Új privát üzeneted érkezett!

Reni, nem tudom, de én anno a fiammal faltam a tejbegrízt az elején, a palacsintát a végén. Kovi ubi és savanyú káposzta nem volt. Most az édes nem annyira nyerő. Nem mondom, néha lecsúszik, de nem azokra vagyok kihegyezve. Kivétel a kakaós csiga nyaralás alatt.
Ez szerintem olyan mint a szép arc, vagy pattanásos arc, hegyes vs kerek has. :)
Ja, tegnap este éppen lágytojást ettem volna, de elmentem a zacskó mellett, amiben a friss fokhagymás kiflik voltak. Lágytojást abban a pillanatban el is felejtettem. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát Bellereni, elolvastam a cikket. Eddig is rettegtem, hogy valami nincs rendben velem, mert semmi bajom nincs (holott minden ismerősnek ez az első kérdése). Na de most már tudományos alapja is van a félelmemnek.

zarja

Boruska: én nem hiszek ezekben a babonákban, de tény, hogy Kristóffal nekem ezek voltak a fő táplálékaim: savanyú ubi, kovászos ubi, savanyú káposzta, zsírszegény natúr joghurt, tej.
Most egyikért sem vagyok még oda.

Viszont: ha a fiú szépíti az anyát, a lány meg csúnyítja, akkor Kristóf valójában Gizella. Én nagyon torz voltam. Hatalmas fejem lett, sápadt arcom, csúnya, fénylő bőröm, még a szám is másképp állt. Tényleg randa voltam.
Most sem vagyok gyönyörű, de amióta nem vagyok annyira fáradékony, azóta már normális állású a fejem, viszont tele vagyok pattanásokkal. Aprók, pirosak, dudorosak és fájnak egytől egyig! Most konkrétan a szemöldököm alatt van egy három napja, ami nem is kicsi, de rettenetesen fáj, érzékeny területen is van. Erre Kristóf tegnap este játék közben teljes erővel belefejelt. Nekem folyt a könnyem, annyira fájt.
Egyébként a legdurvább terület két oldalt van fültőnél, illetve kicsive előrébb a nyakam legtetején. Ott rengeteg van pici területen. És még a hajamat sem tudom kiengedni, hogy eltakarja, mert Kristóf úgy tépi, mint öreganyám a döglött tyúkot. :shock: :shock:
Vendég

Zarja: ettől ne félj. Sok nő van ám, akinek nincs baja. Én sejtettem, hogy miről szól a cikk, így el sem olvastam, mert nem pánikolok feleslegesen.
Édesanyám négy egészséges gyermeket szült rosszullét nélkül, eddig én egyet szintén rosszullét nélkül. A sógornőm az első babájával végighányt 13 hetet, a másodikkal egyszer sem hány, mégis két gyereke van. :wink:
Vendég

Bár tovább gondoltam, lehet, hogy a vegaságom az oka a nem -rosszullétnek? Nem eszek húst, a tejet utálom. Viszont minden nap megeszek vagy egy kiló gyümölcsöt - mert az édesre meg rá vagyok cuppanva, de a csokitól undorodom. Meg péksütit- oh a reggeli diós tekert.

Ki itt még vega? Nektek is volt hányingeretek?

zarja

Ananácska! Ez a "puhány lettem" dolog ez nálam is megvan. Én mindig is sportos alkat voltam, azóta nem tudok sportolni mióta terhes vagyok a rosszullétektől. Nem is híztam, hanem fogytam és nem hiszem el, hogy 10 hét alatt megplöttyednem kellett volna, de mégis úgy érzem magam, mint egy szottyadt valamicsoda... :cry:

Csuppancs! Persze, ezek csak ősrégi népi megfigyelések, de én nagyon szeretem amikor mamám mesél és találgatjuk, hogy most akkor fiú vagy kislány... :lol:

Reni

bellerreni
Eger

Én is kívánós vagyok, de már egyre ritkábban. Inkább most már csak olyan 'jól esne ez meg az' érzésem van. Ami nálam fura, az, hogy én sosem ettem húst, nem vagyok vega, egyszerűen nem szerettem, viszont mostanában jól esnek a húsos ételek (a csirke mellnél azért megállok, max. pörkölt még). Szóval megyek is és készítek egy kis rántott husit krumplipürével. :D
Ja és a savanyúság nekem is csúszik: a minap este, még Zsolti fürödni volt, megettem a csemege uborkáját :lol:

Kép
zsizell

Zarja! Látod látod, rögtön bepánikoltál ahelyett, hogy az első gondolatod ez lett volna :lol:

Én azért nyugodtam meg, hogy nem baj ha nem eszek. A babának nem lesz baja! Engem ez az egy ami aggaszt... Amúgy nem vagyok egy parázós kismama. Szerintem azzal többet ártasz a babának, ha paráztatod magad...Ahogy valamelyik nap is írtam "Szúúú száááá, nyugika és lazaság... :lol: :lol: :lol:

Reni

bellerreni
Eger

Kívánósság: a lányommal én édesség hegyeket ettem anno, napi 2-3 jégkrém, 2 gesztenyepüré tejszinhabbal, stb..
A kisfiammal nem kellett az édesség egyáltalán, hanem normális kaják, plusz mindenféle gyümölcs a köbön.
Most gondban vagyok, mert az édességet is eszem, de nem mázsaszámra, gyümölcs is nagyon megy, de a normál kaják is, levesek, husik, úgyhogy most nem tudom mit gondoljak 8)
Biztos össze akar zavarni... :wink:
lara

Lara! Lehet, hogy lesz egy fiú is meg egy kislány is :lol:

Egyébként én is így vagyok ezzel. Egyik nap az édes másik nap a sós, savanyú. Lehet nekem is kettő lesz :wink: A párom nagyon örülne :shock: De tényleg... :oops:

Reni

bellerreni
Eger

Na megjöttem. Voltam immunológusnál, aki elmondta, hogy még sosem oltott terhes nőt influenza ellen. És nem is fog. Az új ellen sem, mert életveszélyes. Majd ha egy számára hiteles személy mondja, legfeljebb akkor! :shock: Úgyhogy én nem oltatok!

És asszem Katica Te említetted az Aloe Verát. Na azt meg sürgősen el kell felejteni, mert méhösszehúzódást és koraszülést okoz! :roll: Remek!

Kívánósság: eddig max a sushi
Vendég

Reni, jaj inkább maradnék az 1 babánál :D amúgy biztos bulis ikres szülőnek lenni, de igen igen kemény lehet.
lara

Bea!

Majd ha aktuális lenne a költözés, keress meg, mert a férjemnek nemzetközi szállítmányozási cége van. Vannak kamionjaink és sokat járnak Londonban. Ha esetleg épp lenne arra autó, fel lehetne rakni rá! :lol:
Vendég

Nóri, akkor marad, hogy vigyázni kell, hogy el ne kapjuk..tök egyszerű 8)
lara

Fú, hát annyira nem bulis az ikres szülőség. Zsolti unokatesójáéknak ikreik vannak. Most 2 évesek...nem szépítek...szörnyű :shock: Pedig hogy imádkozott a leányzó, hogy nehogy ikrei legyenek...szerencsére a mi családunkban nincs, így nem volt rá esély.Huhh.

Kép
zsizell

lara: nem, már volt persze a 12hetes genetikai uh, csupán mondta a doki, h legközelebb 3hét múlva szeretne látni kb, és megnézzük a babót is. Meg gondolom az is közrejátszik a kiemelt figyelmbe, hogy ismerős a doki, a barátnőm apukája, és azért néz gyakrabban...
Ti mikor mentek 4d-s uh-ra? Tud valaki árat? :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit! mi úgy beszéltük meg a párommal, hogy mindenképpen csak a 20. hét után megyünk. Több okból is, az egyik, hogy szép nagy, formás mozgós bébi legyen, tutira látszódjon a neme is, és ami még nagy érv, hogy többszöri menetre sajni nincs pénzünk. Ha tehetném, minden héten ott lennék :lol:
Én kinéztem egy helyet: http://4dultrahang.hu/

Kép
zsizell

na igen..nem olcsó...mi se dúskálunk a pénzben így a felújítás után...gyerek előtt...pff..remélem sok mindent kapunk ismerősöktől :roll: :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Jó nektek, hogy tudtok válogatni... Itt a környéken 1db ilyen hely van ahol csinálnak 4D-t. Tehát vagy elmegyünk ide és annyit kérnek érte amennyit nem szégyenlenek vagy kocsikázunk 1-2 órát valami nagyobb városba ahol több lehetőség van :?

bellerreni
Eger

De nálatok ott a Szépasszony-völgye, a rengeteg borospince, a hegyek, a jobb levegő...mondjam még???? :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Pfff Edit! Ez mind szép és jó, ha nem 4D-s ultrahangot akarsz csináltatni :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg szép helyen lakom, de én is csak betelepült vagyok... Csak azt nem értem, hogy Eger egy megyei jogú város és itt nincs semmi!!! Ide mindig minden legalább 1 év késéssel jut el :cry:

bellerreni
Eger

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Hát eddig se rajongtam az oltásokért, de ezt találtam:
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... -vedooltas

zarja

Én Lucát minden ellen beoltattam, ahol a védőoltás kockázata kisebb volt a betegség szövődményeinél: bárányhimlő, rota, meningococcus, pneumococcus...
De influenza ellen akkor sem oltatom be magam! Köszi Zarja, mert nagyon hatásosan győzött meg, hogy maradjak az elveim mellett. De szeretném én látni, amikor a miniszterelnök terhes feleségét oltogatják minden sz@rral! :evil:
Vendég

Csak fel akartalak vidítani Reni :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Nagyon édes vagy Edit! De sajnos annyira hisztis vagyok ma, hogy semmi nem használ... Már a párommal is összevesztem. Ilyenkor legjobb lenne bezárkózni és átaludni ezt a napot, dehát sajnos nem tehetem meg... És még mindig van 2 és fél óra a munkaidőmből.... Ááááá. Ez a legrosszabb egyébként amikor egész nap egyedül vagyok. Nem is láttam még ma a főnökömet. Azt sem tudom merre jár... Én meg itt ülök totál feleslegesen... Csak az áramot fogyasztom. Meg szarul is vagyok és ez a kettő együtt nem túl jó párosítás.

De nagyon jól esett köszönöm...

Reni

bellerreni
Eger

Mi ide megyünk 4D-sre: http://www.4dgenesis.hu/
Tavaly is itt voltunk kerek 28 hetesen és nagyon jó volt. A mozizás is, de a vizsgálat is, mindent átnéztek jó hosszan. Kristóf nem volt túl aktív, végig aludt, így vagy másfél órán át ott voltunk, hátha felébred. Aranyosak voltak, etettek, itattak, tornáztam, hátha megmozdul a gyerek, mert nem mutatta a kukacot. Bár előtte már mutatta másik uh-n, de azért jó lett volna még egyszer megnézni.
Felajánlották, hogy ha nem látják a nemét, akkor egy héttel később menjünk vissza ingyen és bérmentve, megnézik gyorsan megint. Jah és az én veséimet is megnézték szünetben, szóval tényleg alaposak voltak, kedvesek is és nem is drága szerintem.

Szívem szerint most is a húszas hetek végén mennénk, de nem megoldható, mert itt nagyon sokba kerül a 4D. Ki tudnánk fizetni, de elvi okokból én nem adok ki 200 fontot egy uh-ért, rablásnak találom.
Úgyhogy szeptember elején megyünk ugyanerre a helyre, akkor leszek kb a 16. hétben. Én nem bánnám, ha már látnánk a nemét, mert ezen kívül nekem már csak a 20. héten lesz uh-m, ha ott esetleg épp nem mutatja, akkor nem fogjuk megtudni a szülőszoba előtt.

Egyébként a honlapjukon a rendelő címszó alatt lévő képeken a bátyámat és a sógornőmet láthatjátok még az első babapocakjával (az a kislány még nem az övéké, csak a fotózásra kapták kölcsön). A sógornőm szülésznő és a volt kolléganője, barátnője nyitotta a rendelőt, így a modellkedésért cserében ingyen kapták az uh-kat. :-)
Vendég

Én oda megyek 4 D-re, ahol a kombinált tesztet is csináltatom. Náluk 13 rugó az UH+fotó+DVD+szakorvosi lelet. Lelet nélkül 10 ezer. Szerintem nem olyan vészes.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát, mi is úgy beszéltük, hogy mindenképp 20. hét után kéne menni, hogy már szép nagy legyen, meg minden :lol: :lol:
Majd ma a nődokit megkérdem, szerinte hova menjünk :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Én a Pólus Centerbe tervezem. http://www.ultrahangcenter.hu
Itt is elég elfogadhatók az árak, és nem utolsó sorban közel is van! :)
Illetve még ez a kiszemelt B terv: http://www.csodabent.hu/

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

elmentem itthonról, edzeni, meg bevásároltam, meg ilyenek, és jól megáztam - nem bírom az esernyőt, nem is vittem magammal - megérdemlem :)

boruska

Zarja, megelőztél, ma kaptam én is ezt a cikket a hírlevélben.

Nóri, köszi az infót, ezt nem tudtam az aloéről.

Nekünk babafelszerelés csak kiságy kell, Boriéból le kellett vágnunk annak idején, mert csak úgy fért be a galéria alá. Azt is használtan kaptuk, nem sajnáltuk. Úgy néz ki, most megint kapunk egyet. Jó, ha az embernek vannak kisgyerekes barátai! Ruhákat főként az első évben nagy valószínűséggel vennünk is kell, azt akkoriban kölcsön kaptuk, már vissza is vittük.

Szülőkről még annyit, hogy december 31-én mennek nyugdíjba, már a sétáló idejüket töltik (tanárok), szeptembertől már nem kezdenek új osztályokkal. Így elvileg ráérnének jönni. De nem fognak. A múlt vasárnapot is lemondták, áttették most hétre, kíváncsi vagyok, ezt mikor és milyen indokkal fogják visszamondani. :?

Amikor Bori született, mi nem is akartuk, hogy bárki jöjjön hozzánk. Sanyim vett volna ki 1 hét szabit, hogy velünk legyen. Végül azt nem a születése után vette ki, hanem miután hazajöttünk a kórházból. Nagyon jó volt így, igazi család lettünk, nem érezte azt, hogy kimaradna, kívülálló lenne. Állítólag ennek esélye akkor van meg, ha a segítő személy (pl. anya édesanyja) nem tartja a korlátokat, lesi a kívánságait a lányának, már azelőtt vizet visz neki szoptatáshoz, mielőtt azt kérné stb. Így az apa feleslegesnek fogja érezni magát. Szerintem érdemes már előre beszélni erről velük.

Sajnos anyukám nálunk is könnyen ad tanácsot, már jó ideje azzal cseszeget, hogy miért nem biliztetjük Borit. Egy, azt már régen kinőtte, kettő, a szobatisztaságot nem lehet erőltetni, ahhoz meg kell érnie az idegrendszernek (olyan, mint a járás), és Bori még nincs ott. Még az utánjelzés is csak kialakulóban van, kb. szülinapja óta leveszi a nadrágját, ha kakis a pelus, de ezt sem minden alkalommal. De mi ennek is nagyon örülünk! Reméljük, tovább is fog fejlődni!

4D-s rendelőket megnézem, köszi a tippeket!

Hányósoknak drukk, hogy mielőbb túllegyetek rajta! Gyomorégés nálam is folytatódik, gyakoribb, hogy egyáltalán nem kívánok enni.
ktc

Ananácska, külön köszönet a 4D-s oldalért. Itt találtamrá arra a szonográfusra aki 3 héttel ezelőtt UH-t készített nekem. Ő Lengyel Márti. Vele az OPS nél találkoztam. Nagyon aranyos és precíz volt, pedig az utcáról kétségbe esve estembe hozzá. Sajnos ott és akkor elfelejtettem megkérdezni a nevét... :roll: Most, így néhány UH után, amit különböző dokik csináltak, azt kell mondanom az övé volt a legjobb, és a kép is nagyon jó lett. Még 1x köszi :roll: :D

Kép
csipike09

Még fél óra és a dokinál leszünk! :) Szorítsatok, hogy minden rendben legyen!
Hányósoknak tudom még ajánlani a hűtő-hideg öszibarackot. Hideg is, lédús is, édes is, nekem mindig bevált. És szerencsére rengeteg terem anyósomék kertjében :lol:
Én egyébként direkt nem olvasok fertőzésekről, baba-betegségekről, mert csak beparáztatom magam. Sajnos így is többet tudok róla mint szeretnék :(
Indulok, nehogy elkéssünk ... :)
zuzmooo

Sziasztok,
na megjöttem a kombi tesztről...T21 (Down) 1:6.487; T18 (Edwans) .:31.378; T13 (Patau) 1:104.661 Szóval nagyon jó!!!
A CRL: 57mm; BPD: 20,3mm; NT: 1,5mm; FL: 7,7mm AC: 49,8mm; HC: 65,8mm.
Jelenleg 11 hetes és 5 napos, úgyhogy a vonalzómat ki is javítom, mert egy héttel fiatalabb méret szerint, mint a kora, de ez nem lényeg... A lényeg, hoy minden a legnagyobb rendben, ráadásul tök rendes volt az orvos (Dr. Bátorfi József), úgyhogy a következő genetikai UH-ra is hozzá megyünk majd. De az csak szept végén lesz.
Megkaptuk az eslő családi DVD-t is (kb negyed órás) a vizsgálatról. Úgyhogy most nagy az öröm.
Eleinte kapálózott a kicsi, aztán amikor a doki a tarkóredőt akarta mérni, köhögni kellett meg piszkálni, hogy felkeljen, mert elaludt... persze sikertelenül... már most tiszta apja... :D
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

barbi, gratula a szép értékeidhez, meg a családi videóhoz is :)

boruska

Nóri!
Köszönöm szépen a felajánlást, jól hangzik, már megemlítettem Ferinek. Nem tartom kizártnak, hogy élni fogunk vele, sőt! :)

Csipike: örülök, hogy megtaláltad akit kerestél!

Nekem ma épp az a napom van, amit úgy utálok. Amikor 100 dolgot elkezdek enni, de semmi sem jó. :x
Reggel tojást ettem, az rendben volt. Délben nem volt hangulatom a tegnapi borított túrós tésztához, Feri jól lakott vele és felajánlotta, hogy ma elsétálunk együtt a kínaiba, amikor ő dolgozni megy. Királyság!
El is sétáltunk, csak éppen ebéd szünet volt (fél ötkor) és nem volt egy óránk várni. Sebaj, mellette van egy indiai kebabos, még sohasem ettem náluk, hát jó lesz az, megkóstolom.
Iszonyat jól nézett ki a dolog, haza is robogtunk vele, végül Feri ette meg a felét, a másik felét pedig a kutya, mert nekem nem ízlett. Nem volt elég fűszeres, a fokhagymás szósz zsíros volt, a csirkehús meg nem csak csirkemell volt, hanem volt benne más azonosítatlan testrész, grátiszként egy pihe. Kell nekem minden kaját szétrámolni és megvizsgálni evés előtt. :oops: :oops:
Azután vettem dinnyét is, ami meg túlérett, úgyhogy ez is marad a férjemre. Mert szerinte meg pont jó.
Fasa. Akkor csak az én ízlelőbimbóimmal van baj. :cry:
Vendég

Most olvastam az augusztusi kismamában, h október 17-én, szombaton 8-16-ig Babaexpo lesz a Hungexpo A pavilonjában. Van kedve vkinek erre eljönni?

Kép
csipike09

Babaexpo... Királyság, ott a helyünk, egy csomó jó dolgot lehet viszonylag olcsóbban és egy helyen megvenni... :)
Ezzel a hányós dologgal szerencsére csak kicsit voltam "megálldva", de arra elég volt, hogy most nagyon sajnáljam azokat akik még most is hánynak... de kitartás, előbb-utóbb elmúlik... azt mondják.
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

barbi: Sajnos akkor nincs ötletem a pattanásokra. Nekem ilyen még nem volt. A tarkóredő mérésnél nekem sem akart a jó irányba fordulni. A doki annyira megppiszkált, hogy napokig fájt még utána a csontom. De a gyerek dacolt. :) Gratulálok a jó eredményekhez.

zarja: Én is attól félek, hogy majd megkapom a jótanácsokat, amik utoljára 20 éve voltak aktuálisak.

lucababám: Szerintem igazad van, pedig jó lett volna a gyereknek is és neked is az a környezet. Családi ház, medence. De hát ez van.

csuppancs: Akkor jó, mert én is aggódtam egy kicsit, hogy csak holnap csináltatom a kombinált tesztet. Remélem nem kell majd órákat várnom.

ronci: Van egy-két dolog, de szerintem csak a szemem kívánja. Ami most nagyon megy, az a citrom. Mármint nem magában, de fagyiban és ásványvízben.

ananácska: Régen én is hánytam savat. Hát valami szörnyű. Ágy problé,át mi úgy fogjuk megoldani, hogy anyuékkal vetetem meg az utazóágyat és az ott lesz náluk. Azt úgysem használnánk csak otthon. Talán így nektek sem kellene cipelni.

Gyomorégésre rennie-t szoktam bevenni a hányingerre meg nekem is a cocculine volt jó.

Rosszullét: Hát én már nem voltam rosszul egy ideje, de ma én is elég s..rul éreztem magam. Valami van a levegőben. Vagy a frontot érezzük.
vicky79
Budapest III. kerület

Az előbb beszéltem anyukámmal, és irígykedve mondta, hogy már az unokatestvérének a gyerekénél is jön a baba, csak ő nem lesz nagymama soha... úgy megsajnáltam, de nem telefonon akartam elmondani neki... csak mondtam, hogy ne aggódjon már nem kell sokáig irígykednie... persze nem kapcsolt... úgyhogy bízom benne, hogy hétvégén megnyugszik... szerintem még a hétvégén tudni fogja az egész falu, hogy ő nagymami lesz... :D

Barbi

KépKép
hbarbi80

Na, túl vagyunk a várva-várt ultrahangon. Meglehetősen vegyesek az érzéseim.
Egyrészt nagyon boldog vagyok, mert a kicsivel minden rendben, láttam ahogy dobog a kis szíve, vannak végtagbimbói és nagyobb a buksija mint az egész baba :D
Másrészt viszont szörnyen el vagyok keseredve (még pityorogtam is, pedig nem szokásom ), mert nem sikerült képet szereznünk róla :cry: Pedig mindenféle adathordozót vittünk magunkal, csak egyre nem gondoltunk, a VHS videókazettára :!: Arra tudta volna felvenni a vizsgálatot, de képet nem tudott nyomtatni. :cry: :cry: :cry:
Szóval most szörnyen érzem magam amiért ilyen hülye vagyok hogy egy kép elkeserít, mikor a babám gyönyörű és korának megfelelően fejlődik. :oops: Talán jó lenne ha most valaki felpofozna :roll:
zuzmooo

Annak, aki a Pacific szilvalekvárt ajánlotta puszi a hasára! Nem a lekvár miatt, hanem amit mellette találtam a polcon: birsalmasajt pirított dióval! HMMMMMM KÖSZIIIII :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nóri
birsalmasajt.... imádom!!!
Párom apjának a felesége isteni birsalmasajtot csinál... na majd jól meg is rendelem nála... :D Köszi
Ma vettem töltött muffin port (dr.belváros), és gondoltam megcsinálom... csak egy a bibi... elfogyott a tojásom, és lusta vagyok lemenni a közértbe, de holnap hazafeléjövet beugrok és meg is csinálom... Biztos nagyon fincsi... Gusztának guszta az egyszer biztos.
Zuzmooo
Ne keseredj el... lesz még alkalmad képet kérni, de a legfontosabb, hogy minden a legnagyobb rendben van ott is... :D
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Gondoltam elücsörgök ma este itt a gép előtt magambamerülve, mert a férjek gyöngye elment kártyázni a haverokkal.
Hát nem visszajött a Drága, hogy hozzon nekem egy marék túrórudit? :lol:
zuzmooo

Zuzmoo!

Ne csüggedj, nekem Lucával a 18. heti 4D-ig nem volt képem. Eszembe sem jutott, hogy lehetne... :oops:
Aztán a 20. hét körül jelentkeztem a szülészemnél, mert addig a nyugdíjas főorvoshoz jártam, aki nem szüleszt már! :lol:
Szóval a lényeg, hogy Te láttad. És egészséges. És most azért is örülj, mert ha baj lenne, nem foglalkoznál a képpel, hanem lerágnád a körmödet tövig! Szóval inkább egészséges baba kép nélkül? Nemde?
Plusz a túrórudi sem elhanyagolandó tényező! :-)

Barbi!

A házi birsalma sajtot én is jobban csípem. Jó sok dióval, őzgerinc formában. De most ez is rohadt jól esik!

Kíváncsi leszek, a beleim hogy tolerálják a mai akciómat.
Úgy döntöttem, hogy a 12. héttől beálló székrekedésnek nem engedek (aranyér-para) és csak kétnaponta szedem majd a Gravidát. Minden másnap pedig Hipp Natalt fogok inni és rosttablettát szedek. Na ez volt ma. Plusz egy csomó tejes cucc, meg most rá a birsalma! Hát, ha ez nem hat, akkor semmi! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én napi 3*2 MagneB6-ot szedek még mindig, így szinte kizárt a székrekedés, max. visszaáll normál állagúra... :)
Képzeljétek, most megyek a dokimhoz... 21:30-ra kaptam időpontot. Persze ez most ritka, mert júli 17-től aug.24-ig szabin van, kivéve ma, és mára az összes kimamáját berendelte... (meddőségi klinikáról van szó) úgyhogy van kismama dögivel... Természetesen enyém lett az utolsó időpont, kíváncsi vagyok, hogy mennyi csúszás lesz, és még ma hazérek-e egyáltalán... :)
Szerencsére, itt lakom kb 15 percre a dokitól, úgyhogy ha nagyon sokan vannak, akkor kikérem a kartonomat, és hazajövök, majd visszamegyek kicsit később... és akkor nem kell sokat várni.
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Na, jó, az élet mégis csak gyönyörű ! :D
Pocaklakó jól van :!: , kérés nélkül kaptam túrórudit, majd fél órát beszélgettem anyuval telefonon és még a barátnőm is felhívott, akivel hónapok óta nem találkoztam, hogy át jönne hozzánk vasárnap :D Kell a fenének az a hülye fotó :lol: És persze az sem elhanyagolható hangulatjavító, hogy milyen kedvesek vagytok egy ilyen lökött libával, mint én :oops: :lol:

Ti szedtek valamilyen vitamint? Annyi az elentmondásos információ, hogy nem tudom mi a jobb. A dokim nem mondott semmit, hogy kellene. Védőnőnél még nem voltam, őt mikor kell felkeresni?
zuzmooo

Zuzmoo, ne keseredj el a kép miatt. Lesz még egy albumnyi :D
Én csak Magne B6-ot, kalciumot és folsavat szedek + sok-sok gyümit.
A védőnőt már felkeresheted az eddigi papírjaiddal. Készülj arra, h 1 alkalommal órákat fogsz ott tölteni mire mindent kitölt...

Kép
csipike09

zuzmoo!!!

Hol laksz??? merthogy én hajdú-bihari vagyok..

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?