Sziasztok!
Kriszta,
nagyon gratulálok! Bogi nagyon helyes kiscsaj.
Mi is nagyon megszenvedtünk a hasfájással. Az Infacolt minden etetés előtt használtuk, de nem ért sokat, és sajnos más sem. Beninek görcsoldót kellett szednie két hónapig, 4 hónapos korára nőtte ki. Sok türelem kell.
A hasra fektetés sokat segít. Fektetheted így a karodra, vagy a lábadra, azt szokták szeretni. Szerintem hason ne altasd este, főleg, ha a légzésfigyelő is beriasztott. Minden etetés közben büfiztesd és utána is.
Én úgy tudom, hogy a homeós bogyók előtt és után fél órával nem szabad se inni, se enni, de Millye ebben a profi, Ő biztosan megírja majd, hogy hogyan kell őket szedni.
Az éneklés, mondókázás szerintem is fontos. Én nagyon sokat énekelek Beninek (szegény Beni
), és most már egy csomó dalt felismer és fülig ér a szája.
Szonce,
ne aggódj a forgás miatt, minden gyerek más. Beni egyik napról a másikra kezdett össze-vissza forogni itt a Balatonon. Persze még most is előadja, hogy nem megy neki, csak azért mert kényelmesebb, ha odamegyek és fordítgatom
Az egyik barátomék gyereke 1 éves koráig szinte semmit sem csinált és semmi baja, teljesen egészséges, egyszerűen csak lusta volt. Millye írta korábban, hogy hogyan kell forgatni, nálunk ez sokat segített.
Az esték miatt se aggódj. Én örültem, mert eddig minden éjszakát végigaludtunk, aztán 3 hete hajnali 4-kor rendszeresen ébresztő van. Se víz, se cumi nem használ, csak a cicizés. Szerintem egyébként nálunk az a helyzet, hogy Beni élvezi, hogy a nagy ágyban fekhet, mert gyakran keveset eszik, de aztán jókat dobálja magát közöttünk és könnyen vissza is alszik.
Próbáld ki, hogy napközben több kaját adsz neki. Lehet, hogy éhes marad, ha este is meg tud enni 170-et. Elhiszem, hogy fáradt vagy, de napközben próbálj meg valahogy pihenni, nagyon sokat számít.
Vera,
várunk majd
Beszámolok, hogy kivel mi a helyzet, olvasom ám minden nap a történéseket.
Szilvi,
együtt érzek, én is kivagyok, pedig még nem is kell Beni után rohangálni. Mi is lemondtunk egy olaszországi nyaralást, pont amiatt, mert nem lenne pihenés, és inkább Balatonozunk, az sokkal egyszerűbb még.
Mi jól elvagyunk itt a Balcsin, szerencsére az idő is jó. Most este nagy vihar volt, de legalább felfrissült az idő.
Nálunk egyetlen macerás dolog van most: a kaja. Sajnos nincs elég tejem és mindig pótlást kell adni. Fejek is és így egész nap vagy Beni, vagy a mellszívó lóg a cicimen. Melegítgetés, sterilizálás, és el is megy az egész napom.
Mi holnap kezdjük a hozzátáplálást, kíváncsi leszek, hogy ízlik majd Beninek az alma
Reni