Boldog Névnapot!:)
Örülök, hogy a nagy többségnek fincsi éjszaka volt.....már ideje volt ennek is. Én is vasalást tervezek erre a napra meg a maradékok megvételét....
)))))))) csak egy a vicc a dologban:)))) nincs hosszú nacim amit feltudnék venni:))))))))) de majd kocsival megyünk és felül jól beöltözöm:))))
Én hajnali négy felé kómáltam be addig babó mocorgott (valszeg befordult... de nemtom) és fájdogált a hasam meg mindenféle odalenn...... néha ráparáztam, hogy lehet nem is jóslók de rendszeresség semmi nem volt benne..és járkálásra enyhült... szóval megnyugodtam... csak járkálva nemtudtam aludni:)))
Most azon gondolkodom lemondjuk e a hétvégi nyaralást......... Megnéztem a neten a rijekai kórház bababarát:) de azért jobb lenne szigetváron.....bár a dokim még nincs 2 hétig.....
Egy dolog aggaszt...... a kutyám nem megy mellőlem egy tapodtat sem és éjszaka is ha felkelek pisilni vagy inni jön velem és figyel.....- nem szokott ilyet...... És a terhességet is előbb tudta mint mi.......szóval jó lenne ha tudna beszélni vagy nekem lenne annyi ösztönöm mint neki....
))
Ja és párom ma azt álmodta megszületett babó..........tegnap azt álmodta babó bemutatkozott neki, és mondta, hogy nemsokára megszületik.....
szóval........nemtom .......
ma megveszem a málnalevél teát és elkezdem inni, meg a homeós bogyókat is.......Ki fogja még inni? Kiváncsi vagyok lesz e hatása...