Sziasztok!
Ági!
Hú, basszus..Hogy mindíg van valami.Remélem, hogy mihamarabb renbejön sógid..Balázsnak mit mondtak melóban?? Még az a szerencse a szerencsétlenségben, hogy ennyivel megúszták..
Nagyon ügyes Levi baba, ghogy most ilyen jól alszik..Nekünk nem válik be semmi.Napközben is alig alszik Drágaságom, és éjjel is ébred 2-3-szor..Igazi pasi, mindíg csak a cicin jár az esze..
Gabi!
Örülök, hogy "gyógyulnak " a fiúk.Remélem, hogy tényleg hat az a krém és nem kell bántani a kukacot..
Uyanez a visszafejlődés van Biusnál is..Mindíg jön Antó cumisüvegéért, hogy ő megitatja, mert szomjas.Szoktam lesni, hogy először próbálkozik, lefogja Antika kezét, hogy ne lökje el és tolja a szájába az üveget.Persze neki nem kell csak jókat mosolyog, de ha már ottvan az az üveg, akkor Bius jól meghúzza..Elővette a régi rágókáját, beleül a pihenőszékbe és azt tömi magába..Olyan édes, de remélem, hogy nem fog teljesen visszafejlődni..
Zsanka!
Nem semmi Lili hajkoronája.Hallod, nekem nincs ennyi hajam..
Köszi a dvd.ket, majd szerintem elfogadjuk, de már csak nyaralás után, mert most nagyon húzós ez a hét és nem tudnám már visszaadni mielőtt elmegyünk..
Irigyellek az esküvő miatt.Úgy elmennék már egy jó lagziba mulatni egy jót..Utoljára a miénken voltam, az is nagyon jó volt, de azért más lenne másén..
Zsuka!
Üdv itt. Remélem Dávid jobban van.Annyira látszott tegnap a kis szemén, hogy valami nem oké nála..Remélem gyorsan rendbejön.Akkor most anyud vigyáz rá? Mi nem mentünk be tegnap a dokihoz, csak receptet kértem Erikától.Ma is voltam a védőnőnél, de láttam mai is morci volt. Tök meg vagyok íjjedve, mert véletlenül olyan tejpépet vettem, ami nem gluténmentes és tök kivörösödött tőle Antika, pedig csak keveset kevertem össze neki barackkal.Ahányszor adtam neki, mindíg a kis pofija és mellkasa tök piros lett jó nagy foltokban.A védőnő szerint ne aggódjak nem jleneti azt, hogy lisztérzékeny lesz tutira, lehet,. hogy még fejletlen hozzá a gyomra..Meg a másik, hogy sokszor olyan, mintha kaja végigmenne rajta és emésztetlenül jönne is ki a pelusba,.Tegnap cékla-répa-krumplit főztem neki, azt evett délután és most reggel a pelusban ughyanaz volt, amit én etettem vele..Erre is csak azt mondta, hogy egy része felszívódott, másrésze, meg nem kellett, ne adjak céklát.Akkor mit adjak? Mindíg csak répát??Jajj, nem tudom.
Betti!
Bocsika, hogy ne vettelek észre..
Amúgyis vaksi vagyok, meg most még ez az allegia is és nem látok kettőig se..Te, én már akkor olyan éhes voltam, hogy fél perc alatt magambatömtem az egészet..De olyan jól esett.Tegnmap voltam az ibuszban a belőpőnkért a szállodába, meg az utasbiztosítást megkötni..
Izzadásgátló:mi is a Móciban vettük, bá neten néztem ki, de ugyanannyiba került itt is. Én a középső méretett vettem meg és azt cserégetem mindenben.Kicsit túllóg a hordozóban, de nem érdekel...Biusnak az ülésére meg annó anyuval pelus anyagból varratam huzatot, az is tök jó..