Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elif: jó utat, és nagyon vigyázz Magatokra!!!

Adrinak boldog felediket!!!

Millye: köszi a drukkot, sztem én túl vagyok rajta.... Fini volt a palacsint.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kreiszi: Alex zabálnivaló!!! gondoltam, h a sógoromra gondolsz :D. köszi jól van, van új barátnője, aki nagyon szimpi! Sztem így járt a legjobban, hogy messzire került attól a másik nőtől.....

Zsuzsi: hát nálunk még mindig nincs toppon az étvágy, ráadásul az éjszakánk is borzalmas volt, 5 keléssel.... :evil: :evil: :evil: Tuti a foga....

Zsu: örülök, hogy Te is jobban vagy, ahogy olvasom a fiaink nagyjából hasonlóan fogzanak.... :? :? :?

Zsufi: nehéz lehet melózni, de tök jó, hogy a fiúk megoldják!

Vera: Olinak mihamarabbi gyógyulást!!!!

Hel: szuper, hogy meggyógyultál!!!!

Abencze: gyönyörű a családod!!!!

Bogi: jó, hogy rendben hazaértetek! Nálatok volt az a nagy vihar, amit tnap mutatott a tv?

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Ladmon, sehogy se megy az alvás!? :shock: Mondjuk nálunk is nehezen megy, de ha paskolom a popsiját azért nagy nehezen de legyőzöm!

Amy, nálunk is tuti a fog miatt volt a felsírás, ma már sokkal jobban látszódik a foga mint tegnap!

Bencus ébredezik, aludt másfél órát! :D
zsu83
 
 


zetibebi:ezen jót nevettem és nem maradtál le semmiről,még stellyék sem tudnak róla,ráadásul Adribabát is meg kellene kérdezni!

elif:nagyon pihentető nyaralást nektek és jelentkezz azért néha!

zsuzsi:engem is érdekelne,hogy hogyan csinálod?!Bazsi amúgy is elég határozott és kitartó,sokszor hiszem,hogy azért nem eszik,mert annyira akarom,hogy egyen....apája szokta mondni,hogy amikor végül abbahagyom a kínálást és megtörlöm az arcát,akkor olyan diadalmas vigyor ül ki a képére,és látszik,hogy azt gondolja,hogy végre elérte amit akart!
köszi kérdésed,volt kakaó reggel,és apa is kapott azért vacsit akkor!

ladmon:örülök,hogy Esztike kikerült a kenguruból!és én szívesen seggbe billentelek!ne izélj már,tök jól ellesztek a nyaralás alatt,lehet,hogy meglepődnél a lányodon,hogy mennyire tud alkalmazkodni a helyzethez!

bogi:remélem ma már utoléred magad és hozod a képeket!

zsu:szegény Bencus!csak kijön már az a fogacska és akkor megkönnyebbülhetsz!örülök,hogy gyógyul a cici!

zsufi:nagyon rendes férjed van és tök jó,hogy ennyire részt vesz gyereknevelésben!
nekünk a bicózás az egyik kedvenc közös hobbink,a másik a póker!
apa most is bicózni van,elment feltekerni a Gorba-tetőre(nagyon nehéz terep és úgy 30kmoda)én nem mentem mert még nincs annyi erőm,de remélem majd tavasszal már vele tarthatok,addigra talán teljesen visszanyerem az erőmet!

zetibi:jut eszembe,apa szívta Bazsi orrát reggel,akkor meséltem neki,hogy Zeti mit csinált,teljesen készen volt! :shock:

kreiszi:még mindig olvasol?!

amy:sajnálom a rossz éjszakát!remélem jobban lesz már Vendi!

millye:Andris meddig nyomta ma a szundit?dolgozol?

apa szabin van a héten ezért lehet,hogy csak napi egyszer jövök majd!de olvaslak titeket!szép napot mindenkinek!és még tuti benézek,hátha bogi hozza a képeket!

Kép
nilabali
 
 

 
 

julcsi:kisfiam hasal a könyvespolc előtt és tátott szájjal nézegeti a könyveket!én imádok olvasni,azért legalább innen látszik,hogy az én fiam is,ha már kívülről tiszta apja!
milyen könyvet olvastok Marcibogyesznak?

Kép
nilabali
 
 


Stelly: Adrinak boldog félévet!
Nilabali: Edit vagyok. Sajna, mi egész másfelé lakunk.
Elif: jó utat és jó pihenést kívánok!
Julcsi: Köszi, h hiányolni akartál, hétfőn, kedden ölbebabám volt, tegnap meg próbáltam utolérni magam. Hhááát nem tudom, hogy csinálja, de először azt hittem véletlen, de többször egymás után is eltalálta úgy kb. 80 %-ban, v. csak ránézett v. mutatta is :shock: .
Abencze: szép család, csak hiányos, te is rajta lehetnél a képen :D !
Helga: gratu a fogacskához!
Zsu: szegény Bencus! Cicinek jobbulást! Alexapu a román tengerparton van, de nem nyaral, hanem dolgozik :?
Zvera: Olinak +++++++++++++++++++++++! Gyógyuljon meg gyorsan!

Napközben jobb napokon 2 alvás van, kevésbé jó napokon csak egy.

Ladmon: hajnyírás? Sztem a haj minősége és mennyisége is részben a genetikán múlik, én biztos nem kopasztom meg a fiamat most, ezért. Huzzzá nyaralni :D ! Amúgy megértem, h félsz, de próbáld meg, ha gond van legfeljebb hazajöttök.
Kaja: kedden milánói makaróni (fagyasztóból), tegnap előrepanírozott sajtos pulykamell vajas kukoricával, ma rántott cukkini és palacsinta, ha Alex engedi :lol:
kreiszi
 
 


Nilabali: :lol: , nemcsak olvastam, hanem írtam is. Közben persze van egy igen hangosan reklamáló fiam, aki egyben a fönököm is és erőteljesen követelte a vele való foglalkozást :lol:
kreiszi
 
 


Na megvan az éjszakai felsírások oka: előtört a második fogacska is! :D
zsu83
 
 


Kreiszi jelentem minden katasztrófa nélkül megsültek a palacsinták :D és nagyon finom volt a házi sárgabarack lekvárral... az az érzésem, hogy nagyobb adagot kellene eltennem télire mert ha így haladunk nem marad belőle semmi.... :lol: Úgy látom, hogy a fiadnak nem nagyon ízlik a barack.... nagyon aranyos arcot vág :shock: :D Te is palacsintát sütsz ma? :D

Nilabali már lefényképeztem reggel a hintában majd felteszem a képet :D Ma fél tízkor arra keltünk, hogy cseng a telefon... :evil: pedig jót szusziztunk... :? A fiam is egyből felkelt... :roll: hintát nagyon drágán vettem....a Baumaxba 4500,-Ft volt :evil: ha nem lett volna ott a férjem akkor én biztos nem veszem meg.... :shock: áááááááááááá mi nem Pesten lakunk sajnos.... pedig hozzánk is jöhetnétek.... :roll: Munka megint van mert a főnök gondoskodik róla, de most eltolom estig.... ráér... most be vagyok rágva a főnökre... :evil:

Budabo hú de jó, hogy volt segítséged amíg pakoltál! A melóhelyedet sajnálom... megérthetőbbek is lehetnének... :evil: nálam hosszú a szitu...majd elmondom.... :roll: és jól aludt Füge? :D

Zsu83 örülök, hogy jobban van a cicid! Melyik bogyót szeded rá? :roll: ja a főnök megint kavar.... meg totál úgy néz ki mintha én itthon nyaralnék... belefér nekem még ++++++ pótmunka csak úgy... hisz ráérek.... :evil:

Zsufi74 nem lehet egyszerű az alvási dolog... a tejeddel nincs gond, hogy dolgozni jársz? Nem csökkent a mennyisége? Fiad hogy viseli az anyanélküliséget? Mikor indulsz reggel és mikor érsz haza? Nálunk azt szeretnék, hogy szeptembertől menjek vissza dolgozni és majd a főnököm anyukája pesztrálja a fiamat.... na persze.... meg majd esetleg berendezünk egy bababarát sarkot a munkahelyemen... na igen és majd két szoptatás között csinálom a számlákat meg a bankot meg az ajánlatokat :evil: fogalmuk sincs mi a gyereknevelés mert nekik nincs... :evil:

Elif jó utat! Érezzétek jól magatokat! :D

Zetibebi jobbulást nektek! Végül is nem adtál neki homeóst? :roll:

Adrinak Boldog Félévest kívánunk! :D

Ladmon nekem a fiam 90%-ban cicin alszik el... úgyhogy egy cipőben járunk... :D ésssssss most.... elzavarlak jövőhéten nyaralni! SIPIRC IRÁNY a NYARALÁS!!!! Küldök virtuálisan egy jó alapos verést neked! Bezzzzzzeg amikor én paráztam a nyaralástól milyen nagy volt valaki szája :lol:

Amy81 örülök, hogy túl vagy rajta!!! Vendi jobban eszik már? Van már étvágya? Szívesen a palacsintát :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsu: Gratula a második fogacskához!

Elif: Jó utat, és vigyázzatok magatokra!

Ladmon: Irány nyaralni, a problémák maguktól megoldódnak, lehet hogy idegen helyen jobban aludna! Vasárnap mi is indulunk :) , így két hétig nem olvaslak benneteket :(

Julcsi: Szépek vagytok együtt Marcival. Köszi, de a jóga most nem érdekel, valami intenzívebb kellene...

Budabo: Mi vasárnaptól elutazunk, ha tényleg lementek aug 20-tól Balcsira, és lesz időtök talizni, hívj! Felírom a számomat a közösbe.

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Zsu éljen A Fog! :D

Köszi csajok, Oli jobban van, már nem ölbebébi, megint szépen játszik egész nap, úgyhogy elkezdtem felszámolni az elmúlt két napban összegyűlt rumlit. Ó jee. De azért a szuperdokihoz elmegyünk mert takony még van dögivel.

Bogi várom én is a képeket!!!

Pandus?
Zsancy?
Többiek?

Úgy látom jónéhányotokat padlóra küldött Zéti a takonyszürcsöléssel :D Hát mostmár résen vagyok orrszívás után, egy percre sem lehet szem elől téveszteni a teli orrszívót :D

Van valakinek párosításra váró zoknikupaca? Csatlakozik valaki hozzám?

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Millye, éljen-éljen a palacsinta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:
Belladonnát szedtem, de nagyon hatásos volt! :D
Nem tudom mit képzel már magáról a főnököd, amit művelt a szülés előtt is veled! :twisted:

Crocus, Zétivera, köszönjük! :D

Zétivera, nagyon örülök, hogy Oli jobban van! :D Én az előbb párosítottam, Bencus segítségével! :D
zsu83
 
 


Crocus: 2 hétig nem is tudsz olvasni?? :shock: Én kinyiffannék... :lol:

Zsu: Remek, akkor nálatok is beindult a fogbiznisz! :)

[quote]B írta:ezzzzzzeg amikor én paráztam a nyaralástól milyen nagy volt valaki szája :lol:


Jaj Millye, ki emlékszik már arra!! :lol:
A főnököd jó gáz, azért remélem rendesen perkál ennyi melóért!! :twisted:

Kösz a rugdosást nyaralásra.... Használ, használ... :D

ladmon
 
 


Zetibebi én fiam is már 1 órája játszik magában :D Jó zoknipárosítást :D szerencsére nekem ilyen gondom nincs... de szívesen segítenék mert szeretek zoknit párosítani :lol:

Zsu83 :D :D :D A főnököm pedig.... ááááááá megint meg van huzatva... csak nem értem, hogy semmi nem elég neki... ha szülés előtt 2 héttel nem megy fel a vérnyomásom akkor elnézte volna, hogy a munkahelyemről menjek szülni :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ladmon rátapintottál a lényegre: "remélem rendesen perkál ennyi melóért" :evil: :evil: :evil: áprilisig nem volt gond..... a többit nem kommentálom... nos ezért ér rá a munka megcsinálása.... :!: :evil: Nyaralni meg tessék elmenni!!! Biztos Esztikének tetszeni fog a levegőváltozás! Hova mennétek? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: azt még mi sem tudjuk... Mátra vagy a Balaton környéke. Csak pár napra mennénk, mert az üdülési csekket el akarjuk verni... 8)
Na, akkor a főnököd megint jópofa....

Zsuzsi: Na, kösz a kafa ötletet... :twisted: Kipakoltam tálcára az almát, oszt egyél fiam... Apám széttapicskolta az egészet, de a szájába bele nem tette volna... Szóval asszem ezt a részt kihagyom...
Most mindenesetre megyek romeltakarítani...

És le is lépek, mert megyünk 6 hós pofavizitre... (ahol megint megtudjuk, mennyit hízott egy hónapban, hogy kancsal, és hogy újra kell oltani... ) Alig várom!! (Bár szerintem dagadt a babám, mint az állat!!! :lol: )

ladmon
 
 


Köszöni Adrika a köszöntéseket!!! :D

Lányok, ismét azt kell mondjam, hogy le a kalappal azok előtt, akik hónapokon keresztül éjszakáznak! Nem tudom, hogy bírjátok, én egy nemalvós éjszaka után is mosottszarzombi állapotban vagyok.
Adrika ugyanis azzal ünnepelte a féléves szülit, hogy az éjszaka felét végigordította. Két óra alvás, két óra nem alvás, egy óra alvás, egy óra nem alvás, két óra alvás - így nézett ki az éjszakánk, érthetetlen bőgésekkel, visításokkal, kínlódva izgésmozgással, kb tizenkét-tizenötször keléssel, gyereknyugtatással, azt-hiszem-hogy-elalvással, végén bőgő anyukával tarkítva. Fog lenne? Passz, semmi nem látszik, de remélem, egyszeri eset volt, mert én is megkeresem azt a híres garanciális szervizt.

Nila, Tomi épp erre járt, mikor néztem Bazsa képeit, amiket feltettél, annyit mondott: "ő egy nagyon szép kisfiú" :) szerintem is :)

Haj: sajna ettől tartottam, hogy le kell majd vágni, de úgy sajnálom :( olyan kis édes sérója van :)
(Millye, a sajátomét is sajnálom levágni, és András is olyan szép kis hajasbaba, még mindig fájna a kopasztásért a szívem...)
Ladmon, satura lenyírni????? ááááááááá de hát ráadásul kislány... na erre még jópárat kell aludni...

Hehehe én is szoktam makinak, meg majmocskának hívni Adrit :lol:

Ati nagyon helyes, ahogy igyekszik négykézlábazni :) (nem ám lebecsülni, ez nagy teljesítmény!)

Julcsi, most hogy írtad, hogy írtál, észrevettem a privid, és válaszoltam is :wink: nagyon jó lett a hajad, még csinibb lettél! :)

Bogi, meló-sztori grrrrrrr, de jól teszed, hogy egyelőre igyekszel nem felhúzni magad!

Amy, tudod, ez a szem-téma nálunk sarkalatos pont :roll: szerintem vidd el szemészetre (gyerekorvos adhat rá beutalót), ennyi idősen már tudják neki géppel nézni, ami hamar megvan, és objektív eredményt ad. Inkább előbb legyél nyugodt, mint később legyen baj. (Bár hozzáteszem, hogy ahogy visszanéztem Vendi képeit, én nem látom a kancsalságot, Adri sokkal felemásabban néz, de ugye én nem vagyok orvos.)

Kreiszi, rámutat az állatra, amit mondasz??? :shock: húúúúú Alex aztán nagyon ügyes nagyfiú! :D (tessék egy puszit nyomni a nevemben az okos buksijára!)

Elif, nagyon jó utat nektek!!! Érezzétek magatokat nagyon jól, pihenj is, és kérünk majd részletes élménybeszámolót, meg rengeteg fotót!!!

Abencze-család nagyon szép, továbbra is el vagyok ájulva a gyerekek szőke haj - nagy kék szem kombinációjától :D

Barbinak gratula a fogcsücsökhöz :wink:

Olinak jobbulást, gyógyulást kívánok!!!

Ladmon, virtuális popsinbillentős smiley, sipirc nyaralni, lököttlány! Többen írták itt már, hogy milyen szép rendesen aludt idegen helyen is a csemetéjük!

Kaandi is rég nem volt már :(

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Na és féléves korunk alkalmából Zsufin felbátorodva...
Adri a legszebb, legokosabb, legédesebb, legügyesebb, legimádnivalóbb kisbaba nekem az egész világon. (Ezt majd ne felejtsem el, mikor elküld a búsba, mert nem engedem el fesztiválozni, hogy részegen smárolhasson valami bunkóval.)
Gondoltam, hogy nagyon fogom szeretni, csak azt nem gondoltam, hogy lehetséges egyáltalán ennyire szeretni valakit. Mindene tökéletes, és olyan, mintha selyemből lenne. Napról napra látványosan fejlődik, nekem pedig a kedvenc időtöltésem ezt a fejlődést figyelemmel követni. Foga még nincs, szépen tud egyedül kúszni, mászni, forogni, ülni, ha van kapaszkodó, akkor állni is, gurgulázva kacag, odavan a csillogó holmikért (nő...), szeret társaságban lenni, és rajtam vagy Tomin lógni. Tomival teljesen szerelmesek egymásba. Nem szereti az idegeneket, és a hangos dolgokat (pl ütvefúró a szomszédban, porszívó, vagy edénycsörömpölés), és nem szeret a mozgásában korlátozva lenni. Kedvenc szava a "lee" már egész pici kora óta, ezért hívjuk Lelének, és ha nagyon álmos, altatót énekel magának. Imádnivaló kis egyéniség, bárkit levesz a lábáról :)

és egy csokor új kép

fél éves a baba:
Kép
punk:
Kép
segít apának rendet rakni:
Kép
a telefon használatáról forradalmi elképzelései vannak:
Kép
jöhet bármi, csak csillogjon:
Kép
unokatesójával, Mátéval nagyon szeretik egymást:
Kép
Kép

KépKép

KépKép
stelly
 
 


stelly:nagyon szép a féléves összefoglalód!tominak üzenjük,hogy szerintünk is nagyon szép!apa ma itthon van és csak csodálja.....
Adribaba pedig nagyon boldog félévesnek néz ki és egyszerűen hihetetlen,ahogy ül,áll és rámol!

Kép
nilabali
 
 


Jaj, Stelly, ez gyönyörű volt....Brühühü, mindjárt sírok.... :oops: :oops: :oops: A csajod meg napról-napra szebb! :D

Sírás helyett inkább megyek, és tornázom egyet, amíg a szerintem legszebb Kisfiú a világon alszik. :wink: :wink: :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ladmon nagyon jó hely mindkettő, de ha engem kérdezne bárki akkor én a Mátrára szavaznék 8) Majd írd meg mi volt a védőbanyánál! :D

Stelly nekünk a hajvágás minimum 2 emberes lesz... én is nagyon sajnálom levágni, de muszáj mert hátul kikopott... amikor először vágtuk neki akkor is megkönnyeztem.... :? :roll: Nagyon jó az összefoglaló! A képek hatalmasak Adriról! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Jaj, Móni, sajnálom az almakupit, ne haragudj! Én 1 álló hétig olvastam ennek a szakirodalmát, mostanában kerülök képbe vele(és ahogy próbálgatom, egyre jobban tetszik, nemcsak nekem, Lénának is). Kezdetben itt nem a mennyiség elfogyasztása a cél, hanem hogy pozitív élmény legyen neki az evés, szeressen bátran kóstolgatni, szaglászni, ismerkedni a különböző színű szagú állagú ételekkel, és ha arra már megérett, és szeretné,. annyit egyen meg, amennyit szeretne.Ne tortúrának ismerje meg az étkezést. an olyan baba, aki hetekig maszatol vele, amíg úgy nem dönt, hogy megkóstolja. Persze addig is eszik-szopik. Léna olyan kiváncsi volt az első pill-tól kezdve, nagyon nagy szerencsém van vele. A pelusnélküliség sem menne, így, ha ő nem akarná...
Többiek kérdésére majd hozom a linket, a kielégítő válaszoláshoz még nem vagyok elég avatott :wink: :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Zsuzsi: ja, jóvan... Mindegy, én maradok a kanalas bulinál akkoris!! :P

Stelly: Ez a kiscsaj annyira, de annyira édes!!
Ugye eszedbe sem jutott éjjel, hogy a kafa ajándék után ez a hála!! :)


Védőnéni: hízás - 5 hét alatt 740 g, hoppákicsitolléollé!! 8) Most 5800 gramm!! Léna falhatja az almáját, hogy utolérjen!! :lol:
Ez azt jelenti, hogy 100g mínusz a féléves átlagos súlyduplázáshoz, ami teljesen okés számomra.

BCG oltás is vicces volt, 3-an keresték, míg végül megegyeztek abban, hogy ha eddig megvolt, akkor nem kell újraoltani.

Kancsalság: Stelly ezt figyuzd... Ha elviszem fél évesen a szemészetre, azt mondják, hogy ja, kancsal, vigyem vissza egy évesen. De a szemészük szerint amúgy is minden gyereket meg kéne néznie szemésznek egy éves korában, így vigyem egy évesen... Alig várom, szeptemberben mit mondanak nektek.

Vérvételt megúsztuk, vasat sem kell szedni egyelőre...
És a dokinéni szerint adjam a D vitamint, mert nagy a kutacsa... Ezt nem fogtam föl, de mondtam, hogy jó, eddig is kapta.

Ööö... ennyi....

És igen millye, nekem is a Mátra jönne be, csak olyan büdös messze van... De rá vagyok állva a témára, nyugalom!! :D

ladmon
 
 


sziasztok!

nem tom érett e már Vinci a kenyérevésre, de ha fulladás nélkül képes megenni, akarja enni, élvezettel, büszkén hammolja...hát ...szerintem nincs a kenyérhéjban semmi, ami ártana neki fél évesen, nagyobbak is már ettek ilyentájt ilyesmit...inkább kenyér, mint babapiskóta. na meg babakekszel amit művel, hát az iszonyat! szóval a kenyér kicsit egészségesebb...ja, és csak reggel eszik, míg mi reggelizünk, egy kis darabot :)Nem mérgezem a gyerekem!
KépKép

Adri tüneményes! Julcsi! ti is nagyon helyesek vagytok! Hajad szuper! én is akarok olyat, de nekem felvarratnom kéne, nem vágatni :) Amy! tök jó a vonalzód! Elif! nagyon jó utat nektek! Abencze!nagyon szép családod van! Hel! Gratula a fogacskához! ha vígasztal, Ágim nekem sem vot egy nagy evőgép...a falatokat visszaforgatta a szájából, örültem ha egy egy kanállal letuszkoltam...aztán szép lassan megtanulta...Vincivel könnyű, egyből nyelt, és jobban érdekelte mint a cici, meg anyatej...már cumisüvegezni sem igen akar, tápszerrel is bajlódom. :(Biztos többedik gyerek dili, na meg ahogy érztem is a pocakban, Vinci igen kemény akaratos egy csemete :lol: hát nem lesz könnyű vele egy éves koráig biztos...
főleg ha elkezd menni...még csak fekszik, és repül a hasán, lehet örülnöm kell ennek, amíg tart!
Olinak gyógyulás! szegéyn kis manó!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Stelly! én Áginak géppel nyírtam a haját míg pici volt, 2 éves korára hagytam már megnőni...azt mondták ettől mad jó sűrű haja lesz...hát nem lett :( annyira függ attól, mit örököl a scmete, hogy lehet dúsítani ugyan a sok vágással, de nekünk maradt vékonyszálú...Andrisnak azóta is géppel vágom, neki jó gyorsan nő, de ugyanúgy kis gyenge vékonyszálú haja van( tőlem örökölték) és mindketten szinte kopaszak voltak egy éves korukig( én is ilyen voltam)...Vinci kész hajasbaba már, ő úgy tűnik mást örökölt, neki már most sűrüsödik,és sötétül.

Vinci eljutott a csak anya és apa korszakba....megfogaj a szomszéd, aki eddig is, vagy apa tesója..vagy bárki más kicsit közelebb hajol a babkocsihoz hatalmas ijedt sírás....remélem hamar túljut rajta, különben sose fog vigyázni rá senki :(

Minden féléves csemetét Istenke éltesse!!!!!!!

holnaptól diliház itthon! jönnek Ági keresztszülei(akikkel nyaraltam), a 3 lánnyal, itt is alszanak nálunk 2 éjszakát, aztán megyünk Anmdrisért Vasárnap, aztán jövő héten jön hozzám 2 nagyon jó kisbarátjuk a nagyoknak, és itt lezsnek egy hétig, meg Ági keresztszüleinek legngyobb lánya is itt lesz pár napot még...vagyis plussz 3 gyerekem lesz :) Hát nem fogok unatkozni asszem :) sátor a kertbe, mer máshogy nemigen férün el... sok energiát küldjetek, eklleni fog!!!!!! 8)

Olyan jó lenne elmenni apával kicsit valahová, de hát majd egyszer...

Felébredt Vinnyó Vinci, megyek! Akit kihagytam, ne haragúdjon, nehéz már összeszedni, annyit írtatok!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Hehhh akinek van lehetősége pótolni az éjszakai alvást: felsír fél háromkor, hogy éhes, majd szopi közben szép békésen visszaalszik, és pillája se rebben, mikor leteszem az ágyba :lol:

Ladmon, akkor ti jobban álltok súlyilag, mint mi :shock: (Adri 3750-nel született, hétfőn volt 7140, szóval nem hiszem, hogy három nap alatt felrántott volna annyit, hogy csak ilyen kevés hiányozzon a duplázáshoz - este persze mérlegelünk majd 8))
szemdoki hehehe tehát kancsi, de nem csinálnak semmit, mert hátha kinövi? naezjó, én is egyre kíváncsibb vagyok, mit mondanak majd...
Jaés a kafa ajándékot még nem kapta meg, mert Tomi szeretné, hogy este együtt adjuk oda, hogy ő is tudjon Adrival játszani vele :D addig még meggondolom, megbékéltem-e már annyira, hogy odaadjuk :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


hát Vinci nem tortúrának képzeli az evést...és én csak kanalaztam neki :):):) asszem Vincinek ez a főfoglalkozás! :lol: :lol: mászás, állás? forgás? ugyan már!!! enni kell!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Ladmon hipp hipp hurrá! Élje Esztike hízása! :D végre valami jó hír! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


szemészet! Ágival voltam fél évesen, mer kancsi volt, de csak álkancsi(megállapították, fényképezték...stb), egy évesen visszamnaetün, nem volt gond vele semmi, most 6 éves elmúlt, viszem vissza, úgy látom, mintha megin furán nézne....
Vinci ugyanez....hát majd ha eljutok odáig még augusztusban, akkor megyünk szemészetre...
amúgy ha nem látnak komyoly problémát fél évesen, nem csinálnak semmit, mer télleg kinövik, és egy évesen elég visszamnenni...ha baj van, úgyis kap szemüveget a csemete...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Eszter, ez nem a nehéz éjszaka kategória, ez az überbrutál éjszakák közé tartozik... :( Sikeres túlélést mára! És ugyanezeket Amynek is :!: (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy Tesóm szerint ha a Gyereknek fájdalmai vannak és állandóan felébred, akkor egy kis nurofen, panadol baby befigyelhet. Hátha segít... Senkinek sem jó, ha a gyerkőcnek fájdalmai vannak.)

Mindenki maga dönti el Verus, nem belepof, de kenyeret én még biztosan nem adnék. Glutén, tej és még ki tudja milyen tartósítészerek vannak benne... :?

Hihihi, Ladmon tényleg csak más utazásakor olyan nagyszájú. :lol: És mnjetek, biztosítalak, nem lesz rosszabb ott sem. A ciciket meg úgyis viszed, nem? :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi!!!Én sütök kenyeret itthon kenyérsütő géppel!!!!! :):) nincs benne seemmi tartósító! viz, cukor, élesztő, só, liszt...ennyi.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


de persze, már 3. gyerek...elsőnél más volt a helyzet... :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Julcsi/Verus, meg liszt is... no persze, a nagyok is épek és egészségesek :) (de Adri se fog ilyesmit kapni még sokáig)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.08.06 14:53-kor.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


hülye vok..cukor nincs is benne :):):):) az a kalácsba...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


stelly! bizti nagyon bátor vagyok már így többekkel...de nemhiszem hogy baja lenne a kenyértől, régen 3 hósan már sültcsirkét tuszkoltak a gyerkekebe, és élnek.... nemhiszem, hogy egy esetleges allergiát megelőzhetek azzal, hogy előbb, vagy később kapja 1-2 hónappal, de ez csak az én agyhülyeségem.
azért nem visszük ám túlzásba, kipróbáltuk, gondoltam csak jáccik vel, erre megette.... :) van izlése Vincinek

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


lehet, hogy a harmadiknál már én is vagány lennék :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


És a később kibontakozó gyomor- és bélrendszeri probléma, amely a fejletlen emésztőrendszer megterhelése miatt jelentkezik?

ladmon
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors jelentkezés a nyaralásból... :lol:

Jól vagyunk, babucim alszik (Stelly, teljes együttérzés, mi is most pótoljuk az éjszakát, amiről jót vagy semmit alapon inkább semmit...).

Egyébként minden nagy klassz, a szálloda szuper, gyerkőcök imádják.

Mi még változatlanul csak szopi, érdekes, én a másodiknál ilyen téren nem, hogy lazulnék, inkább még következetesebb vagyok, nem hagyom, hogy bárki rámbeszélje, hogy látszik rajta, mennyire megkóstolná azt a kis husit... Na nem, mintha Tamarával ilyesmi előfordult volna, de legalább most nem is próbálkoznak vele. Majd ha hazamegyünk, úgyis tölti a 6 hót, és elkezdjük a kóstolgatás.

A gluténmentességet is tartani akarom még jó ideig.

Zétivera! Olinak jobbulást!

Stelly! Gratulálunk Adrikának a félévhez, nagyon szép volt az összefoglaló, majd én is írok egyet, ha eljön az ideje. :D

Zsu! Örülök, hogy kijött végre az a fog, Bence már tényleg nagyfiú lett.

Kép
mist
 
 


nagy klassz :lol: hülyülök..

Kép
mist
 
 


Vinci itt berreg, már a billentyűzetet is moshatom lassan :):)

Ladmon! igazad van teljesen, és persze nem vagyok annyira hülye :) nem tömöm ettől kezdve kenyérrel a gyereket, sőt, valszeg nem ülhet velünk reggelizni, hogy ezt a problémát kiküszöböljem :) egy ideig... ettől a falattól még reményeim szerint semmi baja sem lesz :?

amin bazira meglepődtem: voltunk ma vásárolni a plusz helyett lett spar ban, és választék persze 0., de babkaját akartam, mert vasárnap mennénk el egy kirándulásra, gondoltam viszek magammal készen kaphatót....hát 5 hósoknak készített asszem kecskeméti kaja volt, brokkolis, zöldséges, sertéshussal! Hát én úgy tudtam, hogy sertéshusit egyáltalán nem ehetnek még jó sokáig a babák, első a marha, csirke...de hogy sertés!
hát más meg nem volt, csak 10 hósoknak való darabos, így nem vettem semmit :( majd főzök, és megpróbálom bombabiztosan eltennni, vagy egy másik boltban veszek valamit, ha lesz időm....
babvizet sem lehtett kapni....nálunk meg olyan ramaty a víz, hogy még forralva is totál gáz...tiszta vízkő, nemszívesen adom vincinek.amíg plussz volt, sokkal jobb bolt volt :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


abencze: nagyon szép családod van!!

julcsi: örülök az egyre jobb éjszakáknak

helga: hát nem..gratula a foghoz!!

zsu: már rámfért a saját ágyikó. Cickóknak tovább jobbulást.Ügyik vagytok második fogacskával

zsufi: van még pár hónapom eldönteni...sajna nálunk pár órásban nem tudok menni, vagy rendesen vagy sehogy

ladmon: virtuális fenékbe billentés, menjél nyaralni!!!!!

amy: igen nálunk volt, lacusom ma takarította romokat, lapátolni kellett a sarat,aztán meg slagozni az egész járót. Hál Isten tetőnek ..stb nem lett baj, a kert is viszonylag megúszta

nilababa: nem értem utol magam, mert délelött főztem aztán vendégek, most meg elrohanunk...talán este...ari vagy hogy hátha hozom a képeket...

millye: most megint nem érdekel a melóhely, fellángolásaim vannak, de most füge az első. Jól aludt, vagy én aludtam úgy mint a bunda és nem hallottam, hogy forgolódik, meg végre a saját szobájában nem az én fejem mellett. Majd írd le ha lesz időd hogy mi van

crocus: ha jó idő lesz és megyünk hívlak!!!!

zetibebi: hozom majd ígérem..

stelly: nagyon édes amit írtál és nagyon jók a képek!!!!

most rohanunk elfele és ígérem jövök képekkel egyszercsak[/b]

Kép
budabo
 
 


lkverus: ja, azt én is láttam, hogy sok a husis kaja... De ezt nem tudom...
Én sajnos hülye elsőgyerekes parajancsi vagyok... Nézd el nekem... :oops:

Zsuzsi!!!! Bár elkerülte a figyelemedet a pü-m, de már nem is kellesz!! Megoldottam tök egyedül!! Mert egy zseni vagyok!! :D

ladmon
 
 


Lkverus nagyon vagányan ül Vince az etetőszékbe és ahogy majszol :shock: :D

Budabo örülök, hogy jól telt az éjszakátok :D és hogy végre te is tudtál aludni! :D Nagyon sajnálom a vihart, de azért jó, hogy nem lett nagyobb baj! :D KÉPEKET KÉRÜNK! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:hintázó Andrisról is kérünk képet!

verus:szerintem is egy nagy kaki a plus helyett spar,én szerettem a plust,mióta átvették egyszer voltam,drága is és nincs választék!

zsuszi:ígérted a linket a kajáltatásról!

ladmon:hogyhogy zseni vagy?

kreiszi:Alexapu hová ment?

bogi:egyszercsak,egyszercsak.....azt majd úgy járunk,mint zsuszinál,hogy még mindig nem láttuk a finnországi képeket :roll: :lol:

Kép
nilabali
 
 


zsuzsi:tetszik az új neved:zsuszi?????? 8)

Kép
nilabali
 
 


Nilabali rendben van... csak most az emeleten a lányom gépéről netezek amint az én gépem elé kerülök akkor felteszek hintázós képet :D Mit csináltatok ma? Meddig lesz otthon a férjed? :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:Nagybalázs nem a férjem,de ez nem is lényeges! :roll: ma csak itthon voltunk együtt,sokat játszottunk Bazsaládéval és apa pihizett,meg volt bicózni.holnap piknikezni készülünk a Cseke-tó partjára,remélem az idő is jó lesz!szombaton koncertre megyünk,vasárnap pedig igazi lustizós vasárnapot tartunk és gondolom megyünk nagyot sétálni Bazsival!semmi extra,idén nyaralásra nem futja,de apának is kell pihenő,és legalább együtt vagyunk és itt a városban jókat lehet csavizni!hétfőn már megy dolgozni,és azt hiszem holnap is van egy rövid dolga!
várom a képet!
most megyek fasírtot sütni a holnapi piknikhez,jön Bazsika is,ő lesz kukta!
még benézek a kép miatt!

ladmon:most eszembe jutott Esztike,mert Bazsi egy nejlonzscsival játszik elmélyülten.....

Kép
nilabali
 
 


A mi védőnénikénk azt mondta, hogy kezdődhet a húsevés(pulyka-csirkemell) Úgyhogy a napokban majd rászánom magam, csinálok egy jó kis húslevest. Hús kiszed-turmix-jégkockatartó, így tudom majd adagolni bármikor bármihez a húst :wink:

Kép
kangu
 
 


Ladmon, te tényleg egy zseni vagy! :lol: :lol: Bár nem kerülte el figyelmemet a pü-d, Léna nem akarta, hogy válaszoljak. Egész du nyüszögött, aludni csak a hátamon volt hajlandó. Még ekkor is rád gondoltam, és magamban azt fogalmaztam, miként írom le a dolgot.
De látom, győzött az intelligencia :lol: :lol: :lol: :lol: majd küldj egy fotót és jól megszekértem!
Ja, és én gondolatban agyba-főbe náspángoltalak, amiért kéreted magad, és nem ugrasz rögtön egy ilyen lehetőségre! Aztakutyafáját! Nem lesz gond, lazíts, tényleg vagyunk itt egy jópáran, akiknek a várakozáson felül jól telt a nyaralás!
Ja, óóóóóóriási földreborulós gratula Eszernek a hízáshoz! Bárcsak-bárcsak mi is! a 100 g mínusszal boldogan kiegyeznék!!!!!

Stelly, a féléves memoryd nagyon szuper lett, melegszívű, humoros, süt belőle a szeretet.
Kérdés: örökmozgó Adrit hogy fürdetitek? Még a kiskádban ahogy régen? Nagyon sajnálom a vacak éjszekát, nem tudom, én hogy bírnám. Tomi segített, veled volt?

Mist további jó nyarat, nyere, amint tudsz!

Nila, lehet, hogya linkből már csak holnap lesz valami, most itt kell hagynom a terepet villámgyorsan, mert itt a szerelő,.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


millye: remélem ma is jó éjszakánk lesz, bár nagyon meleg van idefenn. A képekekről meg annyit, hogy kb fél órája jöttünk meg, Laci játszani szeretni a gépen, a lapit meg nincs humorom összerakni...

nilababa: én bizti hozom a képeket, de most hogy mondod Zsuzsi még ténleg nem hozta :shock: :shock: Hüle kérdés...Bazsit viszitek bicajon? vagy kettesben mentek?

Képzeljétek hogy jártam pár éve kaptam karácsonyra egy Betty Barclay órát, tök jó, csak a szíja pár hónap után elszakadt, kaptam kb. fél év alatt új szíjjat, eltelt pár hónap ez is szétjött,megint visszaküld. Barátnőm ahol dolgozik boltban ott vettük. Már rég elfelejtettem hogy az órám szíjja nem is az eredeti - mert hogy raktunk rá egy sima fehéret, csak ebbe nincs benne a jel - és hív barátosném hogy a cég úgy döntött hogy kicserélhetem az órát, mert nem tudnak új szíjjat adni :shock: Vicces, mert hogy a névnapomra drága uramtól - mivel semmit nem vett magától szokás szerint - egy sportos órát kértem...na most a bettyben sportos nincs, de a boltban 30 % kedvezmény van most a bettykre így lesz egy elegánsos meg egy sportos casiom :D :D az élet apró örömei. Ja és Füge is már kezdi fel tolni magát ülőbe.

Kép
budabo
 
 


Ha már tartósítás. valami fura történt, de biztos csak elcsesztem, szóval tegnap csináltam krumpli-répát, beraktam hűtőbe bébiételes üvegben kupakkal lezárva és ma délelőtt már nem volt jó :shock: Hát ez hogy lehet? Kevesebb mint 24 órát sem bírt a hűtőben pedig rászorítottam a kupakot, a hűtő jó, áramszünet nem hiszem hogy volt éjjel...szerintetek? Tegnap megkóstoltam és fini volt, tehát nem volt romlott a zöldség.

Voltunk szupidokinál, egyre jobban odavagyok :D Nem adott antibiotikumot :D Kanalas köptető, fenistil csepp, orrszívás :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Gyors kép összefoglaló...Laci üldöz innen jönne játszani :D
Ezen a képen bal fenn kisfiu tali, három hónap van köztük, igazi vasgyúró, hintával ismerkedés, babakocsiban hasizomból felülés
Alul Zara babával egy napon születtek, csak Zara este.
Kép

Pancsizás, bálna anyut nem nézni..

Kép

Kép
budabo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?