Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági!
Hú, basszus..Hogy mindíg van valami.Remélem, hogy mihamarabb renbejön sógid..Balázsnak mit mondtak melóban?? Még az a szerencse a szerencsétlenségben, hogy ennyivel megúszták..

Nagyon ügyes Levi baba, ghogy most ilyen jól alszik..Nekünk nem válik be semmi.Napközben is alig alszik Drágaságom, és éjjel is ébred 2-3-szor..Igazi pasi, mindíg csak a cicin jár az esze..:)

Gabi!
Örülök, hogy "gyógyulnak " a fiúk.Remélem, hogy tényleg hat az a krém és nem kell bántani a kukacot..
Uyanez a visszafejlődés van Biusnál is..Mindíg jön Antó cumisüvegéért, hogy ő megitatja, mert szomjas.Szoktam lesni, hogy először próbálkozik, lefogja Antika kezét, hogy ne lökje el és tolja a szájába az üveget.Persze neki nem kell csak jókat mosolyog, de ha már ottvan az az üveg, akkor Bius jól meghúzza..Elővette a régi rágókáját, beleül a pihenőszékbe és azt tömi magába..Olyan édes, de remélem, hogy nem fog teljesen visszafejlődni..:)

Zsanka!
Nem semmi Lili hajkoronája.Hallod, nekem nincs ennyi hajam..:)
Köszi a dvd.ket, majd szerintem elfogadjuk, de már csak nyaralás után, mert most nagyon húzós ez a hét és nem tudnám már visszaadni mielőtt elmegyünk..
Irigyellek az esküvő miatt.Úgy elmennék már egy jó lagziba mulatni egy jót..Utoljára a miénken voltam, az is nagyon jó volt, de azért más lenne másén..

Zsuka!
Üdv itt. Remélem Dávid jobban van.Annyira látszott tegnap a kis szemén, hogy valami nem oké nála..Remélem gyorsan rendbejön.Akkor most anyud vigyáz rá? Mi nem mentünk be tegnap a dokihoz, csak receptet kértem Erikától.Ma is voltam a védőnőnél, de láttam mai is morci volt. Tök meg vagyok íjjedve, mert véletlenül olyan tejpépet vettem, ami nem gluténmentes és tök kivörösödött tőle Antika, pedig csak keveset kevertem össze neki barackkal.Ahányszor adtam neki, mindíg a kis pofija és mellkasa tök piros lett jó nagy foltokban.A védőnő szerint ne aggódjak nem jleneti azt, hogy lisztérzékeny lesz tutira, lehet,. hogy még fejletlen hozzá a gyomra..Meg a másik, hogy sokszor olyan, mintha kaja végigmenne rajta és emésztetlenül jönne is ki a pelusba,.Tegnap cékla-répa-krumplit főztem neki, azt evett délután és most reggel a pelusban ughyanaz volt, amit én etettem vele..Erre is csak azt mondta, hogy egy része felszívódott, másrésze, meg nem kellett, ne adjak céklát.Akkor mit adjak? Mindíg csak répát??Jajj, nem tudom.

Betti!

Bocsika, hogy ne vettelek észre.. :oops: Amúgyis vaksi vagyok, meg most még ez az allegia is és nem látok kettőig se..Te, én már akkor olyan éhes voltam, hogy fél perc alatt magambatömtem az egészet..De olyan jól esett.Tegnmap voltam az ibuszban a belőpőnkért a szállodába, meg az utasbiztosítást megkötni..

Izzadásgátló:mi is a Móciban vettük, bá neten néztem ki, de ugyanannyiba került itt is. Én a középső méretett vettem meg és azt cserégetem mindenben.Kicsit túllóg a hordozóban, de nem érdekel...Biusnak az ülésére meg annó anyuval pelus anyagból varratam huzatot, az is tök jó..

Kép Kép
joosneagi

Jjaj, csajok tökre kivagyok..Másik lakást most újítottuk fel.rre tegnap hívtak a lakóink, hogy áznask az alsó szomszédok, folyik a vízóránál a csap.. Most egésze ddígh ezután rohangáltam, de mindenhol másra mutogatnak (vízmű, közösképviselet..) így nekünk kell megcsináltatni, csapcsere, falbontás...Most festettünk..:( Remélem még a biztosító sem fog fizetni...

Kép Kép
joosneagi

Csilla!

Hú , de sajnálom, hogy nem találkoztunk..Bár most nem örülök, hogy kintvoltunk, mert Bius elveszítette a fülbevalóját..Most gyorsan vettem neki egy ezüst karikát, de olyan furi atzzal..Majd kell venni neki másikat, de most nagyon összejöttek a dolgok..
Antinak megfájdult a foga, kb. 1 hónapja tömette..És persze nyaralás előtt.. Nem tudom mi jön még???

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!!

Zsani
Nagyon jó a hajad,mert ugye nem raktál képet ám.Picilányod gyönyörű.Majd fotozd le milyen lett a kiscsaj haja,fodrászat után.
Szemét bankok! :evil:

Jági
Már a multkor is elfelejtettem irni,hogy te milyen fiatalon mentél férjhez.Annyira szépek voltatok.Illetve vagytok is.Férjedet jó koszton tartod.Lehet nekünk is össze kéne házasodnunk nagyIstivel,mert hiába a jó kaják nem hízik egy dekát sem. :D
Eleinte természetes hogy ugy jön ki a kajcsi ahogyan bement.Főleg a cékla,paradicsom,spenót stb.ilyen.A vitamin ugyis felszivódik.
Nem semmi a másik lakásban történtek.

TALI:Holnap Jubi park 9:30??
Persze csak ha nem esik az eső.
Edig akik jönnek:
Lola+Soma,Noé
Betti+Isti

Kép
berna23

Sziasztok!

Köszönöm még1* mindenkinek a köszöntést :) Most már közelebb állok a 30hoz, mint a 20hoz :roll: Szalad az idő rendesen!

Ági!

Jujj, nagyon durva ami Balázsékkal történt, nagyon sajnálom! Gyógyuljanak meg minél előbb!!!++++
Remélem sikerült megnyugodnod!!!
Hát csak nem kell fizetni :evil: a hülye cégnek nem kellene 10 órás meló után ilyen körútra küldeni a dolgozóját! :twisted:
Örülök, hogy Levi már jobban alszik éjszakla! :)

Lola!
A 9százas négyemeletesek és a 9százas sorházak között lévő játszóra járunk. És már egyre többen vagyunk. Tavaly még szinte csak 4-5 gyerek volt most meg nem ritka a 10-15 lurkó, ezért is reménykedtünk benne ,hogy egyszercsak felújítják!

Betti!
Nagyon jól áll már a házatok! :D
Mi mennénk szívesen a talira, de pont holnap megyek UH-ra és pont 9.30ra. :(

Zsuka!
Üdv itt, igen régen írtam oda. Dávid már olyan nagyfiú lett, hogy bölcsiben nyomja. Ez igen!
Köszönöm a gratulációt!

Mnzsani!
Gratulálok a pocaklakóhoz!

Juló hisztis lett... olyan bőgéseket rendez, hogy csak na és nem tom mi tévő legyek. Beszélni nem lehet Vele olyankor, ha otthagyom akkor meg bírja vagy fél óráig, de én nem :? Reméelm elmúlik hamar ez nála , mert senkinek sem jó ez így...

és akkor a Strandos pocakos :)
Kép

a gyerekszoba falainak színei
Kép Kép
angika

Betti!

Hát igen, betöltöttem a 20-at és pr hétre rá volt az esküvőnk. De én örülök, hogy ilyen korán volt és fiatal anyukájuk lehetek az én drágáimnak, mindíg így akartam és szerencsére sikerült..Igen-igen..A koszt.Csak az a probléma, hogy az engem is szépen felhízlalt..Pedig réges-régen nagyon vékony voltam én is..Férjecském meg főleg..Ő jó sokat felszedett amióta együttbagyunk és most sem erős, gondolhatod milyen volt, amikor megismerkedtünk...
Remélem igazad van a kajcsival kapcsolatban, annyira túlparázok mindent.Biussal semmi ilyen probléma nem volt, ezért is aggódom ennyire, meg most minden tökre összejött...

Elvileg, ha már nem jön közbe semmi akkor mi is elsétálunk a talia eg yrövidke időre, de ha délelőtt lesz , akkor Bius nem tud jönni, mert már bölizik, igaz csak ebédik..

Lola!

Előbb elfelejtettem írni neked, hogy mi is a Mariann néni "gyerekei " vagyunk..Vagyis Biusom.Szereti is, de Marika nénit szerintem még jobban, ma is vittem reggel és rörtön szaladt hozzá, ült az ölébe..Úgy kértem, hogy Antika is hozzájuk kerüljön..Ezek szerint jövő suzeptembertől pici fiaink csoporttársak lesznek??

Kép Kép
joosneagi

Csilla!
Így már érthető a hiányzás oka :D Gondolom a acsajszik anagyon elvannak mama és papa kitüntetett figyelmével :)

Talit esetleg csütörtökre nem raknánk át? akkor mi is ott lehetnénk :) bár záporok, zivatarok mindkét nap várhatóak...
angika

Nyugodtan áttehetjük a talit.Nekünk egyik napra sincs programunk.

Jági
Osztom a véleményedet.Igaz Istike védekezés melletti baba(de akkor már majdnem hat éve együtt voltunk),de úgyis mi is fiatal szülők szerettünk volna lenni.De természetesen az is rendjén van ha valaki harmincas éveiben szeretne szülni.
Amúgy meg ne viccelj két baba után is nagyon jól nézel ki.

Angika!
Nagyon klasszak a falszinek.Fiatalos,nagyon tetszik.Mi még nem tudjuk milyen legyen az Istié.Azt meg nem merjük bevállalni hogy ő válassza ki a festékboltban. :D
Csanika-pocak nagyon szép,jó nagy is már.

Nekiállok az ebédnek.Rántott sajt lesz sültkrumplival.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

J.ági: azt nem semmi ez a lakás-dolog. Mi is áztatjuk még mindig az alsó szomszédot, de mi nem nagy "slunggal", hanem erős szivárgás...
Hívdd fel a biztosítót, muszáj fizetnie, egy mosógépes áztatásnál is fizet (ha elfelejted berakni a csövet a kádba, tudod!) asszem a Hungáriánál 15 napon belül kell bejelenteni.
Nem ám elkezditek, aztán utólag szólsz...
Anikótól kaptál végülis Thomast, vagy talizzunk ezügyben?
Húúú tényleg összejött most minden Nektek!
Igen akkor csoporttársak lesznek Noé+Antikád! De jó, már egy "ismerős" anyuka, nem szeretek tök idegen helyen... bár annó nem volt szülői, csak 1-szer a 2 év alatt! Majd együtt sírunk beszoktatáskor.
Cékla,répa, ilyesmi tényleg "változatlan" formában távozik jó darabig. Paradicsomos krumpli, brokkoli esetleg?-próbáltad? Sütőtök még mindig nem ízlik Neki? vagy spenót?
Cicifüggő Antika! Ez jó!
Még mindig nem tudjuk hova vonultok nyaralni? :D

Talit áttehetjük csüt-re, Zsanka Neked az is jó?

Tali akkor csüt. 9.30-10.00 körül, Jubipark:
Lola+Soma,Noé
Betti+Isti
Zsanka+Máté+Lili
Angika+Julcsi+Csani
...

Julcsi: nagyon tetszik mindkét szín, hasonló a zöldötök a mienkhez! Pocis kép jó, vidámka vagy rajta!
Halasztassz a fősulin idéntől Csani miatt 1 évet?
Hiszti: érzi az a csaj, hogy hamarosan "trónfosztás" lesz... ez a gyanúm!

Gabi: visszafejlődéssel ne foglalkozz, nem marad úgy, az meg nem baj, ha netalán előbb fog beszélni Gerid, mókás lesz majd ha felveszitek videóra pl. Dani meg másban lesz ügyibb! Kukijához hajrá, Noéé is szépen "fejlődik" pedig nem piszkáltam!

Na megyek Soma szomjas.

Betti: r. sajtot imádom! küldj 1 szeletet Újváros felé!

lola77

Sziasztok!

Megvagyunk MI is.
Sajnos 2 hete, amikor az a nagy meleg volt, csütörtökön, elindultam a Fényesre a csajokkal autóval. Vszőllős után egyszer csak megállt. Nem akart elindulni. Amennyire tudtam félreálltam, a forgalmat nem akadályoztam. Ott álltunk a tűző napon, negyed 4-kor. Motorháztetőt kinyitottam, de nem is tudom minek, úgysem értek hozzá. De tudjátok a legbosszantóbb az egészben az volt, hogy amíg a férjem meg nem érkezett ( kb 40 perc ) senki!! meg nem állt. Még a rendőrautó is elment mellettünk. Két csajomat kiengedni nem tudtam, mert a kukorica ültetvénybe nem engedem be, az autók meg elég közel jöttek. Adtam nekik vizet, meg a strandos törölközöt locsoltam le ásványvízzel és azzal törölgettem Őket. Meg persze az összes ablak lehúzva. A párom húzott haza minket. Itthon az autó is elindult. Kiderült a benzinszivattyú rosszalkodik és ha beragadt akkor megáll az autó, ha sikerül kipattannia akkor az autónak semmi baja. DE most már kész van, csekély 31000ft volt. De muszály volt megcsinálni, mert a csajokkal sokat megyünk. Meg nagyon szeretem is az autót, meg vezetést is.

Másik rossz dolog: ZSócikám elesett a kertben és az egyik felső metsző fogából egy kis darabka letörött. Fél mm sincs, de biztos nagyon fájt neki. Ha elszíneződést vennék észre csak akkor kell orvoshoz menni vele.

Egyébként minden rendben.

Szegény Szilvi, még Emesén is kijött a baci. Lehet ha hazajönnek jobb lenne,ha Ő is megkapná az antibiot, hogy kitisztuljon.

A csütörtöki taliba mi is benne vagyunk. Remélhetőleg most már nem lesz nagy kánikula.

Sziasztok!

Móni

Kép
Kép
moncsi76

Joosneagi!

Órák óta próbálom csatolni a thomast. Egyszerűen tetű a citromail :x
Youtube- ról nem próbáltál meg letölteni? Van sok fent.
Ezzel a progival meg aviban is el tudod menteni:
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_p ... =3325&k=15

Thomas magyarul a youtube-on:
http://www.youtube.com/results?search_query=thomas+a+gőzmozdoní&search_type=&aq=f

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a pocaklakóhoz a gratulációt :lol:
Máténak lágyéksérve volt, azzal műtötték. Simán ment minden szerencsére.
Ne hari, de maradok továbbra is inkább kukkoló módban, mert nincs sok időm írni és sokszor nem is vgyok képben, hgoy kivel mi van :roll: :oops:

Jó nyarat még mindenkinek!

mnzsani

Lola!

Bulgáriába megyünk nyaralni (Napospartra), vagyis, ahogy Bius mondaná: Bulgariba..

Később még jövök..

Anikó!

Köszi, próbálkozom akkor onnan töltögetni..

Kép Kép
joosneagi

Jó reggelt!

Úgy látszik, napi egyszeri bejelentkező leszek. Pocsékak az éjszakák (Gergő), Apa össze vissza jár dolgozni, Dani nem evészete és emiatti szenvedés, az Ő részéről. Szóval embert próbáló napok vannak mögöttünk és még nincs szerintem vége.

Annyi mindenhez akarok mindig hozzászólni, de idő szűke miatt nem sikerül.

Így elnézést, hogy még az "új tagokat" nem is köszöntöttem.
Üdv Zsani és Zsuka!

Zsani!

Remélem kisfiad mihamarabb felgyógyul! Nemsokára kiderülhet a pocaklakótok neme! Olyan izgi!

Moncsi!

Sajnálom, hogy ennyi rossz dolog történt mostanság veletek. A nem segítéshez No komment! Sajnos ez van manapság. Reméljük a fogacska megússza!

Tali!

Hát mivel Apa most éppen éjszaka dolgozik, ezért mi nem igazán tudunk menni. Hacsak Gergő akkor nem akar aludni egy nagyot, mert akkor itthon hagynám Apával. Hagy aludjanak és akkor Danit el tudnám vinni. De majd aznap kiderül!

Na! Már megint mennem kell!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem. Pár napig nem volt netünk.

Jobbulást a kis betegeskedőknek!

Úgy döntöttünk, hogy elkezdünk foglalkozni a flavitaminos készítményekkel..jól jön egy kis plusz pénz. :)

Velünk minden ok. Máté apjánál van, majd csak 16-án jön haza. Petra most már egyre többet mászik :) csak ha siet valahova, akkor vált kúszásra :) Már térdelésbe felhúzza magát, ha meg tud kapaszkodni valamiben. Súlyát még nem tudom, mert a múlt héten a védőnő nem volt, tegnap meg zárva volt a rendelőintézet :x

A redőnyös a Máté szobájában vágott le a redőnyből, mert nagyon nehéz volt felhúzni és azt mondta, hogy azért mert hosszúra hagyták és meghajolt a léc. A konyhaablaknál meg a felhúzó jött le a helyéről és tekeredett rossz helyre. 4 ablaknál cserélt felhúzót tokostól. Ja és a Máté szobáján meg egy sínt, ami oldalt van a redőnynél.

Lola: Síkvölgyi-tó...hát nem kiépített. A Hafnernél (lehet nem jól írom) parkoltunk és ott mentünk le a partra. Múlt héten is voltunk, nagyon élveztük.

Nyaralósoknak jó pihenést és szupi időt kívánok!

Dobok fel pár képet:

Hugiéknál:

Esti pancsi
Kép
Kép

Játék az egész világ:
Kép
Kép

kalaposok:
Kép

Kép
Kép

Síkvölgy:
Kép
Kép
Kép

Most megyek, Petra nyűglődik a karomban.

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!!

Hú, de nagy a pangás..
Igazából én is csak azért ugrottam be, hogy lesz-e holnap tali??,

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Mi holnap megyünk akkor a talira. Bár gondolom szakadó esőbe nem indulunk majd neki, de ha olyan idő lesz, mint ma akkor igen :D
Remélem minél többen el tudtok jönni :)
angika

Mi mennénk, ha az idő engedi..Igaz, csak Antikát viszem, mert Bius bölizik, meg jönne velem egy barátnőm is , akinek már hatalmas pocója van, szept. közepére várja az első babáját...
Igaz millió dolgom lenne, de már annyira be vagyok sózva a nyaralás miatt, hoyg semmit nincs kedvem csinálni. A lakás már olyan, mintha valami piac lenne, minden sarokban vagy ruhakupac, vagy tisztálkodószerek..Már ami a kezembekerül rakom félre, hogy lehetőleg semmi se maradjon itthon, mosogép folyamatosan megy és el kellne kezdenem a vasalást...Csak ne ilyen idő legyen!!!!!!!

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok,

Hát nem túl jó dolog történtek múlt héten ill. a héten...

Ági,
Sajnálom nagyon ami történt Balázzsal, még tényleg szerencse, hogy az anyagi káron kívül csak minimális a testi, de nagyon bosszantó mindez.

Szilviék, (EDB)
Az a fránya kór, még Emesében is lappangott???!!!

Moncsi,
Autóval... én se tudnék sokkal többet csinálni...
Még csak 1X jártam így szerencsére...

Üdv az újakanak!

Velünk se túl sok jó történt...

Pénteken elmaradt az úszás a gőzben, mert nem volt a kismedencében víz, a nagyban meg túl hideg volt és mivel már nagyon köhögött Réka inkább hazajöttünk.
Aztán délután lementem vele a Balcsira a többiek után. K.nagy forgalom volt.

Balatoni munkánál nem lett meg a színező réteg. Így már péntek délutántól ráértek a többiek. Jó kis grillezős vacsit csaptunk.
Szombat is szabad volt, lementünk már délelőtt a partra, de Réka lázas lett délutánra, szerencsére vittem lázcsillapítót magunkkal (lázmérő is volt), így kihúzta estig, de hazajöttem vele.
Közben apósnak megakadt egy halszálka a torkán, férjem vitte be az ügyeletre, hogy kiszedjék neki, aztán ő is hazajött utánunk a teherautóval. Roli lentmaradt az anyumékkal ill. apósékkal, még vasárnap is jót fürdött, vizibicózott. Aztán estére hazahozták.

Réka vasárnap is lázas volt, hétfőn a doktornéni meghallgatta, csörög-zörög a tüdeje, iszonyat csúnyán köhög, fáj a torka, kicsit piros a füle. Tegnap tüdőrtg-re vittem... de nincs tüdőgyuszija, de kell antibió.
Tök nyűgös, sírós... 3 napja nem eszik...

Suli: feljelentettük a tanárnőt ill. vállakozást ami az oktatást csinálja. Már 1 hónapja éreztük az oszt.társakkal hogy nem klappol a dolog, mikor a vizsgáról kérdezgettük a nőt, elétrő válaszokat adott. Szóval utánanéztünk (sajnos csak most), nincsenek rendben a papírok, nem is ismerik a reginális képző központban (ahol vizsgázni lehet).
A cégnek Apeh tartozása is van régóta és jelenleg a Cégbíróság fel akarja számolni. Az alkalmazottak után (titkárnő, kozmetikus akinél a gyakorlatok voltak) se fizetett járulékokat, stb.
Az üzlethelyiséget (szalont) bezárta a tulaj, mert nem fizette ki a bérleti díjat (így tudtuk meg hogy ezek szerint azt is csak bérelte).
Ő mondja ne aggódjunk le fogunk tudni vizsgázni januárban, elrendezi, de én nem hiszem el ezt neki...
Vissza kell adnia a pénzt amit eddig adtunk neki (200e Ft), csalás miatt nyomoz a rendőrség, de amíg nem zárul le nem is írhatok ide többet...

Már kerestem új sulit (csak az ugye nincs helyben ill. Tatán a Bláthyban van, de az 2 éves nappalis) és új gyakorlati helyet (nem megyek inkább tanműhelybe).
Nagyon kiakaszt ez az egész... oda fél évem... (mondjuk sok mindent már megtanultam, az nem vész el, csak az idő...)
Szóval most férjem is visszafogta a kozmtikám építését, de minden burkoló anyag, festék megvan. Majd ráér csinálgatni...

A rengeteg bosszúság mellett van jó is:
Anyuék befizettek minket ismét Egyiptomi nyaralásra. Last minute. Vasárnap indulunk 1 hétre. Jönnek ők is, mostoha tesómék is, meg még apósomék is kedvet kaptak. Így 10-en megyünk!!!

Aztán meg jön a 20-ai szokásos Tisza tó. Ide mi fizettünk be és barátokkal megyünk 4 v. 5 napra....

Szóval remélem Réka meggyógyul!

Cirmike

UI: Talit most muszájból... kihagyjuk...

Kép
[KépKép
cirmike77

Lola!

Ha jöttök holnap a talira, akkor hoznál nekem Thomast,?Te közel laksz, neked még pénteken vissza tudnám vinni...
Köszi

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!
J.Ági: persze viszek, csak el ne felejtsem! Ja Boldog szülinapot (lesten iwiwen!), jó készülődős ünneplés lesz-gondolom.
Majd du-n vasalsz, vagy este! :D

Akkor holnap tali 9.30 Jubi park!(ha esik persze nem!)

Moncsi: húú jól pórul jártál, fránya abba az autóba, legalább hűvösebb lett volna! a kiadás a másik bosszantó!

Angika, mi volt uh-n? mekkora a töki? vitted Julcsit is?

Cirmike: azta nem jóját a sulival, remélem rendeződik előbb-utóbb! Akkor a cég nevét sem írhatod le, hogy nehogy v.ki kezdjen velük mostanság! más tanfolyamai is voltak?
Tök rendik anyukádék, megint elvisznek nyaralni, emlékszem tavaly is mentetek jó sokan last minute! Rékának gyors gyógyulást akkor!
Anyukádék meg apósodék jól kijönnek ezek szerint, ha együtt Balcsiznak, nyaralnak!

Melus: kár, hogy még mindig nincs kiépítve Síkvölgy... fiad tud úszni, ezek szerint?
Virág Petrával biztos tök jól elvolt, szupik a képek!

Most mennem kell, Noé lázad. Még mindig nem akar menni egyedül, sokáig megáll egyedül, elmolyol közbe a játékkal, de ha hívom, csak somolyog Rám nyújtja az ujjacskáit és lecsücsül. Fél még a Drágám, pedig tujda mit szeretnék. Oldalazva, meg 1 kézzel fogva megy már, de szerencsére nem kell egész nap vezetgetnem! :D

lola77

Sziasztok!

Megyünk mi is holnap a talira.Lehet hogy csak egy félórára tudunk menni,mert sajnos tesóm párját elöntötte a vér(10hetes terhes),és őt megyünk meglátogatni is.A babának szerencsére semmi baja.Próbálják kideriteni a vérzés okát.Reméljük nem lesz beborulva és esni se fog.Most az előbb hét ágra sütött a nap,most meg megint fekete az ég.

Remélem nem kapok gyomorrontást mert megfőztem egy nagy fazék tölött paprikát,és már épphogycsak van az alján.Nagyon szenvedek.

Cirmike!
Sajnálom a sulit.
Hu de jó hogy mentek Egyiptomba.
Rékának jobbulást.

Moncsi!
Nem semmi a mai társadalom.Mikor Lolának fulladozott a kisfia,akkor is csak bámultak.

Holnap akkor találkozunk.

Betti

Kép
berna23

Ilyen ugyesen inhalál Réka, hogy gyógyuljon.
Sóoldat van benne meg hörgőtágító gyógyszer, azt kell belélegezni 10 percig. (5ml só + 15csepp Berodual) napi 3-4X.

Kép

Kép

Cirmike

UI1: Sajálom hogy nem tudunk talira menni, úgy ismerkedtem volna már újakkal is...

UI2: Okti-szer Bt. vagyonőr tanfolyam, kozmetikus tanfolyam és tb ügyintéző tanfolyam amiket most hírdet...
Majd ha lezárul az ügy írok még, vannak osztálytársak akik még hisznek neki és újból van óra, meg állítólag nemsokára indul újra a gyakorlat és lesz vizsga is...
De mi van ha mégse, akkor 1 évem ment kárba és most szept-ben indulnak újak máshol...

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike, tök édi Réka, milyen nyugton megül közben...

Betti: basszus, reméljük nem lesz semmi gond a babóval! Komoly ömlik a vér és a baba oks? még ilyet... Hál Isten nincs tapasztalatom ilyen ügyekben, de jól megijedtem mikor írtad... gondolom a család is!
Nem baj ha fél óra, gyertek azért akkor is!

Rita? hímzel 1000-el, vagy tudtok jönni?

Gabi: várunk, ha meg tudod oldani, gyere!

Írtam Szilvia1981-nek is üzit, hátha nem olvassa!

Csilla? Ha nem kerteztek, gyertek Ti is...

Meg még bárki persze a ritkán írók közül is!

lola77

Cirmike!
Nagyon ügyes Réka!
Sztem nagyon jól tetted hogy kiszálltál a suliból.

Lola!
Én is csak lestem.Kiderült hogy egy nagy mióma okozta a vérzést.
Eddig a doki nem vette észre,itt a tb.i kórházban derült ki.
Az lenne jó ha nem nőne a mióma mert akkor gond lehet belőle.De állitólag pesten kivezsik ha nő neki.Igazából holnap megyek be a sóginőhöz úgy tisztább lezs a kép,mert szegény tesóm tiszta ideg.

Holnap azért megyünk..

betti

Ui:zabálnivaló a kis Petra.

Kép
berna23

Sziasztok!

Hát holnapra az a fél 10 necces, mert Gergő akkor még nem szokott aludni, de majd meglátjuk!

Betti!

Szorítok tesódéknak. Remélem minden jól alakul!

Cirmike!

Petra nagyon ügyeske, ahogy inhalál. Tök jó, hogy magától így csinálja.
Milyen úszásra jártok a Gőzbe?? Sógornőmék is jártak oda. Hetente tán többször is, csípő ill. eltérő lábhossz gyanuja miatt.
Sulit sajnálom. Ezt a szemétséget, hogy így még hónapokig tevékenykedhetnek és senki nem is sejt semmit. BRRRR!!!

Na megyek! Jó éjt lányok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Jól be van borulva.Mi azért neki indulunk babakocsival. :D
Remélem lesz is valaki a Jubiban csajok. :D
Nem ám mindenki azt hiszi,hogy áá úgy se mer senki elindulni. :D

Készülődünk.

Gabi!
Miért nem hozod el Gergőt is?

Betti

Kép
berna23

Betti!
Én is úgy készülök, hogy megyünk..Csak nem kezd el esni addíg..Remélem, már szeretnék kicsit kimozdulni..

Kép Kép
joosneagi

Jó reggelt!

Hát elég ramaty idő van!

Nem is igazán tudom, hogy tudunk-e menni, mert Gergő most aludt el. Korábban kelt mint szokott és éjjel sem aludt valami jól+ tegnap du-i alvás is elmaradt. Nem szokott ilyen korán "visszaaludni".

Gergőt nem szerettem volna vinni, mert Danis programot gondoltam. Elég ficánka, kell rá figyelnem nagyon, Gergő meg nyűgike mostanság!

Na de majd meglátjuk, hogy alakul még a kövi 1 óra!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!

Amtó is most aludt el, de szerintem lassan fel is ébred.Nagyon rossz alvó, napközben félórákat alszik..

Gergőt átvállalom, ha eljössz :)) és akkor tudsz Danizni...Úgyis egyidősek Antóval..

Kép Kép
joosneagi

mi is mindjárt megyünk, legalább nem sülünk meg...

lola77

Na, milyen volt a tali????
Tök meleg lett!

Én itthon fürdőt, wc-t vízköveztem...
Meghozták a tüzifát télire, fullra a bejáró fával, elég lesz behozni, András talicskázza én meg segítek rakoskatni, tuti holnapi progi, esetleg ma délután, mert estére pisztráng grillezését terveztük.

Réka 1 fokkal jobban van.
(Gabi elírta, de sebaj én is csináltam már ilyeneket... :lol: )
Ki a sógornőd? Gyerkőc neve? HRG-re járunk, már 2 éve oda. Bizti ismerem...

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike!

Bocsánat, akkor helyesbítek:
""Réka nagyon ügyeske, ahogy inhalál. Tök jó, hogy magától így csinálja.""
Betti hozzászólásában olvastam a Petrát és innen maradt meg bennem a név! Sorry még egyszer!

A kislány neve Juhász Kitti! Anyuka alacsony barnás hosszú hajú.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Örülök, hogy Réka, ha lassan is, de javul! Gyógyenergia küld!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Jó volt a tali nagyon.
Meddig maradtatok még?Az idő nagyon jó lett utána.

Jági!
Antika meg tudott végül nyugodni?Olyan keservesen sírt a kis drága.

Voltunk bennt soginőnél.Minden rendben van Hál Istennek.De maradnia kell még bennt egy darabig megfigyelésen.Igazából két szót tudtunk csak váltani,mert Istike rohangált,sikongatott az előtérben már teljesen leizzasztott.
Viszont az tök rosszul esett hogy sogornőm olyanokat mondott Istikének hogy meghúzza a haját,meghogy három szurit fog kapni ha nem viselkedik.Könyörgöm két éves.Meg én is megkaptam hogy ez nevelés kérdése.Na mindegy nem is szóltam be neki,csak rosszul esett,főleg hogy Istikét altattam és szegénykém mondogatta végig,hogy ugye nem kapok szurit.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti!

Sajnálom, hogy sóginőd így megíjjesztette Istikét..Aranya szíve...Ezek a dolgok annyira bennük maradnak..Na , majd az ő nevelése..Nemsokára bizonyíthat..
Sajnos Antikát nem sikerült akkor megnyugtatnom.Beengedett a nőci az épületbe, hogy megszoptassan és kéozeld el, odaült mellém és bámult.Persze Antó így nem akart szopizni..Így mi is elindultunk hazafelé.Kicsit kivettem a kocsiból, nézte az autókat, visszatettem és fél pillanat alatt elaludt..

Lol!

Köszi a dvd-ket, már át is írtam Biunak. Pont beszéltük, hogy te láttad egyszer böliben esni Somát..Mentem csajsziért, jött ki lebigyeszett fejjel, aztán rámnézet..Teljesen összetörte a pofiját..Udvaron hintázott a székkel és pofára esett valahogy belőle és nagyon csúnya lett az arca, homloka puklis, szeme bedagadva, arccsontja végig vörös, itt-ott sebek..Hú..Ha ez holnap-holnaputánra belilul, akkor aztán jól fog kinézni..Mint akit összevertek.Mondta is a Drágám, hogy nagyon fájt neki, de szerencsére bekente neki Mariann, így talán az enyhítette neki..Persze hazafelé megint rohant, ugrált, sosem tanul belőle...

Kép Kép
joosneagi

Nagyon meleg lett.Iszonyat ez a fülledt idő..Ráadásul kivasaltam a raklap ruhát..De még mindíg mosok , így még lesz holnapra is egy adag...

Kép Kép
joosneagi

Lányok, én is örülök, hogy jöttetek sokan! Annak is hogy az újakat is megismertem.
Angika, külön gratula, hogy gyalog lejöttél onnan "2" gyerekkel. Nagyon csini kismami vagy, csak a hasadra "híztál", büszke lehetsz!

Mondtam is, hogy legközelebb mostmár arra felfelé kell talit szervezni, mert már volt a Bánhidain, meg itt a Jubiban többször, legközelebb ott fennt, hátha akkor Ágiék is lejönnének!

Betti: hát igen kórházzal, doktorokkal nem szabad ijesztgetni a gyereket... Én amúgy azt hittem azért mész együtt bátyáddal, hogy "felváltva" vigyáztok Istire, hogy Te is tudj váltani pár szót...
Sajnálom, ehiszem hogy rosszul esett, ezek szerint Nálatok is elkezdődött a testvér-rivalizálás a gyereknevelés kérdésénél. Majd rájönnek Ők is, hogy eddig voltak elveik, 6-7 hónap múlva meg majd nem lesznek, vagy legalábbis fele annyi. Sosem lehet tudni milyen lesz a baba-kisgyerek habitusa. Lehet Hozzád fordulnak majd tanácsért, ha valami nem megy. Ez nem szégyen persze.
Nálunk is ment ez bátyámékkal jó pár évig, azóta elcsitult, de még most is van összezördülés... :(
A lényeg, hogy a babájuk megvan! Reméljük így is marad-tényleg! Mióma nem semmi!

J.Ági: elaludt hazafelé Antó? Hazamentél Vele vagy már Biusért?
Azok a fránya méhek is.... remélem legközelebb többet tudtok maradni!

Mi még utána maradtunk Csilláékkal,Angikáékkal, én 11.20 felé jöttem el, akkor futott be Zsanka-Máté-Lili hármas! A váltóműszak! :D

Képet senki nem csinált, most!

Cirmike: jó progi! :P

Na megyek teregetni, ha felszáradt a kő... utána Kresz parkba megyünk, Somának biciklizhetnékje van!

Ja akartam mondani a talin is, vigyázzatok csajok Tb-n a plázás aluljáróba kitépik a nők kezéből a táskát, valami agyament rabló, meg az iwiwen olvastam, hogy tegnap du. 3-kor itt a Mártírok úton az aranyláncot a nő nyakából! Fényes nappal basszus!!!! Rosszul leszek ha a gyerekem ilyet látna! :( :( :( értékekre, iratokra vigyázzatok!

lola77

hú közben írtál Ági, nem semmi a csajod! Pedig biztos rászóltak, hogy ne hintázzon.... :( Kis drága, hogy fog a nyaralásos képeken mutatni... sebaj!
Hamar átírtad, akkor le is tudod játszani ezek szerint? na örülök.
vasalással ügyi vagy, nekem is kéne, de majd este...
tényleg jó meleg lett!

lola77

Jági!
Jaj az a néni tényleg nagyon nyomulós volt.Nem semmi hogy még a szopira is kiváncsi volt.
Szegény Bius.Mennek a gyógypuszik neki.
Na ja majd bizonyithat.Addig vannak ugyis csak elveink mig meg nem születik a gyermekünk.Neki még csak igen szigorú elvei vannak.

Kép
berna23

Lola Látom közben irtál.

ÁÁ tesóm meg mamám is csak ültek,én rohangáltam.De sebaj.
Amúgy tökre igazad van.

Nem semmi a lopásos sztori.Képzeld itthon lepottyant a karkötőm.Elszakadt.

Betti

Kép
berna23

Lola!
Mariann mondta, hogy pont szlt, hogy ne hintázzon, mert el fog esni és abban a pillanatban...Nagyon önfejű és akaratos amúgy is és nem fogad szót, hiába szólunk rá.Tiszta apja..:)
Igen tök jók lettek a Thomasok, már néztem vasalás közben.Alig várom, hogy BIu ébrdejen és megmutathassam neki, biztos örülni fog, úgyhogy köszi az ő nevében is..

Tényleg nagyon tolakodó volt az a méhecske..A legnagyobb baj sztem az volt, hogy előtte etettem Antót és rámütötte a kanál tartalmát, ami gyümi volt..

Még elmentünk a Tescoba (melltartót akartam venni, de seho,l nemkapok, olyat, ami jó lenne,,:( ), és utánna mnetük Biusért..

Betti!
És az egy dolog, hogy nézett a nőci, de még azt is mesélte közben, hogy megtanította az unokájának, hogy minden nőnek nézzen be a polója alá és húzógassa fel nekik, hogy na mi van ott?? Női szatír,..:)
Még nem volt meg Bius és néha hallottam, hogy a szomszéd csajszi mennyire kiabál a klányaival (3)..Tiszta idegbajosnak néztem..Mostmár megértem, néha én is sikítani tudnék, amit Bius művel, van, hogy már nem tudom visszafiogni magam és jól rákiabálok..De utánna olyan bűntudatom van..De nem lehet mindent szó nélkül hagyni sem..

Kép Kép
joosneagi

BEtti: látom az elvekről egy véleményen vagyunk....
Jót szoktam mosolyogni magamban mikor valaki nagyon taglalja az elveit.... :wink:
Sebaj... persze Neked lesznek még "álmatlan" éjszakáid, mert Istike tényleg virgonc-típus, de lehet még az Övéké is az.
Amúgy nem is tudtam, hogy bátyád ismeri férjemet, Ő segített beszerleni a magnónkat a Suzukiba...

J.Ági: de ne mutasd meg mindet Biusnak, akkor mi marad az útra? :D
Csináljatok majd sok-sok képet!

lola77

Nemis, mostcsak egyet nézhet...Letöltöttem neki a Jégkorszak 3-at, azt tegnap megnézte, de nagyon rossz minőség..Mozis..Jó sok képet szeretnék én is , kértem is kölcsön pót memóriakártyát..Sok-sok puklis Biusos kép..Annyira nincs kedvem semmihez....Már annyira mennék..Végzett a vízvezetékszerelő..Konyhában is és a fűrdőben is kellett bontani, csempét leverni..Még nem ment Antihoz a pénzért, nem tudom mennyit fog kérni...A kárszakértő meg majd 24 órán belül jelntkezik, direkt mondtam a csajszinak, hogy mi szombaton elutazunk..Nem tudom, hogy miért olyan lassú ez az egész..Bezzeg amikor nekem kell havonta fizetnem, akkor ne késlekedjek... Annyira tudok ilyeneken bosszankodni...

Kép Kép
joosneagi

Jaj csajok, biztos jó lehetett a tali. Nekünk sajna most sem jött össze. Majd csak egyszer apa műszakja is jó lesz a "talinak".

Fél órákat aludt ma Gergőm, 2x is. Fél 12 körül tudtam volna csak készülődni, hogy na talán most tudnánk menni. Rengeteget esett eddig Geri. Az egyik "óriási". Meglátta az ülőn Daninak egy tálkáját amiben prézli volt. Kézben volt, letettem, elmentem a konyhába a kajájáért, hogy akkor ebédelünk, erre mire kiértem, visszanéztem és az ülőgarn. mellett áll és próbálta elérni a kajcsit, de abban a pillanatban hátraesett. Volt nagy sírás, de a spenótja megvígasztalta.
Evett ma amúgy Capuccinos Danettet és tiramisut. TEgnap meg sóskát.

Jági!

Köszönöm a felajánlást! Sajna nem jött össze! Nem semmi a szopis sztori! Biusnak gyógypuszi a bibikre. Biztos örülni fog a Thomasnak.

Betti!

Az jó hír, hogy a bébi jól van, de a sóginődön kiakadtam. Lehet, hogy a feszültség miatt mondott ilyeneket, amit bizony ilyenkor sem szabadna, de majd nemsokára bizonyíthatnak Ők is, milyenek is gyereknevelés terén. Nem olyan egyszerű, mint amilyennek kinéz. Tapasztalom is és most olvastam erről pont egy 2 oldalas cikket a Kismama egyik régebbi számában. (azt hiszem)
Remélem Istike hamar elfelejti ezeket a butaságokat!

Mekkorát dörgött!!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Felébredt Bius, egyre rondább az arca..Dobok fel róla pár képet, bár ezeken annyira nem is látszik csúnyának.. Kép Kép Kép

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

De jó lehetett a tali...mi nem tudtunk elmenni, reggel a biztosítóhoz kellett mennem :? aztán megnéztem tesómmal a harry pottert, már le volt beszélve. Hát...az eddigi részek jobban tetszettek. Ezer éve nem voltam moziban, furcsa volt nagyon.

Lola,
köszi, hgy szóltál, aranyos vagy. Gondolom nem jöttök a kresz parkba...ilyen szar időben :evil: Nem semmi amit írtál, pont itt a Mártírokon...mondjuk kb egy hónapja itt a ház körül volt egy csomó rendőrautó, és egy csávót kerestek, aki elrohant egy nő táskájával....és valamelyik nap bekopogott egy rendőr, és kérdezte, tudok-e valamit a bűncselekményről, ami itt a házban történt..Mondom, milyen bűncselekmény????De nem mondta, csak felírta hogy nem tudok semmit és lelépett :shock: HIhetetlen mik vannak....most hogy egyedül vagyok, bezárok minden zárat, biztonsági láncot éjjelre....kicsit fosok :?

Ági,
szegény Bius, kis háborús sérült :D Nálunk múlt héten történt meg az első véres baleset....Áron elesett és folyt a szájából a vér...nem engedte megnéznem, hogy mi is vérzik...úgyhogy máig nem tudom :roll: De az elő ijedtségemben csak bőgni tudtam...

Betti,
tök durva a sógornőd...hát én biztos nem hagytam volna annyiban....hogy mondhat ilyet egy kisgyereknek?? :evil:

Szegény Szilviék, jól kifogták az időt....mióta elmentek elég szutyok...Remélem azért jól érzik magukat.

Csilla,
kár hogy nem találkoztunk..de mostmár csak összehozzuk...

Nem rendel valaki esetleg bookline-ról? Szeretném a harry potter utolsó könyvét, nem bírom kivárni, amíg megjelenik filmen.... :D

Sziasztok

KépKép
szilvia1981

húúú J.Ági, tényleg jól lehorzsolódott Neki. Hogy hagyta fotózni.... :D

Szilvia1981! Igen a Márt. 84 előtt, de hogy az arra felétek van-e nem tudom, mert itt a Szüv alatt is a Kodály ovinál is Mártírok út... mindegy végülis. Én most jó kevés pénzt hordok inkább magamnál...
Azért elmentünk a Kresz-parkba, végül össze is futottunk. Örülök, hogy tudtok mostmár msn-ezni Gáboroddal! Áron vigyori volt megint!
Véres baleset: szájukban-nyelvükben sok az idegvégződés, biztos azért vérzett. Noénak is volt már ilyen...
ÉN is sokat v.ok éjjel egyedül, már megszoktam... múltkori viharnál viszont nagyon be voltam carva, mi van ha betörik az ablak...

Gabi: tehetnél már fel képet Gergő ilyen állós akcióiról, nem is láttuk még állni. Danid panírozott a szobában? vagy hogy volt benne prézli? ez olyan esős korszak, majd megtanul leülni... utána meg ha jár megint lesznek sebesülések!
Párodnak nem lesz "leállás"? Arra időzíthetnénk a talit... :) de tényleg!

Amúgy lehet néhányan félreértettétek Szilvianyu Emeséjének semmi baja, csak maga a kórokozó volt benne a székletében, de semmi hányás-hasmenés-rosszullét!
9 napra mentek amúgy, hétvégén jó idejük volt, meg talán e hétvégétől megint az lesz ...

lola77

Szép estét asszonykák!

JÁgi!
Aztaaa szegény Bianka,mint akin átment az úthenger.Szegény kicsilány,este bizti lesz sirás fürcsinél.Csípni fogja neki a víz.
Élőben még csúnyább lehet.NEkünk Isti tavasszal vetődött bele a padlóba,lezuhant a kiságy tetejéről.Hatalmas zúzódása lett a homlokán,de a fotón alig látszott.

Gabi!
Szegény Gergő is.Amúgy nagyon ügyes.

Megyek valami nagy gond van Istike autójával.

Betti

Kép
berna23

Jó estét!

Cukrozott fagyasztott (kicsit kiolvasztott) meggyet eszek épp. Nagyon megkívántam. Régebben tök sokat ettem.

Gergő ácsi:
Nem rég kezdte el. Múlt héten ugye még a kórházban voltunk. Ott szegénykém 2 négyzetméteren élte életét napokig. Itthon pedig belehúzott. Tegnap állt fel először, de még nagyon sután megy neki. Látszik, hogy még nem érett erre, de nem tudom miért csinálja. Még a mászás is olyan lajhár tempóban megy neki. Mivel ilyen bizonytalan még az állás ezért inkább a nyomában vagyok. De majd ha Apa is a háttérben lesz már "teljes erővel" (talán vasárnap) akkor fotózok is. A kaja és a szülői öl ilyen ösztönzőleg hat rá.

Amúgy nem tudom mi volt ma, de a gyerekek a nap nagy részében sírdogáltak, hol light-osabban, hol nagggyon durva módon. Kipurcantam tőlük rendesen estére, de már 8 óta alszanak, MINDKETTEN!

A páromnak, ha van leállás az azt jelenti, hogy reggel kell mennie, KARBANTARTÓ. Nekik akkor van igazán munka!

Jági!

Nem semmi Bius arca. Tényleg jó nagyot eshetett szegény.

Szilvia1981!

Tök jó hallani felőletek. Írásodból most úgy tűnt, hogy jobb a hangulatod. De amint Lola is írta, tudtok MSN-ezni, ez nagyon sokat jelent. Hogy van végre kontakt. Kép is van hozzá, vagy csak írogattok?

Megyek mert Geri sírva ébredt!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?