Julcsi: akkor még este én is próbáltalak hívni, de foglalt voltál, vagy ki voltál kapcsolva, nemtom. Aztán fele anyatej-fele vízzel kapta (volna) a pépet, úgy döntöttem, első 3 kanállal be is nyomta, olyan "húdefincsi" arccal, aztán többet nem lehetett belekönyörögni, csak fordult a cici felé hisztizve.
Azóta meg folyamatos pörgés van már az utazás miatt is. De tegnap eljutottunk gyógyszertárba és ott azt mondták nem kell bele olaj, csak vízzel adjam, mert Magyarországon így szokás. Leírod nekem itt vagy priviben te hogy adod?
Bocsánat lányok sok reagálásra nincs időm, ezer a dolog. Tegnap még mostam vasaltam... Hasi ultrahang kontrolra vittük Efét, aki szerencsére teljesen kinőtte a vesetágulatut HURRÁ
, bár a doktornénik ennek kevésbé örültek
, mert teljesen odavoltak Eféért, totál emlékeztek ránk
és össze-vissza gügyögték a gyereket.
És orvoshoz is mentünk mert 2 napja folyton köhög manó, olyan furán erölködve és sokáig, hát a doki közölte, hogy semmi baja, csak szórakozik... Háááát szórakozhatna mással igazán, mert én már totál kivagyok tőle.
Meg bőröndöket is takarítottam, meg listát írtam, ilyesmik... És mivel a tegnapi ajándékbeszerzés során csak nekem vett apa egy szoknyát, mert neki úgy tetszett (jó mi? én nem is akartam), ma mehetek újra boltokat járni... A legnehezebb van hátra, anyós és após. És a csajok is bejelentkeztek egy-két Astor rúzsért
. Múlt nyáron mikor vittem nekik csak lestek, hogy ez mi, valami kínai cucc, mert ott nem elterjedt márka, aztán mostanra hozzászoktak a jóhoz.
De szerencsre az ajik többsége már megvan. Majd még kell több tonna csoki, de arról párom gondoskodik, elvileg
.
És lehet sógornőm most fogja bejelenteni az eljegyzését, egyenlőre még nagy a titkolódzás, olyan izgi.
Alex, Bazsalikom nagyon cukipofik! És
Julcsi tök jó lett a hajad, tetszik benne a világos melír, nagyon jól áll, és cuki Marci is szokás szerint. És korábban nem is írtam, hogy unokahugod szemei csodásak, és az akkor feltett képek közül amiken ketten vagytok Marcival a második (na ezt jól leírtam) nagyon nagyon szuper lett!
Vince édes lehet a köpködéssel, főleg távolról.
És igen én emlékszem, hogy a tiszta etetéssel büszkélkedtél
Verus, hát ezt azért kaptad.
Tegnap találkoztunk egy 3,5 hós 9 kilós fiúcskával (nem duci volt, hanem nagy és erős
), 3800 g-al született, és egy 6 hetes kiscsajjal, aki 150 ml-eket eszik.