Nori: megkerem a sogornomet, hogy szerezze be a rost tabit. Remelem, hogy sikerul, illetve lesz ra ideje. Szuloket meg nem akarok ilyesmire megkerni, mert ugye mi meg mindig titkoljuk a 2. babat, de attol tartunk, hogy Anya es anyosom mar gyanakszik, ezert mindenfele dolog beszerzeset felfuggesztettem. A vegen meg osszeraknak, hogy tavaly terhesen szorulasom volt es osszekotnek a ket dolgot...
Testi valtozasok: en is azok csoportjat erositem, akik sulyra meg nem hiztak, de lottyedtek lettek. En meregetem a combom, centire meg ugyanannyi, de az allaga mas. Kicsit puhanyabb, kicsit narancsborosebb. Nekem az izmaim sorvadtak picit, mert hiaba tornazom annyit, amennyit lehet terhesen, de ez megsincs fele sem annak, amennyit baba elott tornaztam. A testem ahhoz volt hozzaszokva, ez keves ugyanannyi izom fenntartasahoz.
Nekem van egy olyan szep alomszeru tervem, hogy a 20. hetig csak 2-3 kg-ot hizok. Azt hiszem, hogy ha ez sikerulne, akkor utana mar nem tudnek annyira belendulni, hogy 25 kg legyen a vege es ha attol kevesebb, akkor mar jobb. OK, most mondhatnam, hogy siman sikerulni fog, hiszen a 12. hetig nem hiztam semmit, de meg ezutan gyarapodhatok igazan a baba miatt, ezutan johet a kivanossag, a farkasetvagy es persze a ket hetes otthoni nyaralas, amibe a kivansaglistam mar leadva.
Tenyleg, fel is kell hivni anyukamat, hogy ne csak vadast tervezzen be, hanem bogracsolast is, megpedig noiesen, csinosan, kismamasan en egy kellemesen csipos, jo szaftos koromporkoltet szeretnek.
Jaj Istenem, mar most meg tudnam enni, az se akadalyozna meg, hogy este van. Nyami, nyami.
Nori: gratulalok a mai taplalkozashoz. Akkor gondolom most azert nem vagy a gep elott, mert epp a csillar korul repkedsz a puffadas miatt, ugye?
En is hasonloan taplalkozom, ami jo, mert nincs wc-bajom es meg egeszseges is, csak eppen estenkent ugy ulok az agyban, mint egy torokbasa es ritka nagy disznonak erzem magam a beleim miatt.
Mar nagyon varom, hogy a puffadasos idoszak elmuljon. Bar ugy erzem, hogy mar kicsit jobb a helyzet, de meg nem tokeletes. Persze mar egy hete nem igenylem a delutani alvast, az mar megszunt, pedig inkabb adtam volna erte a puffadast, ment volna az ki a palettarol.
Jaj Istenkem. Nem tudom kiverni a fejembol azt a koromporkoltet fott burgonyaval....
Ha Ferivel ki akarnek cseszni, akkor megmondanam, hogy hazafele jovet ugorjon be az Asdaba disznokoromert, meg disznofulert, kerdezzen ra, hogy merre tartjak. De rendes vagyok es nem csinalok belole hulyet.