Sziasztok
Köszönöm először is a sok-sok gratulációt
Már voltunk UH-n is, ahol már látszott valami szívmozgás, tehát az 5-6 hét környékén volt akkor a baba
Sajna csak 21-én megyünk újabb vizsgálatra, Uh-ra, már nagyon várjuk..
igen, az első sokkon átestem (csak én, mert a férjem szinte repkedett örömében
), igazából az egészségügyi vonzataitól féltem a dolognak, császár után ismét baba, méghozzá ilyen korán, de Szőnyi nagyon édesen megnyugtatott
- mint mindig
Nem tudom miylen lesz. Eddig esténként fejfájás van és nélha egy kis émelygés. Sajna szédülök is, ami nagyban akadályoz a szabad mozgásomban (takarítás, gyerekhurcibálás..) de ha jól emlékszem az első trimeszter hamar elmúlt és jött a boldog békeidőszak
Febr. 20 utánra vagyok kiírva, de ez képlékeny, mert nem volt még rendes beállt mensesem
A következő UH-tól és a baba nagyságától függ majd
Tünde!
Gyönyörűséges a lány!!
És szépek a méretei
Ügyesen megoldottátok a szuri-dolgot!!!
Rumpusz!
Az álmokról.
Én két dolog miatt teszteltem. Az egyik az volt, hogy dén, év elején azt álmodtam, hogy júniusban egyszere jelentjük be egy barátnőmmela baráti körünknek, hogy babát várunk.
A barátnőm bejelentette, én meg elrohantam tesztért és kétcsíkos lett
A másik dolog az, hogy megkívántam a gyümölcsfagyit: fújj-fújj- csak Duduval a pocakomban bírtam megenni legutóbb
AFP: sokszor nem ad rendes infót és csak jól megijesztik vele a mamikat.
Érezhetsz mozgolódást!!
Olyan mintha buborékok szállnának föl a hasadban
Zita!
A képek gyönyörűek
Ytong!
Sajna a gyümölcsökhöz nem értek. Főleg nem a fagyasztásukhoz.
Egyébként Éduánál nekünk is mindig idősebb babát mutatott a készülék, de nem dátumoztak ettől előre
Barbic!
Én is a szüléstől (ismét programozott császár) félek egyedül, na meg attól, hogy egészséges legyen a babó
Ed!
Olyan szuper lehet, hogy elszakadtok egy kicsit ettőla várostól...én már nagyon utálom
De sajna nem tudunk most sehova se menni
Nagyon ügyesek vagytok, hogy így barjátok a faházazást/sátrazást!!
Húú mennem kell, mert rengeteg még a takarítabi/teregetnivalóm
Puszi!!
Emő