam.
Hát így alakult. Az én orvosom sem szüleszt egyébként (már).

Piroska! Gratulálok Hajnus születéséhez! Talán jobb is, hogy így született, ha már ekkorára nőtt... :) egészséges, hosszú életet kívánok neki!

Tündi, Ildi: na hát gondolhatjátok, hogy én sem szeretnék szeptemberig várni... :shock: Nem szeretném, hogy olyan nagyra nőjön Dani, hogy ne tdujam megszülni...

Noki: tök jó lehet tudni, hogy legkésőbb kedden már babázol.

Jimbone: nagyon ügyes vagy, hogy így boldogulsz "egyedül". Kitartás! Áron mikor jön vissza?

Bori: aranyos lehetsz, ahogy táncolsz Bettivel :)

Noki: nekem jobban tetszik a Hegedűs Réka változat

Lányok, ezek a 4D UH-képek tök megdöbbentőek. Tényleg nagyon hasonlítanak!

Linacska: a málnalevél tea elvileg nem a szülés siettetésére van... Utánaolvastam, hogy milyen bizonyított hatása van, és csak egy olyan tanulmány jelent meg, ami elég nagy mintán nézve szignifikáns különbséget mutatott a málnalevelezők és a placebót szedők között: a kitolási időt lerövidíti, mert hatékonyabbá teszi a kontrakciókat. Semmilyen más hatása nincs bizonyítva..
Én is iszom! :lol: :lol:

Zsizs: eddig is volt kendőd? Ez miben fog különbözni az eddigitől? Azon kívül persze, hogy csodaszép. :)

Irdab: köszi az értesítést Csilláról! Tök jó, hogy kezdtek összeszokni. Tegyél sok-sok fotót!! Nagyon tüneményes!

Csilla! Gratulálok! Sok boldogságot és sok-sok tejcsit!

Kép
bikmakk

Sissi,
Nem kell Lilinek kórházban maradnia. Fél 8-ra megyünk, kap valami kúpot, amitől máskor is vigyorgott, mint a tejbetök, aztán elaltatják (csak maszkkal), kiszedik a tubust, felébresztik, és ennyi. Csak ébredés után 4 órát még ott kell maradni megfigyelésen. Na az lesz a szép, mikor betették, akkor sem volt semmi baja ébredés után (jó, 40 percet sírt, mire igazán felébredt, de amúgy semmi), és kösd le egy ágyon 4 órát... Új tubust nem kap, elvileg kb. fél évig van jelentősége. Azalatt helyreáll a dobűri szellőzés, és már nem kell, hogy ott legyen. De ha semmi baj nincs vele, akkor elvileg elfér, Lilinek másfél éve van ott.

Bikmakk,
én is kortyolgatom most is. Hát már az is nagy előny, ha a kitolást rövidíti. Bár Lili kb. 5 perc alatt "kitolódott" méhlepénnyel együtt, de ha még ezt lerövidíti, ám legyen.
Bár ez sem volt jó, mert valahogy a rekeszizmom beesett a hasüregembe, és nem tudtam állni, mert úgy nem működött, és nem kaptam levegőt. Fél nap volt, mire rendeződött.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
26 4 d az elöbb nem engedte ez a bzi gép
na pá majd jövök, túl vagyok a varrat szedésen

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Lányok!

Cscsi: Szívből Gratulálok a fiúcskához, gyors felépülést és sok-sok tejcsit kívánunk!!!!

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Csajok,
jól látom, hogy Flake a héten még nem is jelentkezett? Lehet, hogy ő is babázik már???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska,
sajnos még nem, de azért köszönöm, hogy hiányolsz. Ma indították volna, de hazaküldtek minket, mert a baba feje nagyon magasan van, és nem akar rendesen beilleszkedni. Most szombatig kaptunk haladékot, de ha addig nem változik a helyzet, akkor az orvos mindenképpen azt javasolja, hogy programozott császár legyen. Szerinte akkora Ábel feje (bpd:10,5) és olyan nagy a súlya (kb 4200-4300), hogy valószínűleg nem is fog tudni már beilleszkedni. Ettől most nagyon el vagyok keseredve, és kissé kiborultam, ezért nem vagyok túlzottan aktív. Azért olvasgatok és drukkolok mindenkinek, hogy simán menjenek a dolgok...

Gratula minden újdonsült anyukának!!!!

Adri

Kép
Kép
flake76

Cscsi
Sok szeretettel gratulálok!
Kép
Vendég

Lina,én is hiányolom Flake-t..jó lenne tudni róla vmit!!!
De jó,hogy nem kell bent aludni Lilinek a kórházban.Az meg érthető,hogy nem szeret majd feküdni 4 óra hosszát...

Adri,mostmár tényleg könnyebb lesz,hogy nincsenek bent a varratok...Jó a 4d-s kép :) Hasonlít :wink:

Bikmakk,tuti megérkezik Dani szeptemberig :wink:

Sissi,nagyon örülök a jó hírnek Ati babáról! :) Akkor ma egész este egyedül leszel a fiúkkal?vagy esetleg anyukád megy segíteni a fürdetésben?

Kép
Kép
tundi24

flake:
:( Hat azert lehet, hogy megis sikerul neki beilleszkednie... Probaljal valami szulesindito taktikat, hatha... :roll:
Drukkolok mindenesetre.

baratodildi

Flake,bizakodjunk,hogy szombatig kibújik Ábe,és nem kell a császi,de ha mégis nézd a jó oldalát szombaton már biztosan együtt lesztek!!!

Kép
Kép
tundi24

Bettinának nagyon boldog névnapot!

Azért a gyerekeink hasonlítanak az UH-képekem saját magukhoz :lol: :lol: :lol: :lol:

Ágota
Jó, hogy Villő rendben van. Kerekedik az arcocskája :lol: :lol: :lol:

Zsizsa
Képet kérünk majd a kendőről!
Én is kaptam :wink:

Kandi
Drukkolok, hogy szép szülésed legyen, ne egy rémálom :wink:

Irdab
A császár egy nagy hasi műtét! Idő kell a teljes felépüléshez!
És mindenki másként éli meg!
Ha Mili bealszik a szopi végére nem szoktam böfiztetni...
Zora is nagyon szép baba!

Goldplast
Napi program: eszünk-alszunk-nyüglődünk-eszünk-alszunk körforgásból áll.
Idő: jön a tavasz :lol: :lol: :lol:

Linácska
És mi várható Lili fülével, ha kiveszik a tubust?

Sissi
Jó, hogy javult Ati szeme :lol:

Bikmakk
Itt se lehet orvost választani, csak a méregdrága magánklinikákon. De nem bántam meg, hogy így szültem....

Flake
Ha császár kell ahhoz, hogy egészségesen szülessen meg a babád és neked se legyen bajod, akkor ne szomorkodj ezen.
Biztos, hogy az orvosod mérlegeli a lehetőségeket!
Vendég

Most már olyan izgalmasak a napok! Napközben többször be-benézek, hogy született-e már baba :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Cscsi, gratulálok Balázs születéséhez, jó egészséget Nektek!
Nem csoda, hogy nyitott méhszájjal már nem váratott magára sokat babóca :)!

Ma nekem is nst, vérvétel volt a program, szerencsére sikerült mindennel hamar végeznem. A strepto kenetet kedden veszi le a doktornő. Jelenlegi állás szerint még vígan egyben leszünk akkor.

Nagyon hasonlítanak a 4d-s felvételek a valósághoz :). Már én is kíváncsi vagyok a lánykámra :)!

Mili, Villő és Zora baba is gyönyörű :)!

Valaki kérdezte, hogy lehet-e ízesíteni a málnalevélteát: én mézzel, citrommal iszom, ugyanúgy készítem, mint egy hagyományos teát. Egyelőre én nem unom az ízét. Elvileg a méhszájat segít felpuhítani, ezáltal könnyíti a szülést. Hát, úgy legyen :)!

Kép
angelita

Flake, no para!
Egy szobába kerültem egy csajszival amikor befektettek. Egy napra voltunk kiírva. A kisfia feje 10,4 volt, a baba becsült súlya 3400 g.
Azt mondta a dokija (40. héten feküdtünk be), hogy max 2-3 napot v árnak aztán programozott csaszi. Na erre engem este megcsászároztak, a csaj meg másnap simán megszülte a babát 2,5 óra alatt.Gátvédelemmel! Én meg nem tágultam, pedig ittam a málnalevél teát, meg ettem a homeós bogyót.

Kérdés, hol lehet tejtároló zacsit beszerezni?
Mert az aventes tejtárolós dobozból napi egy vagy kettő is elfogy!

Adri

Kép

Kép
irdab

Linácska, jó ez a virágboltos sztori :). Az ilyen találkákból aztán vagy hatalmas csalódás vagy örök szerelem lesz :). Egyébként a férjemmel én is a neten ismerkedtem meg, de mi azért nem vártunk 6 évet a személyes találkára.

Remélem, Lili fülével minden rendben lesz! Elég ijesztőek ezek a tünetek, le a kalappal előtte, hogy ilyen jól viseli!

Kép
angelita

Flake a baba becsült súlyát elírtam :oops: 4300g volt, és 4400g született.

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép
angelita

Gratulálok minden megszületett Kisbabához!

Gyönyörűek a gyerekek!

Kismamiknak kitartást!

Kitty

Kép
krissy86

Hoztam néhány képet!

Kép
Kép
Kép

Mi jól vagyunk! Dani egy tündérbogyó :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem lehet okom a panaszra. Szopizunk, de ki kell egészíteni tápszerrel is.

Kitty

Kép
krissy86

Adri,gyógyszertárban lehet kapni,de elég drága és azt hiszem 10db van benne.Én anno vettem kis műanyag fűszertartókat,kifőztem és abban tároltam a tejcsit.Semmi gond nem volt vele,védő néni is javasolta ezt a módszert,mert így kifizetődőbb...
Nekem is volt Aventos is,az is jó volt,de ha elfogy az sem olcsó sajnos :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2009.08.06 18:10-kor.

Kép
Kép
tundi24

Kitty,gyere sűrűbben ha tudsz! :) Nagyon édes a kis Dani.Rajtad meg meg sem látszódik,hogy szültél :wink:

Kép
Kép
tundi24

Cscsi, nagy-nagy gratula Baluhoz! Máris javult a fiú-lány arány! :wink:

Irdab, nagyon gyönyörű a kis Zora!!!! :lol: :lol: :lol:

Ágota, Villő is napról napra szebb! Köszi a névnapi köszöntést Betti nevében is! :lol:

És mindenkinek köszi a jókívánságokat! :lol:

Kitty, nagyon jól néztek ki ezeken a képeken!

Kép

Kép
hmbori

Bettinának Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok

Flake
Drukkolok,hogy ne kelljen császározni!
Kitty
Nagyon jók a képek, és valóban rajtad meg sem látszik ,hogy szültél
:shock: bezzeg majd Én milyen leszek :D :roll:

Na megyek is ,mert a kisasszonytól nincs egy perc nyugtom sem :roll:
Ma teljesen hiperaktív....remélem már készülődik kifelé :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Csajok,
a lányom közölte, hogy ő úgy gondolta, hogy két babát szüljek...
Hát időben szólt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na ezt nem ide akartam...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tündi:em jött senki segiteni.De nem volt gond.Először Atit megfürdettem ajd majd mwgetette.Utána pedig Márk következett.
Most már mindketten alszanak :D :D

Kitty:nagyon jók a képe!!!Hihetetle milyen sovány vagy mintha nem is szültél volna.

Lina:teljesited Lili kérését? :D

Noki:amikor látom,hogy egyben vagy kicst furcsa érzésem van hiszen mensi szerint én is 7re voltam kiirva.Picit irigyellek.gondolom te meg engem. :D
Vendég

Sziasztok!

Most nem irok csak egy kérdés????

Kaptam 2 liter Chicco Disinfettante new sterilsistem folyadékot de nincs rajta,hogy hogy kell használni akinek van irja már le...Köszike :wink:
Egyébként minden ok.Már bimbóvédő nélkül megy a szopi..baromi bélpoklos :roll: .De van szerencsére miből :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Cscsi: GRATULALOK A KIS BALAZSHOZ! SOK BOLDOGSAGOT ES JO EGESZSEGET NEKTEK!

Hat lanyok... nekem ma hajnalban olyan joslofajasaim voltak, hogy mar majdnem bementunk a korhazba. Kb 2kor kezdodott a dolog. Ahogy szokott olyan volt mint a menstruacios gorcs, de csak nem akart elmulni, igy kb 3.30kor mentem el aludni egy meleg zuhany utan ami szinten nem csokkentette a dolgot, amitol egy kicsit meg is ijedtem... Aztan 6.15 korul arra ebredtem, hogy iszonyatosan faj a derekem meg az egesz mehem nagyon kemeny. Emelle jo kis hanyingerem is volt meg hasmenes is ahogy kell... Anyu mondta, hogy szerinte menjunk be a korhazba, na de semmifele rendszeresseg nem volt az egeszben. Inkabb olyan volt mintha folyamatosan fajna csak neha egy par pillanatra egy kicsit jobban, de meg ebben sem volt semmifele rendszer. Ugyhogy csinaltam magamnak egy melegfurdot es ott toltottem kb fel orat. Es elmult az egesz mintha nem is lett volna. Aztan kiszalltam a kadbol es megint kezdte. Gondoltam lefekszem, mert hulla faradt voltam. Ezek a fajasok is leszivjak am az ember energiajat. Aztan nagy nehezen elaludtam es delutan 4kor keltem fel... Viszont azota is tok faradtnak erzem magam, meg erotlennek is, es neha van egy-ket fajas is megint, de ezek kozott sincs semmi rendszer.
Ugyhogy nem tudom mit hoz az elkovetkezo par ora, vagy nap... :)

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Bim-bam: En azt talaltam rola, hogy higitani kell vizben es abban kell utana aztatni amit fertotleniteni szeretnel. Csak sajnos arrol nem talaltam meg sehol infot, hogy milyen aranyban kell higitani... :oops:

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?