Zarja, megelőztél, ma kaptam én is ezt a cikket a hírlevélben.
Nóri, köszi az infót, ezt nem tudtam az aloéről.
Nekünk babafelszerelés csak kiságy kell, Boriéból le kellett vágnunk annak idején, mert csak úgy fért be a galéria alá. Azt is használtan kaptuk, nem sajnáltuk. Úgy néz ki, most megint kapunk egyet. Jó, ha az embernek vannak kisgyerekes barátai! Ruhákat főként az első évben nagy valószínűséggel vennünk is kell, azt akkoriban kölcsön kaptuk, már vissza is vittük.
Szülőkről még annyit, hogy december 31-én mennek nyugdíjba, már a sétáló idejüket töltik (tanárok), szeptembertől már nem kezdenek új osztályokkal. Így elvileg ráérnének jönni. De nem fognak. A múlt vasárnapot is lemondták, áttették most hétre, kíváncsi vagyok, ezt mikor és milyen indokkal fogják visszamondani.
Amikor Bori született, mi nem is akartuk, hogy bárki jöjjön hozzánk. Sanyim vett volna ki 1 hét szabit, hogy velünk legyen. Végül azt nem a születése után vette ki, hanem miután hazajöttünk a kórházból. Nagyon jó volt így, igazi család lettünk, nem érezte azt, hogy kimaradna, kívülálló lenne. Állítólag ennek esélye akkor van meg, ha a segítő személy (pl. anya édesanyja) nem tartja a korlátokat, lesi a kívánságait a lányának, már azelőtt vizet visz neki szoptatáshoz, mielőtt azt kérné stb. Így az apa feleslegesnek fogja érezni magát. Szerintem érdemes már előre beszélni erről velük.
Sajnos anyukám nálunk is könnyen ad tanácsot, már jó ideje azzal cseszeget, hogy miért nem biliztetjük Borit. Egy, azt már régen kinőtte, kettő, a szobatisztaságot nem lehet erőltetni, ahhoz meg kell érnie az idegrendszernek (olyan, mint a járás), és Bori még nincs ott. Még az utánjelzés is csak kialakulóban van, kb. szülinapja óta leveszi a nadrágját, ha kakis a pelus, de ezt sem minden alkalommal. De mi ennek is nagyon örülünk! Reméljük, tovább is fog fejlődni!
4D-s rendelőket megnézem, köszi a tippeket!
Hányósoknak drukk, hogy mielőbb túllegyetek rajta! Gyomorégés nálam is folytatódik, gyakoribb, hogy egyáltalán nem kívánok enni.