Sziasztpk!
Kedves Mabe: én tiszteletben tartom a véleményed ... láz esetén én is lázcsillapítót adok neki, és hűtőfürdő ... de miért is kellene kapásból gyógyszer a lázra a lázcsillapítón kívül??? ... milyen gyógyszert ? ...
a hányásra olyan szerem van, amitől ténylegesen jobban van a gyerek, hasmenésre szintén ... soha nem voltunk még a kiszáradás gyanújában sem !!! ezeknek köszönhetően, pedig minden lázas betegségünk hányással indul (ettől a szertől el is múlik) s hasmenéssel kísért ... kb 2 napig, mert ennyi idő alatt azt is szépen rendezi ... mivel NEM CSAK a tüneteket enyhíti, hanem az OKOT, a betegség okát kezeli ... én is tisztában vagyok a kiszáradás veszélyével, s azonnal orvoshoz vinném, ha nem venne magához elég folyadékot, ami abból látszik, hogy mennyi pisis pelus van ...
Nem kell hinni benne, mert egy ilyen pici gyerek nem hisz benne, mégis működik ( mint írtam nekem ekcémát gyógyítottak meg vele, Lillának pár hetesen futószemölcsöt ... más gyógyszert NEM kapott közben, semmi mástól az el nem múlhatott !!!) ... bőrproblémák szimplán attól, hogy hiszek benne, nem fognak megszünni ...
Te nyilvánvalóan nem vagy elmélyülve a témában (hozzászólásod alapján azt gondolom: olyan dologról mondasz véleményt, amihez már bocsánat, de laikus szinten sem értesz, ami hozzáteszem nem probléma, téged ez nem érdekel, ennyi ... ) de ezért kicsit erősnek érzem a megjegyzésedet ("humbug") ... és aki alkalmazza, és rendszeresen használja, s még be is válik neki, az milyen ???
Én nem neked szánom az ezzel (homeopatia) kapcsolatos hozzászólásaimat, hanem azokkal szeretném megosztani a tapasztalatomat, akiket ez hozzám hasonlóan érdekel ... vagyunk itt egy páran szerintem ...
Ez egy fórum: számtalan téma lesz (szoptatás, altatás, hagyjuk sírni, hozzátáplálás stb) ,amiben lesznek köztünk, fórumozók között vélemény különbségek: előfordul, hogy nem értünk egyet egymással ... de azért én soha nem "szólnálak" le téged, és mást sem így: jó, hogy nem azt írtad, hogy a homeop. hülyeség ... kb ilyen élét éreztem a dolognak ...
te nem ismered, nem használod, más meg igen, s innen üzenem: igen jól beválik minden problémára
... fejfájáscsillapítón kívül évek óta nem láttam semmilyen gyógyszert ... nem azért, mert soha nem lennék beteg, hanem azért, mert van más módja a gyógyulásnak ... akinek meg ahhoz van kedve, szedje a gyógyszereket
MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS:
Kata: most már nem lesz gond, együtt örülünk veled a 36-nak pár nap múlva:)
Boboka: gondoltam rátok tegnap, és vártam, hogy gyere, s hozd a híreket, örülük, hogy minden rendben ...
Itt szuper hűs idő van, a szüleim úton vannak, végre lesz pár jó napunk
... hét végén készre akarom a babaszbát, akkor majd teszek fel képeket is
Lili: a Fruzsi-szoba, egyszerűen varázslatos, nagyon tetszik