Köszöni Adrika a köszöntéseket!!!
Lányok, ismét azt kell mondjam, hogy le a kalappal azok előtt, akik hónapokon keresztül éjszakáznak! Nem tudom, hogy bírjátok, én egy nemalvós éjszaka után is mosottszarzombi állapotban vagyok.
Adrika ugyanis azzal ünnepelte a féléves szülit, hogy az éjszaka felét végigordította. Két óra alvás, két óra nem alvás, egy óra alvás, egy óra nem alvás, két óra alvás - így nézett ki az éjszakánk, érthetetlen bőgésekkel, visításokkal, kínlódva izgésmozgással, kb tizenkét-tizenötször keléssel, gyereknyugtatással, azt-hiszem-hogy-elalvással, végén bőgő anyukával tarkítva. Fog lenne? Passz, semmi nem látszik, de remélem, egyszeri eset volt, mert én is megkeresem azt a híres garanciális szervizt.
Nila, Tomi épp erre járt, mikor néztem Bazsa képeit, amiket feltettél, annyit mondott: "ő egy nagyon szép kisfiú"
szerintem is
Haj: sajna ettől tartottam, hogy le kell majd vágni, de úgy sajnálom
olyan kis édes sérója van
(Millye, a sajátomét is sajnálom levágni, és András is olyan szép kis hajasbaba, még mindig fájna a kopasztásért a szívem...)
Ladmon, satura lenyírni????? ááááááááá de hát ráadásul kislány... na erre még jópárat kell aludni...
Hehehe én is szoktam makinak, meg majmocskának hívni Adrit
Ati nagyon helyes, ahogy igyekszik négykézlábazni
(nem ám lebecsülni, ez nagy teljesítmény!)
Julcsi, most hogy írtad, hogy írtál, észrevettem a privid, és válaszoltam is
nagyon jó lett a hajad, még csinibb lettél!
Bogi, meló-sztori grrrrrrr, de jól teszed, hogy egyelőre igyekszel nem felhúzni magad!
Amy, tudod, ez a szem-téma nálunk sarkalatos pont
szerintem vidd el szemészetre (gyerekorvos adhat rá beutalót), ennyi idősen már tudják neki géppel nézni, ami hamar megvan, és objektív eredményt ad. Inkább előbb legyél nyugodt, mint később legyen baj. (Bár hozzáteszem, hogy ahogy visszanéztem Vendi képeit, én nem látom a kancsalságot, Adri sokkal felemásabban néz, de ugye én nem vagyok orvos.)
Kreiszi, rámutat az állatra, amit mondasz???
húúúúú Alex aztán nagyon ügyes nagyfiú!
(tessék egy puszit nyomni a nevemben az okos buksijára!)
Elif, nagyon jó utat nektek!!! Érezzétek magatokat nagyon jól, pihenj is, és kérünk majd részletes élménybeszámolót, meg rengeteg fotót!!!
Abencze-család nagyon szép, továbbra is el vagyok ájulva a gyerekek szőke haj - nagy kék szem kombinációjától
Barbinak gratula a fogcsücsökhöz
Olinak jobbulást, gyógyulást kívánok!!!
Ladmon, virtuális popsinbillentős smiley, sipirc nyaralni, lököttlány! Többen írták itt már, hogy milyen szép rendesen aludt idegen helyen is a csemetéjük!
Kaandi is rég nem volt már