Szisz
Jobbulást Blankának! Orvos nem adott gyógyszert?
Már Marci is mondogatja, hogy pisi-kaki, de én még nem próbálom neki a bilit, talán majd jövőre. Bölcsiben azt mondták nem gond.
Talán , mint már régebben is írtam, a wc - szűkítőt
Színekről valahol azt olvastam, hogy ebben a korban még nem ismerik fel, csak úgy, hogy "piros autó" pl., nem tudom, mert Marci is mondja a színeket, de nem mindig "találja el" azokat
Tényleg otthon mikor lesz H1N1 oltóanyag?? itt szeptember körül mondják, s én nagyon szeretném beadatni
Ti mit gondoltok erről?
Cas
Nem kis üröm az örömben egy ilyen eset, sajnálom
Annyira jó volt ezeket a képeket nézni, olyan nosztalgikus érzés fogott el
Dorottya
Képed nincs az UH-ról?? Úgy nézegetném
Tényleg érdekes, hogy még a haját is látták, bár ha valaki tapasztalt, akkor már gondolom, hogy tudja, hogy mit kell nézni
Alvását irigylem Ritának, s kívánom, hogy maradjon is így a kis Bercel születése utánig
Már tényleg mindjárt megszületik, nagyon megy az idő
Kia
Jók a képek, mint mindig
szép család vagytok!
Gratula a fogyáshoz, s drukk a továbbiakhoz! 90 napos - szerintem - komoly elhatározással tartható
Nyafi
Munkát sajnálom
Biztos, hogy nem lesz egyszerű manapság munkát találni.....de ne add fel, lehet, hogy 50 önéletrajzot kell beadnod, s 20 helyre menned állásintejúra, de majd csak sikerül egy jó!! Tudom, hogy könnyű beszélni.....
Jade
Ügyesek vagytok cici terén
Mi jól vagyunk, nekem most "aranyéletem" van, anyu volt itt három hétig, s most anyósomék babáznak 3 hétig. Így sokkal több időm van. JÁrok is tornázni majdnem minden nap. Fogyni nem fogyok, mert eszem, de jól érzem magam nagyon, s tudom, hogy muszáj lesz folytatnom, mert jól esik
Marci egy igazi csodababa, amit mond is, mint már szinte mindent. Mondja, hogy hívják, mit akar enni (na ez nem túl hosszú repertoár), mit akar, mit nem akar...szerintem mire oviba kezdünk (november), addigra már beszél majd olyan szépen magyarul, hogy túl nagyot nem fog kavarni, hogy ott spanyolul beszélnek majd hozzá. Remélem, hogy hamar megtanulja majd.
Gem - nálatok hogyan is volt? Emlékszem, hogy szomorkodtál, hogy valami nem úgy volt Rebeka nyelvtanulásával, annak gyorsaságával, mint szeretted volna?
Imád táncolni, zenét hallgatni, s már ő is kiegészíti a jól ismert mondókákat, gyerekdalokat. Nekünk már - ha jól számolom - 16 fogunk van, azt hiszem, hogy most szünet jön.
Éjjel rendszerint inni kelünk, már nem kell kivenni, adok neki inni, s ha elég visszadja (tegnap mondta is félálomban, hogy köszi), s alszik tovább...altatás viszont még mindig kézben van a délutáni,illetve az esti alvásnál is.
Bárányhimlő elleni oltásról tudom, hogy volt szó, de ha nem baj, hogy most egy gyors körkérdés formájában ismét rákérdeznék a véleményetekre. Otthon már fel van írva receptre, s ha megyünk megvesszük, s az otthoni dokinénink ígérte, hogy beoltja, de itt a dokibácsi azt mondta, hogy nem jó, mert nem nyújt teljes védettséget, s késöbb veszélyesebb. De úgy emékszem, hogy itt is írta valamelyikőtök, hogy a bárányhímlőnek is vannak veszélyes szövödményei most kicsi korban is
Én szeretném beadatni, mert minek kitenni valaminek, ami ellen van oltás....s ha megy bölcsibe akkor nagyobb az esélye, hogy elkapja + ha esetleg vmikor teherbe esnék, nem kéne attól félnem, hogy hazahozza ... (bár elkaphatom, amikor megyek érte az oviba/bölcsibe)
Kitartás az otthoni meleghez!!! Jó nyaralást a nyaralóknak!!
+1 körkérdés: aug végén, szeptember elején megyünk haza, nem lenne kedvetek valahol talizni????
Titti?? Ti mikor is vagytok otthon???
Na tényleg